egészséges férfi apaságot vállal

Olvasom ezt. Aki megosztotta, újságíróért kiált:

http://www.spermadonor.hu/index.html

A gyereknek nyilván az a jó, ha harmonikus légkörben, szerető családban nőhet fel, anyu + apu + 3 szoba + 4 kerék stb, de a mai modern világban már vannak szingli családok, leszbikus családok, feministák, vagy akik pusztán csak reálisan látnak és tudják, hogy semmi garancia arra, hogyférjük velük marad, a házasságok fele válással végződik, azaz jó eséllyel úgyis egyedül, apa nélkül nevelkedne a gyermek. Ha nem akarsz a Kaáliba menni, vagy a hormonkezeléstől tartasz, vagy van férfi társad, de nem jó a spermiumszám (férfimeddőség, azoospermia), esetleg nem akarsz a spermabankban egy katalógusból apát választani, egy fantomképtől babát szülni, csak írj nekem, s természetes szexuális úton (szerelmeskedés útján), vagy házi inszeminációval (pohárral, fecskendővel) kivitelezzük a megtermékenyítést. Rengeteg féle kórságban szenvednek emberek, érzékenység, allergia s egyéb furcsaságok, hálisten nekem semmi betegségem, felmenőim 70-90 évig éltek, HIV, szifilisz, hepatitis valamint spermiogramot is tudok adni, teherbeesés jó eséllyel fél éven belül. Ha csak véleményed van, látogass el a blogomra. Egyébként, ha van rá igény, én tarthatom a kapcsolatot a gyerekkel, tehát szó sincs arról, hogy apakép nélkül kellene felnőnie…

És figyeljetek:

Ez volnék én… 183 cm, zöld szem

Puszi!

p.s.: ja és nagyon szépen zongorázom 🙂

 

Jó, hát némi figyelemkeresés, nárcizmus. De amúgy: a nagy ötlet, az innováció, a piaci rés…! Most tényleg, mi ezzel a baj? Sokan akarnak gyereket, partner nélkül, egyedül, egészségeset. Amúgy is hiszünk a divergens megoldásokban, nem rémülünk meg a hagyományos apa-anya-gyerek felállástól eltérő mintázattól, ugye? A hivatalos út, a mesterséges megtermékenyítés és az örökbefogadás is nehézkes. Azonban a családjog is nehézkes: Huffnágel Pisti azonnal kommentben figyelmezteti a lehúzós, lesben álló nőkre a naiv donort. Nem vagyunk meglepve.

Ez meg a kedvenc kommentünk. Annyira bizonygatja a donor, hogy ez milyen egyszerű, csupa kölcsönös előny, korrekt boldogság. De a randikultúrájára és árképzésének módjára én is kíváncsi volnék.

üvegpohárAttól tartok, ez nem piac, vagy ha az is, a rés nem itt van rajta.

Ha már ez a probléma, akkor lenéz valahova szombat este a szingli, aztán eksön. Ez tűnik a legegyszerűbbnek. Vagy egy jó cimborát megkérni a szívességre, bizalmi alapon (neki talán kórsága nincs, tudható az előélete, édesapja skizofréniája és a kiviallergia). Nem ám holmi piaci hirdető, aki az ismeretlen fürdőszobában előkapja kis, csehszlovák típusú kávéspoharát és fecskendőjét, miközben meggyőző, ügyfélbarát mondatok jönnek ki a száján.

Hogy van ez, mit gondoltok?

130 thoughts on “egészséges férfi apaságot vállal

  1. Sírok a röhögéstől, mert szerintem a srác vérkomolyan gondolja, hogy ez ilyen egyszerű, és tulajdonképp ő tesz szívességet. A fotóról meg Kiss Manyi örökérvényű szavai jutnak eszembe: kicsit szép.

    Kedvelés

  2. 😀 édes a srác, bátor és kreatív, és jó az ötlet üzletileg, de attól tartok nem elég jó, mert nincs valódi piaci rés.
    mi nők, ebből a szempontból Magyarországon szerintem jó világban élünk. kis figyelemmel bármikor találhatunk olyan, még akár “normális” férfit is, sőt, egészségest, diplomást, kedvest és széparcút, aki gondolkodás és óvszer nélkül bármikor, akár többször is akar kefélni, és pont leszarja a nőt, vagy hogy az terhes lesz-e, vagy sem.
    ha én apa nélkül szeretnék gyereket, akkor viszont kínosan odafigyelnék, hogy a donor nehogy megtudja, hogy ő a biológiai apa, mert azzal eléggé megkeseríthetné az életemet és a gyerekét is, jogilag.
    kifejezetten előnyösek ebben az üzletágban a férjek, apák, házas emberek, akik amúgy is leginkább örülnek, ha titokban kamatyolhatnak egyet, de a nő utána nem riogatja őket új gyerekkel.
    Magyarország a gyereket egyedül vállalni akaró nők paradicsoma, a spermához való korlátlan hozzáférés szempontjából legalábbis… 🙂

    Kedvelés

    • ja, az apák további előnye, hogy előre meg lehet tekinteni a referencia munkákat, ha máshogy nem, az okostelefon fotóin, amivel biztos szívesen elbüszkélkedik a randin, ha kérdezzük
      én kérek elnézést… 😀

      Kedvelés

      • Rég kacagtam ilyen jóízűt! A hirdetésnél csak a kommentjeid szórakoztatóbbak, kedves hirlando. Közben meg tudom, komolyan mondod, s tényleg így van, a pasas meg csak naivságában vicces.

        Kedvelés

      • Amúgy meg ha netán pozitív kimenetele lenne a dolognak, arról vajon fényképes beszámolót közölne?

        Kedvelés

      • Egyik haverom kifejezetten azzal poénkodik, hogy a fiát demo anyagként mutogatja. 🙂 Nekem meg mindig a Hannah és nővérei jut eszembe: “Egy szó mint száz, kéne egy kis sperma.” 😀

        Kedvelés

      • 🙂 Engem többen figyelmeztettek (nők), hogy gyerek és kutya fotóval lehet a legjobban csajozni.

        Kedvelés

      • Volt is egy film amiben az egyedül álló, gyerektelen pasi gyerekülést rakott a kocsijába csalinak, mert hogy arra a szövegre, buknak a nők, hogy neki mennyire hiányzik a gyereke aki sajnos csak nagyon ritkán lehet vele 🙂

        Kedvelés

      • Basszus, akkor erre nagyon vigyáznom kell, nehogy elmondjam, hogy aránylag sokat vannak velem a gyerekeim. Ti se mondjátok el senkinek. Legjobb, ha az anyjuk egy hárpia, aki eltiltja őket tőlem?

        Kedvelés

      • Az az és te mindent megadnál, hogy a kis drága veled legyen, aki téged persze sokkal jobban imád és szenvedtek nagyon, hogy nem lehettek együtt…már jön is a vigasztalás ennek a nagyszerű érzelemgazdag férfinak!

        Kedvelés

    • “ha én apa nélkül szeretnék gyereket, akkor viszont kínosan odafigyelnék, hogy a donor nehogy megtudja, hogy ő a biológiai apa, mert azzal eléggé megkeseríthetné az életemet és a gyerekét is, jogilag.”
      Na, ez alap lenne nálam is. Jellemző a kommentelőkre, hogy csak a számító, prédára leső, férfiakat lehúzó nőket tudják vizionálni, pedig fordítva ugyanilyen jól zsarolható a nő is. Például nemzőképtelen a férj, ezért igénybe veszik a szolgáltatást, majd sajátként nevelik a gyereket a külvilág előtt, de előáll a srác, hogy elmondja a gyereknek ki az igazi apa, ha nem fizetnek…és lehetne még ragozni, ha már rosszindulatot szeretnénk mindenáron feltételezni a résztvevőkről.

      Kedvelés

  3. Hááát, tartok tőle, hogy ez nem teljesen törvényes, de biztosan nem is etikus, A spermabankokra például komoly szabályok vonatkoznak arra nézve is, hogy hány terhesség jöhet létre ugyanabból a donor anyagból. érthető okokból. Titoktartás, az “anyag” minőségének szavatolása stb-stb. És éppenséggel Magyarországon egészen megfizethető az ára a donorspermának, már ha valaki a bankos módszert választja.

    Kedvelés

    • “Magyarországon egészen megfizethető az ára a donorspermának, már ha valaki a bankos módszert választja.”
      Szerintem pontosan ezért szeretne a hirdető is más megoldást. Gondolom nem 5000 Ft akar kapni a spermájáért, hanem százezret.

      Kedvelés

    • Szombaton néztünk meg egy témába vágó filmet:
      “delivery man” az angol címe.

      àtlagos amerikai vígjáték egy spermadonorról, akinek valami hiba folytán 533 gyereke lesz. Ebböl vagy 150 meg akarja ismerni…

      Ami a filmben szenzációs volt, az a 4 gyerekes apuka, aki a karrierista felesége miatt otthon maradva neveli a gyerekeket. Szenzációs volt, ahogyan az egész filmben soha, sehol nem jelent meg a nö. Totálisan kifordította a helyzetet, de ez csak mellékszál. De kábé csak ez az említésre méltó a filmböl.

      Kedvelés

  4. Gondolataim sorrendben:
    Biztos csúnyácska, és így akar szexhez jutni. Biztos seggfej a kapcsolataiban, és így akar szexhez jutni, mert jobban hangzik, mint az egyéjszakázás. Biztos öreg, és rájött az örökítési pánik. Ha spermabankár lennék, legalább ennyi kontakt lenne a felek között.

    Aztán megnéztem az oldalát is, és arra gondoltam, biztos annyira elégedett önmagával, hogy azt hiszi, ő a genetikai főnyeremény. Mert a legfontosabb, hogy gyermekünk apja magas, zöld szemű, diplomás hobbizongorista legyen. Ugye?

    Kedvelés

  5. egyébként ha már itt tartunk.
    ha én most lennék fiatal nő, akkor egyedül vállalnék gyereket (illetve nem vállalnék egyet sem, de ha mégis), egy darabot, akit anyagilag egyedül is fel tudok nevelni, összeállnék egy-két másik hasonló nővel, aki szintén egyet akarna szülni, közösen bérelnénk ki egy kellemes méretű lakást, megosztanánk a rezsit, a házimunkát és a gyerekvigyázást, nyugodtan élhetnénk az életünket, járhatnánk randizni akivel akarunk, a többiek addig vigyáznának egymás gyerekeire, tanulhatnánk, dolgozhatnánk, a gyereknek lenne tesója, a pasikat nem kéne gyerektartásra vagy házimunkára buzdítani, nem is bántalmazna ott férfi sem nőt, sem gyereket, mindenki nyertese lenne a konstrukciónak.
    az, hogy ezt mennyire komolyan, vagy mennyire viccből írom, azt döntse el mindenki, ha akarja, saját igénye és vérmérséklete szerint :).

    Kedvelés

      • Köszi a bizalmat. 🙂 Pedig mekkora dög tudok lenni ha rossz napom van. Csak ti itt nem tudjátok, mert olyankor befogom a pofám, de ha együtt laknánk, rühellnétek. Nekem egyébként kell valami fészer (Nothing Box szerszámokkal, szigorúan szólva Something Box), mert egyrészt muszáj néha egyedül lennem, hogy ne őrüljek meg, másrészt imádok barkácsolni. Viszont megjavítok mindent amit kell, kertészkedem és vállalom a kommuna angol oktatását is.

        Egyszer írtam egyébként egy ilyen romkomot fogadásból, csak szerintem már nincs meg. Két nő egyszerre maradt egyedül terhesen és összeköltöztek, aztán volt sok röhögés meg bonyodalom meg hepiend, mert az romkomba kötelező.

        Kedvelés

      • De Foxi, komolyan. Lefektetjük szerződésben a rossz napokhoz való jogot 🙂 Mindenkinek muszáj néha egyedül lennie. (Nekem ezt e pillanatban speciel a kisvakond intézi. Zdenek Miller, az anyák megmentője.)

        Kedvelés

    • benne vagyok én is 🙂
      következő életünkben is feltétlenül találkoznunk kell, csak hamarabb mint most. most már csak néni kommunnára van időnk, de legközelebb már rögtön a girlcommunityvel kezdhetünk 😀

      Kedvelés

    • Szép elképzelés! Nálam mindjárt a “problémamantes terhességből egészséges leánygyermeknek adok életet” után szerepel a wish-listemen 😀 (Hol kezdenéd? Mármint a kommuna alakítást. Én egyszer adtam fel hirdetést bele a nagyvilágba, hogy lakótársat keresek, azóta nem próbálkozom ilyesmivel :D)

      Kedvelés

      • én inkább az ismerőseim közt keresgélnék, de ha vadidegen lenne, akkor is tartanék egy olyan ismerkedési időt, vagymit. szerintem olyasmi lehetne ez, mint a társkeresés, de úgy képzelem az alapokat, a fontos dolgokat jobban lerögzítenénk, nemcsak úgy bemondásra, vagy elhiszi a másik vagy nem, vagy betartom vagy nem.
        kérdezném a forrást, hmm?
        még valaki? ötletek?

        Kedvelés

      • “Hol kezdenéd?”
        fiatal nőként? hát az egyetemi évek alatt alakult az magától, spontán. a kommuna. ha nincs pénze az ifjúságnak, de albi meg kell, és amúgy is buli van, akkor sokjóemberkishelyen elven lehet önszerveződni. csak akkor még, időszámításunk előtt, más volt a cél, a rendezőelv meg az értékrend.
        lett belőle spermadonor is egyébként, a régi, elavult elnevezéstan szerint un. férj is :). kölcsönös érdeklődés estén most is behívnám szívesen, széparcú, diplomás, kedves, egészséges. mondjuk nem zongorázik. ellenben van referencia.
        újfent én kérek elnézést, és abbahagyom… 😀

        Kedvelés

    • Nem kell ehhez fiatal egyedül gyereket vállaló nőnek lenni.
      Ha én elválnék, valószínűleg nővel/nőkkel költöznék össze a fenti setup-ban, Gyereknevelés, háztartás, egyebek megosztva, amolyan kis női kibucként (kivéve, hogy nem lenne miden közös).
      Anno a lánytestvéremmel (6-8 évesen) úgy vizionáltuk, hogy nekem lesz 2 gyerekem, a férjem majd jól elhagy és mi meg együtt neveljük fel a gyerekeket.
      Ez valami ilyesmi lenne.

      Kedvelés

      • Én is így csinálnám. Nem saját ötlet, most olvastam Kosáryné Réz Lola Asszonybeszéd trilógiáját, és abban kb. az 1600-as évektől így élnek az nők, ha valamelyik férj gyilkosság, betegség, válás, eltűnés miatt kiesik.

        Elváltan gyerekkel biztosan lehetne hasonló paraméterekkel rendelkező lakótársat találni. Egy kis családi ház, nagy közösségi térrel, sok kicsi háló-és gyerekszobával, nagy konyhával. Házimunka, főzés beosztva és biztos, hogy mindenki nagyon megbecsülné.

        Kedvelés

      • plusz egy külön, zárható, félreeső szoba, mécsessel, kis hűtővel és esetleg az anyagi források fényében jakuzzival, ahol a megfáradt asszonyszemély kedves látogatóit fogadhatja plusz költség nélkül. kapszulás kávégép nyilván.
        na ez a piaci rés vazze, nem az, ahova a spermadonor srác próbál benyomulni! 🙂
        dunát lehet rekeszteni kiadó ingatlanokkal amúgy is.

        Kedvelés

      • 150 négyzetméteren két nő+ gyerekekre simán ki lehetne alakítani. Berendezve, felszerelve, minden egyedülálló anya álma.

        Kedvelés

    • Mi pontosan ezt a kommunát tervezzük a barátnőimmel, hármasban. Az a terv, hogy az egyik csaj szüli a gyereket, mert ő nagyon akar (mi nem, de azért legyen meg az öröme), a másik csaj fog főzni, mert abban nagyon jó, és én kaptam a férfi szerepet, nehogy apakép nélkül nőjön fel az a szegény gyerek. Annyi lesz a feladatom, hogy nézem a tévét sörrel a kezemben, bizonyos időnként megjegyzéseket teszek (gyerekre, ruhára, tisztaságra, kajára, alakra), megjavítom a kilincset, kezelem az ütvefúrót és a grillsütőt, és zsákban hordom haza a pénzt. Nem borotválkozom (sehol), és megvakarom, ha viszket, valamint videójátékot játszom a gyerekkel, ha elmúlt 3 éves (addigra megtanulom a nevét is). Megyek is, veszek egy lottószelvényt, hogy megalapozzam a jövőnket.

      Kedvelés

  6. Nekem van egy ismerősöm akinek két gyereke van két különböző külföldi apától, akik tudták, hogy spermadonornak kellenek. Kiskoromban kijelentettük én is meg a húgom is, hogy nem megyünk majd férjhez, hanem mi is így vállalunk gyereket, anyum meg nagyon kétségbeesett és hosszan bizonygatta, hogy ez egy kényszermegoldás, meg milyen rossz anyagilag, és hogy ez az ismerősünk is csak kényszerből választotta, bezzeg a házasság milyen szép dolog.

    Kedvelés

  7. Nem vagyok jogász, de szerintem ebben a formában ez így nem legális Magyarországon. Azért a fiatalember ennek utána nézhetne, mielőtt így neten hirdeti magát (ha egyáltalán komoly ez az egész).
    Azt pl. tudom, hogy petedonort nem lehet csak úgy “hozni” a klinikákra, csak ha közvetlen hozzátartozó (lánytestvér, unokahúg, stb.). Egyébként meg ismeretlen donorral lehet csak beültetést kérni, és fizetni elvileg nem szabad érte a donornak. Persze lehet, hogy a sperma más megítélés alá kerül.

    Kedvelés

  8. Lányok ez nekem nem vicces.Ez az én realitásom.
    34 éves koromig nem sikerült megfelelő társra találni,és ráhajtottam a társkeresésre, mert gyereket szerettem volna.Rosszabb esetben,még piacot bíztosíthattam volna az eféle kínálatoknak, ki tudja…Lelkileg nagyon megalázónak tartom ezt a nyilvános beszédet a nők intim vágyairól. Én nem szeretnék női társadalmat se.
    Szerencsére a sors megoldotta a problémámat. Hárman vagyunk.Apa,anya,gyerek.
    Jól vagyunk.

    Kedvelés

    • Sajnálom eső.
      Örülök, hogy a nehézségek ellenére megtaláltad amit kerestél.

      azt hiszem, mi nem “női társadalmat” szeretnénk, egyszerűen csak reagálunk, nem hagyományos módon a meglévő “kínálatra”, problémákra és lehetőségekre. én egyáltalán nem tartom másra nézve kötelezőnek vagy örökéletűnek a női/néni kommunnát. de, egy lehetséges megoldásnak tartom már ma is létező élethelyzetekre

      Kedvelés

      • Lehetnek különböző életformák, nem is elitélni akartam.Lehetnek akár leszbikus, homoszexuális vagy, amit akarsz párok, vagy egyéb közösségek amit Maunál is olvastam valahol.
        Nálam csak az a fontos , hogy a személynek legyen méltósága,legyen választási lehetősége,és a helyzete ne legyen megalázó, a társadalom adjon helyet mindegyik típusu embernek anélkül hogy nevetségessé tegye vagy kiközösítse.

        Kedvelés

    • Szerintem inkább az a gond, hogy kurva jól őrzött titokként kezeli midnenki azt a tényt (beleértve a nőgyógyászokat és a lelkigondozókat, hogy a közbeszédért nagyban felelős újságírókról ne is beszéljünk), hogy egyedülálló nő is simán részt vehet asszisztált reprodukcióban, akár 34 évesen is, ha van hozzá kedve és pénze. Egyáltalán nem szükséges semmilyen megalázó kompromisszumot kötnie.

      Kedvelés

      • A törvény betűje a következő: AR-t igénybe vehet házaspár, illetve egyedülálló nő, ha az életkora vagy az eü állapota indokolja. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy alá kell írnod egy nyilatkozatot, hogy indokolja. Viszont szerintem ezt a kitételt azért tették be a törvénybe, hogy eltántorítsák az egyedülállókat. Esetemben működött, bár az is igaz, a lelkem mélyén sose voltam híve az efféle módszereknek. Már nehéz kibogozni, hogy esetemben mi miért történt.

        Kedvelés

      • szóval ez is olyan, mint az abortusz, hogy a törvény betűje tenyérbemászó (ott is ilyen válsághelyet stb. van elvileg az orvosi okok mellett), a gyakorlat viszont liberális?

        Kedvelés

      • Úgy tűnik. De nem tudom, hány embert rettent vissza az a kitétel, mert azt hiszik, hogy majd bizottságok előtt kell megszégyenülten bizonygatniuk, hogy ők kellőképp öregek/betegek ahhoz, hogy egyedül gyereket vállalhassanak. A gyakorlatban ezek a helyek (meddőségi központok, mindegy, minek hívjuk) nagyon profin és diszkréten kezelik ezt, nem tesznek fel személyeskedő kérdéseket, és semmilyen módon nem diszkriminálnak. (Tudtommal.)

        Kedvelés

    • Pont ez az! A srác ír gázos dolgokat, ő nézi ennyire nyomorultaknak a nőket, és az a vicces, ha komolyan gondolja, hogy ilyen szánalmas alakkal bárki összedugná a … fejét, mert annyira kétségbe van esve. Szerintem ennyire senki nem lehet kétségbeesve vagy hülye, és te sem lettél volna az, ha akkor szembe jön egy ilyen. Simán lenéző, megalázó ez a nők számára, de annyira ostoba és vicces, hogy komolyan vehetetlen. szerintem ezért került ide, hogy köszörüljük rajta a nyelvünket, és ha már, akkor bújjanak elő a komoly témák is, amiket feldob egy ilyen. Ez nem lehetett a te realitásod, ilyen egyszerűen nincs, ha meg van, aki erre ráharap, arról inkább jót vagy semmit.

      Kedvelés

      • Nyilván nem felelt volna meg nekem, de azokra a nőkre gondoltam akik tényleg egyedül vannak, és kellene nekik egy megoldás.
        Garzonban laktam ahol sok egyedülálló nő lakott akik fölött elrepült az idő, és nem volt rendben az életük, bár egyesek nem is vallották ezt be még maguknak se.
        Nekik megalázó lenne a srác dumáját olvasni.Azért nem bírtam szórakozni rajta.

        Kedvelés

      • Mindenkinek megalázó, nemcsak azoknak, akik ilyen helyzetben vannak/voltak. Csak ő még ostoba is. Én felháborodni azon szoktam, amikor okosnak látszó emberek nagy elszánással és meggyőződéssel nyomatnak hasonlót.

        Kedvelés

      • Nekik a gyerek ügy tabu maradt. Nem azért nincs gyerek mert nem akartak, mert ugy döntöttek. Egyebet se kezdtek az életükkel, meg kapcsolatuk sincs semmilyen.

        Kedvelés

      • igen, értem. 🙂
        csak arra gondoltam, hogy ugye ez egy jó önigazolás, hogy azért nem vagyok jól a bőrömben, mert nincs valakim, gyerekem.
        a társadalom tálcán kínálja ezt az értelmezést, hogy elfedje, hogy milyen üres életekbe kényszerülnek az emberkék, illetve hogy a nőknek mennyire nem egyenlőek az lehetőségeik a férfiakkal.

        Kedvelés

      • Mau,
        Vártam, hogy valaki írjon erről” hogy a nőknek mennyire nem egyenlőek az lehetőségeik a férfiakkal” Belefér a témába 🙂

        Kedvelés

    • eső, szerintem is gáz, ahogyan a csávó beszél a hülye egyedülálló nőkről, akiknek áj váj azért nincs gyereke 35 évesen mert senki nem volt hajlandó felcsinálni őket.

      ettől még sztem jó, hogy van, akinek van gyomra viccet csinálni belőle, mert tényleg annyira szánalmas.

      Kedvelés

  9. aztán ezt olvastátok az apaságot vállaló egészséges férfitól?

    “Egy lánynak az a legföbb boldogság ha anya lehet, életet adni egy szép pici babának.”
    csak azt nem írta, hogy ez a dolga…

    “Még jobb, ha van mellé szöke herceg, még jobb ha fehér lovon jön (hófehér paripán), ja és még a lottó ötös is jöhet mellé ugye…
    De mindezekböl csak a szülés a reális, ja és ez az igazán fontos, ezt kell minél elöbb meglépni, lehetöleg még kapuzárás elött…
    A “Nagy Ö” jöhet késöbb is, de a szüléssel nem lehet várni.”

    ja, és a végére: “Én amúgy kívül-belül full normális egészséges pali vagyok…”

    AHHHA

    Kedvelés

  10. Ez a srác semmi. Most egy bénán eljátszott Für Elise-től kéne elájulnom? Ez lenne a sperma minőségére utaló jel? Na jó, ne vicceljünk.
    Szeretném ajánlani egyik ismerősömet, az alábbi preferenciákkal rendelkezik:
    -Templomi kántor. Ez azt jelenti, hogy tud:
    -Énekelni
    -és orgonálni
    -E G Y S Z E R R E.

    Az orgona bonyolult hangszer több manuállal és hangzási beállítással, ráadásul a két kéz mellett még a láb alatti pedállal is kell sokszor külön szólamot játszani, úgyhogy nem szabad alábecsülni, ehhez képest egy kis klavier semmi. Ráadásul ehhez még énekel is, zsoltárok hadát ismeri, több ezer lebonyolított mise áll a háta mögött, tehát tapasztalat is van. Továbbá:
    -Abszolút hallása van zenei A-ra és C-re
    -Tud furulyázni is.

    Ezek után beláthatjátok, extra prémium spermával rendelkezik. Ő az alábbi feltételekkel vállalja a donor segítséget:

    -Egy mise + misebor ára.
    -A gyerekből MINIMUM Mozartot kell az anyának faragni, mely azt jelenti hogy:
    -Terhesség alatt minden reggel hangvillát csapkod a hasához;
    -Szolfézstanári, vagy egyéb zenei képzettsége van (OKJ nem számít!)
    -Tud negyven népdalt.
    -Magzatkorban és 3 éves koráig a gyereket komolyzenei koncertekre járatja legalább heti kétszer;
    -4 évesen beiratja zeneiskolába, jobb esetben felvételt nyer a Zeneakadémia különleges tehetségek tagozatára
    -Zenei fejlődését, gyakorlásának haladását heti összefoglalókban elküldi a donornak (etüdök, gyerek által megírt operák száma).
    -Legkésőbb 16 éves korára világhírűvé kell válnia, különben az anya bukja a misebor árát, inflációval számolva természetesen.

    Kiszorítjuk a piacról ezt a kis senkiházit.

    Kedvelés

  11. Nekem az jött le a hirdetésből, hogy ez a srác igencsak méretes egóval rendelkezik és nagyra tartja magát. Valószínűleg tényleg azt gondolja, hogy bárki csak boldog lehet, ha tőle szülhet gyereket, és feltételezi, hogy egyesek ezért még fizetnének is. Bár anyagi ellenszolgáltatásról nincs szó a blogon, vagy csak én nem vettem észre, de nyilván számít erre is. Talán az egész spermabankosdit egy jó pénzkereseti lehetőségnek tartja, lakásra, kocsira gyűjt, vagy csak jól jönne egy kis fizetéskiegészítés, amit nem túl fárasztó úton így szeretne megkeresni.

    Kedvelés

  12. Tisztelt hölgyeim, uraim,

    Az utóbbi hetekben, hónapokban úgy vettem észre hogy meglehetősen felerősödtek az indulatok a spermadonorsággal foglalkozó férfiak körül, ezét szeretnék tisztába tenni néhány dolgot ami talán a kritikus hangokat is lecsillapíthatja.

    A ilyesfajta tevékenységet folytató személyek megítélése mindig is meglehetősen szélsőséges volt, hiszen a téma komoly morális és lelki ké…rdéseket vet fel. Azt azonban könnyű felismerni, hogy a leginkább szélsőséges támadó hangot azok ütik meg akik egyrészt félnek hogy egyszer olyan helyzetbe kerülnek hogy szükségük lesz egy ilyesmivel foglalkozó személy segítségére, másrészt azok a férfiak akik vetélytársat látnak bennük. A pozitív oldalon viszont ott állnak azok a nők, akiknek önhibájukon kívül csak ilyen módon születhet utóduk. Részükről tapasztalataim szerint csak a legritkább esetben érkezik negatív visszajelzés, ellenben a hála és boldogság kifejezései annál gyakrabban.

    A spermadonorok véleményem szerint alapvetően három osztályba sorolhatóak.

    1. Spermabankban hozzáférhetőek
    Róluk nem szeretnék bővebben értekezni, egyrészt számos cikk és folyóirat folalkozik a témával, más részről pedig a választásuk mellett szóló vitathatatlanul sok előny mellett sok hátrány is felsorakoztatható. (Korlátozott hozzáférhetőség, információhiány, magas költségek)

    2. Profi spermadonor
    Véleményem szerint az arany középutat testesíti meg. Megfelelő orvosi papírokkal rendelkezik, alacsony költséggel vagy ingyen hozzáférhető, megegyezés szerint akár korlátlanul rendelkezésre áll, bármilyen információ megszerezhető akár kórtöréntetet, akár bármi mást illetően. Magamat is szeretném ebbe a kategóriába sorolni.

    3. Magát spermadonornak kiadó kéjenc perverz
    Kerülendő kategória. Felismerése viszonylag könnyű:
    Az álatala felajánlott szolgáltatásért komoly összeget kér el
    Csak és kizárólag “hagyományos” úton hajlandó közreműködni.

    A legjellemzőbb vádak éppen ez utóbbi kategória miatt illet minket:
    “potyaszex” reményében dolgozik
    Nem igaz. A profi spermadonor minden helyzetben a recipiens igényeihez igazítja az alkalmazott módszert. Magam is minden esetben a házi inszeminációt szoktam javasolni.
    “pénzhajhász”
    Nem igaz. A profi spemadonor a segítségéért nem fogad el pénzt, maximum költségtérítést. Pénz elkérése amellett hogy etikátlan, törvénytelen is. Én a magam részéről a legtöbb esetben költségtérítésre sem tartok igényt.

    Szeretném továbbá kissé árnyalni a képet a profi spermadonor felelősségeiről és feladatairól.
    Egyrészt a friss orvosi papírok beszerzése, a saját egészségi állapot folymatos monitorozása a folyamatos készenlét, a magánélet recipiensekhez való igazítása mind komoly odafigyelést igényel és ne felejtsük el hogy ezért nem kér el semmilyen ellenszolgáltatást.

    Ha a fenti írásom legalább néhány embert gondolkodásra készetett akkor már haszonos volt. Ha bárkinek kérdése, hozzáfűznivalója van a témához szívesen megbeszélem vele akár itt, akár privátban.

    Kedvelés

  13. Ugyan kérem… mind pénzhajhász pinapecér… csak a hülye nem látja… pfujj micsoda fertő, Szodoma és Gomorra… ha egy nő akar gyereket egyedül, sok módja van, de a legokosabb, kimenni Bécsbe és ott keresni egy igényes meglepetések nélküli 100%-osan biztonságos és leinformált spermabankot (van jópár)… Magyar spermabankok kerülendők, mert 90%-ban lúzerek mennek leadni egy adagot, kis pénzért… kéjes kis program nekik…. szendvics is van és pornó újság is, tiszta Hawaii nem..? 😀 A vizsgálatok is a magyar egészségügy és morális nívó szintjén vannak, vagy az van a kis kémcsőben vagy valami más… csak fizess már gyorsan és haladjunk ugyebár… Kalandvágyó nőknek persze bármit lehet, de tényleg a legjobb, ha eljár bulizgatni; ha kinéz valahogy előbb-utóbb megejtik, aztán dobni kell a palit (de lehetőleg aztán ha megszülöd akkor nem a család papa mama öcsi hugi stb nyakába b@szni a kicsit, hanem ha már összehoztad becsülettel tisztességben felnevelni emberré!!!)…. De még egyszerűbb sima randioldalakra regelni, randizgatni, valakivel kefélni párat, vagy néhány fickóval, aki úgy ahogy látra oké, sokáig nem kell próbálkozni, mert azért nem megy nehezen a dolog… aztán dobni a tagot, nem az orrára kötni hogy megejtett… Viszont ha mindenáron diszkréten anonim módon akar az ember fia és vállalva a genetikai kockázatokat, akkor meg csak a kéjenc kalandorok maradnak, akik valóban megkérik az árát, de utána el is tűnnek mint a kámfor, mivel súlyos bűncselekmény ugyebár, szervkereskedelem illetve emberi testtel való visszaélés 5-8 évig terjedő… és ez törvény bizony a “szolgáltatást” igénybevevő hölgyet is terheli… nem beszélve arról, hogy ha szül valami torz korcsot (amire jó esélye van egy ilyen “bérapa” szélhámossal), szenvedheti végig vele az életét…

    Kedvelés

  14. Közepesen kapcsolódó sztori rólam: nő vagyok, a párkapcsolatom kimúlt, de már előtte is necces volt az a része, hogy hogyan lesz nekünk gyerekünk, mert az apa nagyon nem alkalmas. Én sem feltétlenül, de én még összeraknám, bár támogató apával szeretném. Most úgy alakult, hogy nem látom, hogy mikor lesz nekem saját gyerekem, szeretnék, de csak stabil, jó párkapcsolatban, arra meg nem látok esélyt, és kifutok a korból. Ja és az is kell, hogy én magam kiegyensúlyozott legyek, egyedül nem hiszem, hogy menne. Szóval nem lesz gyerek, kivéve, ha csoda történik.

    Évekkel ezelőtt néhány alkalommal “hobbiból”, önköltségi áron petesejt-donor lettem. Talán mert láttam a jövőt, hogy ez nekem necces lesz. Kellemetlen a magyar szabályozás, hazudozni kell, hogy rokon vagyok, vagy hogy nem is ismerem a másik felet.
    A petesejt-adományozás bonyolultabb és megterhelőbb, mint a spermadonorság, napi sok injekció, zúzós hormonadagok. Most létezik három gyerek, akik tőlem származnak. Az egyikük apja nem az igazi apuka, hanem az is donor, spermabankból. Az egyik családról semmit nem tudok, csak a gyerek nemét, a másikról minimális infó van, szerintem boldogok, bejött nekik a megoldás. Már eszembe jutott, hogy szólnom kellene nekik az időközben felfedezett ADHD-ról, ami szerintem öröklődik, szóval nem a zűrös fogantatása miatt lett (estlegesen) szétszórt a gyerek, hanem tőlem jött, bocsi, nem tudtam. Nem vagyunk kapcsolatban, nem szólok.

    Kedvelés

      • Nem hiszem. Bár lehet. Ez több év volt és több próbálkozás, a hormonkezelések közben vagy közvetlenül azok után nem változott radikálisan a súlyom, hanem az a szépen lassan felfelé kúszó fajta volt, elkönyveltem az életmódomnak. Az elején úgy 75kiló lehettem, aztán lassan ballagott felfelé. Ami miatt mégis lehetséges, hogy befolyásolta, az az, hogy a végén, de nem pont akkor, csak akkoriban, inkább utána, 82 volt a maximum. De ekkortájt ment végleg tönkre a kapcsolatom is a férjemmel, nem a súlyom miatt (neki nagyon is bejöttem úgy, úgy is), de emiatt lehet, hogy sokkal több vigaszevést csináltam. Utána magától visszaballagott 75-re, különösebb tudatos életmódváltás nélkül, de a fizikai állapotom hanyatlott az életmódon miatt. Ekkor kezdtem el edzeni.

        Kedvelés

      • …hozzá kell tenni, hogy a súlyom már előtte is ugyanabban a nagyon lassú tempóban növögetett, mint utána. Pont úgy, mint amikor a nők “megasszonyosodnak”, a huszonéveik alatt, meg a harmincas éveikben, aztán beletörődően legyintenek, hogy ez a korral jár, hiába, a soványság az csak önkínzással elérhető. A kezelés ezen nem látszott változtatni.

        Kedvelés

  15. …egyszer régen lefeküdtem egy férfivel, rövid ismeretség után. Mondhatni egyéjszakás kaland. Óvszerrel. Elkérte az óvszert, zsebrevágta, elvitte volna. Megkérdeztem, hogy ez most miért. Azt mondta, nagyon fél a visszaélős nőktől, hogy én majd valahogy megtermékenyítem magam a produktummal. Csak pislogtam. Vigye, tőlem. Kicsit mintha túl sokra tartaná magát.

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .