steiner kristóf szexcsatornát indít

Most már az van, hogy két meleg férfi szerző ír hetente a WMN-re, kb. semmi másról, csak ájtatos, passzív-agresszív tónusban arról, hogy ők melegek és őket hogyan bántják, mert milyen ez a világ, de ők jók (morálisan).

Csodálom, hogy senki nem tiltakozik a szerkesztőknél. Persze, mert akkor te fideszes vagy, meg -fób: nem kérünk női oldalakon meleg és transz kontentet, férfiak szenvelgését, magánügyeit.

Steiner Kristóf vessző, negyven, netes emigrációba vonult: az instáról az OnlyFansre kénytelen húzódni, mert egyes, meglazult alsógatyás képeit az insta júzerei jelentették és leszedte (szerinte) az algoritmus, de bezzeg azt nem, amikor nekik (Niminek és Kristófnak) írtak szemétségeket (miért nem törölték ők?).

https://wmn.hu/wmn-life/58268-meztelenkedni-bun-halalos-atkokat-szorni-aldott-dolog-vizsgaljuk-mar-felul-mit-jelent-az-erkolcs

(viccesen hisztis, nyakatekert cím ez is, benne agresszív, hamis dilemmával – volna nyelvileg mit csinálni a wmn-nek)

Nagyon hosszan köríti, mert ő is érzi, hogy ez ciki, de a lényeg, hogy az új csatornán lesznek izgi, “szexpozitív” képek, és ott már az ismerős (meghitt, alkonyati fényben réten, tengerparton rózsaszín alsógatyában vonuló, virágkoszorús, összegyűrt lepedős, feneket-combot-ágyékot-meztelen felsőtestet-szájat kötelezően ábrázoló, markáns méretet láttató) képekért fizetni is lehet!

Értsd: nem csak pornográf, de prostitúció jellegű, a meztelen testet és a szexet áruvá változtató pénzkereset.

Többről én álmodni se merek. Videók? Hempergés? Egymás lukát szőrtelenítik? KRISTÓF!

Ciki, méltatlan.

Nem azért, mert bárki prűd, vagy ne látott volna még ilyet, vagy utálná a melegeket, hanem mert a férfiak szexmutogatása, pláne ha netes, pár kattintással elérhető, nyomasztó, riadalmat kelt. Nem innovatív, nem bátor, nem szép, hanem pénzéhes és erőszakos üzem része. Nem tudod társadalmi ügynek pántlikázva ránk sózni: meztelenül, szexuális jelleggel és áruba bocsátva nem humán, nem méltó se a női (mert az alávetett, tárgyiasító), se a férfitest (mert az nyomakodó, traumatrigger). Igen, én a pornót is ellenzem, éspedig élesen. e a legjobban azt, ami másnak hazudja magát, mint ami.

Szerelmet mond és szexuális aktust ért alatta. Életkedvnek titulálja az egzaltált szexualitást. Bátorságot meg küldetést emleget, de primer késztetésekre, szexuális izgalomra és kíváncsiságra hajtva pénzt akar.

Mondd, Kristóf, nem szégyelled magad? Nem kéne már ennél előrébb tartanod? Érettebbnek lenned? Valahogy nem az jön le, hogy a vágy, a szexualitás dübörög benned.

Milyen okai lehetnek egy ismert, sikeres embernek, hogy így akar pénzt keresni?

Egy. Végletesen exhibicionista, izgatják a saját szexuális jellegű képei, és az ezzel járó reakciók.

Kettő. Elfogyott a pénz a megélhetésre.

Három. Hatalmas tévedés: kamasz bohóságnak megélt rossz döntés.

Nem vallja be egyiket sem, hanem a vádaskodó szóözönben azt fejtegeti, hogy ez fontos társadalmi munka, nemes ügy, és még hosszabban azt, hogy akinek ez nem tetszik (ő is érzi, hogy a kontent fajtája és a platform is kínos), az mind kirekesztő, gyűlölködő, homofób.

Engem nem a Fidesz-propaganda tett tiltakozóvá, mert én élesen szembefordultam a saját családom kereszténykedő, patriarchális, heteronormatív ítéleteivel. Nálam megértőbb-pedig-heteroszexuális a világon nem volt.

Hanem pont általad jöttem rá, Kristóf. Illetve abból a szélesebb jelenségből, hogy férfiak ellepik a nők tereit, és jóindulatú nők lájkjaiból valósítják meg magukat, miközben áldozatiaskodnak. Az “LMBTQ-emberek alapvető jogainak” sulykolása.

És hogy amióta a net ennyire utálja az életünket, nők tömegei gondolják szimmetrikusnak, haladónak, menőnek, hogy most már ők is darabra, áruként, tárgyiasítva nézegetik mások testeit: médiában, való életben, tinderen, pornón. Ez volna az egyenlőség.

Eluntuk ezt, és átlátunk rajta. Férfiak nők hátán kapaszkodnak fel, megint. A T pedig ördögi üzem, és aki szól ellene, kicsinálják. A szexualitás szép, tiszta, szemérmes, saját és szerelem az alapja. Ha kirakják a placcra, fényt kap, tönkremegy.

Soha nem mondtam mást.

Miről írsz te, egyáltalán? Társadalmi aktivistaként ugyankörül a pár szubjektív állítás körül forogsz évek óta, heti/havi penzumod van a wmn-en és a Humenben. Dumálsz a jó ügyekről, csavarod a szavakat, vegán vagy és meleg, illetve egykor műsorvezető voltál egy körberöhögött csatornán, ja és volt egy kutyád. Arról írsz, hogy külföldön élsz, van egy tartós kapcsolatod, vegán vagy, főztök, buliztok, emberekkel találkoztok, gasztrovállalkozást működtettek, koronás voltál, meghíztál, voltatok a prájdon és titeket hogyan bántanak. Gyűlölet, “sajnos Magyarországon”, jogok, kirekesztés…

Nincsen kirekesztés. Azokból lett elég, akik a médiában életük fő témájává avatják azt, hogy melegek, vagy hogy minek érzik magukat. Ha az olvasó ezt nem kéri ilyen dózisban, közömbös, netán a teljesítményt szeretné látni (igényes cikket, gondolatokat, zenét, tudást), már lehet óbégatni, hogy kirekesztő, láthatatlanná tesz titeket.

Azért kell jóságosodni is, erotikus tartalmakat kitenni is, mert igazából nem értesz semmihez. Sima netes reklámarc vagy, aki magát filozófusnak és apostolnak állítja be.

A görög falu pár cikkre elég, kifulladt a dolog. Nem vagy különleges cikkíró, bátor harcos, kisebbségvédő, nincs mitől tartanod, biztonságos az országunk, a már bevett, tömegesen helyeselt módokon “lázadsz” (tapadós cuccban kamionon dj?), nem tudsz énekelni, rajzolni stb., nem nézel ki jól, nem igazán ökó az életviteled sem. Mivel akarsz híres lenni? A testeddel?

Van még Nimi. A szerelmetek addig gyönyörű (ha az, te mondod), amíg áruvá nem teszitek. Magánügy. A heteróké is az. Csókolózós képet, pláne tengerparton a húszas éveik után csak a pronyók posztolnak. Elmúltak azok az idők, hogy a same sex csók képei jelentsenek még bármit. Fiatal heteró lányok hazudják magukat binek a feltűnésért, “a közösséghez tartozásért”, áldozatszerepért.

Mit kell ezen vállalni? Senki nem firtatja, kivel mit élnek meg.

Középkorú nők ezrei ámulnak rajtatok, vagyis az illúzión: nahát, milyen igaz ember vagy, milyen szépen éltek! Meg lehet nézni a prájdos felvonulók nemi arányát bármely fotón: nők mindenhol. Még a melegeket sem érdekli ez az egész. De a T miatt az L-eket sem. Ezt nem bírom: meleg férfiak és transzneműek (magukat nőnek valló férfiak) tolonganak a nőknek szóló médiafelületen, jóságoskodó csomagolásban érdekérvényesítenek, gyűjtenek lájkokat, ismertséget. Hovatovább maguknak ácsolt morális pódiumról oktatják ki azt, akinek ez nem tetszik. Hesteg elfogadás, hesteg szeretet.

A dominancia, a nőelhallgattatás újfajta, ravasz, megcsavart formái.

És mindig vádaskodni kell, másra mutogatni:

Van abban valami ironikus, hogy ha egy magazincímlap kedvéért vetkőzik le valaki, és kap érte x millió forintot – az presztízs. Ha valaki meztelenül modellt áll egy művésznek, vagy egy kísérleti független film szárnypróbálgató rendezője kedvéért szabadul meg a ruháitól, minimális bérért, akkor merész művész. De ha ő maga dönt úgy, hogy maga árazza be a saját határai szerint megalkotott aktképeit, az nagyjából… emészthetetlen. 

Tévedsz, hamis a dilemma. Mindkettő ciki, és igenis illeti kritika azokat, akik magazinoknak, reklámkampányokban levetkőznek. A karrierjük is tönkremehet, még ma is, alapszabály, hogy igazi modell, színész direkt erotikusat nem csinál. Akik mégis erre fanyalodnak, egyvalamiért teszik: pénzért. (“Fiatal voltam, kellett a pénz.” “Már öreg vagyok, kell a pénz.”) A meztelen test mutogatása sima reklámhordozó, korrumpál. Ha a test nem reklámhordozó, akkor pedig pornó. Nem igaz, hogy csak a melegek szexuális magamutogatása taszító.

Egy kicsit kevésbé kellemetlen a testmutogatás, ha a test szép és fiatal. De miért kell csúnyán varrott, edzetlen, skinny fat testtel, kólásüveg alkattal meztelenül fotózkodni? Ezt azért kapod, mert sokadszor szólsz be a fitneszeseknek, úgy, hogy te lusta vagy edzeni, vegánként sem tartod a formát, híztál, cigiztél, az izmaid teljesen elfogytak. A fitneszben a test, a forma a teljesítmény, egyben munka. Sok munka, és az a test anatómiai eszmény, vagy ahhoz közeli.

Miközben társadalmi apostolnak titulálod magad, fennakadt szemmel papolsz az erkölcsről, haladásról, csak olcsó magamutogatást leplezel és épp prostituálod a szerelmeteket. Erre kell a küldetés, társadalmi felelősség, testpozitív duma. Nem ízléses 40 körül a szexualitást mutogatni, sehogy se, és nem csak a melegeknek.

És nincs benne semmi bátor, semmi innovatív. Nem, a világból nem hiányzik még egy mutogatott meztelen test.

Vicces, hogy a kritikákat (a magamutogatással, a szex áruvá tételével vagy a személyeddel kapcsolatban) úgy akarod elhárítani, megúszni, hogy azonnal támadsz: minek nézi akkor, miért követ, mazochista? Gyűlölködő?

Nem.

Senki nem gyűlöl, Kristóf. Hanem átlát a műsorotokon. Azért néz, mert női oldalakon ömlesz, a jelenség része vagy: egy a rengeteg, nők figyelmére hajtó, cukiskodó, külsőségimádó, érdemi mondandó nélküli magamutogatóból, akik szivárványos zászlóval, békéről-szeretetről prédikálva zsarolgatnak, és folyton meg vannak sértődve. Hogy ezt szerkesztő miért engedi, az még fontosabb kérdés. Nem csak a melegekről van szó. Mit keresnek a mégoly “cuki pasik”, Jocó bácsi, Lakatos Márk, Doffek Gábor, Ágoston László, kioktató-nőgyűlölő apuka a nők platformjain?

Mondd, azok a mentett tehenek megvannak még a hátsó kertben? Ti nem vagytok komoly emberek, el vagytok telve a saját életmódotoktól, nagyszerűségetektől, szexualitásotoktól, és csodálónak használjátok az embereket, true tartalom és nívós mondandó nélkül. Ezek az emberek többségben nők, nőknek szánt vagy túlnyomórészt nők által követett oldalakon, nőknek szánt témákkal nyomultok, kerestek pénzt. Ezért érinti ez a nőket, és ezért szólalok fel ellene.

Legyél trú. Ja, arra nem kattintanak? Vagy nem is tudsz trú lenni, csak harsánykodni?

(És tényleg ne menj be a női öltözőbe, akkor se, ha néhány lány néha behív. Ez nem vicces, ez nagyon sokaknak elemi para, traumatrigger. A nők tereit tartsátok tiszteletben, kész. Hogy ezt nem értetted, hogy még te lettél itt a bátor formabontó, azt mutatja, hogy kicsit sem érdekelnek a nők szempontjai.)

Ha nem tetszik, hogy nőket használnak önös célokra és ízléstelenül, tiltakozz!

Méltatlannak tartom ezt a cikket. Tiltakozom az ellen, hogy női témák színvonalas, újságírói feldolgozása helyett férfiak pár perc alatt odakent áldozatiaskodó siránkozását vagy gőgös, “polgárpukkasztó” dicsekvéseit kell olvasnunk. Nem vagyok prűd, de ilyen formában nem érdekel a férfiak szexualitása. Ez a médium is beállta. sorba: a nők felületeit, a női olvasókat használja férfiak érdekeinek érvényesítésére, szexuális jellegű követeléseik, önmegmutatásuk promotálása, amelyeket divatosan és álságosan jó ügyként, nyitottságként adnak elő.

3 thoughts on “steiner kristóf szexcsatornát indít

  1. Az instagram a szoptató anyák képeit is tiltja, a meztelen női felsőtestet ábrázoló képeket is (még akkor is, ha művészi képről beszélünk), de persze csakis Kristóf, az öntitulált Jeanne d’Arc lett megint kirekesztve, mert ő meleg. Ez a konstans rinyálás még akkor is méltatlan lenne, ha tényleg kirekesztené valaki. Az már csak hab a tortán, hogy a magyar liberális feminizmus élharcosa egy férfi.

    Kedvelik 1 személy

  2. Hánynom kell tőle. Ez a fajta médiajelenlét számomra visszataszító és emészthetetlen. Nálam a hosszú hajú, félmeztelen, elhízott csávó az ősrocker, a Pokolgép-koncertek, amikor is ugyanezek a tulajdonságok egy mély férfihanggal társulva hihetetlen maszkulinok voltak. Árad belőlük a nyers erő. Erre jön egy Steiner Kristóf, hosszú hajjal, hájasan, és minden árad belőle csak a maszkulinitás nem. Egyszerűen nem bírom megemészteni. És elóadja, hogy ő a lázadó, az elnyomás ellen küzdő, a harcos… háááát

    Kedvelés

  3. Visszajelzés: hogyan lettem kirekesztő – és boldog 2. | csak az olvassa. én szóltam

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.