wtf — avagy: le style c’est l’homme 2.

Orális szexet adni és kapni egyaránt jó, de nem mindegy, hogyan történik mindez. A férfiak sokszor automata szexgépnek tekintik a nőket, ez utóbbiak pedig gyakran finnyásak. A Life.hu most a pasikat kérte meg arra, hogy mondják el tapasztalataikat.

(…)

A feleségem és én nagyon szeretjük az orális szexet. Amikor betolja a szájába a péniszemet, közben pedig figyeli a reakcióimat, elönti valami elképesztően forró érzés.

Ez volt a pozitív példa.

(…)

A mostani barátnőmnek egyszerűen nem jön be az orális szex, és szinte könyörögnöm kell neki, hogy izgasson a szájával is szeretkezés előtt.

 

http://www.life.hu/szeress/szex/20130218-szex-szexualitas-parkapcsolat-pasivelemeny-kezdem-unni-hogy-finnyas-18.html

Értitek már, mit jelent az orális szex? A szopást jelenti, úgy bizony. A szopást, ami a gyönyörök csúcsa, az előjáték része, amit el lehet várni, ki lehet csikarni, rá lehet beszélni a másikat, panaszkodni a hiányán, megosztani egymással, hogy a tiétek is finnyás?

A tartalom előállítóinak unalmas kattintásszámnövelő téma.

És termék, valaki szponzorálja ezt, állítom. Ma, február 19-én két főoldalas szopás-cikk volt az origón. Miért akarják ilyen bornírt következetességgel rávenni a nőket, hogy csináljanak valamit, amit amúgy nem csinálnának?

21 thoughts on “wtf — avagy: le style c’est l’homme 2.

 1. Időnként az anális szex lesz kampányszerűen a téma mindenhol…pedig ha már úgy kell valakit rábeszélni meg győzködéssel rávenni bármelyikre is, akkor ott nagy gáz van (természetesen a tukmáló fél agyában) Én legalább is rosszul lennék, olyan szolgáltatástól amiről tudom, hogy a partneremnek kellemetlen 😦

  Kedvelés

 2. Az az indoklás sem tűnik jogosnak, hogy ha már a nő “megkapta”, akkor a pasinak is “jár”. Mindkét félnek jobb szerintem, ha spontán kényezteti a másik, és tényleg mindketten élvezik, nem pedig kötelező napi feladatként működik. De gondolom, ezzel nem mondtam újat.
  Erről most beugrott egy kép, amikor a filmekben a pasi tévét néz közben, hát az de megalázó!
  Persze biztos vannak prűd vagy olyan neveltetésű nők, akiktől idegen a dolog, de ha a pasi ezt nem tudja elfogadni, akkor nem tartja tiszteletben a másikat, és akkor mit keresnek egymás mellett? (Ha meg annyira odavannak egymásért, akkor az ember magától is habzsolja a másikat. Szerintem.)

  Kedvelés

 3. ide is berakom a témához szóló kedvenc idézetemet, tudom, gáz helyről van, de véletlenül a témába remekül belevág, ezt raktam az elsőhöz is :)de hát basszus, tényleg, ilyenkor hirtelen milyen meglepő.

  “Ha Hubert lány lenne, a legócskább csaj lenne a világon – állapítja meg Kitty. Alaposan meg kellett leckéztetnem. Egyfolytában azzal izélgetett, hogy feküdjek le vele és egy másik nővel. Végül aztán tudjátok, mit csináltam? Van ez a George nevű meleg haverom, ismeritek. Néha puszilkodunk egymással, de csak úgy, mint a gyerekek. Szóval azt mondom Hubertnek: édesem, George nálunk alszik ma este. Mire Hubert: és hol fog aludni? Hát velünk, a mi ágyunkban, mondom. Annyira kíván téged! Totál kiakadt. Mondom neki: édesem, ha igazán szeretsz, megteszed nekem ezt a kis szívességet, mert én tényleg szeretném.”
  /Candace Bushnell: Szex és New York, 1996, a tisztesség kedvéért/

  Kedvelés

 4. Ilyenkor kéne tényleg hangosnak lenni… de könnyen mondom, szerintem óránként készülnek ilyen vagy ehhez hasonló üzenetű cikkek, műsorok, mondanak baromságokat a rádióban satöbbi satöbbi……. fehh.

  Kedvelés

 5. Egyértelműen erőltetés ez. Ráadásul nagyon is eredményes erőltetés, pontosabban a célját elérő erőltetés.
  Kedvenc idézetem (saját magamtól) hogy 40 éve még a legokosabbak űzték a legnagyobb számban, ma meg a leghülyébbek.
  Egy tiszta tengerszemből így csináltak egy bűzös pocsolyát. (utóbbi hasonlatot úgy szereztem, valaki az érettségire mondta, hogy a kötelezővé tétel és a színvonalesés ezt hozta)

  Kedvelés

  • És milyen ocsmány, sunyi, alattomos módon megy az agymosás: tényként jelentik ki azt, amit elérni szándékoznak.
   Kritikai érzéket mindenkinek!
   Borzalom, és eszükbe sem jut az olvasók többségének, hogy ez rohadtul nem a valóság.

   Kedvelés

 6. A szomorúság ebben az egészben továbbá még az, hogy a nőre úgy ró saját egyéni elképzelése és ízlése ellenében kötelező köröket, hogy eközben nemhogy nőne a férfi elégedettsége és öröme, hanem éppenhogy csökken.
  Úgy járunk hát ezzel is, mint a törökmézárus mondta a Pál utcai fiúkban:
  “Hát most drágább, hát most kevesebb!”

  Most rá is kerestem, hogy valóban jól őrzöm-e 40 éve ezt a feltűnően igazságtalan mondatot magamban – és ha már megtettem, hely lévén beteszem ide ezt a nagyon szépen megírt kis epizódot Molnár Ferenctől, akit nem érdekel, scrollozza át. Azért is teszem be, mert „véletlenül” még ez a rövid sztori is példaként szolgál arra, milyen finoman és rengeteg fórumon, csatornán plántálják a kötelező olvasmányok és az egész társadalom a férfi és férfiasság mint pozitívum képet a felnövekvő generációkba – és hát ezzel szinkronban válik a nőkép minimum semmilyenné, vagy annál is rosszabbá – ld. Csele “gigerli” volta kontra Boka “férfias” jelensége.
  És persze ha a mély hangot mint a megbízhatóság és felnőttség jelét sulykoljuk, akkor nyílvánvaló, hogy a nőnemű ember ebbe a megbecsült helyzetbe minden erénye ellenére sem kerülhet soha.

  És ilyen nüansznyi apróságok okozzák azt a különbséget a lélekben, hogy a fiúk azt érzik: én különb vagyok, mint ő. Én fontosabb vagyok, mint ő. És innen jön aztán az érzés is, hogy azt szeretem nézni, ahogy a férfit isteníti és kiszolgálja a nő, akit ő mégcsak nem is szeret és nem is becsül. Ennek netovábbja a térdelve szopás/”szopatás”, a tévézés közbeni szopás/”szopatás” – és kábé mindaz, amit a pornográfia oly mívesen élez oly borzalmasra, hogy még annak az önérzetes nőnek is elmegy tőle a kedve, akinek amúgy pedig igencsak volna…ami persze nem veszteség, hiszen egy elmegy, de kontra jön száz… hogy míg a szopatás nagyon is elterjedt kifejezés, a nyalatás az egyáltalán nem. Ebből is az jön le, hogy a nők lényegesen szerényebben és méltóbban állnak az egész témához.És hogy ez így a törvényszerű és jogos, kábé azt sulykolja most a média minden eddiginél erőszakosabban és hatékonyabban a fejekbe. Sajnos persze a lányokéba is, és épp ettől lett pl. bestseller lenni “a szürke…” is.

  „Csele titokban törökmézre alkudott egy szomszédos kapu alatt. A törökmézes ember ugyanis szemérmetlenül felemelte az árakat. A törökméz ára tudvalevőleg az egész világon egy krajcár. Ezt úgy kell érteni, hogy a törökmézes ember megfogja a kis bárdot, s amennyit a nagy darab fehér, mogyoróval spékelt masszából egy ütésre le tud belőle hasítani, az egy krajcárba kerül.
  Valamint hogy a kapu alatt minden egy krajcárba kerül, ez lévén az egység. Egy krajcár a
  fapálcikára nyársalt három szilva, három fél füge, három prünella, három fél dió, mindmegannyi folyós cukorba mártva. Egy krajcár a nagy darab medvecukor, és ugyancsak egy krajcár az árpacukor. Sőt egy krajcár az úgynevezett diákabrak is, mely apró staniclikba van osztva, s mely a legízletesebb keverékek egyike. Van ebben mogyoró, mazsola, malagaszőlő, cukordarabka, mandula, utcai szemét, szentjánoskenyér-törmelék és légy. Egy krajcárért a diákabrak felöleli a gyáripar, a növény- és állatvilág igen sok termékét.
  Csele alkudott, ami azt jelenti, hogy a törökmézes ember fölemelte az árakat. A kereskedelem törvényeinek ismerői jól tudják, hogy az árak akkor is emelkednek, ha az üzletcsinálás veszéllyel jár. Így például drágák azok az ázsiai teák, amelyeket rablók lakta vidékeken cipelnek végig a karavánok. Ezt a veszedelmet nekünk, nyugat-európai embereknek kell megfizetnünk.
  És a törökmézesben határozottan volt üzleti szellem, mert szegényt el akarták tiltani az iskola közeléből. Tudta jól szegény feje, hogy ha el akarják tiltani, hát el is tiltják, s minden cukorkészlete ellenére nem tud oly édesen mosolyogni az előtte elhaladó tanárokra, hogy azok benne az ifjúság ellenségét ne lássák.
  – „A gyerekek minden pénzüket annál az olasznál költik el” – mondogatták. És az olasz érezte, hogy üzletének nem lesz hosszú élete a gimnázium mellett. Tehát fölemelte az árakat. Ha már mennie kell innen, legalább nyerjen rajta valamit. És meg is mondta Cselének: – Azelőtt volt minden egy krajcár. Ezután most minden két krajcár. És amíg nagy nehezen kinyögte ezeket a magyar szavakat, vadul hadonászott a levegőben a kis bárddal. Geréb odasúgott Cselének:
  – Vágd a kalapodat a cukor közé!
  Csele el volt ragadtatva ettől az eszmétől. Tyű, micsoda gyönyörűség lett volna ez! Hogy repültek volna jobbra-balra a cukrok! És hogy mulattak volna a fiúk! Geréb, mint az ördög, suttogta fülébe a csábítás igéit:
  – Vágd oda a kalapodat! Ez uzsorás.
  Csele levette a kalapját.
  – Ezt a szép kalapot? – mondta.
  El volt tévesztve a dolog. Geréb rossz helyen tette a szép ajánlatot. Hiszen Csele gigerli volt,
  és csak lapokat hozott a könyvekből.
  – Sajnálod? – kérdezte tőle.
  – Sajnálom – mondta Csele. – De azért ne hidd, hogy gyáva vagyok. Én nem vagyok gyáva, csak a kalapot sajnálom. Én ezt be is bizonyíthatom, mert ha akarod, én a te kalapodat nagyon szívesen odavágom!
  Ilyet nem lehet Gerébnek mondani. Ez majdnem sértés volt. Fel is fortyant. Ezt mondta:
  – Ha már az én kalapomról van szó, hát odavágom én magam. Ez egy uzsorás. Ha félsz, menj el.
  És azzal a mozdulattal, ami nála a harciasságot jelentette, le is vette a kalapját, hogy szétüssön vele az x-lábú asztalon, mely teli volt rakva cukorral. De valaki megfogta hátul a kezét. Egy majdnem férfiasan komoly hang ezt kérdezte tőle:
  – Mit csinálsz?
  Geréb hátranézett. Boka állt mögötte.
  – Mit csinálsz? – kérdezte tőle ismét.
  És komolyan, szelíden nézett rá. Geréb morgott egyet, mint az oroszlán, mikor az állatszelídítő a szemébe néz. Meghunyászkodott. A fejére tette a kalapot, és vonogatta a vállát. Boka csöndesen mondta:
  – Ne bántsd ezt az embert. Én szeretem, ha valaki bátor, de ennek semmi értelme nincs. Gyere!- És feléje nyújtotta a kezét. A keze csupa tinta volt. A tintatartó kedélyesen csöpögtette a zsebébe a sötétkék levet, és Boka mit sem sejtve húzta ki a zsebéből a kezét. De ezzel nem törődtek. Boka a falhoz kente a kezét, aminek az lett a következménye, hogy a fal tintás lett, de Boka keze viszont nem tisztult meg. A tintaügy azonban ezzel be volt fejezve. Boka karon fogta Gerébet, és elindultak a hosszú utcán. Mögöttük maradt a csinos kis Csele. Még hallották, amint fojtott hangon, a levert forradalmár bús lemondásával szólt az olasznak:
  – Hát ha már ezentúl minden két krajcár, hát adjon két krajcárért törökmézet.- és belenyúlt finom kis zöld erszényébe. Az olasz pedig mosolygott, és azon törhette a fejét, hogy mi volna, ha holnaptól kezdve minden – három krajcár volna. De ez csak álom volt. Ez olyasvalami volt, mint amikor valaki azt álmodja, hogy minden forint egy százast ér. Nagyot sújtott a késsel a törökmézre, s a lepattant szilánkot egy kis papírba tette. Csele keserűen nézett rá.
  – Hiszen ez kevesebb, mint azelőtt!
  Az olaszt most már szemtelenné tette az üzleti siker. Vigyorogva szólt:
  – Hát most drágább, hát most kevesebb.
  És már egy új vevő felé fordult, aki ezen az eseten okulva, a kezében tartotta a két krajcárt. És vagdosta a fehér cukormasszát a kis bárddal olyasvalami furcsa mozdulatokkal, mintha valami mesebeli középkori, óriási hóhér lett volna, aki apró, mogyorófejű emberkéknek csapkodja le a fejüket egy kis arasznyi bárddal. Szinte vérengzett a törökmézben.
  – Pfuj – mondta Csele az új vevőnek -, ne vegyen ennél! Ez uzsorás.-és egyszerre csapta be a szájába az egész törökmézet, amelyre a fele papír ráragadt, letéphetetlenül, de nem lenyalhatatlanul.
  – Várjatok! – kiáltott Bokáék után, és utánuk szaladt.
  A sarkon érte őket utol, s itt befordultak a Pipa utcába, a Soroksári utca felé. Összekapaszkodtak hárman; középütt Boka ment, és magyarázott valamit csöndesen, komolyan, ahogy szokta. Tizennégy esztendős volt, s arcán kevés nyoma volt még a férfiasságnak. De ha kinyitotta a száját, nyert néhány évet. A hangja mély volt, szelíd és komoly. S amit mondott, az is olyanforma volt, mint a hangja. Ritkán beszélt ostobaságot, és nem mutatott semmi kedvet az úgynevezett csirkefogótempókhoz. Kisebb veszekedésekbe nem is szólt bele, sőt ha bírónak hívták, akkor is kitért. Ő már megtanulta, hogy az ítélet után az egyik fél mindig keserűséggel megy el, és ezt a keserűséget a bíró iránt érzi. De mikor már elhatalmasodott a baj, és a veszekedés akkora lett, hogy már-már tanári beavatkozás vált szükségessé, akkor közbelépett Boka, békíteni. És aki békít, arra legalább nem haragszik egyik fél sem. Szóval okos fiúnak látszott Boka, és úgy indult, mint aki az életben ha sokra nem is viszi, de becsületes férfi gyanánt fogja a helyét megállani.”

