technikai értesítés, augusztusi jelszó

a téma jellege miatt publikus poszt

mi alapján ad nyuszi jelszót, kérdőjel.

nem egyesével latolgatja a neveket.

nyuszi a hó elsö vagy második na-ján bátran kinyitja az excelt. nagyon fejlett technyuszi lett ujabban, bár most leginkább átkozódik a hardver miatt, nem tudja beka-csolni a macbook airt, és leszedni sem a hátla-ot bicskával sem, mert ugye maci ugy csinálja. ennyire nem bátor. bezzeg a tinta s papiros…

ez a julis gé-e, nyuszi régije, ezen meg nincs shift és _ betűk. se gmail, semmi.

tehát, tegna-elött még volt másik gé- és azon google docs belépve. rárak egy szűrőt a juliusi oszlopra, kiveszi az üreseket, akiknél nincs befizetés. a többiek e-mail cimét bemásolja egy e-mailbe. nekik megy a jelszo.

de mi mást is tehetne egy ilyen bolyhos nyul. egy ennyire kedves jószág kérd-jel, kérd-jel, kérd-jel

nyuszi az elején mondta, magának inkább, hogy nem fog senkit kérlelni, ezresek után rohangálni. egyáltalán nem terjeszkedik és hajkurász olvasót. ha valaki nem támogatja a blogot aszerint, amit írt, akkor mindenkinek egyszerűbb, ha ugy veszi, hogy az a valaki nem akar olvasni, diszkréten távozott, és ezzel semmi baj nincs. talán jelezni ildomos, de ez se gond.

nincs konfliktusom olvasókkal, nem is lenne idegem erre.

zárójel azzal van baj, ha a jelenlétemben másodszor akarod elbűvölni a csávom, direkt kizárva engem a beszélgetésböl, -illogva és domboritva, negyedoráig állsz ott, jaj, te mindjárt mész, és nem tudok enni se, halál éhesen, mert dumálsz, dumálsz, viritasz. ráadásul megakasztva egy érzelmes beszélgetést, amire az a nyugodt fél oránk volt, és nem veszed észre magad. én már az elsöt se hittem el. nyilván ö nem fog szolni, de ez extrém szánalmas, hogy én legyek a hunyo, én szoljak rád. meg firtatgatni, mi van köztünk. rosszul vagyok a mani-uláciotol. zárójel

-ersze van feledékenység, összekeveredés, egy uj tagnál az egész féléves mokát nem irtam be. vagy nem mentette el. bocsánat.

ha feledékenység van, akkor sincs semmi, küldöm a jelszot, kösz, hogy irtál. te meg… vagy ahogy gondolod. légyszi, ne várd hogy figyelmeztetlek, nogatlak.

tehát ha van uj hóna-, uj jelszó, és nem ka-tál

nézd meg, mi a helyzet nálad, és ha mnden oké, aztán irj, hogy küldjek jelszót. és én küldök.

a következö hónapban is igy lesz, nem tudok jobbat, idöm sincs

most ide irj üzenetet, nem tudom, mikorra lesz jo a gépem. mármint a már tagok irjanak, ujak ne. csak innen tudok

https://www.facebook.com/maszaj.skandinav.1/

19 thoughts on “technikai értesítés, augusztusi jelszó

  1. Kicsit se para, hogy az általatok irigyen kiötlött förtelmes gúnynevet van pofád összekapcsolni a kislányom nevével, hogy így ideerőszakolod magad, majd elvárnád a méltányosságot. És még piszkálódni se vagy képes szellemesen, élesen, ahogy én a rajzokon a nyomi Andrison vagy Villő kínos magamutogatásán vagy a náculás igazi motivációján.

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.