deansdale

, már tudom, hogy idióta vagyok, és nagyon, nagyon, borzalmasan hülye, meg azt is, hogy megélhetésből hazudok, és te nem is vagy hajlandó foglalkozni velem, mert drága az időd, mint azt írod bő harminc sorban,

tehát meghajolva lélegzetelállító érveid előtt, szégyenkezve, teljes alkotói válságban csak annyit kérdezek, mert kutyasétáltatás közben felmerült bennem a posztodból az önellentmondás szó:

én szerinted akkor
kommenteltem valaha a férfihangon,
vagy nem kommenteltem soha?

Összezavarsz:

Szerintem Csakazolvassa volt, az anonimitás rejtekén. (…) A minap szóba került hogy egy cikkírót zaklatott és megfélemlített miután szóba került nálunk a cseten. Akkor meglepődtem, hogy ezek szerint rendszeresen itt ólálkodik, és a tetűségtől sem riad vissza.
Deansdale, ferfihang.hu, 2013. március 19.

Ezúton üzenem neki, hogy
1. Miután tényszerűen kiderült, hogy látogatja a csetünket és más embereket félemlít meg miután nálunk szóba kerülnek, nem tűnt nagy logikai bakugrásnak hogy ő rendbont. Nem állítottam, hogy biztosan ő volt, de a mai napig is valószínűnek tartom, hogy igen.
Deansdale, ferfihang.hu, 2013. május 10.

…a továbbiakban teleköpködheted a blogod a rágalmaiddal – mert onnan előbújni nem szokásod, tudjuk. (…) Csak azt nem értem, hogy ha ennyire nagy a szád, akkor miért nem mertél soha kommentelni a Férfihangon, vagy nálam. Más feministák tökösebbek voltak nálad, és hosszas vitákba bonyolódtunk, amiket a mai napig olvashatsz itt.
Deansdale, deansdale.blog.hu, 2013, május 14.

Szóval akkor elismered, hogy nem kommenteltem ott? Akkor a korábbi állításod téves volt? Az ultima manus elve szerint igen.

És MI, de könyörgök, tényleg, MI volt rágalom? A te szavaidat idéztem szó szerint, illetve tartalomhűen, amelyeket a férfihangon és Barok Eszter blogján írtál. Te viszont megvádoltál engem név szerint valamivel, ami a te fejedben született meg, tudniillik, hogy én trollkodtam tele a férfihang nyilvános csetjét azzal, hogy kispöcsűek vagytok, és ezért aztán zárttá is kellett tenni, vagy regisztrációhoz kötni, nem tudom. Ez elég kínos. Mindaz, amit gondolsz rólam, minden feltételezésed, gyanakvásod a te belső világodat jellemzi. Meg azt mutatja, hogy félsz, féltek. Vajon mitől?

Ha ez most a férfias bocsánatkérés, úgy is oké.

Továbbra is: én ugyan semmit nem törlök, ám aki nem üti meg a szintet, és nem tartja be a teljesen világos, itt több helyen deklarált, a minimális emberség által is megkövetelt szabályokat, azt nem engedem be. Pedig amúgy minden, amit megélek, ami elér hozzám, minden érdekesebb, mint amilyen elkeserítő. Tanulságos, felvidító, önleleplező.

6 thoughts on “deansdale

  1. Nahoppá. Gondolom erre nincs reakció, vagy az, hogy te kavarsz megint. Hiábano, ha írni kell, hát írni kell. Csak hát nagyon tipikus hogy a jobb kéz nem tudja, mit csinál a bal. Kár, hogy a saját szavait sem veszi komolyan. Mert hogy másét nem, azt még megértem, de hogy a sajátját sem… Magától vajon nem fél? Ilyen alapon szándékosan is ki tud szúrni magával a tudtán kívül. Tiszta skizo 😀

    Kedvelés

  2. Bátorkodom a címet elemezni egy kicsit, mert a szaunában rájöttem, miért zavaró:
    a “csak az idióta” a “csak az olvassa” “frappáns” kiforgatása, de azért nem stimmel, mert tök más a szintaxisa: az “olvassa” ige, ráadásul zseniálisan homomorf, vagyis kijelentő és felszólító módú tárgyas alak egyszerre, az “idióta” pedig (főnévi értelmű) melléknév, így előtte az “az” inkább névelőnek hat (bár a zéró léigével lehetne épp mutató névmás is, de mégse), az “olvassa” előtt viszont az “az” mutató névmás és alany, szóval béna nagyon.

    Kedvelés

a kommentelés lehetőség, jóakaratú és nyitott olvasóknak

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.