  Kedvelés

  • A mostani diákcsemege diákabrak volt? Légy most már nincs benne 🙂 Folyton a mogyorót meg a kesudiót vadásztam ki belőle, aztán rájöttem, hogy csemege helyett inkább csak ezekből érdemes venni egy-egy zacskóval. Bocsánat az offért.

   Kedvelés

 7. nem kapcsolódik szorosan, de ezen jót röhögtem: http://index.hu/belfold/2013/02/20/nem_tanithatna_etikat_aki_pornot_nez/
  és ezt hogy fogják ellenőrizni? és miért ugyanaz a kategória a pornó, mint az elvált státusz??

  ami meg kapcsolódik: olyan szépen kirajzolódik ebben is a kapcsolat íve: az elején még mindent, lelkesen, aztán ahogy elfogy a lendület, nincs több virág, úgy alakul ki ebben is az egyenlőtlenség

  Kedvelés

   • Igen, ez bennem is felmerült, hogy majd az erkölcstanár-aspiránsok lakását bekamerázzák, hogy nem néz-e pornót, csak misszionárius pózban barátkozza-e meg a – szigorúan nem élettársát – feleségét, titokban nem hord-e csipkés bugyit stb. Gondolatrendőrség. Ha meg így lesz, az nekem az a kategória, előre is elnézést a hívő katolikusoktól, hogy egy olyan férfi adjon nekem eligazítást szex, terhesség, gyereknevelés, családi élet témában, aki szüzességi fogadalmat tett.

    Kedvelés

   • Egy amerikai tanárunk mesélte az egyetemen, hogy valamelyik államban egy ember följelentette a szomszédait, amiért valamilyen pózban szeretkeztek, amit ő meglátott. Előállították a párt, de az emberkét nem, azért, hogy megsértette a privát szférájukat. A másik, amit mesélt, hogy Egyiptomban ha homoszexuálisok csókolóznak az utcán, bevihetik őket. Többre már nem emlékszem, de nagyon érdekes történetek voltak ezek. Érdekes az az embertípus, akinek nincs saját élete, ezért a másokéval foglalkozik napi 24 órában.
    Egyébként nekem a házassági tanácsadással is pont az az ellenérzésem, hogy mit tud egy pap a házasságról? Én nem jártam ilyenre, csak tudom, hogy templomban esküvőknek kell. Persze az jó ötlet, hogy alaposan gondolják meg, mielőtt összeházasodnak, csak ezt így kicsit visszásnak tartom. Meg azt is hallottam, hogy keresztényeknél váló ok lehet, ha a nő védekezik. Nem tudom, ez igaz-e, de minimum érdekes.

    Kedvelés

   • Az egyiptomi történetben az durva, hogy ezért beviszik őket, de amúgy én az utcai csókolózást nem nézem szívesen, teljesen függetlenül attól, hogy mi az illető páros nemi identitása és összetétele. Úgy érzem, hogy szinte rám kényszerítik, hogy lépjek be az intimszférájukba. Az más, ha az ember kamasz, és nincs hova menni, de azért be lehet húzódni valami eldugottabb helyre 🙂 Mind a két nagylányom iskolatársával esett szerelembe, de a sulin belül még kézenfogva is ritkán sétálnak, mert – idézet – “úgyis mindenki tudja, akkor miért akarják letuszkolni a torkodon, hogy ők egy pár?”

    Kedvelés

   • Nem vagyok hívő katolikus, templomba sem járok. Ettől függetlenül azt gondolom,adhat tanácsot egy pap is, ahogy egy gyermeket nem szülő védőnő (tanár, óvodapedagógus…stb) is. Nem biztos, hogy nem tanulhatunk belőle. Én nagyon megsértődtem amikor a fiam igazgatónője nevelési tanácsadóba terelt bennünket, meg voltam róla győződve, hogy eltúlozza a problémákat, az én fiam “csak” fiú, megvédi magát, mit is csinálna mást?!
    Az élet őt igazolta, de ez az én lelkiismereti problémám….

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.