vicces képernyőfelvételek

Aki az integritásomat, személyes ügyeimet, életmódomat, testemet, gyerekemet, szerelmemet, tehetségemet bántja, taglalja, az őszinteségemmel visszaél, az kap a pofájára. TE KEZDTED. Hagytál volna békén. Ott tartunk, hogy az ifjú szerelmemet kikezdik, belinkelték egy gyűlölködő liba oldalára, és taglalták nagy buzgón. Én nem mentem a közeledbe, nem én olvasgattalak meg rajongtam (ez a legundorítóbb, ahogy nemrég még itt hízelegtetek meg minden tetszett, át is vettétek). Ne bagatellizáld, amit tettél! Megmutatom az álszentséget meg a butaságot. Van, ami gonosz is, aljas, elkeserítő. De a legtöbb kontent derűt vált ki.

*

És amikor én egyenesen visszaszólok, akkor megy az erkölcsi műsor, áldozatiság meg a jóságoskodó hiszti… mind ezt csinálják, amikor a kikezdett, falkában kibeszélt, zaklatott célpontjuk visszaszól.

Miközben ilyeneket írtál rólam. Van képed ájtatoskodni???

A következő példán nem csak a kontextusból világos, kit alázol meg sunyin (egy háromgyerekes, keményen sportoló özvegyet és tehetséges írót, TE), hanem a nevemet is behozod, kicsit gyalázod a halott férjem és mindezt úgy, hogy eredetileg ott senki nem beszélt rólam. Ennyire vagyok a rögeszméd, és ez majdnem négy éve volt. Nem bírtad elviselni, hogy kövér vagy:

Én mindig egyenes vagyok. Nem tudod letagadni, amit művelsz, én megmutatom, mire-kire célzol és mennyire béna vagy. Nem érdekelnek a bénák amúgy, de az aljasságod miatt kapsz a pofádra.

Villő! Te az én életemet lopod, ezt is egyenesen megmondom. Én nem lopom senki életét, soha semmit nem vettem át mástól, illetve rajtam a kemény sport látszik, nem csak szövegelek, ezért hülyeség, amit idézel: nem rólam szól a kritika. Bár sportnak nem sok nyoma rajtad, MIKÖZBEN előadod a nagy életmódgurut és sportlédit, engem a tested se érdekel. TÉGED ÉRDEKEL a tested, meg az enyém, és ezt nem fogod elkenni.

Nem is én pakolom ki a béna, árnyékban készült, torzított fotómat whowearsitbetter hashtaggel. Te azon a képen az én sortomat, más képeiden is az innen leutánzott márkát hordod, halmozod, mutogatod, és nem, nem vagy sportos.

Ha nem érzed, mi a baj ezzel, ha nyomod, elkeseredetten tovább, akkor komoly a gond. Az a gond, hogy te annyira beszűkültél erre, hogy soha nem lehetsz boldog, és minimális mértékben elégedett sem!

Most, január elején százával kaptam a visszajelzéseket a blogról, köztük az életlopás téma feldolgozásáról is. Írták, hogy elhűlve figyelnek. Nem kellett volna ebbe a rivalizálásba belekezdened. Neked nincsen saját ötleted, se belső lényeged. Itt mi ki fogunk röhögni, mert ez káros és aljas, mert engem akartál lejáratni, ezért kavarsz csupa innen megismert olvasóval ellenem. Kit akarsz átverni?

Amikor Szentesi nekem esett, rám uszította az agresszív libákat, abból is mi lett? Neki lett pokolmély időszaka, és azért, mert igazam volt. Alappal bíráltam, hogy magakellető, üresfejű, nincs saját témája, a rák az áruja satöbbi. Azért ugrott akkorát. Alappal bírállak téged is. Nem én lopok, nem én szelfizgetek fél napokat, nem én rohadtam el a hivatali stréberkedésben, nem én vagyok terméketlen, nem nekem nincsen emberem, életem.

Én az aljasságot nem tűröm. Ha ez zavar, akkor ne kattints ide és/vagy ne publikálj nyilvánosan ilyen fitogtatásokat és velem vetélkedéseket. Ne sunyiskodj, ne papolj. Hagyd abba az életem lopását, vedd le az innen szedett megfogalmazásokat, ne pont azt csináld, amiket én (csak kamuként), és ne célozgass rám minden kurva posztodban a Lendvai Eszter meg a Naomeblack (serial slut) meg a Nagy Ágnes és a Gumiszoba lelkes helyeslése közepette.

Ed soha nem hallott rólad, semmi köze hozzád.

*

Önillegetés turbó.

Ha nem élvezi, akkor ő nem ész nélkül edz (kinek szól vajon a “ne”, kit akar így kioktatni?) és tervhez ragaszkodik, ami egy tudatos célhoz vezeti. Milyen siker? Amit nem csináltál meg a késői észbekapásod óta (két éve), azt már nem fogod, mert lusta vagy, és utálsz edzeni, csak a kifele mutatott kép érdekel.

viccesek a régebbi fejeid, a négyéves képek, az az elképesztő állkapocs, az a szerencsétlenkedés.

és: futás, jaj, de rákapcsoltunk erre is, bizonygatjuk… ha béna és alig fut, akkor ASZTMA (pár hete HILLSPRINT volt) és BEMELEGÍTÉS.

szakadunk, Villő, toljad csak, dúsított szempillákkal fetrengsz, fotózkodsz, és odaírod, hogy a DAQUINI (csak nem?) színe megy a matrachoz, befosok. oda kell írni!

az megvan, hogy “Emi” nem lájkolta a croptopodat? és az egész vergődést, szexiskedést meg guruszereped öt meg tizenegy lájkért nyomod, akik fele olyan, hogy nem érdekled, de a nagy szövetséggel engem akar basztatni? és tényleg meg akartad vásárolni egy “nagyvonalú ajánlattal” a gnómot? aki menekülne a házasságából? ez tart titeket össze, hogy engem basztattok és velem rivalizáltok? QUEEN, :DDDDDDD

te mihez értesz? mit értél el sportban, belső harmóniában, táplálkozással, bármiben? kinek vetítesz?

Ed… NINCSENEK SZAVAK Ed nem ismer téged, a nevedet se hallotta. “Ed”-et én neveztem Ednek, irodalmilag! ennyire nincs saját élmény? nem vagy már 13 éves!

*

ezt a zagyva bullshitet vagy háromszor elsütötte Bocsi Viki. miért? mert ő nem fut, viszont IMÁD kinyilatkoztatni. 

mutatom mellette, mekkora és hogyan áll egy csípő

a csont szögének semmi köze a csípőre hízáshoz, Bocsi Viki pedig nem ért a futáshoz és máshoz sem, egyszerűen azért kajálják,, mert az “utálok futni” nyavalygók igényét kiszolgálja

a másik ilyen kontentjének torz ábrája mellé odatettem az anatómiát: hol van a medence (kb. másfélszereésére nagyítva felnyomta a hasüregbe), mekkora, hogyan illeszkedik és áll egy női combcsont (ez nem látszik kívülről), képtelenül elrajzolta Dr. Szöszi

amúgy ez a sunyi dezinformáció nemcsak futásról lebeszélésre való, hanem megnyugtatja a széles csípőjű elhízottakat, hogy a csont miatt olyanok

 

 

*

jaj, de nagyon szép ez, persze a vitathatatlanul szép! PNÉ ezt a mű ZL meg aljadék kommentelők kapcsán írja:

Évuka! nekem nincsen bajom semmilyen beavatkozással, nem is szidtam sose. még a torzítóakat sem. nekem a képmutatással van bajom. nem érted, mitől lett pánikrohamod, ölelgetteted magad, “gyengeség”, a közismert összefüggésre: lidocain-mellékhatás (pánikroham) figyelmeztető kommentet törlöd és támadásnak gondolod. Szentesi Éva a friss, még irritált ajaktöltése alá odaírja, hogy szülei miatt ilyen a szája, ez genetika. miért kell hazudni? kit néztek ti hülyének? vagy ne beszélj róla, vagy ha igen, akkor ne kenegess.

tök vicces ehhez képest a februári Schobert Norbi-ellenes kirohanás. nekik az kell elfogadás meg neszóljbele örve alatt, hogy Mérő Verát ne szólják meg a pornós önreprezentáció + feminizmus elegye miatt, a többieknek meg az “én menő vagyok úgy is, hogy elhízok, senki nem teheti szóvá”. Péterfyék olyan életvitelt népszerűsítenek az éttermi menőzéssel, szakácskönyvvel meg a borozással, a nemedzéssel, ami miatt rengeteg erőforrásból romos állapotban vannak, és egy képmutató verkliben papolnak elvekről. kinézni ki kell, azt elvárja a nép, PNÉ is lövi a kínszelfiket, semmi jelentés, apropó, csak dicsérteti magát, nincs ő ezzel rendben. ebből lesznek a kétségbeesett plasztikák, szájtöltögetések, majd letagadás (Szentesi)

én megelőztem a koromat, és nemcsak leszartam, ki mit vár el, és kigyúrtam magam, de bíráltam is, miről szól a body positivity, miért visszaélés és hogyan buzdítja a hízást és inaktivitást. borzalmasan káros a testtémát így politikaivá tenni.

általában a témához: engem feminista nők kikezdtek, dagadt kifogáskeresők rugóztak rajtam Antoni Ritától Révész Liliánáig, tolongtak oda alázni. a felszínen: jaj, dehogy zavarja őt a “fogyásom” (de kinek van arra ideje…!), csak ne kövérszégyenítsek, valójában: szégyelljem magam, menjek a helyemre, hogy mindezt 3 gyerekes egyedülállóként. mert ők lusták és ezért baszogattak. én hiúság nélkül, erőmegélésként és nőfelszabadító céllal edzettem, három gyerek, satöbbi, és soha nem tettem ki hazug képeket meg pózoltam, és a body positivity aljas kövérségmentegetését és életminőségrombolását bíráltam (nem személyeket). erre odajött PG is (nemismerősként) és PNÉ (ő enyhébben) a facebookomra baszogatni, willendorfi vénuszozni. látjuk, mi lett ebből: alkoholisták, híznak, minden betegségük van, rettegnek az öregségtől. NE DŐLJ BE AZ ÁLSZENT TILALMAIKNAK, A TEST FONTOS!

e posztban PNÉ besunnyogja a köztudatba, hogy fel van töltve a szája, amivel nincsen baj, előfordul, de azért el kell kenni, mert presztízsvesztés. a követőitek, a követőszám foglyai vagytok, mindig is szerepet játszottatok, és nincs menekvés. a közeletekben nem szabad kimondani az igazat.jellemző, hogy az “ellenzéki” női facebookos nőtömegnek ők az idoljai

és ahogy a nagy szövetségesek, Gumiszoba és Villő a saját testét prezentálja, szakadunk rajta. azt a nárcizmust és bizonygatást, közben engem gyaláznak, mindezt nulla edzéssel…

*

tanácsad, de kinek, és milyen alapon? olyan testből, amilyet rajzolni is nehéz. semmi erő, semmi ügyesség, semmi izom. és megint csupa üzengetés, az egész instagram dühös tiltakozás ellenem, ócsárlása annak, amiket itt kifigyelgetett. Villő, mi értelme ennek? előbb hozd már rendbe magad, beteg vagy, puha vagy. ha te ilyeneket ennél, nem így néznél ki!

 

blogol

Gyönyörű hölgyek fotótechnikája. Parókában. Van ilyen, hogy elteltek az évek, de ugye a bal oldalon álló nő dühödt tirádákat írt, hogy ő mennyivel jobban néz ki nálam. SZELFIKKEL NE KÍNLÓDJ, MERT NEVETSÉGESSÉ VÁLSZ.

“fekete lakáskiadás”, itt valaki megint irigy. egy rászoruló anya lakik nyomott bérért a lakásban. minden lakó ilyen volt. ráadásul hazudik. Angéla nem tudja, adózom-e. Az adózásomra az alábbi szabályok vonatkoznak:

*

Attól a legidegesebbek, hogy kirakom, miket írogattak és írnak most is. Hogy ezek megvannak, és ők járatódnak le. Ők nem foglalkoznak velem. Picikét az újblog-2021 és a támogatás zavarja az irigységét meg a kíváncsiságát:

Lucita, “a Labrisz ökle”, aki elemezget engem és szerinte prolizok (mert nem érdeklik a posztjaim) és kövér kislány voltam, aki mindenkivel lefeküdt. Valamiért azt írja, ő nem ő. De ő ő:

és álságosan odaírja, hogy ne legyen testszégyenítés…

Hogy miért taglalnak, gyűlölnek ennyire? Ez egy panoptikum, nézzetek pár képet, miknek örülnek, hogyan élnek azok, akik ezeket lájkolgatják. Bütykös lábak, műköröm előbb, mint fogrendberakás, kisvárosi kínlódás, facebookfüggés, macskák. Ez is rendben, de minek jön akkor intelligens blogra?

Gyűlölnek, mert olyanokat mondok, tőlük függetlenül is, de nekik is, amit nem bírnak elviselni. És mindig bandázva, egymásra kontrázva. Neki mi baja, na, mi?:

https://www.facebook.com/photo?fbid=3590467121026622&set=ecnf.100001901097989

egy idő után már csak azt láttam, hogy ketoketoketo, lustatehéntehéntehén

*

Nagy Ágnes kilométeres e-maileket ír. A fél regényemet összehozta, mert van egy vegyiháború karakter, nagyon nehéz őt ábrázolni, nem találom a szavait. A jelleme szép része egy fiatalkori barátnőmből, a másik része, a végleges elromlás után ilyen mondatokból lesz:

Én, veled ellentétben, dolgozom, nem lejmolom a pénzt s ennek megfelelően nem fűtetlen lakás vagy lukas gatya jut a gyerekeimnek. a szerk. megj. autista informatikus férje pénzeli, akit gyűlöl

a férjed becses nevát lejáratva, kitiltva a Kulin Éva fészes profilod alatt a nyúlfarknyi bemutatkozásodban is az áll, “sOportolok”. Nyelvi igényesség, amiért idén pénzt is kérsz, de nem olvasod vissza, amit magadról írsz.

Ő nem rivalizál:

én két kisgyerekkel érek be annyi idő alatt, mint te teljes erőből futva. Elhiszem, hogy fájhatott, nekem nemcsak részvételi érmeim vannak 😀 

a blogod egy ugar, ahová halni se jár a lélek-max röhögni, szánakozni. Név szerint szinte félmaroknyi ember sem véd meg, s most hirtelen százak olvasnak…ja, az én hajam meg zőőőd.

nem hiszem el, hogy sokáig kibírja melletted akárki is, HA van valakid.

de akim van, az “Pocak Tóni”, és rögtön elkezd a férjéről meg szörfös pasikról dicsekedni

Minden egyes alkalommal, mikor ezt csinálod, olvasók mennek el, úgyhogy nem én “kapok a pofámba”. Egyikünk sem fél tőled. Nem tiltottuk miattad sem a fő emilünket, hisz most is ideokadtál, sem az instánkat.

hát mert nekem mutogatjátok a nyomi életeteket, velem rivalizáltok, azért. de még át is külditek kifotózva, ha nem nézném. ÉVEKIG kussoltam arról, mit műveltek nyilvános helyeken

a csodás Villő:

És polgári névvel szólok be ott, ahol azt megteszem, nem huszadik álnévvel.

És erre büszke vagy, te kullancs. Közben Olive Saward és más neveken több tucat zaklató e-mailt írtál, majd visszatörleszkedtél a sporttémában.

Nincs egy képernyőmentésem se rólad, mert nem vagy több a hajszálnál a levesben. Gerletojást reggelizek minden nap, 😛 Te félsz és mérgelődsz, mert Lucita blogján nem tudod tiltani és átírni a kommenteket.

Ha az olvasóid igazán segíteni akarnának, Csernusra kalapoznának elsősorban, nem a félregépelt, nárci szövegekre.

Én soha nem írtam rólad valótlant, sehol. (!!!!4!!!!!!!!!!!!!!! a szerk.) És itt a jónindulatom (SIC! és nagyon beszédes sic) irányodba, ezt is jól jegyezd meg.

pl. ez sem valótlan:

Bár mit is várjunk attól, aki a saját sarjait is bedobja a busz alá, kiteszi az iskolai ügyeiket, kölcsönkéri a fiókját hogy tovább geciskedjen azzal, aki kitiltja…Rabenmutter.

Mondom, figyelj, s sárgulj. Az életemre, a szabadságomra, a gyerekeimre, akik nem kerületi, hanem világviszonylatban kiemelkedőek, művészek, sportolók. Lehet hogy még a férjről is lesz kép. Nézheted őket, kocsányon lóg szemekkel. Tudod, hogy többen rámírtak és kérdezték, hol az a lógó has, miről beszélsz?

ööö

Éppolyan vicces, mikor a gagyi síelős képedet felteszed Villő Mont Blanc-os téli vakációja mellé, komolyan azt hinné az ember, direkt szívatod magad ilyenkor, hisz nem javadra ordít a különbség.

mondjuk azt nem tudom, hogy lehet megmagyarázni, hogy amint síelek, hirtelen előveszi Villő is a rongyrázós síeléseit, ki kell pakolni, hogy ő jobb! Ágnes is jobb, sőt, mindenki jobb:

Láttam közben az exed feleségéről képet,

vajon hol, hogy, kitől? hol nézegetik pont őt? miért? azonnal rászálltak, a szerelmünk legelején:

arra a szoborszerű szépségre születni kell.

és milyen boldogok! nekem meg ilyen hasam volt (mint most a tiéd), és mégis engem csókolgatott és nekem írta az eksztatikus leveleket. sőt, ő kérte, hogy fotózzanak le

 

 

Ha egy VW Golfot tuningolnak, lesz belőle egy Audi A3, első pillantásra, vagy ha hunyorítasz, de soha nem egy Aston Martin. Amint azt a fotót megláttam, megértettem a Nagy Életmódváltásod és mindent, amit évek óta csinálsz, mindhiába. Belőled olyan nőt plasztikai sebész sem fog faragni…

Rég otthagytam a pöcegödröt, amit te blognak hívsz.

de azért minden egyes fejlécképpel, sportbeszámolóval, új témával képben vagy

Mostanra egy kiborg lettél. A diétádban a szíved fogyott el először, azóta sem nőtt vissza. És hogy még a kiskorú gyerekeidre sem vagy tekintettel abban, hogy ez a bullying meg amit rólad találnak majd évek után a neten, az rájuk milyen hatással lesz, az valami elképesztő.

engem tesz felelőssé azért, amit ők csinálnak

S bizony, miközben a transzok biológiáját firtatod, az milyen már, hogy egy nagypapakorú pasastól esel véletlen teherbe, az aztán a biológia csúcsa. Fújfúj szivárvány meg gender, de hogy valaki ilyen idősen milyen difik mentén kezd bele családba, azt ugye fedje néma csend és hagymaszag.
 
Jánost gyalázza, ennyire övön aluli. pedig, Ágnes: férfi és nő megszereti egymást, lélek, szellem, test összeolvad, ennyi. értem, hogy miért nem érted. ha meddőségi kezelésre jártunk volna, esetleg érteném, miről beszélsz, de védekezés mellett lettem terhes Julival
 
minden korosztályból és nációból vannak barátaim, okos, több nyelven beszélő, életigenlő emberek, nem Stockholm-szindrómás csápolók. Tőled, aki nem olyan volt, és most szándékosan nem az ellenségeid említem, mind elszelelt. Isolde, aritareal, borderlány, Nitta, cinke…a sort folytatni lehet a végtelenségig. Aki maradt, az mérgezett lelkű, mint te és tök mindegy, hogy mellette Nobel-díjas-e a szakmájában. Nem felejtem el, mikor egyikük azt hitte, te írtad az Eszméletet.
 
Bárki, aki elment, azért én vagyok a felelős, nyilván. Mintha én akartam volna őket a köztelembe, nem fordítva.
 
A gyerekeid még kamaszkorban sincsenek, csak várj. (ööööö, de, mindhárom) Én nem írtam semmi olyat rólad, ami nincs a blogodon.
 
Szentesi is csak csokorba szedte amit TE írtál róla, évek alatt. Aztán meggyanúsítod, hogy ő teszi tönkre az olvasottságod. Vállald már a felelősséget, 45 éves leszel lassan.
 
miért, nem szabad Szentesitől írni? Szentesinek Angéla küldte át, hergelte bele. bánja is már
 
én nem az őrület sötét lukába tartok, hanem a másik irányba.
 
de én már megőrültem rég, már 2015-ben ilyeneket irkáltatok, akkor most hogy?
 
(Villő) SOHA ne írta le magát sportcsodának meg soha nem nézett le mást mintha olimpikon lenne.
 
hát mivel lófaszt nem tud, se jógázni, se tornát, se futni, se súlyt emelni, állandóan leáll, semmi nem következetes, csak a hashtagek. gyenge, hiú, csak a ruhák érdeklik és puha. ennek ellenére hashtagművészete az alábbi irányba bontakozott ki, és ezt mind nekem üzeni, hozzám képest képzeli el. mit írna, ha dicsekedne is?
 
 
 
Soha nem írt olyan szemenszedett hazugságot, mint te, hogy végtelenségig szálkás. Az soha nem voltál. Stallone a Rocky-ban, Travolta táncos filmjei, vagy ha idősebb nő akkor Sigourney Weaver és Linda Hamilton a Terminátorból, akik leszálkásodtak. Direkt nem sportolókat írtam és nemcsak fiatalokat.
egy negyvenes, háromgyerekes, fullamatőr irodalmárt világsztárokhoz hasonlít.
mutatnám, miről beszéltem, mi az, ahol leáll a ciklus (persze kinek mi), mert ezt nem bírták szó nélkül hagyni:

2015. július

2015. november

Korábban a lábam volt a legkevésbé formálható testrészem.

vajon Ágnes miről beszél, amikor a testéről beszél?
 
Nem, az élet rendjét nem te szabod meg. Ami neked a rend, az nekem nem lesz az, te az Atlanti óceán túlpartján kiabáló, tehetetlen kis csótány vagy, aki semmi tiszteletet nem érdemel most már.
 
Mikor Szentesi kitette a bully-dat, na az ott, az volt a többszáz ember, aki megírta a tutit. Mindnek az elmebaj jutott rólad eszébe.
 
elit társaság, önállóan, kritikusan, csokiszív
 
Bizony, továbbra is gáz, hogy igény mozgalmat nyitsz és minden pontosvesszőt kijavítasz másoknál, de a saját bemutatkozó (!) szövegedben hiba marad. Meg amikor dühödten csapkodsz és minden sorban van elütés, az egy kórkép.
 
vagy csak sokat írok?
 
Amit Szentesivel csináltál, azért másfél évet is kaphattál volna ebben az országban.
 
ööö, nem, ott sem. ő egy közszereplő, rinya meg rák mögé bújik, egy kavarós és kártékony, tehetségtelen liba.
 
Ott vannak azok a lábak, amik neked soha nem lesznek, igaz, te csak futoGATSZ. Belecsapsz ebbe-abba, a feszes étrendet nem tudod tartani három évig voltam 50 g ch alatti full ketó, amíg megcsináltam a formám. te próbáltad meg és te nem bírtad… ezért kitalálod, hogy egész életedben egyoldalúan fogsz táplálkozni, aztán mikor nem tudod betartani, telihold lesz a fejed, mikor visszafogyod, akkor meg csoffadt.
 
fú, a fejet ne kezdjük el, sírni fogsz
 
160 centis nő, sosem lesz ilyen lábam, ajjj!
 
 
És most fuss, bele a vakvilágba és hidalj le-ami nem akrobatika, egy ötéves gyerek lemegy hídba. Meg minden, ami női torna, lefeszített lábfejjel szép, amit nálad nagyítóval sem lehet látni, te nagy olimpikon.
 
hát ha még dicsekedne is Villő, a hashtagművész! egymást nyalják, megvásárolják, lekötelezik, használják
 
 
Korábban ezt írta a sunyi dög:
most már nem szép a teljesítményem és nem néz ki úgy a testem, ahogy…. de Villőé igen!
 
Mondd, hogy lehetek olyan, mint te? ez a fordulat tőlem lopás Az erdő szélén lakó, ez nagyon zavarja fidesznek néha az önkormányzati lakás miatt benyalizó jézusom romlott lelkű elme elmének lelke, aki éjjel itt az nappal csattogtatja a billentyűt és akinek a szemétségeiből  és hazugságaiból egész repertoárja van, a mai napig, saját weboldalon.
 
Gondold meg jól, Éva, milyen nyomot hagysz magadról a neten és hogyan kezded az új évet. A döntés a te kezedben van.
 
aztakkurva
 
Igen, én mentem először a blogodra és kötöttem beléd. De ezt már százszor visszaadtad. Te jöttél be a postaládámba. Mikor ÉVEKIG nem szóltam semmit, te említettél minden 3., 13., 33. bejegyzésedben.
 
dehogynem, ott mocskoltál, ahol tudtál, mint légy a szarra, a Gumiszobán
 
Mert érezted nálam az erőt és mert kurvára unatkozol, ha nincs hepaj az életedben.
 
éreztem, éreztem, még a szépségedet és a nyakadat csodáltam, ez van
 
Írtam én rólad valótlant? Hogy kurva vagy? nem, azt a Lucita írta, de még az is egyenesebb, te csak vájkálva-fennkölten elemezgetted a férjemet, halottaimat, jelen és összes kapcsolatomat
 
Mocskoltam a férjed? Annyit írtam róla, hogy súlyos issue-ja van annak, aki hatvan évesen akar új életet kezdeni. Felelőtlen.
 
igen, mocskoltad, szégyelld magad
 
Ott van két fotó, azzal gazdálkodj, gyerünk, tedd be azokat és írd alá hogy lóg a hasam meg kövér vagyok. Ahol a tengert nézem, az a fekete sort XS-es. 😛
 
ez aztán! :DDDD
 
Megeszed a halászlevelet, lerakod a gyerekeket, aztán a vízszintes lambada után még ki sem hűlt a lepedő, mész a netre és osztod a népet, mint a cséphadaró.
 
nem olvassa a blogot, “lambada” – iit súlyos szexuális trauma van, ahogy erről ír
 
Senkit nem érdekelnél, ha tudnál valóban jó szövegeket gyártani, aminek 80%-a nem redditen való csámcsogás.
 
több tucat nő rág, liheg, lohol utánam Angélánál, te is köztük vagy, és egymást nyaljátok. bütykök, gyűlölködés, magány, macskák, hájak, elképesztő tárgyi környezet, facebookfüggés és hihetetlen arrogancia
 
Engem egy ember sem ismer személyesen, nem tudjátok, milyen vagyok. Téged olyanok hagytak ott csapatosul, akik többször találkoztak veled és tiszteltek. Lásd amit Kovács Csilla írt ma. Eltaszítottad magadtól a joviális, jóindulatú, értelmes és mély embereket.
 
és nem szakad rá az ég. mintha nem dönthetném el én, kit akarok a közelembe. manipulátorokat és ostoba, irigy, aljas libákat nem. rájuk is szóltam
 
Velem ilyen soha nem történt.
 
tán mert nincs blogod, senkit nem érdekelsz, mégis ott rikácsolsz mindenhol
 
Ezt kéne irigyelni? Neked minden kompenzáció. Fiatalon egy bántalmazó kapcsolatban voltál. Mikor összeszedted magad, egy viszonyra futotta, neked az a nagyszerelem, pár hónap.
 
elemezd már ki…! iszom a szavaidat, te csodanő. a házasságomat kihagytad, pedig az volt a leghosszabb kapcsolatom. a legviccesebb, hogy a bezzeganyát te szétpanaszkodtad a kulturális különbségek, a gyötrelmes szex, az elhidegülés, az abuzív férjed miatt
 
Fogalmad sincs, mik ezek az érzések igazából, nem tudsz szeretni, mert abból is csak az egód fontos, nem a másik. És mikor ezt észreveszi az illető, siet haza !!!!!!!!! a szoborszerű szépséghez, azt a kurva aki te soha nem voltál és leszel. Mint ahogy újságírói díjat, felkéréseket, igazi könyvet sem tudtál kiadni, olyat, amit a Magvető kiadó jegyez. Mert attól, hogy valamit újranyomnak, nem biztos, hogy igényes, ezen az alapon az 50 szürke árnyalata vagy Bartos Erika lenne az irodalom csúcsa.
 
meg kellett volna keresni a Magvetőt a ketogén étrenddel, én mondom…
 
És azokat a waldorfosokat, akik kedvesek voltak hozzád, akik segítettek meg a gyerekeid egyáltalán oda jártak és kaptak közösségi értékeket, szintén százszor sárba tiportad írásaiddal.
 
jézusom. loholtak utánam a nagyseggű, képmutató tönkölyzabálók. viszolygok az egésztől. te Ágnes, a waldorfba befizetsz, aztán csókolom, semmi közöm ezekhez a horgoló pótcselekvőkhöz
 
Nem tudsz örülni, hogy más ajándékot kap a blogtalidon, pedig az nagyon jó, hogy túlnőtt rajtad. Erre lehettél volna a legbüszkébb, de nem, te ellenalkimistaként ebből az aranybólis hamut csináltál.
 
aztakkurva, a jóság parancsa, hogy baalek legyek, és a fakók tündökölhessenek a BLOGOm születésnapján. de én hygatam, pont hogy hagytam, az volt a hiba! erre lehettem volna a legböüszkébb, hogy maguknak kapartak a tereimben, az én teljesítményembe, közösségembe beleülve, azt szétkotkodácsolva, nélkülem és a tájékoztatásom nélkül szervezett a sötétsárga Barna Zsuzsanna (aki eljött egy randinkra, és a jelenlétemben bűvölte Tamást, befostunk azok) csakazolvassa-bulikat! és nem értette, ezzel mi a gond, majd elindította a méltán híres Nőszintént, hülye liba
 
 
 
Ha tényleg olvasók százai, sőt ezrei fizetnek, de érdekli ez is! akkor simán kifizeted a perköltséget és élsz, mint Marci Hevesen, nem igaz?
 
hát persze, de milyen perköltség?
 
ahányszor úgy írsz a sportról, mintha te találtad volna fel…előbb futottam maratont, mint te, de tök mindegy, ki fut. Csak cikket az írjon, aki beleteszi magát, nem aki az utolsó harmadban érkezik be.
 
utolsó harmadot innen másolja ki, realistán írtam, hogy a nagy versenyeken az utolós harmad elején vagyok, viszont én egy lépést nem gyalogoltam, és nem a futás a fő sportom, meg a férjem se tart el, ugye
 
Neked milyen helyezésed van, akár kisebb versenyen? Hol? Hol van Kiss edző, már nem kell a “külső kontroll”?
 
dagadt amerikaiak funrun kétszázas mezőnyében 5 km-en korosztályos hatodik hely… ne vicceljél, Ágnes. soha nem voltam kis vetrsenyen amúgy, együtt futok a Garami Katalinnal meg a  Bogdán Virággal
 
Miért is utáltak ki mindenhonnan, ahol a hamvas izmos lányokat nézegetted?
 
??? ezt ti találtáto ki, csak mert Arrogáncs DanyCsillát kiröhögtem, és terjesztitek rólam, nagyon felelősen a gyerekeim iránt meg minden
 
Amit meg a külsőmről írsz: nézd meg a box jump fotómat az instán. Ott a “lógó” csöcsöm és hasam. 😀
 
tényleg, na
 
Az egy előnytelen fotóm. És tedd mellé a tied, a zsiráfleggingses ugrásod a teraszon, mint a föl-földobott kalbász, úgy nézel ki. Én állom a két kép egymás mellé tételét.
 
parancsolj, mondjuk nekem látszik a derekam is, és tónusos vagyok, illetve a képem kedves és van üzenete a formamutogatáson túl, ami neked a rögeszméd. az enyém is előnytelen amúgy. tudod, valahogy senki, de senki nem áll kézen és nem áll be fürdőruhában telibe kamera elé, csak #nofilter agyonsmink meg sejtelmeskedés. egyszer meséld majd el, miért kell eltorzult arccal ugrani, mi a nehéz ebben!
 
 
 
Meg az előnyösöket is, a wonderwoman szerkósat, kék felsőben és piros sortban, és az a kép nem 4 éves, mint a te legjobb formád.
 
bárcsak olyan lehetnék, mint te! nem kéne nyakat mosni soha többé
 
Ezért nem veszed már fel a Daquiinit. Utólag persze megmagyarázod, hogy az mind izom, aztán meg az a szöveg, hogy a kezdeti zsírtalan állapotot nem tudod fenntartani. Na, ez az igazság, csak kimondtad.
 
a nulla zsírszázalékú Nagy Ágnes! ki dönt a testéről? én. miért ne venném, vehetném fel?
 
Ez a jó benned, néha megírod azért az igazságot, felfeslik.
 
Hogy a gyereked nem megy be témazárót írni. úha, húha! Hogy falcolással zsarolod az olvasóid. was? dtk ellen volt akció, vissza is vett a hülye liba. Hogy jogtalanul csücsülsz az önkormányzati lakásban, mert van saját tulajdonú is. Hogy más mellét, férjét, házasságát kívánod.
 
nincs saját tulajdonú lakásom, és nem szociális a bérleményem, nincs feltétele. válni, a néma közönyből és baszogatásból kimenekülni, intellektuálisan és jómódban élni, hozzám rohanni öt hét után, Svábhegyre költözni Tamás akart
 
Apropó, ha tényleg a te pasidat linkelték be Lucita blogjára…én nyilvánosan nem írok semmit, nincs dolgom idegenekkel, de nem véletlen akad be neked a pocak. Futtasd még egy kicsit. 🙂
 
ez szép. rászálltok most? soha életedben szóba nem állt veled százzal szarabb kinézet se, ne viccelj.
 
Passzé a blogod, lejárt a warholi negyedórád már rég. Évek óta nincs értékelhető teljesítményed, a blog, amit te nem olvasol, ugye. csak két könyv, százötven cikk meg elkötelezett olvasók meg sport meg szerelem bulvárból vett gyalázkodás és dietetikussal együtt megírt könyv, aminek sorait magad sem tudod betartani. nincs dietetikus, a könyvet én írtam, orvos lektorálta, robbanó siker, nem kell irigykedni, Ágnes
 
Én soha nem megyek utánad, nem küldök a gyerekednek levelet.
 
??????
 
A Bécsi Egyetem germanisztika-anglisztika-kommunikáció szakára jártam, úgyhogy eredetiben olvastam Nobel-díjas könyveket (Toni Morrison, Elfriede Jelinek) mikor a blogod kósza ötlet sem volt még. A Magvető kiadótól van olyan könyvünk, ami 35 Ft-ba került annó, nem tőled tanulok én irodalmat, aki sOportol, bármi légyen is az és pontatlanul idéz Rilkétől. Rajongtam, hát túlzás az, de eleinte voltak jó írásaid, aztán rájöttem, hogy azok is bírálatok voltak, más emberek kapcsolatainak meglesése után, csak akkor még volt annyi eszed, hogy nem írtad ki a nevüket, weboldalukat, nem mentél utánuk. És miután leírod n+1 szövegedben, hogy a nők helyzete szar, a házasság csapda, a férfiak szemetek, lealacsonyodsz szeretővé, ráadásul olyan szituba, ahol a férfi került monopol helyzetbe.
 
nincs Nobel-díjas könyv, író (életmű) kapja
miért is érdekel ennyire az én szerelmi életem téged? felemelő volt amúgy, ja, mert nekem a szív a fontos, nem a kispolgári státusz
 
Semmivel sem vagy különb a kertvárosi feleségeknél, meg ahogy nőknek mész neki, a kritikus újságírás álcája alatt, egy tollvonással húztad át a jó írásaid is, annyira volt valódi, mint a tojáspor. Ezért mentek el az emberek és nem a sunyik, buták, kavarósak, hanem a csalódottak, mélyérzésűek.
 
…nem döntheted el magadról, mi a siker. Annak van fokmérője. Vannak futóversenyek, súlyemelő-bajnokságok, fitnesz, aerobik, irodalmi versenyek, Pulitzer. 5 éve senki rangos ember nem ad neked elismerést vagy akár szabadúszó munkát. Akik fizetnek, azok meg ugyanaz a közönség, mint Szentesi olvasótábora. 
 
hát igen, nekem Pulitzer, Magvető, Nobel és futóbajnokság van kiszabva, neked meg egy lkurva dobozra ugrás
 
…nem irigylem a pénzed és az olvasóidat, hidd el.
 
elhiszem, elhiszem… :DDDDDDDD ésnem is foglalkoztat, ahogy a sportom, szexuális életem, férjem, gyerekeim se!
 
Mint írtam, atkamentes ágyneműtől a DVD visszapörgetőig minden eladható és ezzel semmi bajom nincs.
 
de hát egy szar, amit írok, nincs értékelhető teljesítményem, redditen csámcsogok 80 százalékban és csótány vagyok!
 
De azt nem hiszem el neked, hogy százak utálnak engem. Egyre több szem nyílik fel és azért mentél le védett írogatásba, mert most már félsz a perektől. Ugyanezért lettél nagyliberális-nagyvilágiból hirtelen fidesznyik, ott az önkormányzati lakásod, ahol Pokorni az úr, helyezkedni kell, mert ha valaki beperel, meg akarod tartani. Azt is úgy állítod be, mint valami érdemet, mintha mindenkinek jutna budai lakás az erdő szélén, holott csak rohadt nagy szerencséd van.
 
nem irigy
 
valaki kirakta a pasidat a cuki potrohával
 
gratulálunk, valakinek fáj a hastéma
 
Apropó, lábakról miért nem beszélsz? Mert az a gyenge pontod. És zsiráfos legggings-ben csapatod. Ezen röhögtünk Villővel is, a zsiráf a gepárd áldozata. Telitalálat! 😀
 

A közúti balesetnek sokkal nagyobb az esélye, mint tengerbe fúlásnak, ebben is csak Fortuna játszott a kezedre.

Orgazmusod van egy öregemberrel, egy szeretővel, egy Pocak Tónival és más testét gyalázod. Hát izé…legalább magadnak bevallhatod, hogy neked se a Bredpityuval a Trójából van orgazmusod.

de nagyon képzelődsz te az én orgazmusomról! itt valami lesz. bevallom, de azért mégis úgy érzem magam, mint akit mézesbödönbe ejtettek, és főleg nem az orgazmus miatt

Villőtől egyszer megkérdeztem, mi ez az engesztelhetetlen gyűlölet. Kiderült, egyszer találkoztatok, akkor is megvárattad a légyott miatt. Ha ennyire terhes volt már akkor, miért akartál vele találkozni, miért nem mondtad meg neki, hogy köszi, ne segíts? Valami hibádzik itt is.

szerelmesek voltunk, nem bírtuk abbahagyni a csókolózást

Én ki vagyok? Egy kedves, szerény nő. !!!!!!!! Az a fajta, akihez mindenki gyereke szívesen jön, jönnének a tieid is mert a karaokétól kezdve a palacsintáig, mély beszélgetésig minden itt van és mosolygok, nem úgy ülök itt az asztalnál a kirakóssal, mint aki citromba harapott. Én az vagyok, aki rászoruló, válófélben lévő nők gyerekére ingyen vigyáz, hogy lediplomázzon és meg tudjon állni a lábán a férje nélkül. Az is vagyok, aki rengeteg bezzeganyának segített privát, elküldtem az egyik rászorulónak a csatos hordozóm, csak a postaköltség volt 37 dollár. Én az vagyok, aki a Covid idején felolvasó pénteket tart a gyerekeknek, hogy a szülők dolgozzanak és éjjel hozom be a saját munkám emiatt. És kettő is van, egy a szívnek, egy a pénztárcának (munka), egyik sem irodai és csicskás. Én az vagyok, aki januárban úszik egy mérföldet mellben és utána együtt bőg a lányával, aki megérti Szabó Magda Abigéljának utolsó fejezetét. Én az vagyok, aki autentikus indiai kaja és bor felett röhög a Harvard-diplomás férjével. Én az vagyok, akit múltkor a tengerparti futás közben egy szőke (nem pocakos, nem hatvanas) szörfös srác szólított le.

hogy elvesztetted a pénztárcádat? erről forgattak egy filmet, hogy az elhízott nőket kik és miért:

https://www.imdb.com/title/tt1403214/

Az én életmódváltásom nem egy domb felcsipegetése volt, hanem egy K2 megmászása. És büszke vagyok arra, ahol vagyok. Én apámat túléltem, senki nem tud már bántalmazni, a szavaid lepattannak de nem hagytam szó nélkül, az én pofámba többé büntetlenül senki nem csap, még egy kis csótány sem.

szépek a képzavaraid, de én nagy vagyok, és leutánoztad azt, hogy ha piszkálsz, kapsz a rút pofádra. Ágnes! csúnya vagy, képmutató és irigy, ezen kívül rámszálltál a tyúkóllal együtt

Guminak nagy kegyesen beültél az autójába, bíróságra cígölted volna a gyerekét. ez is hogy volt, Gumiszoba:

A valóság: nálunk vendégeskedtek, háromfia és Angéla, aludtak, ettek, maga ajánlotta tanúnak a fiát, akire épp én vigyáztam, és aki csodált a kiállásomért, mert megtámadtak a fogason:

Veriférje, aki tortát sütött neked, kapott a pofájába szintén az elektromos autója miatt

ebből egy szó sem igaz, soha Verit nem bántottam, senki autója nem érdekel, ez is ilyen aljas ráfogás, amúgy semmi közötök. más jellegű és a férjjel kapcsolatos volt a konfliktus

Te nem naiv voltál, hanem hálátlan. És kegyetlen. Soha nem felejtem, ahogy egy éhező olvasód kifakadására egy étteremből oltogattad le nagy kegyesen.

jött zsarolni, miért írok a ketogénről, mert ő éhezik, énmeg kiröhögtem, mert azért ez már turbóirigység

Oké, te hány idegen nyelven tudsz Nobel-díjas ÍRÓT olvasni? Missz Igény. 

Guglizd ki, hány bukósisak-hiányra jut hány tengerbefúlás. Mákod volt.

a filigrán exolvasót is lemalacozod.

mutatom

Aki téged szépnek tart, az nem A kategóriás pasas, bocsesz.

téged persze…

Egy volt, aki 3 hónapra kihasznált, de sok éves házasság után egy újdonságot lehet szépnek látni, holott csak _más_, ez volt a varázsod.

kihasznált… Ágnes. én kölcsönös szerelemből élek, szeretek, ez megvan?

persze hogy más vagyok, okos, kedves és nagyvonalú, élet van bennem

Bikinis képed meg? Félárnyékban, homorítva, hátulról jövő fénnyel.

ezt így megmutatnám:

Mikor te karácsonyi ájtatos szöveget raktál fel a blogra, közben meg mocskolódtál, én a Mexikói-öböl partján rozéztam barátokkal, családdal. Sárkányt eregettünk, strandröpiztünk. Ott a kép az instámon, nézd meg: én mezítláb futok a tengeri homokban tíz kiliket, míg te a dzsindás és omladozó falak közt mindig VISSZAnézve masírozol egy olyan ezüst kabátban, ami utánamdobva sem kéne.

de nem ám. ilyenkor mindig elárulod magad, Ánes. faszságokat belemagyarázni kabátba, hátranézésbe, annyira erőltetett. miért ne omladozhatna egy művészies fotón egy fal? Áder Jánosnak jó a fal.

Nekem nem kötelességem az életemről, orgazmusomról mesélni, értjük! :DDDD de ki kért erre? a férjemről meg majd lesz fotó, esetleg. De nem akkor, amikor te mondod, hanem majd mikor én úgy gondolom.

hoppá:

Mindenféle rendű-rangú emberek szövetkeztek, hogy együtt lenyomjanak, mert meguntak. Nem kell, hogy szeressék egymást. Az ellentéteket félretették mert elegük lett belőled egyszer és mindenkorra.

…a filigrán exolvasót is lemalacozod. (…) Eszter ezeken a képeken sem zsírdisznó és beteges, ahogy a zsírszázalékuk alapján kategorizálsz embereket, mikor neked sem Adoniszok jutottak. Vagy Bredpityu. :DDD De nem is baj. ha téged szépnek lát valaki, őt is tudja.

Szédületes, amit csinálsz, lényegében azt szeretnéd hogy én szeresselek, igazat adjak neked, szövetségesed legyek olyan emberek ellen, akik nekem soha nem ártottak, felszólítasz szinte, hogy irigyeljelek. ????? nem kell téged felszólítani. önként foglalkozol velem évek óta a baromfiakkal napi szinten, én meg szétszopatlak Kicsit gondolkodj, ha fordítva lenne és én jönnék utánad ilyen kétségbeesve-mocskolódva, mit gondolnál rólam. 

nem vagy blogger, nem érdekelsz senkit, soha nem én mentem utánad. belém kötöttél, ádáz vagy, kapsz a pofádra, megmondtam

Az XS-es sort sima Champion márka, otthon is kapható, próbáld fel, már he feljebb jut combközépnél. 😀 Azt meg te is tudod, hogy 26-27 perces 5 kiliket nem lehet lógó hassal lefutni, ha voltál futóversenyen. Oh wait, addigra, mire beérsz, azok lezuhanyoznak. 😀 Előre szólok, ultrára készülök, úgyhogy ha le akarnál caplatni egyet és utána megtalálod valahol az eredményem, nem téged “utánoztalak”.

perszepersze, ideális futóalkat vagy

Éva, én még egy napot nem szánok már rád, most is azért válaszolgattam, hogy lásd, én nem félek tőled.

 

*

Breaking!!négy! VILLŐ BIKINIBEN!!! Életszerű.
NAGY ÁGNES BIKINIBEN ÉS ÚSZÓGUMIBAN! Ezek fikázták az én testemet…

*

A csúnyácska leszbi harsányqueen, Pintér Melinda Luca, akit amúgy nem ismerek, de figyelget, beállt csaholni a tömegbe, gyűlölködni, falccal szégyeníteni májusban.

Én ezt tegnap felfedeztem, és megválaszoltam.

Na, őrjöngés van, “fogyásom”, könyvem figyelgetése. Időközben mégis van pasim, pedig, ugye, a behazudott pasimmal voltam Gyenesdiáson Gumiszoba szerint. HONNAN TUDJÁK, HOGY VAN PASIM? Neki viszont nincs nőiessége, az a hajó elment, kedves Luca, amikor parazitának nevezted a magzatot:

Egy mosolyért odaadtam magam bárkinek… És jelentéktelen vagyok.

Én soha nem proliztam, a fogalmat nem ismerem, nem is kell, ti buták és aljasok vagytok simán. Jaja, tönkrementem, micsoda szar élet, tudjuk! :DDDD Egy jó taknői vagy demenspelenkázó állásra vágyom, meg mufurc, felnőni képtelen, lusta gyerekre. De leszbiséggel turnézni, magzatot leparazitázni is menő!

Micsoda nő!

Ez a nagyon eredeti asszony, aki nem bírta elviselni a hidamat, sportosat játszik. Ésbazmeg, van pofája odaírni, hogy az idő igaz:

*

lógó csöcsű, csúf arcú, hájas hátú nők figyelgettek, elemezgettek nagy fölényesen, gyalázták a sportteljesítményemet, aminek a töredékére nem képesek. ez a nő fikázta a testemet, meg írta, hogy nem jön rám a Daquini…

annyira szomorú, amikor valakinek ennyi ideje jut hazug és melós önreprezentációkra, magamutogatásra. Villő kínjában és unalmában a szexualitásról agyal életidegen mondatokban, ő FLUID. se férfi, se nő, ez egy SPEKTRUM, a csöcsmutogatás meg a rózsaszín, túlbonyolított csak-koszos-ne legyen edzőcuccok is beleférnek. fotózgat, szexiskedik, van ideje. én a kilencedik kilométernek vágok neki épp mínusz kettőben, sárban, sötétben.

ezeket utálom a legjobban, akik agenderek meg kísérleteznek az identitásokkal, meg fluidok, mert ők semmit nem vállalnak, csak magukra tesznek egy figyelemfelkeltő címkét. és ez mindig jóléti kamu. sajnos, én az alapokat sem, ám pont azért nem, mert van életem, gyerekem, egy gyönyörű férfival kefélek. egyszerűen, ahogy az isten megteremtette. nincs szükségem különlegeskedésre. és ha valaha is átéltél volna hasonlót, nem lennél ilyen kétségbeesett

a hajam miatt is bántott. az övé:

az irigyei. az életmód utolér…

az a száj… ööö.

Ezek az emberek, akik odameg vissza vannak, hogy mennyit főznek, milyen jól élnek, boroznak, és de vicces elhízni, 2018-ban odarongyoltak a fb profilomra engem vicceskedve kioktatni, hogy willendorfi Vénusz a szép és ők igenis dagadtak. Úgy, hogy nem voltak ismerőseim.

*

Ha ez ekkora dráma ez, ennyire kell hazudni, és “lebukás” van, akkor valamit nagyon elbasztatok. Miért nem lehet az, ami nálunk volt, és ami miatt Lőrinc is megúszta a csalódást, hogy eleve metaforikus, elemelt, jelképekkel teli világban nevelkedik a gyerek, és akkor nem fog faggatni, hogy “de igaziból feltámadt?” meg “hogy tojik a nyuszi tojást?”. Az irodalomba nevelt gyerekek értik, hogy van hétköznapi regiszter, meg van a varázslat. Csak hát aki materialista vagy nem-irodalmi vagy tébén nő fel a gyereke, annak a karácsony is kereskedelmi kamu.

mmm… egész bizsergek. az a vicces ebben, hogy még nagy séfnek is képzeli magát, mert LILA a bazsaikom. ha Zsolt instrukcióit követed, és megsütöd az illatos pina pitét (ez nem paródia!), meg a többit (ember nem eszik ennyi lisztet, naponta pite, ráadásul szexhez hasonlítva, blöeee), alapanyagok nagyjából: vaj, cukor, fehér liszt, hús, némi gyümölcs, zöldség csak íznek, aztán elheversz, olvasgatod a nagy felismeréseket meg a vágyaid tudatosítását, akkor garantáltan senki nem akar szexelni veled többé a büdös életben.

nyííí, love brand… az  olcsó hergelés, álszentség, butaság és influenszerré kurvulás honlapja.

___

*

kettőt szült, de örökbe fogad (beelőzve meddőeket…), mert CSOK. jól jött volna az a harmadik gyerek, de sajnos, most épp nem felelnek meg az albérlet miatt, de a ház meglett volna, csak hát nincs. jó, ha kibújik a szög a zsákból, ki mire használja az örökbefogadást.

garantálja

közben Violetta eltűnt a képekről

Gumiszoba: “szegény Kozma Szilárd volt az első áldozat”, tényleg, Villő nekik írt kommentjei, olcsó és aljas gúnyolódás, őt nem bántották, mégis addig ugrált, míg ő is nem érezhette magát áldozatnak, azokhoz mit szólna a kedves munkáltató?

*

meg sportolj és élj egészségesen! böjtölj, és ne igyál! :DDD

*

kifogyhatatlan. kiírja a homlokára, hogy zaba, parádézás, önillegetés, mások dolgozzanak helyette, csóróság mint ethosz – a legjobb esetben is gagyi nosztalgia. SEMMI másoknak segítés, saját teljesítmény, ész, bátorság, meló

annyira ciki szegény, ahogy eladja magát és a követőszámát. milyen érzés így használva lanni?

nincs feltöltve a szája, nincs. hát mondja!

akiből az ösztogén kimegy, annak nem ilyen a szája, ez teljesen mű, és nem is ilyen volt. és a homloka is természetellenesen sima, Mérő Veráé is. nincs ezzel baj, legalább hazudni nem kéne. vagy olyan követők előtt parádézni, akik erre vetik rá magukat.

*

a másik, amitől hányok: az erőltetett poliamoria kirakva cikkekbe, facebookba, politikai ügyként pántlikázva, elnyomottsági témaként, “láthatóság”. propagandiszikus tartalom a szabadnem blogon. a POLIAMORIÁról úgy beszélnek, mintha feltalálták volna a rák ellenszerét. és ugye természetesség, könnyedség mindenek felett! előfeltételezés, hogy mindenki őket nézi, hát nyilván. lehetne láthatósági mellényben nyalni egmást közterületen, esetleg. tényleg, annyira hevesen ez érdekel mindenkit. ostoba libák.

nyilván megjelenik a szemünk előtt három sudár, ifjú, videoklipszerűen nő, de attól tartok, a valóság sokkal szomorúbb

a szexualitás semmilyen jelszó alatt nem való közterületre, mutogatva. legalábbis önazonos, őszinte, a dolgokat a helyén kezelő ember ilyet nem csinál. és nem lesz abból politika, hogy vannak, akik nem tudnak megbékélni vele, a helyén kezelni, és ezért kényszeresen ezzel foglalkoznak

*

felnőtt nők egymás közt. és: szavazz Szentesi sütijére a versenyben! aki, lám, odahagyta a nagy egészségesélet-gluténmentes-edzős énjét, mert ennyire komoly, most SZAKÁCSKÖNYV

ilyen nincs, vagy van? fujj, hogy nem szégyellitek magatokat!

a magasrangú kormánytisztviselő szabadidejében szétfröccsenő hájmellel, áldús hajjal és szarrá bjutifilterezve tekereg kicsit, hogy lássa a szerelmem, akire rávetette magát, ja és mindez EGYÜTTMŰKÖDÉS, AMIRE FELKÉRTÉK :DDDDDD és #csakazkoppintja hashtag a legalsó!!!

a nap, amikor az igen szerény képességű Mérő Vera lájkolja azt, hogy én agyhalott véglény vagyok, akinek az anyja picsáját

Ne legyen félreértés: Mérő Vera engem nemigen bántott, mondjuk kicsit odarohant vihogni és fontoskodni, amikor Szentesi Éva pörgette a képmutató, aljas, önsajnáltató hisztijét, mert mindig oda kell menni lihegni, ahol sokan vannak, de akkor engem sokkal közelebbi, bizalmas ismerős is elárult. Ezeknek mind az a bajuk, hogy nem elég jók abban, amit csinálnak, és nem szereti őket önmagukért senki, ezért jókislánykodnak, lihegnek, bizonygatnak, bandáznak együtt. Az odarohanók, a kommentelgetők. Aztán rákezdik, hogy bully meg gyűlölködés. Azért ilyen álszentek, mert szoronganak, hogy tehetségtelenek, mint ahogy azok is.

Na de Mérő Vera megtestesít mindent, amit meggyűlöltem az álszent progersszióban. A hüppögést, a fontoskodást, a szakzsargon blöfföt, az igazodást, hogy ki mit szól, az önszenttéavatást, a moralizálást és a rossz mondatokat, a saját gondolat hiányát. A szolgai felmondását a dogmáknak, a következetlenséget, az ólszerű hangulatot. El nem ismerné, hogy a saját ki érdekköre, haverjai, dogmái nevében gondolkodik a világról, ő az elvont Jót tetstesíti meg és “edukál”, meg erkölcsi díjakat osztogat föntről: “szuper”, “kalaplengetés”, “ezért érdemes volt kinyitni az internetet”, a következő poszt egy lincslehetőség azoknak, akiknek az ilyen (előzőleg részletezett) kontent elég jó (és azokk mindig kaphatóak lincselésre, és elég sokan vannak). Ebben utazik, hogy ráugraszt embereket egyetlen személyre, majd azok behergelik egymást, aztán kipakolja, hogy ő de szép, de karcsú, meg ha ő tárgyiasítja a tetsét, az oké, majd ír egy a szó veszélyes fegyver, bánjunk vele óvatosan álszent posztot.

Miért kéne ennek örülni, drukkolni? Miért az a jó ember, aki ott pletyózik idegen emberekről?

És a személyeskedés. Van is hozzá kinézet:

*

megint gepárd! :DDD csak szólni kell.

ha úgyis innen veszed, mit csinálj, akkor, helló, Villő, holnap JÓGÁZZ! meg írj valamit a buddhizmusról, vagy mi, hindu-, hogy te annyira spiri vagy ám, hogy nem azt lesed, ki hogy él, hol nyaral és nem a drága cuccok érdekelnek. ez szuper kontent lenne!

én rongyokban, betegen, eladósodva, műtétből lábadozva, láncdohányosan is menőbb volnék, mert én magamnak találtam ki a dolgaimat. mert szabad vagyok. mert leszarom a strébereket.

majd jelezd, ha ilyesmi a testösszetételed.

és várjuk a nem nyújtózkodós, nem trükköző, nettó fotót is!

*

Itt kiderül, hogy pont neki vannak ilyen “jaj, most választanom kell” áltisk csicska rajongói:

Az én olvasóimnak nem kell választaniuk, hanem eleve nem olvassák azt, ami szar és demagóg és önös. Illetve akik igen, azok itt 2016 körül már végképp belefáradtak a kicsit is elemeltebb szövegekbe, vagy megsértődtek, hogy nekik se hagytam, hogy manipuláljanak, irigykedjenek meg ájtatoskodjanak a sportolásommal kapcsolatban. A helyzetet nem én éleztem olyanná, hogy vagy neki vagy nekem hiszel, de így van. És nem is én loptam le másvalakinek a blogját, üzenetét, kiállását, körét, gesztusait. Nyilván ha ott puncsolsz, ne gyere a közelembe, de csak azért, mert utálom a típust. Itt nincs puncsolás.

*

Önmagában az is epic, amikor hatalmas hisztit gyártanak abból, hogy főznek, de a legviccesebb az, aki minden teljesítmény nélkül kiáll embereket oktatgatni. Villőnek megtetszett a sportmozgalmam. És nehogy már rám hallgassanak! Le is szól. Borzasztóan szeretne ő lenni az, aki megmondja másoknak, mit egyenek, hogy eddzenek. Hatalmaskodni. Dől is a 15 meg 23 lájk. Itt jegyzem meg, hogy a faddietozás a dagadtlobbi szövege, gyűlölnek mindent, ami erőfeszítés Fingós kaják és ijesztő bazsalygás.

*

Nincs is szebb, mint a mikor transznemű ócsárol meleg férfit langyos egyetértő közegben. Kurva bátor vagy!

A következővel együtt külön vicces. Pár hetes ez is:

*

És még mindig les, rám célozgat! Villő, Villő, ki nem lát át rajtad? “2021-ben a nőalázás, testszégyenítés nem oké…” 2020 van, aranyom. SZENNYBLOG!!!

2020-ban neki is oké. Vanmelle, vandereka, nemrönkcombok. (Amúgy azóta az, hogy ő gepárd, eltűnt.) Másod sincs, Villő, csak melled. Ezért akarsz engem alázni.

*

Ez állati vicces, ahogy szemen köpi magát. Próbálta ő is finanszíroztatni a blogját még nemrég, csak hát… A másik, hogy mennyire meg akarná mondani, más mit viseljen el. Itt most elárulok valamit. Azt viseled el, amit a legsajátabb érdeked, jó érzésed szerint el akarsz. Nincs ilyen, hogy el kell viselned. Elv, törvény, szokás sincs. Mindenkinek a saját döntése.

Ezt így köpte ki a net gyomra.

*

Pirner Alma hírlevele. Milyen unalmas és lusta vagyok én! Ööö, Alma, a fétismentes, kinkymentes és bonyolításmentes szex, vagyis a vanilla nem azt jelenti, hogy bruttó 12 perc a kúrás, csak azt, hogy őszinte, eredeti formában is élvezetes, és net helyett inkább csináljuk, sőt, nincs szükség műkörömre, rafinált fehérneműre sem. Miért? Mert őszinte emberek között zajlik, és ők nem rusnyák. A szép test, az nagyon vonzó, és egymást szeretik. Megint kifele igazodás, bonyolítás, pénzért módszer, tekintélyelv, mindezt egy hanyatló szépség monetarizálja, aki a már becsicskult nők legmélyebb félelmeivel (hogy elhagyják, hogy elhízott, hogy nem elég izgalmas, hogy a személyisége nem számít, hogy örökké gésaként kell viselkednie, hogy nem úgy szexel, ahogy kell) szórakozik kapzsin. Ez a fajta párkapcsolat-szerelgetés a tükörképe a csajozóművész-képzőknek. Vagyis, a nőknek a már meglévő monogám párkapcsolatot kell rafkózni, a férfiaknak meg új és új trófeákat vadászni, csókzárással, számzárással.

őt érdekli a szexuális életem. Haha!

na, a túloldalról is.  LAKATLAN SZIGETEN CSAJOZÁS, jó lesz!

*

nem hiszed el, elkezdte copyrightozni a 13 lájkos (abból egy a Lendvai Eszter…) fos posztjait. mert zavarja, hogy kiröhögik. és mert kapott egy pofont, hogy az én blogom szövegeit ne írogassa már ki saját kontentként. na, azóta Villő kopirájt.

miért, miért jó neked, ha ennyire lihegő strébernek, utánzónak és röhejesnek tűnsz?

késeket fotóz és rám célozgat. a fenti képen twostrokethunder (Vecsey Tamás rendőrhadnagy) betagelése azért is elképesztő, mert ez az ember feljelentett engem egykori munkaadója hatáskörébe tartozó (budaörsi) kapitányságon, és sikerült akkorákat hazudni, hogy engem gyanúsítottá tettek, de igen hamar, egy félórás beszélgetés után megszüntették gyanúsítotti státusomat. a jogász úr nem tudta úgy rendezgetni a “bizonyítékokat” és annyit hazudni, hogy megálljon a “zaklatás”. Villőnél erre utalva van célzás a bosszúra, a becsicskult Tamás meg lájkolja. bár kisebb gondja is nagyobb ennél. ó, Tamás, hitted volna itt a karjaimban epedezve, fortissimós érzelmi levelek százait írogatva, a pénzemen méregdrága helyeken zabálva, mámorban, hogy 2020-ra odáig süllyedsz, hogy primitív, gyűlölködő, méylen lenézett, “csufipofa” libákkal együtt fogsz engem mocskolni – csak mert te hazudtál? otthon is, magadnak is, nekem is. velem vitetted el a balhét, hogy ne derüljön ki: te árultad el a családodat, te okoztad a fájdalmat, és nem én akaszkodtam rád.

Villő tehát a betageléssel azzal a férfival próbál látványcsevegni, aki engem az élete szerelmének nevezett, rajongva és spirituálisan imádott, és akit kinézett magának és irigyelt tőlem. a gyilkos eszközök poszt para, világos mentálisválság-tünet, egyben a killbillem koppintása, de miért nem vagyok meglepve.

*

Soha nem terepfutottál, te liba, még síkon se futottál, mert hiú és lusta vagy, órákat szelfizel, szinte nem is edzel. Mint ahogy a te szinteden és érdemeiddel sabbatical sincs, ez is vetítés, hanem KIRÚGTAK. Nálam olvastad az elmúlt hetekben, hogy terepfutás (sose hívtam annak, csak mióta megnéztem, mennyi itt a szint, és ez bizony az), rögtön te is hillsprintelsz (SPRINT, bazmeg! biztos, nulla edzésmúlttal) a lapályon, ahol élsz…

Ej, de futni kezdtünk most meg. ROTFL. hesteg önazonosság. kérdezte valaki, mitől lett a sokáig dundi, ezt hisztisen védő, femi-testpozitív, “az egészség nem súlyfüggő” Villő ekkkora sportlédi hirtelen, mi több, mindannyiunknak, akik a homályban bolyongunk, a tanítója és fáklyája. hát úgy, hogy miután ő és Angéla (Gumiszoba) rikácsolva és gonoszul évekig ágáltak a sportolásom ellen, nem bírták elviselni, nyilvános kommentekben ócsároltk és célozgattak hol itt, hol ott, az én videóm alatt, szemétkedve, irigyen, írtam nekik egy (közös) e-mailt, hogy sajnos nem olyan az életmódjuk és a testük, hogy engem e téren bírálhassanak, és talán a saját testükkel lenne dolguk. na, erre rákapcsoltak. így lett Gumiszoba hirtelen olyan, aki mindig is le tudott menni hídba, spárgába, ezért görkorcsolyázik (már kétszer volt, SIKLÓREPÜLÉSHEZ hasonlítja…), ezért fetreng a fűben “félmaraton után” az én versenyem másnapján (hazudott, mert nem fut, 21 km-t biciklizett…, de még a póz is koppintás), Villő meg kitartóan edz, de legalábbis fotókat pakol fel, mert erőszakoltan fogyni akar.

 

na és lettek is olyan kontentek, szirmavesztett tulipán a csokorban mint lájfsztájl (micsoda metafora!) gyönyörű asszony ügyesen elhever, behazudja a FÉLMARATONT, tényleg sárgultam az irigységtől. ezeket ő menőnek tartja, és rám célozgat hashtagekben:

Lassan elérnek az én 2014-emig. most a sport a menő, de főleg a ruhavásárlás és -mutogatás. e majmolás hevében már Angéla is Villőtől kapott Daquïniben takarítja a budit. mindezt nekem üzenve #nemketo #éljenaszénhidrát hashategkkel, nyilvános posztokban mutogatják.

olykor persze Villő hetekre elhever, de mindezt sticktotheplan hashtaggel teszi, a legkisebb zavar nélkül basztatja a nála jobbat, aki szerinte nem elég tervszerű. Villő, a stréberek se nem eredményesek, se sokra nem viszik. akik sokra viszik, és még jól is érzik magukat közben, azok az életörömdús és szenvedélyes emberek, nem a savanyúak.

ja, van még: kiröhögtem: sick to the plan, esetleg non stick pan. ez a liba annyira autista, hogy erre rendelt leragadáselleni serpenyőket Koreából. nem tudok olyat írni, hogy két nap-hét múlva ne azzal a szóval ivsekedjenek valahol

amúgy én bármit csinálok, de tényleg, kétszer felemelem a lábam, vagy bringázok egy kilométert, ha épp kedvem van, én már márványból vagyok. eddzen öngyötrően, lihegve az, aki szarul néz ki. meg aki egész életében nem tette. senki nem hiszi el neked, hogy élvezed. azt meg főleg nem, hogy eredménye van. csak a mutogatás.

*

aranybánya volt az elmúlt pár nap:

a segghülye, aljas hazudozó lájkolgatja Villőt. na, vajon hogy találnak ezek egymásra? nyilván a műveltség vagy a lakóhely a közös nevező, vagy talán régi barátnők. ja, nem. azért lájkolják egymást, amiért én a Lendvai Eszter riválisát, az exe új csaját nem, sőt, el is küldtem a francba: mert nekik a közös ellenség ellen kavarni mámorító. amúgy hogy a picsába lehet, hogy évekig basztatnak csak azért, mert kiröhögöm őket, az erőlködős, fotókat szerkesztgető, látszatkeltő szart, amit ők az életüknek neveznek?

a negyedművelt Ágoston László, az önimádó faszkalap letahóz:

Angéla öt perc alatt érkezik és ott pörög, pedig ő ugye nem foglalkozik velem… heteDIK, amint meglátta, hogy kiírtam hogy kilencedik éve írom a blogomat (nyolc és fél évesen), abban a pillanatban neki is kell, hat év és egy napos korban…

ami külön vicces: a se nem tehetséges, se nem szép, se nem autonóm, llenben könnyen csicskítható nők nagy nyelvcsapások után visszahúzták a szájukba a nyelvüket, elirigyelték innen a szabadságot, szerelmet, sportot, leszarást, autonómiát; ellenem gyűlölethadjáratot indítottak, és most a legjobban azt élvezik, hogy azzal szenvelegnek a nyilvánosságban, hogy ők az áldozatok és én vagyok a zaklató.

Ez ő. Nincsenek szavak!:

A vátesz, amint gondoktól redőzve megszólal. Ököllel, azt mondja.

Önérdekű, mártírkodó hatalmaskodás, “bolhából elefánt” gyűlölködő közösség alapítása, szítása. Netes lincselések. A magyar feminizmus transzhüppögésbe fojtása. Extrém kövérség és durva perverziók enablerkedése. Értelmes életűek, sportolók kipécézése és lejáratása. Barátnők giccses szemétkönyveinek irodalomként promózása. A magam részéről örülök, hogy mozgalmi éveim véget értek.

*

hm, finom kis hájragya a felpolcolt csöcs mellett.

egyetlenegy realisztikus, tárgyilagos képe nincs, csak ezek az erőlködések. semmi forma, semmi tónus, csúnya fogak, pufók fej hosszítva, az a nagyon rikka, akinek ronda a szeme, az aljasság kiült az arcára. mindene puha és gyenge. de a felszépített-pózos fotóban meg bennehagy egy ekkora vizuális bakit.

két év nagyon komoly, éltanulósan bizonygatott edzése után nem néz ki sehogy. engem vagy szánalmasan lemajmol, vagy dörgedelmeket ont az utammal kapcsolatban, mintha lenen kompetenciája, vagy bárki az ő tanácsait kérte volna. miközben nemrég dagadtan tolta, hogy az egészség nem súlyfüggő. tőlem vette a sporthoz a motivációt és nekem bizonygat…

*

Azt hiszem, nem írtam még le a nárcisztikus szót. Nem éreztem pontosnak, találónak.

Ez az. Nagy adag unatkozó hatalmaskodással.

ismeretlen: ugyanolyan csoporttag, mint a többiek, csak rámutatott, hogy meztelen a király

Kommentek

*

mondjuk úgy is nézel ki. a pofázás senkit nem érdekel, a meghatott vegánkodás sem, a zavaros bűvszavak, célkitűzések, beígért “valami készül” (eddig semmi…)

a sportot üzenő, izmos, fürge, ügyes, boldog, egészséges test a lényeg, a többi duma.

menj el DEXA-ra, Desdemona, de elég az InBody is, majd rájössz, miről beszélek

mi meg azt tartjuk szomorúnak, ahogy te kinézel, miközben a szakértőt játszod

Villő, a sport öröm, nem erőlködés meg fogadkozás. az én blogomon így lógni, aki állítólag gonosz meg bukott vagyok, hát, ez igencsak leleplez téged. még a daquïnit is itt kívántad meg, te márkalengető liba.

a többi itt

*

milyen jó érzés is a fröccsöntött hősnőség

igazából senkit nem érdekel, mit csináltok

összefutottak a konditeremben, és most kő kövön nem marad (asszem, erre mondják, hogy “nincsenek szavak”)

veri a tamtamot, talán egy nap ő is menő lesz ettől

mindenki mindenhol bármihez ÉRZELMILEG viszonyul

aki nem a facebookon kiabál álló nap, hanem értelmesen próbál élni, az nem látja, nem tudja, tudatlan, homokba dugja:

a liftben is beszél. beszélni kell, nem szabad abbahagyni!

csak hangosan gondolkodik, Vera, a mindenható majd elintézi:

Hát persze, hogy a férje kis tanítványát promózza sunyin. Hányok ezeknek az embereknek az érdekkapcsolataitól, hamisságától, minőségtagadásától, pénzéhségétől.

*

Dear Sir!

Izát, aki 2014 óta rengeteg fogadkozás, edzegetés ellenére legalább 20 kilót hízott és semmiben nem javult, gyógyult, csak néhány szőrszálát kilézereztette, Egészséghős díjra jelölték. Így működik a szponzoros egészségkontent-gyár és érdekfonódás Magyarországon.

A semmiipar bajnoka. Levelet ír a szőrnek, és neki belegázolt a PCOS a nőiességébe. Meddő, elkeseredett nők nézegetik az oldalát. Telnek az évek. Csak felelősséget ne kelljen vállalni! Kész vagyok mára:

amúgy nem ő lett, volt médiaképesebb, erősebb érdekű semmiárus.

*

*

Azért itt szépen kirajzolódik, mire használják Mérő Vera hergelt ügyeit, oldalát. viccesek a válaszai.


*

mondjuk neked is szuperül sikerül az életed ezen elvek mellett, de meg is érdemled.

Barok Eszterre (többen kérdezték, vele mi volt) én nem azért haragszom, mert mindig a legkisebb közös nevezőt keresi, amikor elvekről ír, egyébként csak giccset és álspirit, és szintén koppintó, hanem mert egy olyan komment alatt, amelyben Villő név szerint gyalázott engem és a házasságomat (még kövér korában), így reagált. nem szedte le, nem szólt rá erre a szörnyre, és vihorászott, hogy őt bezzeg kívánták. miközben lihegve irigyelték az adonisztestű csávómat a libakörben. kiemeltem a lényeget.

“szeretetkapcsolat rangsorolása”, értsd, az állat nem ember. mindezt a Nem, a kutyád nem a gyereked c. poszt alatt. komolyan, nem hiszem el, hogy valaki ennyire sötét legyen.

kívánom, hogy legyen sok macskátok!

*

intelligensen elmondja a valid nő, aki pasit hamisít

*

hátööö, Angéla, neked nem a zaklatás, a nők elleni erőszak a bajod, az tuti.

hanem az irigység. fel tudnál robbanni… a saját élethiányodtól, az eredetiség-deficittől, attól.

sokszor leszek én megidézve a “gumikönyvben”, de minden ilyen megy a kiadónak is azonnal.

és ezeken a képeken ki van?

Erzsébet-kilátó, de értettük
*

a kommentemmel

*

Orbán a hibás, hogy neki nem jött be a karrier és forró lett a talaj. A pasik meg a patriarchátus, hogy nem bír boldog lenni. A kötelező olvasmányok abban, hogy ő nem olvasta őket. Általános iskolás kötelező olvasmányokon nem tudott túlvergődni ez a pompás intellektus, nem érti, miről szólnak, soha nem szánt rájuk időt, nem is érdekli, de osztja azt nagy gőgösen, aki műveltebb. Meg mindenről okoskodik, ja, és ő író. Unta a grundot. Neki az Abigél a maga holokauszthazugságával, A két Lotti (nem a magyar irodalom része, és férfi írta, továbbá férfi fordította)… mennyit ért a világból, vagy – pedagógusként – a tantervek, tananyag céljáról, kritériumairól az, aki a pöttyös könyvet meg a nemzeti próza klasszikusait képes egymás mellé rakni?

