napi idézet — január 7.

Körül vagyunk dongva…? Először is, csak néhány, szép, fiatal és izgalmas nő van körüldongva, ti sosem gondoltok a többiekre, sőt, igen kegyetlenek tudtok lenni velük: a többiek egész életükben kínlódnak azon, hogy alig néz rájuk valaki, ők csak hű cimbora-barátnők lehetnek, akinek más lányokról sír az örök elérhetetlen, meg jó anyák, meg rendes feleségek, a mellük kicsi, a seggük nagy, a hasukról ne is beszéljünk. A szüléstől szétroncsolt test, és ez is idézet, cseppet sem szexi. A középkorú nők meg aztán végképp nem érdekelnek senkit.

A másik: akik donganak, azok

á, milyenek: bénák és mohók, jogot formálók, esetleg nagyon is diadalmas hímek, akik úgy gondolják, akit ők meg akarnak baszni, az ki van tüntetve ezzel. Egész életükben donganak, nem is emlékeznek már, ki mindenki körül.

bé, miért donganak: igen, azért. És nem valami jó kis elköteleződésért, vagy akár mámorító néhány hetes viszonyért vagy akár kétnapos sehallselát szerelemből. Nem finom udvarlásról van szó, hanem bámulásról, gyakran zaklatásszámba menő, semmim-sem-kívánja béna poénokról, célozgatásról. Ha értelmes emberek is, nem nagyon lehet velük semmiről sem beszélni, semmit sem kezdeni, mert nem látnak belőlem semmit azon kívül, hogy dongható vagyok, közénk áll, hogy ők férfiak. És főleg nem olyan könnyű kiszállni, mert munkahelyen is csinálják, és a családapák meg különösen jeleskednek benne. Nem hagynak teret. A szörnyű szexuális ínségben, amit nem értem, hogy nem oldott meg még a Holdon is járt férfiember, örökké nyálcsorgatnak, közelednek (ama kevesekhez), próbálkoznak, célozgatnak, rábeszélnek, jönnek, iszonyú idegesítő is tud lenni, pedig én nem vagyok körüldongott: nekem több vödör felmosóvíz, mint vágyakozó pillantás jutott e női létben.

2 thoughts on “napi idézet — január 7.

  1. Például minap azt mondta egy ismerősöm úgy viccesen, ha rajta múlna törvénybe lenne iktatva, hogy a nőknek meztelenül kell járni. Én erre megjegyeztem, hogy elborzadnál azon amit látnál, ugyanis a nők 99%-a bizony nem úgy fest meztelenül mint a magazinokban a lányok. Nagy részük sajnálatos módon pl. öreg vagy kövér, vagy csúnya, esetlen ó borzalom, mindezt egyszerre. Tényleg miért van az, hogy ha egy férfi azt mondja “Nők”…valahogy mindig a fiatal, csinos, vonzó nőkre gondol. Igen ők körül vannak dongva, a többiek meg láthatatlanok, szót sem érdemelnek. Eszembe jutott erről egy másik ismerősöm vágyálma, hogy de jó a nőgyógyászoknak, egész nap az a sok p.un.ci 🙂 Mikor felvilágosítottam, hogy a nők bizony nem csak 14-től 28 éves korukig járnak ám nőgyógyászhoz és bizony azt a 70 éves nénit is meg kell vizsgálni, aki esetleg még 140 kilós is. Sőt, vágyálmai pu.nci.kái i bizony sokszor pont azért kerülnek szakember szeme elé, mert bűzös, darabos trutyi folyik belőlük. Döbbent arcát látva még megemlítettem neki egy nőgyógyász ismerősöm mondatát: “Nem tudom mi a fene van mostanában de könyékig tocsogunk a gombában” Gondolom azóta inkább másról álmodozik 🙂

    • Ez nagyon jó 🙂
      Egyébként – sokat jártam nudista strandra – szerintem mindenki, a kövér, a formátlan, a túl sovány, a térdig lógó mellű, a nagy pocakos is sokkal jobban néz ki pucéran, mint felöltözve. Legalábbis az én szememben. Valahogy akkor elmúlnak a szociális kényszerek, hogy milyen cipő, meg milyen ruha, meg túlsúllyal miért vesz fel szűk farmert stb., és marad az emberi test, ami azért elég sokféle tud lenni. Úgyhogy ha esetleg ez van mögötte, akkor egyet tudok érteni az illetővel. Csak hát akkor a férfiak is járjanak persze meztelenül.
      Nőgyógyász ismerősöm szerint (férfi) aki a szakmában p.nc.ként tekint a cuccra, és nem munkadarabként, az beteg, és más pályát kellett volna választania. De ő nem is ismer ilyet személyesen a szakmában. (Ez nem jelenti azt, hogy nincs.)

a kommentelés lehetőség, jóakaratú és nyitott olvasóknak

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s