a lányok is kakilnak

Ugyebár, ez Fábry költői kérdése volt, hogy a lányoknak is fékcsíkos-e a bugyijuk.

Hajjaj. Mennyi titkunk van. Hányás, hasmenés, szőrtüszőgyulladás. Zöld, kulcscsontig lógó takony. Buszon előnyös.

Az a nehéz, a szocializáció évei, amikor három bátyád van, vagy edzőtábor, nomád pláne, te is vidám lennél és önfeledt, de nem lehetsz büdös, nem finghatsz, pedig ugyanazt etted, és a legdurvább, hogy még hajlakk sincs nálad. Vagy hosszú és eszement randi, dübörgő koncert, unikum, és még félrészegen is azon jár az eszed, hogy a bugyid kifogástalan-e, ne vegye észre a tisztasági betétet majd, valamint jó szagú-e a szád. (Nem.) És ha egy lány részeg, az olyan undorító! Másrészt viszont azokat a lányokat, akiktől konkrétan akarnak valamit, túl az ideákon, itatják. És a fülünk hallatára okoskodnak a borról (kerek savak, földjegy csokoládés zamattal stb.). Mi nem értünk hozzá. A séfek és borászok mind férfiak! Az evolúció miatt van ez is.

Kamera veszi, hogy a cseh atlétalány nyolcvanezer ember előtt vette át a bugyiját. Törülköző alatt. Durva azért.

Minden kurva reggel hajkiegyenesítés. Randi előtt is. Ott áll és vár a szerelmes férfi. De csak nem mehetek göndören…?

Egyáltalán, szabaduljunk meg minden szagtól, váladéktól, szőrtől: esztétikus, formatervezett műanyag eszközök, szőrcsipesz, betétcsomagolásra alkalmas virágos nájlonka, neszesszer (ki gondolta volna, hogy valamelyik két sz, de ha már, miért a második?). Komplett férfigenerációk nevelkedtek fel a Playboyon, a púderezett mellbimbójú, ragyátlan, steril női testeken. Az ilyen a saját ondójától is viszolyog. Hát még egy élő nő. A punci miért nem parfümillatú? Fúj. Másrészt viszont anális szex. Értem én ezt? Nem. De még a leszbikusok is nekik legyenek gusztusosak.

Apás szülés? Ne vicceljünk. A pornószínésznők nem szülnek, ha mégis, azt az egyet nem teszik fel a youtube-ra. (Na most, az ismeretlenek szüléses videóját, e helyt elismerem, én sem bírom.)

Tulajdonképpen a menstruáció az egyetlen legális undormányunk. Fúj az is, de az az attribútumunk: a Menstruáló Nő. Már hallottak róla, valahogy félik és tisztelik, nem is küldenek már a tisztulókunyhóba. Az erényöv miatt mondjuk az se volt mindig vidám műsor. Ma sem az: szigorúan fehér sztreccsnadrág, tökéletes szárnyú betét, annak a diszkrét dobozát is rejtegetve csempésszük a lokál dizájnos klotyójáig. Jaj, ez olyan ciki! A mosdóba megyek. Ha ezek tudnák, mit látsz mindjárt, darabolós thriller.

És a női táska rejtelmei. Ami abban előfordul. És ami épp nem! Pótharisnya és púder nélkül nő nem megy, nem randira: utcára, NEM MEGY, NEM MEHET. Ezt egy tizennégy éves tanítványom magyarázta nekem, épp lamentáltam, hogy miután felbicikliztem a hegyre, elég illatos vagyok-e, hogy bemenjek hozzájuk a főnévi igeneveket magyarázni. (Még a sportban sincsenek sehol a nők.) Körömreszelő, lakklemosó se árt. Hidratáló esszencia könyökbőrre. Pótmatrica az öregujjra. Cipősarok-ragasztó. Szemöldökceruza külön, kis kefével. Szájspré. Fogselyem. Arcpermet. Mellbimbópuhító balzsam.

És mosolyogj. Észre se lehessen venni rajtad, hogy a nagylyukú szemceruzahegyeződ megint otthon maradt.

40 thoughts on “a lányok is kakilnak

 1. No büdöske :-). A cseh atlétalány kapcsán nekem is jutottak eszembe dolgok, majd cimkézem a bejegyzést, hogy könnyebben rátaláljon aki akar.
  Vannak ám nők, biztos genetika, akik soha nem büdösek. A férfiakat és a nőket is komoly kozmetikai, higiéniai tréningnek kellene alávetni, hogy mit, hogyan és miért. Pesti életem megrontója volt a már korán reggel bűzölgő hónalj, bagós száj, áporodott haj. Tanulni, hogy reggeli után is illik fogat mosni, nem csak felkelés után, ha egyáltalán szokás. Tanulni, hogy ugyanaz a parfüm, dezodor, tusfürdő stb. nem mindenkinek megy. Tanulni, hogy a drágábból lehet, hogy kevesebb kell, s nem tör elő egy idő után a divatos wc illatosító buké. A táskába (férfiak is) tenni nedves kendőt a vonalkód ellen. Ha van pótharisnya, több is legyen, akkor napközben cserélni a “büdösharisnyás effektus” ellen. Férfi is szőrtelenítheti a hónalját. Itthon sosem volt divat a póló az ing alatt, de a hónaljizzadás átütését hivatott megakadályozni.

  Kedvelés

 2. Ó, mennyire örülök, hogy túrázósak a randijaink! Ha az ember valahol nem törődik azzal, hogy saját magának és a másiknak milyen szaga van, hát az a hegy 🙂
  Amúgy lehet, hogy perverz vagyok, de nekem egy férfi ne szőrtelenítsen, ha amúgy szőrös. Még a hátát se. De a hónalját nem árt. Meg hát…Tudjátok, ki szeret köpködni.
  Nedves kendő oké, de ne legyen a napi rutin része. Ha viszonylag hamar eljut oda egy kapcsolat, hogy pisilünk/kakilunk egymás hallótávolságában, akkor onnantól senki sem fog rózsaszín fényben repkedő pillangókról vizionálni, viszont esetleg megölelgetjük a másikat izzadtan is. Nem ápolatlanul stb., de ha kicsit büdi, az még pont belefér.

  Kedvelés

   • Na ezaz!!! Totálisan nem tudom megérteni ezt a nagy szőrtelenítési üldöztetést. Egy ismerősöm (hapsi) kerek-perec megmondta, hogy amelyik nő nem borotválja magát OTT, az nem is nő. Hát baaaaaaaaaaaaaaaaammeg! De jó hogy nem akarunk egymástól semmit! És igen, kell az intim illat! Mert attól lesz egyedi valaki. Nem a pár napos mosdatlan szagra gondolok, hanem ami van alapból az embernek. És tényleg úgy van, hogy ha valakinek nem jön be a szaga (feromonja! 😀 ), az már halott ügy. Vagy csak rövid távú.

    Kedvelés

  • Attól, hogy hallod a másik nyögését, még elvárhatod, hogy vakarja le rendesen a betyárkörtét.
   Amit kommenteltem, az a “hivatásszerűen” büdösekről szól. Direkt nem írtam az este 8-kor hazametrózó kőművesgyerekről, aki tudja magáról, hogy este bides, ezért reggel rendesen tisztálkodva megy munkába. Akinek meg az orrába folyik az indokolatlanul nagy mennyiségben használt parfüm, deo, az nem hiszi el, hogy bides a picsája.

   Kedvelés

   • jut eszembe még egy reciproka. Napóleon. aki háborúja végeztével hazaüzent Joséphine de Beauharnais úrnőnek: hónapok, és érkezem. ne fürdjé le!

    Kedvelés

  • Haragszom erre a szőrtelenítős divatra, több okból is. Az egy dolog, hogy az én privát ízlésemnek, egy magát az arcán kívül bárhol borotváló férfi olyan mint a meztelen csiga, vagy valami hüllő, cseppet sem vonzó (de ettől még tetszhet másnak), itt az elvvel van a baj. Meg megint azzal, hogy a nők nem választhatnak (a férfiak még igen.) Szoktam is mondogatni, na ebben a hónapban is befizettem a szőradót.

   Kedvelés

  • Ugyammá kérem, én azt szoktam mondani, hogy ha én csupasz kukit akarok látni, akkor megnézem az ovisaimét.
   Egy férfi legyen szőrös.

   A köpködésről meg annyit: maga a testrész nem szőrös, csak a töve, nem kell azt tövig benyelni, hogy a férfinak jó legyen, akármit is “tanít” a pornó.

   Én nem hiúságból gyantáztatom a nunim, hanem azért, mert a borotva beletörne 😛 Állítólag ha sokat gyantázom, kiritkul. Majd akkortól nem fogom.
   Mikor még nem gyantáztattam, akkor is minden pasim, még a rockzenész szeretőm is, aki polírozott nyuszikákat dughatott volna futószalagon Budapest-hosszan, is elégedett volt vele.

   Azt mondják, azért vagyok szőrösebb az átlagnőnél, mert több bennem a tesztoszteron. Viszont ez azt is jelenti, hogy jobban kívánom a szexet, mint az átlag nő. Valamit valamiért.

   Most nagyon vulgáris voltam, de kikívánkozott ez már…

   Kedves Éva, minden tiszteletem a blogodért, valahányszor a postokat és kommenteket olvasom, úgy érzem, mintha kedves és bölcs barátnők társaságában időznék. Írj még sokat!

   Kedvelés

 3. A teljesértékű szagtalanítás egészségtelen. Pont. Már csak a kemikáliák miatt is, amiket az embernek magára kell szórni/kenni, hogy menjen. Amúgy vonatkozik ez lakásra is. Jó anyám rendszeresen szokott macerálni, hogy nálunk milyen büdös van. No, a helyzet az, hogy ezt kizárólag és egyedül ő mondja, senki más jó orrú – és őszinte – látogatónk nem. Meg az is a helyzet, hogy valójában nem büdös van, hanem hiányzik a vegyszerszag, illatosítók, miegymás, mert mi attól vagyunk rosszul.

  Ellenben szeretünk hagymát enni például. Együtt. Fokhagymát is. Az mellesleg kis olivaolajon egész gerezdként megsütve isteni krémmé válik a saját héjában, próbáljátok ki.

  Vannak emberek akik bírják egymás szagát és vannak, akik nem. Valamely keleti országban – ahol egyébként kemény nőelnyomás van, de a neve nem jut eszembe – az egyetlen legális válóok egy nő számára, ha nem bírja az ember szagát.

  Kedvelés

 4. A teljesértékű szagtalanítás egészségtelen. Pont. Már csak a kemikáliák miatt is, amiket az embernek magára kell szórni/kenni, hogy menjen. Amúgy vonatkozik ez lakásra is. Jó anyám rendszeresen szokott macerálni, hogy nálunk milyen büdös van. No, a helyzet az, hogy ezt kizárólag és egyedül ő mondja, senki más jó orrú – és őszinte – látogatónk nem. Meg az is a helyzet, hogy valójában nem büdös van, hanem hiányzik a vegyszerszag, illatosítók, miegymás, mert mi attól vagyunk rosszul.

  Ellenben szeretünk hagymát enni például. Együtt. Fokhagymát is. Az mellesleg kis olivaolajon egész gerezdként megsütve isteni krémmé válik a saját héjában, próbáljátok ki.

  Vannak emberek akik bírják egymás szagát és vannak, akik nem. Valamely keleti országban – ahol egyébként kemény nőelnyomás van, de a neve nem jut eszembe – az egyetlen legális válóok egy nő számára, ha nem bírja az ember szagát.

  Apás szülés. Sose értettem, hogy apák hogy tudják kihagyni. Én ott voltam minden alkalommal és igen, láttam a feleségemet vérben fetrengve, de könyörgöm, ott rohadtul nem ez a lényeg. A születés az maga a csoda, még akkor is, ha sziruposan hangzik.

  Kedvelés

   • A magam részéről viszonylag későn találkoztam női testtel és addigra már eléggé kifejlődött a cserkész énem, így igyekeztem hasonlóképp cserkész lelkűt keresni. Nem volt ebből gond. Mondjuk mielőtt valódi női test közelébe sikerült kerülni, addigra már volt szerencsém pornóval is találkozni, de valahogy sose gondoltam attól se, hogy a nők rózsaillatú rózsaszín pillangókat pukkantanak. Lehet, hogy sikerült levenni az életszerűtlenséget?
    Másrészt amúgy is eléggé mérsékelten érzek szagokat. Ez néha áldás, néha átok. Azért elvagyok vele.

    Kedvelés

   • saccolhatok is, de vannak konkrét számaim, ha érdekel.
    általában: biológiai tény maga a hormon hatása 2 és fél év. nehezített élethelyzet (háború, munkatábor- ezek mai verziói, esetenként egyik fél még házasságban) esetén elhúzható 4 évre is.
    ezt követően még a szagok nem zavaróak
    a környezetem tanulmányozása, valamint saját tapasztalataim egybevetése alapján biztosan állíthatom, hogy 15 év tartós együttélés meghozza az eredményt.
    (a 15 év az akkor is tuti, ha közben valamelyik fél lelépett és visszajött, aztán a másik lépett le és visszajött, ha munkatáborban volt külszolgálaton és ha nem egy síkban futnak össze otthon, lsd, mindkét fél más-más beosztásban dolgozik.
    végső számot még árnyalja a struccpolitika (jobb nem belátni és beismerni, hogy mekkorát tévedtem 15 évvel ezelőtt, és élni egymás mellett tovább békességben. ez azoknál a pároknál gyakori, ahol minimum két tornyos palota áll rendelkezésre és az idősíkok amikor a két fél találkozik csupán a nagyobb
    családi eseményekre szorítkozik)

    Kedvelés

   • Két torony stimmel, de asszem, nem tévedtem. Én megszoktam a szagát, ami eleinte idegen volt. Harmonizáltuk a szagjainkat. És azért szeretem, mert megszoktam, mert ez ő. A sajátomat is megszerettem.

    Kedvelés

 5. Én néha már nem tudom megkülönböztetni a szagát az enyémtől… hasonlított mindig is, de egyre jobban… fura nagyon ez. Viszont a borosta még mindig zavar.

  Apás szülés:Nekem a harmadik szülésem kitolását végigfotózta dúla-barátnőm. Döbbenetes visszanézni, hogy háborítatlan szülésnél az egyetlen különbsége a szülés utáni női nemiszervnek a “normálhoz” képest, hogy vér folyik belőle, de nincs eltorzulva egyáltalán az alakja. A mell pedig kifejezetten gyönyörű a photoshophoz szokott szemeknek is….A szülő anya viselkedése- főleg háborítatlan szüléseknél- nagyon sokszor nagyon távol áll a passzív, szelíd kívánságleső sztereotíp szereptől, amit a púderezett cicikre gerjedő férfiak szeretnek. Nekem meg győződésem, hogy jobban tartanak határozott, aktív, ösztönösen viselkedő nők látványától, aki saját erejükből képesek világrahozni a kisbabájukat, mint a vértől…..

  Kedvelés

 6. Nyolcadikban – atyaég, 1982 – volt egy vadonatúj osztályfőnökünk. Férfi. Nem emlékszem, a másodfokú egyenlet megoldóképletén kívül még mire tanított meg, de az, meg ez a mondása beégett: “Majd akkor mondd, hogy szerelmes vagy bele, ha az izzadtságszagát is szereted.” És persze ez nem azt jelenti, hogy legyünk folyamatosan büdösek. De nekem nagyon bejött, hogy ha a másiknak simán minden izzadtság nélkül csak a bőrének a szagát nem tudtam tolerálni, akkor ott más bajok is voltak.
  Én a fékcsíkot rézkarcnak ismerem, biztos, mert budai úrilány vagyok.

  Kedvelés

 7. Árnika, én az exférjemnek még most is úgy érzem, hogy jó a szaga, nem akarom már nyilván rávetni magam, de olyan jó otthonos “te-szag”. És húszéves házasok vagyunk/lennénk. Ha olyan helyzetbe kerülne, simán tisztába tenném bármikor. Pedig rég nem vagyok bele szerelmes.

  Kedvelés

  • Minden ember mas. Mondjuk nekem ezt furcsa olvasni , hogy neked 20 ev utan meg egyaltalan vannak gondolataid a volt ferjedrol. Raadasul nem csak negativ elojeluek.
   Felteszem utazo ugynokkent kereste a kenyeret.(bocsanat egy cinikus, kiabrandult, a ferfinemben csalodott, kiegett, nyomorusagat masok sorsara kivetito nosteny allat vagyok)

   Kedvelés

   • Nem utazó ügynök volt, sok konfliktust elkerültünk volna, ha kevesebbet van itthon 🙂
    Sok nagyon klassz dolog volt a házasságunkban, ezeket nem húzom le a vécévécén.cscsak a

    Kedvelés

   • huh, valami történt az éterben. Szóval attól még, hogy ő érzelmileg kiégett és nem hagy magán segíteni, én meg beleszerelmesedtem valakibe, aki hagyja magát szeretni, attól még a szaga nem változott meg számomra.

    Kedvelés

 8. Visszajelzés: tolonganak az újságírók | csak az olvassa

 9. Visszajelzés: a legtöbben ezeket olvastátok | csak az olvassa

 10. Visszajelzés: Ufónő vagyok « Eszter's Offtopic

 11. Fanszőrtelenítés… Sok férfi odavan érte, sok nem. Szerintem kifejezetten fel tudja dobni – néha – az élményt, de a magam részéről sose ragaszkodnék hozzá.

  Ellenben van azért olyan, ami megfekszi a gyomromat: fanszőrzetből a térdig lógó, fonható méret. Lábszőrből a harisnyán is átkunkorodós hosszú… Szintén nem növeli a libidót a kackiás bajusz/szakáll meg a mellbimbó körüli szőrök. Vagy ha ezt gondolom, akkor már szőrnáci vagyok?

  Kedvelés

  • Nem tudom. Nehéz értelmezni ezt így, hogy nem konkrét emberről beszélsz, hanem általában. Nekem is vannak ilyenek, hogy ezt meg azt jobban szeretem, amazt meg nem annyira, de van, hogy ez megdől, amikor egy konkrét személy lép a képbe. A természetesség számomra önmagában sosem visszataszító, a természetellenesség viszont mindig. Ráadásul ehhez a szőrkérdéshez egy csomó politika tapad – amit a férfinak lehet, a nőnek nem, a (mesterkélt) szőrtelenség eszkalációja a pornográfia és a szépségfasizmus révén stb. Nehéz ezt kiemelni összefüggéseiből. De gondolkodni rajta érdemes.

   Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.