átműtenek-e óvodásokat?

Bár ezt az állítást vizsgálná meg a Lakmusz meg a Qubit, a “tényellenőrök”, a “tudomány”!

Három kérdés:

 1. Ki mondta, hogy gyerekeket műtenek át? (Mondott ilyet valaki?)
 2. Érinti-e a gyerekeket a transzpropaganda valójában?
 3. Politikai hergelés-e szólni a genderagymosás ellen? (Esetleg figyelemelterelés?)

Még a legértelmesebb lapok is gúnyosan ismételgetik másfél éve, hogy a kormány az átműtött óvodásokkal riogat, hergel, miközben valós problémák is vannak. Hihihi, hahaha, micsoda buták ezek a fidesz-szavazók, azt hiszik, az óvónők átműtik a gyerekeket! Bezzeg mi, mi tudjuk az igazat!

Az igazság az, hogy a zsigeri alapon gyanakvók közelebb jártak a tényekhez, és a nagyokos fővárosiak nem tudták, nem akarták tudni, miről van szó.

Mert az eggyel tájékozottabb, de még mindig átlag magyar újságolvasó úgy van vele, hogy nem érti ő a transzneműséget, de hallja: van ilyen, hogy valaki “nem azonosul a nemével”. Ő nem akar senkit bántani. Azt mondják, érzik erősen azt a Rejtélyes Valamit, hát akkor elhiszi nekik. Milyen szép színes a zászló, milyen szimpatikus eszme az inklúzió! Azt mondják, nekik úgy jó, ha átváltoznak, és ma már ez lehetséges. Hajrá, ha ettől boldog lesz! Elvégre nem árt vele senkinek!

És ennyi. És persze hihihi, hahaha, azok a hiszékenyek, akik szerint az óvodásokat átműtik… Mi vagyunk az okosak.

A magyarrádióban, kiállításmegnyitós pogácsák mellett tenyésző értelmiségi haverok is helyeslik az LMBT-t. Ez megy a 444-en, a Magyar Narancsban, a telexen, a wmn-en. Tobi színei. Általában helyeslik. (A nagyon kínos, messziről bűzlő mónikákat figyelmen kívül hagyják – elég pokol az életük így is, egyedül a nárcizmus nyújt vigaszt.)

Ott tartunk, hogy magyar nagyvárosok középiskoláiban minden évfolyamra jut egy, a nemével kapcsolatban hirtelen “másképp érző” kamasz. Angol tanítási nyelvű iskolákban pedig fürtökben, tíz-tizenöt jól eleresztett gyerek hangoztatja osztályonként, hogy neki névmásai vannak. Lemarad, aki kimarad!

A blogon már több poszt és link van a témában, itt is.

De átműtenek-e óvodásokat?

Tudják-e vajon azok a “nyitott gondolkodók”, hogy hogyan fogan meg a kamaszokban a transzneműség gondolata, honnan veszik ezeket a tanokat? Hát azt, hogy egyre több intézményben a gyerek a tanárokat is megkéri, hogy az “igazi” nevén szólítsák? Vajon mi a közös azokban, akik ezeknek az újfajta gendertanoknak a legkiszolgáltatottabbak?

Tudják-e, hogy a már kamaszként, akár feketén is beszerzett, évekig szedett ellenkező nemi hormonok végleg tönkreteszik a termékenységet és a szexuális funkciókat (műtét nélkül is)? Hogy a pubertásgátlók pedig kísérleti gyógyszerek, durva és részben ismeretlen mellékhatásokkal?

Ez az apa ez ellen küzd.

 1. Ki mondta, hogy gyerekeket műtenek át? (Mondott ilyet valaki?)

Igen, mondott. Gúnyból. A kormánykritikusok találták ki ezt a népszavazás idején (a népszavazásban kiskorúakról volt szó. Mivel az ovis kor 3-4 év a 18-ból, ez durva csúsztatás). Az “óvodásokat műtenek át” torzítás célja pedig az volt, hogy ne kelljen foglalkozni a valósággal. Soha ne kelljen komolyan érvelni a gendertémában.

Orbán (stb.) soha nem mondta, hogy átműtik a gyerekeket, pláne hogy óvodásokat. Kezelésekről volt szó (pszichológia, pubertásgátlás, hormonok). És azt mondta, hogy hagyják békén a gyerekeinket (a nyugati ideológia hagyja békén). Az ép értékrendűek, “a magyarok” gyerekeit, akik közé magát sorolja. És: “a magyar embernek nem megy be a haja alá a gender” (én perifériának mondanám, de egyetértek).

Lila hülyeségnek tartják az egészet tanult, városi emberek is, de csak suttogva mondják nekem, mert az ilyesmi a közegből kitiltással jár.

 

Elképzelni nem tudom, hogyan szól bele az állam a tudatodba, a magánéletedbe. Konok Péter szerint pedig folyton (mondjuk ő anarchista):

Az állam (ami, és ezt újra és újra hangsúlyozni kell, nem valamiféle felettesünk, hanem fizetett alkalmazottunk) feljogosítva érzi magát, hogy arról döntsön, hogy tekintünk magunkra. Minek tartjuk magunkat, mit gondolunk a legszemélyesebb dolgainkról. Hogy kik vagyunk a saját szemünkben.
Mindez, persze, nem a kromoszómák kérdése, hogy XX vagy XY. Egyrészt ennek is vannak még más variációi is, másrészt a társadalmi nem (az a rémes gender) már régen nem feltétlenül fedi le a biológiai nemet – de még ez sem a dolgok veleje. A legfontosabb az, hogy az állam itt is valamiféle totalitásra törekszik: olyan szinteken avatkozik be az egyes (konkrét) emberek életébe absztrakt “elvei” alapján, amelyekhez az égadta világon semmi köze, és ezt még az “államrezon”, a “ráció” érveivel sem tudja igazolni. Vajon, mi “kára” származik abból az állampolgárok összességének, ha akadnak, akik nem veszik készpénznek a nekik jutott biológiai leosztásokat, pontosabban azokat a leosztásokat és szerepeket, amiket az adott társadalom biológiai ürügyeket lobogtatva eleve elrendeltnek tart? Semmilyen.

Ez volt a liberális konszenzus. Mindenki tudta, mit kell lájkolni, mikor kell hallgatni. Senki nem merte megpiszkálni a tendertanok szörnyű hazugságát: aki megpróbálta (Kiss Noémi, Feró Dalma, Balogh Zsófi), azt kiutálták.

Ezt a kacsát Konok is beszopta akkor (2020-ban). Amikor szóltam, letranszfóbozott, letiltott. Az a poszt már nincs fenn, itt van helyette a vérbuta Ágoston László Artist, figyeljétek, milyen színvonalon oktat ki:

“Tara Hudson” látható egy agyonmanipulált fotón, ő férfi, aki erőszakos (férfias mintázatú) bűncselekmények sorozatát követte el, ezért került börtönbe. Mindenfélét megműttetett magán, de nem volt “új neméről” papírja (pedig lehetett volna). A törvénynek megfelelően helyezték el, hivatalos neme alapján férfiak között, ahol a társai BESZÓLTAK neki, ez lett előbb “sexual assault”, aztán “rape”, keveredve olyan esetekkel, ahol védelemért cserébe szexelt. Jó volt hősnőnek, petícióztak is a transzaktivisták az áthelyezéséért (sikerrel). Az eredeti cikk nem is említi a rape szót: a sérelmeket assaultnak nevezi. Ebből csinálták ezt az érzelmi alapú, ideológiai célú, agymosó hisztit Ágostonék, tehát közöltek egy kacsát, és a körítés “jó” és “rossz” emberekre osztja fel a kétféle véleményűeket. 260-an osztották meg csak tőle ezt.

Ilyen az “érzékeny” facebookos közeg a 33-as paragrafus idején, 2020 kora nyarán. Majd jött a népszavazás, és ekkor kellettek a nemváltó óvodások, mert az üzenet egyszerűen felfogható: “nincs probléma, a fideszesek rémeket látnak!” Így soha nem kell érvelniük, magyarázkodniuk. Pedig nagyon súlyos bajok vannak az érzékenyítéssel, a genderpropagandával és az identitásmókában résztvevők jogainak szélesítésével.

A kormánykritikus média következetesen azokat a híreket hozta be külföldről, amelyek veszélytelennek, sőt, építőnek mutatták be a folyamatot, ahogy a szivárvány mindenre ráfolyt, illetve amelyekkel áldozatnak tudták beállítani az identitáslobogtatókat. Pedig bőven lett volna mit átvenni, megdöbbentő visszaéléseket, társadalmi vitákat genderügyben például a britektől, balos lapokból is.

2. Érinti-e a gyerekeket a transzpropaganda valójában?

Igen, a 18 év alattiakat nagyon is érinti a propaganda, sőt, iparág. Direkt rájuk utaznak, mert ők még elhiszik a maszlagokat, formálhatóak, lázadásként tudják előadni a nemváltást, és ami pénzbe kerül a tranzícióban, azt a szüleik fizetik, rettegve attól, hogy a diszfória miatt a gyerek öngyilkos lesz. Ezt a .legocsmányabb zsarolás.

Ez egy szekta.

Tény az is, hogy haladó országokban bőven 18 év alattiak is “kapnak” “kezelést”: pubertásgátlót, rádumálós (affirmáló, megerősítő, agymosó) pszichológiai tanácsadást, hormonokat, és minden reményükkel, lelkierejükkel készülnek arra, hogy 16 vagy 18 év fölött a testüket műtéttel alakítsák át. Aztán csalódnak: 7-10 évvel az átalakulás után sokan kísérelnek meg öngyilkosságot és nem csak műtéti szövődmények esetén. Erről Scott Newgent beszél.

Olyan is van, hogy egy tizenhat éves fiút elvisz az anyja Thaiföldre kiheréltetni. Neve Susie Green, a Mermaid nevű, “transznemű fiatalokat” “segítő” szervezet vezetője volt 2016-tól, aztán hirtelen lemondott tavaly ősszel. A nőjogi aktivista, Kellie-Jay Keen ezzel tűnt fel először, hogy Susie borzalmas sebészeti turizmusa, gyerekcsonkítása ellen tiltakozott, mire is rászálltak (a rendőrség is).

 

A helyes kérdés: megvárja-e a felnőttséget a transzpropaganda?

Nem várja, fiatalokat, gyanútlanokat, befolyásolhatóakat akar.

Sadly the primary school in my town have a gender pandemic on their hands… This is about a class of 30 nine year olds…. Started with one boy dressing as a girl complete with 🌈 tutu. Then weeks ago a little girl decided she was a little boy and the teachers instructed the whole class to call her a boy’s name… This confused all the kids, many of which now aren’t sure if they are gay, even though they aren’t sure yet what that is, and others are wanting to change their names… Sadly different equals attention equals popular… Now that’s what I call mass-hysteria… No school risk assessment to find if it’s worth it to pander to one kid’s confusion to in turn confuse 29 others. Bloody child abuse!

Észak-Amerikában számos iskolában új, helyi szabály, hogy a gyereket szülő tudta nélkül is másik neműként kezelik, tudva, hogy a szülő ellenezné “az igazi nemét”. Ez azt jelenti, hogy a “transzbarát” pedagógus a szülő háta mögött hipnotizálja bele a transz őrületbe a gyereket. Egyre több figyelemhiányos, bizonytalan gyerek teljesedik ki abban, hogy ő különleges, azaz a korszellemnek megfelelően transznemű.

Nincs olyan, hogy valaki rossz testbe születik.

Legyen itt még egy híres gyerek, aki milliókban ültette el a transzneműáség ötletét. Jazz Jennings az I am Jazz című TLC-s reality sok évének főszereplője, az egész felnövése a tévében zajlott, egész kis kora óta “tudja”, hogy ő lány, és a “lányként” élt napjait mutatta be a műsor, szedte a gyógyszereket, aztán mindenféle műtétei voltak (egyébként kudarcosak, mert nem alakult ki elég nemi szerv-szövet, amiből tudtak volna új szervet képezni.

https://www.instagram.com/jazzjennings_

Rendsezers tévéműsorszereplők öt-nyolcéves gyerekek szülei, akik “érzékenyek a gyerekeik jelzéseire”.

 

Magyarországon 16-18 évesek simán szónokoltak a Pride-okon, van LMBT család (Hegedűs Mété, Emmett, és a nővérük is aktivista).

Nem igaz (és mondjuk ezt így soha nem is állították), hogy a transznemű kampányok csakis a felnőtteket céloznák meg. Az igaz, hogy 18 alatt nem vágják le a pöcsöd. De van olyan ország (Svédország, Finnország, Franciaország), ahol mostanában emelték 18-ra ezt a korhatárt (14-ről és 18-ról).

Magyarországon két kamaszlány kért közösségi adományt a nemváltáshoz, és vágatta le épp 18 évesen egészséges melleit. A rákészülést, adománygyűjtést még kiskorúként indították, és előtt is sok év telt el, amely alatt átmosták az agyukat.

 

3. Hergelés-e szólni a genderideológia ellen? Esetleg figyelemelterelés?

The safety and wellbeing of our children is of paramount importance. And I’ve also been clear that parents must be able to know what is being taught to their kids in school especially on these sensitive areas… For the summer term we are going to make sure we publish guidance for schools so that they know how to respond when children are asking about their gender.

Ezt épp Rishi Sunak mondta.

Sokan kérdezték az előző két évben, hogy miért írok erről. Ennyire fontos ez? Igaz, hogy még nincs itt, de vanogat és egyre inkább lesz, lenne, és épp a gyerekeinket érinti majd, ha nem szólalunk fel időben és hangosan.

Magyarországról ez csak homályosan látszik, de akkor mondom én, hogy a fejlett társadalmakban, akikkel egy érdekkörben vagyunk, és akikre életmódban, mentalitásban hasonlítani akarunk, jelenleg a gender a legfontosabb, erőteljesen politikai jellegű és gyakran terroreszközökkel is zajló vita (a nashville-i iskolai mészárlás elkövetője politikai okból, bosszúból gyilkolt transzneműként). Nyugaton már nincsenek a politikában valódi ügyek. Csak kampányok vannak és politikai csillámporhintés, mert túl nagy szellemi, erkölcsi, anyagi kihívás lenne például a munkások jogaival, a szegénység enyhítésével vagy a környezet valódi bajaival foglalkozni.

A transz terjeszkedés, a fetisiszták legitimációja nem a jogfosztottak emancipációs küzdelme. A nők valóságának megszállása zajlik: kell nekik a nők ruhája, teste, gyerekszülő képessége, áldozatisága és a csak nőknek fenntartott terek, sportversenyek, shortlistek és díjak, amelyeket sok évtized alatt vívtak ki a feministák:

Az elsősorban jómódú, életélvező férfiakat piedesztálra emelő, nyavalygó melegmozgalom közvetlenül és közvetve is nőellenes. A bűntudatkeltés, érzelmi érvelés pedig bármely témában elfogadhatatlan a gondolkodó embernek.

8 thoughts on “átműtenek-e óvodásokat?

 1. “Az elsősorban jómódú, életélvező férfiakat piedesztálra emelő… melegmozgalom” – ez nekem nem jön át. Ezt miből kellene meglátnom? (Mármint, hogy a melegmozgalom a jómódú, életélvező férfiakat emeli piedesztálra.)

  Kedvelés

  • A magyar médiában Hegedűs Aztsetudommilyenszínűresminkelemaszemhéjam Máté, Steiner Kristóf, Hlatky-Schlichter Hubert, Lakatos Márk, Náray Tamás tarol, meg Homonnay Gergely, amíg élt, és soha nincs szó leszbikusokról. A nemzetközi Pride-ra stb. is jellemző ez, de itthon nagyon markáns. Semmi bajuk, remek munkájuk van, és hasznot húznak az elnyomásból (pl. LMárk 18 karikás pólókat dob a piacra).

   Te mit látsz?

   Kedvelés

 2. “Mindenki éljen úgy, ahogy szeretne, sokfélék vagyunk, ne szóljunk bele egymás életébe…” – ez, meg hozzá a pozitív, támogató kommentelés “követelménye” arra van, hogy ne lehessen bírálni őket, így hallgattatják el a más véleményűeket, más ízlésűeket. Igen: a magánélethez kinek mi köze, de ez rég nem magánélet, hanem “láthatóság” meg “jogok”, vagyis politika. Azt meg lehet bírálni. Mert a mi bőrünkre és a gyerekeink épségére megy ki a dolog.

  Szétesett elméjű detranzícionálók, anyagilag és érzelmileg tönkrement családok, asszisztált öngyilkosságra készülők vannak Nyugaton a szekta áldozatai között. Ez egy járvány. Magánügy lenne? Retteghet mindenki, akinek kamasza van.

  Ha a gyerek hülyeségekkel jön haza, emeld ki abból az iskolából.

  Mindenhol a dráma, áldozati műsor, őket kiradírozzák, megsemmisítik, létükben fenyegetik. Nem kérdőjelezi meg a létedet senki, “Zsófia”, “Adél”, “Cecília”, “Mónika” “Dóra Viktória”, hanem csak tudják, hogy csávók vagytok és mentális bajotok van. Azt is tudjuk, hogy mocskos zaklatással, gyűlöletkeltéssel foglalkoztok sunyiban. Senki nem hiszi el, hogy nők vagytok. És senki nem akar ilyen embert a közelébe.

  És hiába mondja szépen, kását kerülgetve Gulyás Marci, vagy értelmesen Feró Dalma vagy Balogh Zsófi, őket is kicsinálják. Nem szabad elfogadni semmit, az elemi hazugságot sem, nem kell udvariaskodni. Mindegy, mit gondolnak, az igazat kell mondani.

  Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.