a blogger még mindig válaszol

3. Ki az a Liptay Margit?

Az egyik elkeseredett ekéző egyik álneve. Egykori nagy rajongó, megszállottan követi mindenhol, amit csinálok. Nem csak én szoktam letiltani.

Csak a netről kilesett információkkal kavar, tehát valójában nem ismeri a szerelmemet és a családját, se az olvasóimat, se az edzőtermet, az ottaniakat, a sportág szabályait stb. Számos álprofilt kezel és ezek segítségével kelti azt a látszatot, hogy engem sokan utálnak és mindenkinek elege van belőlem.

Most a 120–140 kilós, az én létezésemtől és állításaimtól mélyen megsértődött nők álltak mellé nagy lelkesen. Ehhez innen is gratulálok. :DDDD

Mindent, amit csinál, rám projektál:

Ő keveri a szart, és és ő élvezi. Ezzel engem vádol.

Őneki nincs témája, valós, önbecsülést hozó tevékenysége. Ezzel engem vádol.

Ő hazudik, ő kelt látszatot.  –”–

Ő adja ki magát másnak és ugrál az álnevei között. –”–

Ő irigyel, de legalábbis próbál minden racionális ok nélkül lejáratni. –”

Semmi dolga velem, nem érintem az életét, mégis jbban tudja és kontrollálni akarja, mit és miért csinálok. Az életemet éli, pszichopata módon arról ír, hogy én mit érzek, mit gondolok, “leleplez.

Ez a profilképe.

Képernyőfotó 2017-01-08 - 13.22.36

A Gumiszobán is ólálkodik. Nagyon egyetért vele Lelkes Villő és álnevei, továbbá Ágnes Nagy (lorax), Gizi Tóh-Kovács és Őri Annamária. Ők nem biztos, hogy átlátják, hogy mekkora szarkeverő, de ha engem szid, jó lesz. :DDDD

Gumiszoba maga is őket használja, amikor ellenem szítja a hangulatot. További jellemzők:

  • üres profil
  • több embernek adja ki magát (“kis védegyletet alkotunk”)
  • senki nem ismeri (tehát a tiltás tuti megoldás)
  • nagyon bennfentes, mindenről tud, megbízhatónak állatja be magát, rejtet infók, háttérsztorik, ezekért hálás neki az, aki már utál
  • teátrálisan és mesterkélten fogalmaz, próbál nálam is stílusosabb és erőteljesebb lenni
  • engem vádol azzal, hogy űzőbe veszek embereket, provokálok, botrányt hergelek, amikor pedig a véleményemet írom, ahogy bárki más (és én saját néven)
  • mesterien időzíti a belépést a netes vitákba: előbb figyel. amikor már orróság van, lecsap, akkor bedőlnek neki, és azt élvezi
  • a legjobban a következők irritálják: test (izom, menőség, ruha), szerelem, olvasottság, bevétel – nyilván ezekre sóvárog
  • oda nem tartozó, elferdített ügyekre utal, tényként ad elő pletykákat, vélelmeket, a narratívában meseszerűen én vagyok a sátán, aki szándékosan és gonoszul-irigyen-pénzsóváran, de jól megszívta, és mindenki más ártatlan
  • elkeseredett gyűlölettel, szart keverve, a legrafináltabb látszatkeltéssel, blöffel, alakoskodással támadja azt, akinek a szintjét nem és nem tudja megugrani.

2. miért adsz plazmát? lehet ilyen sűrűn? edzés mellett…?

Országszerte kétségbeejtő a helyzet: nincs vér- és vérkészítmény. Én szeretem és bírom ezt, 19 évesen kezdtem, huszonhétszeres véradó is vagyok. Kevés a tudatos és donornak alkalmas ember, gyakorlatilag kihalt a váradómentalitás. Egy adag (800 ml) plazmából juthat negyven koraszülöttnek, de van olyan égési sérült vagy hemofíliás, akinek 20 adag kell egyetlen kezeléshez. 72 órának kell eltelnie két donáció között. Minden leletem okés, csak a vénáim nem bírják annyira, van, hogy fáj, vagy utána bevérzik. Sok C-vitaminnal próbálom javítani a helyzetet.

megeszed, amit ott adnak? az ketogén?

Nem. 🙂

nem látszik a vérképeden a ketogén?

Nem. Az edzések sem. Aki nincs hozzászokva, annak a vérképén meglátszana egy zúzós edzés. Nagyon alacsony a vérnyomásom, ezt mindig mondják, én meg mondom, hogy nem ájulós, hanem alkati, erős szívű alacsonyság ez.

ennyi pénzért? megéri?

Örülj, ha neked nem számít ennyi, de nálunk egyedül én keresek pénzt. Három gyereket nevelek. Van, hogy annyi jut aznap ételre.

1. (keresőkifejezés)

elhagyott a szeretőm csakazolvassa

Na, ilyen posztot nem találsz a blogon, témát sem. Sem nyavalygást arról, hogy ki milyen szemét, hogy vert át, nem vett komolyan kihasznált. Ez azért van, mert 1. ami két szerelmes ember között történt, az kettejük dolga, 2. nem szoktam “a pasikat” szidni, olcsónak tartom az ilyesmit, és látom a felelősségemet a történeteimben, 3. nem történt velem ilyen. Elhagytam, meghalt, elmúlt, megtört, elég lett, ezek voltak.