a nagy blogteszt

Ez a teszt nem ígér olyasmit, amit a COSMO, tehát nem leszel a végén Tüzes vadmacska, Lányregényhős meg Jégkirálynő. Néhány kérdés, és egy kicsit eltűnődhetünk, magunkon, egymáson. Mások hogy érzik magukat? Kikkel olvasunk együtt? Kik olvasnak engem? Én is csak a töredéketeket ismerem.

A kérdések nem koncepciózusak, és kíváncsi vagyok. Egyszer lehet szavazni, és több helyen van Egyéb válasz is.

Férfiak is érezheti szépnek magukat: ez azt jelenti, hogy szívesen néznek tükörbe.

(folytatjuk)

26 thoughts on “a nagy blogteszt

   • Írom: nagyszerű partnerem van, nagyon szeretek vele élni, ettől függetlenül simán el tudom képzelni, hogy egyedül éljek (illetve a gyerekekkel, de nélküle), és egy kicsit sem félek ettől. Sőt, szerintem kifejezetten kihívást jelentene, hogy nekem kellene akkor mindent megoldani, amit most ketten csinálunk.

   • Pont egy ugyan ilyen válaszlehetőséget hiányoltam én is a tesztből.

  • Olyan verzió, még itt, ezen a blogon sincs, hogy egyedül, a gyereked nélkül…
   (na nem mintha ezt akarnám, bár néha vágyom rá, és jelenleg a párkapcsolatom felbomlása valószínűleg ezzel járna)

 1. A miért olvasod a blogot-nál sem volt egyéb. Azért olvasom, mert érdekfeszítő, nagyon kíváncsi vagyok rád, és ez független az egyetértéstől. Inkább együttérzés.

  • Hé, mi ez a szociáldarwinista kérdésfeltétel, te nő? Nem mindenki él kapcsolatban, gyerekekkel! :DDD És a szex-kérdés is más kapcsolatban és anélkül, lássuk be. 🙂

   • Igen kevés az a felnőtt nő, aki ne került volna olyan helyzetbe, amelyben felmerült már elméletileg, hogy legyen-e gyerek és hány. De gondoltam rátok, épp Eszterre például, és akkor Nincs gyerekünk, vagy aki nem is akar, az: Én.

 2. A szexes kérdésnél nekem hiányzott egy olyan opció, hogy rajtam nem múlik a többszörös orgazmus, feltéve, ha a másik fél is a.) ébren van b.) nincs megsértődve c.) bírja fizikailag d.) nem azzal akar megbüntetni valami általam nem felismert nagy bűnömért, hogy nincs dugás.

  • Ja, és hogy ki főzött aznap, ha a hétvégére vonatkozna, akkor az új ember főz. Sokkal jobban, mint én, pusztán azért, mert neki nem muszáj akkor is, ha nincs kedve. Nekem meg de.

 3. sziasztok, először szólok hozzá, de már vagy fél éve olvasok alaposan, kommenteket is, ezért már érzékelem a közösséget is.

  Nekem a legnehezebben megválaszolható és a legérdekesebb is az életed legfontosabb kapcsolatában milyen volt a szex. Nem igazán tudom belőni, hogy melyik volt a legfontosabb, volt már több nagyon fontos, köztük nagyhatású is, tartós is, lángoló is. És a szex nagyon különböző volt. Ami érdekes, hogy a szex milyen, az mennyire nem korrelál ezzel a fontossággal. Most éppen korábban elképzelhetetlenül jó nem is gondoltam, hogy ilyen lesz, de a kapcsolat maga korántsem tűnik stabilnak.

 4. ehhh, a telefonon csak görgettem lefelé, és nem figyeltem, hogy ez nem friss, hanem kiemelt. na mindegy, hát így nem lettem aktuális ,)
  a friss nem érint ma.

 5. Na, az nekem sem tűnt fel, hogy az kiemelt, azt hittem friss dolog, mindegy én is hozzátettem magam a statisztikához. A második kérdésre csípőből bejelöltem az “érfelvágást”, pedig azért ez nem mindig van így, bár sajnos visszatérő motívum. Azért most így utólag módosítanék egy egyébre, ami az érfelvágás és a “lassan jobb lesz” között van. 🙂
  Arra kíváncsi lennék, mennyit módosult az eredmény a két év alatt a blog olvasói összetételét nézve.

 6. Hozzátettem én is a módosuló eredményhez. 🙂

  Sokat olvasok, keveset kommentelek, a törzsolvasót csak a “mindig kimondod, amit gondolok” miatt nem jelöltem be, mert hát nem mindig, nem vagyunk egyformák. De éreztem már magam nagyon eltalálva.

  Amikor felkerült a kérdéssor, valószínűleg kicsit más dolgokat jelöltem volna be… akkor úsztam a szerelemben, és munkát kerestem. A szerelemben úszás még mindig megvan, de kisbabás családként kicsit más. Munka volt-nincs, de nem is baj talán – akkor nem akartam belátni, eszköznek tekintettem és nagyon akartam csinálni, de nem bírtam. (8 kilót fogytam két hónap alatt.)

  A “milyen a szex” kérdésen sokat gondolkoztam. A megbízhatóan csodálatosba mennyi hibaszázalék fér bele? A “fáradtan is kell egymás közelsége” általában nem végződik heves orgazmussal, de attól még nagyon jól érzem magam közben. Meg aztán különben se lehetek annyira heves, amennyire néha tudnék, mert fölébresztjük a gyereket. (Régebben volt, hogy ránk csöngettek a szomszédok, khm.)

   • Horvát barátnőm családja által fenntartott apartmanban aludtunk vendégségben, szezon előtt. Nem volt függöny, a mellettünk lévővel, amit épp takarítottak, közös volt az erkély, apuka majdnem a lábára ejtett valami bútort, amikor elvonult az ablakunk előtt (mi meg igyekeztünk legalább a takarót magunkra rántani, amikor észrevettük). Horváton kívül más nyelven nem nagyon tudott, de másnap ebédnél teletöltötte a barátom (azóta férjem) poharát, és mosolyogva veregette a vállát, hogy “dobro vino, eh?”. Azóta ez is egy szállóige nálunk.

 7. Visszajelzés: nem elég jó a szex 1. | csak az olvassa — én szóltam

a kommentelés lehetőség, jóakaratú és nyitott olvasóknak

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.