14 thoughts on “körkérdés a k. olvasóhoz

 1. Egyik olvasatomban k. vagány ez a bejegyzés, és k. röhögnöm kell rajta, de azé van egy olyan olvasatom is, amelyiknek rosszul esik, merhogy én is olvasó volnék. Sokan csesztettek, hogy nem írsz?

  • Nem. Néhányan kérdezték, hogy mi van, meg a kommentek számán látszik. Nekem volt nagyon fontos, hogy hajnalra és minden napra időzítsek, és gondoljak az olvasókra, de mostanában hiába van sok írnivalóm meg ihletem is, annyira élvezem a nem-gép előtt töltött időt, olyan jó kutyázni, úszni, olvasni, emberek között lenni, aludni, hogy nem hajtom magam úgy, hajnali háromig, mint régebben. Sok szöveg nem volt kész, vagy stresszben írtam, úgy tettem ki, nem volt jó, nekem jobb így, jobb nyugisan, erre kérek most felhatalmazást, miköben tudom, hogy hajnali kávézók, babát szoptatók, metró/vonatozók számítottak a hajnali posztra.

   Az olvasó nem k. (és te meg főleg nem!), hanem k. Nem mindegy!

   • Ja, ha k. és nem k. (főleg, ha én plánem), akkor megnyugodtam! Köszönöm! De ha a k. mégis k. lenne, akkor sincs aggodalomra semmi ok, mert tudom kezelni az értő olvasás nevethetnékje és a sértődésre hajlamos, magára vevő olvasás rosszérzése közötti disszonanciát! 🙂
    Nekem átalakította a csakazolvassa látogatási szokásaimat a posztolási stratégiád változása. Kicsit olyan, mintha az adagok ritkításával jönnék lefelé egy drogról. Minél hosszabb a szünet két poszt között, annál ritkábban jövök nézelődni. De az igaz, hogy ha mégis nagyon rákívánok a következő adagra, és nincs új olvasnivaló, akkor “ráfanyalodom” a kommentekre, amiket régebben sokszor hanyagoltam. Vagy hűtlenkedem, és olvasok más blogot.

   • A hajnali olvasáshoz: Ha, tegyük fel, minden nap van poszt, akkor egyszerű a megoldás: kihagysz egy napot, aztán pedig az előző napi bejegyzést mindig másnap hajnalban olvasod el. 🙂

   • Élvezd az áramlást és a szabadságot! Engem beszorítana a kényszer, hogy “kell”. ❤

 2. A mindegyre szavaztam, mert az nem érdekel, hogy hánykor kerül fel új poszt, egyébként sem tudom azonnal olvasni, viszont az aggasztó, ha kevesebb az új tartalom. Örülök neki, ha javul a munka-magánélet arányod az utóbbi javára, csak teljesen abba ne hagyd a blogot. Ez az én szempontom és aggodalmam, nem felszólítás.

  • Köszönöm, hogy ezt írod. Semmi ilyen nem közeleg, hogy abbahagynám. Igyekszem továbbra is változatos, releváns tartalmakat szellemesen, érdekesen megírni, jelen lenni, figyelmesen szerkeszteni, és lehetőleg nem a provokációkkal, terhes megkeresésekkel, ingyenmunka-ajánlatokkal és hatodik cés szintű reakciókkal foglalkozni.

a kommentelés lehetőség, jóakaratú és nyitott olvasóknak

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.