most meg az van

, hogy Pataki Zita egy nőkről szóló műsorba készített velem interjút a Gazdasági Rádióban, az a címe, hogy Egy nő Pataki Zitával. Holnap, hétfőn lesz 6-kor, és aztán vasárnap ismétlés, szintén 6-kor.

Elég sok témáról beszélgettük, persze a blogról és íróságról leginkább, hogy kezdődött, támadások, irodalom, család, külön Jánosról is, és sikerült néhány bejegyzésértékű mondatot is mondanom, különösen a második részben. Kétszer mondtam hülyeséget, egy kicsit meg egy közepeset, no de több is veszett Isonzónál.

FM 105,9 Gazdasági Rádió, http://gazdasagiradio.hu/musor?musor=7700

Strandpapucsokat felvenni, a Szokolt fel lehet kötözni harisnyagumival a fejre, és elkerékpározni dinnyéért.

22 thoughts on “most meg az van

 1. A Szokol a fejen, de hülye! Egyébként van Szokol, nagyapám műhelyének ajtaján lóg. Automatikusan bekapcsol, ha felkattintja a villanyt. A szomszédok is szeretik. A műsorról az esedékes érettségi vizsgák miatt le fogok maradni, póttételek lesznek és sok javítóvizsgás, majd gondolok rád.

  Kedvelés

  • Azt hittem, lefordulok a székről, mikor ezt olvastam a minap:
   “Mert én vállalom igenis, én úgy szoktam az utcán, még ha biciklire is ülök, hogy hallgatom közbe a rádiót. Engem érdekel az a hírműsor. Akárha 168 óra, akár Magyarországról jöttünk vagy vasárnapi ujság. (Azelőtt Szabadeurópát fogtam mindig, na de persze csak titokban otthon Pacsirtával, amit már nem érdemes.) De most zsebrádióra rá van téve stropándlival az elem, mindenki így szokta, csak én még fejemre is gumizom, hogy biciklin lehessen hallgatni.” (Jadviga párnája)

   Kedvelés

   • Én ezt egy 87-es Hahotából veszem, de emlékszem a Jadvigára is. Talán ugyanazt a hahota-számot olvastuk a maestróval, vagy a jelenség tényleg létezik vidéken.

    Kedvelés

 2. Tényleg hihetetlen sok mondanivaló(d) volt ebben a beszélgetésben, nekem is tetszett. Akit jó olvasni, jó hallgatni is? Ebben az esetben szerencsére így van. 🙂

  Kedvelés

 3. Ja, Évát tényleg nagyon jó volt hallgatni. Annyira összeszedett, pontos, hiteles, erős, mégis szelíd és higgadt volt, hogy hú. Én nem hallottam a hülyeségeket. Nagyon jó volt.

  Kedvelés

 4. Én még csak most jutottam el odáig, hogy meghallgassam. Szokol rádió helyett headsettel az irodában 🙂
  Nagyon jó volt hallgatni. Tetszett, hogy igazi, komoly beszélgetés volt, Éva kivárta, amíg a kérdések megfogalmazódnak, körülíródnak, kifutják magukat, és csak aztán válaszolt – és milyen nyugodtan, kellemes tempóban. Üdítő volt ez nekem az irodai nyüzsi után (mellett).

  Kedvelés

a kommentelés lehetőség, jóakaratú és nyitott olvasóknak

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.