ez a vasárnapom

Megint az az érzés, mint akit akasztani visznek! Főleg hogy péntek reggel, repülés előtt ismét ügyesn nekiláttam a pengével a sarkamnak, mert nettó sarokkal tényleg kényelmesebb a cipő… Képzelhetitek, gyulladt, véres sebek megint, egész Berlin farmakológiája összeült konzíliumra. Nem tudom, mi lesz, kentem buzgón, annyit tapasztalatból igen, hogy futás közben nekem nem fáj semmi.

Pénteken rajtszámfelvétel, szintén a Tempelhof reptéren, az épületében van, hatalmas futós expóval, elképesztő tömegben.

Szombaton, immár G-vel kiegészülve mászkáltunk Neuköllnben, kávéztunk, aztán ettünk extrém sajtokat és vaddisznókolbászt, hozzá öt százalékos Jersey-tejet és rengeteg zöldséget a régi repülőtéren (Tempelhoferfeld), annak is egy romos gerillakertjében, amelynek nagy kopár térségén eregetik a sárkányt, korcsolyáznak gör, bringáznak terep, ernyőznek paplan. Elképesztő a hangulat, és a berliniek megnépszavazták, hogy ne privatizálják és építsék be ezt a legendás háborús helyszínt.

Aztán kiBahnoztunk a Griebnitz-tórendszerhez, és a hirtelen jött nyárban kajakoztunk, haverésztünk!

orrhosszal, de!

Parádés vacsora, szólt a jazz. Baráti jellegű szállásadónk van!

Most pedig indulunk. Három magyar leány fut, G. (magyar férfiú) segédkezik. Még pulzusmérő óra is került. Ma ingyenes a tömegközlekedés a 37 ezer futónak! A célban várható a berlini olvasóközönség több tagja is. Annyira jó érzés!

Este találkozom Valakivel, Akivel Régóta Szeretnék.

Éjjel kiegészítem képekkel a posztot! Sportoljatok, egyetek jókat és szeressétek egymást, mert a csodás fordított arányosság működik: minden ilyen pillanatban benő egy gyűlölködő lábkörme!

1 thought on “ez a vasárnapom

  1. Olyan jó ezt olvasni. Olyan jó lenne ha gondolkodnànak így a környezetemben. Vagy legalább hasonlóan. Vagy másképp.
    Ha például zavar rajtam 5 kg felesleg és ezért mèg jobban odateszem magam azaz négyszer edzek és nem eszem cukrot lisztet, mindjárt jön a megjegyzés hogy biztos bajom van a nőisègemmel..
    Vagy csak megjegyzi valaki hogy ne is tudd meg mit gondolnak rólad.,.!? Mire jó ez?
    Kèrek mindenkit menjen ki a szabadba, fusson ha tud, vagy legalább nézzen ki az ablakon. Süt a nap, tavasz van. ( jaj zaklatott vagyok)

    Kedvelik 1 személy

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.