új jelszó

Holnapra kiszakadt belőlem egy jelszavas tegnap.

Írtam volna eddig is jelszavast, no de beígértem, hogy új jelszó van, és ez visszatart, mert így is egész nap levelezek, és nagyon dolgozom, nem tudok most egyesével mindenkinek jelszót adni. Ezért aki kitalálja, annak nem is kell:

csupa kisbetűből áll, ékezetmentes, nem értelmes szó,

1. és 2. betű: a privát e-mail címem második és harmadik betűje,

3. betű: a művész úr keresztnevének első betűje,

4. betű: a szimbolikus Illy-szekrény színének utolsó betűje,

5. betű: a blogszületésnap helyszínéül szolgáló hely utcájának utolsó betűje.

Melengető sikerélmény!

Semmi baj, ha nem sikerül megfejteni, akkor adok. De most csak ismerős neveknek, később kérhetnek újak is. És türelmet kérek. Köszönöm a megértést! Az új jelszóra és az új bejegyzésekre is az eddigi feltételek vonatkoznak.

51 thoughts on “új jelszó

  1. Jaaaaaaj, a kezdeti lelkes rejtvénymegoldós hangulatom mániákus türelmetlenségbe csapott át. Mint a kutya, aki várja a labdaeldobást…..jelszót,jelszót, most!

    Kedvelés

  2. Kaptam néhány érdekes e-mailt. Pedig olyan jó harmonikus estém volt.

    Mindenkit kérek, hogy a legkevésbé időigényes módon igényeljen új jelszót.

    Aki nem fejti meg, és nem ismerem, és nem is udvarias, az nem kap, és nem is válaszolok. Volt januárban egy rosszízű levélváltás: valaki, aki mindig más kamu e-mail címet adott meg sorozatban, reklamált, hogy miért nem jelenik meg a hozzászólása, illetve hogy “folyton változik a jelszó”. Mert novemberben volt egy rejtvény, ő megfejtette, és onnantól azt gondolta, hogy jár neki a jelszó, pedig a trollok miatt akkor gyorsan váltottam, és hát minek csinálok ilyen rejtvényt, ha később megbánom, előtte kellett volna okosabbnak lenni, valamint ő nem akarja felfedni magát, mert nem bízik bennem (!), miért nem lehet ezt megérteni. Soha nem írt nekem jelszóért, merthogy rejtőzködött, csak a rejtvénnyel lett neki. E bunkó követelőzés emléke azóta is kísért.

    A jelszó bizalmi dolog, nem jár alanyi jogon, be se mutatkozó rejtőzködők, leskelődők nem kapnak. Nem tudhatom, ki vagy, az, hogy te sokat látsz belőlem, vagy szívesen vagy itt, nem jelenti, hogy intenzív a kapcsolatunk. Titkokért, sebezhetőségért minimum szembenézést, arcot vagy nevet várok.

    Kedvelés

  3. Én meg most úgy jártam, hogy:

    – szerintem eddig mindig fb-on írtam neked, így az e-mail címedet nem tudom
    – fb-om nekem most nincs, vagyis nem tudok belépni (most nem írom le, miért nem), így ott nem tudok kérni jelszót
    – az e-mail címed régen ki volt ide téve, most nem látom, bár lehet, csak korán van

    Kedvelés

  4. Pedig én úúúgy szerettem a régi jelszót, mindig amikor másik számítógéphez kerültem, valahogy öröm volt beírni. Vagy ezt nem a jelszó tette?
    A művész úr kérdés mindig is bizgerálta a fantáziám, sőt: bosszantott 😀 De nem csak ez fogott ki rajtam. Kérek szépen én is jelszót, amennyiben…
    Köszönöm.

    Kedvelés

  5. Olyan jókedvű lettem tőle, hogy sikerült 🙂
    Pedig azt hittem, hogy az általánosat és nem a személyeset figyelem a bejegyzésekben, mégis megragadtak a részletek is.

    Kedvelés

  6. Én is szeretnék jelszót kérni (de ha inkább azoknak szól a bejegyzésed, akiket közelebbről ismersz, azt is abszolút megértem, ebben az esetben vedd úgy, hogy nem szóltam:)))

    Kedvelés

  7. próbáltam, nem ment.. nem tudom a 4.ik illetve az 5.ik pontot. Ez van. De nem értem a kamu címest sem, aki REKLAMÁLT. Ez nem magától értődik. jelszo mindenkinek..???!!! Aki olvas, már abból építődik amit írsz nyílvánosan. az pont elég. A jelszó ajándék!!

    Kedvelés

  8. Én meg de buta vagyok: hanyagolom napokig a blogot (mentségül:nem szabad választásból), aztán jövök, látom van jelszavas, gondolkodom pár napig, hogy illik-e kérnem, kérek, kapok, olvasom kommentestül, van, aki örül, hogy megfejtette, nézek bambán, nem értem, keresgélek, visszaolvasok, idetalálok, felgyúl a kis égő a sarokban 🙂 És sajnálom kicsit, hogy kizártam magam a mókából, csak az utolsó betűt nem tudtam(illetve kívülről egyiket se, de tudtam hol kell megnézni), gugli-barát segített.
    Tanulság: máskor pótolni minden kimaradást, s aztán kéregetni, ha indokolt 🙂

    Kedvelés

  9. Kedves….!

    Sajnálom, zavarban vagyok már a megszólítással is.
    Oly közel érzem az írásaidat magamhoz, mégis olyan idegen vagyok a saját hallgatag idefigyelésemmel. Már majdnem kimondták a válást, majd Nagypénteken feszítik keresztre a házasságunkat is. Ebben a gyötrelmes egy évben sokszor és sokat meríthettem Tőled, Tőletek. Nagy megtiszteltetés és öröm lenne számomra, ha kaphatnék jelszót.
    Bizalmadat előre is köszönöm!

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .