jaj, nem

Stahl Juditból sütit sütni? Azért azt a mascarponét venni, mert az olcsóbb? Férjünknek jó magyarosat főzni, mert ő egész nap dolgozik? Hasra hízni, internetes fogyókúrához csatlakozni? Az ott olvasottakat egyrészt szentírásnak venni, másrészt betartani nem bírni? Elhinni, hogy bizonyos élelmiszerek zsírégető hatásúak? Örülni, hogy szombaton “lehet bűnözni”? Mindezt a nlc-n a fórumtársakkal megvitatni? Délelőttönként (másfél hétig is akár) a szőnyegen Cindyvel, minősített esetek: Rubint Rékával kínlódni, alakjuk után áhítozni? Sztori-, beszt-, hotmagazin világsztárjait mustrálgatni? Zsabós blúzú kolléganőt lecsinosozni? Hipermarketben nagybevásárolni? Vaterán biciklit venni, soha nem használni? Kocsival menni az oviba? A beszíjazott kisebbik kezébe gusztusos dobozkában nasit adni? Futni nem bírni? Margarint venni? Másrészt tönkölylisztből egészségesen próbálkozni? Gyerek allergiájával küzdeni? Fritőzben sütni? Mikróban melegíteni? Géppel aprítani? Ételt házhoz hozatni? Egyadagos kapszulás kávégéppel rendelkezni? A kávét három cukorral inni? Padlizsánt, cukkinit cuppogva szeretni, cukkinit hosszú í-vel írni? Recepteket googledocs-ban vezetni? Nőklapjából, sőt ÉVÁból kivágni, lefűzni? Hétvégén anyu főztjét enni? Este a gyerekekkel “mesét” nézni? Otthon melltartó nélkül, pólóban hajolgatni a mosogatógép előtt? Eleve: mosogatógép? Szelektív szemétgyűjtéssel környezetvédelmet letudottnak hinni? Férj sörözik, nekünk absztinensnek lenni? Hiteltörlesztés miatt minőségi élvezetekre nem szánhatni? Emellé még áruhitelre vásárolni LCD-t és okostelefont? “De hát kell a kocsi, mert…” önagymosni?

Igen, a fórumévek kissé szarkasztikussá tettek.

3 thoughts on “jaj, nem

  1. Erre vajon miért nem jött hozzászólás?! Mindenki magára ismert legalább az egyik kérdésben ? 😀 Persze, mert JÓ valaHOVA tartozni, ha már a valaKIHEZ tartozás nem pontosan úgy működik, ahogy elképzeltük . Akár a RubintRékaFanClubhoz, akár a StahlJuditMuffinClubhoz, akár egy beszéljünkmindenfélérőlinternetesfogyiklubhoz. Igen, mert addig is úgy érzem, hogy rólam szól. én vagyok a szereplője, kiszakadva a feleség és anya szerepből. A mázlim nekem speciel az, hogy a fogyi fórumról személyes barátság is született (persze egyikünk sem fogyott le :D) , és a különböző internetes blogokon keresztül meg ráadásul idetaláltam . Végre!
    A mosogatógéptől eltekintve a többi egyébként pont olyan, amik miatt sokszor úgy érzem6éreztem, hogy nem vagyok nőies. Mert nem érdekel. Mert nem akarok beszélgetni ezekről.Mert unom. Továbbá úgy gondolom, mást sem érdekel az, hogy én miben vagyok, mit főztem, vagy hol és mit vettem mennyiért, további ld. fönn, nálad. Üvölteni tudnék, amikor ezek a témák mellettem és nincs módom arrébb menni. Nem tudok csacsogni és nem is akarok. Itt nálad felüdülök, annak ellenére, hogy úgy érzem, valahol szerencsés csillagzat alatt születtem.

    Kedvelés

    • Igazad van: “mert addig is úgy érzem, hogy rólam szól. én vagyok a szereplője, kiszakadva a feleség és anya szerepből. ” Vagy akár a munkahely fásúltságából Mert itt üdítő 🙂

      Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.