olyan változatos a szex

Orsi itthagyta az újságjait, ilyen női magazinok, minden. Most egyedül vagyok, bambulok. Szexuális kultúra, úristen, olvasom itt ezt a cikket, jaj, arra megy ki, de ilyen virágnyelven ám, hogy nem csak hanyatt lehet ám, hanem néha kézzel meg szájjal is, és ha a partner türelmes, a határ a csillagos ég. Nem tudok ilyen barátnőt elképzelni, akit arról győzködök, hogy kicsim, ma csináljuk világosban, és vedd már a kezedbe, naaa. Nekünk annyira nyitott és kísérletező a kapcsolatunk, nekem olyan szerencsém van Orsival, kifinomult játékokat játszunk, sose unalmas a szex.

Még nem ismertem őt, és néztem ezeket a filmeket. Meg szexhirdetéseket is. Nagyon felizgatott, amikor egy távol-keleti lány tövig benyelte a férfiszereplő igencsak méretes bránerét. Hú, mondom, milyen egzotikus technika, mennyire más lehet a nyelőcső textúrája, szorossága, mint a szájé.

Szerencsére Orsi nyitott, nagyon lelkes az ágyban, minden újdonságban benne van. Volt, hogy pirosra paskoltam a fenekét, meg imádja ezeket a szerepjátszós helyzeteket, hogy ő a rabszolgám, vagy van a másik, amikor én vagyok a szultán. BDSM, minden. Az is izgi volt, amikor kényszerítettem, hogy megigya a pisimet, hú, annyira élethűen tiltakozott, de volt vagy négy orgazmusa közben szerintem. Vagy volt az is, hogy hányszor tud egymás után feléleszteni és kielégíteni mindenféle módokon, és mérjük az időket, mérnökember vagyok eredetileg, csináltam grafikont is az excel adatokból, szerintem a tizenegy nagyon szép teljesítmény egy negyvenes férfitól.

De valahogy mindig kitért  a d.e.ep th.r.oat elől elől, azt mondta, még nem áll készen.

Akkor volt ez az összeveszés, mert Niki váratlanul megjelent nálunk, és bejelentette, hogy terhes, amit nem értek, mert én négy hónapja nem voltam nála, én nem hiszem, hogy enyém az a gyerek, ne műsorozzon (a kirúgott csajaim mindig ilyen kétségbeesetten vergődnek), mondtam, engem felejtsen el. Ezt az Orsi is hallotta, mégis mosolyszünet volt, semmi szex napokig.

Ekkor egy én meg bánatomban nézegettem ezeket a hirdetéseket, meg olvastam a beszámolókat, hogy milyen az, amikor nem hisztizik a csaj, eleve ilyen kis színjáték, hogy könyörög a m.él.ytor.okért, és akkor nem kell ott óvatoskodni, mert ezek a csajok nem csak tökéletes testűek, hanem elképesztően profik, és még élvezik is. Mondom, ilyen nőre vágyom én, aki képes ennyire elmélyülni a technikákban, ezért szívesen fizetek Amúgy is úgy éreztem, Orsi erre a Niki-afférra hivatkozik, azért duzzog, de az igazi ok, hogy már nem élvezi úgy velem.

De nem vagyok én ilyen hűtlen típus, csak olvasgattam. Mert aztán jött a negyvenkettedik szülinapom, megyek haza gyanútlanul, aznap sokat dolgoztam, és nekem soha nem volt különösebb tűzijáték a szülínapomon. Jövök haza a melóból, hát itt volt minden. Eleve rendelt magának egy latexruhát az interneten, mondjuk nem azt vette fel, azt csak a végén mutatja, de mindenféle sejtelmes fények voltak. Alig pakoltam le, beperdült egy cukkinivel, de frankón, és egy kis sztriptíz után bemutatta, de mint valami cirkuszi zsonglőr, hogy hogyan tudja benyelni. Mert gyakorolt előtte a drága, szorgosan. Ezért nem akarta korábban. Akartam volna zuhanyozni, meg kajálni, de teljesen bepörgetett, ott tapsoltam, mint valami bárban.

Aztán jöttem én. Eszméletlen volt, mit mondjak, adtam neki.

Én nagyon gyengéd vagyok mindig a szexben, és mondtam neki, hogy ha kellemetlen, akkor jelezzen a kezével. De nem szólt, úgy tűnt, élvezi. Ilyen csajt! És az enyém! És még torta is volt.

Na, az lett hogy utána éjjel felébredt, és mondta, hogy valami nem jó. Hogy nem kap levegőt. Aztán elaludt mégis, de folyton felébredtem, ahogy forgolódott. Reggelre nem volt hangja, ezt nem értem, a hangszál nem a nyelőcsőben van, vagy igen? Bedagadt a torka. Bement az ügyeletre a biztonság kedvéért. Onnan hívott, de nem értettem, amit mond, akkor a nővér, aki nagyon jól néz ki egyébként, ilyen kis hamvas, mondta, hogy egy óriási vérömleny van a torkában, és nem értik, mitől, de megfulladhatott volna.

Mentem hozzá, mosolygott, örült nekem, csak beszélni nem tud. Az erotika áldozata, ezt suttogtam a fülébe. Ez a mi kis titkunk. Vittem neki fagyit. Néhány napig még lélegeztetik. Most azért tartunk egy kis szünetet. Itt ülök egyedül, hiányzik, és visszaidézem az édes emlékeket. Olvasgattam egy kicsit a témában megint. Majd lidokainnal csináljuk legközelebb.

34 thoughts on “olyan változatos a szex

      • A “vérömleny” szótól végigfutott a hátamon a hideg, de a jelenséget jól adja vissza az írás. Fiam van, pici még, de aggódom a leendő szexuális élete miatt: hogy oldjuk meg, hogy ne a pornóból tanuljon? Apai minta követése (megfigyeléses tanulás :)) ebben az esetben kissé bajos, sok beszélgetés vajon elég lesz?

        Kedvelés

      • Nem hiszem, hogy ezért az egészért vállalhatnánk a felelősséget, pláne direkt beszélgetésekkel. Nem tudom. Ennyire azért kevesen fajulnak el, meg ez szatíra, de én sok-sok kommentelő férfit olvastam, akinek ilyen nőgyűlölő, hazug, nárcisztikus elvárásai vannak. A rendszert kellene megváltoztatni. És amit hohohorgász linkelt, az nagyon fontos: az nlc, a life, a velvet és a többi egyre inkább ilyen szolgálólétre presszionálja a nőket.

        Kedvelés

  1. Durva… Most legalább már értem… Hát erre azért nem gondoltam. Tényleg ilyen hülyék az emberek???? Hát ménem jó ami adva van, ami arra hivatott?! Ugye addig még nem fajult az emberiség, hogy feltalálták a művagina bevarratást bárhova egy nőn?! Te jó ég!!!

    Kedvelés

  2. “Az is izgi volt, amikor kényszerítettem, hogy megigya a pisimet, hú, annyira élethűen tiltakozott, de volt vagy négy orgazmusa közben szerintem. ” – Szerintem meg négyszer majd elhányta magát. Mivel az édesanyja nem volt jelen és közvetlenül nem tehet a történtekről, ezért őt nem bántjuk. De azért egy ilyen pasi elmehet a jó büdös, kurva akárhova. Legalábbis nekem nem jön be.

    Kedvelés

  3. Na, ez ütött.
    Istenem, miért van olyan érzésem, hogy ezt lazán írhatta volna a mi kedves és tisztességes férjeink közül szinte bárki? (Tisztelet a kivételnek, ugye, mint mindig. 🙂 )

    Kedvelés

    • Nekem nincs ilyen érzésem. De egy huszassal öregebb vagyok nálatok (53)
      Az én generációm fiai nem a pornográfián eszméltek, hanem személyes intimitáson.
      És amelyiknek szerencséje volt, azt nem darálta be a rendszer utólag sem.
      Az én férjem, aki még nálam is öregebb 12 évvel, azt szokta vallani magáról, hogy ő húszévesen látott pinát először, azt is a buszmegálló falán 🙂

      Kedvelés

  4. Úúúú, nekem az első hapsimnak voltak/lettek volna ilyesmi igényei. no ezért sem lett vele semmi (3 év alatt sem) :-). az én kis huszonpáréves lelkemnek ezek nagyon durva és agresszív dolgok voltak. mondjuk ő nem huszonpáréves volt már, hanem valamivel idősebb.

    Kedvelés

  5. ehm, kemény cucc vót ez 😉 és ilyenkor, ha kimegyek az utcára, körülnézek, hogy melyik pasi írhatná ezt vajon… félelmetes 🙂 bújok is mindjárt apjuk mellé, bár ki tudja, ő is miről álmodik 😉

    Kedvelés

  6. Néha elgondolkodom, miért mindig 40-42 éves az efféle történetek borzalmas férfihőse… és vajon miért kavar rendre egész fiatal leányzókkal?
    Mert, hogy a történetbeli Orsi nem a pasi kortársa volt, az tuti! Egy 38-40 körüli csaj már tuti férjnél kellene legyen, de legalábbis erre kéne vágyjon és/vagy kisbabára. Úgy nem nem kezd ilyen mé-lyto-rkos hapsival, akivel nincs ilyesféle jövője a kapcsolatnak.. Ha meg véletlenül egyik sem igaz rá, mert mondjuk nem dekoratív vagy épp szent életű a hölgy, aki az Istentől neki rendeltet keresi 40 évesen is, akkor tuti nem kell az ilyeneknek.
    Vagyis vajon mi vonzza a fiatal lányokat ezekhez az öreg szivarokhoz? Akik el sem akarják őket venni. Csak cicázni akarnak velük, felvágni, hogy nekik milyen fiatal csajuk van. Most nekintsünk el a biztos(nak tűnő) egzisztenciától, saját lakás-kocsi-stb-től.
    A saját verziómat, kislányos álmaimat tudom (érettnek tűnt, nem mint a kortársak, lovagiasnak tűnt, szerintem néha hasolnított Mr Darcyra a filmből – lehet, szegény CF-öt ezért nem bírom már nézni?, – vagyis több esélyt láttam rá, hogy gyorsan elvesz feleségül. Persze ő egy loser volt (szüleivel élt, se kocsi, se biztos egzisztencia, akkormeg minek, ugyebár)- na meg Mr Darcyval ellentétben egy agresszív állat is, de ez más kérdés.)

    Kedvelés

    • szerintem meg pont nem lehet eltekinteni. személyesen is ismerek egy ilyen csajszit, nem hinnéd el róla, hogy “hostesskedik”! helyes, fiatal és nem buta (más kontextusban). de jól esik neki az egzisztencia, a taxizás, a saját kecó. túl fog ezen kerülni, kérdés, milyen lesz majd akkor a tükörbe nézni… a pasikról meg: szerintem részben a saját hibájukból egy csomó pasi nem éli ki magát és úgy házasodik, hogy benne marad egy csomó elfojtott vágy. aztán hozzámegy egy “kedves, helyes” lányhoz, akit mindenki hozzávalónak tart, de számára mégsem elég. paradox módon én ennek az okát ott látom, hogy a “normális”, jóképű, de nem nagypofájú, nem nagydumás pasik pont ugyanúgy a média és egyebek által terjesztett férfi-image miatt nem mernek csajozni, ahogy a nemtökéletes alakú nők nem tudják magukat nőnek érezni. én nem egy ilyet ismerek, pl. a férjemnek is baromi kevés önbizalma volt, konkrétan nem értette, mit akarhatok én tőle. egész fiatalkorában úgy érezte, eltörpül a kigyúrt, nagydumás csávók mellett, és mivel úgy gondolta, a csajoknak biztos nem kell, hát nem is próbálkozott. sok ilyen van ám!

      Kedvelés

      • “szerintem részben a saját hibájukból egy csomó pasi nem éli ki magát és úgy házasodik, hogy benne marad egy csomó elfojtott vágy. aztán hozzámegy egy “kedves, helyes” lányhoz, akit mindenki hozzávalónak tart, de számára mégsem elég”
        Hmmm… azon gondolkodom, hogy mi az, hogy kiéli magát, KIN éli ki magát,
        miféle elfojtott vágyak működnek benne, kik generálják ezeket az elfojtott vágyakat, és ezeket kiken kell, illik, szabad kiélni ? Netán a nem kedves és nem helyes lányokon – akik úgyszintén nem elegek, csak épp másra jók ?
        Mi ez, embervásár ?
        Az én férjem ugyan nem mai srác, de nem elfojtott, hanem normális nemi vágy húzta egy lányhoz, akit ezért 22 évesen el is vett. 42 évesen én voltam a második nő az életében, és még ma, 64 évesen is képes naponta szeretkezni.
        Normális vágyai vannak és nem elfojtottak.
        Ezeket mindig sikerült nem kiélnie, hanem megélnie – úgy, hogy közben nem váltogatta a nőket és engem is mindig kielégített.
        Tőlem sosem kellett kicsikarnia a szexet, mert az számomra is mindig biztos jót jelentett – magammal tolnék ki, ha elutasítanám !
        Így éltünk mi, így élünk mi, nagyon boldogan, “egyszerelműen”.
        És részünkről örülünk, hogy ehhez nem kellett keresztülgyalogolnunk egy csomó emberen.
        Férjem kb. 12 ezernél tart, mindezt summa summárum 2 nővel produkálta.
        De őt persze senki nem rontotta el kamaszkorában.
        Amúgy tartok tőle, hogy akkora szexuális vággyal, ami benne lakozik, a mai kor gépszíja őt is 10 évesen elkapná, bedarálná, és belőle is masszív pornófüggőt nevelne – és akkor nekem semmi jó nem jutott volna !!!
        Pedig rohadtul jó így mellette az élet – és áldom a szerencsémet, hogy jó korban születtem, mert ma lehet, hogy én is inkább a szingliséget választanám.
        Nagyon sajnálom a mai fiatalokat, ebben a nagy fene felszabadultságban a lényegtől fosztották meg őket : az intimitástól.

        Kedvelés

      • Nekem nagyon durva, hogy “kiéli magát”, “elfojtott vágy”. Sok kérdésem is lett. Vajon miért nem jut eszébe csajozni fiatalon? Miért azt tartjuk normálisnak, amikor már mer, miért nem a korábbi, szemérmesebb időszakot? A szex az vajon tényleg vágykiélés, álombeteljesítés, szórakozás? Amikor kiéli, az jó a mindenkori másiknak vajon? Ezek a vágyak miért nem egy adott személlyel, konkrét kapcsolatban, helyzetben merülnek fel, kölcsönösen? Korábban miért nem jut eszébe? Minek a hatására jut eszébe később? És mit él meg a partnere ekkor, és mit a vágykielégítő, alkalmi nők? Miért szolgálja minden az ő vágyaikat (ezek leginkább technikák: anál, mélytorok, konkrét testalkat meg persze a hármasban)? Miért értjük meg őket?

        Kedvelés

      • Szerintem a pasi is nézzen tükörbe, az egész az ő kedvéért van, ezért is fizet érte, ha a nőknek ez jó lenne, nem kéne érte fizetni.

        A blogon felmerülő nőhibáztatástól ideges leszek.

        Kedvelés

      • “de jól esik neki az egzisztencia, a taxizás, a saját kecó. túl fog ezen kerülni, kérdés, milyen lesz majd akkor a tükörbe nézni…”
        Az a férfi, aki már fiatalon úgy helyezkedett, úgy túrta ki a nála tehetségesebb nőnemű szakmabelieket a jól fizető vállalkozásokból, állásokból, helyekről, ahogyan azt a férfiak teszik, egymás kezét ,már kamaszkortól rázogatva, majd egymás vállát veregetve,
        akik kapcsolati tőkét kovácsolnak egymásnak és egyidejűleg persze szorosan elzárják a nők útját az érvényesüléstől, és minél távolabb tartják őket mindennemű húsosfazéktól (a rendszerváltás nagy anyagi vesztesei épp emiatt lettek a nők), na ezek a férfiak, kérdem én, vajon hogyan néznek tükörbe ?
        Ők persze teljes önmaguk iránti csodálattal, hát naná !
        Szégyelljék magukat azok a nők, akik előtt minden kapu bezárul, ha pénzről van szó ! A medika lányok nem tudnak a nők évszázados bábasága után ma már mégcsak szülészorvosok sem lenni, és főleg nem plasztikai sebészek – mert a fiúk már az egyetemen olyan elsöprő vehemenciával törnek ezekre a jól fizető állásokra, hogy a lányoknak itt a nagyobb kompetenciájuk ellenére is csak elvétve jut egy-egy hely. Mint a politikában.
        Aztán az elhelyezkedésnél is a fiúkat helyezik előnybe.
        A lányoknak ebben az országban szinte csak az önfeladás mint “munka” marad,
        ha nem akarnak csórók maradni, kégli nélkül, pénz nélkül állni a világban.
        Most már csak az a kérdés, hogy mindezért a kegyetlen és elnyomó mechanizmusért miért őnekik kellene még szégyellniük is magukat a tükörbe nézéskor ???

        Kedvelés

    • Csak rákérdezek, hogy biztos jól értettem-e: szóval szerinted egy negyven körüli nő az már férjnél kellene legyen vagy erre vágyjon mindenek felett, és ha mégsem, akkor biztos ronda vagy k.u.r.v.a?
      Egyébként az én népi megfigyelésem is, hogy a harmincas-negyvenes férfiak egyáltalán nem a saját korosztályukban keresgélnek, akár komoly, akár komolytalan kapcsolatra áhítoznak. Szerencsére a náluk fiatalabb férfiak azonban szíves örömest betöltik ezt az utánuk maradt űrt a harmincas-negyvenes nők életében 😀 Mégis: ki érti ezt? 😀

      Kedvelés

      • Igen, egy nő akárhány éves, csinálja azt, ami neki jó. Nem kötelező férjnél lenni, de még heteroszexuálisnak vagy akármilyen -szexuálisnak, amellett hiába szeretne valaki házasságban élni, ha nem talál méltó partnert, jobb, ha nem kezd bele.

        Kedvelés

  7. folyt.: aztán vagy összehozza az élet egy olyan lánnyal, aki neki való, vagy nem jól házasodik és nem éli meg a vágyait. na akkor kezd el hostessek, fiatal pipik után keresgélni. nekem volt 16 évvel idősebb pasim, na ő beteges volt – azt mondta, nemsokára túl öreg leszek én is neki 😉 és az utcán a 16 éveseket nézegette, mert szerinte a korban hozzáillőek nem ütik meg a mércéjét… először neki is (lelki) tükörbe kellett volna néznie…

    Kedvelés

  8. “A blogon felmerülő nőhibáztatástól ideges leszek.” – aha, szóval már fel sem merülhet? akkor baj van, mert akkor eleve eldöntöttük, hogy mindenben a pasi a hibás. így nyilván nem lehet teljes képet formálni a valóságról. ezért is szeretem látni mindkét oldalt és néha volt is szerencsém mindkét oldalhoz (egy kapcsolaton belül a csajszival és a pasival is jóban voltam, és annak ellenére, hogy tudták, mégis megosztották velem az érzéseiket – nagyon jó érzés volt ez a bizalom). szóval ne már, hogy CSAK a pasik a hibásak! épp azt próbáltam leírni, hogy az ő viselkedésükért is nagyban tehető felelőssé a társadalom, az elvárások. igenis tudomásul kell venni, hogy a mai pasik férfiérzését is eltorzítja, amit az arcukba kapnak a médiától és néha a nőktől is!!! hogy gyakran lenézik őket, ha nincs sok pénz, kocsi, utazás. Aztán lehet tanakodni, hogy az egyedül maradás és a totál önfeladás között hol egyensúlyoznak. SOK ilyen pasi van!
    a kiélés szón pedig nem érdemes lovagolni, mert ha mindenképpen negatív értelmet akartok mögé látni, úgyis azt láttok. és hibás feltételezés az, hogy ezek perverz, nemnormális, személytelen vágyak. szerintem ez álszentség, nem hinném, hogy itt mindenki mindig kizárólag egy konkrét személlyel szeretett volna megélni dolgokat. Igenis vannak “általános” értelemben izgalmas dolgok. Azt szoktam mondani, a pervezió relatív. Mindenki valaki máshoz képest perverz. Én is találkoztam olyan pasival, aki megijesztett a vágyaival, mentem is menten odébb, mert az nekem nem volt a világom. De nem ítélkezem, csak nem élek vele. HA mindkét félnek jó, és mindeközben másnak nem rossz, akkor mi a probléma???
    egyébként néha megborzongok, milyen egyoldalúan sötét képet kapok itt a férfiakról… lehet, hogy “rossz” körökben forgok, de nekem azért a nagy átlag egyáltalán nem ilyen! nem rosszindulatból nőket kitúró, kihasználó, aztán eldobó! konkrétan egy ilyen sincs azok között, akikkel napi szinten kapcsolatban vagyok (kollégák, család, barátok).

    Kedvelés

    • Nem, a nőhibáztatás hiánya nem jelenti azt, hogy mindenben a pasi a hibás. A nőhibáztatás pedig azt jelenti, hogy a nőt igazságtalanul tesszük valamiért felelőssé, már megint vele vitetjük el a balhét. Például, ő nem tud tükörbe nézni, ha a számára kellemetlen szexuális technikákat jóléttel fizetik meg, miközben a férfinak érthető a szempontja, hogy “élje ki magát”.

      Mit gondolsz arról, ha a nők élnék ki a vágyaikat? Tükörbe nézés, ilyesmi. Hogy megy ez?

      Miért csak a férfiak? Miért áldozat az, aki nem hódolt az izgalmasnak? Olyan könnyű-e csajozni? És ha csak pénzzel, manipulációval megy?

      Sok minden van az életben, de én azt tartom korrektnek, ha valaki nem a vágyakat, nem az izgalmakat látja, és ahhoz keres valakit, aki kielégíti, hanem az adott személyt látja, és vele jelennek meg a vágyak, de csak akkor, ha az a másiknak is jó. Amit ezek a fiúk kihagytak, az a nők jelentős részének kellemetlen feladat. Ha valaki személyhez köti a szexualitását, nem dologhoz, akkor nem fog az análszex hiányozni negyvenévesen, legfeljebb a szerelem.

      A pasi abban hibás, amiben hibás, másban nem (szerintem a rendszer a hibás, ők pedig a haszonélvezők, de ezt nem írom le többször). Nincs kész koncepció, viszont vannak figyelemreméltó összefüggések és ismétlődő történetek. Ha azt olvasod, hogy itt sötét a kép, hogy itt minden férfi olyan, akkor szerintem szelektíven olvasol, és félsz a témától. Olvass még, de kérlek, ne minősíts így.

      “rosszindulatból nőket kitúró, kihasználó, aztán eldobó” — ez mi lehet, erről hol olvastál? És azt hol, hogy mindegyik ilyen?
      Miért ne írhatnék visszás jelenségekről? Miért kellene megnéznem a másik oldalt? Egy ide, egy oda, és akkor az igazságos? De mi van, ha a valóság olyan, hogy hétszázhetven van ide és tizenöt oda, de mindenki csak a tizenötről beszél? Én arról írok, mai feltűnő, ami számomra fontos, és amiről nem szokás beszélni, mert mindenki fél a férfigyűlölet vádjától.

      Meglehet, ezen a blogon összedőlnek az illúzióid, ha megérted, mit akar. De hidd el, jobb így. Nekem jobb. Én annyira egyben vagyok, amióta ezeket világosan látom, és nem igazodom örökké, nem félek, mit szólnak hozzá “a férfiak” — de nekem amúgy sincs dolgom “a férfiakkal”.

      https://csakazolvassa.wordpress.com/2012/06/12/a-rendszert-gyulolom-interju-a-csakolvassa-blog-szerzojevel/

      Kedvelés

  9. Nem! Nem kell feltétlen családosnak lennie vagy erre vágynia 40 évesen sem, lehet, kitölti az életét a munkája, kényelmesnek tartja, hogy nem kell alkalmazkodnia (hogy ez kritizálandó-e vagy sem, mindenki döntse el), hogy akkor és oda megy, ahova akar, nem kell osztozkodnia. Van, aki elvan egyedül is. Vagy egy macsekkal. Más társas(abb) lény.
    Sajnos az viszont tény, még, ha nem is biztos, hogy ennyire durván, hogy a férfiaknak több babér terem. Egy munkaadó nagyobb eséllyel vesz fel egy ugyanolyan képzettségű, ill. uolyan munkatapasztalattal rendelkező férfit, mint egy nőt, vagy, ha a nőt veszi fel (esetleg mindkettőt), akkor is a pasi fog több fizetét kapni. és ez viszont igazságtalan. mi jogon? mitől jobb, okosabb a pasi? hogy ő nem fog elmenni GYES-re? Hogy kisebb eséllyel marad ő otthon a beteg gyerekkel? De hát könyörgöm, szerintem ez tök természetes, hogy a nő idővel gyereket szül. Hogy fenn kell tartani a helyét 3 évig? Addig fel lehet venni helyette egy másikat, határozott idejű szerződéssel. 3 év munka is jobb, mint a semmi munka. és annyi a munkanélküli fiatal nő. Nekik sem mindegy,hogy ketyeg-e az a munka-idő.. És lehet, a 2-3 év után meg a másik megy GYES-re. Vagy megosztják, félállásban. Hgoy ez macerás? ez tény, de legalább humánus. Hogy nem erről szól a világ? No ez nagy baj! De persze ne legyünk naívak.
    Messze kanyarodtam a témától közben. Ha mindkét fél “bevállalós”, ám legyen! De ez a cikk inkább ezekről az önző állatokról szól, akik észre se veszik, hogy a nőnek rossz, amit ők akarnak tőle.
    no, késő van, megyek aludni, meg a gyerek is sír, majd folytatom.

    Kedvelés

  10. Visszajelzés: wtf — avagy: le style c’est l’homme 2. | csak az olvassa

  11. Ez meredek: “Néhány napig még lélegeztetik. Most azért tartunk egy kis szünetet. Itt ülök egyedül, hiányzik, és visszaidézem az édes emlékeket. Olvasgattam egy kicsit a témában megint. Majd lidokainnal csináljuk legközelebb”.
    Semmi “de hülye voltam vazze, szinte megöltem!” , vagy valami hasonló… Neeem. Már a következő menetet tervezi. És ez annyira tipikus.
    Az emberek felhördülnek, ha kitudódik, hogy egy férfi megerőszakolja a saját lányát, majd elintézik annyival, hogy ejnye-bejnye ilyet nem szabad! Majd meghívják az apukát egy italra, és vállon veregetik, hogy milyen nehéz szegénynek egyedül, feleség nélkül, három leány gyermekkel, stb., stb. A lány meg ott marad a bélyeggel, mint aki vérfertőzésben élt. Akkor is, ha ő volt az áldozat, ő lesz kiközösítve és senki nem fog hozzáérni többé, ha egy kis falucskáról van szó…
    Nagyon jó ez az írásod is. Az a baj, hogy azok nem olvassák, akik kellene, vagy ha igen, akkor azt állítják, hogy jó a fantáziád, ahogy fentebb észrevettem. Szomorú, hogy bármit, amit kimondasz/írsz, rögtön próbálják ellened fordítani. Talán így védekezik a lelkiismeretük???

    Kedvelés

  12. Sajnos más fórumokról tapasztalom, hogy nagyon nagy mélységei vannak a férfitársadalomban a nök szexualitásával kapcsolatban. No és ami a vágyaik kiélését illeti, az sem semmi, ahogyan bizonygatják, hogy az a kurva egyenesen imádja a munkáját, és magától vállalta.
    Feladtam azirányú törekvésemet, hogy megpróbáljak arra rávilágitani, milyen folyamatok játszódhattak le egy nöben, hogy úgy gondolja, egy órára bérbe adja testnyílásit, hogy egy vadidegen kiélje elfolytott hajlamait. Nem mintha én tudnám, csak azt tartom legkevésbé hihetönek, hogy valaki felnött fejjel úgy gondolja, inkább így keresi a pénzt.
    Valamilyen hatásnak kellett történnie, hogy úgy gondolja valaki, testét mások szabadon használhatják.

    Sajnos a ponró mindenhol elérhetö, manapság már nem csak a videotékában, már rég a nappaliban van, egy ideje a mobiltelefonon is élvezhetö.

    Elég azt megnézni, hol tartanak ezek a filmek, és milyenek voltak 10 évvel ezelött.
    Félreértés ne essék. Nem vagyok bigott, vagy prüd. De az ingerküszöb már olyan magasra van emelve ezen filmek által, hogy szinte az a normál, ha 10 férfi esik egy nönek egyszerre.

    Kedvelés

  13. Egy 17 éves lány írta:Nem is foglalkozik velem. Egész nap a szaros telóját nyomkodja. Puszit úgy kell kérnem,mert magától nem ad. Ha meg megkérem,h.dugjunk,mondja,h.nem akar,és olyankor megpróbálom simizéssel,meg csókokkal rávenni,és azt mondja,h.ha erőszakos vagyok,idézem”ki leszel baszva”. Meg ha nem szopok szex előtt,akk nincs szex.Én ezt unom.

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .