csíkszereda, tilos!

Most, hogy végre géphez jutok, hosszú, idegölő vonatozás után, meg egy késő éjszakai, nagyon vicces film és hosszú alvás után szeretettel invitálok mindenkit, aki a közelben lakik, és nem követte a facebookot,

most már induljunk a pódiumbeszélgetésre

ez pont egy kolozsvári kép, viszont ebben a ruhában leszek

itt vagyok Csíkszeredában a TIFFen (TIFFon, mert ha Csíkban, akkor TIFFon), és ma, pénteken 5-től lesz egy beszélgetés az olvasókkal a Tilos Kávéházban, a Gál Sándor utca 6-ban. Az esemény idején a dohányzás stílusosan tilos.

Gyertek!

Köszönöm a szervezést és a vendéglátást csikatyusnak, handrellának és ribizlinek!

8 thoughts on “csíkszereda, tilos!

 1. Már gondoltam,annyi az energiád, hogy ide veled világ és uzsgyi, gyalog Kolozsvárról Csíkba?A ruha egyébként gyönyörű! Sok jóízűen beszélgető,kíváncsi érdeklődőt a Tilosban!

  Kedvelés

 2. Ez már sok nekem, se Csíkszereda, se Tilos, se csak az olvassa. 😦
  Pedig CsíkszeredáBAN, olyan jóleső érzés ez, hogy Te még ezt is helyesen írod, főleg, hogy nemrég azt tapasztaltam, hogy még ottaniak is kezdnek áttérni a Csíkszeredán és társaira . (Utánanéztél, szóltak, vagy ösztönös ez is? Csak kíváncsiskodok.)
  Apropó idegölő utazás és alvás, legközelebb, ha arra jársz, mindenképp ki kell próbálni a Korona Expresszet is, hozzátartozik a csíki életérzéshez… 🙂
  Jó beszélgetést, üdvözlöm az otthoniakat! 🙂

  Kedvelés

  • Igen, tegnap a szabadtéri Aglaja után Deák Krisztina is elejtett egy ilyen messziről jött ragot. Nekem a rag, a jelző élet s halál, ejsze. (Az ejsze megjelent A gyermek fekvése filmfeliratában, valamint az “egyre csak” értelmű mind is, ezek nekem a legfényesebb pillanatok.)

   Sajnos, elvi vitába keveredtem kedves vendéglátómmal, de aztán békülékenyen dedikálta nekem az egyik könyvét. Valóban kötetlen volt, valóban beszélgetés, valóban kíváncsi, majdnem harmincan nyomtuk az erős párhuzamos programok mellett, és megint volt matricás játék! Megyek én mindenhová, és lesz sok találkozó Pesten is! Aztán kellene egy kis nyugalom, összerakom a könyvet.

   És nagy élmény volt Bálint Andrást Csíkban viszontlátni, meg az alkotókkal és másokkal beszélgetni az Aglaja után, nagyon jó fesztiválhangulat volt!

   Kedvelés

   • Ejsze ifjúkorom törzshelyén jártál? Színjátszókörök utáni “kávézások”, költészet napi események sora… Én utáltam a dohányfüstöt (ez azóta sem változott), vajh milyen volt a Tilos nélküle? 🙂

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.