ha újrakezdenéd

Van itt sok-sok olvasó, aki nem ír jelszóért. Úgyhogy legyen nyilvános szexi bejegyzés is.

H. E-nek méghozzá

… mármint a rendszeres és örömteli szexet. Ahhoz mondjuk partner kell. Á, akkor hagyjuk.

Akkor legyen mondjuk annak megélése, hogy ugyan szültem egyet-kettőt-hármat-négyet, fáradt vagyok, a férjem a) olyan, amilyen, b) nincs már, és én mégis szexuális lény vagyok. Innen aztán boldogságos röneszánszokig vagy új földrészek új férfijaiig is vezet az út. Amúgy meg én nem tartottam, ez az igazság, katasztrofálisnak, hogy a testünkben nem lobog a tűz, az ímmel-ámmalból is szép dolgok csiholódhatnakmondja Esterházy.

A lényeg, hogy valamit foglalkozom ezzel a területtel, ha már nem megy, mint a karikacsapás.

Először is, azt a mérhetetlen stresszt, tól-igot, kötelességérzetet, az elvárásokat és az alkalmatlanság gyomorszorító érzését kellene száműzni az életünkből. Ez még csak a sine qua non, a non plus ultra utána jöhet csak. Szakember és belső munka segít, meg a jó olvasmányok. Szerintem külső kontrollal vezérelt emberekből nemigen lesz felszabadult szerető (esetleg mégis: egy titkos kapcsolatban). Aki nagyon ad arra, hogy este csillogjon a mosogató, aki legmélyén érzi szarul magát attól, hogy MÁR ÓRÁK ÓTA nincsenek behajtogatva a ruhák a szekrénybe, aki kiborul azon, hogy párizsis zsömlére futotta vacsoraidőben, azt külső kontrollok béklyózzák. Takarítsd — ne a konyhát, hanem meg magadnak a rengeteg rossz érzést! Illetve Réka barátnőmtől a klasszikus: melletted akarok megöregedni, drágám, de nem két hónap alatt. A jó szexhez belső szabadság, idő és nyugalom kell. Ezt értse meg minden férj. Nem annyira a hitelcsapda, nem is a lakáshelyzet, inkább az elvárósdi, rajtakapósdi, az örök miért nem lehet…? és a némaság a tuti szexgyilkos. A szerelem is elfogyott, ne áltassuk magunkat: ha van is összetartozás-érzés, a hosszú távú együttélésben az elköteleződés pillanatától meredeken zuhan az érzelmek jelentősége. A kötelességek, az együttélés élethelyzetei, a hagyomány, a merev nemi szerepek és az önérdek olykor rideg, de mindig megideologizált érvényesítése (nem ritkán a másik rovására) határozza meg egyre inkább, milyen hangulatban telnek a napjaink.

Amúgy meg söprögessünk a magunk portája előtt, de hevesen: a sporttal kezdeném, és ezúttal nem a narancsbőr és a nem szív- és érrendszeri betegség (mi az a szívrendszer???) a téma, hanem a kapcsolat a testeddel. Intenzív és büszke kapcsolat. Testtudat. Szebb is lesz. Nem, nem lehet megúszni. Nem, a szövegszerkesztés nem testmozgás. A futás és az érdemi kerékpározás az, a heti többszöri jóga, pilates, úszás az, az intenzív gyaloglás az. Szauna!!!

Aztán nagyon jókat lehet olvasni. Deklaráljuk magunknak, hogy minket ez érdekel! Már ajánlottam: csakatestemenat.hu. Együtt még jobb móka.

Nekem tetszett Abby Lee-től a Hol jár az eszem? című könyv. Egy kicsit limonádé a sok táblázat, meg van benne terézanyuság is, de a szexrészek határozottan izgalmasak. Őt blogként linkeltem már.

Ezt estéken át néztük. Ráspi borok, valami zene, jó volt. Hazakerült, és nincs jól, de ezt csinálhatjuk esténként, amíg a lélek kész, de a test erőtelen. Nem kell sajnálni, jó lesz, és van Fifi, és Bubu. Így hívjuk a vibrátor-házaspárt.

Vannak filmek, szépek, és nem pornó, bár engem a skandináv egyenlősdi filmek nagyon érdekelnek. Most az origós sorozatról jutott eszembe, hogy ilyeneket kéne nézni, bár ezek röhejesek néha, ahogy a nyolcvanas években egymásnak esnek. Nagy fantáziám, hogy jelentős méretű képernyőn megy valami ütős, mondjuk A szerető, és, na és úgy. A csukott szem amúgy is olyasmi, amiről szívesen leszoktatnám.

Aztán el lehet menni páros masszázsra. Meg szaunázni együtt, meg a természetbe édes kettesben. Meztelenül feküdni és csak nézni egymást, meggyőződni róla, hogy tényleg ő az, és jó, hogy ő az, és szeret.

Aztán elő lehet kapni a Leicát, és művészi képeket készíteni vele. Remek móka. Van sok-sok vállalkozó művész is, ha nincs megfelelő társ. Megtudhatod, milyen szép is vagy tulajdonképpen.

Mindig eszembe fog jutni még valami, úgyhogy frissítgetem majd ezt, gyertek vissza.

19 thoughts on “ha újrakezdenéd

 1. amikor elkezdődik: egy kósza pillanat az idegen érzés.
  folytatódik: idegen érzés több, mint egy kósza pillanat, de még nem jutott el a rossz érzésig.
  benne vagy: idegen érzés pillanatok, melyek már képesek összeállni egy-egy kifejezett rossz érzéssé
  mélyebben, életben: rossz érzések dagadnak botránnyá
  élet (?): rossz érzés elhatalmasodik és a fények kósza pillanatok
  maradunk: az aprónyi századmásodpercek segítenek túl élni

  mert 15-20-30 ki tudja hány év után túl élünk.
  nem, ezen nem segít a futás/szauna/jóga. ezen nem.
  azon segít, hogy a harmóniát belül megtaláljam. de csak ezen. a többin nem.

  Kedvelés

 2. De szép ez, mondom ezt így, az ötévi aszkéta életmód utáni negyedik héten 🙂
  De az öt év előtti tizenöt is szép volt, és nem ciki az sem, hogy nem a vadiúj partner a legelső az életünkben, mondjuk vicces is lenne, így három gyerek után…
  Ja, és most megint nagyon szépnek látom magam, meg mindenki más is a környezetemben, pedig messze vagyok tőle 🙂
  Régi vagy új partnerrel, gyerekek, hajrá!

  Kedvelés

 3. Ah, errol a jelszo dologrol lemaradtam, readerben olvasom a bejegyzeseket, ott nem tunt fel, hogy vannak jelszavas bejegyzesek, nincsenek listazva.:-( Kaphatnek jelszot?

  Kedvelés

 4. “Szerintem külső kontrollal vezérelt emberekből nemigen lesz felszabadult szerető (esetleg mégis: egy titkos kapcsolatba” Kikerem magamnak:de, igenis lehet es nem kulso kapcsolatban!

  Kedvelés

  • szomszédéknál van szauna a fürdőben, lányom meg az ő lányaik bevackoltak kispárnával. mert az lift, azzal mennek a Mikuláshoz. én vagy szomszédasszonyom mikor fog szaunázni? és nem, a gyereket viszem biciklivel az orvoshoz, mert 40 percenként jár a busz, az nem sport. az csak szívás. bicikli sem bambusz 😛

   Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.