*

onnan lészen eljövendő ítélni. de ő tényleg így képzeli, hogy ül egy székben, és hallomásból meg benyomásokból tudja mindenki életét.

*

ő ezeket átlátja, és semmi rosszindulat, felületesség nincsen benne. felnevelte a tévézombikat, őrjöngött velük 10000 órát. feminizmussal basztatta a fiait üvöltözve, merarencer. “Azért én mégsem szülnék”, írta ki a netre pár nappal a fia halála után, mert mit csinál az ember a legmélyebb gyászban? hát a neten keménykedik. elbaszott jó pár milliót hülyeségekre, és nem ért semmihez, de nagyon felelős anya. és most majd megmondja az emberi értékrend csúcsán, kitől kéne elvenni a gyerekét.

*

na de ki érti, hogy miért került elő pont most a Hétköznapi hímsovinizmus (amelyet eleve ezen a blogon látott még 2013-ban)?

*

gumis tabudöntögetés. nem biztos, hogy kell. nem blogkönyv. NEM blogkönyv. nem BLOGKÖNYV!!!

*

a meleg szarig a szuperjófej szupercuki önkormányzatnak (vajon kije ki neki ott? de neki Weöres Sándorról is ELSŐ KÉZBŐL VAN INFÓJA). “gondoskodva van”, nem folyik vér a JÓGAMATRACOKON.

direkt provokálnak, miközben tudják, hogy a nemváltásnak nevezett hazugságot nem veszi be a magyar gyomor. ne is vegye.

felnőtt emberek ezeken az olcsó fontoskodásokon hogy nem látnak át?

nem ciki, ha ezektől iszonyodsz, és nem vagy gyűlölködő, mondjuk ha az irodalmi ízlésed nem tiltja, fel is olvashatod a gyerekednek, semmi baja nem lesz, mert ez akkora blődség. senki nem hiszi el, hogy nemet lehet váltani. ilyen csak a mesében van, ahogy beszélő állatok is. amúgy a szarvas meg az őz különböző fajok.

*

A mese nem szabad, és főleg nem tesz szabaddá (édesistenem, tudja, honnan idéz?), hanem a legkötöttebb, kifejezetten rugalmatlan elemekből viszonylagos szabadsággal kombinálható, archaikus műfaj. Nincs olyan, hogy két királyfi összeházasodik. Kövér királylány sincs, és tolószékes sárkányölő se. Ettől még Dúró Dóra mohósága és témafelhasználása undorító. De az ideológia ráerőltetése az irodalomra se szép. Mindenesetre amióta nem gondolkodom vagy-vagy oldalakban, én a kenetteljes, jóemberkedő, lájkéhes Mérő Vera láttán nagyobbat öklendezem. Ahogy mindent bulldogként szorít, és kisajtolja bármiből a legtöbb hatásvadászatot…

*

kövér vagy, és neked sincs kedved edzeni? harcolj a BODY POSITIVITY ZÁSZLAJA alatt, és küldj pénzt!

*

erre: cuki, felrobban (a mém hamis amúgy)

*

tapsvihar

*

fontos, hogy ne legyél demagóg

edukál

*

Hummel Zsolt, aki maga is pénzért árul szexuluis szolgáltatást,  nyíltan tolja a prostitúciólobbit, és szerinte egyesek ribancoznak.

Én megvetem azt, aki képes hatalmi helyzetből (ha megfizeti, akkor neki jár a szex mint szolgáltatás) kihasználni egy másik embert, és azt is megvetem, aki eladja magát és érdekből szexel. Megítéljük, meg bizony, csak közben látjuk a kontextust.

Amúgy nem értem, mit kéne látnom a képen.

Ha nem kívánnak, akkor nincs szex. És ennyi. Tudjuk, ki és miért akar szebb partnert és csak neki élvezetes szexuális magatartásokat kiélvezni, ez maga a patriarchátus, és ilyenbe magára adó ember nem megy bele.

Legyél vonzó, ébressz vágyat, vagy csinálj kedvet a kikötözéshez, az análhoz, és akkor lesz szex meg olyan szex. Ha ellenérdekelt vagy, mert te tovább szeretnéd meg még, meg szebbet, meg te fizettél érte, ő meg pénzt akarja és legyen már vége, és rusnyának lát, az gáz.

tiszta szeretettel van jelen

*

Úgy tűnt néha, csak néhányan értjük a jelenség förtelmes álságosságát és patologikus voltát, a többiek szerint dehiszőisedz, ő egy szép nő.

Mintha ez volna a kérdés.

*

Azért az már a valami! (A boltocska egy mega-dobozáruház.)

Írja valaki, akinek nem sikerült egy nyelvet se megtanulnia ötven év alatt elfogadhatóan, volt ő valaha (protekcióval, de mégis) lakásotthon-vezető és tanítónő, valamint tehetségesnek, művési hajlamokkal megáldottnak prezentálja magát. De erre tényleg mit lehet mondani? Arcpálma.

*

szekesztőségünk. de szeretne valaki fontos lenni, ahh!

ti megőrültetek? nem néztek rá erre, hogy mennyire nevetséges? és az én jogvédett képeimet használjátok?

*

Jéjzus, közben neki nagyon fáj az én értelmiségi létem, íróságom.

Julianna, nem az a ciki, hogy valaki taknő 50 évesen, hanem hogy ehhez képest olyanra acsarog, aki valódi értelmiségi, és az ő ismertsége, díjai, gesztusai kellettek volna neki, ezért őt lemajmolta, aztán belebukott. Én mondjuk nem kívánnék ilyen gyászos sodródást a lányomnak se huszon-, se ötvenévesen. Aki képzett, akinek van választása, az nem megy taknőnek, mert ez egy szar meló. Angéla nem csak taknő, hanem még így is folyton kibasszák mindenhonnan, ami nem véletlen. Egyébként mindannyian tudjuk, kiket vigasztalgatnak így, én még olyat nem hallottam, hogy “hidd el, nem kínos, hogy feltaláló/egyetemi tanár/Nobel-díjas író vagy!”, vö. “igenis lehetsz csinos kövéren is”. Ja és azzal vagizik, hogy mennyi követője van, ő író meg könyve lesz meg folyton dicsekszik valamivel, engem ekéz, aki valóban írásból élek, közben betanítatlan munkája van sok éve, de azért az én zsebemben kotorász. ez a vicces. ja és amikor szarban volt, simán elfogadott nagyobb összegeket, hogy aztán két évig ne adja meg. és már akkor is (míg nem adta meg) mószerolt, ellenem szervezkedett.

*

te figyelj, Angéla. amellett, hogy a Jánosnak ötvennyolcezer volt a nyugdíja, mert alig volt állásban életében, és annak a harmada az özvegyi nyugdíj, és az sem jár a végtelenségig, ebből tartanám énel a három gyerekem?? nyolc éve?… de emellett te mit irigyelsz, te, aki épp reggel hattól tízig baszod a rezet a saját állításod szerint?? hogy van neked pofád bárkit bármiért mószerolni, aki három gyerekkel özvegy? bárki zsebében túrni? író vagyok, ez a szakmám, ezt tanultam. ez fáj?

és játssza, hogy nem ismer. hát, Angéla, te a rajongóm voltál. A blogszületésnapokon pörögtél, az összes barátod innen került ki, írogattatok egymásnak meg nekem, százhúsz e-mailben csodáltál, jöttél, a teraszomon pasiztál, itt aludtál három gyerekeddel, jaj, de jó, mekkora inspiráció vagyok. Aztán leutánoztad a blogomat, összeintrikáltál a szerelmemmel ellenem, és mocskolsz és üzengetsz. Gáz vagy, Angéla, sunyi és buta klón, és ordít rólad az irigység.

miközben téged valóban a hentes férjed tartott el, míg élt, 2018-ig. mint azt okosan kiírtad a blogodra.

amikor itt voltál, amikor kajáltunk, neked járt a szemed. és én, a naiv, amikor a sokadik szarodvban voltál, megtoltalak pénzzel. 75 ezer forinttal, amit két évbe tellett visszafizetni. hogy aztán évekig az én anyagi helyzetemet taglald sunyin, vadidegenekkel. a méltósága romokban!

(a másik szép húzás, ahogy talpnyalóként, sunyin Libri-könyveket reklámoz, természetesen ócska lektűröket)

*

ezek az elkiabált semmik. és nem nekem szól, dehogy! :DDD megaLOL

gyönyörű nők mindketten, mind a fitspo műfajban, mint a Daquini-modellekhez képest!

1. Daquini innen elirigyelve, lelopva, harsányan kipakolva (márka mint identitás, édesistenem),

2. a 10 eurós max órabérű szerencsétlennek 99-150 eurós SPORTcuccokat ajánlgatni (vagy ajándékozni) idomtalan testre… MOST MÁR NEKI IS VAN. Ő IS ÁTÉLHETI!

3. instára ki kell rakni, hogy üzenjen vele…

*

hoppácska:

Ezt leszedte közben. Mérő Vera zavaros nyafogása a slutshamingről szólt. Ciki lett, mert Szentesi amúgy eredetileg ilyeneket írt (lejjebb a három link), szeretnék emléket állítani a munkásságának, miből jön ő: értékrend, nívó, írni tudás, és aztán mekkora komoly és elkötelezett nő lett, aktivista, feminista és influenszer… de a wmn-en is kritizált, testet taglalt, irigykedett influenszerektre és anyákra, soványságmánia… ezeket csak azóta nem, hogy a Mérő Vera azt mondta, nem szabad:

https://www.menstyle.hu/hir/Elhagyott-feleseged/8515/nok/mindent-egymasert/

https://www.menstyle.hu/hir/Ket-ember-kozott-le-nem-merheto-tavolsag/11903/

https://www.menstyle.hu/hir/Negy-no-Van-e-hozzad-hid-7-resz/13180/

De amúgy szegény annyira ostoba, hogy ha mezoterápiára vagy kétes arckezelésekre megy, azt is meg kell írni (novellába), tényleg, mindent kirámolni a netre, szimpátiát és sajnálatot hergelni vele. És ide jár, hogy zaklatva legyen. Annyira álságos, és csak azért csinálja, mert üres a feje. Nincsen gondolat, teljesítmény. Pedig már 35 éves lett közben, és még mindig nem. Van viszont mit takargatni, igazán nem lehet büszke a huszonéveire.

*

nyííí. VAN DEREKA. tudom, hogy itt lógsz, Villő. én egy pufók nőt látok a már meghosszított képen (az ujjak eléggé árulkodóak), aki nem sportol (örök kifogások: fokozatosság, gyógyulás, mértékletesség. sok munka stb.), akinek egy sima bringázás is hátdehűdenagy edzés, és aki nagyon kínlódik, hogy ő milyen jó nő hozzám képest. amúgy lehetsz jó nő, de ezt hiába ismételgeted nekem üzengetve, magadat illegetve, mert az én eszményem a kisportolt test, nem vékonyság és nem is a nőies domborulat(ként elsütött, egyre lógósabb hájak, látható hasasság 0 gyerekkel), és engem a saját testem érdekel, annak a fejlődése.

a derék dolgot helyre tehetjük: különösebben neked se, nekem se adatott vékony derék, sem abszolút, sem relatív. viszont én ezen nem is kínlódom, mert kemény vagyok. nekem azért nem, mert széles a bordakosaram és igen fejlett az oldalsó hasizmom, ezt bármelyik őszinte bikinis képen megnézheted (az a csík), neked meg hájas, szénhidrátos a derekad. menj el DEXA-ra, lesz meglepetés.

*

kelts gyűlöletet ismét egyetlen ember ellen, lovagold meg a szimpátiát, élezd ki, hogy Epres Panni áldozat (nem az, és nem kötelező rajta sem meghatódni, ebbe is bele akarnak húzni!), ezzel úgyis mindenki egyetért, ennek semmi kockázata nincs, hasonlítsd veréshez a bulvársajtó bevett gyakorlatát, hisztizz, fennköltösködj, és egyben rúgj nagyot a konkurenciába is. tudják, mi lesz, ez a huszonötödik ilyen akciója a Mérő-Szentesi-Péterfy-N-körnek, pontosan tudják, hogy ki fogják nyírni személy szerint a nőt, saját sérelmeket emlegetnek Epres Panni ürügyén. lesz sok komment!

“Nyilvánosan, minden lelkifurdalás nélkül rugdossák keresztül az országon, verik bele a fejét a betonba, és rángatják a hajánál fogva.

Az áldozatuk pedig nem tud védekezni, mert képtelen rá, hiszen azzal, hogy nem szólnak neki a cikk megjelenéséről, hogy nem egyeztetnek vele, pontosan úgy cselekednek, mintha a verés, rugdosás, hajrángatás előtt egy bénító injekciót adnának az áldozatuknak.

Egy védekezésre képtelen embert ütlegelnek.” elképesztő aránytévesztés és hatásvadászat

*

íjjj…

A férfiak véleménye ez:

*

megteszi az ember, amit tud

*

Ez az ember feljelentett zaklatásért, amiért engem rabosítottak és gyanúsítottként hallgattak ki, egyébként a szerelmem együtt tölteni tervezett születésnapján, vidéken (majd sietve megszüntették gyanúsítotti státuszomat, lásd lejjebb e rovatban, mert azonnal kiderült nekik, mennyire blőd és hazug, amiket rólam írt – jogászként!), álneveken gyaláz és hazudik fórumokon, “ez csak szex volt, rámakaszkodott”, minden módon, szexuálisan, testileg, emberi érték szerint gyaláz, és letagadja a múltat.

*

minden kontent. közülük egyedül Gyárfás Dorka járt oda, a többi wmn-esnek nincs köze hozzá. miért használjátok ezt is píárra, magamutogatásra, menőzésre?

*

ezt a kínos mocskolódást nem ám egy átlagember, hanem egy ügyvéd gondolta ütősnek. hogy majd ebből büntetőper lesz. azt hiszem, eddig ez a legviccesebb a rovatban. ejnye, Tamás, rossz az a lelkiismeret, valakin bosszút akarsz állni, és hazudozol itten.

*

a vesszők és mondatvégi írásjelek továbbra sem, de jobbacska író lett a 11:11 következtében

*

Sikerült megérteni a lényeget amúgy struktuálisan… “Embergyűlölet”, hatalmi különbségek, kontextus nélkül. Mindenkit szeretni kell, ez ugye a szexi feminizmus, amire a fiúk is rábólintanak:

Valakinek beakadtam, ezért durván projektál. Ellepem az internetet a csakazolvassa című blogommal… És ez mind csak rizsa, tudjuk, mit nem bír elviselni és miért vesz elő újra meg újra, illetve eredetileg milyen viszonyban volt velem 2013-14-ben, és honnan vette a nőkhöz szólás ötletét, hangját, networkjét. És persze a stigmatizáló mentálissérültezés, tényleg tankönyvi.

Én a blogon az anyaságomról kizárólag önkritikusan írtam, öngyötrő boncolgatással, és csak a gyerekeimről néha csodálattal, nem tolom jelen eredményeiket sem, mert az ő életük. De tény, hogy nincs üvöltözés. a gyerekeim szuperek és okosak, megállják a helyüket, továbbá élnek.

*

Íjj, ez a befejezés.

…mindig lesznek olyanok, akiket nem lehet megvenni.

Ajjaj.

 

És mindig lesznek olyanok, akik nem állnak be az olcsó propagandába.
És mindig lesznek olyanok, akik lehajolnak ahhoz, aki enni kér, és megitatják azt, aki szomjas.
És mindig lesznek olyanok, akik kibírják, ami jön, még a rosszabbat is, ami majd ezután lesz.
És mindig lesznek olyanok, akik el akarják pusztítani az értelmet. 

És mindig lesznek olyanok, akik nem hagyjuk. 

*

viszont az a jó, hogy a Nagy Ágnes tökéletesen mentes a szolgalelkűségtől:

Villő volna a gepárd, ugye, ez mindenkinek világos? Minden hozzám képest van, egyébként már hét éve, újabban azért ilyen ingerültenmert egyszer megírtam neki: ne gyalázzon publikusan száz helyen, hát milyen állapotban van már (el volt hízva, betegségekről hablatyolt ezoterikusan, a betegséget menőnek, különlegesnek gondolja, és semmi sport). Azóta se sok, és széltében-hosszában engem szid mindenhol, betageli az edzőmet, életem fogalmait, eseménmyeit, mondásaimat, mert ő is, ő is! És nem utánoz,nem ám! Ja és a hashtag, az aztán a menőség, erről volt ilyen kioktató poszt is, hogy én nem tudok hashtaget használni. Bégetett egyet, majd legelt tovább. Lásd még: Villő teste és az enyém. Villő életformaként zaklat és rettentő sunyi, mindent kiforgat és visszaprojektál.

 

Ezt is ideteszem.

*

én fel nem fogom, elvileg értelmes nők túl a negyvenen, ötvenen hogy képesek sok órát ennyire alacsony színvonalon, idegenekkel netezgetve, régi önmagukat szemen köpve, egymást szervilisen nyalva. semmi alkotó tevékenység, semmi eredetiség, semmi öröm, csak erőlködve, mutatva van, és ha rajtakapod a kis blöffjén, egy életen át lohol, les, liheg, ontja magából. mi ez a pusztító unalom, hogy semmi, de semmi nem értelmes vagy nagyszabású nincsen az életükben, se társ, se öröm, se cél, az álcél is csak kontentnek (healing, könyv). kifele dicsekvés javakkal, menősködés kínos mértékig, tiszta paródia, és nem is valami grandiózusan, hanem invazívan és hazudozva, pitiáner módon. én nem szeretem olcsón érezni magam istenkirálynak, de a hasmenésem is elegánsabb ezeknél. mikor butultak el így?

*

És a sajátunk sem, az internet sem harcmező. Jaj, annyira nem érti. Nagyon szépen hangzik amúgy az iézet, de ki is bámulja Instán a Szépeket kocsányon lógó szemmel?

*

elítélnék…! cudar egy világban élünk.

a testvére a Portik verőembere… avagy ne higgy a sztereotípiának, aha: mikor mindezt még nem tudod, beszélgess el vele, nem baj, hogy félanalfabéta, műanyag, ostoba, LEHET JÓ EMBER, én tényleg így gondoltam 2015-ben.

akkor most egy idézhető: mindenki az, aminek kinéz, pontosan. ha annak néz ki, akkor az. és az büntetése is az: pont az, aminek kinéz. és én is az vagyok persze, akinek kinézek. nem fogunk összeveszni legalább, nyilván neki az a nyomor, az az igénytelen, amit nem ért, nem ismer.

gyerekeivel üvöltözik, lányát megalázza… kilencéves kislány szilikonimplantátumról álmodik… én nem tudtam, hogy létezik ilyen. találgattam: ki lehet a Csősz Boglárka rajongója? kik rajonganak komolyan a luxusfeleségekért, élnek meg mindent, de mindent kontentként, kipakolni, dicsekedni legostobább módon? micsoda rabság.

borzalmas ízlés, harsányság, legalja üzengetés, hatodikcés gonoszkislány lincselések 50+ évesen, patologikus szelfifüggés…

elítélnék. még őt! mert ravasz vagyok.

csak okos, Ecókám! fölényesen okos. ne fossál annyira.

hogy ezek évek után se nyugszanak!

(mondjuk arról se vagyok valami nagy véleménnyel, akit innen a blogról semmi soha nem érdekelt, se gondolat, se lélek, se érv, se ügy, se az életem, csak a balhé, a pletyka, a közös ellenség, akit ki akar csinálni, és ehhez használna, tol maga előtt, mert ő gyáva, igazi retikülpárbaj-királynők ezek. hogy lettetek ti ilyenek?)

kicsit, ööö, fölötte állok én ennek. és csak jelzem: senkinek nem jött össze még a bosszú. mindig kiröhögtem, évekig üvöltöztek utánam frusztráltan.

*

ejnye, no, az a kemény munka meg sok pénz ebből az elegáns szakmából… hivatásnak mondanám. hát, minden köbcentiért megdolgozott, kocsi, cici, mindegy

szavahihető, akként is kezelik.

*

kicsit meglöttyedtünk azért, pedig a sok edzés (vagy hát inkább tükör előtt szenvedős csücsörifotó az öltözőben), narancsbőrkezelés, meg műtét, meg az ifjú bika, és főleg az erőszakos dicsekvés a szépséggel, hát na… amúgy lehet, hogy implantátum+gravitáció. micsoda szenvedés lehet neki, ha valaki fiatalabb és valódi a teste, úgy formás.

*

Tök vicces a vádjaiban érezhető ábránd, hogy ő egy jelentős, sikeres, alkotó valaki, akit követnek, figyeltek és kikezdték, és LOPJÁK, ez a legviccesebb. (Ó, videót ki csinált? Vicces lehet.) Vajon honnan tudja, ki hány kiló, és mit számít ez, ha nem oké a “testszégyenítés”, és (ezt is ő írta:) “az egészség nem súlyfüggő”? Így lesz az agresszor, aki egyébként senkit nem érdekel, a világ áldozata:

*

*

Kizárólag az én hashtagjeimmel, rám célozgatva posztolja bármit. Minden percben, minden cselekedetében engem lát, ő miattam nem, ellenem kell, nekem szól, én fogok majd sírni és toporzékolni, ha ő befut, hajaj! Csak látnánk már.

*

Téged én nem érdekellek? Borzadva emlegeted: “az” a blog, amit te nem és nem nyitsz meg? No, tudom. Azért vagy megint itt, angyalom.

Olyan névsort írhatnék a megszólításba. Sokat röhögök ám. Téged nem érdekel érv, gondolat, színház, sport, jó mondat, természetközeli élet, az egész blog lényege, mégis itt kattintgatsz és nekem üzengetsz? Hm. Itt nézegetsz, túrod a blogot – és én vagyok a zaklató, ha találtál sértődnivalót????

Hát helló. Mennyire kell már ostobának, gonosznak lenni ahhoz, hogy ne lásd, itt mekkora érték, erő és tehetség van? Ami benned nincs, az mind. Ezért ez a ti rovatotok. Én nem haragszom rád. Sok buta, felszínes, unatkozó ember van, ilyen a világ, én meg fölötte lebegek, lent rázzák az öklület. Arra kérlek téged is, mégis, olvasd a blogot úgy, hogy értelme legyen, azt, ami a lényege. Pletykáért, leskelődni ne járj ide.

*

Ójaj. “lehet”. ööö, nem, nem lehet.

ám az élet csupa szenvedély. zajlik az élet. nagyon felzaklatott engem is! nőből van.

állandó cirkusz, alpáriság, üvöltözés, anyagiasság, érdekalapú viszonyok, stressz, a facebookon meg megy az Ezt Biztos Irigylitek műsor, de még oda is írja, mit irigylünk. hosszú í-, nincs mit tenni.

*

ez se ciki. szegényt erre mivel lehet rávenni?

*

Két szempár, amibe belenézünk, írja Zsolt. De legalább a zoknimárka kiderül…

*

*

hölgy. de a válaszok:

 

kurvajó komment:

ebből a két képből írok posztot, szuper téma

ott kezdődik, hogy mit eszünk (én, csak ezt így nem meri), sportolunk-e, DE NEM ÚGY, ahogy én, az nem jó!

*

*

Cassandra visszatér. Hol hízeleg-rajong, hol mar. Mindig les, mindig viszonyít, Ha nem úgy reagálok, ha nem tud lefelé beszélni, akkor jön az őrjöngés meg agresszív dicsekvés. Csak ezek a nők ne lettek volna az életemben, ezek a gyengék, hízelgők, szeretetért esengők, kövérek, förtelmes gonoszak.

A tehetséges gyerek és vele a jó viszonyom nagy trigger itt többeknek. Főleg az, hogy én nem rajongom túl. Most az történt, hogy megnézte a fiam videóját, erre viszonzásul új profilról (hiába tiltottam a régieket, mindig nő új feje) elküldi, hogy a lánya énekel. A lányáról egyébként döbbenetes agresszív dolgokat írt a blogján. Kérdem, mit bizonygat. Azt mondja, ő is elküldi a lánya éneklését az ismerőseinek, mert megnézte, ahogy a fiam verset mond. :OAzon a blogon, amire ő többet nem kattint, azon a profilon, amiről letiltottam.

Erre jön a blogom belemászós, támadó elemezgetése, mindezt egy olyan blog írójaként, amelyikre a kutya nem kommentel, pedig hej, de bulizna ő. Azt hiszi, én is szeretetvágyból, barátkozásból írok.

Elképesztő, hogyan akarnak figyelmet, törődést maguknak, mire képesek emiatt. Hogyan képzelték azt, hogy ha valaki ír egy blogot, akkor az nekik bulihely, legyen közösség(nek nevezett buta, rivalizálós pletykakör), én  majd elepedek azért, hogy a random bárki engem szeressen, itt beszélgessen, kíváncsiskodjon és szerepeljen, lehetőleg jó sokan. Engem a szöveg, az önkifejezés, az intellektuális téma érdekelt. Ami őket sosem.

Nincsenek már a blogomon, de ő 2014 óta figyelgeti, ejjj.

“Tegnap is volt 587 látogatóm 11 országból, úgyhogy a napi 4 olvasó az lehet, hogy nálad van inkább.” nyihi

Legalja komment, a fentiek összefüggésében (a sorrend mindegy, de KÉPES ilyeneket leírni):

“…ne húzd fel magad ezeken a netes viharokon, mert az elveszi az élet élvezetét, pedig neked minden okod és módod megvan rá, hogy jól érezd magad, szép helyen laksz ráadásul fővárosban, mindened megvan egy boldog élethez. Kérlek próbálj neki örülni. Nagyon szeretlek téged, és sokan szeretünk.”

*

Villőt-Angélát hevesen védelmező, fiktív név. Majdnem megsajnál, de inkább ordítva gyűlöl. Bizonygatja, hogy ő jól néz ki és van férje, illetve sportol. Úgy leleplezik magukat mindig. Persze, hogy beakadok: hazug vagy és kavarós, én meg őszinte és alkotó. Olyan életért küzdöttem, amilyen lett. Senkinek magyarázattal nem atrtozom, amire büskevagyok, az érték és látszik is. A gonosz pletykálkodás, anyagiak méregetése, a tudatlan méregetés, ráfogás titeket jellemez, semmi közöm hozzá.

Hogy lehet ilyeneket leírni? “Olvasom, hogy gyakorlatilag nincstelen.” Ez milyen értékrend? És ilyesmi hol olvasható, Katalin? ÉS TE MIÉRT VAGY OTT, ahol ilyeneket írnak, ha olyan jó az életed? Nekem ezeket a nőket lenne okom gyűlölni, mégsem használtam soha ilyen tónust. Ő maga patetikus kérészblogger, engem tehetségtelennek, butának és gonosznak nevez. Egy biztos: az öntudatom idegesíti. Talán annak alapja inkább.

“L.A”-ból nem vagyok menő. Hehe. Ellenőrizhetetlen, gőgös, gyűlölködő állításai szerint ő tarol olyan versenyben, amelyen én soha nem indultam, mert megvetem célját, szabályait, magát a versenyt is.

Ül a menő allásában Villő…

*

Villő lenézegette rólam a Daquïnit, kikereste, látta, méregdrága; öt évvel később megvette ő is ugyanazt a kb. hat holmit, amivel tele van az edzésnaplóm, remélve, hogy így ő is menő, illetve olyan vékony (mert nincs a vékonyságnál jobb!), mint a katalógus modellje, most pedig versenyez velem: WHOWEARSITBETTER hashtaggel kipakolja gondosan illúziós pózban, és publikus profilján Tamással cseveg. Ez NEM DIREKT VAN, ellenben tök rendben van, nem egy gyűlölködő, kinézetmániás, felszínes, zavarodott nőt láttat. Én úgy látom, a nagy boldog tavalyi fogyásod óta 5-6 kiló felszaladt, ezért érthetetlen ez a villogás. Ha nem edzel, nem lesz jó formád soha, éa akkor machinálhatsz a beállításokkal meg a szűrőkkel, hogy mutogathasd: de igenis, ja, és pénzed is van, jézusom… én szégyellem magam.

*

Fiala Borcsa az álomférfiről szempontrendszert GYÚR össze a 17 éves lányának. Nehogy már a leány döntse el, mit akar és mi a fontos neki.

*

Nyomdaipari termékek. Benned is van egy regény!

Angéla-Gumiszoba.*

pedig azt azért több szempontból is bünteti a Btk.

*

Másodlagos szégyen.

*

Nemes Nagy Ágnes Ügy.

*

Zsuzska.

Azért szenvedsz most vörös fejjel az edzéseken, azért érzed, hogy hű, de mennyire legyőzted magad, és azért nevezed nehéz sportnak a Power Plate-et (!) – és reklámozod is mellesleg (ez nem maradhat el!) –, mert éveken át nem törődtél a testeddel, hanem az ellenkezőjét hirdetted, éspedig nem meggyőződésből, hanem érdekből: önfelmentés, önigazolás, más a hibás, a kövérséggel semmi baj!, így is szép vagyok, reklámozgatás (“együttműködés”, dagifürdőruha, médiaszereplések stb.), egy trendi irányzat másolásával. Ennek mára vége, 4-5 évig tudott működni. Akik az angolszász világban tolták, azok vagy huszonévesek, és még mindig szexiskedve mutogatják a “goddess” seggüket ortopéd fürdőruhákban az instán, de egyre kétségbeesettebb a dolog (és csúsztattak: soha nem a szépség, hanem az életminőség volt a lényeg!), vagy idősebbek, és annyit vannak orvosnál, olyan depressziósok és magányosak, hogy nincs már erre energiájuk. Van, aki meg is halt közben, mert ezt nem lehet büntetlenül csinálni. Tess Holliday is ide tartozik, meg Ragen Chastain: mindaz, amit diadalmasan, harsányan sulykoltak – boldog házasság egy 80 kilós férfival, szép ruhák, triatlon 160 kilósan – a semmibe foszlott mára, nem működik. Elviselhetetlen ezeknek a nőknek a hazudozása, egózása, nárcizmusa. Te is felszálltál a body positivity vonatra, menőnek tűnt, de, úgyszólván, beszorult az alagútba, ennek következménye minden, amivel küzdesz most “őszintén és hitelesen”. Fogadd el, de azért kurva drága, izzasztó kínlódással add le – hogy van ez? Évekig hazudtál arról, hogy 40-100-200 kiló túlsúllyal is boldog lehet valaki és “ugyanolyan értékes”, amit nem vitat senki, csak mondjuk beteg, elkenős, sértődékeny, másokra haragszik, és rettentő sok bajt okoz magának azzal, hogy nem néz vele szembe.

Te most hős vagy, hiszen milyen vörös a fejed, mit erőlködsz, hogy egy kicsit lefaragj a nagyon sokból, és főleg, ami a legnehezebb, az életveszélyes zsigeri zsírból. Mi (sokan) nem vagyunk hősök, mert csak icipicit fogytunk, és preventíven, illetve örömből sok éve edzünk mindenféle nagy szavak nélkül. És szeretjük, nem teendő, nem is áldozat, mert a testünk alkalmas maradt rá. Eszembe nem jut panaszkodni: az, hogy edzhetek, kiváltság, nem hőstett vagy áldozat. Ja, és sem alkatilag, se sok melóval nem vagyok sovány, valamint SOHA nem gyűlöltem a testem.

*

Dany! SZAROK. Utánérzések, modoroskodások, pózolás. Ezen a szivar sem segít. Évekig tanuljuk az irodalmat, és még utána is sok év és csiszolgatás levetni a nagy elődöket. Semmi klasszicista nincs benne, ügyetlenül követsz kötött metrumokat, időmértékről fogalmad sincs, ha épp kijön valami ritmus, akkor meg semmi értelme az eleve is nevetséges, önimádó, drámázó témában íródott zavaros sornak. 2020-ban nem lehet Adyt majmolni, sőt, az már 1915-ben is kínos volt. Neked amúgy sem a poézis tetszik Adyban, hanem az egózás, önimádat lehetősége, “mekkora arc vagyok”. Ennél nevetségesebb szereptévesztést életemben nem láttam.

*

Egy marketingötletet, amelyben a Bamba Magyar Nő, a továbbiakban BMN, sima reklámfelületté válik, úgy értelmeznek, hogy teljesíteni kell, mint valami házi feladatot, oda kell tolongani, nem veszik észre, hogy használják őket, és mérgesen reklamálnak, mert hogy fogyjon le ennyi idő alatt, miért csak ekkora pólóméret van, neki nagy a  melle, miért fogyott el a csomag. Egy ideig van ez, hogy kell, mert azt mondta Tomi, meg a többiek is azonnal ugranak rendelni, aztán meg már neki jár (az akkora póló, a visszatérítés). FOMO in its purest form. BMN! Nem kell, semmit se kell! Tied a pénzed, a tested, a fogyásod, nem kell guru, tekintélyszemély. Ha használnak, azzal feladtad magadat. Amúgy a Pryuvat egy szar, ki akarta szórni csak a maradék készletet Tomi, semmi igazolt hatása nincsen.

*

A Decathlon szomszédasszony-típusú fürdőruhamodelljeit éltető poszt alá libben a sármőr, “bíztat”, és rábólint a testünkre. Ami a legszomorúbb: a nők ezt lájkolják.

*

Egy nő, aki egy időben ezt írta:

Milyen hülyeségeket? Mellém akartál lépni nulla teljesítménnyel és íráskészséggel, fölényes, szótrükközős okoskodással. A motivációd, Ágne, az, hogy nem bírod elviselni.

Később nyilvános kommentben azon röhögcsél Villő védelmében, hogy én pár hónapig voltam jó formában, mindent visszahíztam, és milyen sznob avagy környezetkárosító már, hogy elrepülök külföldi városokba futni, és az utolsó harmadban érek célba, valamint egyébként is “autózom” (G. fuvaroz).

Ő is fut.

GRATULÁLUNK! 5 km 48 perc alatt, megy ez! És nem is utaztál.

Nem csak azok irigyek, akik semmit nem sportolnak. És mindig, mindig kiderül, hogy aki csicska, az hol ide, hol oda csapódik hadakozni, de csicska marad. végletekig manipulatívan, szúrogatva, gúnyolódva, rá nem tartozó dolgokat odarángatva, amiben de el nem ismerné, hogy rögeszme lettem és ez beteg. Mindig ez van: pont aki a nagy erkölcsi mutatóujjat lengeti fölöttem (elengedés, más vélemény elviselése, motiválni kell mindig és szelíden, hogyan kéne a kommenteket kezelnem, miért nem oktatok otthon /mert ő igen! fú, Ágnes, MOST AZTÁN győztél!/, mit jegyezzek meg a múltból, hogyan reagáljak, én hagyjam abba a flame-et, legyek szerény, mit vegyek a pénzemből, túl sokat autózom-e stb., stb., döbbenetes ismeretével a dolgaimnak, “te raktad ki nyilvánosba”…), az a legsunyibb, nézegető, hatáérokat nem tartó, saját élete romján, irigy, rivalizáló, és persze ő áll le a sporttal, de azért ítél és kioktat. Nagy Ágnes azért is best commenter of ever, mert tőle tudjuk, hogy ha valaki még nem zuhanyozott a befutása után, attól van lógó melle és tekintélyes hasa. Ezt nem tudtam eddig.

És én ilyeneknek magyarázkodtam évekig.

Borzalmas magamutogatás, kioktatás, pénzéhség, kamuzás, undorító fétisek, high life fitogtatás, szexiskedés, rettenetes test.

*

Komoly. Felvette a magassarkút.

*

A szarkeverő megmagyarázza, hogy amit művel, az miért nem zaklatás, és előírja nagy magabiztosan, hogy én mit tegyek ki. Híjj, de bonyolultan kell ezt, hogy ez meg ez meg ez meg ez meg emez SEM az ismerőseim zaklatása és lejáratási áskálódás ám, te nagyon tiszta lélek. (Vajon ki lehet a “mecénás”? pénz van itt irigyelve megint.)

Milyen bántalmazás?

Tőlem elszedett szavak, idézet: turnézik, “az idő igaz”.

Még nem tűnt fel neki, hogy nekem nincsen mecénásom, társam, egyedüli példány vagyok. Rájöttem. Ez a mecénás: Dalma. Angéláé pedig ez a KGB-életérzés, hogy soha nem lehet tudni, ki kivel van, kit jelent fel, ki ellen fordul. Jó lehet.

Ami érdekes: Angéla az embereket a TULAJDONÁNAK kezeli. “Barátnőm”, “behálózta”. Na most, ez baromi érdekes, álljon itt ez is: én a Dalmát évekkel ezelőtt letiltottam, és már 2014 tavaszán sem bíztam benne, nem meséltem el neki semit, mert tekintélyelvűen erőlteti másra a – néha érdekes – véleményét, sokat kavar, beleszólós, kioktató és rettentő pletykás, mások magánügyeit is kifecsegte nekem, akik pedig nem bántották őt. Nem volt vele kapcsolatom. Na most, egy szép 2016 őszi napon beállított hozzám váratlanul a Dalma. Könnyes szemmel kérte: bocsássak meg, mert ő bizony átvert, kifaggatott és hírt szállított rólam Gonoszkislányéknak, de már bánja. Nem volt jó a szájízem.

Angéla 2016 márciusában is leskelődött utánam, nem bírt nyugodni: olvasta itt, hogy engem kamu ügy miatt a gyámhivatal nyaggat, ellenőriz. Nagyon akart infókat, “reméljük, végre megbassza a gyámügy!”. Ezt leírta levlistára. Három gyereket neveltem egyedül, határidős melókkal, özvegy voltam, egy kereső, semmilyen segítségem nem volt. A gyámügy persze itt, a “villaszükséglakásban” (ahol evett, vendégeskedett, bulizott, aludt vagy négy tucat olvasó) lófaszt se talált, csak könyveket. S tudjuk jól, hogy ez után mi történt a gondos, illetve jóindulatú anyával, hogyan kaszinózgatott a barátnőjével, miközben kis híján két gyereke halt meg egy idegen országban, és hogyan próbálta valami fura logikával ezt is rám kenni. Azt jegyezzétek meg: a tetteknek, a projekciónak, a rosszakaratnak következménye van. Ez a kontextusa mindennek, ez a förtelmes rosszakarat. De neki ez sem állt össze mint tanulság.

És Dalma teljesítette a megbízatást: kifaggatott engem privát üzenetben, és vitte a hírt a mohó, állítólag általam “zaklatott” Angélának. Aki csalódott volt, hogy akkor hát semmi? Gratulálunk a falusi vénasszonyoknak!

Most, 2020 tavaszán Angéla tényleg azt hiszi, én majd sírok, én megyek tönkre, végem, és ez az ő szülinapi ajándéka. Esprit, innen lenézegetve 2014-ben. Én azt látom, hogy Szentesi Éva sírdogált a kanapén és nézte rémülten (mert ő, velem szemben, abból él) zuhanó lájkjai számát. Nem érzek semmi romlást, nem félek. Sokkal erősebb az íráskedvem, több a megerősítő gesztus és a kattintás is, ittmaradtak sokan, “megnézem már, kit utálnak ennyire”.

Ezek az ügyek mint jogi ügyek NEVETSÉGESEK, ember nem akar ilyen kétes alapokon eljárást, bíróságra mászkálást, költséget, az ügyvéd úron kívül, mármint. Angéla megint projektál: ő félne a helyemben, és ő áhítja, hogy nekem végem, mert ez az ábrándja, mivel az utolsó sejtje is tele van kompenzálós, irigy, kicsinyes rosszakarattal. Pusztán a szellemi színvonalkülönbség látlelete volt ez az egész Szentesi-cirkusz, illetve neki remek promó (?).

Nem ment volna a nagy “beleállás” a Szentesi-követők nélkül, te nagyon bátor.

Összefújja a szemetet a szél. Miért hiszi, hiheti Murinai Angéla, hogy én elbuktam és most aztán félek és rossz nekem, sőt: végem?

őszinte mosoly, és persze ez sem üzenet

Ezekben a napokban mi, ahogy eddig is, futottunk, főztünk, filmeket néztünk, erdőt jártunk, bringáztunk, ahogy a fejlécképeken látható színhelyeken, illetve a fiam leérettségizett és már volt felvételizni is.

Angéla egyedül gyáva és gyenge, és rettentően unatkozik. A jogi blöffnek, a gyávák és ostobák szokása szerint, bedől. Ő akkor erős, ha a Szentesi Törley Renault Ideggyenge Önsajnáltató Éva 45 ezer libakövetője közé engem bedob koncnak, egy píárnak szánt áldozati műsornak, hogy legyen jó sok komment, csak azért, mert éles-kritikus bloggerként a feladatomat végzem, immár nyolc éve, sokak nagy inspirációjára. 🙂 Kezdődhet a kövezés!

*

*

Elolvasta a blogomat. Ügyes! Nagyon ritka skill birtokában van. Az első mondat: inkompetenciával kérkedik, érvként használja. És: amit ő nem ért, vagy nem ért vele egyet, az gyűlölködés, tiszta sor.

Amit elolvasott gyorsan ez a nagyon jellemes és kicsit sem fontoskodó nő:

*

Keresőkifejezések a napokban. Nagy tömeg zúdult ide, ugye, és van, akinek ez az érdekes, és érdeklődve, irigyen vagy nyálcsorgatva (ki tudja?) nézi a sok fotót az edzésnaplókban. Azért azok nagy idők voltak. Én magam is jókat edzettem, és rengeteg leányt vittem be, volt, akinek segítettem, nagyon jó hangulat volt.

Egy vegán kommentelő a port.hu-n az Eldorádó című, túlzás nélkül korszakos filmről.

*

*

Angéla.

 

Öt évvel később. Megsajnált engem. Eközben én… de hiszen tudjátok. Ő felült az önsajnálatbuszra.

És:

Szegény Kozma Szilárd. Tényleg a legnagyobb, röhejes fordulat ez, ahogy belőlük hirtelen ERDÉLYI HÁZASPÁR lett.

  1. Ellenük az őrületet Lelkes Villő és Kovács Csilla Hajnalkám hajtotta, 2. teljesen gázak, nőgyűlölők, mérhetetlenül erőszakosak, és brahiból és antiszemita és irigységalapon kezdtek ki engem és a (halott) férjemet.

Angéla sem egy jellem:

 

*

Egyszer engem is kerestek egy cégtől a lánykori nevemen. Lefagytam én is. Egész este sírtam, el se tudtam mesélni, mi bajom, fuldokoltam a zokogástól. Kemény lehet ilyen diszkriminációval naponta szembesülni! Noé, mi veled vagyunk!

*

Fú, annyira megható. Gyerekkor, rákos nagypapa, retró. Előbb tanult meg rajzolni, mint írni. Mint mindannyian. Már oviban is rajzolt. Mindjárt kiírom én is a facebookra.

De azért vannak köztünk, akik legalább az egyiket a háromból igazán és komolyan tudjuk.

Vagy az élet alakult máshogy, vagy… ööö… nem vagy tehetséges. (Bírom ezeket, akik magukról deklarálják, hogy ők mik lehettek volna, mennyire tehetségesek, milyen igazságtalan a zsűri, meg ha nem lenne járvány, akkor őket felvennék egyetemre, közben első rostán hullanak ki. Előző életükben is Kleopátra.)

*

Örök kedvenc. Tényleg sajnálnám a lecsúszásért, elmagányosodásért, megroppanásért, és nem szólnék semmit. De akkora arccal minősítgetett másokat, olyan nyíltan volt anyagias, annyira kellemetlen volt mindig edzeni, amikor leuralta a teret. Meg hát az örök vetítés, mérnök, elméleti matematikát olvas, költő, Európa-bajnok… és mindig más a hibás.

*

Nem hiszed el. Pedig de. Ő rájött hirtelen, hogy genderfluid, és az is az ernyő alatt van, én gyűlölködöm, és ő is támadva van. Minél több, mentálisan saját bevallása szerint is zakkant személy turnézik ezzel az odatartozással., annál hígabb, hiteltelenebb lesz az egész transzügy.

*

Nem sikerült rásózni a nyanyát. Hogy mik vannak!
Ez nem vicces, ez tény. A zaklatás:

Május 12.

 

*