kedvenc képeim

Sok sűrű téma után egy kis visszatekintés: család, élmények, sport, a ritkábban kitett képek közül. Megmutatom az életemet, kedvenc hangulataimat és tárgyaimat. Van, hogy profi a fotó, máskor az a lényeg, ami rajta van.

2015 augusztusa. Fotóként értelmezhetetlen, de megjelenik rajta egy olyan kapcsolódás, szépség és sportos értékrend, a sport mint közös, mindenki által élvezett tevékenység, ami azóta is a létezésünk alapja. itt hétéves Babalány, akinek már héthetes magzat korában “extrém hosszú”, 9 mm-es volt a combcsontja.

Klasszikus portrém. MacBookAir szelfi, és mivel nem szoktam szelfizni, eléggé megdöbbentem akkor, hogy így nézek ki. A híres Illy, gép, csésze, kávé. 2015 októbere.

A férjem, még jól volt. Raffay Zsófi képe, 2011. augusztus:

2009. szeptember:

Az első kísérletek hajdani akrobatikus képességeim visszaszerzésére, 2015. március. Ez is Raffay Zsófi:

Fejforma. Matekzseni. Bármikor összead két TAJ-számot. Még mindig ilyen, lassan nő.

Spingár-Westerlund Anita képe a 2015-ös blogszületésnapról. Julis a reinkarnációm, csak ő sokkal felszabadultabb és boldogabb gyerek. Ilyen lett a tejszínhabevő:

Raffay Zsófi fotója ugyanerről a 2015 áprilisi születésnapról. Akkor a blog hároméves volt. Ezüst sort: a védjegyem!

Szintén Zsófi, 2015 tavasza.

Engem is meglepett, hogy így megszerettem a nagy súlyokat, mert ennek korábban semmi jele nem volt. Lassú, elmélyült izomzat- és technikafelépítés egy közegben, ahol mindenki külső útmutatás alapján edz, és vagy fogyni akar csak, ez esetben megúszós, öngyötrő edzései vannak, vagy pedig ökölbe szorított arccal bajnok lenni, és az egészsége rovására is csak a kinézete érdekli. Maffiózók és prostituált celebek, bukott, fecskendővel edzettjeik után rohangáló edzők. Ezen a képen 5 kilóval kevesebb izmom van, mint most, de 3-4-gyel a zsír is kevesebb, és még az Eddel való másfél éves fenéképítés előtti hónapokból származik.

A négyórás edzés végén a blogger megpihen. Spingár-Westerlund Anita képe ez is és az előző is.

A mágikus, a feledhetetlen Völgy egy ragyogó késő őszi (kora tavaszi?) napon.
Enteriőr. A kávéscsésze extra darab, titánium–palládium–ónréteg, Anish Kapoor dizájnja. A többinek csak a színe. 2016 ősze, az Ed-korszakból. Ő Ed, aki a Ző. Anita képe, a súlyzós-gépes edzés minden drámája, fényhatás, teljes belepusztulás a 80 kilónyi tárcsával végzett csípőemelés után.

Műfajilag ez portré, ugyanebből a sorozatból. 15 éves a fiam.

Egy szellős koranyári napon Éva a korlát alá helyezte laptopját, a fények pedig transzcendessé váltak.

Anita diplomamunkája: autonóm riport a kastélybeli életemről 2017 őszén.

A Reed-korszak, együtt edzés, mindig jó hangulat. Képessy Bence fotója, újságba került. Itt volt a legjobb minőségű futógép.

Súlyemelés a dekadens enteriőrben, MacBookos, ügyetlen kép. 45 kiló.

Varró Dani új kötetéhez kapcsolódva, Lőrinc születésnapjára tanáros-irodalmi estet szerveztem a Villa Bagatelle-ben.

Anita egy színes képe. Ösvényemen ballagok, 2016 ősze.

Rettenetes minőségű (MacBook Air, nulla természetes fénynél), ám kivételes formát és izgalmas gyakorlatot rögzítő képek 2017 júniusából, a Reed kisterméből. Nagyon megdöbbentem, hogy ilyen lettem, hogy túlgyúrtam magam, de valójában ez az én kedvenc testi állapotom. Soha nem volt jobb formám, mint ekkor, de az is látszik, mennyit számít a póz, a szög, a fény.

Tavaly téli portré, fodrászat.

Blogszületésnap, Anita képei.

Az élménydús 2018-as nyár csúcspillanata, de az életemé is: túl a sarkkörön és az előző napi maratonon hajózni indulunk a fjordokba 2018 júniusában. (Tromsø)

A Kifolyóban fürdünk a társadalmi egyenlőség jegyében Eszterrel, ez is 2018. nyári.

Félmaraton Madridban, a befutó, 2018. október 28.

Előtte Budapesten egy harmincas, a célban kézenállás.

Squash, 2018 márciusától. Edzővel és egy állandó partnerrel. Ez egy teniszruha.

Futós képek még. Az első egy 3×2-es váltó a gyerekeimmel, utána pedig (a vízjeles) egy tíz kilométer Eszterrel, aki cipőtesó. Én már tönkretettem az enyémet, a maratont is abban futottam. 2018 májusa.

Terepfutás a Balaton-felvidéken, 2018 ápriliásban. A legelején elestem ezüst–fehér szettemben, bele a sárba.

Most minden fehér. A nagy iskolai cirkuszok idején, februárban hó esett, és kikölcsönöztem egy pár lécet. Ez a Harangvölgy. Buszoztam minden lecsúszásért.

Skoda Mercédesz (igen, így hívják, az apukája kedvelte az autókat!) képén 2018-ban a kora tavaszban, húsvéti szelek idején ugrunk tündérleánnyal. Ekkor egyhetes böjtöt csináltam, ez annak a harmadik napja volt. Nagyon emlékszem a testi érzetekre, az egész hangulatra.

Innen frissítem. Ikonná vált portrém, 2019. január, Anita képe ez is:Ez korai, béna szelfi, 2016 nyara a kertünkben, nagyon szeretem.
2019.áprilisa,Milánó.Berlin, 2019. április, sírni kezdek ettől a képtől. Ott jöttünk össze, vagyis, majdnem, júniusban aztán. El a kezekkel a szerelmeimtől!
Anita elkapja hajam fényét a Villa Bagatelle-ben, ahol kalózfotóztunk. Ránk is szóltak. Majdnem betaláltam a papírgombóccal a szemetesbe!Éva tud fenyegető is lenni, ha a télre készül!Ez a kép a szerelemjelkép, 2019. augusztusa.

 

2019 szeptembere, maraton párban Orsival (Budapest Maraton), a tesója készítette a képet. Nagyon szeretem az emléket meg az akkori kinézetemet, hajszínemet. Pedig beteg voltam.Bár meglenne ez a napszemüveg! Itt van a lakásban valahol2019 szeptembere.
Az 2. sajtóbemutató.Félrevonulás a Fertő-tóhoz, 2019 szeptembere.G. képe, szerintem királyak a színek.A fiam szalagavatója, itt is G. a fotós.A fény miatt szeretem. 2020 márciusa.2019 nyári, Gyenesdiásról. G.2020. május, Petneházy-rét. G. képe.Ugyanott, egy másik kiruccanáskor.Anna-rét, július.Randivacsora.Szigliget, szerintem király kékp.5 km-t futottunk együtt július 25-én.Ez pedig augusztusi, egy másik verseny, 3×2 km váltó. Én raktam össze a hivatalos versenyfotókból.

 

3 thoughts on “kedvenc képeim

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.