válaszolok

Miért statisztálsz, ha ilyenek a körülmények?

Ha és amikor ilyenek a körülmények (vagy a többi statiszta viselkedik gázosan), akkor nem nekem fog elmenni a kedvem, hanem a körülmények és a viselkedések változzanak. Többször felléptünk, amikor valami nem működött, és eredményesek voltunk.

Egyébként azért, mert olyan az életformám, hogy havi 5-15 napot forgatásokon tölthetek, szabad vagyok, sőt, ott a szünetekben (vagy az utazások alatt) is írok, fordítok, tehát a fő foglalkozásommal kompatibilis. Most is forgatáson vagyok.

Aztán, azért is, mert érdekes munka, különleges élményt ad. Olyan visszajelzést kapok a lényemről, nőiségemről, amit másképp, a szokásos csendes-írós életemben, ismerősök között nem szoktam.

Ezen kívül különböző produkcióknál különböző okokból:

A Dűnében azért, mert jól megfizették.

A Feleségem történetében és a jelenleg forgó spanyol és francia filmben (általában az európai filmekben) azért, mert fontosnak tartom, hogy ezek a filmek elkészüljenek, és a magam szerény módján részt is veszek bennük. (Nincs színészi ambícióm.) Nem bánom, ha ezeken a napokon csak alapdíj jár.

Szeretem az eseményt, figyelni a filmforgatást és az embereket. Jó ismerőseim és egy-két barátom is lett. Az emberi interakciók és a pörgés olyan energiákat kezdtek áramoltatni, amitől meg tudott történni az, ami évekig nem tudott.

Nem megyek reklámba, és sorozatba is kevésbé (csak kiemeltként).

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.