két esemény + egy harmadik időpont! (sport)

Képzésnek hívom, jobb híján. Ideális helyszínt találtam hozzá (Budán). Kis csoportban, jó hangulatban, közös evéssel belemélyednénk egy-egy témába.

január 30-án, szombaton 9 és 1 között: Elmondom a titkokat — sport

— és minden, ami ahhoz kapcsolódik, hogy jobb legyen a közérzeted, testi teljesítményed, formád: táplálkozás, protein, mozgásfajták, testkép, motiváció, apró, időt nem igénylő trükkök.

FRISSÍTÉS ugyanez: Elmondom a titkokat — sport, február 4-én, csütörtökön. Választhatunk: 9-1-ig legyen (ai bölcsibe megy gyerekért, annak jobb), vagy 2-6-ig?

február 5-én, pénteken délután, 3 és 7 között: Elmondom a titkokat — blog

— és minden, amit csinálnál, komolyan, de még nem kezdted el: adózás, otthoni munka, az idő strukturálása, mentális beállítódás, facebook oldal.

Én tematikával készülök, de a résztvevők kérdéseire is jut idő.

Maximum öt fő. És ha most nem jó, vagy lemaradtál, lesz még!

IMG_4700_resize

Jelentkezz a geerle.eva@gmail.com címen!

12 thoughts on “két esemény + egy harmadik időpont! (sport)

  1. Ez azért jó kezdeményezés, mert úgy tudsz beszélni rendszeres komoly sportról/blogírásról, hogy előtte semmi közöd nem volt hozzá és most meg már látványosak az eredmények. Így lesz hiteles. Mindkét téma érdekel, ha lesz még időpont, majd a másodikon meg is jelenek egyszer csak!

    Kedvelés

    • Hátööö, magyar szakra jártam, egész életemben szövegekkel foglalkoztam, és majdnem huszonöt éve írok profinak számító szövegeket. A sportot sem nulláról kezdtem, de most tényleg más a sport is, a blog is, mint az alapok.

      Kedvelés

      • A szövegek, azt tudom, persze, hogy az mindig is volt, de a blogolás, az nekem más műfajnak tűnik, mint amiket régebben tudtam, hogy csináltál. De lehet, csak az én fejemben van így.
        A sport, na az nem teljesen volt meg, hogy mennyire csináltad már (bár az igen, hogy voltak gyerekkori edzések, amelyekből táplálkozol), ott a rendszeres, önálló, életmódként megjelenő sportolás tűnik újnak nálad – számomra.

        Kedvelés

      • Igen, jól látod, ekként újak ezek az életemben, csak azért mégse nulláról, sok “alvó” évem és várakozásom, fejlődésem, önismeretem van mindkettőben. És hát eljött a pillanat. Meg mostanában kifejezetten az a benyomásom, hogy ezeket János zsírozza le nekem…

        Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .