egy kis pihenő

Annyi komment jött tegnapelőtt a mosogatógép-témára, hagyni kellett volna még burjánzani azt nagyon jó beszélgetést, de nem tudtam az öt óra valahányra időzített bejegyzést (akkor eldobják) feltartóztatandó felkelni. Nem hagynak a gyerekek se aludni, se felkelni.

Aztán abból is nagyon jó kommentözön lett. Úgyhogy végül ma tartottam vissza a következő bejegyzést. Írjatok, szóljatok hozzá!

IMG_5054

Két napja kizárólag kommentelek, olvaslak titeket, meg írok, néha megpisiltetek egy s más gyereket, építek egy legótornyot — nagyon élvezem, nagyon jó ez a pörgés, állandóan intenzív flowban tartja az agyam. Csak közben beáztunk, hideget eszünk, meg akartam a galérián takarítani… na, majd, nem szalad el.

Mára, így estére a Nőkért.hu interjúját ajánlom nektek, az itt is kommentelő (de nem áruljuk ám el a nickjét) rd jóvoltából:

Kétszersült a sületlenségtől megfáradtaknak — interjú a Csak az olvassa blog írójával

15 thoughts on “egy kis pihenő

  1. szerintem se kifejezetten arról írt 🙂

    Évus, fogalmam sincs, hova írjam, de itt talán nem veszik el a sűrűben, mégha nem is ide való. nagyon régóta motoszkál ez bennem: olvastál PálFerit? tudom, hogy nem vagy vallásos, főleg nem katolikus, de nem volna kedved egyszer beszélgetni vele/írni neki? nem tudom, miért, de amikor az ő szövegeit olvasom, folyamatosan te jutsz eszembe, meg az, hogy mennyi mindent profitálhatna ő (meg a hallgatósága) abból, amit te megláttál, észrevettél. és nagyon kiváncsi lennék, mik lennének a válaszai az általad bolygatott kérdésekre.

    Kedvelés

    • Ajánlották már mások is, olvastam ezt-azt, érdekel! Csak minden alternatív sztárral óvatos vagyok, gyanakszom.

      De most, hogy már én is kezdek az lenni, megfontolom, bár nem tudom, mit kezdene ezzel. Én csak mondom a magamét így külön, nem akarok vitázni, kerülöm, hogy bárkit is megtámadjak, főleg aki szimpatikus. Ja és a tájékozódásban nem vet vissza, hogy nem vagyok katolikus.

      De ha a Pepita Oféliában lehetne ilyen sorozat, és vitázhatnék Pál Ferivel, Szendi Gáborral, Somával, hm!

      Kedvelés

      • a katolikusságot nem a tájékozódás miatt írtam, hanem mert azt gondoltam, hogy nem gondolnád, hogy van közös bennetek, pedig szerintem van – de most látom, hogy ez pont az, amit amúgy utálsz 😀

        szerintem neki nagyon jót tenne neki, ha most valaki megrázogatná az építményét. mert kénytelen lenne még jobban megerősíteni – ő is nagyon hasznos dolgot csinál, ettől csak még jobb lenne.
        egy ilyen vitára elmennék szívesen én is.

        Kedvelés

      • ja és nem támadásra gondoltam, hanem kérdésekre 🙂 bár az is lehet támadó, tudom. de nem törvényszerű.
        (mondjuk a megoldatlan problémákkal együttmaradó házastársakkal kapcsolatban… )

        Kedvelés

      • Hát ez az, hogy én értem, mit jelent a katolikusság, és tisztelem, nem akarom azt provokálni, más vágányra áthúzni, hiszen nem mondhat ellen egyháza alapvető tanainak, botorság lenne ezt várnom, amit meg én mondok, a sok katolikus olvasóm ellenére nagyon nem katolikus..Azért a párbeszédnek van értelme!

        Kedvelés

      • Nem, Fejős Éván és kádéenpéseken kívül nem kötöttem bele konkrét személybe. Somának ahhoz amúgy is csak a felszínét ismerem.

        Ja, meg a butaság ötvenöt árnyalatának fordítójába is, igaz is.

        Kedvelés

      • A legutóbbinak (ötvenöt árnyalat) a címét meg tudnád mondani, ha megkérlek? Szerintem azt még nem olvastam. Köszönöm szépen!

        Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .