bájos hölgyek mindenhol – best of LGBTWTF

Ebben a posztban írom le, miért létezik ez a rovat, és mit gondolok a szexualitásról 46 éves, háromgyerekes, monogám, heteró nőként. Szerintem a szexualitás nem való profitszerzésre, játszmázásra, helyezkedésre. Nem lehet áru, sem puszta önkifejezés.

*

Érzelmesen búcsúzik a golyóitól.

*

Gulyás Marci a transznőkkel kapcsolatban állja a sarat Sapkás Pirézzel. “A valóság kollektív tulajdon.”

*

Továbbra sem gyűlölet, sem senkinek az eltörlése, ha nem vagy hajlandó tényekről hazudni, ha nem hagyod, hogy mások önös érdeke irányítsa, mit gondolsz, milyen szavakat használsz, milyen ügy mellé adod az időd, munkád, és az sem, ha egyéni érzetek, követelőzések alapján, félelemből nem írod át a valóságot. Ne hagyd magad zsarolni!

*

Agymosás tovább. Természetesen ennyiféle történet közül ha hármat választ Kurucz Adrienn, akkor az aszexuális szerencsétlent (nagggyon érdekes, emberi jogi történet, hogy kivel nem szexel és ettől ő mennyire el van nyomva, és “kár érte, mert csinos” /nem/), meg Hegedűs “Emmett” és Máté testvérét kell kiválasztani, ők a lényeg (micsoda sztori, hogy ilyen furák vannak a családban! nem unják még?), meg még dísznek egy exalkoholistát, akit egy bekezdéssel elintéz. És ez a szőrözés, hogy “nem összekeverendő”: libidója lehet, de nem kíván meg senkit, és ez nem trauma miatt van… kit érdekel? A cikkben szerepel az említett tanácsadó pszichológusom, aki elárult, és az engem mocskolódókat, fenyegetőket  (Gyerekmentes Övezet) lájkolta.

https://wmn.hu/ugy/59453-egy-aszexualis-embernek-is-lehet-libidoja–tabuk-nelkul-felel-a-kerdeseidre-az-elo-konyvtar

*

“I’ve been trying my best to hold my tongue for the last week while watching trans rights activists use the tragic death of a murdered teen to advance their political aims. It became such a phenomenon that I began collecting examples. After their deafening silence around such matters as the sterilisation and mutilation of gay and autistic children at the Tavistock and the placing of a double rapist among some of the most vulnerable women in society, you could almost hear the relief from commentators like Owen Jones and Laurie Penny as they got to use the death of a child to score points against their usual target: left wing feminist women and their allies.”

https://open.substack.com/pub/grahamlinehan/p/a-disgraceful-few-days

*

 

*

Most pedig bemutatom, hogyan hazudik a szekta. Nincsen nehéz dolgod: akit ezek a kiszáradt, élethiányos, netes tartalmakkal hivalkodó üresfejűek utálnak, azok az igaz emberek.

Kellie-Jay Keen egy brit nőjogi aktivista, négy gyerek anyja, aki a nők jogaiért és biztonságáért kampányol. Szellemesen, elegánsan, kifogástalan stílusérzékkel és hatásosan. Ő az ellenség. Szóvá tette például, hogy a hírhedett gyerekcsonkító Mermaid egyesület vezetője miért vitette Thaiföldre a fiát kiheréltetni/átoperáltatni tizenhat éves korában (mert Angliában a törvények szerint kiskorút nem lehet kasztrálni). Sértődött szektatagok négyszer küldtek rá rendőrt, halálosan fenyegetik. Susie Green, a bírált anya tavaly novemberbnen indoklás nélkül lemondott a vezető posztról (nagyon hasonlóan ahhoz, ahogy Tuza Éva, “Tobi” anyja tűnt el a közéletből).

A lejjebb említett, február 11-iki, azonnal tapintat nélkül, giccsesen felturbózott, minden alap nélkül gyűlöletbűncselekménynek kikiáltott gyilkosság után levadászták Kellie-Jay Keen twitterjéről ezt:

GC: Gender criticism, tehát ha nem hiszed el, hogy mindenki olyan nemű (jogilag is), amilyennek állítja magát, akár plüssmackó. #truthmatters

Készpénznek véve, hogy ezt Kellie-Jay Keen csakis a halálesetre írhatta, és azon örömködig, mert ennyire gonosz. Tehát négy gyerek anyjaként, nőjogi aktivistaként biztos annak örül, hogy megkéseltek egy kamaszt, akihez semmi köze. (Akinek a halálában az öntárgyiasító, pedofilmágnes módra szexiskedő limbo magamutogatásnak, üresfejű tiktokozásnak is szerepe volt.)

A valóság: Kellie-Jay Keen NEM írt a fiú meggyilkolásáról. Ennek örült: Rowlingot, a fogát szíva, de megkövette egy zaklatója.

Honnan ismerős ez a hiszti és ráuszulás? A gyerekhalál a legnagyobb adu. Így nem volt nekem szabad 2016 júliusában VERSET ELEMEZNEM, azonnal rámugrottak, hogy én célozgatok, mert ennek az embertípusnak bármilyen ürügy megteszi, ha ártani akar, iszonyú hangok, alattomosak, és szándékosan csinálják. Megalázkodást és részvétnyilvánítást akartak kizsarolni, voltaképpen, legyőzni ( vagy kibékülni.) Mert Angéla akkor, a gyereke halála után pár nappal is itt szaglászott, meg a sajtóban szerepelgetett. Érted, meghal a gyereked, és azt lesed és cincálod, mit írt az ősellenség, akinek szétverted az eredeti közösségét é s lekoppintottad a blogját, meg hogyan juss be a sajtóba, és mosd ki magad a gyerekveszélyeztetés bűncselekményéből.)

Egyébként azóta az akkor elfordulók közül megnéztem pár ember profilját, iszonyú keserű, csúf, boldogtalan, buta, hergelhető nők és magukat nőnek mondó férfiak.

Sajnos, Angéla beette magát irigyen a Közkincs Könyvtárba is, ahova mi ezért nem megyünk többet. Ez is kellett neki. Antoniához majdnem tizennyolc év lojalitás, szellemi kapcsolat fűz, nem értem, hogyan nem látja, mi történik. Pénzéhes, agresszív, hozzáértés és stílus nélküli szerepelgetés.

*

Február 11-én Északnyugat-Angliában megöltek egy transznemű kamaszt.

Villő is ezen tapsikol, drámázik. El ne higgye senki, hogy érdekli őt bárki sorsa, ez csak lobogtatott progresszivitás. Tiszta, mire megy ki a játék, amióta “coming outolt” mint “genderfluid”: ez csak jópontgyűjtés, témátlanság, feltűnési vágy és magamutogatás. Épp a legnagyobb bullyszervező, aki dicső pályája során ennél kisebb gyerekeket sem kímélt verbális alázással, hogy aztán szemrebbenés nélkül álljon át a túloldalra, annak a családnak az ellenségét mocskolja éveken át, megszállottan, saját néven és álnéven is, több száz esetben.

Mit tudunk az áldozatról? Egy 31 ezer fős követőtáború tiktoker, diáklány.

A rendőrség éppenséggel azt állította, hogy semmi nem utal ilyesmire, később, nyomásra módosították csak, hogy vizsgálják ezt is, de a transz lobbisták tényként kezelik, hogy gyűlöletbűncselekmény volt, egyes források szerint Brianna 14 éves, mások tudni vélik, hogy az osztálytársai ölték meg. Két 15 éves, helyi kamaszt (egy fiút és egy lányt) letartóztattak.

Mintha minden transzőrület-ellenző vagy indifferens gyilkos lenne, vagy gyilkosoknak drukkolna, őrjöngően hatásvadász kontentekben mi-re (jóságos és ők-re (gonosz, gyuilkos) osztják fel a világot, látható élvezettel. Nagyon erős az ellenségképzés.

(ennek volt olyan verziója is, hogy “our trans kids to survive”).

Ilyen a légkör, érvek, stílus, vizuális világ, így használják fel a halálát:

https://www.instagram.com/explore/tags/briannaghey/

Brianna és drámái jól láthatóak voltak a TikTokon. Kedvenc témája a smink és a hajhosszabbítás volt, ez volt a szenvedélye, személyes történetek mellett. Hozzásegítette a többi “transz” kamaszt, hogy hormonhoz jusson, feketén. A halála azonnal jelkép lett, szimpatizánsok számos városban szerveznek ma estére virrasztást.

Lobbiznak a self-ID bevezetéséért, “Brianna méltóságáért” legalább halálában (hogy lányként, pink koporsóban/fényekkel temessék el, ezt híradásból idézem), ezért gyűjtés is indult, amelyre 85 ezer fontnál jár.

Ugyanazok az emberek hangoskodnak most, akik végignézték és szó nélkül hagyták az elmúlt években, hogy számos esetben közterületen idős nőket, leszbikusokat, az egyik eredeti Stonewall-résztvevő hős meleg aktivistát, leszbikusokat sorra vernek, zaklatnak maszkos transz aktivisták. És ugyanazok, akik semmi problémát nem látnak abban, hogy kialakulatlan lelkű-testű kamaszok diagnózis, valódi diszfória nélkül, divathatásra, unalomból, kiskorúként végzetes hatású hormont szedjenek és megcsonkíttassák magukat vagy leszorítással tönkretegyék a mellüket. Ez van “true self”-ként ünnepelve. Sőt, az információadást, hormonhoz jutást segítette elő tiktokerként Brianna is, aki jogilag fiú. Épp ez is téma, hogy a méltóságát sérti, ha nem lehet “igazi önmaga” (értsd: lány) a sírkövön és a halotti papírokon.

Angliában nincs self-ID (épp Skóciában vezették be, az ottani Niocola Sturgheon nyomta át, és ott botrány a börtönvisszaélések miatt, vonják vissza épp). A self-ID azt jelenti, hogy azt mondasz magadról, amit akarsz: fiú vagy, lány vagy, egyik se, fluid, bármi, és ennek jogi ereje van, mások is így kell kezeljenek, járhatsz férfi létedre méhnyaka szűrésre, együtt vetkőzhetsz nőkkel az uszodában úgy is, hogy farkad van, tehát nem kell orvosi vizsgálat, diagnózis, várakozási idő, papírok a transzsághoz (ami nem diagnózis már). Jelenleg két évet kell élni “nőként”, és diagnózis kell, ezt egyszerűsítenék, tennék önbevallásossá (érzetalapúvá) a mohó aktivisták. Nem nehéz látni, mire megy ki a játék.

foucauldian_femboy (wtf) így ír:

*

Rowling:

*

Rowl

*

Drag syndrome roadtour. Nem hiszed, hogy van lejjebb, de van.

Drag Show Tour of People with Down Syndrome Prompts Criticism, Confusion

 

*

Minden jel arra mutat, hogy Huberték külföldön béranyát vettek igénybe. Mindenesetre egy nő, egy biológiai anya nem lesz anya, lemond. Az értékes jószág csak ezen az áron kerülhet a pároshoz.

Ez a baj a szivárványcsaláddal, csak extrém ritkán jelent örökbefogadást (pedig mennyit voltak meghatottak a saját emberbarát tettüktől, a “másnak nem kellő” gyerekek áldozatkész magukhoz vételétől!), valójában a többség “saját gyereket” akar (az egyiknek vér szerinti). Tehát: béranya, mert nő nélkül nem megy. Love is love, ez ezt jelenti: nekik is lehet, legyen gyerekük, és ezért kihasználják egy szegény ország nőjének nyomorúságát, és bérbeveszik a testét. Ami emberi jogilag a prostitúcióval egylényegű, borzalmas üzem.

*

Egy másik csodaszép karrier is odalett, mindjárt két rádióműsor nem indult el.

https://hvg.hu/kultura/20221212_Mero_Vera_tavozik_a_Klubradiotol

És hát… revideál, de mennyire hamis ez, MÉG MINDIG Ő OSZTJA KI, ki mekkorát hibázott, mekkora az arányos büntetés, kit kell eltörölni, mi az egyigazság a transzokról, ebből nem enged, ezek abszolútumok, de nagy kegyesen azért az öngyilkosság-okozás előtt megáll. És a barinős vodkaszódázás, hiúskodás, a bűnei beismerése után is ő van megrendülve, ő a hősnő, őt kell sajnálni, tisztelni, mert “bátor”, őszinte”. Pfuj.

https://www.glamour.hu/g-eletstilus/jk-rowling-eltorleskultura-velemeny/kqgdvk7

JK Rowling = Harvey Weinstein? Mi a baj az eltörléskultúrával? Miért életveszélyes? Min kéne elgondolkodni a kapcsán? Ezekre keresem a választ, miközben belemegyek kicsit az elmúlt párezer évbe is és azt is elárulom, mi volt a személyes, szemfelnyitó (vagy a szemnyílást végképp definiáló) élményem.

wtf?

*

hősük. LOL, fontoskodás, üresfejűség, gondolattalanság, neki is MISSZIÓJA van, hülyehaj, magamutogatás

https://wmn.hu/wmn-life/59186-kanicsar-adam-andras-meg-kell-tanulnom-elfogadni-hogy-megerdemlem-a-jot

*

*

Ez nagyon vicces.

*

Dylan, aki “lánysága” (girlhood) alig kétszázadik napján már Biden elnöknek is fejtegette egy találkozón a transzok érdekeit (amiért erősen utálják őt a transzok is, mert miért pont ő, aki preop, most kezdte, súlyosan exhibicionista és infantilis és minden), decemberben megműttette (feminizálta) az arcát. Sima, noname meleg komikus volt, most meg tízmillió követője van a twitteren, woke ikon, és méregdrága divatmárkák fotózzák. Hülyének is megéri. Egyébként szárazan inas, csont és bőr, kockahas. Sokan találgatták, troll-e, mert példátlanul butácska posztokat tesz ki (lásd barbizás, barátnőknél ottalvás, gyümölcsevés posztok), de úgy tűnk, nem troll. Egyébként kicsit játssza az áldozatot, de példátlanul pozitív, kedves, mosolygós. Kit zavar? Mindenkit, aki nem örül, ha ilyen kedvességgel meg lehet téveszteni és valóságtagadásba, szereplésvágyba hajszolni embereket.

*

 

Ő is ebbe a rovatba tartozik. Kamaszoknak felvilágosítás, segítés örvén nyomatja az összes woke szabadosságot, “tabumentességet”, “edukációt”, pride-ot, maszturbálást, szexjátékokat (vágyaim.hu webshop reklám! ugyanez hormonmentes Jankánál is). Grooming. Szexszel itat át mindent, közben elméletileg (nőjog, egyenlőtlenség) teljesen vak és képzetlen, normalizálja a szexen való kattogást (“úgyis csinálják, úgyis néznek pornót”), holott a kamaszok jelentős része nincs ennyire elfoglalva a szexszel. Ha elhiszik, hogy mindenki más szexel és milyen buli, “nem lehet eleget beszélni róla”, akkor szarul érzi magát az a (szerintem) többség, aki ehhez gátlásos, nincs társa, rút vagy még túl fiatal a szexhez, esteleg több lélekkel, emberséggel, személyesebben és nem kontentalapon képzeli el. Baromi nyomasztó és kényszerítő kamaszként a tudat, hogy “mindenki szexel, csak én nem”. Jámbor Eszter nemcsak igazi HVG/telex stb. sztár, ennek minden velejárójával, eszmei holdudvarával. Az is baj vele, hogy nem ellenzi a pornót, csak “tegyék mellé” az ő küldetéstudatos tartalmait, igazi karrierista. Jeffrey Marsh jut eszembe: ti miért érdeklődtök ennyire kamaszok lelke, tudata, szexualitása iránt?

https://www.instagram.com/sz.exsuli/

https://www.instagram.com/testsuli/

*

Íjj, gyémánt a netes szemétdombon.

Lapozz, kurvajó a második slide (fuck passing)…

*

Van valaki, aki nem kíván a neméhez köthető, könnyen felismerhető sztereotípiák szerint élni (szíve joga amúgy), majd panaszkodik, hogy ebből nehézségei vannak (ki minek szólítja, vécéhasználat, homoszexuálisnak nézik /???/). A melleit rák miatt távolították el (és más nőkkel ellentétben nem igényelt rekonstrukciót). Hogy hogy jön ide a genderkritikus vélemény, miért sejtetik, hogy előtte neki jó világ volt, sejtelmem sincs.

Hú, de sokat kellett túrni, hogy a tömeges visszaélések (Sam Brinton, Mermaid, Tavistock, darabolós férfi gyilkos női börtönben, deplatform és cancelelések sorozata, férfiak erősködése női sportmezőnyben, menedékházakban, kozmetikai szalonokban, detranzicionálók, drag grooming) egyetlen ilyen bénácska, egyéni panaszt lehessen szegezni!

Közben ilyenek vannak, tömegesen:

Amikor egy nőt néztek transznak, és vonták felelősségre a női vécében, akkor ugyanez volt az előzmény: a rengeteg alakoskodó, érzéseit másokra erőltető transz miatt van a gyanakvás. Az a gond, hogy annyian vannak, akik a diszfóriájuk miatt, vagy a korhangulat, trend, kortársak nyomásra hormonozzák, műttetik, másik neműnek adják ki magukat, megtévesztő öltözetet hordanak, vagyis becsapnak másokat, hogy miattuk és az ő erőszakos tetteik miatt már az is gyanút ébreszt, aki rák miatt kényszerül melleltávolításra. Épp az Egyesült Királyságban az ilyen zavart emberek (köztük eltorzult szexualitású emberek) hatalmaskodásának eredményeképp nagy feszkók vannak, és könnyen megütöd a bokád, ha szólsz a hazugság ellen. Vagy csak igazat mondasz.

Miközben egy-egy nyugati, biztonságban élő ember az érzései, névhasználat miatt siránkozik, erőszakos, transzidentitásra hivatkozó perverzek ólálkodnak be a klotyókba és veszélyeztetik a nők és gyerekek biztonságát és méltóságát.

*

Hátborzongató. Az egyik egy női testre tehető álférfimellkas “transz férfiaknak” vagy gender nonkonformoknak, “nonbinárisoknak”, persze ebből nincs nagyobb méret meg inkluzivitás, kizárólag a vékony kismellűek/leszorított mellűek testére fekszik föl. Szilikonrátét “női” mellet láttam már férfin, elképesztő értékrendre, test- és szexképzetre vall az is. A másik (lapozz) egy terhes transzférfi, akit mindenki ünnepel. Elhízott, és a CK pont olyan márka, amelyik nehezen enged elhízottakat a modelljei közé, a transzság révén viszont van bejárat ennek a “metrón naponta látok ilyet”, csak épp terhes (mert nő) csudabogárnak.

Ő is transz, ő is elhízott.

Vagy ez, mi a bánat ez?, eltorzult mellkasú, fura fejű, megcsonkított modell jelenít meg pont egy kizárólag meleg férfiak körében használatos alsóneműt.

Hogy mi zavar ebben, meg az egész #PROUDINMYCALVINS kampányban? Az, hogy az elnyomottságot lobogtatva minden, mindig a férfiak szexualitásáról, annak normalizálásáról, a falloszról, a gerjedelemről szól, engem is pink ruhácskába öltözött kopasz csávó szégyenít meg, hogy férfiasak az izmaim (haha, az övéi nem), és mindig a női test, méltóság, szexualitás, emberség, biztonság sikkad el, van elhallgattatva. Unom.

Ami ennél is fontosabb: hogy csak nő lehet terhes. Ennek a kimondása tilos, van, ahol büntetőjogi szankció jár érte, mert sértő, kirekesztő egy védett kisebbségre nézve.

Ne legyen kétség: ezt az elítéltet is buzgón miseszik meg she/her névmásokkal emlegetik, noha férfi, és közel 100 százalékban férfiakra jellemző a bűncselekménytípus. Így lesz plusz egy “női” halálraítélt, ezt még a 444. is kritikusan jegyzi meg, és nem nevezi nőnek, hanem transznőnek.

https://444.hu/2023/01/03/eloszor-vegezhetnek-ki-nyiltan-transznemu-eliteltet-az-usa-ban

*

Nagyon fontos film.

Megtekintését Skóciában transzaktivisták erőszakkal lehetetlenítették el az egyik kampuszon.

https://adulthumanfemale.info

*

Nahát, ez a csodaszép karrier odalett:

https://edition.cnn.com/2022/12/13/politics/sam-brinton-department-of-energy/index.html

No lám. Amikor cikiben van (fetisiszta motivációjú, nagy értékű bőröndlopás magas rangú köztisztviselőként), ő is öltönyt vesz. És hirtelen a rúzs sem kell, nem kell az önkifejezés. Mert ő is tudja, hogy férfiként komolyan veszik.

*

A követelőző, hülye öltözékű intruder csávóknál is irritálóbb az olyan, díszként és konformizmusból hordott “identitás”, amely nem vállal és nem jelent semmit, még homályos belső érzést sem, csak “nézzétek, de különleges vagyok!”, elnyomás elleni küzdelemként örök panaszkodást, hetente más színű hajat, ukulele-keresztszemes hímzést, és tönkrement testet.

https://www.instagram.com/sithrenity/

Kommentváltásunk.

Ilyen volt.

Ilyen lett a hormonozás után. Három év különbség.

*

A követelőző, hülye öltözékű intruder csávóknál is irritálóbb az olyan, díszként és konformizmusból hordott “identitás”, amely nem vállal és nem jelent semmit, még homályos belső érzést sem, csak “nézzétek, de különleges vagyok!”

A trendvonatra megint későn pattant fel, a feminizmus már nem menő, éljen a nőellenes genderideológia. Sőt, a legrosszabb helyen performálja: TERF Islandnak már nem csak viccből hívják az országot:

Az átműtős, gyerekmegtévesztő, grooming, nőket zaklató és perverz szegmens hangos botrányok közepette bukik meg (a Mermaid és a Tavistock evidence-based vizsgálata és bezárása, Susie Green lemondása, támogatóik kihátrálása, börtönbotrányok, sport, LGB Alliance, Kellie-Jay Keen aktivizmusa, J. K. Rowling, Kathleen Stock, Maya Forstater, Allison Bailey, Helen Joyce, Julie Bindel), viszont a kamu-unikornis “az vagyok, aminek érzem magam, és azt tisztelni kell” csendben tűnik el, csak kis fintorokat vált ki.

Soha senki nem is vette komolyan. Senkit nem érdekelt, mi az, ami “nem vita tárgya”, ez a belső érzeteknek és a szexualitásnak a közre erőltetése egoizmusból. Tudták, hogy első világbeli, magányos unatkozók feltűnéskeresése, és nem jelent semmit. Ha jelentene, ha valódi volna, nem hirdetnék ki hashtagek közepette.

*

Nagyon kemény oldal, 42,9K követővel:

https://www.instagram.com/thetransformedwife/

*

Dylan NEM AZÉRT hord tampont magánál, mintha volna méhe, őt “férfinak jelölték ki” születésekor, hanem hogy segítségére siessen nőtársainak in period emergency! Az ő fájdalma is valós, őt miért üldözik, ő is csak a boldogság morzsáit keresi minden nap, próbálja élvezni a nőségét, és ő szeret minket, ne hívjuk rá a rendőrt, ha vécére megy (nőibe), de a végén finoman megfenyeget: a neten nem fogják ennyire tűrni a transzfóbiát, mint most, és a kommentjeit örökre kísérteni fognak!

ez is szép, és ő jószívű, átadja a ruhát szívesen!:

*

Kanada. Dylannel szemben “Jessica” (Jonathan) Yaniv, aki egy pénisszel és parókával, ízléstelen ruhákban parádézó férfi, állítja, hogy ő használ tampont. Ő az, aki 13 éves kislányokat inzultált női vécében (mutassák meg, hogyan kell felrakni a tampont), és ez nem ciki shady ólálkodás volt, amivel lebukott, hanem teljes öntudattal beszélt arról, hogy neki segítsenek megélni a nőiességet, mert ő kezdő neki milyen nehéz. A kb. 38 éves férfi újabban ilyen scooterben közlekedik. Később beperelt női gyantaszalonokat, akik elutasították, hogy a tökeit markolássszák (női pénisz, női here). 2019 őszén elveszítette a pereit, most újra perel három szolgáltatót, ugyanazért: mert a herezacskóját a muszlim stb. (tradicionális vallású), női szépségápolással foglalkozó nők nem gyantázták le.

 

*

Bőröndlopási üggyel bukott le a BDSM-szervező, genderfluid atomügyi megbízott: a repülőtérről elvitt női ruhákat egy hónapig hordta is.

“Genderfluid” Nuclear Hire Charged With Felony in SECOND Luggage Theft Incident

Utána még szervezett egy “spanking event”-et.

They have been active in the kink world since 2013, host monthly kink parties in their dungeon in Washington, DC, and estimate they have spanked over 2,000 cute butts.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11487033/Sam-Brinton-Bidens-nuclear-waste-guru-spoke-spanking-seminar-weeks-bag-theft.html

Ki nem látja, hogy a szadizmus, fetisizmus bántalmazás és önző kihasználás, az elszenvedők részéről önalázás, kölcsönösségbe, izgalomba, korszellembe csomagolva?

*

https://thepostmillennial.com/pedophile-turned-trans-then-groomed-assaulted-impregnated-teenage-girl

Tele van perverz visszaélőkkel és erőszakolókkal a “közösség”. Mikor veszitek észre, hogy semmi nem különbözteti meg a “csak élni szeretne” transzneműt a predátortól, és ez a megkülönböztetés nem várható el? Ez a férfi egy 14 éves lányt ejtett teherbe. Azért bíztak meg benne a szülők, és hagyták kettesben a gyerekkel, mert “transz nő”.

A nagy progresszív anyák leküzdik a létfontosságú gyanakvást, a valóságérzékelést, a red flageket. Vö. ezzel a kontenttel (stockfotóval!!!): önzés, önigazolás és magamutogatás. A gyerek természetes érzékkel látja, hogy férfi (szoknyában), de az anya indoktrinálja, “Mónika” meg öninazol és érzelgősködik egy jót. Helyes válasz, jár a cukorka, én még válaszolok: nem, nem olyan, sőt. (Rászóltunk, eltüntette.)

Kit engedsz a gyereked közelébe, az otthonodba erényfitogtatva, felügyelet nélkül? Ez a beszámoló külön érdekes, azzal együtt, hogy a saját gyerekeit elhanyagolja. És még az is, amit nem emeltem ki: géllakkal, csacsogással és hotelbeli, bejárónői, recepciós munkákkal azonosítja a “női” létet. Ennek a perverziónak neve sissification, vagyis az alávetettség fantáziájának élvezete. És “még a hormonkezelés megkezdése előtt”, vagyis potens férfiként:

Nagyon para, amikor akár cukiskodási céllal gyerekeket húznak be a valóságtagadásba, ha normalizálják a legdurvább perverziókat, rászoktatják őket, hogy ez rendben van. Nagyon nincs rendben. Tüntet a kislány: ez minimum a valódi veszélyben levő – sokkal több és másféle védelemre jogosult – lányok és nők használata ügyképviseletre a hisztis, önző, a saját szexualitásukat középpontba helyező férfiak által. De inkább rosszabb.

*

A coloradói, november 20-iki lövöldözés elkövetőjéről új hír, hogy neve “Mx” (semleges titulus) Anderson, nonbináris és they/them névmást használ. Valószínű, hogy csak frissen vált nonbinárissá, a szimpátia miatt (illetve hogy a törvény előtt kivédje a gyűlöletbűncselekmény vádját, tehát ne annak minősüljön a tette, mert a csoport elleni ölés súlyosabb, mint a “sima” mészárlás, ha ő nonbináris = LMBTQ, akkor nem gyűlöletből öl). A zavarba ejtő fordulat óta is csak férfi névmásokkal emlegetik a mainstream médiában, vagyis nem hisznek neki. Ami legalábbis elgondolkodtató. Mert ha valaki rájöhet májusban az igazi identitására, és hisznek neki, akkor novemberben miért nem? Azért a brit tévés, “India” drámázva vádaskodik, fel se merül a homofóbia szó (mert ő is csávó, tehát minden transzfóbia), megint a szóhasználat árulkodó, noha a gyilkos vaktában lövöldözött, és meleg férfi, heteroszexuális anya is volt az áldozatok között, és egyetlen transznemű:

 

*

https://wmn.hu/ugy/58722-videken-melegnek-lenni-ma-magyarorszagon-skarlat-betu–az-lmbtq-kozosseg-helyzete-budapesten-kivul

Pesten szerencsére a lakosság képes arra, hogy a telefonján megnyissa az LMBT honlapokat, fórumokat, sorozatokat. De sajnos, a vidéki sötétség…

A szexualitás, az ízlés, preferencia, az aktuális párkapcsolat, a vágyak továbbra is mindenki magánügyei. A cikkbeli, nyilvánvalóan fiktív történetekkel, rinyálással szemben Pesten is, vidéken is, a falvakban is rengeteg azonos nemű személy (barát, szerelmespár, rokon) él együtt, ebből semmilyen hátrányuk nincs, ott sincs semmi köze senkinek a hálószobához, már ha nem viselkednek cikisen, és nem ünnepeltetni akarják, hogy ők milyen extrák, meg erőltetett, mesterséges terminusokat (poliamór, aszexuális, nonbináris, demiboy és a többi) tukmálni másokra, “edukálni”, politikává (elnyomottsággá) avatni. SENKIT nem érdekel a szexualitásotok, ha amúgy jó fejek vagytok. Soha nem értettem, felnőtt embereknek miért olyan fontos, hogy öltözködéssel, fura szavakkal, viselkedéssel demonstrálják önmagukat, ez inkább a kistinikre jellemző.

A (kis)gyermekek átműtéséről annyit, hogy Itt Magyarországon, ezen a queerellenes gyűlöletszigeten az elmúlt fél évben két egészséges lánygyerek hirdette nyilvánosan és kalapozott pénzt azért, hogy a 18. szülinapjuk után azonnal levágassa a melleit, ezt teljesen legálisan elvégezte nekik dr. Bordás Noémi.

A vágyott felvilágosult Nyugat tele van “drag queen mesedélután” (pedofil) botrányokkal, bármikor tízesével mutatom a sajtóbeli és fotós példákat; Walesben a múlt héten vezették be a kötelező queer edukációt 3 éves kortól, nincs szülői apelláta, tehát először a lelkekben történik a tévhitterjesztés. Amerikai, népszerű genderteoretikusok tö megrendezvényeken hirdetik, hogy az ovisoknak is van szexualitásuk, és a jelzéseiket (pl. alul kigombolja a bodyt, mert “szoknyát akar” ,vagy épp kitépi a csatokat a hajából, mert ő “fiú”) komolyan kell venni és affirmálni. Innentől öt év a hormonig, tíz a mellek levágásáig. Susie Green (brit Mermaid-szülő) a tizenhat éves fiát Thaiföldre vitte kiheréltetni. A TLC sztár, “I am Jazz” 1,2 millió követővel kiskora óta “lányként” élt, tízévesen már hormonozták, és tizenöt évesen műtötték először a nemi szerveit érintő módon. Erről tévéshow szól. Most tizenkilenc, és a harmadik ilyen műtétén van túl.

Itt személye elleni, gyűlölködő támadásnak keretezi, hogy drabális fiú méretei miatt nem versenyezhetett.

Miért, miért kell a csodaszép, érzékeny, személyes történeteket, a szexualitást fegyverré, kontentté, kitűzővé-zászlóvá és dehumanizálni, elidegeníteni, trenddé tenni? Kinek az érdeke ez?

Ja és nem annak születnek, hanem beszervezik őket. Döntés kérdése. Eddie, a múlhatatlanul vicces “hurcicucc” kamuwebshop eladhatatlan rondatárgytömeg tulajdonosa, “biostatisztikus” full heteró házasság, aktívan éneklős keresztény évek, természetes szülés, hordozás, kis vállalkozások bebukása után kattant be, hogy ő transzmaszkulin, neki ezért figyelem jár és ő majd edukál (fölényeskedik) meg kutatást készít a genderről kamaszok körében (ajjaj)… pont akkor, amikor már a pride itthon is tömegmozgalom volt, kötelező ellenzéki performatív gyakorlat, és tucatnyi queer sztár hirdette angol szavakkal, hogy ez milyen menő. Eladdig, hogy volt, aki a prájdját a HIV-pozitív állapotának demonstrálásában élte meg.

Itt azon megy a rinya, hogy a furák miért nem feltűnősködhetnek úgy, hogy ováció, “szeretet” is jár érte. Azért, mert ez nem az óvodai rajzverseny. Ha nem a fősodor vagy, nehéz életed lesz. Egyébként sem szexualitás nélkül, sem látszatkapcsolatban élni nem annyira cudar, a lényeg az igazi élmény úgyis, az meg magánügy. A heterók kapcsolata is nagyrészt látszatkapcsolat.

*

Miért pont…? kérdezi Fodor Éva, a CEU egyik rektorhelyettese, az egyetem gender studies tanszékének professzora.”

https://telex.hu/eletmod/2022/11/25/eotvos-csoport-gender-vitak-transzmozgalmak-nembinarisok-fodor-eva-kovats-eszter

Azért, mert a szaporodás a legelemibb jelenség, a női szaporodóképesség és szexualitás a férfiak, a gazdaság és a teljes társadalom számára a legfontosabb erőforrás, és ebből sok minden következik. Férfit meg lehet erőszakolni, de nem lehet teherbe ejteni. Figyeld meg, Éva, kit fognak keresni a meleg párok, ha béranyát akarnak. Miért nem jó nekik egy transz nő?

Nem az számít, hogy mit gondolunk, érzünk, hogyan értelmezzük, ez nem a “kék szem” szint, hanem a valóság. Nők vannak elnyomva és veszélyben a férfiak által, a biológiájuk miatt, és az ő biztonságuk a kérdés. Minden nyugatias, csiribiri, szűk “már egyenlőség van” látszattal szemben a nők intézményesen hátrányban vannak.

*

Transznemű karácsonyfadísz az eltávolított mell hegeivel. #deathcult

*

Hökk. Már volt itt. Most akkor ő (hatvan éves, későn tranzicionált férfi) azért jelenjen meg férfiként (“színlelje”!), hogy ne homályosítsa el a menyasszonyt?

Csávó saját bevallása szerint 55 évesen kezdett tranzicionálni, most 62, féltékeny a cisz nőkre, amiért nekik olyan egyszerű. Így néz ki, én már most aggódom a menyasszonyokért:

Rengeteg ilyen van: a Redditen és a Mediumon egoista, smink-haj-köröm háromszögben tévelygő, női megjelenésre izguló, unatkozó szerencsétlen férfiak tömegesen harsognak arról, hogy őket üldözik.

*

Walesben 3 éves kortól kötelező queer ideológia, “a gyerekek születésüktől kezdve szexuális lények”:

A horrifying review of the new Relationships and Sexuality Education Curriculum in Wales (RSE) has been published by Safe Schools Alliance (SSA), exposing yet another example of the insidious corruption of British society by queer theorists. The curriculum is influencing children’s education as it’s now compulsory in Wales from the age of 3, with no parental opt-out. 

SSA’s investigation of the conceptual framework behind the curriculum found it to be a continuation of Queer Theory’s most paedophilic fantasies. And it sets a dangerous precedent, given public policy has now been informed by the sinister idea that children are “sexual beings” from birth. The curriculum is based on approaches that aim to reframe a child’s sense of self as a gender identity and embed paedophilic ideas in the classroom, cemented by a “whole school approach”.

https://grahamlinehan.substack.com/p/the-welsh-governments-murder-of-childhood

*

Nem érzi, hogy ő férfi. (Stephanie Moga, lásd följebb is). 62 éves.

View at Medium.com

*

Nem véletlenül céloznak meg a transzideológiával pont gyerekeket és állítják be bulisnak és szabadnak az ilyesmit. Persze ehhez kell a jóindulatú, “modern”, gyereküket pride-ra cipelő, wmn-olvasó anyukák támogatása is – megint a nők jóindulatával élnek vissza lényegében perverz csávók. Minden országban, minden szexpozitív, transzokat népszerűsítő, a nemváltást gyerekekre tukmáló, “edukáló” megmozdulás, szervezet, platform, intézmény tele van visszaélésekkel. Sorra zárják be őket, ezért is kell öngyilkossággal zsarolni meg cancellelni. Perverz, erőszakos, zavaros arcok vannak a pozíciókban, de vannak nyílt bűnözők is. A Labrisz transzinkluzív szervezet, ami azt jelenti, hogy semmi köze a leszbikusokhoz: férfiak is lehetnek leszbikusok, ráerőltetik magukat nőkre. Egy kis óvodásnak azt magyarázni “mesében”, hogy attól lesz valaki boldog őzbak sutából, hogy szarvakat illeszt a fejére, nem csak természettudományilag döbbenetes ostobaság, hanem megrontás is. A magyar liberális értelmiség feltűnően nem vesz tudomást a transzideológiának a nőkre és gyermekekre káros vonatkozásairól, az elképesztő műtétekről, Bordás Noémi munkásságáról, a hangos botrányokról sem, nincsenek nőket védő, a férfiak körmönfontan erőszakos szexuális megnyilvánulásaival kritikus gesztusaik, nem szól ezekről egyetlen cikk sem.

Szóval szerintem éppenséggel nem is vélemény ez, ami a Magyar Nemzetben megjelent, hanem tény. Ajánlott olvasmány: https://reduxx.info

https://444.hu/2022/11/23/a-kuria-szerint-nem-jogserto-a-meseorszag-mindenkiet-kiado-labrisz-egyesuletet-pedofil-szervezethez-hasonlitani

*

https://litera.hu/magazin/interju/miert-mentel-el-kiss-tibor-noe.html

és ugyanez idézve a 444-en, a telexen és a 24.hu-n is. És akkor most azt mondom: hiába nem mozgalmár KTN, hiába jobb író, mint Vay Blanka, hiába kedves, visszafogott megjelenésű, érzékeny, közösségi ember, nekem nem ez kell, én a jelenséget (a neméről hazudik, alakoskodik) nem komálom. Ha ő azt kéri tőlem, hogy “nőnek olvassam”, és ezt jelenti a lénye elfogadása, akkor erre is, neki is nemet kell mondanom, és másokat is erre biztatok, mert a nőket túl könnyen palizzák be a jóindulattal.

Amikor kommentben bírálom az ilyesmit, mindig nők tesznek röhögő fejet, ilyen harsány, önelégült, középkorú “ellenzékiek”, akik semmit nem olvasnak, kötelező gyakorlat nekik az lmbtstb támogatás, és akiknek a szivárványügy is csak arra kell, hogy Viktor ellen rázzák. Nagyon egyszerű a valóság: férfiból nem lesz nő, bármit érez is, bármilyen is a szexusa (ez utóbbiak nemigen érdekelnek senkit, főleg a férfiaké – nőmozgalmunkra jellemző, hogy 2013 és 18 között a hazai feminizmus fejének tartotta magát egy netes szereplő, aki ezeket a szerencsétlen fetisisztákat és queereket tolta, teljesen vakon a pornóra és a nők elnyomására). Hazugság, hogy Kiss Tibor Noé nő, hazugság, hogy bárki nő, aki úgy érzi – és a hazugság káros. Nekem sérelmes mint nőnek, ha jelmezt, felölthető identitást csinálnak a nőségemből (a blackface kapcsán olyan világosan látják ezt!), és kitúrás, jogtalan terjeszkedés az, ha ráadásul maguknak kérik a nőknek járó krediteket, pl. hogy ők nem agresszívek, gondoskodóbbak, női közösségbe valók, meg lehet bízni bennük, nekik hátrányaik és traumáik vannak, ők áldozatok, tehát védendők. Férfiaknak ez nem jár.

Kis Tibor Noé személye nem érinti az életemet: olvasom, amit ír (inkább a Literán, de könyvét is), becsülöm, de ezt az egészet tőle sem tudom elfogadni. Az egész jelenség káros, bárki is tolja. Az is milyen már, hogy nekem részletesen el kell magyaráznom, miért nem fogadom el, és hogy én nem kisvárosi presbiter homofób Lajos vagyok. Ha nő vagy, fogadj el bármit. #jóindulat #hazailiberálisok

Ezért hiába vannak kedves, jó szándékú, hiteles transzok: nem az emberrel van gond, bár szokott lenni az emberrel is, de főleg: az ideológiával van gond.

Hamisak a premisszái: őt mint embert nem fogadják el, tehát az embersége része és elfogadandó a transzság, az egy valami (micsoda?). De bírálja is őket, ő nem aktivista, és nem tekint el a biológiai nemtől, vagyis: hobbi a transzélet? kis huncutság? mi akkor?

A másik tévedés, hogy nem tartunk ott, mint nyugaton, nincsenek olyan problémák, túlkapások itt, “az emberek nem értik az alapokat sem” – az alapokkal van a baj. Azért nem értik, mert hazugság, nem fogadják el, éspedig a józan eszük miatt (nálam tanulatlanabbaknál is jobban működik ez, én beszoptam, és dühös vagyok, hogy mint nőt használtak, az időmet, kedvességemet, türelmemet). Szerintem a transznemű dogmacsokor ördögien gonosz ideológia, ezért bosszant, amikor még ők az áldozatok. Egy ilyen okos ember tényként mondja, hogy ez nem kitalált valami, és ezt el kell fogadni! Ha megértik az emberek a tanokat, mint tették a liberális országokban, akkor benyelik, hogy a nem, az nem csak biológia (pedig de), ő úgy érzi, rossz testbe, segíteni kell rajtuk, okéás a testátalakítás, kiszolgáltatottak, öngyilkosok stb., és onnantól jönnek a törvények és intézkedések, börtön, sport, klotyó, női kvóta elvétele, műtétipar, örök életre gyógyszer, kamaszok tragédiája stb.

És “ha ez bemenne a magyar ember haja alá”, mint ahogy tényleg nem megy, akkor lassan itt is ugyanaz lenne, mint Nyugaton, ahol most már oltják pánikban a tüzet (Mermaid, Stonewall, Tavistock, pedofilbotránymk, erőszakolók női börtönökben, San Franciscóban garantált jövedelem transzoknak!!!).

Jobb a nullánál megállni. Gyűlölet nélkül: ez itt ne legyen, mert nő- és gyerekellenes. Valamit csináltok a szexusotokkal, fiúk, hogy ne legyen ilyen pervazív, romboló, fő téma mindig. Legyen már más a téma, olyan unalmas, hogy a ti érdekeitek, érzéseitek körül forog a világ.

*

Az egyik áldozat:

(18 éves) 

 

*

nem volt elég, van werkfilm is, annyira izgi ez! néhány kommenttel is elláttam, Bordács Andrea nekemesett csúnyán, ízléses, amikor 55 éves (amúgy művelt) nő BDSM-et védi

személyes megjegyzés: lehet, hogy sokat olvasok, de nekem a filmben elhangzottak, bemutatottak közhelyesek, unalmasak, erőltetettek voltak. és én egyáltalán, soha nem nézek pornót (életemben háromszor láttam pár percet)

https://telex.hu/video/2022/11/17/bdsm-dokumnetumfilm-interju-szilagyi-mate

*

Ennyire naivak?

Engem akkor is zavar, ha valaki szexuális fétisnek használja a nőséget, vagy viccet csinál a női testből, nőies megjelenéséből, ha nem árt nekem közvetlenül (nem veszi el a női ösztöndíjat, nem tolakszik be rejszolni a női vécébe, nem erőszakoskodik női terekben). Igenis van közöm hozzá, egyrészt nő vagyok, másrészt gondolkodó emberként a hazugsághoz, perverzióhoz, a valóság meghajlításához nem járulok hozzá.

És vádaskodik, feltételez: “nem biztos a saját nemiségében”(ez vajon mit jelent?). Az egész identitáspolitika arra volt jó, hogy tök normális nők az elemi védekezési reflexeiket, jogos gyanakvásaikat, félté

Jaaaj… Itt arról van szó, hogyan lehet a pornót a nők torkán lenyomni. Meg a műsajtot (sajt néven! panaszkodva a névhasználat miatt!), amelyben épp feleannyi, ráadásul rosszul hasznosuló fehérje van, mint az igaziban. Ezt ne mondd ki, mert akkor te GYŰLÖLKÖDSZ.

*

Steiner Kristóf nyíltan promotálja a pornót, amit tűrnie sem kellene, ha már ennyire jóságos, hiszen a pornó és ikertestvére, a prostitúció a legkiszolgáltatottabbak, nők és gyerekek, az ártatlanok, a fiatalok üzemszerű megalázása és tönkretétele nyereségvágyból. Hiába áltatja magát a júzer, lényegében nincs benne konszenzus és választás. Ma már az a belépő, ami tíz éve bevállalós volt. Kiégnek és belehalnak a szereplők. Tizenévesek csinálják és nézik, aztán nem értik, miért nem akarnak szexelni a csajok. Ilyen a műfaj: a transgression a kulcsszó. Vagyis át kell hágni a normát, sose lesz (marad) semmi elég izgalmas. De a bocikat és a tojótyúkokat nagyon sajnáljuk, az csúnya kizsákmányolás, ugye? (Mármint ha a vegaburgeren pénzt keresünk…)

Ez csak álszent máz, hogy mindez tabutörés, bátorság és felszabadítás. És beveszik a bambák! És mindig rákezded az áldozati nótát, shaminget emlegetsz, meg hogy “bezzeg a nőknek normális ez a tusfürdőreklámban”. Az is férfiak érdekében és nyereségéért készült, meg a te kedvenc videóid is. Ki vagy te? Jómódú, felnőtt, ép, fehér férfi médiaeléréssel, megafonnal, ebből származó jövedelemmel, szabad választásod szerint élsz, nem kell bujkálnod, férjed van. Csupa privilégium. Ez sehogy se elnyomott, épp ezért kéne legalább a nők tereit elkerülnöd. Nem látom a közös ellenséget: az instás reklámélet, az OnlyFans, a pornó, a szabad szólás jegyében szex másokra tukmálása, a gyerektelen élet, utazgatás és fogyasztás mind mohó patriarchális üzem. Legalább ne nyavalyognátok.

Te nem természetesen vagy horny, a pornó tett ilyenné, hogy 40+ évesen kényszeresen mutogatod a meztelenséged #önelfogadás, és a farkadat elemezgeted nők platformján, mert EGYVALAKI rákérdezett, és megsértődtél. Hidd el, hallották már a nők eleget, hogy miért nagy a kicsi és miért pont jó a miniatűr. Viccnek is gyenge. De még a csajok hormonmentes oldalára is odamész okoskodni A NŐK SZEXUÁLIS MŰKÖDÉSÉRŐL pár lájkért. Csak a kritikát akarod betiltani, amikor azt írod, hogy ahelyett, hogy saját inspirációkat keresnénk pozitívan, utánad szimatolunk. Bőven van inspirációm, a dilemmád hamis. A csapból is ömlesz, beleültettek a nők terébe pódiumra, heti penzumod van, úgyhogy egy-két (de lehet, hogy csak egy) nő, aki a bárgyú “homofóbia!” vádtól nem fél, igenis rá fog mutatni a hamisságra. Ennyi erővel nem lehetne leleplezni semmilyen álszentséget, visszaélést. Az én értéktelített életem lényege, hogy nem félek és “nem tartom be az illemet”, egyik fontos tevékenysége pedig, hogy a magát sajnálandónak, támogatandónak tituláló, jóságaskodó, ravasz hatalmaskodást bírálom, mint a legdurvábban és következmények nélkül elnyomott csoport tagja. Azért is, mert ezt a legnehezebb felismerni, annyira csűrcsavar. Vagy csak kinevetem az álságos progresszív-spiri szöveget.

Férfi női platformon hetente nyekereg valami kitalált luxusproblémáról, amelynek semmi köze a nők helyzetéhez, sőt, kihasználja őket mint erőforrást. Most a farkáról dumál és annak kér nagyobbító elismerést. Maga mutogatja az OnlyFansen. Egoizmus, erényfitogtatás, nyávogás, magamutogatás, és a kígyó, amint a sajátjába harap. Nincs még elég szó a világban a farkatokról, a hiúságotokról, szexualitásotokról!!!

*

Woke társkeresős vinnyogás via Blaire White (aki szintén transznemű, és gyakran kritizál transzokat, amivel azt állítja, hogy ő az autentikus transz, szóval én ezt se komálom), a videó itt.

*

Keményen nekiment a genderideológiának Rishi Sunak brit kormányfő

*

Paródia lehetne, ha ez a nyomorú perverz nem sértené a valóban mozgássérült nőket és rontaná a megítélésüket.

Norwegian Man Now Identifies as a Disabled Woman, Uses Wheelchair “Almost All The Time”

*

Az a rémes gyerekorvos túlságosan el volt foglalva az újszülöttkor genitáliával, és nem látta rajta az IdEntItÁsáT!négy4

…medically transitioning didn’t make me become a man. I was already a man long before I took my first Testosterone shot. I was born a baby boy who was destined to be all kinds of queer and to vascillate freely between masculinity and femininity no matter what anybody did to try and correct my behavior and internal essence. The doctor just couldn’t see this basic fact about me because they were too busy staring at my genitals to notice and made that call several years too soon.

https://logansilkwood.medium.com/i-medically-transitioned-for-all-the-wrong-reasons-4646ca17e024

*

Hú, de jó, már ovisokat is sikerül agymosni, és ettől te jobb szülő leszel!

FáRa Fiúk máSzNaK, a lÁnYok mEg tÁnColnAk!!4!! és a heteronormatív az ellenség. Nem ám ez a hülye, merev szexizmus.

*

Ennél durvább, egyben világosabb kontent talán nem is volt még itt.

*

Megrendítő. Világos.

*

A SzabadNem kérdezi.

Itt válaszolok, mert ezt a részt többen olvassák, mint őket. De be is linkelhetitek oda. Ez itt a válasz.

A kérdés fogalmilag nem jó, mert nem _kiderülne_, hanem _azt állítaná magáról_.
Én ezt az oldalt mutatnám meg neki.
Egy. Az ember gyereke nem lesz csak úgy transznemű. Városi, sokat netező, képzett szülők gimnazista gyerekei, nyugatias életmódúak, jogvédő zsizsegők “lesznek” inkább azok, általában egy közösségben hirtelen, kohortban, vagy azok, akik nem tudnak a homoszexualitásukkal szembenézni.
Kettő. Ez az egész egy kitalált, újkeletű identitás és érzet-csomag. Ami belőle valós, annak is inkább torzuláshoz, parafíliához, pornófüggéshez, szociális kudarcokhoz, aspergerhez van köze. Valahogy nálunk nem lettek transzneműek a kamaszok a kilencvenes években, sem kétezer-tízben, tényleg senki, csak mostanában, a korszellem hatására. Az akkori crossdresserek se mondták magukról, hogy ők nők, csak hogy imádják a női ruhát, táncot, fellépést, de meleg férfiak voltak. Érdekes.
Érdek, cél, láthatóság, fontosságérzet motiválja ma a coming outot, és van már hozzá technika, műtét, fogalomkészlet, közösségi média, twitterbugyrok – lehet fölényeskedni meg áldozatot játszani. Jobb fura feltűnőnek lenni, mint láthatatlan átlagosnak.
Ami tragikus: ezért meg is csonkíttatják magukat. És amint letartóztatják a szexuális bűnelkövetőt, vagy randomjózsi sporteredményeket akar, akkor hirtelen ő nő, erre is számos példa van. Nem véletlenül törtettek, lobbiztak a transz aktivisták, hogy a létező parafíliákat a mentális diagnosztikában demedikalizálják, sőt, kerüljön be a gyermekek iránti vonzalom is a normál szexuális viselkedésfajták közé. Most meg erre hivatkoznak: de hát ez egy verzió, a tudomány is ezt mondja!
Három. Mindenféle “nemek” vannak. A non-, a- meg demi-, poli- előtagúakat és a -fluidokat, -maszkulinokat, -feminineket hagyjuk is, ez tényleg akkora ostobaság. Ők nem vállalnak semmit, nem is jelentenek ezek a hülye csoportnevek semmit, közös pont is alig van (“mindenkinek az útja más” – az jön ezekkel, akinek nincsen személyisége), ők csak az ideológiát nyomják, és állítólagos érzetek alapján rendszabályoznák a többieket (névmások, öltözők). Ez nem csak őket érinti, az újbeszélt (“cisz” szó) kiterjesztik a lányokra is, “neked mi az identitásod/névmásod?” Érzéseket kell kímélni, lavírozni, öncenzúrázni (van, ahol törvény is bünteti a misgenderinget), miközben lenne normális dolguk az embereknek. Kínos.
A diszfóriát, amely tipikus kamasztünet, húsz-harminc éve még nem pátyolgatták (affirmálták) úgy, mint ma: “nagyon ügyes vagy, hogy gyűlölöd a tested, tehát te a másik nemhez tartozol, gyere a műtőbe”, és pláne nem akarták a testet igazítani az érzésekhez visszafordíthatatlan, súlyos mellékhatásokkal járó és méregdrága beavatkozásokkal. Hanem vagy segítettek a gyereknek az igazi teste elfogadásában, vagy azt vették tudomásul, hogy ő más, meleg, vagy kivártak, és el is múlt, sima homoszexuális (vagy akármi) lett belőle. Vagy magára hagyták az érzéseivel – ezt ma is csinálják, sőt, többnyire ez a helyzet, és akkor a neten “találja meg” “a választ” két gémerkedés között, hogy ő “transznemű”. A netes rádöbbenés minden történetben előkerül… Meg az igehirdetés. Mert közben rájöttek ám, hogy az “áldozat”, az “elnyomott” felsőbbrendű. Förtelmes torzításokkal, butaságokkal, illúziókkal, fantáziavilággal és nőgyűlölettel, feljogosítottsággal találkozik a netező kamasz.
Négy. Lehet, hogy van valami érzeted, de mitől jogod az, hogy mások is ugyanazt érezzék, és: mitől politika? Betűleves tagjának lenni és ezzel parádézni, fontoskodni, a legszemélyesebb szexualitást közüggyé, politikává avatni visszás, hamis, ostoba.
Azon meg nincs mit csodálkozni, hogy mindenfajta kisebbséghez tartozás stressz. Frusztráló élmény a legelfogadóbb közegben is, mert nem te vagy az alapértelmezett, nem vagy többségi, más vagy. Vagy például a tudat, hogy transzként a sterilizáló nagyműtét miatt nem lesz soha gyereked. A balkezességtől a rövidlátásig minden kisebbségi állapot stressz. A transzneműeknél meg az is van, hogy ezt az egészet (de legalábbis a tranzíciót biztosan, a parafíliákat is részben) ők maguk választották. Nyomasztó lehet ennek a felelőssége és aztán a törvényszerű csalódás is. Spoiler: az eredetileg sem matyóhímzés gyerekek a mesterséges farigcsálások miatt még rondábbak lesznek, és a mámor és ifjúság múltán is élethosszig tágítgatniuk, gyógyszerezniük kell magukat. Eredetileg is zavarodottak, érzékenyek, adhd-sak, kövérek vagy más ilyesmi, legalábbis felülreprezentáltak ezek az állapotok köztük, és akkor ő döntsön a teljes életéről előre, 15-18 évesen… Ördögi.

*

Erre őrjöngenek. Azt követeli Gergődóraviki, fegyelmezzék már meg a Partizánt. #nemkaptokcsokit

És aki odarohan ezt lájkolni:


*

de hát a gyerekek olyan nyitottak, kedvesek, nekik egy ilyen kutyadressz nem szexuális jellegű!

mikor veszitek észre, hogy a progresszió nagy része, a meghatottan tolt elfogadás, másság, szexpozitivitás nagy része és gyökere fehér, jómódú, unatkozó, pornófüggő férfiak kizsákmányoló, backlash megnyilvánulása? nőgyűlölet és gyerekek elleni abúzus??? és szó nincs kölcsönösségről.

*

Miért nem lehet ő csak egy lány? Miért transz? A múltat végképp eltagadni… 16 éves korában Thaiföldre vitte heréltetni az anyja (ezt tette szóvá Kellie Jay-Keen, és ezért vegzálták). És azt állítja, hogy ez a DNS-ében van, na, pont ott nincs. Soha nem lesz gyereke, eleven seb van a lába között, amelyet naponta kell kenni meg tágítgatni. Arra sincs adat, hogy az ilyen fiatalon tranzícionálók hogyan öregszenek, hogyan “üt vissza” az igazi test.

A Mermaids közben csúnyán bebukott, pedofíliához köthetők a munkatársai, a parlamentben megy a téma, állami szintű vizsgálatok vannak ellenük. Az öngyilkosságról állított statisztikák hamisak, illetve félrevezetőek (nem csak a transzság, illetve a társadalmi elutasítás miatt kísérlik meg, hanem más gondok miatt, eleve mentális zavaros gyerekek “jönnek rá”, hogy ők transzneműek; műtét, teljes tranzíció után is gyakori).

Az agynak nincs neme, semmilyen komoly kutatás szerint.

Nagy adag hisztis áldozatiaskodás. A “bántalmazó” szülők meg rettegtek, hogy elterjed a nemváltás mint divat. Kb. mindenki elismeri, hogy vagy látott valakit, aki “így élte meg”, vagy a neten bátorodott fel (és ritkán van szó a kudarcokról, a borzalmas testi jelenségekről).

*

A lényeg, hogy Mónika előadhasson!

*

“nem ért meg a feleségem”. Ez Helen Joyce könyvében külön rész. Sminkről, körömlakkról fecseg, és reméli, megmarad a mély kapcsolat a feleségével, akitől 3500 dollárt kért mellműtétre.

View at Medium.com

*

Napi önimádat és #grooming

NE ÖLELD MEG ŐKET

*

Egy csodaszép páros, “my queen”, mindketten csávók, egyik negyvenesnek tűnik, a zöld hajú 27 és nagyon szeretne már elköltözni a szörnyű anyjától. Cicafül, kinyújtott nyelv, minden van. A médiában látható transzneműek döntő többsége extrém elhízott, úgy valóban nehéz szeretni a tested és nem ütközni bele az el nem fogadásba:

*

“Transgender jealousy”, egy hatvan feletti fickótól, aki NAGYON elítéli a testmódosításokat, a baloldalon látható, állítása szerint szintén hatvanas, agyonműtött és “cisz” nőn vezeti le, hogy elbaszta az életét. (Hova is kéne elmenni…? Kapálni?)

View at Medium.com

 

*

“Novella”, befosol, annyira didaktikus fekete-fehér, és átlátszóan önérdekű.

https://wmn.hu/wmn-life/58403-kanicsar-adam-andras-talan-a-menny-talan-a-pokol-novella

*

Kicsit pedofilok, de segítenek a fiatalokon!4!

 A Mermaids transz fiatalok segítő szervezete, sorozatos botrányokkal most lepleződik le.

Another shocking scandal at Mermaids

“Don’t be boring, be a dyke”

https://444.hu/kepek/2022/10/01/ha-valakinek-gyereke-van-mar-el-sem-hiszik-rola-hogy-lehet-leszbikus

Graham Linehan ír komikus, a Ted Father szerzője levelet ír Eddie Izzardnak, aki zseniális stand up komikus, crossdresser és újabban “nő”. Rachel Dolezal pedig az az amerikai egyetemi oktató, aki fehér létére feketének hazudta és maszkírozta magát és a feketék narratíváját, tantantárgyait, kutatási területét bitorolta évekig mint a közösség tagja, ezért rengeteg kritikát kapott, utóbb maga is beismerte a csalást és visszavonult.

Itt ugye az kulcsmomentum, hogy Eddie nem nő, hanem eljátszik egy létezést külsőségekkel, amelyekről azt gondolja férfiként, hogy ilyen egy nő, teszi mindezt fehér, nyugati férfiként, ami külön vérlázító, ekként elorozni más csoportok identitását. A wranszneműek túlnyomó többsége tehet ős, öregedő, fehér, jól képzett, nyugati férfi. Egy vicc volna, hadd verjék, amire csak akarják, de olyan gyakori ez a jelenség, olyan jogokat követel és ennek annyi nem várt következménye van, hogy forrong a Nyugat emiatt. A század legkomolyabb törésvonala és ideológiai harca ez.

https://grahamlinehan.substack.com/p/a-plea-to-eddie-izzard

Dear Eddie,

I have a small request to make. I hope you don’t mind my using a public forum to do so. I do think these conversations should be had in public, don’t you? After all, if the public is unable to grasp what is being discussed, how are they supposed to make informed, compassionate decisions about matters of great consequence?

So. Eddie. Here is my request.

Please stop asking people to call you by female pronouns.

First of all, it’s silly. It’s a silly thing to do. It puts you, Eddie, one of the finest comedians who has ever lived, on the wrong side of the joke. Wrong wrong wrong. It’s as wrong as you can be. There’s nothing wrong with crossdressing, as such, but there is something deeply wrong with expecting others to participate in your view of yourself. Especially when it’s harming people.

Every time you ask us to use your preferred pronouns, you are participating in a great crime against women and gay people. Your investment in gender identity ideology makes you blind to its casualties. From the families now suing the Tavistock centre, to the detransitioners trying to be heard despite a near-complete media shutdown of their voices; from the lesbians who reported to the BBC that they are being coerced into sex by trans-identified males, to the men and women—including myself—who have lost or almost lost their livelihoods for standing up to it all. Rosie Kay, Rachel Rooney, Gillian Phillips, Birdy Rose, Jess DeWahls, Holly Lawford Smith, Meghan Murphy, Linda Bellos, Helen Steel, Maria MacLachlan..all have suffered because of this ideology. Do you know their names, Eddie? You should. You know JK Rowling at least. Have you ever condemned the abuse that has received, simply because she, a victim of domestic violence, spoke about how important sex-segregated spaces are to vulnerable women? And if not, why not? The Labour Women’s Declaration have been banned from Labour’s conference in Liverpool. Will you speak up for them? I doubt it, because you have already invested so much into a civil rights movement which is nothing of the sort, which is in fact a movement that violently opposes the civil rights of women and gay people.

Eddie, I say this as a huge fan of your comedy, if you ever went into a woman’s space with my daughter in it, you would be out on your ear, beekeeper joke or no beekeeper joke. Those young girls you famously fled from were right to make you feel uncomfortable in the women’s toilets. You should be uncomfortable in women’s toilets. You should not be in women’s toilets.

Stop insulting women, Eddie, don’t invade their spaces. The appropriation of a sex is just as cruel and dehumanising as the appropriation of a race or a class or anything else that is not yours. You are a white man wearing the clothes of those you have historically oppressed. Women fought for the rights that you are so casually stamping over in your kinky boots, which, by the way, a female politician would never be able to get away with.

Eddie I know you’re a fan of Father Ted. But did you know that the musical has been blocked by activists within Hat Trick productions? Will you speak up for me? I wouldn’t risk my musical if the stakes weren’t so high.

Let me list those stakes again.

Children who would grow up gay are being sterilised and mutilated.

Gay elders and lesbians are being beaten up and ejected from Pride.

Prestige gay organisations are targeting lesbians at their places of work.

Trans-identified men are sexually harassing and gaslighting lesbians.

And again, do you know of any of these stories I’ve just listed? I suspect you don’t, at least, I hope you don’t. I can’t imagine you’d be so callous as to deliberately ignore them. I think these people are invisible to you, Eddie, because your reading only consists of The Guardian and fashion magazines, and neither is reporting these stories.

For someone who claims an interest in politics, I find it hard to believe you can’t see how undemocratic it is to expect any level of participation in your fantasy. You are a cross-dresser, Eddie. There’s nothing wrong with that. But you cannot ask society to pretend you’re a woman just because you’re dressed as a man’s idea of one. If you continue down this route, you are in danger of being remembered, not as one of the UK’s finest stand up comics, but as the UK’s Rachel Dolezal. Next time you’re out in your kinky boots, have some compassion for the sex you’re impersonating and use the men’s. Stop asking people to play along in your entitled, white male fantasy.

All the best,

Graham Linehan

*

Szűk fél éve mondja magát nőnek. Nem volt műtéte.

*

Lizz Truss, az egyesült Királyság új miniszterelnöke és a gender.

“When asked last month whether trans women are women, Truss said no.

“I improved the process for gender recognition to make it simpler and kinder, but I was very clear … under-18s shouldn’t be able to make irreversible decisions about their own future,” she added in comments at the campaign event.”

Ahhoz képest, hogy essélyegyenlőségi/emberi jogi miniszter volt, eléggé elzárkózik az önbevallásos blöffgendertől és a kamaszok megcsonkításától. Lehetsz transz, de várd ki, illetve szenvedj meg érte:

https://news.trust.org/item/20220720162524-dtuv6

*

bájos, gyermeki (miért van az összes genderunikornisnak gyerekes ízlése, hobbija?), ja és hatalmas pénisze van, amelyet büszkén mutogat:

*

Soós Alexandra erőemelő-testépítő a téma, jellemző, ahogy nekiálltak ájtatoskodva moralizálni meg illemtanárkodni a károsság, közhasznúság, szép beszéd, ki bánt kit jegyében (Mérő Vera oldala, Tamás Rita is).

attól még, mert valaki számunkra akár meghökkentő külsővel is bír, nem vagyunk felhatalmazva a szörnyűlködésre vagy a degradálásra.

 

???

Én nem foglalok állást, nekem a Rita által kitett mindhárom kép kívül esik az ízlésemen, de nem kellek én ide. Szerintem az izom és a lepucoltság szép, a koksz nem, más mondandóm nincs.

Hanem a tesztoszteron. Mondják, káros. De miért is oké, ha egy nő szedi, aki férfinak érzi magát? Ugyanezek miért nevezik egészségkárosítónak Soós Alexandra változását? Miért ünneplik a sport és elkötelezettség nélkül szedett tesztoszteron hatását és a hazudozást a nemről? Ez már a következő poszt alatt, NTRTE:

És már jön is a gyönyörű Cecília, akinek a húga világbajnok, és ő meg mindenhez ért:

(nem kapott választ)

Űzi! Tudása van!

*

 

Equality and Human Rights Commission (EHRC)

*

Meg kell a szívnek szakadni! Jár neki a Legtöbbet Szenvedő Díj.

*

Így néz ki egy jó detransz. Gyorsan elő kellett rántani egy ilyet. Noha nem mond semmit, nem válaszol a kérdésekre, nem igazán értjük se azt, miért tranzicionált (röviddel írjuk az igét), se azt, miért detranzicionált. De a lényeg, hogy a transzneműség nagyon érvényes, fontos, valid, az ő blogja nagyon extra, más nők lehetnek férfiak, a genderkritikus nők pedig nem empatikusak! Nem lehet azt elviselni, ha egy detransz megmutatja a hazugság, reménytelenség, kihasználás mocskát, ami a transzmozgalom.

https://szabadnem.444.hu/2022/09/02/jo-ez-igy-is-egy-detranzicio-tortenete

Amire válasz (ez nagyon fontos), a Blanka által sunyin “magát megnevezni nem kívánó nőnek” nevezett interjúalany:

https://444.hu/2022/08/08/amig-tesztoszteront-szedtem-akarmilyen-szarul-is-voltam-nem-tudtam-sirni-egy-megszakitott-nematalakitas-tortenete

*

Minek örülnek annyira transznemű barátaink?

LOL

A Redditről származott, kitette ez az oldal, de leszedették:*

Ez a baj. Hogy semmi nem jelent semmit, egyik szerencsétlen hajszolja a legparodisztikusabb “nőiességet”, a másik meg öklömnyi ádámcsutkával, sörhassal és domborodó brével magyarázza, hogy ő nő.

https://www.instagram.com/p/CQL5-qdrMmx/

#transwomendontoweyoufemininity

*

A leszbikusok világszerte szeretnék megőrizni a nők saját tereit és az identitásukat, vagyis nem akarnak olyanok közegében ismerkedni, tömörülni, akiknek péniszük van (vagy volt, mert ha volt, akkor más ott nem lesz, legfeljebb valami ijesztően kompromisszumos vakvágány). Akciójukra (Drop T from LMB) ez a válasz: Drop L. Ki lehet találni, a konfliktusban, a leszbikusok saját töüntetésén kiket szólítottak fel támadásra a rendőrök. Világszerte a rendvédelmi szervek dolgozói is nyüszítve igazodnak, rettegnek a transz agressziótól.

“Móni” nyitottságot kér: most olyan nagy dolog, hogy legyűrd az idegenkedést, a röhögést? hát olyan kedvesen kéri immár a harmadik női magazinban, megható a története, őt kell sajnálni, mert nem lehet az, hogy ne férfiak ömlengjenek a női platformokon a nőiességről

https://divany.hu/vilagom/transznemu-no/

*

nyííí… hogy mi vagy? (olyan, mintha káromkodna)Nem utállak, Edina, hanem átlátok a hazugságaitokon. “Túlkompenzálás nélkül” nézel ki így, írod oda közéleti fotóitok alá egy leírhatatlanul tönkrement nővel, hogy “tüntirandi”, egy bringás esés kapcsán, hogy a táskád “tele volt 18+ játékokkal”…

Hogy miért akarnád oly mohón épp a fiatalok körében “kutatni a gendert”, amiről “sajnos, nem tudnak”, de te majd okoskodsz nekik. Ez nagyon para, undorító, perverz. A fiatalok ép részét nem érdekli a szivárványos hablaty, mert van életük.

Hogy miért mondod el mindenhol azonnal, hogy BIOSTATISZTIKUS vagy, aki mondjuk majdnem egy éve nem csinál ilyet, neki A nembináris polihisztor a munkahelye, értsd: munkanélküli. Ő “hurcicuccokat” árul, zoomos hordozás-tanácsadást (aztakkk…), mémeket szerkesztget, és nem lusta meg pótcselekszik, dehogy: neki EGZEKUTÍV ZAVARA VAN!!! Meg hogy “tudós” vagy. Ahh, ez nem kompenzáció, dehogy.

Ahogy néha ráfanyalodsz a gyerekeidre, a férjedre. Brrr.

*

https://www.facebook.com/notes/680624139495333/

kommenteltem egyet:

“Ne fogadd el azt a hamis dilemmát, hogy számodra a queerséged okán csak az a két opció elérhető, hogy a “nagyobbik rossz” vagy a “kisebbik rossz” forgatókönyv szerint bánjanak veled!”
Mert ha nem fogadod el, akkor mi van? Írsz egy posztot a facebookra?
Szerinted (és a többi queerséggel feltűnősködő szerint) mégis milyen eszközeitek vannak? Leerőltetitek önmagatokat mások torkán? Kizsaroljátok a szimpátiát, elfogadást, vonzalmat? Vagy bedurciztok és go “no contact”???
Fel kéne nőni.
*

nyihi. nagyon zavarta őket a lelepleződés. nyugaton sorozatos, borzalmas lebukások, botrányok vannak.

ezt így egymás mellé raknám. egy:

kettő:

*

ha esetleg a csajodnak kukija volna, így izgathatod. tanácsok egy leszbikus oldalról. ki nem látja, hogy a transzhiszti mit szolgál? a jó öreg Ugyanazt: férfiak igényeit, nők ellen

jegyezzük meg, hogy Villő is genderfluid, én pedig kő alatt élek és semmit nem tudok a szexről! LOL

“Lesbian Sex” Guide Advises That Lesbians May Have a Penis

*

a nyelvet is megszállják: menstruáció kapcsán az NHS nem meri leírni a lány szót:

*

Offtopik vendégkontent: volt egy nő, aki nagyon szeretett nyüzsögni, hatni, szerepelni. itt a blogon is. engem is megtévesztett, bár humortalan és fontoskodó, örömgyilkos és kotnyeles volt, durván bele akart szólni a magánéletembe, okosnak tűnt, jóval okosabbnak, mint más nyüzsgők. Külön tetszett neki a koncepció, hogy a neten irkál, elmélkedik és pénzt kap érte ő is. Kiment idősgondozni Angliába, erről is azonnal facebookcsoport, alapítvány, a lényeg, hogy Ő mondja meg, ŐT csodálják. Oda meg vissza volt, hogy ezzel ő milyen jól keres a gyerekei egyetemére, mert ő felelős és jól csinálja, nem olyan, mint más magyar anyák. Nem szabad megkérdezni, hogy a többi végzettségével miért nem boldogult ötvenéves korára sem. Közben szemétkedve szólt be a kilesegetett edzéseimre, testemre, étrendemre, szóval nem bírt leszakadni. Nagy szívás volt neki is a seggtörlés, haldoklók mellett röhögcsélt, mert unta, blogolt is róla. Később a megmondó szerep annyira igénye lett, hogy elkezdett a “települj ki idősgondozónak, megmondom a tutit” témában pénzeket kérni a netes konzultációkért. Most az egészről kiderült, épp a magyaroktól, hogy durva rabszolgaság, közel se jó pénz, megaláztatás, lenézettség. De ragaszkodik hozzá Milánkovics Kinga, hogy ő vállalkozó, és lehet ezt jól csinálni, ő válogat, ő egy elit szint. Annyira erőltette, már akkor gyanús volt, hogy valamit leplez. Azt leplezi, hogy nagyon szenved, nem menő, nincs miről másokat okítania. Ahogy a külföldi munkát ezek előttem, nekem üzengetve lengették Angélával: tengerpart, szabadság, nincs Orbán, jó pénz…

Ne menj cselédnek. Ha mész, ne dicsekedj vele. De amúgy én is simán elmennék, mint egyetemista koromban, recepciósnak, vagy lángost sütni, mosogatónak. Szóval inkább: ha cselédnek mész, ne sírj, ne szidd a rendszert, ne játszd a forradalmárt.

https://telex.hu/kulfold/2022/08/15/nagy-britannia-london-idosellatas-gondozas-apolas-magyar-ingazok-kutatas

*

jaj, ez nagyon kínos, és nem csak a durva selypegés miatt, a pozitívnak szánt videó stílus miatt: Rita sok éve nyíltan, megkeseredve hisztizett azon, hogy még az aszexuálisok is többet dugnak, mint ő

*

A LÉTIGEN HARMADIK SZÁMA! Ha eddig is az volt a benyomásod, hogy a legnyomorultabbak turnéznak LMBTQ címén a nyomorukkal, és nekik nem illik beszólni se: a végén nagyon para az interjú a “17 éves, hiperszexuális biszexuális” lánnyal, gondold meg, hogy a gyereked ilyenekbe sodródik és ezzel MEGKERESI a semmilyenfolyóiratot, hogy elmondhassa, mert “sajnos, nincs erről szó” és prájd és elnyomott kisebbség. Borzalom.

*

A detranzíció mint kink a tumblr-ön. Iszonyú ijesztő:

https://grahamlinehan.substack.com/p/tumblr-users-are-now-sharing-detransitioner

One of the first posts is by “tokenxtransxtraitor”, a “queerish trans feminine she/her in her early thirties” now “only using he/him” describing a detailed fantasy of ignoring a detransitioned woman’s tap out indication she cannot breathe during a rape fetish sexual encounter. He says “I think about how incredible it would feel to plead not guilty.” Imagines his sex life in jail. And then, “I empty my balls into her guts like any other man would.” The message is clear — his manhood has been affirmed by this act of violence, and her womanhood confirmed by her violation. Tagged: “detransition kink”.

If you continue to scroll, you will see a wide variety of the most pornified, disturbing sexual degradation very quickly. A blog with a description that states “hi im a 18 yr old ftm!” posts a screenshot of a testosterone presceiption being canceled, then a low-light video of a syringe being emptied messily into a Walmart-bag lined trash can — “no more testosterone!!!!” The next post is a faceless selfie tagged “r4peb4it”, “misgender me”, and “detransition kink”.

“Pls send detailed descriptions of how exactly you would detrans me to be a pretty obedient tradwife👉👈” is one post. “Looking for a terf girlfriend to detrans me and make me realize I was just a confused butch lesbian” reads another. “love how ftm girls will just throw themselves at any dom who would show them affection. real men don’t do that.” An anonymous asker sends,

“Low key wanna message you and get you to tell me personal details about you like your real name, your address, your parents name maybe, that way I could then blackmail you out of this delusional fantasy game of pretend you won’t stop playing.”

“please correct me out of my silly delusions”, the blog runner replies.

*

Ez a történet:

Senior Woman Banned From Local Pool After Expressing Concern Over Male in Women’s Washroom

És ő a férfi, aki bement. Tanító akar lenni, de előtte a kukilevágatásra és hang-feminizálásra gyűjt.

https://www.gofundme.com/f/srsforclem?qid=2640b86d10be821a558e088a872b815f

Ez a világ megérett a pusztulásra.

*

Leszámítva, hogy a Booking.com híresen leszarós, cserbenhagyós cég, és ez is csak lehúzás, vajon mi a különleges igény, szükség egy LMBTQ+ embernek, egyáltalán, létezik közös tulajdonságuk? Bekészítik az olajozott XXL-es dildót? Elérhető a húgyhólyagból másfél méteres vezetéket, végbélből vodkásüveget kedvesen kioperáló, fiatal szakorvos? Rózsákat készítenek az étterembe? Nem zavarja a szomszédot a BDSM buli hörgése, mert süket? Azon túl, hogy a booking.com megpromózza magát mint felelős meg felvilágosult brand, mi ez?

https://www.booking.com/proud.hu.html

*

https://wmn.hu/wmn-life/58087-tenyleg-vannak-akik-egy-boldog-szines-tomeget-a-halal-es-a-ferto-kepviseloinek-belyegeznek-meg–nimi-es-kristof-beszamoloja-a-budapesti-latogatasukrol

Ebben minden benne van, ami taszító: a wmn-en megint férfiakról van szó és férfiak szexuális igényeinek van alárendelve az egész Pride, de nagyobb részt nők vonulnak; magamutogatás, áldozatiaskodás, hiszti, szexszel felvágás, reakciókon megsértődés, vegyes jóemberkedés (kis falu, barátok, család, tánc, szeretet), külön a szeretet emlegetése mindent ütő aduként, vádak, hamis dilemma, a sima influenszer bevételnövelést céllal úgy tesz, mint valami polgárjogi hős, K. negyven fölött egyszálfaszban, N. bugyiban domborodva kiáll önmagát imádni színpadra, és nem értik, ez miért visszás.

Nem, az ellentüntetők nem jó emberek, sőt, de ez nem tesz titeket kritizálhatatlanná, amikor ízléstelen és álságos, amit csináltok. Ez NEM szerelem, hanem a szex mutogatása. A szexualitás explicit megjelenítésének normalizálása, a határok felpuhítása, az öncélúság nő- és gyerekellenes. Ráadásul ehhez nem is elég jó a testetek (Kristóf régebben beszólt a fitneszcsávóknak…).

*

Én is részt vettem egy, a Pride-hoz kötődő eseményen, 22-én este a Közkincs Könyvtárban töltöttem az időm:

https://www.facebook.com/events/679335286482078

Haláli volt, megjelent pár ikonikus figura, GDV, az én “barátnőm”, Antónia (H.), és Mónika is (vagyis, aki transz volt, az mind csávó volt és férfiérdeket védett, pedig ez a film lányokról szólt, akik férfivá akarnak válni, nem általában a transzneműekről). Mónikának még a fb esemény alatt írtam, hogy valamit mondanék ám neki.

Mónika igazi primadonna. Nagyon megcsinálta magát, smink, szájfény, cipő, “nőies” gesztusok. Csak a fölény, a dominancia, a csodálat érdekli, közben az igazi vidéki akcent, dohogás, megjegyzéstevési kényszer. Gyönyörű lábak: túrázó, futó férfiak legszebbjeinek van ilyenje. Kár érte.

Ő eleve azért jött, mert előre megírt egy lesújtónak gondolt kritikát a filmről, azt akarta felolvasni, végül ráerőltette a társakra, ő lett a szóvivő, két percnél lecsapták (őt is), akkor megjegyezte, hogy miért nem a filmre van idő, eddig mit BOHÓCKODTUNK (mert voltak  rávezető, workshopos, feminista gyakorlatok), akkor én szóltam, hogy ne nevezze már a szervezők munkáját bohóckodásnak.

Amit mondtam neki négyszemközt, az esemény kötetlen beszélgetésének legvégén: durva, fetisiszta és sértő a nőkre nézve, hogy ő kiírja: házvezetőnőként és MILF vasalgatásban, tehát alávetett cselédmunkában látja és éli meg izgalmasnak a nőiséget, amit amúgy lenéz, mert neki két diplomája van, nagy cégnél akármi és “600 ezret keres” (Évuska finoman mosolyog, ez a csávó elmúlt ötven, és olyan területen dolgozik, ahol ha nem ölsz meg valakit, akkor nem lehet kevesebbet keresni reálértéken, mint öt éve, kizárt dolog). Az alávetettség és cselédmunka mint női lét sztereotípia és durván sértő. Nem, ez nem is így van, félreértettem, ő nem fetisiszta, csak ennél a családnál tudta kivinni a társadalomba első ízben a női létét, megélni a nőséget. Tükröztem neki azt is, hogy nagyon önös, magamutogató, és ez nagyon visszás (jelezve, hogy mindent elolvastam róla). kértem, legyen már KEDVESEBB ember, ne ennyire hiú, önös, mert láthatólag csak a csodás tranzíciója és annak mutogatása érdekli (amiért sajnáltatja is magát: “rengeteg pénzért szétégettetem a pofámat, diszkriminációt élek át”).

Amikor bedühödött, nem maradt érve, kijelentette, hogy nem minden nő lágy és kedves, én például erőszakos és maszkulin vagyok!

Akkor felálltam, és jó hangosan kimodmntam, hogy mindenki hallja: eljött a pont, Mónika, aki egy biológiai férfi, ENGEM maszkulinnak nevez…

Tényleg haláli.

Utána írt nekem, magyarázkodott, elismerte, hogy személyeskedett és kijött a sodrából, de én provokáltam ki, majd bemásolom, csak megyünk edzeni a csajokkal.

Hogy izmosak legyünk! A film arról szól, hogy a nőknek a női lét égő ház, abból menekülnek, akarnak férfivá válni. Nos, én büszke vagyok a testemre, az eszemre és a magabiztosságomra, és amúgy meg nincs mit ragozni a többin – mert nő vagyok.

*

Egy finom kis halál-fenyegetés és fasisztázás a bájos hölgytől:

*

érzékeny témaválasztás és időtlenül fontos téma, Vay Blanka, SzabadNem, tele van írásjelhibákkal, de már az első sorban is:

Van-e a parfümöknek neme? Avagy a fül mögé kent intimváladék hatalma

Lipovszky Csengével illatesztétával beszélgettünk a szaglás különlegességéről, a saját testszagunk elfogadásáról

Egy barátnőm mesélte, hogy némely randink előtt az ujjával egy kevés hüvelyi nedvességet kent a füle mögé, hogy a szaga jobban hasson rám. Van ilyen hatás szerinted? 

Egyértelmű.

Egy kis fantáziálás arról, hogy a szerzőt trükkökkel meg akarják hódítani (vajon a férfiagynak szól ez?) és nem ő loholna bármilyen kínálkozó lehetőség után, felkínálva magát, nők terébe behatolva (qLit, leszbitábor, leszbikus társkereső), lásd a könyvét

*

Monica nem ilyen választ várt, hanem hogy someone would embrace her true femininity!

*

Német pedofillobbista csoport.

*

Egy kis kedvcsináló. Elbaszott kinézetű, fura hangú, beszédhibás emberek arról oktatnak egy kampányvideóban, hogy neked mihez nincs jogod, hogyan kell őket kezelned. Tegyük hozzá, a magyar aktivisták igen szelídek, sehol nincs a “halál a terfekre” típus. A végén (és itt a nyitóképen is jobbra) Gergely Dóra Viktória, fél fogsora hiányzik. Ő a legerőszakosabb aktivista, a “pamutplafon” meghonosítója, nettó fetisiszta, aki ezt mutogatja is. Másvalaki (nő) eseményét akarta tönkretenni, minek következtében az esemény szervezőjét, létrehozóját hurcolták meg, mert elküldte a picsába. Mérő Vera akkor is kinek az oldalára állt?

*

Sapkás Piréz. Egyben MINDEN, amin a wokesággal kapcsolatban röhögtél: hitbuzgalom, humortalanság, felszínes okosság, dogmatikus hiedelem-állítások tényként, kíméletlen moralizálás, elbaszott kinézet béna öltözködéssel, önsajnálat, álmenő videós technikák ügyetlenül – és a kedvencem, férfi oktat ki nőt:

*

Adéna kellemes, nőies hangon elmondja nekünk, hogyan kell viselkednünk.

*

Ez az ábrázolás sok mindent elmond. #nemakarokközéjüktartozni

*

“Egy mesekönyv nem tesz senkit transszá, ha nem az!” Dehogynem. És egyre többen vannak:

This truly radical reconceptualization of what it means to be a man, woman, boy, or girl, does not come without equally radical and harmful consequences. The harm results from the fact that the completely natural and common tendency of some individuals of each sex to exhibit gender nonconforming personalities and behavior is now being incorrectly interpreted as being transgender—a psychological condition that requires treatment.

The current standard of care is called “gender-affirming therapy,” which is the practice of immediately accepting and accommodating a child’s new identity without question or exploration of causal factors.

A teljes esettanulmány:

https://buttonslives.substack.com/p/case-study-how-a-7-year-old-came

*

Egy férfi elmagyarázza, hogy a terhesség és a szülés meg a nőség nem ugyanazt jelenti.

A transzcenzúra megint magyarázkodásra kényszerít egy simán tényeket kimondó nőt (“nem leszel nő attól, hogy leműtteted egyes részeidet”):

https://www.cleveland.com/entertainment/2022/07/singer-macy-gray-sparks-outrage-over-anti-trans-comments.html

Rowling védte meg:

*

A chicagói tömeggyilkos sem tegnapelőtt kezdte a nőnek öltözést:

na most, én európai vagyok, nyelvészetet tanultam, de így se érthető, mi értelme van ennek 8annak deklarálásán kívül, hogy ők milyen különlegesek). 2:45-től ez a zagyvaság a xenopronounokról, miszerint az költői meg spirituális, hát komolyan, ki veszi ezt be?

 

azt hittétek, nincs rosszabb…

NSFW!!!

mindkettő:

https://www.alignsurgical.com/gallery/gender-expansive-bottom-surgery/01/

egyik se:

https://www.alignsurgical.com/gallery/gender-expansive-bottom-surgery/03/

*

https://grahamlinehan.substack.com/p/princess-mom

nyííí

*

TERMÉSZETES SZÜLÉS
ha kérdezel és okos lehetek, akkor maradhatsz. ha nem kérdezel és nem is rajongsz, akkor transzfób mocskolódó vagy. (Eddie az oldaltulajdonos Nóra “poliamór nonbináris” csaja, a szerk.)

Eláruljátok a nőket, mi ez? Olcsó progresszívkedés, megfelelési kényszer, lájkvadászat, unalom/boldogtalan párkapcsolat, elhízás, valami mögöttes érdek (vagy ennyire ostobák lennétek?), aztán ha szól valaki, akkor sipítoztok, hogy áldozatok vagytok.

 

*

not your fetish

Last October, Olivo painted the words “woman with a penis” on the outside of the Fitzpatrick Gallery in Los Angeles, where he displayed photographs of his penis and anus which he captioned, “This is not a penis. This is an enlarged clitoris” and “This is not an anus. This is a vagina with exterior ovaries.”

ő szoborta ezt:

Statue of Penised “Woman” Displayed in Switzerland

sírt, mert ő érzelmes típus

kis érzékeny lelkű perverz

*

Már mi is itt vagyunk, magyar kontent. Kiknek dőlt be a vezér, Antoni Rita? (Rita, nem szégyelled magad?)

Reális tervek (és ezt nők lájkolják!!!). Magas szintű nyelvhasználat:

 

 

 

 

*

 

Van itt lehetőség, kérem, a transztestépítésben, csak komolyan kell venni ezen a nyáron:

#mindenbebetolakodni #bármitahírnévért #tönkretenni

*

Egy cikk, a New York Timesban, és nem is friss: “termékenységi egyenlőtlenség”. Nem ér, hogy a meleg férfiaknak nem lehet olcsón vér szerinti gyerekük! Az inszemináció sokkal olcsóbb, mint a petesejt-donáció és a béranya!!! Sürgős intézkedésekre van szükség.

 

*

Dobby alapítja meg az új rovatot. “Dobby has no master.” #transphobiakills