óbazmeg, “a pedofil is ember!”

És már megint a nagy emberi jogok nevében, befosok!

Azon is befosok, hogy ők a legharsányabbak. MÉRŐ VERA, A HŐS, CÉLKERESZTBE ÁLL. Mert tudja ő is, hogy amit állít, az ciki. Na de ott van hely, ott tud ő feltűnni.

Egyébként nagyon szigorú az erkölcsi mérce, mindenféle ellen kikelnek unalmukban, könnyű így sztárrá válni: a kedvencük a nők elleni erőszak, a véres arcú vagy halott nők, imádják fejtegetni ezt a macska mellől. Aztán nagy NEM a molesztálás, munkahelyi abúzus, az utcai beszólogatás. A gyerekabúzus pláne nem, az annyira nem, hogy ha a varrós magazin a ruhakivágást szexinek meri nevezni, akkor a mit sem sejtő főszerkesztőt meglincselik, mindenki rohan demonstrálni, hogy mennyire elítéli a pedofíliát már ezen a szinten is (mi működhet ezekben az emberekben?), szóval ez mind jujuj, TILTAKOZNAK és KIÁLLNAK, kurva nagy erkölcsi magaslatról, ez droggá vált, és imádják.

Felvilágosítás, tájékoztatás, ÉRZÉKENYÍTÉS, az viszont igen, tehát beszéljünk arról, hogy nem olyan egyszerű ám a szitu, hogy van férfi és nő, mert A NEMÜKET TÖBBFÉLEKÉPPEN MEGÉLHETIK (ha ebbe belekotorsz, meglepő módon tűsarkút, géllakkot, harisnyát és melltartót találsz, csupa bolti /kapitalista/ árut, meg olyan gerjedelmeket, amiről nem akarnál tudni). Továbbá, nem mindenki monogám, és nem mindenki akar gyereket, ezek elnyomó normák, “szülesztés”, “ciszheteró privilégium” “egyedül helyesnek kikiáltott kerkonz életvitel”. Itt van egy erős sugallat, a fenti poszt ki is mondja: ők így vannak bekötve, megváltoztathatatlan ez bennük. Mitől ne volna megváltoztatható az, ami a szocializáció nyomán alakul ki, és kulturális tényezők, valamint lelki történések formálják? Ha unlearnelhetem a fatphobiámat, akkor ezeket miért ne tudnám? Jajaj, konverziós terápia, az nem működik, tilos.

A betegség szó visszaélésszerű használata zavar még: ha jól jön, akkor betegek szegények, ki bántana egy beteget elvégre?, az ám, csak ezek az emberek ragaszkodnak a “betegségükhöz”, büszkék rá, identitássá avatják, hozzáigazítják a környezetüket és a testüket, kiszolgálják! Hogy is van ez? De az emancipáció során egyre jobban kedvelik azt, hogy minden riasztó trendiskedő furaság a szexben normális változat, te vagy a prűd, és csak ne sajnáld a szájpecekkel négykézláb szopó, pocakos cégvezért, mert ő legalább meg meri élni, amit te nem. Te vagy a bigott! És mint többségi, elnyomod őt, úgyhogy neked kuss van, itt azok kapnak szót, akik tudják, milyen ez, érintettek, semmit róluk, nélkülük, vagyis mindent el kell hinni-fogadni, jó szemmel nézni, amit állítanak, különben te a létükben kérdőjelezed meg őket, egzisztenciális bántalmazó vagy.

Ó, tudom én, hogy léteztek, nem áll módomban nem. De káros és irritáló hülyeségeket beszéltek.

Hííj, de jól voltam a pár hetes facebookdetox alatt, kivirultam. Aztán megint a nyávogó, agresszív ostobaság…

Szóval akik meg merik élni, mert nem úgy van az, mint hitted, hanem pont máshogy: a queerek igen, a “bűntelen pedofilok” igen, a pornó izgi, tehát akkor létezik belőle etikus is, a szexmunkás is oké, az öntárgyiasítás, prostituáltként fotózkodás is rendben van, mert önrendelkezés, az ő teste, azt tesz vele, amit akar…

Veszélyes ostobaságot terjesztesz, éspedig azért, hogy menőzz vele, Vera.

Azért veszélyes és azért ostobaság az érintettek érdekére és jogaira hivatkozni a pedofil hajlammal kapcsolatban, a “ne tabusítsuk, mert akkor majd nem kér segítséget” riogatás, mert ez nem más, mint normalizálás. És ilyen tömegben, ahogy angolszászék nyomják, egyenesen propaganda: rengeteg jellegtelen, unalmas életű, magányos ember kap ihletet és érzi magát különlegesnek efféle identitásokban. Az aggasztó jelenségről való beszéd, az “XY elmondja nekünk a történetét” típusú kontent (a wmn.hu kedvence, vérciki arcokat futtat így kattintásra sóvárogva) inspirációvá válik másoknak, így terjed a hülyeség. És nem csak a szexszel, hanem mindenféle olyannal, amit a névmások mellé kiírnak a bióba. Állapotok, betegségek.WZ például rohadt idegesítő, egy energiavámpír, és meglehetősen lehengerlő az egója (ezen a ponton jegyzem meg, az örökké nők tereiben, nők dominálta platformokon nyüzsgő férfiakkal valami kurva nagy baj van, engem taszítanak.

Egy igazi férfi, az én álmaim (és valóságom férfia) nem emberi jogokról nyafog meg a törvénykezésről sopánkodik olyan nők körében, akik a kutyának nem kellenek, szülni nem mernek vagy nem tudnak, mi több, karriert építeni se, de azért (ezért) agresszívan lenézik a hagyományos nőséget, hanem megsüti a húst, porszívóz, focizik, túrázik, filmklubba jár meg autót szerel vegyes vagy főleg férfitársaságban, és ami mindennél fontosabb: valós, nem csak virtuális kapcsolatokban.) Valójában WZ normalizálja és emancipálja a hülyeségét, és csodálatot kér annak, hogy ő ADHD-s. Nem tehet róla! Én értsem meg őt!

Kurvára beteg ez a net csecsén hízó, középkorú nőtömeg, ahogy ezekre ráharapnak. Meg a jópofizások szintje: elszürkült, hájas nők fölényeskednek szép és jól öltözött, de legalábbis sportoló insta-szereplőkkel. Ne, ne lógj ilyen helyeken. Ellenben nézd meg a filmtörténetnek, olvasd el az igazi irodalomnak az emberi lényeg végső tényeiről beszélő alkotásait.

“Olvastam a neten”, “láttam egy videóban”, “tehát nem vagyok egyedül”… Igenis a netről szedik, és a neten való tömeges megjelenés és emberi jogi körítés normalizálja ezeket a vágyakat és viselkedésformákat. Az a cél, hogy morálisan mindez ne legyen tabu.

Pedig a tabuk nem véletlenek. A maszatolás pedig vég nélkül folytatható, így próbálnak a Minor Attracted People (igen, ez az, aminek elsőre gondolod) beférkőzni az LMBTQ+ mozgalomba, és így jutottunk addig, hogy már “csak úgy”, diszfória nélkül is lehetsz transz, hát miért ne, jó buli. (Ezen a ponton azért Antoni Rita is jelzi, hogy nem ért egyet.)

Én azért is leszek ettől ideges, mert rengeteget érveltem a liberális értékek mellett, és nem tudom ezt védeni, ami semmiféle jót és rosszat nem tételez, ha nincsen határ, ha anything goes, ha majd eldönti ki-ki, örökké mindenben (tönkrement, kiégett, szétdrogozott emberek, halálba hizlalt zabálók, mert no fat shaming). Ez nagyon csúszós és meredek lejtő, és nem keresztény alapokon mondom ezt, hanem éppen baloldaliként. Nem véletlen, hogy Vera is a babagyártó céggel jön, meg a kutatások szükségességével áll: a tudomány puszta eszköz, hogy az önző egyént profitért kiszolgáló, mohó kapitalizmust erősítse. Hogy lehessen nyerészkedni durván torz embereken, akiknek az “igényei” legitimek, sőt, direkt hasznos így levezetni a késztetéseiket (“addig se igazi gyerekeket bánt”). A videojátékok érvelés gyenge és vitatott is. De a lényeg: nem kell mindenkit megvédeni, sok más mellett az olyanokért se kell se kutatást folytatni, se megértésükbe lelki energiát vagy szociális munkát fektetni, se értük egyetlen könnyet ejteni, akikben valamikor felmerült, hogy a nem-kölcsönösség, az érett, informált emberek szimmetrikus vágyát nem feltételező szex (aka: abúzus) rendben van. Ahogy Vera érvel, az ennek az önző, beteg csoportnak a beetető fázisa. Előbb csak “ne legyen tabu”, “ők is emberek”, aztán szégyelled magad, hogy nem vagy igazi jogvédő, hanem követelsz törvényeket és fejlesztéseket a kiszolgálásukra. Elég volt ez a műsor a transzokkal, az is rinyálással kezdődött: fogadjatok be, mi is emberek vagyunk, aztán jött a fegyelmezgetés, hogy hogyan szabad a fogalmakat, a nyelvet használni, meg Rowling és a többiek kiközösítése, és kiröhögtek, hogy mi olyan korlátoltak vagyunk, hogy azt hisszük, csak a nő a nő, meg hogy ennek bármi köze van holmi biológiához, majd a nőmozgalom szétverése a faszverő fetisiszták kedvéért… aki feminista nem őket helyezte első helyre, az haljon meg, ja és mi nyomjuk el őket. Pervazív agresszió mindenhol. De még a kormányváltó szerveződések se tudnak mit kezdeni “a legelesettebb csoporttal”.

A “bűntelen pedofil” hajlama egyébként nem légüres térben alakult ki, ahogy a transz nőé sem, hanem minimum olyanban, ahol nem volt norma a másikat teljes emberi voltában szemlélő szerelem- és szexfelfogás. A másik csak a vonzalom tárgya: a hummelzsolti “mi a vágyad?” kérdés nem más, mint a partner fogyasztási cikké redukálása. A használós szex mindenkit lealacsonyít és kiéget, és nem okvetlenül keresztény vagy prűd (“nem tudja, mi a jó”) az, aki ezeket a viselkedéseket zavarosnak, gusztustalannak tartja. Igen, ezzel a szexuális forradalmat bírálom, mert annak lett tömegesen hatása e sok önző, lelketlen baromság megjelenése és örömpótlékká válása.

Egészen más az, ha valaki fura (élettel összeegyeztethetetlen) szexuális választásokkal él, és ezt kicsit ő is cikinek tartja, mint az, ha veregetik a vállát, hogy de bátor, hogy kiáll.

Miért írom, hogy élettel összeegyeztethetetlen? Hát hiszen bármilyen fura is, nem az én dolgom, beleegyezésen alapul. Azért, mert ami ma megy a szexről való nyilvános beszédben, az tereli az emberek ítéletét, normalizál egyes jelenségeket és megágyaz az eldurvulásnak. Ezt az igen ártalmatlan kutatást is a Durex finanszírozta, de sunyi ez is, és jé, hát ezek már megint eladták a kontentet valakinek, Éva gint kóstol, közben antialkoholista cikket ír (ilyen az, amikor a szerződés tovább tart, mint az ép epehólyag), meg biztosítást ajánlgat, nagyon komoly. Szóval, ebben a kutatásban a szexről közbeszéd zajlik, névtelenül, de a közös térben jelennek meg az intim beszámolók. Aztán, a kérdésfeltevés olyan, hogy az eszköz használata, a swinger, a nyitott házasság mint egyenlő opciók jelennek meg az ezekkel nem élő, vágyalapú, őszinte kapcsolatokkal szemben, és ezzel a műmegoldások, pótlékok és fétisek normalizálva, reklámozva vannak. Hát ki nem tinderez ma már? És mivel ez az egész szex nem így van kitalálva, a visszaélős végrehajtáshoz eszköz kell, meg síkosító. Menőségre áhítozó, középkorú emberek facsarják a szinte száraz rongyot. Van síkosító, extra inger, lila fény, több partner. Menni fog! Gerjesztik magukban, aztán meg panaszkodnak róla. Holott… mi lenne, ha belegondolnál abba, hogy ha az a testnyílás nem csúszik, az nem véletlen? Tán nem is kéne oda a behatolást erőltetni. Ha van, akkor van és jó, ha nem nagyon van, akkor ne legyen.

És végül: elfogadhatatlan a kvírkedés azért is, mert nincs rendben az olyan vágy, amihez csak nyomasztással, erőszakkal, durva balesetveszély árán, netán csak a virtuális világban, esetleg pénzért talál valaki megélős helyzetet, partnert. Ez a kritérium aközött, ami ép és jó, meg aközött, ami torz, használós. És nem az, hogy “de hát benne voltak mindketten”. Mert mindig lesz, aki benne lesz, mert már elég torz maga is, vagy nincs pénze, vagy szeretetéhes. Benne lesz, csak nem azért, és nem számol a következményekkel. Nagyon könnyű trendeket generálni és üzleti érdekből vagy romlottságból rávenni embereket a nem-humán szexre, majd rájuk, az ő speciális igényeikre hivatkozva jogokat követelni és áldozati műsort előadni. Ha valaki nem akar velük dugni, az -fób!

Én azt mondom, még mindig, hogy ha nem olvasunk, nézünk, hangoztatunk ennyi híg hülyeséget a véleménybábelben, viszont aktívan benne maradunk a saját életünkben, kapcsolatunkban, a biológiai testben, a természetben, ha a testet és az önismeretet ápoljuk, fejlesztjük, és csak azzal hálunk, aki kíván minket pont annyira, mint mi őt, akkor megőrizhető a tiszta, szép, rebbenő, emberi szexualitás. Máshogy szexelni nem is érdemes. És tök fölösleges és nevetséges a műsor, ez a sok jelszó, a megmagyarázása vállalhatatlan késztetéseknek, meg a hangzatos, egyszerre dicsekvő és önsajnáltató szövegek.

Igazán nem sajnálok senkit, aki kiégett a sima heteroszexuális szextől, a maga választotta egyetlen partner mellett vagy a pornótól, aki RÁJÖTT, HOGY A SZEX NEM AZ, AMINEK HITTE, jó hülye vagy, ha nem is volt jó, mégis toltad… ő oldja meg ezt a köz igénybevétele nélkül, rinyálás nélkül, vagy fáradjon el kapálni. Velük van tele a média, mert erre kattintanak a buta tömegek, és akkor ennek kell egy lelkizős, intellektuális, jogokra hivatkozó, jóemberkedő verzióját letolni a torkokon, MÉRŐ VERA, A PEDOFILOK és a DIAPER FUR ARTIST VÉDANGYALA, aki nem pedofil, dehogy, őt szeretjük, mert transznemű. Refuses to be shamed.

Nem jár a vágyteljesítés, a kielégülés, ezeket az igényeket ne szolgálja ki senki, ne legyen piaci vagy szociális alapú megoldás rájuk. Egyáltalán nem akarok senkit megérteni, belegondolni annak a helyzetébe, aki serdületlen, kiszolgáltatott testek láttán izgalmat érez. Mindegy, mit tesz, hogy csak fantáziál-e, műanyag babákkal hizlalja tovább magában a késztetést, vagy pornót is néz-e, esetleg aktív turista Délkelet-Ázsiában: ami vele van, az nem megváltoztathatatlan, hanem torzulás, és nem kell megérteni. Taktikusan sem, hogy “ha attól fél, hogy mindenki megveti, majd nem mondja el senkinek, és nem fogjuk tudni, hogy veszélyes”.

Én küzdök a torzság ellen.

Ha nem akad partner, vagy csak szenvedést okoznál neki, és ezzel szembe is tudsz nézni, létező és etikus opció, hogy nem éled meg senkivel a szexualitást. Hogy aztán matatsz-e a takaró alatt, és mire gondolsz, meg szívesen kanyarodsz-e játszóterek felé, az a te dolgod (habár, a Városmajorban vagy Amerika egyes államaiban csúnyán meg fognak verni). De ha kiállsz érdekérvényesíteni a vágyaid nevében, meg társkeresőzöl, akkor kívánom, hogy hányjanak arcon. Ott a határ, hogy belevonsz-e másik embert. A szexualitás NEM cukorkabolt, ahol válogatsz, fizetsz, fogyasztasz.

U.i. A facebookmegosztásban a “cikket” tényleg olvassátok el!

3 thoughts on “óbazmeg, “a pedofil is ember!”

 1. “a pedofil vásárlói célcsoport stigmatizációjának további elmélyülését és szegregációját. Ez pedig valóban okozhatja a bűnelkövetői kör szélesedését.” ??? Már miért okozná? Vagy: nem éri meg úgy viselkedni, és akkor nem csinálják. Ún. negatív ösztönző. Még a dohányzással is sikerült ez…

  Kedvelés

 2. “A pedofília egyike azoknak a hagyományosan tabut képező témáknak, (amilyen például az incesztus is) melyek létezéséről mindenki tud, azonban hozzáférhetetlenségük – a tabu maga – olyan erősségű, hogy a társadalom kizárólag indulati szintű válaszokat képes adni rájuk. Péniszlevágás, kémiai kasztráció már a hajlam kiderülésekor, elzárás, stigmatizáció és pellengérezés. Ezek az indulatok – és nem ritkán fenyegetések – érthetően komoly visszatartó erőt képeznek az érintettekben, ha arról van szó, hogy kezdjenek valamit a helyzetükkel, annak elfogadásával és kezelésével.”

  Ja, tehát a transznemű-téveszme esetében nem okés a terápia (konverzió), a pedóknál hirtelen igen.
  “érthetően komoly visszatartó erőt képeznek az érintettekben” nem baj, mert ha a tettekben is visszatartó erők ezek, akkor mindegy, mit érez, gondol. ez nem időzített bomba, ami mindenképp robban valahogy. ha nem éri meg neki, nincs menekülőút, akkor majd nem csinálja.
  És egyáltalán nem indulati válasz az, amellett viszont etikus és logikus is, hogy elutasítja a pedofil HAJLAMOT mint szexuális visszaélést egy ép lelkű, a közjót is szem előtt tartó ember és ezek tömege A stigma sem indulati válasz, a legvédtelenebbekre egyoldalúan gerjedni, róluk fantáziálni, őket lesni nem okos sehogyse, nem tudod megmagyarázni. És a kémiai kasztráció sem annyira horror, tekintettel arra, hogy a közveszélyes embereket erősen korlátozzák a társadalom védelmében.
  Mégis, akkor kit kéne vagy lehet stigmatizálni? Mondjuk a darnózseli hentest se? Mindenkit szeretünk, ő is egy verzió? Mi van, ha ő nem gondolja, hogy segítség kéne neki, csak egy kisgyerek kell neki?

  Az szégyellje magát, aki relativizálást, sajnálatot vet be asz ő érdekükben, és normalizál. Aki lobbiérdeket tol… mert EZ viszont tényleg az a lobbi, ami ne jöjjön be.

  Ez a téma már volt itt, Holist tolta, hogy a hajlam nem ugyanaz, mint a tett, de ugye hajlam nélkül tett sincs, és minden tett előbb hajlam. A. pedofil egyszerűen ne tegye közüggyé, tartsa meg magának ezt, és próbáljon értelmesen élni, mert ilyen viták az értelem, a cél, az eszmék, a szív, a tehetség nélküli világban zajlanak.

  Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.