fitneszbullshit

Gyémántok nyelvileg és tartalmilag. Azért teszem ide ki őket, mert, miközben átlátszóan ostábák, felületesek, manipulatívak, félrevezetőek, ezek az oldalak a pénzedet és a lojalitásodat akarják, az életedbe akarnak beleszólni – ettől kártékonyak.

Bűnös butaság, pénzéhség, jelöletlen reklám, fölényeskedés, hazudott végzettségek, létező végzettségek mellett is durva kompetencia-túllépés.

Kommentárjaimat dőlt betűkkel olvashatjátok.

Az ortorexia azt jelenti, hogy elkezdünk diétázni, akár edzeni is, szigorúan és ezen a szigoron képtelenek vagyunk változtatni akkor is, mikor elértük a célunkat, nem vagyunk képesek visszatérni a normális étkezési szokásokhoz.

hát talán mert a normálistól lett az úszógumi, a ragya, az inzulinrezisztencia, a rossz közérzet… a nem-visszatérés neve: életmódváltás! ha visszatérsz, újra szarul leszel.

kinek a tekintete, normája számít? az átlagemberé? az elhízott dietetikusé? na ne…

fehérjecég, sportcipőmárka és biobolt által is szponzorált, folyton főző-dobozoló tanácsadó, sose jelöli a reklámot ő se

*

Most már egy ideje fogyasztjuk az ételeiket, s bizalommal mondhatom mindenkinek, hogy igen! Jó választás!!! Nagyon finom ételekkel látnak el minket és minden egyes hús suitálva van!!!

az a sok szponzorált felkiáltójel! és hát én értem, hogy ez egy nehéz francia szó, de…

*

Kérek szépen mindenkit, hogy vegye tudomásul, hogy ha nem eszünk egész nap pizzát-csülökkel-hamburgerrel napi hatszor hanem megválogatjuk az étrendünket, akkor jelentékteljes fogyást tudhatunk magunknak. Szóval igen! Fog csökkenni a súlyunk a zöldség-gyümölcs kúra alatt, de a jelentős fehérje-zsír csökkenés miatt ebben az 5-10 napos ciklusban a 2.-3. nap után, jelentős erővesztést, devalválódást érezhetünk majd az erőnkben és a kedvünkben egyaránt. Nem kedves olvasóm, ez így nem egészséges.

Az egészséges fogyás ismérvei:

– Zsír tartalékaink elvesztése
– Izomháztartásunk megóvása
– Energia szint konzisztens megmaradása esetleg kis mértékű erő növekedés
– Immunrendszer megerősödése (főleg az elvesztett zsírtartalékaink miatt)
– Szebb bőr, kitisztult pólusok
– Hosszabb időtartam alatt körmeink-hajunk tisztulása

ez a nárcisztikus szereplő az életmódjával tönkretette magát, mindene nyomorék, és rendkívül egészségtelenül él és eszik

*

kémiai molekulák

Mi köze van az endokrin rendszernek az egészséges női vagy férfi léthez?

A válaszom egyértelműen a hormonháztartásban rejlik. Az életvitelünkkel, ugyanis jelentős mértékben hozzájárulunk ahhoz, hogy a hormonháztartásunk tökéletesen működhessen egész életünk folyamán – ha azt nem hátráltatjuk. A rendszer rendkívül szélsőségesen viseli a tápanyagokban szegény, mégis kalóriadús és sok-sok kémiai molekulát tartalmazó ételeket.

Egyetek aktív szenet! Abban csak atomok vannak.

*

bezzegrégen a nagymamám

Természetesen én is annak a híve vagyok hogy a természetes táplálékunkból vigyük be a lehető legtöbb tápanyagot,de ez már jóval kevesebb mint mondjuk amit a nagymamám be tudott vinni. És ez tény. Sajnos.

*

Túlzó elvárásoknak nem szabad kitenni magunkat, éppen ezért a megoldást nem a divatdiétákban és a szénhidrát megvonással ostorozó fogyókúrás praktikákban kell keresni, ahol az idegrendszer és a sejtek éhezése lesz az egyetlen valós eredményünk.

jaj, csak szénhidrátcsökkentést ne! imádom a sütiket!