blogismereti kvíz

Nemsokára blogszületésnap (szervezem!), ezért izgalmas kvízzel jelentkezem, amely a törzsolvasóknak érdekes. Nekem is visszajelzés, mert innen nézve a blog nagyon más: a sokat ismételt, vagy konszenzusos-köztudomásúnak tekintett információk (ki hinné, hogy resztelt orrszarvúmájat reggelizem, például) mennyire vannak benne azok fejében, akiknek a csakazolvassa napi betevő. Ezúttal 100 százalék a küszöb, de többször is végigmehetsz rajta. A hibátlan teszt jutalma pedig egy jóleső kocogás a parkban!

26 thoughts on “blogismereti kvíz

      • Hááát, ezt én is jól megjártam… És a jó válasz annyira hosszú, hogy nem látszik a képernyőn, így elbizonytalanodtam. De megvan a 100, harmadik nekifutásra 😀

  1. 100%, pedig az utóbbi egy-két évben már messze nem olvasok el minden posztot – azt az egy márciusit meg jól választottam meg 🙂 hiába na, ehhez is kell érteni :-).

  2. Hehe 100%! Pedig azért vagyok itt, mert pár éve a gumiszoban annyit szidták Gerle Évát, hogy , gondoltam, megnézem ki ő egyáltalán. Jobbat nem is tehettek volna! Köszi nekik 🙂 🙂

  3. Gyerekek száma, nofene, hát vana Jakab, a Johanna, Dávid, Júlia meg a Lőrinc (büdös pizsamázó, továbbiakban bp) Apropó, mi lett Jakabbal ès Johannával? A blogger elcserélte őket egy pár futócipőért?!

a kommentelés lehetőség, jóakaratú és nyitott olvasóknak

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.