kezdeményezés

Idén ne vegyél annyi tárgyat. Ne süss-főzz és dekorálj annyit.

Vegyél lehetőséget, élményt ajándékba:

sportolósat,

kultúrával kapcsolatosat: újságelőfizetés (a be nem hódoltak!), koncertbérlet, -jegy, színházjegy (gondolj a függetlenekre!), könyv (magyar, fiatal, de nívós szerzőtől! ne agyonsztárolt lektűrt vegyél!)…

A december 6-iki, ma még épp kapható Magyar Narancs kultúrarovatában találsz listát (Majdnem tizenegyes – magyar irodalom). Ez nem eladási, hanem kritikusi rangsor.

További tippek itt: kultúrnapló

6 thoughts on “kezdeményezés

  1. Itt tűzhely lett (tönkre ment a régi), színház (Pécs) és koncert a gyerekekkel (Punnany Massif). A nagyobb családnak is minimál, méz, különleges fűszerek, házi szalonna, aprósütemény, kávé – mindenből jobb fajta. A határon túli barátnőm magyar nyelvű határidőnaplót kapott, és egy Dragomán-kötetet, én tőle sk asztalterítőt. Úgy érzem, sikerült kicselezni az ajándèkozási hisztériát 🙂

    Kedvelés

  2. Fesztiválzenekar jegyek. Uszodabérlet. Egy talált műtárgy restaurálása. Futócipő. Futás minden nap. Műterem takarítása mint ajándék ló (fiamnak adom, beválthatja a téli szünetben).

    Kedvelik 1 személy

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .