körül vagyunk dongva

Nemcsak sokáig és kényelemben élünk: körül is vagyunk dongva mi nők.

No, fejtsük vissza az első sorig ezt is ízibe’.

Először is, csak néhány, szép, fiatal és izgalmas nő van körüldongva, ti sosem gondoltok a többiekre, sőt, igen kegyetlenek tudtok lenni velük: a többiek egész életükben kínlódnak azon, hogy alig néz rájuk valaki, ők csak hű cimbora-barátnők lehetnek, akinek más lányokról sír az örök elérhetetlen, meg jó anyák, meg rendes feleségek, a mellük kicsi, a seggük nagy, a hasukról ne is beszéljünk. A szüléstől szétroncsolt test, és ez is idézet, cseppet sem szexi. A középkorú nők meg aztán végképp nem érdekelnek senkit.

A másik: akik donganak, azok

á, milyenek: bénák és mohók, jogot formálók, esetleg nagyon is diadalmas hímek, akik úgy gondolják, akit ők meg akarnak baszni, az ki van tüntetve ezzel. Egész életükben donganak, nem is emlékeznek már, ki mindenki körül.

bé, miért donganak: igen, azért. És nem valami jó kis elköteleződésért, vagy akár mámorító néhány hetes viszonyért vagy akár kétnapos sehallselát szerelemből. Nem finom udvarlásról van szó, hanem bámulásról, gyakran zaklatásszámba menő, semmim-sem-kívánja béna poénokról, célozgatásról. Ha értelmes emberek is, nem nagyon lehet velük semmiről sem beszélni, semmit sem kezdeni, mert nem látnak belőlem semmit azon kívül, hogy dongható vagyok, közénk áll, hogy ők férfiak. És főleg nem olyan könnyű kiszállni, mert munkahelyen is csinálják, és a családapák meg különösen jeleskednek benne. Nem hagynak teret. A szörnyű szexuális ínségben, amit nem értem, hogy nem oldott meg még a Holdon is járt férfiember, örökké nyálcsorgatnak, közelednek (ama kevesekhez), próbálkoznak, célozgatnak, rábeszélnek, jönnek, iszonyú idegesítő is tud lenni, pedig én nem vagyok körüldongott: nekem több vödör felmosóvíz, mint vágyakozó pillantás jutott e női létben.

Ezek nem történetek, amikről ezt írtam. Történetem csak néhány van, ott nem volt dongás, ott pillantás volt és magától működött. De sokkal több a rossz szagú emlék. A dongásnak jobbára semmi, de semmi köze ahhoz, hogy én mit szeretnék, mit érzek, mi esne jól. Nekem ne hozza le a csillagokat se senki, ne nyomuljon, hagyjon békén, majd én eldöntöm.

Ha mégis van valami varázs, akkor sem tudjuk, igen-e, nem-e, de inkább nem, és akkor leginkább további dongás (vö. Kukorelly: addig kapacitáltam, amíg föl nem jött…). És sokszor azért mondunk nemet, de meséljetek ti is, mert azt viszont tudjuk, hogy ha szexuális helyzetbe kerülünk, és ott elkezdődik valami, és, teszem azt, meglátjuk az illetőt meztelenül, és valamiért mégsem lenne már jó, az nagyon kínos, ezt előre el kell dönteni, mert a mégsem a legtipikusabb nemierőszak-helyzet egyébként. De anélkül is, a csalódottsága, a fájdalmas merevedése, akkor is fájdalmas, ha ő is rájön, hogy ez a csaj nem is olyan jó, akkor is berakja már, mit van mit tenni, ott a mi vágyunk nem nagyon számít, még ha a légynek sem tudna ártani, akkor is ott van ez a felemás bénaság: hát felhúztuk szegényt, mit csodálkozunk, ha mégsem, akkor rohadt ribancok vagyunk, na. Pedig én nem felelek senki vágyáért, aki magának gerjesztette. Nekem ne elemezzék, hogy a puszta létem is, a pillantásom, és még ujjatlanban is voltam, nyilván tudtam, milyen hatást vált ez ki belőle.

Végül egy körüldongott nő a bulvárból.

Steven Hirsch amerikai szexfilmproducer ötmillió eurót ajánlott fel Pippa Middletonnak nyilvánosan az interneten, ha a hercegnő húga hajlandó szerepelni az egyik pornófilmjében. Pippa csinos külsejével a brit királyi esküvőn tűnt ki a tömegből. Április 29-e óta internetszerte ódákat zengnek a szexszimbólummá avanzsált hercegnői húgról.

Innen a hír, de ez a hercegné, nem Pippa. Kellemes érzés lehet, hogy körüldonganak: hogy hiába vagy a világ legerősebb monarchiájának sógornője, az sem ment meg a megaláztatástól.

8 thoughts on “körül vagyunk dongva

  1. Szerintem a hímsoviniszta logikán belül igenis igaz az az állítás,hogy “a nők körül vannak dongva”, mert azok, akiket az első részben fölsoroltál( “jófej” csajok, középkorú nők, kevésbbé FHM kompatibilis alkatúak..stb. ) sok férfi szemében egyszerűen nem is számítanak nőnek.Egyik férfi ismerősöm így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: ” Mitől is lennének nők? Azért mert nincs f….uk? Az még kevés..”
    Az ő fogalomrendszerük szerint Nő az, akiről fantáziálnak. Sőt nagyon-nagyon sok esetben Nő az, akiről CSAK fantáziálhatnak…

    Kedvelés

  2. A franc sem tud eligazodni rajtatok. Ha azt mondjuk, hogy a középkorú, narancsbőrú, kicsi vagy lógós mellű, nagyseggű, vastagcombú, van-e még olyan ami az igazi nőt jellemzi, ja terhességi csíkos nőket szeretjük, akkor kikéritek magatoknak, hogy ti aztán nem vagytok ilyenek. ha közöljük, hogy éppen azért nem akarunk rátok mászni, mert nem vagytok ilyenek, akkor megnyugszotok, hogy feszes seggű, pattogós mellű, kockás hasú csajok vagytok, akiket mellékesen a kutya sem akar megdugni?
    Egyébként meg igazi férfi igazi nőt nem akar megkapni. Fordítva történik. A nő választja ki a megfelelő tenyészanyagot.

    Kedvelés

    • Nem kell “nőket” szeretni, nincs rajtatok. Nem kell megmondani, milyen a melle, a bőre, a combja. Történetekre kell várni, egyedire. azt nagyon szeretni. Szerintem te jó vagy ebben.

      Mégis, ha odavagyok, hogy híztam, akkor arra gondolok, hogy azt írtad, ne rinyáljak, jó a cucc. That’s it. Nem dongás.

      Én nem én választottam. Akit én, az soha, bottal se.

      Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .