vicces képernyőfelvételek

TI EZT IMÁDJÁTOK! Kikeresitek! Le se tagadhatjátok, ott a grafikon. Visszateszem a fejlécbe. De nem rám kenni, ha téged érdekel!

Megmutatom az álszentséget meg a butaságot. Van, ami gonosz is, aljas, elkeserítő. De a legtöbb kontent derűt vált ki.

A blog egésze az üzemeltető tulajdona, szellemi érték, szerzői jog védi. Bármilyen részlet kifotózását, kontextusból kirángatását, aljaskodó idézését és a megfogalmazásaim lelopását kifejezetten tiltom, lásd itt.

és jönnek, kikeresik, túrják… :DDDD

szabadon él, azt utánoz, amit akar!

*

nagyon nyomatékosan kell ezt írni. meg mély hasítékkal bizonykodva fotózkodni #nemlógamelle #mondomhogynem #győzött (halk kérdés: tehát eddig nem volt leader, majd most? de hiszen ő “nő az angol csúcsvezetésben”)

sírsz a röhögéstől. ki fog neki szólni? nem is csak az, hogy nem illik ilyet, bődületes aránytévesztés, nulla reális énkép, kínosan buta nagyzolás, hanem hogy egy könyv olyan polcon lesz, amilyenre rakod… kereskedelmi céllal.

Angéla! Nem attól vagy író, hogy ezeregyszer mámorban, szemüvegben, zughonlapokon, ellenem (kastélyt emleget a kommentelő! mert most aztán én biztos legyőzve érzem magam!) kijelented magadról, hogy mekkora arc vagy, író vagy, milyen “erős” a könyved, ami egy silány szövegminőségű , bántóan egoista múlthamisítás, hanem hogy művelt, értő olvasók sokan gondolják, hogy erős szöveget írtál. ezt bizonygatni nem kell és nem is lehet. nem gondolják. ha te szépirodalom vagy, és ennyire nyomulsz, bizonyosan lesz rólad méltatás a Literán, ÉSben, Jelenkorban, Kortársban! még én se pályáztam erre, én se tituláltam magam nagyképűen írónak az első könyvem megjelenésekor, pedig én minőségi szöveget tudok, csak nem tisztán szépiorodalmi műfajban

*

Az elfoglalt írónő, aki kétóránként újraolvassa a könyvét és -hallgatja az interjúit, és MEGHATÓDIK, “szerintem erős!”, “baromi fontos”, az én profilomon nézelődik és magyarázkodik :DDDDD

Hát még Lakatos Levente! Fejős Éva! :DDDDD

én hajléktalan volnék, volna egyben négyezer forintom, biztos nem májkérmet meg cigit vennék, esetleg egy mosodába mennék. Az tuti! Én ezt a könyvet venném meg! A Libri REKLÁMKÉNT helyezte el ezt, termékként!

Mennyire nem érzed a dolgokat, igazi kompenzálós vidékiség, Martin Luther Kinget rabszolgának nézi, de arról ömleng, hogy ő író? BEREMÉNYI? :DDDDDD

Angéle! Nem vagy író, ahhoz sok minden hiányzik. Például az érzékenység. Képességek. Műveltség. Olyan gyalázatosan érzéketlen, amiket ebben a részletben írsz, nyaralás, autózgatás, kocsiban lovaglás (???)… ezek az emberek naponta a túlélésért küdzdenek, és nem, nem mindegyiküknek virrad fel a másnap. És nem érted.

Te mindent hozzám méregetsz évek óta, a fürdőruhás testedtől a fiad képességein (az enyémet bekövetted, hányok, közben mocsokfórumon taglalod…) az írói színvonalig, vicsoorgva. Miközben ki vagy röhögve csúnyán, és nehogy azt hidd, hogy ebben én vagyok a főalak.

Amiért írónak képzeled magad, pláne szépírónak, mint aki ettől és ebben végre jobb nálam (aki SOHA nem sündörögtem kiadók és dilettáns csoportok körül, de még folyóiratnál vagy pályázaton is alig), miközben nincs hozzá képességed, az azért van, mert nem mernek rádszólni, hogy a hozzáértés, téma, írói látásmód helyett a veszteséget odabaszni az embereknek felgiccselve, hazudozva, az elég rút, de hát meghalt a fia (vagy, másik példa: rákos volt), nem bántjuk. Te 2016 februárjában, és ez nekem megvan írásban, azon patkánykodtál, hogy haha, vegyék el a gyerekeimet tőlem, most jól megszívom, és rámküldtél egy másik jellemgyenge nőt, egy kémet, faggatbna ki. Az én életem ment tovább, két könyvem jelent meg, intellektuális emberek olvasnak, soha nem alkudtam mg, kigyúrtam magam, mára jól élek, és belém szeretett egy harmincas férfi. Veled meg ez lett, ami lett. Plusz még sodródás, állandó költözések, autótönkretétel, a kifőzdékből, szállodák takarításából is kirúgtak, noymorogsz, sírsz, nem érkezik eg az aliexpressz, Villővel patkánykodsz, megcsúnyultál, fórumozgatsz a mocsoktopikban.

Te 2016 nyarán sem álltál le a mocskolódással, a múlt lehazudásával. Semmi tanulság? Azt lestétek a nagy gyászban, én milyne verset elemzek?

Szerinted 2016-ban mindenki veled volt elfoglalva? :O

Az embernek az az érzése, hogy míg szelezel, angyalozol, te boldog és büszke vagy, hogy most te nyertél, micsoda téma, fontosság végre! Hogy ez a tragésia neked jól jött, mert majd ezt odaerőszakolod Gerle Évának és egész Lajosmizsének, Kecskemétnek: nézd! Nekem is van valamim, mostantól nem te vagy az író!

Ebben az egészben a halottaid és a két élő fiad is fájdalmasan nem léteznek. Bárkit, aki ért hozzá, ha megkérdezel, a könyved (és minden oldalad) borzalmas, zavaros, hatásvadász giccs, amely egy olyan veszteségen alapszik, amirtől mindenki azonnal leveszi: na, ez egy lyan üres és kudarcos nő, hogy jól jött neki, mert mást nem tud felmutatni.

És parókát vesz és lájkokat számolgat, játssza a dívát, meg a testéről ömleng, elképesztő. És, ugye, ő bármikor lement spárgába meg hídba, de az én ezüst sortomtól megvadul… :DDDD

*

Hagyjuk a véleményeket. Néhány tény (igen-nem, megtörtént-nem).

Villőnek lóg a mellee, hájas a felkarja és a háta, formátlan a feneke és a lába, semmi izma nincsen, de folyamtosan egészségről, sportról és ételről vetít, és rám célozgat dühödten. Aljas kárörvendéssel az én testemet és egészségemet elemzi és rágalmazza nyilvánosan, évek óta, falkában. Itt vagy tizenkét centi bőrfelület tapad a bordákhoz, a fürdőruhával felhúzva, előredőlve. És azért ekkora, mert az egész felsőtested csupa háj, ami sokkal durvább, mert férfias elhízás, mint a fenék-comb ösztrogénes zsírja. Sportról te nem beszélhetsz. Tele van a mellkasod anyajeggyel és gyulladt bőrproblémákkal. Ezt a képet te tetted ki magadról. A másikon gyűrött hák, hörcsögállkapocs, lógó szemhéj. Eközben buta, agresszív, stréber és kavarós vagy. Ki és miért tiszteljen, kíméljen? A náci roncs, neki kellesz, ellenem. És oda meg vissza vagy, hogy te bezzeg ránctalan, meg csodaszép filter nélkül. És rám célozgatsz nagy okoskodva, mintha én jártam volna pórul. És ugrik, és hisztisen jelentgeti, leszedeti. Ne geciskedj, Villő, ne zaklasd azt, aki jobb nálad, és akkor nem kell áldozatot játszanod, amikor kiröhögnek.

Tény: Villő szinte semmit nem edz.

Valaki Villőt ürügynek használva mások nevében, mások sérelmeit és hazugságait hazsnálva, azok mögé bújva őrjöng álnéven a személyes profilomon. Min pöccent be? Hogy NYUSZIT RAJZOLOK, és látja, milyeneket. :DDDDD Felnőtt emberek vagytok, meg kell tudnotok oldani azt, ha valakinek más a véleménye, mint a ti szent és érzékeny énképetek, hazudozásaitok, vagy többen olvassák. Mivel ez a valaki vállalja is magát, nem csak a tartalmak minősége miatt veszik komolyan. Ezek egyike sem keresett meg, mondta nekem, mi baja, nem, ők nem beszélnek velem, de naponta sok órát rajtam prörgnek. FÚJ.

A sunyikat előbb-utóbb eléri a végzetük. Én őket kiröhögöm.

Ezek tények. Illetve az utolsó előtti mondat egy megfigyelés.

*

Én még soha nem köptem ki a kávémat. Végre nem közegidegen a megjelenés. Jött itt egy nő az előbb. Volt nálam negyven forint. Angélának van pofája hajléktalan közösségben ilyet közölni. Neki az élet tartozik, neki jár ez meg az, és mindenki. https://nepszava.hu/3115496_osszesen-147-en-fagytak-halalra-az-idei-telen Míg Angéla a McDonaldson, a kövein, mások neki tetsző cipőin meg a parókáin nyafogott. Hol érdekli őt másvalaki önmagán, a hiúskodáson kívül? Az a baloldaliság, hogy nincs alsó határ a műmeghatásban?

*

Villő itt is sunyin sugalmazza, hogy nekem valamim tönkrement (ezt átokként kívánja, mert nem lehet az, hogy a bevett dogmáktól függetlenül valaki boldog az életmódjában). a valóságban projektál: ő a beteg, aqz is nagy dolog, hogy most épp nem marék gyógyszer, és kurvaélet, hogy ő sem zöldségeken él.

kinek parancsolgat? #annyiravicces #agyonszűrőzöttképheznofilter hashtag #astrébersohanemboldog

jé, pont mint Nagyágnes… vesszőhibával, és arrogáns, ostoba hencegéssel. micsoda értékrend ez, látszik, hogy Európa segglyukában született. tudja ő, hogy HandM-ben is boldogabbak a nők, ha sportos a testük.

*

egy: facepalm, maga ír méltató ajánlást a könyvéről és habosítja, hogy fájdalom, érzelem, tragédia meg az ő írósága, lelke. mennyire ízléstelen már ez. imádja, hogy ő író. miközben egy a sok netes rikácsoló közül.

kettő: lehet, hogy elhitte, hogy az egész világ vele foglalkozik? mindenki felállt és tapsolt? hogy ő híres? és ettől híres, és így nem fogja senki bírálni? hogy másokkal nem történik ilyen?

történik, Angéla, csak nem teszik ennyire átlátszóan a teljesítmény, írói minőség helyére, nem a sajnálattal zsarolnak.

hogy azért történt ez vele (értsd: halt meg gondatlanság miatt a fia), hogy ő ezt a könyvet megírhassa: spirituális opportunizmus…

és idézzük fel az epic contentet: azt azért fenntartom a történtek ellenére, hogy nem szülnék  hármat (leiríakozási hullám, csattanó hányások hangja

és ezek vádoltak hazugul engem Baudelaire miatt, aki soha nem tévézem és nem olvasok bulvárt és kicsit se érdekelt Angéla (és senki árulóvá vált hízelkedő)

látszik, hogy élvezi, hogy ez történt vele, végre ő is számít, legyőzte Gerleévát:

*

LOL. a genderfluidokat tárt karokkal várják ám ott! mondjuk ez a “genderfluid” csak menőzésre jó, valódi vállalás nem jár vele, sima nőciként tud mejelenni. mindenből kisztedegetni a könnyűt, az előnyöset.

persze kamuzik, ahogy mindig. nem hivatalosan megy, szó nincs diplomáciáról, ez hazugság, nem ez a területe, nem őt küldenék, nem így. magánügyben megy áskálódni kb. a portással vagy valami harmincadrangú aktakukaccal. amennyire ostoba, meg is üzeni. 45 éves nő, állítólag felelős beosztásban, nagyzol a pozíciója mögé bújva. #nofilter :DDDDDD #kapcsolatápolás :DDDDDDD #nemneonáci

*

hülyének is megéri

*

Nagy Anna valódi formái és hát az utolsó kép, sápasztó. így lejáratni a jógát.

*

egy roncs vagyok fizikailag, ezért viselem nehezen az egész napos üldögélést! :DDDDDDDDD

Bezzeg ők! Nem egy napot, egy életet is…! Sörenstram, aki tehát nem roncs testileg, ellenben pompásan edzett és fürge, egész életét remekül kibírta üldögélve… lusta tehenek, naponta iderongyolnak túrni az edzésnaplót, amihez semmi közük, nem érdekli őket, semmi jóra nem használják, csak ócska mószerolásra. erre kellek nekik. ez a liba különös élvezettel ötöl ki vad, képtelen sztorikat, mocskolódó e-mailek tucatjaiban fontoskodott és vádaskodott álnéven, és azzal próbál menőzni most is, hogy ő mindent tud rólam, mindenkit ismer, beszélt velük, én kb. maga vagyok az ördög, mindenki utál, hazudok stb. annyira átlátszó, Sörenstram: nincs életed, önállóságod, tehetséged, edzeni lelkierőd, szabadságod, irigy vagy.

nektek nem kell pokol, itt van az nektek, a saját életetek, jelenetek

*

egész életemben edzettem, megvolt az alap izomzat, soha nem volt ülőmunkám, Rózsadombra jártam naponta bringával Lágymásnyosról, tele van futós poszttal a 2012-es blogév is, húsz-harminc km bringák naponta, és 2014 ősze óta heti 5-6-ot, súlyzósat is

te viszont nem, ez világos, a nagy kioktatásból. így a lusták mocskolódnak

*

dicsekedő tejbegrízarc, iszonyatos hasmérettel behazudik egy előnyös zsíradatot. roppant elégedett: győzőtt. de még a full beteg, meddő felesége is jobb nálam, OPTIMÁLISAN FITT, és ezt így képes leírni. Andriska, te hazudsz, valószínűleg magadnak is. ráfeszültél a sportomra, nem bírod elviselni. a büdös életben nem edzettél, ezt nem lehet fél év alatt behozni almaevéssel. nem, a netes zaklatástól nem nő az izom.

ha te felismerhetően írsz rólam nyilvánosan, akkor én is írhatok rólad, a neveddel. te szálltál rám, merő gyűlöletből, irigyen, ezért kapsz a pofádra. most persze van ürügy, hogy “írt rólunk, amíg le nem szedi, bántjuk”, nos, előtte mivel magyaráztad? 2015 óta nyomod.

azért beakadt a dolog! de csak a DEXA hasonlítható a DEXÁhoz, és te nem voltál DEXA-n, ha voltál, eltitkolod. szar a testkompozíciód, napestig bizonygathatod, hogy nem. minden más mérés kedvesebb lesz. a dexa mindent zsírnak számol, ami nem száraz csont vagy izom. InBody szerint messze under vagyok

tehát: HAZUDOTT. ezt én félóra alatt el tudtam mondani, nem kellett tanú, szembesítés, egyéb bizonyítás. ennyire pancser szegény. és ostoba. képtelen higgadt lenni, felmérni, mi micsoda, mit mondunk, mit nem. JOGÁSZ VÉGZETTSÉGGEL. nem is hisznek neki, hülyének nézik. hamis vád, amúgy.

*

hol, hogy lesz kötőszövet botoxból? és: ugye tudod, mitől oly ránctalan a szép gepárd?

anatómiai tényeket írtam… mindenki látja, miért engem taglaltok. egyszerűen szar az életetek, unatkoztok, és kerestek valakit, akin kielégülhet a düh. akit bánthattok. sunyin, csordűában, nickek mögül. ÉVEK ÓTA. bosszúszomjasan.

tufa, agresszív és okoskodó agresszív. súlyosan sérültek vagytok, és tomboltok, hogy én átlátok rajtatok.

fingod nincs semmiről, nem értesz hozzá, ezért lesegeted a vércukromat, nem tudod, mi a jó szint, minden találó megfogalmazásomat azonnal használni kezditek, saját ötlet nincs. idézed saját okosságként, hogy 20 százalékkal gyengébb a terepfutás ideje, azt is itt olvastad. szánalmas vagy. nekem dicsekszel a futásoddal. egy férfinak ez nem szint, kezdő amatőr futók között se, de pláne hogy ellenem tegye ki, aki nem dicsekedtem a futással, csak csinálom. egy nővel rivalizálsz?? soha nem leszel kiváló, és aljas is vagy. én mindenhol leírtam: nem vagyok futó. kocogni szoktam. van, hogy hosszút. ezen miért őrjöngesz? van több másik sportágam, mindegyiket élvezem. multisport. teljes élet. erdő. soha nem hajtottam. de hogy te egyikben sem tudsz semmit, az is biztos.

annyira nincs valódi állítás, hogy mindig hozzá kell költeni, hogy én iszom/éjjel zabálok/nincs hajam/hatvannak nézek ki/alacsony vagyok/átírtam az adatokat… senki nem dől be ezeknek.

mindezt miért? mert van egy blogom, rajta egy edzésnapló. nem lehet azt elviselni, valakin le lkell vezetni a frusztrációkat.

*

kínlódik a testével, az ajurvédikus kamuzást, a borzalmas, nem létező alapanyagokat mondjuk befejezte (megtelt a postaláda üzleti ajánlatokkal!). lefordítom: semmilyen diéta nem megy neki, szenved a fogyással, puffadt az arca, tekereg, pózol, mint egy kamaszlány, nem élvezi, csak a ruhák érdeklik ebből, meg a 12 lájk. nincs izma, nem edz kb. hat hete semmit, előtte szórványosan. kit linkel? testükből élő, üzleties, szűrős fotós fitneszcsajokat. huszonévest, nem szült nőt, élsportolót.

hát a TE tested milyen? megméretted? te megcsináltad járvány alatt a mínusz zsírt, plusz izmot? sűrűn titkolod az eredményt, ugye? vállald már magad, ne álnévről ócsárolj engem.

és az mi, hogy “genetikája csúcsán”? az nem olyasmi, ami változik. hülyeségeket írsz. remegve nézted a kézen átfordulásaimat, ugrásaimat, előregördüléseimet, te. naponta többször kattintasz ide. meg az élményeimet, színházaimat, emberi történeteimet, a népszerűséget, mindent. nem bírtad elviselni. TE akartál a menő lenni, de nem jött össze, te középszerű vagy, ezért a te stratégiád a stréberség. és neked sokkal könnyebb lett volna, te ugye TUDATOS GYERMEKTELEN VAGY, AKI MAGÁNAK KERESTE MEG A GUCCIRA VALÓT (ezt így ide leírtad…), meg AZ EGÉSZSÉG NEM SÚLYFÜGGŐ, aztán önkínzó fogyózás. csak te LUSTA VAGY. téged a mutogatás érdekel, a meló nem. békés megyei álmok!

egyébként kurva jó a genetikám, nyugi

 

mondjuk 2015 ősze óta nem volt ilyen feszes a combom, és ez a te bajod. meg hogy neked nem és nem megy. soha nem merted kirakni, se a hasad, se a combod, a seggedet ne is említsük, és feszítesz kegyetlenül, hogy elhiggyék, nem lóg. de, lóg. nincs alatta izom, megnyúlt, könyökhajlatban van a mellbimbó. ettől még lehetnél egy kedves ember, de te az én mellemet ócsárolod álnévről.

a valós éndet bemutató oldal viszont felpörgött!

a legdöbbenetesebb, hogy nem érzitek cikinek ezek közé vegyülve őrjöngeni: félhülye nyugdíjas, nyíltan rasszista, szexista, faji felsőbbrendű és nőgyűlölő csávók, pletyka, fölényeskedés, közhelyek, hatalmaskodó öregasszony, moralizálás, önimádó, sértődött lúzer. annyira ki akartok velem baszni, hogy ez sem derogál. milyen élet lehet ez…

*

azzal hencegett, hogy milyen sok ügye volt. azt a látszatot keltette, hogy ügyvéd. nos, őhozzá hivatalból kerültek az ügyek, ez egy beosztotti meló, egyéni ügyvédként éhen halna, mert nem elég okos, viszont görcsös, és nem is higgadt. benyomták oda, apu egyengeti az útját. nem itt kéne tartani 50 évesen, főnöktől rettegni (náculás, kavarások, netes zaklatás), aztán a bíróságon elsírni, hogy mennyire ciki volt preventíven elbeszélgetni a főnökével, miszerint lesz majd egy nő, aki majd ezt meg azt fogja mondani… és ilyenkor annyira ideges, hogy kitör belőle a keleti nyelvjárás. majd ezt a beszélgetést, amit csak maának köszönhet, nekem rója fel.  jaj, nagyon röhögtünk. élj úgy, hogy ne legyen vaj a fejeden!

*

LOL. ez ő.

bárcsak ilyen testem lehetne, halloweenre

tedd ki a dexádat, átbeszéljük! hogy te dexa szerint optimálisan fitt nem vagy, csak valami hízelgős-becslős okosmérleg szerint, az tuti.

de ti tényleg egy nővel vetélkezdtek erőszintben, izomtömegben, futótempóban? ejha.

*

meg ez a kierőszakolt elismerés és figyelem. nem lehet kierőszakolni. Angéla azt várta, hogy a rengeteg mocskolódás után majd rohanok az ő táborába ajnározni-sajnálkozni 2016 nyarán. és hergeltek, és éreztették, hogy én mindent csak hozzájuk képest írhatok. de miért tenném? miért kéne bárkit, aki eredetleg az én közönségen, követőm volt, nekem viszontcsodálni? és még béna és hazug is.

én írom a blogom, élem az életem, bemutatom a sportolásomat. ennyi. erre TI jöttetek ide mohón, ki jó-, ki rosszindulattal, ki meg nagyon nagy jóból rosszba fordulva, belemagyarázgatva mindenfélét az én dolgaimba. vadidegenek.

és most TI ugráltok, hogy én figyeljek oda, a magát kurvának kiadó álnév szépségét ismerjem el, meg nem is lóg a gepárd melle; együtt kéne éreznem Angélával, meg leborulnom a nívós könyve előtt, és csodálni az engem aljasul zaklató, rögeszmés Andriska nyílpuskáját, életvitelét, kajáit meg versenyeit. kit érdekel? nekem semmi dolgom ezzel, iszonyú gyerekes, ahogy lobogtatjátok. semmivel nem tartozom nektek, én nem vagyok a ti közönségetek, ebben a helyzetben soha nem ti szabjátok a témákat, mindig csak reagálni fogtok meg elvenni a szavaimat, ha megtetszenek. abszolút nem érdekel, többnyire röhejesnek is tartom, amiket toltok.

*

mit nem ért azon, hogy hiába akárhány kiló, mivel nem edz évtizedek óta, szarul néz ki? de ez is oké, de miért velem rivalizálva mutogatja az “eredményeirt” egy jelentéktelen sportágban, meg a fogyását, meg a bringáját? a másik meg a hasát? ezek megőrültek? kit érdekeltek ti? rámszállattok, ez a kapcsolat

*

miért fotózkodik csapaéremmel egyedül? senki más nem csinált ilyet.

*

nem az számít, mikori egy kép, egy levél. hanem hogy mi van rajta, benne, mit jelent. amit persze letagadnál, mert most ugyanakkora hévvel az ellenkezőjét hajtogatod. hogy eltereld a szót, nagy fölényesen adsz tanácsokat, hogy én mit tegyek, mert nekem az lenne jó, és te nem érted… téged az mit érdekel? ha magam ellen cselekszem, neked annál jobb, nem?

nem tudod, mit miért teszek, és nem irányíthatod, mit tegyek, gondoljak.

nem csak bele akarsz szólni, hogy mit csináljak, hanem úgy általában MEGMUTATNI, irányítani, fölényben lenni, kitalálni és meghatározni, mi hogy lesz. neked nem engedték, hogy irányíts, ezt valahol ki kell élni. de nincsen kontrollod afölött, hogy ezen a blogon mi van, hogy mit tudnak, értenek azok, akiket a te szerepelgetésed meg pár fontoskodó cirkuszolása terelt ide. fölény, na, abban sose voltál. robbanásközelben élsz. erre kellett az utánad-áhítozom-zaklatlak vád, miközben minimális pszichológiai vénával is világos bárkinek, miért velem foglalkozol minden nap órákat. uralkodni, visszavágni, bosszút állni. hátha bebizonyítod, hogy fontos vagy, erős vagy. jobb a gyűlölet is, a fehér izzás, mint a semmi.

üres az életed és előttem szerepelsz.

perekkel, jogászkodással lehet fitogtatni, hogy te milyen bölcs vagy, te vagy az okos, a higgadt, a hozzáértő. de azért egyéni ügyvédként éhen halnál, hatálytalan iratot adsz be, kelted a látszatot, hogy neked ügyeid vannak, pedig hivatalnok vagy, egy beosztott, sok éve, és annak sem túl lelkes. a zaklatási feljelentést, ami nem bonyi, mert btk, olyannyira nem sikerült jól összerakni, hogy minden fórumon visszadobták. nem az: nem zaklatás. már papír van róla…

mindent megfordítasz, átírsz, áttolsz. ki hiszi el neked, hogy nem vagy frusztrált, bizonygatós vidéki rémült gyerek, aki betöréses lopások, rongálások, lebukás, vágóhídi meló után apja elégedettségére végre erkölcsös polgár lett, csak titokban nácul meg tör házasságot. ki hiszi el, hogy jó képességű vagy, komoly ember, jellemes, szeretsz és szeretnek, önálló döntéseket hozol, ha megnézi, mit művelsz munkaidőben? szennyfórumokon áskálódsz álnéven, bizonygatod önhelyességedet a nagy alkotó éneddel? ilyen emberek körében? csak mert ők is gyűlölnek engem, ez a kapocs köztetek? és nagyjából ugyanezért gyűlölnek, amiben te vagy: beszorított, képmutató élet és butaság, unalom. vagy még lejjebbről, a teljes szétesettségből.

libákkal csacsogsz, szervezkedsz, köztük egy közismert maffiózó húgával és ingatlanügynökével, és ezt, a neveikkel együtt elmondod a BÍRÓSÁGON?

a te bajod: képességeid, alkatod, sorsod révén kis sunyi vagy, lapos vidék túlbeépített telkeinek fűnyíró lakója, és ezt szellemileg értem. nincs egy jó beszélgetésed senkivel, a max a festő cimbora. a net az izgalom, semmi nem hoz úgy lázba. ami gyakori, de hogy nem sikerül semmit alkotni? nincs közöd az értelmiségi léthez, jó könyvekhez, mélyen erőszakos, kontrolláló és magamutogató vagy a gyerekkori sérüléseid miatt. és hazudsz, rengeteget hazudtál, alakoskodsz.

és én tudom rólad ezt. van pokol, itt, már az életben. ez lehet az: ebben élni, hogy tudják rólad, mennyire jellemtelen vagy, és te is tudod.

*

érdekes ez embertanilag. hogy nekem szánják a műsort. most is, amikor itt a Nagy Pillanat, nekem van ez mutogatva, akinek 2016-ban és 20-ban is jelent meg könyvem, és 2016 nyarán is, amikor minden irodalmár Esterházy halálán volt megdöbbenve, azt lesték a nagy tragédiában, én miket írok. és nem csak gondolják, hanem annyira olcsók és buták, ODA IS KOMMENTELIK. ezt a nőt nem ismerem, ő csak figyelget, és közben csöpög a nagy jóságtól minden, amit megoszt.

ezek tényleg azt hiszik, hogy zéró összegű játszma van, és én Murinaiangélával/Feketemóróandrással vagyok versenyben. én senkivel, egyáltalán nem rivalizálok, az én számaimban más nem is indul. de ha leíró jelleggel mérem is magam valakihez, valamilyen szinthez, hozzájuk biztos nem.

mitől van ez a logika bennük? túl sok volt a dél-amerikai sorozat? azt hiszik, ha nekem jó, akkor ők vesztettek, de olyankor kussolnak és évekig csak pöfögnek, és ha neki “jó”, akkor én szomorkodom? de akkor mondjuk 2016 áprilisában mit hittek? vagy amikor befutott a blogom? amikor sorra kaptam a díjakat? vagy amikor először meglátták fotón, mit okoz a sport? Angéla azt hitte, egyetlen hely van, és az övé, neki jár ember, műfaj, lelkesedés, pozíció… csak hüledezem, mert ugyan átvette és a mai napig szó szerint hajtogatja, amit innen megértett, de ezen kívül köze nincs az érdeklődésének, a világának, a szempontjainak, a tudásának az enyémhez.

*

“Hárman vannak testvérek, három fiú, Andris az elsőszülött, és az a mániája, hogy ennek jogán övé a hatalom a családban a testvérei felett is. A szülei pedagógusok voltak, de csak annyit tudni róluk, hogy kértek tőlük pénzt a telekre.
 
Ágicza szülei egy eldugott faluban, egy porfészekben élnek. Ez a nő nőies dolgokról soha nem beszél, a kismamás és kisgyerekes dolgoktól meg rosszul lesz. Mindketten Mensa-tagok, büszkék rá, hogy nagyon magas az IQ-juk. Andris messziről felismeri a menzoidokat. Ágicza beteg, emiatt állandóan fázik. Én nagyon beteg, eltorzult személyiségeknek látom őket.”
*

hát ezért tényleg kár… ezeknek milyen ízlésük van? alkotás? művészet? illik Tihanyhoz???

civil hősök: “odaláncolná magát” “minden értéket elpusztítanak”, és szakemberek: “minden négyzetcentimétere értékesebb” :DDDDD

https://444.hu/2021/06/14/engedelyt-sem-kertek-az-oriasi-hattyufreskora-tihanyban-inkabb-raengedtek-a-kommenteloket-az-onkormanyzatra

Puzsér

a legviccesebb az, hogy képes volt kiállni fotózkodni az ezüstéremmel egymaga, pedig azt a csapat szerezte, miközben egyéniben tizenötödik lett, és nem is ő volt egyéniben a legjobb magyar. senki nem csinált ilyet. mindez egy nevenincs sportágban, amit pár százan (akinek van pénze meg rögeszméje a lőfegyver) űznek a világon. a valóság nem elég. mennyi kamu, önajnározás, fontoskodás… és ezek képesek ezt a bohóc sportágat az én sportomhoz és a sajtgurítás szintű versenyeiket az OKTV-mhez mérni (amit én soha szóba nem hoztam)

*

amúgy nem az összes puskás bohóckodó néz ki szarul

https://facebook.com/2001581103468010/photos/a.2006624846296969/2362512167374900/?type=3&theater

the body. update: fogyott pár kilót, nőtt is, kész, ő most visszamenőleg is jó csávó, haja is jó

nyami, házikó, asszonykája, cicamacska, középfölde, almáskert… egy tízéves álmai. öcsibajusz, csúnyácska feleség, ápolatlan haj, bárgyú tekintet, hormonhiány. áll alatt megköti, popsi alá párna

a sárga pólós-hájas ujjas-szemüvegkeretre kusza, zsíros haj rálóg-úszógumis videó a legviccesebb. súlyos fel nem növési, férfiassági komplexusok vannak itt

ezért kell nagyzolni: “Maestro design presents”, mintha valami hollywoodi szuperprodukció lenne. mindenhol logó, mindenhova ki kell rakni, kabát két ujjára felrakni, NEHOGY NE LÁSSÁK, mindent felcsicsázni. mozgó logó, alig döcögő cég, nincs munka. ha lenne, nem fórumozgatna minden nap, évek óta munkaidőben

és ilyen önelégült minden képén, mint egy óvodás, akinek kirakták a rajzát

az öv, az külön epic (minden lapos hasú kint hagyta a pólót)

#nemköpcös #tizenötödiklett #őalegmagasabb

itt az album végén a 11-es 113-as kép

http://www.fieldtarget.hu/album/index.php?mappa=2013.08.30-FTVB2013

oké, ha valaki szarul néz ki, tele van a világ ilyenekkel, nem az a lényeg, hogy nekem ki tetszik. na de ez a férfi most ráment arra, hogy engem nézeget és leírta ötvenszer, ő mennyivel magasabb, soványabb és sportosabb (egy nővel vetekszik és hazudik az adataimról, és ez vicces, ugye)

*

vö. “más újságokat előfizetek, de erről nem tudom még, jó-e, kérem, küldjenek egy évfolyamnyi számot”

*

Murinai Angéla sorai ezek is. Így segíts a kirúgott szerencsétlennek, aki mailben könnyezik. És még hány ilyen története volt. Fontoskodott, kavart, bizalmat sértett, mindenhonnan kirakták… mert ilyen jellem:

mindjárt idehányok:

#nemirigy #ígértekiadjaakönyvétdeaztánnem

Sikerült kilesni – wtf? #mindenkiőtfigyeliám #akkoraarc #nemönimád #nemisjártunkangolra #amolnárferencestemsemottvolt #nemirigy

A verset Antonia maga olvasta föl, Oscar Wilde írta, és azon sírtunk együtt. Itt írtam róla, meg itt is. Sehol nem írtam, hogy én olvastam föl verset.

Az én felolvasásom is nála volt, de azon nem sírt. #olvasnielsőbentanulunk Mit ért ebből egy olyan nő, aki annyira frusztrált, hogy szerinte minden róla szól, emberek az ő tulajdonai “átolvasnak, átállnak” és minden vele vetélkedés?

2019 nyarán elkezdtünk angolra járni a feminista mesteremhez, akinek az eltés szemináriumára 1995-6-ban jártunk (többen), és aki miatt elvégeztem a nane képzést 2004-ben. 1993-ben, amikor Angélának diszkó és műköröm volt a horizont pereme, Acsády Judittal leveleztem. És igen, az ember egész életében tudatosodik, újra meg újra, te is itt eszméltél, angyalom: rend, lefolyó, vágy csendje, patriarchátus és a többi. Mondjuk ami engem illet, amilyen pöcegödörré ti a feminizmust züllesztettétek, tehetségtelen írók promózzák magukat véres arcú áldozatokkal, meg menstruációs szegénység, szivárványcsalád és transznők (faszverő férfiak), én végeztem vele.

És, igen, Angéla, te nem tudsz angolul, se németül, és ezért lődözöl. Én úgy voltam önkritikus az angoltudásommal, csak azért, mert soha nem voltam kint egy hétnél tovább, hogy két gyerek és beteg férj lés tanári munka mellett mellett elvégeztem az eltén, ami tudodhányadik az eduline listán, jó eredménnyel az angol bölcsész képzés legnehezebb formáját, és szintén vállalható eredménnyel tettem le a Proficiencyt.

Hogy nem szégyelled magad, hogy ezt őrjöngő antifeministákkal tárgyalod ki csámcsogva?

*

sajnos, nem ismeri személyesen Villőt :DDDDD világcégek kapkodnak utána. vagyis, ööö, egy irodista, aki hatalmaskodó nyilatkozataiban adagolja a szekszárdi óvónőknek, hogy ő valami vezető. az ő munkahelye a britek poros közigazgatása volt, ahol ugyanolyan rangban 40%-át keresed annak, mint amit cégnél kereshetnél (ha ennyire antiintellektálisan pénzsóvár valaki, akkor mondjuk ki az igazat)

én elhiszem, hogy van, aki úgy érzi, hogy HA NEM BENETTON, HANEM JIMMY CHOO :DDDD, akkor az ám az élet, mintha bárkit érdekelne a ruhamárka. Békéscsaba, mondom.

egy ilyen embernek mit lehet mondani? “gesztenyét kőkeményen kapar” és az az erény, hogy nem szült. meg összevissza hazudoznak arról, én miből élek.

ez a nagy pozíció. az állása a hirdetése szerint grade 7 volt. #békéscsabaiálom #kinekvetítesz

a nő, akinek a legjobb melója életében egy kozmetikában volt, elájul ettől:

mindez negyvenöt évesen, szuper. két év alatt nem sikerült előrelépni lihegve sem. ellenben lebukott a netes bullyval, aztán még ő hápog, hogy üldözik… tetszett volna gondolkodni.

légy erős: a bejelentést mások írták, én utólag csatlakoztam. elég tekintélyes utálói kört sikerült összehozni, akik tudnak hivatali angolul (én nem)

a legviccesebb ez:

leírja a véleményét megy tovább

(amúgy ez a kommentelő tavasztündér maga álnéven!)

Tavasztündérnek Gerle Éva beakadt. Még 2013-ban, akkor nyalizott, lihegett, regélte kéretlenül menősködve, hogyan zaklatták, erőszakolták meg, ment abortuszra, meg találkozzunk, meg hogyan fonassam a hajam és mi a jó intervall, illetve ő bi, és ha kialudnám magam, és nem lenne árkos a szemem, engem is megkívánna, ezt egy olyan csoportos cseten, ahol húszan voltak. És azóta nekem mutogat, rám célozgat, engem akar hitelteleníteni. Miközben én voltam az ihletforrása, nem tűrhette, hogy kigyúrtam magam, és semmi sport soha nem látszott a testén.

*

#nemhörcsög #mondomhogynem #fésüldodaahajad #márabarátaidbansebízhatsz #énkép #hörcsögmotívumamagyarszobrászatban

*

aki német tankokat és hadi sikereket csodál, meg kimagyarázza: “a svasztika ősi jelkép”, meg nem azért néz ki ugyanúgy, mint az összes skinhead, á, dehogy! aki ilyenekkel jön, az egy büdös náci, nem kell ezt ragozni

mondjuk annyit felfogtak, hogy “a náci valami csúnya dolog, hiszen lenácizni valakit, az biztos BÜNTETENDŐ”

a nácikat (a dísznácikat is) annak hívjuk, amik: NÁCINAK

de a cionista pamacska is mosdatja #elvek #konzisztens #nemahajszaélteti #randomcélpont

mindenképpen rohanj a bíróságra, hogy náci vagy és lenáciztak. valamint SZERZŐIJOG-SÉRELEM ÉRT #ikú

*

folyamatosan hazudik, és olyan primitíven csinálja szegény (szerinte őt utánzom a rajzokkal)

*

vége lesz a mocskolódásnak

*

a legnagyobb rajongó volt. jelen érvelése ennyi: GONOSZ, MERT GONOSZ. ha ő buta, ha nem érti, amit írok, vagy elvitatná a jogot, hogy én kifejezzem a véleményem a blogomon, akkor az GONOSZSÁG (drámai zene), az ő névtelen áskálódása, hazudozása nem. de azért koslat.

én csak kiröhöglek a nagy lihegésért, nyalizásért, ne drámázd túl, nyugi. és rajzolok. azt is tudom, milyen csodásan néz ki Abszolút Igazság, aki NEM látszatsportol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, vagy épp te. és hogyan keféltette magát kocsikban Angéla, a hű feleség, és mennyire ciki Pamacska múltja

*

ez is haláli: a gepárdliba elszólja magát arról a nagy szépségről #inmyforties. sportolni lusta, de ilyen körmönfontan eldicsekszik, hogy fosom irodistaként (nem ám valami menő multinál, ha már) lett annyi pénze, hogy beavatkozásokat végeztetett magán #vidékiálom. azóta szelfizik buzgón meg hármasával veszi a Daquinit, és egyetlen képe nincs, ahol tényleg mozog. a képein látszik, hogy a mellbimbó csúnyán lecsúszva, bicepsz vonala alatt, megnyúlva #kapualjbanhosszúmell. gratulálunk, ügyes vagy, hogy botoxoztattál, csak mondjuk 1. ezt mutogatni hiún, wtf?, 2. jó tested a büdös életben nem lesz, mert lusta és gyenge vagy, és mindenki tudja, hogy kamu az ayurvédikus katyvasz. én mindvégig a sportról írtam, és nem csak írtam. rendkÍvül egyszerű: nem pofázni kell. lásd itt.

*

imádom, ahogy már hajnalban ide meg az edzésnaplóba rohannak azok, akik szerint őrült és jelentéktelen vagyok, és lihegnek, hogy na, min tudnak ma egész nap csámcsogni :DDDDD maestro, a képeiden röhög mindenki. hogy te, engem? meg az a “házikó”, haláli. tájtagadó, anyagidegen giccs.

azért csak bemegy valami a fejükbe nekik is, hogy amit korholok vagy kiröhögök, az miért ciki

*

NEM HISZED EL: a magyar női áldozatvédelem ikonikus arca egy olyan nő, ÉS érdekesnek találják, aki

helyesli és élvezi, hogy #nőiönrendelkezés bedrogozott kamaszlányokat kúrnak erőszakos férfiak és ezt filmre veszik, valamint halálra keresik magukat a tönkremenésükön, (aka pornó)

magáról ontja a félpornós képeket, de legénybúcsús ajándékok vicces feliratain szörnyülködik,

az áldozatokat önpromóra és karrierépítésre használja,

amióta Kajdi Csaba kiröhögte, azóta ő modell is, sőt, színésznő,

és a végén odaveti, hogy ja, amúgy RIP Törőcsik Mari.

mert, érted, Gumiszoba OSTOBA, de ez a nő értelmiségi családba született, anyja is van, aki rászólhatna, tudnia kell elemi viselkedési szabályokat. hogy a Szerelem című film elemzése ne róla szóljon már. a habos semmiről. beszélni nem tud rendesen.

soha nem volt sem filmértő, sem “médiakutató”, sem színész, sem újságíró, sem modell,  csak “vetítő”

*

true fan. jelenleg a fórumon mocskolódik álnéven, és engem figyelget 2014 májusa óta, amikor kiraktam a kavarásai miatt. neki köszönhetjük a vádat is, hogy én azért elemzek verset az olvasóimmal (ami nem érdekelte, csak a locsifecsi), hogy Nevétsemtudommár Angéla fájdalmába gázoljak. mely hatalmas volt, de ő a nagy gyászban szintén azt leste, én mit írok és ő mikor lesz már az újságokban a Nagy Sztorival. Egy kicsit megmanipulálja a többieket egy sértődés után. komment. soha a posztok nem érdekelték, szétverte a beszélgetéseket, én meg sajnáltam, hogy egy szeméttelepen portás.

*

hogyan húzz hasznot annak hisztis prezentálásából, ha pitiáner sérelmed van, átvertek vagy lúzer vagy? és a metaszint: az igazi dörzsölt róka azokból, akik ezzel szeretnének befutni? a mesterektől, akiknek szerkesztők tákolják össze az alsó polcos könyveit, sokat tanulhatsz. rosszul adott vissza a hentes? letört a körmöd? rajtakaptad a szeretőd a húgoddal? megírod. négy nap, 185 ezer forint, plusz utazás. elhelyezés: vadidegennel egy szobában. hova tűnt a bankkártyám, nem láttátok? tavaly volt még Szabados Ági és Mészáros Kalligram Sándor is a látszat kedvéért, idén a traumaírás királynőjét tovább vizezik. írókarrierrel hitegetnek virágkötőket és szoláriumtulajdonosokat, és nem szégyellik magukat

*

ez is egy szép konstrukció. mintegy kettő és fél órát tölthetsz e szép hajnalon egy kövér nővel, aki alapászanák lebutított verzióinak édelgő prezentálását ennyiért kínálja, és oktató létére teljesítménynek gondolja, hogy előrehajolva le tudja tenni a tenyerét. odaútbenzin, autópályamatrica, parkolás további költség. de biztos van SZÓJATEJ a kávéba. #hánybalekvan

*

tehát, hm… aki ilyet ír, sunyi tippadóként, fegyver tulajdonosaként és nagymenő bűnöz haverral dicsekedve:

… az most nekem mutogatja, hogy de ő igenis jó forma. Nézzek oda, csodáljam meg: IGENIS jó teste van. Te hülye vagy? Engem ez érdekeljen, még ha a tömény, ragadós hazugságban ez a pici részlet igaz volna is? Csak kiröhöglek, amiért bizonygatsz és a fostestűn megsértődsz. Ráadásul tudom, hogy ki vagy.

A képen főleg egy igénytelen alsónadrágot látunk, benne gondosan tizenkét centisre felgyúrt gyíkkal, azt meg kell mutatni mindenképp. Nulla vállat, semmi bicepszet, vastag derekat (fuhh, nem bírom), és lábat persze egyáltalán nem, derék alatt levágta. Ez a felsőtest-mánia! Pedig férfinál a széles hát, nagy váll, dudorodó bicepsz, feszes has alap, de a láb, a fenék és a vádli teszi a formát, és ez az, ami keveseknek van (és sem a vegánoknak, sem a harcművészettel-saját testsúllyal bohóckodóknak, sem a futóknak nincsen). Akinek nem ilyen, mit mutogatja? És: nekem? Te? Mi van, érzékenykedünk?

Tudok róla, hogy egy 12 évvel fiatalabb, edzéstárs nő miatt hagytad el a feleséged, gyermeked anyját. Ügyes vagy!

Ráadásul ez egy régi fotó, régi kép, most nem így nézel ki. Vagy akkor nagyon ügyes vagy, ha ilyen hamar ledobtad a hájat.

*

a hazugságok – így szoktuk, így szerettük meg. aki nagyon ráfeszül, hogy neki mennyi a követője meg az ő könyve hogy fogy, az mindig belezavarodik és vetíteni kényszerül.

Itt NINCSEN:

https://www.libri.hu/sikerlista/

miért hazudsz?

az előrendelési listán az első, második, harmadik (figyelemreméltó kötetek ezek! bár tudnék ilyeneket írni!):

Hetedik, nyolcadik és kilencedik:

Hát akkor legyen: aki ráfeszül, annak a saját logikája szerint. Nyereményjáték. Hol az a tizennégyezer elkötelezett olvasó? És mennyire amatőr már, hogy a kiadó helyett promózza a könyvét? A poszt május 29-iki, én június 3-án fotóztam:

érezhető a pánik: a szerzői oldala a kutyát nem érdeklli, nemhogy tizennégyezret. akiket szintén így kotort össze, meg fizetős kampányokkal, “vágyom egy kis kedvességre”. BÖGRÉT sorsol:

nem és nem gyarapodik a szerzői oldal. biztos az algoritmusok miatt! meg hát ott nincs hülyeorbán-dögöljenek meg a férfiak asztalverés, amit úgy imádnak az ostobák.

vö.

ami jó, azt nem kell kínálgatni, Andzsela. nem is példányszám kéne, hanem szövegminőség. amit ír, elemien hazug és íróilag szar. itt az igazság rikácsolásról és gyerekgyűlöletről.

aztán nem sikerült, még egy ilyen kósza pici jó mondat se. persze hogy el akar taposni és nőgyűlölőkkel hörög ellenem

*

Kempf Zitának is azt hazudta a bajai főiskola üdvöskéje, hogy TANÁR:

Tanár (nem oktató) az, aki egyetemet végez (oda öt évet jár), és ötödiktől fölfelé tanít. Meg egyetemen, esetleg nyelviskolában. A többiek tanítók, vagy főiskolai végzettségű tanárok, teljesen más fizetési, elismertségi kategóriában. Kellett volna tanulni és önfejleszteni (nagy íróbarátnőnk, PNÉ is a kozmetika-szolárium-műköröm világából robbant az irodalomba). EPIC CONTENT:

és: fest :DDDDDD ez már 2017-ben is tukmálva volt, de hát egy kockát nem tud lerajzolni. a nyolcéves lányom ügyesebb volt. vakok körében esetleg. 13 óráig ken össze egy kavicsot, a giccs se jó szó erre, mert primitív. meg scrapképek, fú, azt elővesszük, amikor így nagyon röhögünk és nem akarunk lejönni a highról. persze hogy az én három perc alatt, javítás nélkül készülő rajzaim fájnak neki, UTÁNZOM ŐT :DDDD én vagyok erről híres, Angéla…

amúgy traumát SEM dolgozunk fel óvodás szintű kacatok gyártásával, ciki. és közben ELEMIEN aljas. lelopott-szétszabdalt fotóm mellé ilyeneket ír:

Ti Gerle Éva tönkremenését reméltétek és hajszoltátok mocsok hazugságokkal, vádakkal, sutyorogva ostoba férgekkel és elhízott vidéki libákkal, nickneveken, évekig, eszközökben nem válogatva.

Szerinted ki nem látja, hogy mitől vagy frusztrált?

És nem csak azért, mert koppintás vagy. Gerle Éva kisportolt testét, a hasát, combját, haját gyaláztad 50 évesen és fröcsögtél, hogy kézen áll. Siszterhood! De akit irigyelsz, azt lekápózod

Beszippant az internet! Na igen. Ahogy kínálgatod magad. WEBOLDAL ÉPÍTÉS, DE AZ A VINCSESZTER PONT TÖNKREMENT. Ugyanitt kismacska és használhatatlan tévé eladó!

Te, aki nem sportolsz semmit, soha nem is sportoltál, “fusson, akinek hét anyja van”, spárgával és híddal (!) dicsekszel,

nem tudsz lemenni hídba, és régen se tudtál, de akkor minek hazudsz róla? mi zavar ennyire? én meg talajról szaltózni nem tudok. és?

gagyi videón áljókedvűen táncikálsz és BONEY M-et hallgatsz, amin elsírod magad. Nézz már magadra. Parókával és mágneses műszempillával rejtegeted, hogy kihullott a hajad, a képeken szanaszét homályosítva, hogy ráncos vagy és a fogad is elromlott, és béna lebernyegekkel, hogy meghasasodtál, te, a híres karcsú. És te szólogatsz be. Gerle Évának 2016-ban és 2019-ben jelent meg minőségi szövegekből könyve, úgy, hogy kiadónál életében nem kilincselt, és másnak sem hízelgett.

naponta maga dönti el, mit ír, hova megy; olvas és az erdőben fut; a gyerekei ragyognak, nincs rikácsolás, rátelepedés. NEKI bizonygatod, hogy BEZZEG a te könyved (amiről mohóságodban hazudsz), BEZZEG a te tested.

Gerle Éva igaza tudatában titeket röhög ki, egy fiatal, okos és szép férfival él. Te megnyomorodtál, fórumon pörögsz és elreccsent a gerinced. se nem sportolsz, se igazi munkád nincs.

Az a te bajod, hogy sutyerák közegbe születtél, maradtál is, igaán művelődni, nyelvet tanulni lusta voltál. És soha semmi nagyravágyó meg egzotikuskodó projekt nem jött be (Holle anyó, aha! pont úgy szép a Nagy Ágnes is, ahogy te a jó leány vagy, a blogger meg alacsony). Ha volt tízezer forintod, valami zugművésszel TETOVÁLTATTÁL, így lettél végképp gyönyörű.

Ezzel tele lesz a net: ki vgy te valójában, hogy szedted össze a nyomorú táborodat, akik leszarják a könyved, hogy beszélsz, amikor nem viselkedsz, és milyen is az a nevezetes múlt. Így jár, aki.

*

na, ezt újra, közkívánatra, főleg az épületen egyszerűsítettünk

puzzle mára. lesz majd erről 290 magyarázkodó komment, és kiderül, hogy ezért is én vagyok a hibás meg a ciki. ezt a fotót kirakta a facebookra, és büszke volt rá.

#nemneonáci #százhatvankettőcentivagyok

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/lonsdale-faces-ban-over-neo-nazi-associations-6105955.html

https://www.vice.com/en/article/59wjq8/learn-to-spot-the-secret-signals-of-far-right-fashion

https://www.dw.com/en/fashion-labels-worn-by-europes-skinheads-restore-their-reputation/a-5226933

Valentin-napra vegyél egy fiatalos cipzáras felsőt Magdalénának is. előnyei: a Fred Perry drága, ez viszont köztisztviselői fizetésből kijön (így hó elején vehetsz egy szelet steaket is), és másnak nem fog feltűnni a náciság

*

ittunk egy kis bort ma

*

erről azért a másikat is érdemes megkérdezni, van-e szerelem, vagy legalább vonzalom, és mekkora! jajj, kéne erről is rajzolni.

hm, ez vagy tizennégy éves kép, még én is nedves lettem. valószínű, hogy a netes mocskolódás jót tesz a szépségnek, így valószínűsíthetjük, hogy most még csinosabb:a virágnak megtiltani nem lehet! (amúgy a macska nem lesz rákos, ha egész nap rohadsz a gép előtt, és ott is dohányzol?)

DE MELYIK AZ ÁLLA?

ja: hatvanévesen még lehet. nemcsak a húszéveseké a világ! mondjuk te nem annyi vagy, a régészbálon a nagy ünnepség két és fél éve volt. a 10+ év korkülönbség se gáz, az idősebb nő se (köztünk 12 van, de mi kölcsönösségben vagyunk, és nem én kezdeményeztem a kapcsolatot). a hazugság a gáz, meg a rámászás és annak manipulatív lobogtatása, “most ez majd fáj neki”. :DDDDD (azért ez a sorrend: gerleéva, tavasztündér, gumiszoba, és végül…) a bántani akarás és annak primitív színvonala a gáz. te is tudod, miért undorító ez, és mekkora csicska a szépfiú, ha ezt eltűri. ja, meg ő a feleségét ápoló hős, ugye, aki a családját védi a netes zaklatóktól (!!!)… ez a puzzle csak nem áll össze

*

milyen kis érzékeny a lelkük… valamiért ilyenkor nincsen humoruk. drágám! NEVESS magadon!

annyira jó a rajz, hogy indul a tizenkilencedik kereset: képmáshoz fűződő jog! szép nyarat, kedves!

*

na igen. és csakis álnéven. és ezeknek az olvasóknak egyike se szólt, írt, hogy “kedves Éva, haragszom rád, csalódtam benned”. aztán megy a hiszti, amikor a kis nyomaikból négy perc alatt összerakom, melyik mocskolódik épp (azon, hogy az otthonom SÖTÉT :DDD meg Ő NEM LAKNA ITT). #pestsokkalpörgősebbmintatermészetvédelmiterület by slut

*

amúgy amikor odajöttél a Virányosi estre törleszkedni, jaj. úgy képzelted, az az este is rólad szól majd, ki másról? megjelensz és varázslatos lényed kisugárzásával és/vagy ragyogó szépségeddel meggyőzöl, hogy amit “a femtardok” állítanak, az mind nem igaz… nos, bármit is állítana bárki, a valóság szörnyűbb, hiába próbálsz hisztisen minden nyomot, fényképet eltüntetni. ja és nem szólt rólad az este (sem)

amit tudok, azt a wikin olvastam tomcat kapcsán, és akkor állt össze, hogy a macskás nickek összefüggenek: macskosz, pamacska a migránsmacska, macstappancsok éke és hát T. Regina. a gyűlölködéseddel, bár ennyire is óvatos vagy, hogy le ne bukj, TELE a net, és hidd el, hogy a bajtársaid is megvetnek, mert túltoltad:

Az Index fórumán a fizetett provokátorok – az élen Macstappancsok ékével, akinek a valódi neve egyébként Magdalena Seleanu, és a gondok tetézéseként az apja román – heteken keresztül cincálták a HírTV felvételét, felfedezni vélvén, hogy a tizenegy éves kislány támadta meg aljas módon a békés szocialista nyugdíjasokat, “megrúgott egy öreg nénit”, és különben is, az apja a hibás, “amiért odavitte”

a többit G. találta rólad: a cégnevet, a víkendházat, a lakcímed, anyád nevét, meg a régész kollégád mesélt (szörnyülködve). ő adta meg az e-mailed amúgy. de még fotót is küldött, szakadtunk.

*

Nagy Ágnes borzasztó kíváncsi, milyen lehetek:

 

*

#nemrendőr #hanemegyéniügyvéd #háromszázügyetviszegyszerre #sosevetít

*

mindig kimaxol mindent. és mindig az elismerésért.

*

közmegbecsülésnek örvend, remek szerkesztő, elismerik a tevékenységét. EGYETLEN PUBLIKÁCIÓ, KONFERENCIARÉSZVÉTEL, CIKK, ÖNÁLLÓ MUNKA NINCS SEHOL. egy sima favágó, fordítóiparos. és hát a netes aktivitás, az aztán értelmiségihez méltó! ezt 2009-ben írták róla, és azóta sem állt le, egyetlen napra sem. ugyanúgy ő a moderátor és a fő mocskolódó-hergelő-manipulátor. pár éve pedig olyasvalakit választott ugyanerre a célra, aki nem veri be azt a csúf arcát. most épp TomCat2-t nyalogatja. 

amikor magyarázkodik meg akar valamit, akkor milyen együttműködő, meg behízeleg. és (mint Angélahősnő!) amikor durva trauma éri, az első dolga, hogy lihegve hírül adja és lesi, ki mikor mit ír rá… minden erről szól

*

egy szép, sudár férfi. pocó ott figyel, köldök! ez a tekintet, a toka, az öltözék, az egész. a lekváros kenyér illusztrációja az ablak–zsiráfban. mint egy ötéves, komolyan. fej, mosoly, tekintet, nyak? WTF?

inkább hájas, a köpcös pc volt. és 20 éve ÜL és gyűlölködve veri a gépet hajnaltól éjjelig, biztos sokat fejlődött szakmailag, műveltségben, sportban, párkapcsolatban ettől

*

vélemény

*

baltafejben lassan a homály feldereng. mindig előbb ír, mint felfog. sosem azt vélelmezi, hogy ő nem ért valamit. pedig…

itt is külön írja…jé.ő engem szán. csak valamiért nem én vagyok akatakukac és teszem szóvá irigykedve, hogy más mit eszik, nem én menekülök egyszerre az igazság és a saját családom elől kutyába-baltába-motorba, nem is én töltök fél napokat gyűlölködő pocsványfórumon faék asszonyok és nehézsúlyú netes kavarók körében, és fél nyarakat beadványokkal meg posztolom ki azt a gyönyörű családomat hiúskodó-erkölcsös hashtagkazallal #yesiamproud #fiftyyearstogether #luckybastard. nem nekem kell hazudnom, nem engem fegyelmez apu, nem én élek a szüleimmel, nem én titkolom valódi világnézetem és magyarázkodom miatta.

mindenben klón vagy: olvasói rajongás, szerepelgetés, szellemeskedés, terekben dominálni, blogírás, keménykedő-fegyelmezgető elégtétel közzétételére kényszerítés…

hogy lettél te ilyen rongy ember?

*

értem, hát mondom! a teljesítménye miatt lehet tisztelni. milyen jó világ lenne most, ha még több ilyen derék katona lett volna! vagy még nagyobb hadi siker. azért ötéves kor után kinövi az ilyet az ember, enm? mármint ha megtanul írni, olvasni.

függetlenül attól, hogy.

mondjuk neked nincs nagyon éles eszed. a fórumon háborodsz fel azon, hogy én privát írtam a facebookon az igazi profilodra, hogy tudom, ki vagy, ne már. és bizonygatod: nem te vagy… :DDDD

horogkereszt NEM náci jelkép. értjük. tök rendben van. és melyik jóérzésű polgár ne örülne a náci Németország hadi sikereinek, függetlenül attól, hogy azok a náci Németországéi? legyünk már objektívek. pamacska is örül, meg is ünnepli április 20-át, március 19-et is, olyan ügyesek a németek, és mindennek semmi köze hatmillió ember ipari legyilkolásához. pamacska nem a Szombatra publikált és TomCat nem csinálta pont ugyanezt a náculást, és őt nem ilyenekért gyepálta, de még a csaját is. az SS jelkép is teljes véletlen a profil címébe foglalva. mint azok a 44 éves villanyszerelők (akik azt kiabálták annak, aki rájuk szólt: “indul a vonatod”). és tök véletlen az, hogy pont a pamacska a haver, hozzá kell dörgölőzni, vele heherészni. ma már nyílt neonácik alig vannak, mert azzal vége a karriernek, de kódolt, rejtőzködő módon ezt művelik, így művelik, kacintanak össze. ráadásul kapcsolatokat ápolnak, neten terjednek, jelképeket használnak, és ez a helyes életű ember most lebukott. az is tiszta véletlen, hogy zárta ÉS gyorsan át is nevezte azt a profilt, pedig ugye semmi nincsen ott. meg hogy ezt az egész ügyet, BÁR Ő BEPERELHETNE, nem akaródzott egy kollégájának sem feltárni, sem bíróságra vinni, mert ő is tudja: ez szénciki. és hetek óta heherészve magyarázkodik meg relativizál, ugrik a témára.

bárkit mosdattok ti, bármilyen elvet elfelejtetek. mindent alárendeltek a gyűlölködésnek meg az egyéni sértődéseknek.

ezek a cikkek sem szólnak semmiről, a rúnák és a vikingkedés is véletlen persze:

https://time.com/5569399/viking-history-white-nationalists/

Viking symbols “stolen” by racists

https://observers.france24.com/en/americas/20210108-white-supremacist-symbols-us-capitol

https://www.adl.org/hate-symbols?cat_id[146]=146&keys=norse

http://www.metalmusicarchives.com/artist/triskelon

“TRISKELON is a Swedish national socialist themed death metal act.” #nemneonáci

NEM NEONÁCI!!!

*

nahát, ezt meg ki írta, csak nem a mi rendíthetetlen ólomkatonánk? mindent, amit hallott valahol, többször elsüt szellemeskedve. és mindig az adott közegben akar megfelelni, ahhoz igazítja a “geget”.

a meztelencsiga egy szó amúgy

RÖGZÍTSEM, így parancsolgat, mosakodna (és én szappanozzam a hátát)

 

 

ő senki.

ehhez képest az új nickje (amelyen eddig 273 kommentet sikerült írnia engem hörögve gyűlölő ismeretlenek körében a boldog életű, kiteljesedett, harmonikus házasságban élő, magas beosztású, családját féltő férfinek) azzal nyit, hogy a régi nickjét törölte! minden megvan, nyugi.

bátor, férfias ez is. mindent mindig hajlítgatni, kibújni alóla, az adott közegben szerepelgetni, játszani a higgadtat, gunyorosat, okosnak és kompetensnek tűnni, miközben érezhető, hogy szétveti a nárcisztikus idegroham. őrjöng. kis feljelentésünk bebukott, annyi jogi szakértelem azért nincsen, hogy pár szóval ne lehessen az összes vádaskodást cáfolni… büntetőjog… (kezét arcába temeti)

tegyük fel, hogy megnyered. az egészet, egy kellően haver vagy nőellenes bíró elhiszi ezt a sok sértett hablatyot, nem lát át az önimádaton, férji gyávaságon, kispolgári jóemberkedő műsoron, a szerelmed elárulásán. előfordulhat. megnyered – erről fantáziáltok, előre kész ténynek veszitek, drukkerkednek a senkik meg az irigy libák nulla jogismerettel, köztük szerepelgetsz nagy önérzetesen. vagy másodfokon.

kimondanak mindenféle jogsértéseket, kierőszakolsz egy- vagy ötmillió forintot, mert a te hírneved meg mittudomén, az aztán!…

tegyük fel. ezek ezen röhögcsélnek: hú, majd akkor mi lesz…! majd sírok! majd panaszkodom! összetörök!

nem tűnt fel, hogy én mindig kimondtam az igazat, a népszerűtlent is, nem csak a hashtag-giccset, gyakoroltam nyomást, lett következmény – viszont sose panaszkodtam? de engem nem lehetett negtörni.

megnyered. az én kérdésem: ÉS AKKOR MI LESZ?

tehetetlen vagy. és ezért vagy ilyen erőszakos. a múltat, a feleséged elárulását, a rossz lelkiismeretet nem tudod eltörölni, az én életem teljességét. és hogy én tudom rólad az igazat. és a legviccesenbb: hogy te szoktattad ide a mohókat, te meg a basáskodó topikurak. ez annyira vicces, ennek a közönségnek rakom ki a mocskodat, magyarázkodhatsz, míg élsz, mindent látnak ők is. akkor is, ha szembelájkolnak. megvetnek. sosem tudhatod, ki mit gondol. kellett ez?

azt az elégtételt, amit éreztem: a durcásan élethelyes apuka, aki nem olvas blogot, én aztán nem érdeklem, sövénynyírás, tárgyalások, hűférjség meg büszke szelfik között mégis iderohan naponta, és azt nézegeti, hogy élek, miket eszem (!), ki a csávóm és rólam kommentelget, cseveg… egész nap ezen kattog.

csak velem foglalkozik minden nap. nem a gyönyörű életével, alkotó énjével.

miért? mert szeret engem? dehogy. rég megtagadta azt az önmagát, aki szeretni, rebbenni, őszintének lenni képes. és: ki kérne ebből? vagy: abból a régiből? főleg ahhoz képest, amiben élek én most… ez az ember, aki azt viziuonálja, hogy én őt vissza akarom szerezni, miközben lóg rajtam és nem ér a nyomomba, ez hitvány lett.

megtett mitikus ellenségnek, itt nézeget… és ezzel ismeri el: nem ér fel ehhez, nem ér a nyomába. tökön szúrta magát. ezért ennyire dühös.

na, megnyeri. mindent. engem tömlöcbe visznek, kitalál valami vádat, fel is jelent. próbáltak már engem büntetőügyben is kicsinálni, semmire nem mentek, és nem is nyávogtam. az ügyész figyelmét felhívtam az ezer helyesírási hibára, és nemet mondtam a kis alkujára. elterelésre nem mentem, engem nem fognak félanalfabéták berendelni, időmet rabolni, formálisan kioktatni. mi lett? tárgyalás, és semmi. nem lett priuszom. semmi nem lett (megrovás). ti ilyesmiktől is rettegtek, “tanítónéni, Ödönke nem mostt fogat! álljon a sarokba!” morál. Danika nem biciklizik már, ennyi lett. ja, és ő viszont egy éven át járt elterelésre…

megnyered. de mit változtat ez azon, amit tettél, ami történt? az árulásodon? amit én tudok, amit egy csomó ember tud és nem felejt el? a saját énképeden? vannak neked őszinte pillanataid, bánod már.

mit változtat azon, én mit érek, milyen képességeim és attitűdöm van, mi az értékrendem, ki szeret, hogyan élek, hangulatilag és anyagilag?

hogy én senkinek nem hazudok, vállalom magam, nem kell sunnyognom, rettegnem, hogy ki látja meg a postám?

hogy tudok írni, vannak olvasóim, szenvedély hajt? hogy tele van szépséggel az életem? engem ilyenekkel, tekintélyelvvel, büntetősdivel nem lehet a te szintedre rángatni. én mindig mindenben egyedül álltam, pedig haj, de irigyelték még az áldozatiságot is (tavasztündér…), én sose bandáztam gyűlölködőkkel meg sugdostam hát mögött, nem martam olyanba, aki velem jó fej volt, és az én olvasóim nem ugranak a heccekre.

*

nem nem szeretted eléggé, hanem nyilvánosan szidtad mindenhol, azt terjesztetted, mergerőszakol, orrba-szába csaltad társkeresőzve, az én olvasóim között is vadászgattál kétgyerekes apukára, mi több, azt a férfit idehívtad randira az én teraszomra, ennyire voltál ízléses, aztán nekem panaszkodtál, hogy de te leborotváltad a pinád, mégse lett semmi. ja és ha lesz egyben húszezer forintod (na, mondom, megadja a tartozását!), abból te mindenképp KÖLDÖKPÍRSZINGET fúratsz (44 évesen. az a mallorcai sztori is, a karod leégetése, egyedül magadnak köszönheted. micsoda pitiáner álmok. és mindig a dráma. mindig más a hibás. és állandóan hisztiztél, játszottad, hogy te jó vagy és áldozat. soha semmiért nem vállaltad a felelősséget, mindent az olcsó népszerűsködés szolgálatába állítottál, mohón lájkokat vadásztál, intrikáltál, másokat akartál eltiporni, és hazudtál folyamatosan. a saját múltadról, emberekről, viszonyokról. a jót akarás, az. pont úgy, ahogy te politikával foglalkozol (édes faszom, te első féléves politológia szak öt alapkérdésére nem tudnál válaszolni), meg “a bolygó védelmében” uszítasz a “ne szülj” szöveggel, hatalmaskodva, és “minden szülésed után könnyedén lementél spárgába és hídba” (miért pont…?) (miközben írod, hogy a gerinceddel harminc éve kínlódsz. valószínű).

Gyászolni, aha.

*

TIL: a horogkereszt, képen, majd betagelve (!) NEM náculás, neki semmi köze ehhez, csak úgy van nyilvános instn (amit miért nézegetsz? ne nézegesd!). a Tigris-tank, SS tiszt sem németszimpátia, nem! a two+stroke+thunder sem az SS-re utal. a vikingkedés sem kódolt idegengyűlölet, és egészen véletlenül nézel ki pont úgy (öltözék, haj, szakáll) és hallgatsz olyan zenét, mint a white supremacist keménykedők (nyilván nem nyíltan, ki az a hülye? de azért publikus instán, amennyi eszed van).

huh, már azt hittem! elnézést kérek!

*

te nem vagy zéró toleranciás a rasszizmussal, hiszen soha parázna vággyal rád senki nem nézett, nem volt mire nemet mondanod. te fogtál egy közepesen kereső, szintén idősebb és tényleg nem előnyös külsejű fickót egy másik kontinensről, így lettél nemrasszista, aztán azzal az életmóddal dicsekszel a bezzeganyán, autót dörgölve mások orra alá, ami az ő fizetéséből van. én pedig (“ha igaz”) ezeket nem kitaláltam, hanem elég nyilvánvaló. szép, hogy a lényeg a szemed kiböki, de engem ítélsz meg, a náculást is rajtam vernéd el, és őt nyalogatod, neki drukkolsz, még kussolni sem vagy képes. most hirtelen nem zavar? hol az a zéró tolerancia? a horogkereszt (vizuálisan és betagelve, nyilvánosan mutogatva mint alkotás!) szerinted MICSODA?

nem volt rasszista amúgy, én soha nem kérdeztem, milyen zenéket hallgat, akkoriban nem fabrikált giccses álautentikus borzalmakat, és nem ment még tönkre emberileg, képlékeny állapotban volt. ja és tudta, hogy János zsidó.

*

én nem írtam át, ő írta át és tiporta lábbal, én nem feketíitettem be őt, és nem a régi időszakáról beszéltem, amikor őszinte volt. csak ugye aki visszasüpped a tuják közé, az hazudozni kényszerül (magának is), elfojt, látszatban él, következésképp elromlik, tönkremegy. pedig ha nem nézegetett volna itt a blogon utána meg a libákkal nem szervezkedik, levelezget (semmi köze nem volt egyikhez sem, innen ismerte őket, csak megkeresték, ő meg írogatott nekik), nem lenne semmi most. én nem buktattam volna le, hogy ez nem csak viszonyocska volt, és ő miket terevzgetett, miért olvasgatta a túlélés esélyeit. a “srác” engem 2004 óta ismer, nincsen szita. ő nem utazik szélsőséges eszmékben, nem ostoba, és nem tárgyal ki mocskolódók között, nem hazudozik a szexualitásomról és a saját érzéseitől, tetteiről. úgy nézem, nem is fog. ha fog, azt is meg fogom írni. és sírigszerelem csak a te képmutató, mások fölött lihegő pletykássággal ítélkező agyadban létezik, egyikünk sem így gondol rá, érthető okok miatt.

*

matematikai esélye sem. tőrőlmetszett kispolgári erkölcs: ha nem látják, lehet. ez 2015 ősze. nem nem akar, meg megmondta, hogy ne, meg elege van, hanem latolgatja, hogy igen, és magyarázkodik, ő szívesen szorítaná a vállam és érintene meg (micsoda fantáziák! szó nem volt ilyenről), de sajnos nem szabad. hosszú e-mailek sorát írja, azt is, hogy nincsenek negatív érzései, elégtétel iránti vágya. minden második szó nem/ne, miközben a valóság: igen

*

a nagy dicsekvésben kifelejti, hogy ő ezeket az ügyeket nem egyéni ügyvédként kapta meg, hírneve és érdeme alapján, neki hivatalból kellett képviseletet ellátnia, egy állami szervezet munkatársaként, csak azokat az ügyeket, amelyekben e szervezet ellen indult eljárás, nem pedig magukban a perekben. és ezért lehetett ennyi ügye egyszerre (aktatologatása, rém unalmas, fórumozgatós munkanapok, heti egy-két tárgyalással). nem ügyvéd, hanem hivtalnok, beosztott, főnök előtt hajbókol. ÁLLÁSINTERJÚ 2015 nyarán… egy önálló (irodás) ügyvéd nem megy állásintejúra apuval kézen fogva. nem jön össze az a sok sztárügyvédség sehogy.

az meg hihetetlen gyerekes, hogy napokkal előtte fantáziálgat, izgul meg toboroz. pedig milyen rutinróka. igazi önimádó, lúzer világkép. soha nem lesz ennél nagyobb örömed, nem is volt

ott fogsz állni, és a kollégáid látni fogák, mi vagy, és mélyen meg fognak vetni, hogy ilyenekkel jössz, hogy én lazacot eszem, árulkodsz, hogy nem mentem el tárgyalásra (kötelező?), meg profilt letagadni, de azt csak sunyin, meg az egész ügy, az indulataid, a százoldalas hőbörgések, vádak pitiáner sértődés miatt, az áldozatiaskodás. halál ciki.

*

esetleg legyen-e “harmadik gyereket már nem akartam, nem bírom elviselni, nem akarok csurgatott homokvárat építeni” kontent?

*

egy kis edzésfikázás:

ugyanő (“nyomul”, ez igaz):

vágyálmok: #nemirigy

és ki az ő példaképe? a csodás testű GEPÁRD :DDD

 

jaj, de röhögtünk. van ez az embertípus, még a régi indexen amikor lehetett kommentelni, ott hemzsegtek, aki előadta, hogy ő milyen BMW-re mit szereltet, kisapám. annyira frusztrált és bizonygató volt, hogy értezted: bár ismert olyat, akinek van BMW-je, vagy mondjuk mosóban dolgozott, ott irigykedett, valamit tud a témáról, de neki soha nem volt, nem lesz még Skodája sem.

Ez jut eszembe Ágnesről. “Kedvet kapott.”

Ágnes. Egyetlen, neten közzétett versenyeden te 47 perc alatt vonszolod be magad 5 kilométeren a célba. Hipersportoló élgyerekeid képtelenek voltak kistiniként 47 perc alatt lefutni? Mikor hazudsz te? Én, ha kettő gyerekkel futok (a tieidnél fiatalabbal), az egyik gyerek lehagy, a másik épp lábát, tüdejét fájlalja, a kedvéért topogok, így 33 perc. A másik lazán 31 perc alatt befut, 140 centisen. Te miről beszélsz? Jön a mindenféle kifogás, magyarázkodás, valósághajlítás. Ismerjük.

Hogy volnál te jó futó? Sportolni időigényes. Évek óta keserűen fórumozgatsz mindenhol, reggeltől estig zaklatgatsz unalomból, közben a csodás gyerekek, munka. És: miért, kinek jó futó az 55 perces 10 km? Ez az amatőr szint legalja azok között, akiknek számít a tempó. Nagyon el vagy tévedve. Te a büdös életben le nem tudnál írni olyan mondatot, amit én rednszeresen: “én nem vagyok igazi futó” (sportszerű velem vetélkedni, na de te???), “a mezőny utolsó harmadában /értsd: annak az elején/ értem be”, “ez lefele volt, 94 m szintcsökkenés, nem igazi futás, síkon nem tudok ennyit”, “van egy kis cucc a hasamon” (fotó). Én lehetek őszinte, mert én tényleg edzek, senki nem vonja kétségbe, futottak és edzettek velem, nem vetítek. Te meg nem edzel és vetítesz. A gyámolítgatott apuka sem lehet őszinte, ezért vetít.

És ti bármit beszoptok, valóság nem számít: a horogkereszt nem náci jelkép (de ha igen, az én ERKÖLCSI hibám!). Vicces, amikor nullás spermium beszél az én látszatedzésemről meg hogy ő valódi sportot űz (fegyvermánis, érdekes ez is..)… én tudom, ki ő, friss képeken, és olyan széthízoztt szénhidrátfüggőt te nem láttál még. Ti most (újabban) tornázgatásnak meg nem valódi kézenállásnak-hídnak-spárgának (sosem állítottam, hogy le tudok menni! de te feleenyit sem) állítjátok be azt, amiért még enmrég itt nyaltál, “atlétáknak szánt rezsim”…

Ha te valaha futottál ennél a 47/5 km-nél jobbat, az egyszeri, lihegve elért eredmény volt, és te most több hónapja nem futsz semmit. ha futnál, tele lenne vele az instád, amilyen hatodikcés te vagy.

Elmondom neked, hogy van ez egy versenyen, hacsak nem az ovi indítja húsz szülőnek sípszóval. Szakaszos rajt van, iszonyú tömeggel a rajtban, csip méri az időt. Akár hőúsz perc is a rajt, akkora a tömeg. Vagyis, meglehet, előbb futok be, mint az, aki gyorsabb, de mondjuk hátrébb indul. Vagy nem is látják egymást a több ezres mezőnyben. Egy futó nem másokat nézeget, haenem befordulva fut. Nincs ilyen, amit írsz, és te nem voltál még igazi versenyen.

De várlak szeretettel:

És te pólót gyártanál, nekem mutogatsz, engem győznél le, erről fantáziálgatsz, és azt hiszed, ez az én szintem? Nem érzed nevetségesnek? Ó, jaj. Én utoljára tegnap futottam. Szállj le rólam, ettől nem leszel jobb, nem is motivál. FUSSÁL, ÁLLJ KÉZEN, fotózd le, menj InBodyra! Annak van értelme.

*

mit eszik az eunuch…

argh, én aztán nem bírom ezt, hogy mi férfias-nőies, de ez a csávó a férfihang egyik alapítója, folyamatosan deklarálja, hogy a nőknek (kivétel: Ágicza) hol a helye, és hörögve posztolgat a feministák ellen, és rettenetesen el van hízva… hogy kéne ezen nem nevetni?

a legviccesebb, hogy főnöknője van. no lám, a hatalmas egó, a nagy szakmai múlt, ötvenpár évesen egy saját irodát nem sikerült összehozni (mondjuk négy egyenrangú építész)?

amúgy engem rohadtul nem érdekel, ki mit eszik, engem az evés (elvben, tendenciaként, újságíróilag) érdekel, meg a sajátom, de ezek ellenemben mutogatnak ilyeneket, dühödten, felpaprikázva, gúnyba csomagolva

nyugi, téged senki nem támadott. miért ugrasz? magamról írok, te nemtudjukmiért nézegeted, ide jársz minden nap (de azért sejtem, és mások is). azt meg tudom, a múltkori futótempós-gyaloglós pofára esésedből is, hogy csak a szád nagy, buta vagy. ahhoz, hogy értsd, mi a különbség km/h és perc/km között, tulajdonképpen nincs szükség Mensa-tagságra, sem fontoskodó, ordibáló egóra. tudjuk: gyenge vagy, rikéácsolsz. és siralmasan, felszínesen vagy buta.

amúgy mindig megfordítják a viszonyokat, olyan helyzetekben fölényeskednek, amikor kurvára alul vannak. itt is volt ilyen, hogy segítséget kér edzőtől, és akkor “ad neki egy esélyt” wtf, én ettől ROSSZUL vagyok. vagy aki nem ismert egy igét (kérd- tő), olvasószerk. létére, aztán engem aprított, hogy a kér igét én miért írom két d-vel… szegény, azóta ezért áll bosszút. és játsszák az áldozatot folyton: aki feljelent és négy még keresetet ad be ellenem, az arról értekezik, hogy az milyen házmestertempó és őt hogy üldözik; akit zavar a teste, és nem bírja az enyémet, az úgy tesz, mintha én őt kritizáltam volna; aki tagadná a múltját, a nagy hízelkedést, korábbi árulásait, lelopást, hozzám dörgölőzést, az azon szörnyülködik vádaskodva, hogy nekem miért vannak meg régi dolgok és miért veszem elő, “ő már elfelejtette, de biztos nem volt ilyen” – hja, ha te vagy az agresszor, akkor könnyen felejtesz… ciki, hogy mennyire állhatatlanok vagytok, köpönyegforgatók. és aki a teljes, feltétlen bizalmat így elárulja, az BÁRMIT megérdemel, én biztos nem fogom kímélni

én viszont ugyanabban hiszek most is, csak balek nem vagyok…

*

kölcsönök kérése (nem kis összeg), meg nem adása éves távon, közben volt az árulás, és én még mindig ilyen hangon

kicsit átértelmeztük ezt a fogasoos “verekedést” is, amibe “belerángattam a fiát”. MEGTÁMADOTT EGY FÉRFI, BOSSZÚBÓL, ÖKÖLLELés akkor ez, megint (a fogasos támadó ekkor fenyegetett meg, és ebben a levelezésben ajánlotta föl a hősnő, ő maga, én nem kértem, hogy a fia tanúskodik majd! #belerángat)

hogy miért zavar téged az “előbányászás”? mert egy FÉREG vagy és meg akarod hamisítani a múltat, megfordítani és lehazudni mindent, az én lejáratásommal, bekussoltatásommal megdicsőülni a libák előtt: én csak így random megtámadtalak, őrült vagyok, irigylem a csodás bloggerségedet, szarul írok, nincs témám, te nem is érted, én ki vagyok… :DDD

*

de miért, hogyan volt pofája Pamacskának odajönni? miért érdeklem, mit akar tőlem? egy savanyú öregasszonyt láttam, aki élőben azt se tudja, hova rakja a tagjait, hümmög, lehajtja a fejét, azt hinné az ember, a légynek nem árt

igen, nagyon úgy tűnsz, azért takartad el a fél arcod, csak a táskás szemek látszanak, azért vágattál-festettél valami leplező hajat és raktad ki azonnal

a pletykakör

no lám…

*

értem a kíváncsiságot, a provokációkat is értem, de ne nézzetek már hülyének. csak azt írom meg, amit jónak látok. senkire nem tartozik, hogyan élek, mire költök, és biztosan nem fogok ezek miatt magyarázkodni. csak a szövegeim tartoznak a közre, ezt ígértem, és ennek is vannak korlátai. a szövegeim meg jók, és ezt mindenki, aki most gyaláz, elismerte (“lehetett volna író”, haha). aki nem a szövegeim minősége miatt jár ide, az egyet tehet: megtartja magának a fanyalgást, “szörnyülködést”. ha nem, pláne ha nekem írogatja, akkor nagyon ki fogom röhögni.

heves, vicceskedő nemisvagyoknáci magyarázkodás azzal kapcsolatban, ami kurva ciki (és nem csak itt: ott is mindenki tudja, hogy ciki. olyan, mint egy jelmezbál, “persze, ez extra hely, itt elhisszük ám neked, hogy nyúl vagy”. kicsinyes belekötés kajába, üres dicsekvés (én is sporolok! én bezzeg miket eszem!), vetítés, és aljas hazudozás tényekről. :DDD nincs kraft.

*

margarinnal jobban csúszik! de azzal a szívgyógyszer, a koleszterincsökkentő is

hihetetlen para ez a nő, egyrészt ő életben is zaklatott, másrészt teljesen téves, vetített énképe van. annyira meg volt sértve a sok hatalmaskodás után amiatt, hogy én átláttam rajta, és vajon mit gondolok róla, hogy eljött az életmódestemre, elém állt: na? mondom, sokkal rondább vagy, mint hittem, az estémet meg nem fogod szétverni.

*

és hát ugyane melegsándor blogján (csak pdf-en van meg már) a ma mocskolódó topiktag még milyen érzékeny volt a váltogatott álneves szemétkedésre! ugyanezekkel a kételemű-északias álnevű irigy libákkal bulizik ma. kb. 20 ilyen fiktív név van, nekem is ők írtak

a szakma nagyobb dicsőségére

rákapcsol

elnézést kér, simul, mimikrizik, hiún szerepelget mint jóember, ahogy mindig (ezt csak ismeretlen nickek előtt tudja eljátszani, amúgy nekem is hihető volt)

elmondja neki a sztorit, ami nem csak azért vicces, mert ezisgyógyítsa igen jól ismer engem, és a sztori nagyon durván torz (vitába keveredett, a másik blogger normálisabb volt), hanem mert ő maga (ezisgyogyitsa rákblogger és melegsándornyalizó) töröltette a petíciókat, amikor ugyanez a kétnevű szánadék leírta az ő polgári nevét oda. csak akkor, csak emiatt, ez már túl sok volt. engem kb. kicsinálhattak, megölhettek, de amikor az ő szent NEVÉT leírták…

elveszítettem a támogatásokat

az idő igaz… soha ilyen erős még a blog nem volt stb., ők meg egy kiló epret, steaket-lazacot irigyelnek tőlem, lihegve engem lesnek-taglalnak, elbaszott házasságokban és függésekben kínlódnak.

*

mondom, várjunk pár évet, a jó Sándor vagy revideálja nézeteit, vagy az “étolaj-margarin-liszt-cukor-felvágott-mindenjöhet-mindent egyél-veszélyes a ketó” tengelyen mozgó, “nem-acidózisos ketonról és nem cöliákiás gluténintoleranciáról nem is hallottam” fajta, nagyképűen hirdetett tanok eredménye, hogy a szakmája cégére. kis adalék, hogy a “laikus experteket és mindenféle bloggereket” miért viselik ilyen nagyon nehezen, és miért kiabálnak azonnal a végzettségről. kb. az egyetlen vagyok, aki kibelezve megmutatja a méréseket, a módszereit, lockdown után is, és nem csak dumál.

“Meleg Sándor vagyok, DIETETIKUS (nem diabetológus, nem diabetikus, nem diatetikus).”

harmincpár éves

*

DE KIK EZEK? Akik erre ráérnek, ennyire aljasul, arrogánsan hatalmaskodnak, vádaskodnak? Rászállnak valakire, kikezdik, hazudoznak falkában, álnevekről? Csak együtt erősek, egyedül és egyenesen ki nem állnának, személyesen soha meg nem mondanák, egymást hergelik és egymás előtt játsszák a jóembert? Azt taglalják, milyen telefonom van, mivel és ki fotózta ki a náculást – és eközben nem tartják cikinek a náculást? Ők valami csodálatos erkölcsi példák? Szép otthon, szerető család, alkotó munka, tehetség, sok sport, jóság és szépség? Amíg nem tudod, azt képzeled a nagyképű agressziójukból a megfélemlített gyerekéneddel, hogy valami hatalmas májerek, hát annyira mondják, ők igazi írók, nagyszerű építész, remek tudós, magabiztos, csodaszép becsületes polgár, férfiszépség.

Aztán rájössz, és onnantól röhögsz. Évekig. Olyan fejek, olyan életek, magamutogatás… Minden van itt, de minden. Milyen az én telefonom, ki a tesóm és mi vele a konfliktus (nincsen), vélelmek tényként, hova jár és milyen tanuló a lányom (nem oda, nem olyan), milyen a lakásom belül egy vadidegen szerint, akinek, amikor itt volt, járt a szeme, mert ő maga egy lyukban él és csóró, a gépet veri kb. húsz éve, semmire nem vitte, áskálódik. A topiktag, akinek azért drukkolnak, semmi másért (nem ismerik, nem haver), mert engem majd jól kicsinál és majd fizethetek (első tárgyalás előtt, részletek ismerete nélkül eldöntött pernek veszi…).

És ahogy arról fantáziálnak, hogy ők fontosak. Hogy ők a témák, és ők vannak megtámadva. Ez is az övék: az erkölcs, én vagyok a Rossz. Egyikük jellemző projekcióval azt hitte, én, ha írok külön szöveget az olvasóimnak, abban őket taglalom. Nyilván, ha ők velem kelnek-fekszenek, és én vagyok az életükben az izgalom, a lejáratásom a drukk témája, akkor fordítva is ez van. “Jól hallottam?” Nem, kedves, te túrod a blogot, másrészt én irodalmi szövegeket írok:

Mintha őket bárki megtámadta volna valaha, ahogy így belehergelődnek… és a nagyon valószerű történetek:

nem írja le, melyikbe, SZÁNDÉKOSAN. hogyan projektál a sunyi irigy dög?értékrend és projekcióa Q7-tel. ezt muszáj volt leírni, pedig senki nem az ő életét taglalja. amúgy ez Gumiszobánál, tavasztündérnél, ügyvédúrnál is van, hogy imádnának olyan módon lenni áldozatok (akár haláleset árán is, de főleg zaklatottként, “irigyeltként”), mint én.

*

öcsi megbocsát. apu vesz házat, csak nekem. de a testvérem miért utál? “buziskodás”. kit érdekel a házügylet? enyém a vár, övé a lekvár. békejobbot nyújtok. és ő “kúrt-e már félre”? az asszonyok fújnak egymásra, de leszarom. #százéveegyütt #luckybastard #yesiam #nemtudokangolul #hátamögöttkeménycsávóvagyok #életemszerelme #félrekúrás #sohanemkérekbocsánatot #mindenkivelaljasvagyok #éntúltengés #nejemmitszól

 

bemutatnám akkor, kik ezek. naponta egyet. de lesz más kontent is.

*

az a jó, hogy a férfiak ilyen nagyon jellemesek és becsületesek. Meddig kell még várni? Hány év egy ilyen betegség túlélése? Öt év? Tíz év? Milyen romantikus! Tetszik magának, hogy ő ilyen mély érzésű és cizelláltan ír. vö. “pár alkalom szex, aztán dobta” “eleinte minden szép volt, de később kiismerte” “rájött, milyen, és megijedt” “besózott, tekergő meztelencsiga”

*

A múltkor még pont mást mondtál rovatunkból

Az írónő (ezt Gumiszobáról írja). “Evvan.” Zavarban vagyok, mostanában Maci mondja, milyen utánozhatatlan és menő vagyok.

*

…a múltkor még nem volt azzal semmi baj, ha valaki TAKARÍT! Dehogy nézi le! Az is jó munka, nem ám itten írni! Bárcsak ő is…! Tessék szépen hajnaltól délig, kettőtől tízig takarítani! Most meg ezt mint legfőbb rosszat kívánja nekem, aki kb. kamaszkorom óta értelmiségi munkát végzek, és nem szoktam panaszkodni, hogy nehéz vagy mennyit fizet. Amiben, ha elég jó vagy, például gyorsan átlátsz szerkesztendő szövegeket, vagy képes vagy innovatív, erős, nagy elérésű szövegeket írni naponta, később már nem kell megszakadni.

És nehogy negyvenöt év alatt megtanulj egy fél nyelvet, B2 szinten! Ilyen sorsot álmodunk a gyereknek is:

de amikor neki már ELŐRENDELHETŐ a könyve, és azt számolgatja, hányadik a listán, édes faszom, leelőzte a Leitner Laura… mit lehet erre mondani?, akkor hirtelen pő írónő, és nekem kíván takarítást… öngyűlölet-projekció

kis szépséghiba: közben bevásárolta magát a kiadóba a NER, “stratégiai kisebbségi tulajdonrész”, és a Libri kasszája nekik csenget. majd biztos lesz erről is kirohanás, két másik libris hsonlószínvonal lelkes ajnározása közepette (ez ki van nekik adva, a wannabe írócskák tizen-huszonezres elérésüket és ingyen promós-“barátnői” kontentkjeiket használja valós marketing helyett a kiadó. ha így se fogy, az se nagy veszteség, annyi könyv van.

ez kurva jó. mikor felnőtt emberek nem látják magukat kívülről, nem szégyellik magukat:

micsoda ellenzékiség! G. Fodor Gábor könyvét gondolta beelőzni, és ezt nézegeti, számolgatja, kínlódja fölfele egyesével a szerzői oldal lájkjait… :DDD

…amúgy ezek (a Libri) mintha direkt le akarnák járatni az ún. ellenzékieket, olyan színvonalú könyveket jelentetnek meg sorra, és odaírják fülszövegbe, hogy bajai főiskola, szinte hallom a röhögést, meg “blogja politikával és társadalmi kérdésekkel foglalkozik”, egy nyíltan és műveletlenül hörgő, bénán joviális, gyatra szókincsű, unalomból pörgetett, soha semmit (könyv, folyóirat, külföldi sajtó) nem olvasó, jóbarátokon és netflixen lamentáló, paróka, parfüm, műszempilla, kiesett a kontaktlencse (DE VISSZARAKTA!), beborult az árokba a bicikli, kitúrta az egyik ápoltja szekrényét és elfantáziált, hogy de jó lenne egy pasi, ÜGY, miért kell mosogatni, nem sikerült a leves, látott egy nőt, akinek jó cipője volt, nahát, Németbe’ legójuk van a gyerekeknek, minálunk a tanyán nem is hallottak róla, szóval ilyen témák, ilyen szintű oldal. femina-kiskegyed szintű kontentet “szemléz”, meg hevesen önimád és nyal annak, aki épp hajlandó tapsolni mg dolgozni neki (ingyen, dedikált könyvért cserébe, promó és proofreading), pletykás sima lájkgyűjtögető önillegető okádás az egész, ja meg az én gyalázásom, sok éve

és a marketingbe egy fillért bele nem tesz a kiadó, ez az új módi: olyan szerzőket “karolnak fel”, akiket a vegyes, nem túl okos facebookközönségük körében, pár ezer főnek eladni remélnek, aztán ebből lesz pár száz vagy ezer, még az ún. sikerkönyvek esetében is. maga az író végzi a marketingmunkát, ingyen, a saját felületén a kiadó helyett. illetve a kiadónál érdekelt, hasonló színvonalú krimi- stb. szerzők osztják még őket, kölcsönösségben. feltűnt, hogy Gumiszoba csak libris könyvekről lelkendezik, soha nem olvas, és minden szerzőnek van többezres fb-elérése, fizetősen vagy évek alatt összekínlódott lájkolótábora? itt tart a könyvpiac, ezt tudja felmutatni

a mester is szól https://hvg.hu/360/hetilap360/2020/48/20204813szellem_konyv1 (előfizetéses tartalom), és őszinte

tanulságos ez a könyv, az egész. mindenekelőtt megerősít minket abban, hogy az kiabál más szüléséről, anyaságáról, háztartásvezetéséről, anyagi helyzetéről, akinek a háza ég. aki első nap totálkárosra tör vadiúj kocsit, és ezt vicces sztoriként prezentálja, de más anyagi helyzetét elemezgeti. aki alkoholizmussal rágalmaz, totál szétcsúszva.

hogy aki rosszat kíván másnak, aki elárulja azt, aki jót tett vele, azt nagyon pofán bassza az élet. lásd a kertváriosi apukát is. belefúltak a hazugságaikba, és iszonyú dühösek. rosszindulatú sejtjeik dolgoznak a testükben, ellenük.

nyilván nekem kéne empatikusnak lennem, ezt a melót is rám tolná a gyászoló anya, csak mert egyszer bekéredzkedtek aludni ide, “erre jártunk, kiránduljunk” (végigrikácsolta az estét és a reggelt, mindhármat tépte minden apróság miatt, “három víg fiúcska”, rettentő kínos volt, ment a nyafogás, hogy itt nincs tévé, csipsz, zaj), meg ugye a haláleset, ez klasszik tabu. nos, nekem nem az, se a sajátom, se a férjemé, a betegség sem tabu, viszont nem is sztárkodom egyikkel sem, és ízléstelennek tartom, ha ennek felhasználásával hangoskodik valaki (meg persze hazudik, felszépít). nem vagyok empatikus, mert elkenés van, és engem dühít ez a sztori. szentesiben is ez.

ahogy nem ismerte el a felelősségét. ahogy egy pillanatig magába nem nézett. ahogy azonnal újságba akart kerülni, azt leste, mikor jelenik meg A HÍR, egy percig nem tudott csöndben lenni. ez embertelen. azt leste ezekben a napokban, én, aki ugye két éve nála (!) “leszerepelt”, és “nemolvassa.hu”, hogyan reagálok. és kettő nappal később kiírta a facebookra, hogy ja, ne legyen félreértés, ő továbbra sem szülne, ha újrakezdhetné, ezt fenntartja. milyen ember ez? agyilag, érzelmileg? milyen színvonal az a lájkoló, akit ilyesmibe bele lehet vinni??

az ilyen tragédiából, ami az ő élete legjelentősebb eseménye, ő erről híres, nem lehet sikert gyártani sehogy se. rettentő sok hazugság ellenére sem. NEM hagyom ott a nyelvet nem beszélő gyerekemet egy nyílt tenger partján, kiépítetlen, felügyelet nélküli strandon, harmadfokú viharjelzésben. ilyen helyre egyedül se megyek, mert minden víz, pláne a tenger, pláne a sziklás tenger, pláne a nem biztos úszónak, pláne viharban iszonyú veszélyes üzem. ez nem baleset. baleset az, amire nem lehet számítani, amit nem lehet vagy nagyon körülményes lett volna megelőzni. ő ezalatt kávézgatott a barátnőjével, aki ugye tudatosan öregszik. ezeket mind ő írta, nem pletyka, csak neki az összefüggések nem álltak össze.

persze, hogy rongyolt oda a nemtudommelyik sztárhoz együttérezni, akinek elütötte a kirohanó gyerekét az autó, hogy a szülő nem tehet róla, nem ám! ugyanakkor őrjöngve nekiesett Lippai Mariannak, aki ízléstelen ugyan, viszont a gyereke halálában nincsen felelőssége. a bögre pont ugyanaz, mint a gyászkönyv, ugyanolyan marketingeszköz a halott gyerek, hiába kamuzza íróságnak.

a kisebbjeim tavaly előreszaladtak, és felmásztak a Tündér-sziklára. belegondoltam. ezerszer is. ha mégis felelős vagyok, akkor utólag nem mosdatom magam meg gyártok belőle giccset, TERMÉKET. de ez kell, mert a szöveg nem elég jó. ezért kell a bombasztikus alcím is.

de a legviccesebb, hogy 2016 óta csikorgatja a fogát, hogy nekem könyvem van, és a szövegeim minősége miatt van könyvem, és úgy érzi: na, most legyőztelek! hát, sok sikert, hátha lenyugszol. tényleg, legyen annyi liba meg lojális, soha nem olvasó, könyvet vécébe berakó és ottfelejtő lájkoló, hogy elhiggye, ő író, őszintén kívánom. hoy eszébe jut ezt vetélkedőnek felfogni? irigy hatodikos kislány.

hogy a picsába tarthatja magát az irodalom részének, aki csak tévét néz és SOHA nem olvas? ahogy a követői sem. de a neten élnek.

*

de a legviccesebb, hogy ő lemegy hídba, (ez a múltkor volt, most meg hirtelen:) spárgába bármikor, ötven évesen… ami sima hazugság, a büdös életben nem tudott ilyet.

*

Ágnes. muti a TE spárgád!! hidad! izmod! dexád!!! muti, ahogy gyakorolsz. ne az erre idomított kislányokat, hanem magadat, 45 évesen. ma mennyit futottál?

…neked rendben van az, hogy egy többszörös világbajnok elbassza az anyagcseréjét, trasheli és megtagadja a sportos éveit (közismert, milyen pokoli prés a versenyforma, a zsírtalanítás, az csinálja, aki bírja), majd elhízva és műszempillában rázendít, hogy minden test szép, szeresd magad (hisztik közepette: nyaaj, nem merek rövidnadrágot venni, és kidobom a csúnya mérleget). és te elhiszed (mondjuk a geprárdnak el), hogy a kinézet csak az instafotó variálgatásán múlik? mintha elkerülhetetlen volna a belebetegedés. nehogy valaki sportoljon? nos, van, aki nem hajtja túl, és a csúcskorszaka után sem kinderbuenót fal, van, aki élőben jól vagy még jobban néz ki, van, akinek nem kifogás a szülés, és nem mindenkinek lesz zsírmája. nekem ők a példaképeim. például ő. vagy erin simmons, rubint réka, vagy békefi brigi. és nem is nyavalyog szimpátiáért kedvezményes kuponkódok közepette mindenki, akinek eü baja van.

“mi, nagyhasúak tartsunk össze”? vagy mi ez…?

miért volna ellenség? egy szomorú történet ez. én bírtam őt régebben. azért teszem szóvá, mert az üzenete HAMIS és KÁROS.

*

sírok, vinnyogok a röhögéstől. előzmény:

ez is vicces:

de… ezt szeretem benne annyira, és ezt ilyen halálos nyugalommal és azonnal

*

na és várjunk, ez az igazi. kedvencem a diktátorozás: pont azok, akik a szövegeimért, lényemért a legjobban rajongtak, hízelegtek, amikor nem bírják elviselni, hogy én megírom a blogomon a véleményem, vagy a saját példámon megmutatom, mi mindent mutat a DEXA, összefüggéseket (ahogy mindig is), és nincs türelmük felfogni, amiről szó van (lehet, hogy soha nem értett semmit? hogy simán buta? úgy rajongott?…), akkor én érthetetlen és értelmetlen vagyok. de azért itt nézeget naponta. pedig ez nem róla szól, ezzel nem kéne vitatkozni, ez sima bosszúfikázás. miért? mert gyenge, gyáva, kiteljesedetlen, és az élete egy rom.

és ő micsoda intellektuell, miket olvas!, és hogy levezette az összefüggést! logikus! volt az agymosógép, aki, amikor én valami erőszakos itt feszülő nyomingert kiröhögtem, írta: olyan vagyok, mint Orbán, amikor azt mondta, “ha erősködnek, akkor csakazértis meghosszabbítjuk a kisvasutat Bicskéig”, “ikertornyok”, értsd: én = Orbán

mennyire gyávagyengecsicskabeosztotttehetségtelen önnemvállaló már az, aki valakit, csak mert a blogján véleményét írja és átlát a felszínességen meg a hazugságokon, diktátornak titulál? az egész kibaszott életetek smúzolás, helyezkedés, hazugság, alakoskodás, erőhöz dörgölőzés, kispolgári frusztráció, amit én 2014-ben is pont úgy rühelltem, mint most

ahogy szerepelget a fórumos nívós közönség előtt, játssza a jóembert, az intellektuellt… :DDDD ő csak úgy említi ezeket, csak úgy olvasgat, “OFF” :DDD

baltaacú behízott autómosó suttyó szolgalelkűen lecsapja a labdát, “Mózes tudott írni, két lába és egy feje volt, TEHÁT gerleéva = Mózes”

…horogkeresztek dögivel, Triskelon zenekar, viking hashtagek, balták, más szélsőségesek lájkjai büszkén mutogatva… és eltüntette, átnevezte azonnal. ezekről hallgat.

és nem Rommel, Himmler, Eichmann, Mengele rémtetteiről olvas, érdekes.

baltabolt, itt valamiért sehol egy triskelion motívum, gyűlöletrúna és svasztika, csak béna stilizációk. ez hogy lehet? pedig akkor pörögne a biznisz! 5 eladás…

szánalmas maszatolás, magyarázkodás. mindez jogvégzett emberként… pontosan tudja, miért halál ciki, azért ragozza ennyit. süllyedj el szégyenedben, pontosan tudod, milyen eszmék ezek.

mintha másoktól tudnád meg, hogy mit tettem ki. kinek vetítesz?

ami nyilvános, azt nem kell túrni.

sunyin fenyegetőzve, amikor leleplezem…. 😀

nem, kedves: a náculást és gyűlöletkeltést büntetik, meg a tiltott önkényuralmi jelképek nagy nyilvánosság előtti, kegyelet- vagy érzékenységsértő használatát, azt

meg hát ismerősök, család, munkahely, bíróság… nem hat annyira jól

de magyarázgathatjátok napestig… világos, mint a nap, és ezt közerkölcs és hatóság is, mindenki elítéli, főleg a sunyiságát meg a szerepelgetést

TomCat meg mekkora ellenség volt!

*

színvonal. mennyire irritálja őket egy szuverén, alkotó ember…

*

szakadok. “a médiaZAJ tengerében nem látjuk meg” és lehetőleg semmit ne egyél, ő a példakép és mindenre hoz kutatást is!

van itt minden. datolya cukorbetegeknek; nem, nem kell fehérje (ha nem akarsz izmot, akkor persze nem), babevés és növényi tej, a kókuszzsír káros, cherry picking kutatások, szenteskedő vegánság, durva önpromó

mostanában már rájött azért, hogy ez halál ciki kora harmincasként, és sapkát vesz

szegény milyen nyesedék, pedig sokat edz

*

nyihi. a kint rekedt nagyrajongó gyűlölködő, aki állítólag úszik a boldogságban a könyve miatt a sikerlisták élén, az találgatja, én miről írok és kik olvasnak.

“ki van adva” ki-ki a saját logikája szerint, ugyebár

*

egy finom tank. megdobban a szív: de szép! közben skandináv gyűlöletmetál szól. #nemneonáci – az embertípus, akit hevesen érdekel a háború, a hadi technika, de valamiért csak a német hadsereg/egyenruha/harcászat/győzelmek. Otthon és gyanútlan ismerőseinek ezt mint történelemrajongást prezentálja – már a kilencvenes években tele volt az ilyenekkel, a későbbi jobbikos meg vármegyés arcokkal a Károli és a többi suttyóegyetem töri szakja. A “hagyományőrző” festőnek is gratulálunk, biztosan ugyanazért fest ő is német tankot, mint kismadarat, virágokat, női aktot.

ööö. nagyszerű 21. századi vívmány a valóságtagadás, például súlyos élethiánnyal küzdő, képzelt hülyeségekkel feltűnősködő emberek deklarálják az erkölcsi fölényüket. ó, ha volna életetek. egyenesség, valódi tehetség, művészet értése, igénye, egészség, szerelemélmény, természet, jól sikerült gyerek, bármi…

*

kész vagyok, VEGYÉL MŰANYAG SZATYROT, hogy a világ jobb hely legyen. ismét áltett, álgesztus. ki dől be még ezeknek? látványos gesztus, képkeret, nagy meghatott szólamok: ez semmi. csak a tettek.

*

Ő megmondta. A taknő. “Emberek.” Ül az ítélőszékében roppant művelten, és kinyilatkoztat. A világhírű kutató vakcinafejlesztőnek. De az is vicces, hogy az Amerikai Népszava újságírója NEM AKARNA BELESZÓLNI, HOGYAN ÉLJEN:

Ezzel együtt különösen vicces. Nem csak éppen oda ajánlotta be ezt a fénylően művelt és ügyes tollú szerzőt a szintén libris PNÉ vagy Szentesi vagy Szlavicsek Judit, mindegy is, máshol ez a műfaj aligha jelenne meg, hanem ezeknek a szerzőknek láthatólag elő van írva, hogy a többi librist nyalogassák, ajánlgassák a saját oldalaikon (Náray, Stein Emma, Lakatos Levente is a fentieken kívül), a meghatósdiipar és “traumaírás” nevű förtelem az ő összegereblyézett-kiügyeskedett facebookeléréseikkel gondolja a marketinget olcsón megúszni:

Nem csak a taknő hörög ezen nagyképűen. Érdekes látni, hogy csak mert Orbán leasszonyságozta, ez a hörgő típus azonnal meglátta a megfelelő gazdatestet, egyben hőst: Karikó Katalin a mi emberünk, ő is biztos gyűlöli Orbánt, ő is aljasságnak gondolja az asszonyságot (nem), hogy aztán meg pofára essenek: mindezt csak ők fantáziálták a maguk bináris ostobaságában, és KK nem utálja, vagy nem ilyen fenekedve, és nincs megsértődve. És most ütik. A taknő életvezetési tanácsokat ad Karikó Katalinnak…

*

Én amúgy tökre tiszteltem Németh Dorottyát az akrobatikus képességei miatt, kb. hat éve néztem egy összeállítást valamelyik fitneszes lapban.

Azt is tudom, hogy Béres Alexandra is ebben a műfajban versenyzett, kettőt szült, de soha nem csúszott így szét.

“És tisztázzuk: az nem testszeretet, ha az egészséges életmód nevében betegesen hajszolod a tarthatatlanul alacsony testzsírszázalékot! Ha csak feszes és lapos hassal engeded meg magadnak,hogy jól érezd magad a bőrödben és ehhez kötöd a boldogságodat!

Sziasztok, Dóri vagyok, testképzavaros.
És szeretem a testemet.

És Te?”

Nekem nem úgy tűnik, hogy szereti a testét, hanem hogy erőből állandóan nyomja, ragozza, tupírozza ezt a testszeretetet, és majd megfeszül, hogy le tudja zsírtalanítani magát.

Én mindig, mégis, jobban szeretem a testemet olyankor, amikor feszesebb, könnyebb, ívesebb, jobb érzés benne lenni és tükörbe nézni, nevetséges volna ezt letagadni. Eljött a “mondogasd addig, amíg el nem hiszed a hazugságot” kora. Ünneplejük a semmit mint bátorságot (ez a százféle értelmetlen világnap, kampány balekoknak, tündöklés kalandoroknak). Azok regnálnak, akik teljesítmény nélkül, előnyösködő fotókkal hangoskodnak, meg a korábban tökéletesek-komolyak a leszállóággal és hisztivel tudnak figyelmet szerezni azok körében, akik náluk is szétesettebbek. Már magyarázkodhatsz, ha nem kínlódsz, ha egészséges vagy, haneked  fontos a telejsítmény, ha téged nem rombolt szét, hanem meggyógyított a lelkesültség és a sport.

Képes vagyok (lettem) látni, nézni, hogy a testem épp milyen, és ide sok örömteli étkezés és mámoros edzés juttatott el. Semmi sírás-rívás nincs bennem akkor se, amikor egy kicsit alakulni akarok, és az oda vezető út nem hisztis, fontoskodó. hanem egyszerű: a dolgok kacifántmentes értelmessége, A-ból B következik és nem C, ha többet kardiózom és két hagyományos étkezést hagyok ki, akkor szépen, gyorsan formálódom. Ha épp akarok.

Lehet annyit edzeni, hogy simán belefér a fagyi, zsíros hús, csoki.

Amúgy érdekes, hogy Németh Dorottya is IF-ezik (de hogy miért kell mindig valami reklámot nyomni…). De még emlkszem, hogy írta, az első terhesség alatt ötösével tolta a Kinder Buenót, mert “most szabad”, szóval nem csak a szintén mérhetetlenül káros versenyzői életmód (amiről szintén nem ír senki…) a ludas. A nemrég itt megosztott, megrendítő történet a második terhességnél kezdődik…

Ez a műfaj és attitűd, bármilyen kedves a hang, csak megúszás és szembe nem nézés, amellett reklámfelület. Dorottya soha ilyen testtel és szövegekkel, mint amit most látunk, nem lett volna se híres, se reklámfelület. Ezek most is reklámszövegek.

*

a bérelt lakásom, annak állapota, az örökbérleti jog a gyűlöletfórumon élénk ötletelések tárgya, jelenleg éppen úgy, hogy HOGYAN LEHETNE VALAHOGY ELSZEDNI tőlem és a három gyerekemtől. mivel annyi már leesett nekik, hogy ha egy ilyen ablakból

ide látok

…ha itt lakik az összes diplomata és vállalkozó, fenyőjános, és másfél millió a négyzetméterár, akkor ez királyság, ezt sejtik. bizony, az, és ezért tettem bele ennyi melót. Az erdő, a cserépkályha, a csend. Ezen a bérletijog-szerzésen végig rajta volt a szeme a jegyzőnek, nem sötétben zajlott, más is megléphette volna, nem tették, évekig hirdette az elődöm, aki szépen felújította. Aztán én még kipereltem a piaci és összkomfortos helyett a költségelvű félkomfortos (mert nincs csatorna, annyira régi a ház) bért. Tudtam, hogy igazam van. És megnyertem a pert 2016 márciusában.

És hát elég drága lett. Az alperesnek. Pedig ilyen per (komfortfokozat) még nem volt az országban, és az egészet én találtam ki. Ha elvesztem, akkor most éheznék, de az első fok után az önk’ nem is fellebbezett. Én egyszer vesztettem pert, annak az anyagát el sem olvastam, egy percet nem töltöttem vele, nem beszéltem ügyvéddel sem róla, és nem mentem el a tárgyalásra sem, annyira viszolyogtam a felperes patkányságától.

ott ni, a huszonötezer egyike vagyok, a helyzetem sokkal jobb annál, hogy szociális bér járjon, soha fel sem merült

Omlik a malter itt-ott, van szigeteletlen, vizesedő fal. Ha úgy adódik, hogy tulajdonos leszek, akkor megcsináltatjuk. Az ismert törvénytervezet miatt, amire évek óta várunk, ez nem érdekem jelenleg, a fő rész műemlék jellege miatt meg nem olyan egyszerű.

*

akin még az indexfórumon is röhögnek, hiába gyűlöl szófogadóan engem.

azt mondja (magáról), hogy hiteles. van tudása :DDD és hogy mennyi elérés, és üzleti megkeresések (az instán még a féllábúakat is, de kik és mi az érdek? ki gondolja azt, hogy ez dicsőség: “send me a pic” reklámozgatáskísérlet valami lúzertől, aki ráharap az ayurvedára? amiről senki nem tudja, micsoda, nem is érdekes, és szarul néznek ki a hirdetői.

mennyi flanc, fontoskodás, élethiány. nincs szenvedély, nincs öröm, eredmény. bürokrata kínlódás van, nincsenek gyerekek, önmegvalósítás… mindenből a pénz kéne, azonnal. és rögtön ugrik két néven is agresszíven bizonygatni. edzeni küldi a kommentelőt… nyihi.

SEHOL SEMMI BIZONYÍTÉK, SOHA. Kajákat kutyulgatni, recepteket fontoskodva kirakni, fennkölten dumálni, azt nagyon könnyű. Nem is dől be senki annak, aki csak dumál, pózolgat és nem becsületes.

hatalmas fiók lehet!

*

Series rinyálás a wmn-en, vol. 2356, jé!

Szerzőtök sürgősen vizsgázzon le nyelv, ha diplomát akar. Én angol szakos voltam, ahol proficiencyt tettünk, mégis elmentem finnből is letenni. Tudtad a követelményeket beiratkozáskor. Nem a diplomádtól vagy értelmiségi, hanem attól, hogy vállalod a felelősséget és nem írsz kamaszlányos-hisztis hülyeségeket.

Szentesi Éva eközben a hájhátait mutogatja az instán nagy hiún, “anyám halála a legjobb fogyókúra”, WTF?, ehhez neki sokan gratulálnak, irigylik. Senki nem szól rá? Hát akkor kívánok minden, testével elégedetlen, ezen nyilvánosan nyafogó, üresfejű nőnek depressziót, sorscsapásokat, úgy látszik, ez buli, így lehet figyelmet kelteni. Itt szerkesztő van, hogy engedhet ki ilyet (cikkben írta, hogy most végre jól lefogyott)? Döntsétek már el a bő kétszázezres elérés mellett, hogy szenvedtek-e, vagy jó nektek, és főleg azt, hogy mi privát, mi publikus, és mikor torz a “vállalás”. Ja, épp gint reklámoz a művésznő, mellette megtudjuk a másik kampányból, ahol elképesztően szétesett formával, tört ívekkel, bugyiban kapták lencsevégre #atestváltozik, hogy a teste a lelke világítótornya, és ő edz, jól táplálja és ápolja. Akkoriban írt cikket, hogy nem és nem motivált, de zellerlé, nem edz, nem bír, nem lehet. Mennyi hazugság!

*

Szoktam néha gondolkodni, hogy mi, de tényleg mi az, mitől vagyok én (pont én) ennyire érdekes embereknek, hogy az ezernyi blog, tratalom között ennyire beleélik magukat a pont az én szövegeimbe, világomba, fontos leszek, velem kelnek-fekszenek (ezt meg is írják), aztán meg “csalódnak”, és évek telnek el, és semmi közöm hozzájuk, de szenvedélyesen engem rágnak, a blogra nem tartozó, ott nem is említett részleteket nyomozgatják, kiötlik, taglalják, minden mocskot mohón összehordanak, “tönkreteszek embereket”. Nicskeket, rejtőzködő sunyikat, hogyan és miért tennék ilyet? Vagy az a sok minősítgetés, amit ti egy látható emberre okádtok, ha egy töredékét kapja a nick, a névtelen vélemény, az már tönkretétel? Csak mert nem hagytam magam, csak mert aki röhejes, azt kiröhögtem? Mi ez, de mi, ha nem élethiány, fojtott agresszió, a tehetség irigylése, alulról jövő vagdalkozás a szellemi és származási nyomorból, a be nem futottság? Mit érdekli ezeket pont az én könyvem, gyerekem, kutyám, kávém, hasam, edzésem – és ha már, akkor miért hazudoznak róla? Sok-sok nevetséges, tehetségtelen ember van, látható módon is, és nem ők a téma nekik, hanem én. Milyen emberek ezek? És hogy képzelik, hogy nekem ezt rezzenetlenül kell tűrnöm, hogy nem röhögöm ki őket, hogy megússzák? Meg akarják úszni, nekik szabad, én kussoljak, vagy legyen olyan hatalmuk, hogy félreteszem, amihez értek, és amiben jó is vagyok, és majd nem írok? Megyek takarítani (Angéla)? Tényleg a LÁBAMON, a CSUKLÓMON, a törzsem izmain, a testmagasságomon és az önkormányzati örökbérletemen megy a huzivoni? Vadidegenek? Álnéven? Felnőtt emberek?… Neonáci?

*

muti meg, hol írtam, hogy ALACSONY vagyok, és ezért vastag a combom. pont azt írtam, hogy MIVEL NEM VAGYOK ALACSONY, LEHET BITANG VASTAG COMBOM, ELFÉR RAJTA AZ IZOM. miért terjesztesz álnéven mocsokfórumon rólam félremagyarázást? miért nem figyelsz oda, miért hazudnék a magasságomról, ami egy ténykérdés? és hol a többi “hazugság”? sose voltam alacsony, soha nem írtam ilyet, olvasóim százai láttak (öltözőben is, A BORDÁIMON A NARANCSBŐRT IS!). a helyzet az, hogy ostoba és felületes vagy, a tetejébe rosszindulatú, és valószínűlega saját testeddel, magasságoddal van gondod. ez a kiélezettség, hogy én sok év alatt mit mondok, ennek a gyűjtögetése RÓLAD árulkodik. összevissza kavartok, és nem tudtok értelmezően olvasni, az iróniát vagy utalást nem értitek, mindent ilyen bírósági vallomásszerűen olvastok. magatokat ítélőbírónak képzelitek, akinek joga van engem megítélgetni, részleteket firtatni. NINCS JOGOD. ha nem vagy csakazolvasó, mégis mohón firtatsz, akkor nincsen jogod.

testmagasság: én vagyok az egyetlen, aki orvosi asszisztencia által a helyszínen mezítláb, meztelenül mért (dexa) eredményeit kirakja, ott van a magasságom. és légy erős: a testmagasság változik. a csigolyák mennek össze hidratáltság, csonveszteség, izomfeszesség miatt. én kinyújotttam őket, így lettem a vélt 170 (18 éves kori adat) helyett 173-174.

itt írok a magasságról:

cikk:

https://shopbuilder.hu/a-testmagassag-novelheto-a5371 ezeken a fotókon látszik a formátlan, vastag karom is:

*

ez a sok narancsbőr! :DDD

a bordáimat, izmaimat narancsbőrnek nézte ez a szépség, és nekiállt okoskodni… :DDD

hát még itt! bordák és a kisebb-mélyebb árkok: fűrészizom (serratus anterior)

annyira üres életű, elrontott testű ostobák ezek.

a válaszom: igen, menő. egy réten voltam a szerelmemmel, mozgékony vagyok, tudok kézenállni, és izmos a testem. ezért álltam kézen, a fotó szép, színes és éles lett. igen, ez menő, és én nem utánzok senkit.

*

nemigen szoktam vagizni vele, itt nem volt ez kirívó: “az ország első egyeteme” az, ahova én tanulmányi verseny 2. helyezettjeként 1994-ben max ponttal kerültem be, érettségi nélkül. így emlegették, mert a legrégebbi. de a diploma rangja is, ma is, úgy, hogy a bölcsészet, az oktatók és a jellegzetes bölcsészszakmák is, különösen a tanárság, mára elpénztelenedtek és devalválódtak (de azt csak tehetségtelen és lusta emberek mondják, hogy bölcsészként nem lehet semmihez kezdeni).

a listán 153 intézmény szerepel. de ahogy azon, hogy kinek mire van pénze, ki hol lakik, mindig a csórók feszülnek, a “ki hogy néz ki” vagy “ki hova járt” is tudjuk, kit érdekel. szóval engem eddig soha.

persze nem ez a lényegi különbség. ez csak egy tünet a sok közül. sokkal nagyobb a szakadék, mint hittem. alapfogalmakat nem értenek, viszont agresszíven nagy a szájuk

 

 

 

a tanulmányi versenyi helyezés a hallgatók rangsorán szerepel. az enyémen olyanok gúnyolódtak, akik írni alig tanultak meg

*

na és ezzel vajon kinek üzen a művésznő? :DDD

kit érdekelne, hogy ő hogyan edz (nem is edz)? de ő mindennek nekimegy, amire ő nem képes. lerontás, mószerolás, valóságtagadás, irigykedés. hatodik cé…

az a sok remek fenntartható indiai faszomalapanyag meg pancsolás, gratulálok. úgy is nézel ki. biztos remek érzés, hogy kocka szalonnán-két tojáson élő egyszerűek mennyivel jobbak.

Akit a téma is érdekel: ezernyi hiteles (célzott kutatás, szakértői, következtetéses, hosszú távú tapasztalati) anyag érhető el bárkinek arról, hogy miért jótékony és fontos éhgyomorra (reggeli kihagyásával: overnight fast) a mozgás. a lényeg: a zsíroxidációt megdobja, a sejtek inzulinérzékenységét javítja. Ha valaki nem bírja a böjtöt (12-20 órákról beszélek most), az elbaszta az anyagcseréjét (folyamatosan cukorral /minden szénhidrát hamar cukor lesz!/ és inzulinnal árasztja el).

Click to access Wallis_etal_Is_exercise_best_served_on_an_empty_stomach_Proceedings_of_the_Nutrition_Society.pdf

vagy ez, Peter Attia kutató orvos:

*

#2 Azt hinnéd, valami dolgos szomszédod van, fúr-farag a műhelyben… mik készülnek ott?

zenei ízlés, egy újabb svasztika alá tagelve:

NEM NEONÁCI!!!

http://www.metalmusicarchives.com/artist/triskelon

“TRISKELON is a Swedish national socialist themed death metal act.” #nemneonáci

https://time.com/5569399/viking-history-white-nationalists/

Viking symbols “stolen” by racists

*

series “nem vagyok neonáci” #1

az eredeti profilnév: a nácik kettős villáma, a Schutzstaffel, DE NEM NEONÁCI!

plusz egy finom svasztika, NEM NEONÁCI!, betagelve is, ráfarigcsálva a kalapácsra nagy hiún. nézzetek szét a fontoskodó hashtagjei között: szép fehér bőrű, kopasz, agresszív kontent lesz, jó mulatást!

maga a balta is, vagy itt. A viking jelképeket itt is említik.

értitek, én egyszer majdnem vettem egy bőrbilincset (csuklóra való dupla pánt karikákkal), amit mazochisták használnak. tetszett, mint 12 éveseknek a choker nyaklánc, fingom nem volt, mit jelent, kik hordják még. amikor rájöttem, visszamondtam az üzletet. mert én nem vagyok mazó, és nehogy közéjük soroljanak egy karkötő miatt.

de ha valaki tömegesen rak ki olyan jelképeket, szavakat, utalásokat, amelyeket olyanok raknak ki (és ez könnyen, pár kattintással látható!), akik a fehér felsőbbrendűségről meg a faji homogenitásól irkálnak baltaarccal, gyűlöletjelképek közepette, nyíltan vagy sunyin, akkor az vajon véletlen? nincs abban semmi? még ha buta, tájékozatlan is, nem tud társadalmi folyamatokról (mert nem), ha nincs ép erkölcsi érzéke: hát eleve tőlük szedi ezeket, onnan tetszett meg neki ez a sok hiúskodó szar. csak angolul nem tudó, balek magyaroknak lehet beadni, hogy jaj, csak úgy mellesleg viking, meg ezek szép, “kreatív” geometrikus rajzok.

messze nem csak arról van szó, hogy nevetséges minden különc fontoskodás, idegen kulturális utalások buta átvétele, meg a való életben irreleváns álomvilág. ez itt aktív gyűlöletterjesztés és heves közösségépítés, illetve mocsok üzlet ilyen fabrikákat eladni.

ilyen kontentből van több tucat

itt is érdemes szétnézni, meg a hashtagek jelentéseit. 

https://www.adl.org/hate-symbols?cat_id[146]=146&keys=norse

A fascesben a bárd az erőszakmonopólium szimbóluma. Emberünk tucatjával farigcsálja, menő craftnak van előadva, ő maga és vevői is cirkós, központi fűtött lakásban élnek. Mi a fasznak fejsze, bárd, balta, (fegyver)kés ezeknek? Késmánia, ez megvan?

https://www.adl.org/education/references/hate-symbols/fasces

https://hu.wikipedia.org/wiki/Fasces

“A fasces – mint köztársasági eredetű, de a birodalmi korokban is élő hatalmi jelkép – az újkori politika fasizmus nevű irányzatának névadója, mivel Benito Mussolini ezt választotta mozgalma jelképéül. Ettől kezdve a fasces és a labrüsz fogalmai kissé keverednek.”

EZ NEONÁCI, RASSZISTA CUCC. azért rejtette el. minden más kifogás, gyáva magyarázkodás, sunyiskodás.

*

nem vicc, ő ezt tudja (bár nem ismer és nem látott még)

kb. így igaz minden, amit mondanak

amúgy 2010 nyarán voltam 90 kiló, harmadik szülés utáni hetekben, sőt, terhesen 99,9 is

vicces, hogy én vagyok az egyetlen, akinek tök becsületesen fent vannak a mérései, segg, has, comb, retus nélkül ennyi idősen, futóeredmény, gyakorlat közben fotó, és EZEK hangoskodnak az én testemről… tudjuk, miért

az instakirálynő ilyenre biztos kipakolná, ahogy pedikűrözött lábkörömmel áll a mérlegen, és rajta 53 kiló az érték nagy hiún (de fitneszteszt eredményét és valóban revealing formafotót, azt nem), mint ahogy amikor engem a kis (80B) mellemmel basztattak, és írtam, hogy nem annyira szerencsés a nagy, pláne lógó mell, se nem esztétikus, se a sporthoz nem praktikus,  mivel ez telibe találta, ontotta a “kis pántos topban edzek, melltartó nélkül” hátrafeszített vállú képeket :DDDDD, de hát ő ennyire mély

én nem taksálgatom más súlyát, meg nem is érdekel, én csak azt tudom, hogy a fórumos őrjöngők rettenetes testi állapotban vannak, nem véletlenül rtitkolóznak annyira

és akkor újra, de ez alap: a kiló nem számít, az izom–zsír arány számít, sok izom közepes vagy kevés zsírral. akinek nincs izma, aki elzsírosodik, pláne hastájon, annak nagyon csúnya évtizedei lesznek, a háta, testtartása, minden ízülete, bőre, anyagcseréje, cukra, belső szervei, mindene tropa, lassú, fájdalmas halál, és nem is fog tudni érdemben sportolni, hiába szán rá időt, ha nem tud intenzív lenni

persze a nagyon izmos embernek is terhelődnek az ízületei, de ez a 100 kiló fölötti húshegyeknél érdekes (meg én is a súly, oxigénzabáló izomtömeg miatt nem vagyok jó futó – viszont nem is sérülök, mert az ízületeket is az izom tartja, védi)

*

mondjuk te magad is aktívan, passzióból/unalomból nyílt lincselésekben veszel részt, igazi szörnyeteg vagy. hányok, amikor előadjtok a morális bírót és jóembert

*

eredetileg Angéla hányja-veti magát, hogy őt zaklatják ám! arra írta ezt a csatlós. akkor ezt így együtt, lássátok. nagy olvasottság van.

 

és az egészről: nyilvános, neten történt eseményekre, szövegekre reagálnak emberek. semmi privátban odamenés, bárki bármikor tilthat bármit, nem olvassa. ezért nem foglalkozik vele a bíróság. engem Kozma ugye arcom szétszabdalásával halálpsan megfenyegetett, de azzal se goglalkoztak (viszont nyomoztak). itt a tyúkólban senkit nem fenyegettek. de: engem ezek leloptak, szétbeszéltek, szövegeimet felhasználták, és falkába verődve hazudoztak rólam, elárultak. én nem loptam le senkit, nem is dörgölőztem, hogy “de jó a blogod”, egyenesen bíráltam, amikor gáz dolgokat írtak. ez a különbség, ezért van igazam, akármit hisztizik a drama queen.

hangvétel:

és az aktuális jóemberkedő rinyálás és hazudozás. senki nem zaklat, Angéla, és ha valami rosszul esik, az nem társadalmi probléma. téged egyszerűen kiröhögnek, mert kevés vagy, buta, harsány és halál ciki, hogy hova jutottál, de másokat okols értez:

Itt önálló posztban a beizzított gyűlölködő rinyagépek és unatkozók körében teljesen világosan engem becsmérel.

Fórumkomment, engem szólít meg és hazudozik. nem tud semmit a dolgaimról (vagy letagadja, mert látszik is sok minden, és figyeli) vágyak, tervek és frusztációi vannak itt valóságként előadva:

NEKI lesz könyve, ehhez a blogom facebookoldalának Petőfi-mottóját lopja le hashtagnek, így neki van igaza:

ez csak külön vicces, a saját életperspektívái, meg amit nekem kíván a sárga kommentben – és ahogy valójában élek. édes faszom…

dráma, a múlt lehazudása, itt őt bántják, név szerint aláz:

nemhogy nem állt bele, hanem a munkahelyén elég durva fejmosást kapott (sőt)

nyitott egy blogot :DDDD sunyi dög, és szégyelli, tagadja, hogy hogy is volt ez a sztori

kacag és ezzel tölti az 50. születésnapját, ÉS nyolc ismerőssömnek írt, mószerolt engem, hogy átálljanak. Ő min ment keresztül…!mindenre beszólogat, nem bírja elviselni:

 

ilyen kis rajongó éltanuló, ő mindent jól csinál, kétségbeesett nőnek ajánlgatja (aki később azzal vádolt, hogy arcába tolom). De a gepárdtündér mindig lelkesedik valamiért, aminek neve van és tekintély, aztán teljesen elfelejti

akkoriban orthorexiából lábadozott, annak már vége!:

és olyan “bogyót” (mentális betegségre való szert) szedett, amitől narancsbőre lett, de ő minit akar hordani, és ez közügy. kemény eszközparkkal és hatalmas szakértelemmel (elvékonyítják a bőrt – WTF) harcolt ellene:

anyu meg ilyen, de anyu már nincs az életében:

 

én vele szóba se, pedig nagyon mutogatta, meg privátban is írta, hogy intervallozzak, haha

később jött, hogy “az egészség nem súlyfüggő”, ezt így leírta, közben menyecsketest, és nyilvánosan fikázott, amiért edzettem

most meg… tudjuk. anyu igen, sőt, rajongás (kell azanyák napi kontent, SZAKADTUNK). keserves fogyózás, az is lihegve mutogatva, ja de ő rehabként csinálja és asztmás. rettenetes mennyiségű sznob edzős ruha, mutogatása, sugalmazása annak, hogy ő természetesen és nem ám fotótrükk miatt ilyen szépséges, mindenhez SZAKEMBER és ayurveda, és hát isszák a szavait, mert neki szívszerelemprojekt, hogy ő BLOGGER (nahát!)

a legaljasabb, legmanipulatívabb, -sunyibb azok közül, akik mániákusan rámszálltak

*

ez a gendermagamutogatás és nonbináris bohóckodás valósága. ezt kell tolni, ezek a pozitív példák, és mindez a zavaros, önző, éretlen baromság, múló hangulatok identitásként, önkomolyanvevés, mindenen szenvedni el kéne menni kapálni típusú problémák platformot kapnak a 444-en. vannak napok, amikor a háta közepére sem kívánna péniszt! (“pedig abból meg tudna élni”, G.)

*

kivagyok ettől, egész pontosan: mélyen, kacagva megvetem, aki folyton összevissza bizonygat, és ciki neki, amit pár éve hangoztatott magától.

szemlézik az edzésnaplómat. és: nullás spermium 10 km/órával gyalogol!

kis mószerolási kísérlet, ezek az én vércukor-adataim, egy bő másfél órás, futással kombinált terep-kardió után. neked is felbaszná, hidd el

*

pamacska szerint nem náci, ez az ő hátterével meg felháborodásaival különösen szórakoztató. aki nem érti: az agresszíven cionista, gyűlölködő szerencsétlen a neonácit dédelgeti, mert engem gyűlölni fontosabb #elvhűség

IMÁDJÁTOK ti ezt, egyre többen pörögtök itt, úgyhogy ne engem baszogassatok. én ezeket látom pofátlan, aljas, átlátszóan vetítős, hazug kontentnek, és ezért ezeket rakom ki, és ez jó ügy, nem népszerű, mert hörögnek a sunyik, de fontos. na most. ha szerinted ezek a jelenségek nem cikik, és én vagyok a ciki, akkor ne kattints ide, mert még belemászik a fejedbe a gyanú: ezek tehetségtelen érdekemberek, gyávák, hazugok és áldozatszerepben tetszelgő agresszorok vagy kóklerek.

bár… népszerű is. május 7.:

hét olyan kontentet mentettem le a szentéletű tisztes polgár oldaláról, amin világosan látszanak a neonáci tevékenység, kapcsolatok, szimbólumok. teljesen nyilvánosan, büszkén halmozta, mutogatta, véste.

kis olvasnivaló, kik és miért mámoroskodnak északi meg ősi motívumokon (de tévednek):

https://www.ualberta.ca/folio/2020/07/white-supremacists-are-misappropriating-norse-mythology-says-expert.html

nem véletlenül tagadja prüszkölve. kurva ciki. csak az ostobák szopják be, hogy ősmagyar meg etnikai meg a szvasztika az nem horogkereszt, meg hadi érdeklődés. meg pont a német tank érdekli. meg Rubicont olvas nagy művelten, HA a német hadisikerekről van szó.

nekem az arcomba lengett ez a vaskereszt ütemesen. és én is naiv voltam. nekem ez fáj a legjobban. hogy nem vettem észre, kifélék törleszkednek ennyire, hogy egyenlőnek képzelik magukat, kérik a részüket, és blogolnak meg szerepelgetnek meg elhitetik, hogy őszinték. broáf.

és megfigyelnek. négy-öt helyet, egy hadsereg és hazudoznak, mocskolnak. ezek.

az Ádám almái című filmben a neonáci, börtönből szabadult címszereplő karjára is ilyen tetoválást tettek, hogy jelezzék a karaktert. plusz kopasz, frusztrált, agresszív, vikingfarigcsáló, meg az ősmagyar haver, aki kurucinfón árul rovásírásos pólót suttyóknak. ezt nem magyarázod ki. elég rosszul hat egy ilyen egy aktakukacnak, aki előre szeretne lépni. nem véletlenül tüntette el rémülten. maga a profilnév is a náci kettős villám volt.

*

hamisítatlan értelmiségi horizonttal, valamint sajátkudarctagadó küldetéstudatos agresszióval majd megmondja nektek, hogy kell élni, ja, és csökkentsd a bolygó terheit: ne szülj!

imádom, amikor megvénült, bukott, keserű nők kárognak más valódi élete fölött. pláne fiatalabb nők szerelmét, testét, öregedését, döntéseit taglalva. á, nem feltűnő, nem!

mindig jó volt fogalmazásból, és most is négyest kapna (hatodikban). “mindig is írtam”: rémült tagadása a tök nyilvánvaló plágiumnak

Irma néni, PARÓKÁBAN

“szépen jöttek a népek” :DDD

“zsigerileg mindig tudtam az igazat a világról” :DDDDDDDDDD

basszus, mennyi ilyen nő van, aki nem tud mit kezdeni magával, nem ért semmihez, alapdolgokat nem ért a világból, nem olvas, csak kommerszet néz meg celebeket taglal, emberi kapcsolatai sincsenek, csak futó meg használós, és elirigyelve másvalaki érzékenységét, szabadságát, élességét és networkjét, magát kijelöli hozzáértőnek, és sikerre éhesen agresszíven kiáltozik. minél bénább az élete, minél magányosabb, annál erőszakosabban és önimádóbban, szar mondatokkal, áltisk fogalmazés színvonalon. annyi lelkierő és képesség nincs benne, hogy hat hétig jógázzon vagy naponta elmenjen sétálni vagy ne égesse oda a kajákat, vagy egy éven át ne rúgják ki. vagy ne a más gyerekét lesegesse irigyen. FUJJ

az ihletforrás. tedd áruvá és esztétizáld fel a nyomorod!:*

hesteg önazonosság. kínos, de nagyon. még ha azt jelentené a szó, akkor is ez a bizonygatás (mintha bárki tehetne a fogantatása körülményeiről), miután itt ócsárolta az anyját, hogy szóba sem áll vele, meg milyen toxikus meg rivalizál meg Pygmalion. de a butaság, műveletlenség. BECSÚSZOTT, de szenvedélyben (nem házasságban) fogant gyereket jelent.

 

*

huhh, hát a takarítás Németországban, akkor ez mégsem volt buli. az büntetés, lesüllyedés, szakma nélküliség, megalázottság, jól értem?

és tényleg, kb. egy hónappal később, amikor mesélik, hogy mit jósolt nekem a taknő a nagy tiszta szívével, már MOHÓN olvasom is… mit? hogy hogyan vall a saját életéről. arról, hogy ő hogy fél a postástól, hányszor ütközött ügyekbe, bírságba. hogy nem lett tanár, de tanítónő se. hogy ő nem ért semmihez, ő hogy sodródott, nyomorgott; ő mennyire utált takarítani (most meg ráncos seggeket törölni), milyen sokan utálják, nézik le. és amiről nem beszél, de tudjuk: első nap totálkárosra tört kocsi, kiskorú gyerek vezet, ittasan vezet, bringát elveszít, szabadidőben kocsma, hányás, iszonyatos őrjöngések és cirkuszok a gyerekeivel; ha béke van, az tévébámulás, lomok rendelése Kínából, ökoszöveg; semmi remény nemhogy értelmiségi, de sima szakmára sem szerencsétleneknek. betegség, megritkult fog, haj, csúf öregedés, nem sportol. és a múlt: buszon elvesztett munkahelyi százezrek, hátsó ülésen csak szexért találkozó, társkeresős férfiak…, “egy szép családtörténet, három víg fiúcska”, ÉS MINDEKÖZBEN azt hiszi, én izgulok meg fórumozgatok rajta lihegve. kirúgások, összeveszés kb. mindenkivel, az ismerősök vádjai, hogy bizony, nem egészen volt ő felelős szülő. menekülés a szutyok Kelet-Magyarországról. nulla műveltség, nyelvtudás, önkijelölt íróként lopott szövegek, parádézás nagy hiún könyvmegjelenés előtt.

Ja, és én elbuktam, ezt tavaly is jósolta, és előtte is, minden évben, engem ugye Szentesi is perel (nem), nekem végem. hihetetlenül jóindulatú is, nemcsak igazmondó ez a gyönyörű, intelligens és kedves nő. és közben naponta itt nézeget a blogon, miket csinálok, miben élek. nem bírja lenyelni.

*

és ha nem tudnátok, a kóros edzés egy PSZICHIÁTRIAI betegség. :DDDDD

ezek az emberek toxikusak: minden hozzáértés nélkül nyilvánítanak ki tekintélyhelyzetből (“projekt” vezetőjeként, újságban, konferencián, videós okoskodásokban, tehát nem az ismerőseik körében) zagyva irigységprojekciókat, megrekedve a saját életükben (szexuális vonzerő elvesztése, cselédmunka, magánéleti krízis), a tetejébe nem létező diagnózisokkal dobálóznak, ennek pedig az a célja, hogy azokat feketítsék be, akik velük ellentétben komolyan csinálnak valamit és örömüket lelik benne. ettől nyugszanak meg.

most mesélik, hogy gyalázgatott engem a Kinga zárt nőcsoportban, hogy régen jó volt a blogom, de aztán megőrültem, mert folyton edzek. rendőrnő. ki hiszi el ezeknek, hogy a nők javát akarják, ha egy sima sportolást, amihez ők lusták, ennyire irigy rosszakarattal néznek? miközben itt rajongott meg nyalt?

könnyű ám bólogatni erre, olyan kis elővigyázatos, jobb az óvatosság. de nem igaz, hogy az időskori leépülést, mozgásképtelenséget a korábbi évek rendszeres sportolása, a túlterhelődés okozza, még élsportolók esetében sem. ennek az ellenkezője az igaz: a kevés, nem elég sokoldalú sport és a leállás okoz károkat.

érdekes megvizsgálni, mit neveznek kóros sportnak, rendezetlen étkezési szokásoknak (inkább ne sportolj semmit, az rendben van, egyél napi ötször, kell a gabona, ne félj a szénhidráttól stb.). társadalmunk hatalmas problémája, különösen a 2020-21-es évben a TÚLZOTT EDZÉS, az ám! mármint amit a kis középszer annak érzékel, és bassza a csőrét, mert el nem tudja képzelni. a házipatika is egy komoly színvonal. Kinga nem tanult semmi ilyet, se pszichológiát, se sportélettant, se geriátriát, de azért nagyon megmondja. a FUTÁS, nyilván a futás az, ami aztán járásképtelenné teszi az öregeket, ő megfigyelte, ezzel riogat. amúgy erről itt van kutatás (“Vigorous exercise (running) at middle and older ages is associated with reduced disability in later life and a notable survival advantage”), miközben arról van szó, hogy neki nincs kedve futni (se), és irritálja, ha másnak meg igen, és jól is néz ki. akkor fel kell emlegetni az én korábbi, túlsúlyos testemet, noha akkor is sokkal többet sportoltam, mint ő. milyen könnyű így elhessegetni rossz érzéseinket. de az önismeretnek ilyen fokán hogy rekedhet meg, hogy mások örömébe károg bele álelvekkel?

mindig röhögök, amikor szenvedélytelen, hozzá nem értő normie-k ítélgetnek meg nagy fölényesen másokat, csak mert ők nem tudtak rákapni a sport örömére. nem, a gabona meg a napi öt evés nem egészséges, nem az a normalitás, nem, ti erről semmit nem tudtok, de azért projektorok mellett szónokoltok öregedésről, anatómiáról, pszichiátriai betegségről…

merthogy a menopauza azt jelenti: a menstruáció megszűnése, lehet, hogy ezért? ha meg öregedés, az megint más, nemcsak a szó, hanem a fogalom is

*

amire nem vagy képes, amihez lusta vagy óvatoskodó vagy, az ugye túlzás. ismerjük ezt, elég átlátszó így magyarázni, hogy nem vagy elkötelezett. a nagy elméletalkotó: megfigyelte, rendkívül divatos, én pedig elhanyagoltam. elképesztő sunyi sugalmazás, a lényeg: ő csinálja jól, mindig is ő csinálta jól, rá kell hallgatni, ő az okos; amit ő nem csinál, az túlzás és tönkreteszi az ízületet, lábat.

nos, kedves Kinga, amitől neked “érzékenyebb lett a műszer”, meg az emlegetett búbánatos éveidnek nem valami elkerülhetetlen klimaxos folyamat az oka, hanem az, hogy korábban sem sportoltál igazán, és nem vagy izmos. lehet ezt magyarázni összevissza, meg engem lejáratni akarni, üzengetni, de a vak is látja, hogy nem bírod elviselni, hogy én látványosan edzek és élvezem. ahogy azt is, hogy jól meghíztál 2015-höz képest, és az ott nem izom.

öt-hat évvel később se bírja ki, szúrogat, ítél, okoskodik. iszonyatos fölénnyel, béna stílusban, fontoskodva: műszer, keretrendszer, szempontok, finomhangolás. ez a lemaradtak stratégiája. és sehol fotó, ami igazolna, se testösszetétel, fejlődés, táv, csak a bizonygató duma, magyarázgatás. jöttök lihegve a sporttémában rám licitálni, öt évvel utánam jut eszetekbe ez a téma. önkijelölés: az a normális, az a mértékletes, aki bénán néz ki és nem formás. hát pedig az izom látszik, és pont nekem kifejezetten bénák a fotóim, mert nem érdekel. téged viszont a sport nem érdekelt soha, nem véletlen, hogy nem írsz róla részleteket, meg nem is látszik, csak a holdvilágfej, toka. ugyanazt csinálod, mint a gepárdliba, csak még sunyibban, vagyis nem annyira látványos ostobasággal.

és amiért külön gusztustalan, hogy magadat fényezed a rovásomra: téged eltartottak, nem halt meg senkid, volt segítséged, kettő nagyobb gyereked, nem zaklattak a megőrülés határáig az egykori rajongók, nem volt stresszalapú és örökletes Basedowod. nekem 36-os T4-em is volt.

amit én láttam az életedből, az borozás volt, cigi, bolti majonéz, ez volt az egészséges életmód. sose edzettél te, olyan szinten se, hogy egy kisvárosban bringázz. ezért is vannak most bajaid az ízületeiddel, ezért lötyögés a sport most is, és ezért depiztél be a klimaxtól, lettél ilyen humortalan, ítélkező nyanya.

az öreg ápoltakkal kapcsolatban amit írsz, hogy te mitől félsz és mire vigyázol, az óriási csúsztatás, ők nem az erdei futásoktól, kézenállásoktól vagy súlyzózástól nyomorodtak meg, hanem cukorbetegségtől, ülőmunkától, a gyenge izomzatuk és szarkopénia miatt, sokízületi gyulladástól meg csontritkulástól, beszűkült mozgástartománytól, meszesedéstől… mindegyiknek az igazi sport és a ketó az ellenszere. vicces, hogy óvatoskodó menőzésedet olyan honlapon tolod, ahol 30 nap alatt bikinialakot ígérnek pusztán videók küldésével méregdrágán, nulla szolgáltatással, lófaszsemmi gyakorlatokkal. engem meg hogy testszégyenítőztél, amikor még nem esett le, hogy ez a jövő, és edzeni menő!

kocsiban meresztetted a segged, te, az én hatásomra vettél bringát, én dagadtan is futottam, naponta brináztam. most meg régi fotókkal, vagy a videókon tokásan okoskodsz a sokadik témában körülményes, értelem nélküli szavakkal a semmiről. én egy ilyen felület vagyok nektek, akit dühösen összefirkálhattok, ha kevésnek érzitek magatokat… de miért vagytok ennyien?

a gyógytesik, amiket csináltok, nem sport, nem hoz valódi változást. azt túlzásnak nevezni, amiket én csinálok, hát, neked fogalmad nincs a sportról, de inszinuálsz. neked nem menne, ez biztos, nem vagy elkötelezett, a netes okoskodás jobban fekszik. van, aki túloz, pl. Lubics Szilvi, és hát így lett ő a legjobb.

ez a következő meg külön nyihi, szeretne ő is zúzni, feltűnni, jó cuccot, de sajnos. gondolom ez is azt hivatott üzenni, hogy ő a jó, mert ami jó, az nem látszik. de látszik, mert anatómia, bénán kinézni meg nem kötelező.

PLANK mint komoly gyakorlat, jézusom… akárki akármeddig plankel, ha nem nyomorék, ficergéssel. aki erős hasat akar, az harangozik, lábat emel függeszkedve, haskerekezik, hiper-felüléseket nyom!

igazi savanyú, okoskodó örömgyilkos, és nem csak ebben a témában. ha neki nincs, másnak se legyen! majd ő megmondja, mi merre, csak az élete nem igazolja, az a baj. harsánynak nevezi azt, ami neki nem menne, amihez nem néz ki elég jól. magát meneszti mennybe, és mindezt bülbülszavakkal, sunyin. hányok tőletek. neki MEGKÖZELÍTÉSE meg KERETRENDSZERE van… én meg edzek.

*

járni nem felejtett el! hányan hitegetik magukat ilyesmivel? mi tart vissza, hogy valóban sportoljatok? milyen világot közvetítetek, csak a saját gyarlóságaitok megmagyarázásának, örök lelkizéseteknek alárendelve olvasóitok tudatát és jóllétét?

https://wmn.hu/wmn-life/54733-ha-szinte-kisetalsz-a-vilagbol-masnap-fajni-fog-a-s-feneked

azért vagy dagadt, gyenge, sportnemkedvelő, nyafogós, nassolós, edzésre finnyogó és romos arcú, mert nem sportolsz.

versengő alkat, EZÉRT nem sportol rendesen. nem a hobbiszint miatt (ugyanolyan hobbiszinten levőkkel versenyeznél! élsportra esélyed nem volt soha, ahogy a népesség 98 százalékának nincs), hanem ez is kifogásgyártás

 

dehogy vágnál bele szívesen, és micsoda sunyi manőver a lustaságodat a gyerekre tolni!

*

erőszakolja tovább a hazugságot.

miért csinálja, miért lopja le az edzőmet is? mert elirigyelte a mámoros sport, a menőség és a bombaforma mellett az edzőmhöz való érzelmes viszonyt is. így deklarálja (főleg önmagának), hogy most már az edzőm is az övé (akit én neveztem el Ednek, csak itt, a blog kontextusában Ed, és nem edzi ezt a nőt, nem is ismeri)

érdekes, hogy az az accident valami tíz éve volt, logikus, hogy most rehabilitálja, meg közben ellenem mutogatja az egészet, “jobb vagyok nálad” jelentésű sunyi hashtagekkel kb. minden második poszt alatt

azt mondjuk el kéne dönteni, hogy ő gepárd és nálam jobb, mint azt kényszeresen hirdetgeti az 5-15 szerencsétlen között, vagy pedig gyógytesi van, és ezért kell a kéthavonta kocogott nyomorú másfél kilométereit meg a kímélős tornáit méltányolni. a kettő együtt nem megy. amúgy mindig ezt csinálják: gőgös kinyilatkoztatások, semmi tény, ha valaki rákérdez, akkor meg haláleset, betegség, sok munka van, ahhoz képest kell érteni. lehet kifogásokat keresni, könnyítéseket, de akkor az nem gepárd.

ja, hát ha az ÁJURVÉDA a ketó meg a böjt ellen van, akkor én is gyorsan áttérek, amúgy is olyan vonzó meg logikus ez az egész, meg hát egy ilyen testet ki ne szeretne? és mindig kell a mankó, anélkül nincs igazság, hogy valami “szakértőt” ne találna. mától mindenki a kiszáradt nemtudomkire hallgat!

(ezt is sikerült lelopnia, 2015-ös fotóim)

nyugi, mindenki, akinek üzensz, tudja, hogy kamu az egész és pszichopata hadjárat. a többiek meg bambák vagy udvariasak

*

hányan próbálnak alaptalan állításokkal bizniszt kovácsolni! és az a pajzs, hogy inkluzív meg body positivity meg milyen kedves.

látványosan csökkenti!

ettől vagyok rosszul: mekkora kamu az egész. miért kell csakrákról írni, ígérgetni, alá nem támasztható hatásokat ígérni? egy ennyire semmilyen készséget, gyakorlást nem igénylő mozdulatnál? mert nem csinálják elég jól. nem elég jók, a semmit árulják felfancyzve, egyéni nyomoraikattakargatják a hangzatos állítással. hogy lehet, hogy valaki évek óta komolyan csinálja, és 1. csak ennyi megy (lásd a képeit), 2. így néz ki? és ha emiatt szólok, nyilván gyűlölködöm.

*

ezt a kínos mocskolódást nem ám egy átlagember, hanem egy ügyvéd gondolta ütősnek. hogy majd ebből büntetőper lesz. azt hiszem, eddig ez a legviccesebb a rovatban. ejnye, Tamás, rossz az a lelkiismeret, valakin bosszút akarsz állni, és hazudozol itten.

*

a takkernő, aki tanítónőnek képzelte, és évekig tanárnőként promotálta magát. egy kijelentő módú igét feltételesnek titulál. másodikos anyag.

a -hat/-het képző: ható igeképző. Lehetőséget fejez ki, nem feltételt. A feltételes mód jele pedig… (ezt mindenki tudja)

meg amúgy is, ez a “nem csúfolódunk” tónus, tőle, aki az én kisportolt testemet basztatta aljas szavakkal, persze ez is projekció: nagyon csúnyán öregedett, és kétségbe volt esve (nem kétségbeesni kell, noha megúszni se lehet, de lehet tévézés meg nass, pizza helyett komolyan venni az egészséget). drága nőtársaim! nincsenek illemszabályok. azt röhögd ki, amit jólesik és ami a színvonaladnak megfelelő. ne hagyd, hogy előírják a neten unatkozók. én mondjuk celebeken soha nem élcelődtem, ellenzékiségnek vagy gőzkieresztésnek hazudva. volt témám. gőzkieresztés: szauna, terepfutás.

*

nem csak Angéla szorong. a stréber negyven fölött: ímhol ráment a testére, az az új csatatér a világ ellen. persze ilyen békésnek álcázza, mert mit gondolnak, de aljas. a legnagyobb parája: ráncos-e, van-e dereka, eléggé lefogyott-e, vékonynak, szépnek tűnik-e, szemhéja nem lóg-e, elismerik-e? bármilyen látszatkeltésre, hazudozásra, múlttagadásra, érdekkapcsolatra, edzőhamisításra, célozgatásra, manipulációra, fotótrükkre képes, hogy “győzzön”, mert ő “gepárd”.

és folyton itt szaglászik. ha ő lenne a nagy újító meg győztes, akkor leszarna engem. nem halmozna kényszeres magamutogatással pont Daquinit, nem tapadna a blogomra, életemre, nem engem elemezgetne dühödten (két év heves, nyalizós rajongás után), és nem hazudna KissEdet meg edzéseket ilyen csökönyösen.

középen a valós karméret, csak egy egész kicsit közelebbről és arány (alkar! csukló!). mit tesz isten, pont a szebbnek láttatni kívánt derék és csípő tájékán lesz olyan képtelenül keskeny. ahol a kezét elfordítja, ott meg a valóságosnál is vaskosabb-rövidebb virsliujjak. van olyan, aki ezt nem látja? senkinek nincs ilyen semmibe tűnű alkarja. viszont sokan verik át magukat is hosszítós telefonnal. a fején is látszik, főzőtök forma. kopirájttal. nehogy átvedd.

ez is kurva jó, a -sa végű igék itten elszaporodtak. úgy érti: VÉGRE Ő, ne én. eközben én írtam egy könyvet 2018-ban, és évek óta csak a saját utamról számolok be, senkit nem tanítok. ki a faszt érdekelnek a különlegeskedő rigolyák és hashtagekben hangoztatott szigorkodások, tilalmak, amikből (még ha nem is csak kamuzza, hogy ezeken a szarokon él) ilyen test lesz? ez a nő nem is szült, mi ez??? és ugye elég régóta nyomja, tagelgeti agyon, hátha ráharapnak. és a következetes, “accountable” edzések. de hát hol a siker, a közönség, a biznisz, a kommentözön? és a tónus, erő, bármi izom, kontraszt? ja, akkor jön, hogy baleset, asztma, migrén, sok munka… ismerjük ezt.soha nem leszel így ép ember.

*

valamiből élni kell a művészeknek is. a folyton szidott hülyemagyarok ha kicsengetik egy év járványnyomor után az 1290 eurót előre, akkor nem is hülyemagyarok. miközben most fingja nincs senkinek, lesz-e negyedik hullám, engednek-e utazni, egy pesti uszoda kinyit-e addigra, nem pont akkor lesznek fertőzöttek, és persze nincsen pénzvisszafizetésről említés. de ha kicsengetik, akkor nem csak írók lesznek, hanem a kellemesen újszerű társaságot: Péterfy, Péterfy-Novák, Szentesi is élvezhetik, meg persze a hasonszőrűeket. képzeljetek el húsz Angélát egyetlen épületben, egyetlen asztal körül. azzal a harsánysággal, olyan traumákkal, targikusként előadott sztorikkal és ambíciókkal. miért, TE kitől akarod tanulni az íróságot? egyetemen, aprópénzért tanítani kreatívírást? ugyan! ez a biznisz.

*

a jó öreg, heves önigazolás. nem HISZ benne. érted, nem egy falánk ösztönlény, nem, ő nem AKAR egész évben jól kinézni. ez mondjuk nem óvja meg a nyilvánosságot a bugyis képektől. és persze agresszíven taglalta, hogy én milyen szarul nézek ki. igazi példakép! soha sneki, aki komoly szereplője a fitneszszcénábak vagy szponzora van, ilyet nem ír ki, met kiröhögik.

ő blogger. valamint Kiss az Edzője és ügyvédúr a …je, keményen sportolt, és Daquiniben jár. milyen eredeti!

most épp Fülöp herceget gyászolja, arcába áll a BRIT zászló.

szívesen kurkászna más magánügyeiben, taglalja, találgat (Mme Macron). VAJON MIÉRT? szakmai ártalom…

*

a legnyihibb kontent

mennyit hazudik. szavak tényleg nem kellenek, lásd lent, már leírtad, mi a szitu, és jászottad a hősnőt, hogy te soha többé (amúgy bajuszcic is ezzel próbált itt nagy reakciókat kiváltani, csak ő az apjával). örülnél te a bigthingsnek, csak olyanok nincsenek. semmi jó történet. ayurvéda-babonaság (de az is csak mutogatni), közben tudományra hivatkozás. kínlódás van és üres magamutogatás, dühroham, magány, női válság. Nem véletlen, leírta ezeket, és az meg hátborzongató, e minták hogyan falták fel őt magát is:

kurvára nem volt 36-os soha, egy jó 40-es, ilyen cula, később rá is hízott és, ööö, nagy, lógó mellei lettek: évekkel túl van 2013-ban a szerezzünk, szerezzünk lázán (mert akkor eltartották…), most ugye valamiért mégis “a maga örömére él és azt vesz meg, amit akar” (ami véletlenül sem ingatlan, értékes ingóság, hanem női kacat, mindenből 35 kell)de az igazi epic az első komment. Nagyon tetszik a blogom! a saját gondolatait látja leírva #gepárdisthebest csak hát ragadozó

*

mennyire primitíven buta Ágnes. az instasztár meg rongyol ide, edzettem-e (mindegy, mit, vagyis, az a mindegy, ő mit, az mindenképp fegyvertény és győzelem), ilyen “ki edzett ma?” vetélkedőnek fogja fel, “as usual”, állandóan kifogásokat írogat ki, amikor hetekig meg se mozdul, elhever, leszarja. és mindig új cuccban… hol van itt a sport? csak csapzott, három szál haj van

ő GENDERFLUID, köszönti társait a transz láthatóság napján. durva, ami történt a 20. században, de a 21-ben meg az történik, hogy a szavaknak nincs értelmük többé

nemrég még

most meg ugye

 

*

ha nem bántották Gulyás Mártont, akkor a Balogh Zsófinak nem lehet érvelése, véleménye, a “transzneműek” szentek, akinek bármilyen kérdése van vagy csak nem áll be imádattal sajnálni és/vagy ünnepelni őket, az gyűlölködik, náciként el akarja őket pusztítani, világos, mindig ugyanazok a gyűlölködő, sértődött érvek

a kontent, amiről írják (ajánlom):

*

 

*

újra kirakta. ezen régóta röhögök: negyvenes nők kijelentik, hogy őket ne ostromolják, nekik “nem kell pasi”. meg a “ffiakkal” nem lehet beszélgetni, ezek bezabálnak, aztán irány az ágy. de tegnap elszorult a szívem ettől. hogy ő patriarchátusnak nézi azt, ami sima tanulatlanság (a sajátja), szűk horizont, magyar vidék – ő maga. vajon ha Angéla nem a suttyó bjutiszalon-távolságibusz-fóliás Janiék-“minden álmom egy köldökpírszing, ha lesz egy húszezresem, kifúratom” (true story) közegben él, akkor is ennyire keserű lenne? miért találkoztam én sok-sok szívemberrel? aki kifejezetten nem a kielégülésre hajtott, viszont folyton beszélgetni, lelki és szellemi életet élni, színházazni akart? hol van ez a sok kiéhezett, primitív férfi? nem az értelmiségről beszélek. jóval egyszerűbb (filmes) arcok is.

https://web.archive.org/web/20150105041830/http://gumiszoba.com/2014/12/31/hogyan-tartsd-tavol-magadtol-a-ferfiakat/

*

ööö… de inkább: nyíííí

*

nem bírja ki. les, ráugrik. ha le merem a ragyogó tavaszban, hogy napoztam, aznap leszól, kioktat. nála van a tudás! majd ő megmondja, mi merre! szegény, ahogy éhezi ezt a vezérszerepet, A Gyönyörű, Sikeres Negyvenes Nő. nagyon, nagyon ayurvédikus ez is. valaki elgondolkodott már azon, hogy rákkal riogatnak meg öregedéssel, és a magas faktorú naptejnek az ára kb. kétszer annyi, mint ugyanannyi, ugyanolyan minőségű hidratálónak? ráadásul én nem írtam, hogy használtam-e, ő kijelentette rólam, hogy én antinaptej vagyok (valami tüzetesen túrt kommentfolyam mélyéről).

a kaják mindig nagyon szarul néznek ki: nem finom, távoli import hivalkodva, ráadásul túlgondolt, okoskodó, fölényes körítéssel, de ez a szokottnál is gusztustalanabb.

aki nem tud igazán jól főzni, tálalni ÉS fotózni, az minek pakol ki kajaképeket? semmitmondó, önhelyes, celebszerű kihirdetések iszonyatos gőggel. ahogy a 2,5 km futást is ki kell rakni. villofood és copyright. és egyszer csak rádöbbesz: az a beharangozott sabbatical ayurvedikus blogolás, ez az maga. meg is van az áhított siker, ayurvedikus, nomnom mik hashtagözön, és bágyadt 9-22 lájkok, ebből valami hat a fogalmam-nincs-mit-lájkolok-meg-ne-sértődjön naiv ismerős.


*

dr szakértő #vandereka #ésszelél #ayurvédaorrbaszájba #nemrégmégegykilócsokitraktam kikontentnek csodagepárd kielemezgeti álnéven az életmódom, egészségi állapotom. jellemző, mik a témái, mi akad be neki, illetve miről hazudik:

*

indokolatlan rosszkedv, téli depresszió, pedig ifjú és szépséges, na jó, nem, de jópofa és vagány, korának megfelelő nő, ugye. gondolatai önállóak, immár az irodalom része, tele van rajongókkal, gyerekei csodásak, az élete értelmes. semmi érzelmi hiánya, terápiába való története nincsen, egy példás ország fogadta be és kezeli őt értékén, a munkahelyen jó a szag, és emelt fővel, végzettségének megfelelő értelmiségi munkát végez busás fizetésért, otthon a víg fiúcskák, kutya, cica, facebook és netflix, néha el lehet menni a BILLÁba, a válogatottan okos és egészséges lelkű olvasóktól szimpátiaözön, bármikor lemegy hídba ÉS spárgába, ez köztudott; saját kútfőből írt könyvei jelennek meg, és soha semmi kavarás, bosszú, kicsinyesség, aljafórum, hazugság az életében nincsen. csak az a fránya időjárás!!! Angéla, a rosszkedved nem indokolatlan.

Kb. január 10 óta nem futott és nem mozgott semmit, de az eheti 2,5 km LE VAN NAPLÓZVA RENDESEN. :DDDD Fölötte sorolja a kifogásait, hogy miért csak annyi. Nem kell a tempót néznie annak, aki nem fut. Ugyanebben a posztban: Ed a tréner és Kiss a tréner…

Kibaszott bonyolultan, ayurvedikusan azt mondja, hogy megmosta a haját. Ezt kell cirkalmasan az instagramra… egyben viszont alkalom a jajdegyönyörű csöcs mutogatására meg egy kis természetes vicsorgásra.

Rácz Róza, szerzői oldal. A hősnő, a pofád leszakad, ahogy önimád és önheroizál, elolvassa a saját kéziratát és meghatódik, nem is ő írta, hanem a halott fia! Szépirodalom. Egy házasság mélységei és magasságai. Három víg fiúcska. Egyikkel se rikácsolt persze, ó, soha nem nevezte a saját gyerekeit patriarchális bántalmazóknak, amikor már idegbeteg lett a rengeteg befulladt életprojektje és pénztelensége miatt, “olyan ez, mint az apja”. Most neki társa van, akit halálba kísért, mellette állt, együtt gyászoltak (a férj nagyrészt Németországban élt és nekem arról panaszkodott, hogy RENDSZERESEN MEGERŐSZAKOLJA).

Bukdácsolás. Gondolom, kimaradt a csodás regényből, hogy végigvszekedted a repülőutat, a gyerekek eleve menni se akartak, te rángattad őket oda, majd a harmadfokú viharjelzés ellenére nyelvet nem beszélő gyerekeidet otthagytad egy felügyelet, őrség, mentő nélküli partszakaszon, és kávézgatni mentél. A férjét ezen a blogon kommentek százaiban szidta. A Szeretőm van c. blog is ő volt, társkeresőről összeszedett családapákkal kúratta magát kocsikban, kéthavonta mással, akkor ez volt a menőség, de a kertvárosi apuka ugye a mennybe megy:

 

Ezek is viccesek, a giccses önheroizálás. Magát irigyli, úgyszólván, 2-3 eurós órabére volt ekkor, és így is mindenhonnan kirúgták vagy kilakoltatták, németül alapfokon nem tudott, rendőrségi ügy: jogtalan kiskorú autóvezetés, első nap totálkárosra tört új kocsi. Az életed az, amivé buta libák körében felhazudod.

Imádja magát.

Itt is elismeri, hogy folyton őrjöngött velük. Angélában semmi lazaság, belátás, bölcsesség, humor nincs, bármiből üvöltős cirkuszt generál, tanúja voltam, itt nálunk is. És Orbán meg a patriarchátus a hibás, illetve TI ne szüljetek, egyet se, mert az környezetszennyező. Ő addig regényt meg kontentet farag a három víg fiúcskából, arra azért jók.Hogy bírta ki? HOGY??? Hogy lehet azt kibírni, hogy itt szaglászott naponta és mániákusan fikázta nyilvánosan a testemet, sportomat, étrendemet???Így telt az ő ötvenedik szülinapja, emiatt sír és ugrándozik, és ilyennek festi le a szeretőmvan című blog szerzője!!! az én 2014-es szerelmemet. Az a szépség ott, hát komolyan, bár olyan őszinte életem lehetne, bár annyira lennék én frusztrációmentes, gravíroznám a viking lófaszt, addig se kell a házban lennem. és: csípőből vezet!

*

bevállalná. akár tízet, hátulról, mmm! azt hiszem, ez a legerősebb darab mostanában mint vicces shot

ez ő, amikor még vékony volt:

És ő alázta meg nyilvános posztban nagy vihogva az írónőt, tudjátok. Éva, temesd az arcod a kezedbe, és zokogj. Ezeknek írtál te érzékeny, okos posztokat, irodalmat, önmeghaladást, sportot. Velük voltál jóindulatú és gyanútlan, velük beszélgettél, leveleztél, ők használgatták a blogod közönségét, erejét, ők akartak vendégposztokat írni meg (bajuszcic) a kis sunyi, béna projektjeiket népszerűsíteni.

 

*

nem lenéző, ja, jó. társadalomtudományi fejtegetések mérőveránál. hogy lehetnek emberek ennyire buták?

a zöldség táplálóbb, mint a hús, tiszta sor, és ő mindenki asztalára rá- és kasszájába belelát

*

Ezt:

(én nem sugallom, hanem pontosan tudom, de az agresszió oka, hogy neki fáj ez, hogy különb vagyok) (ami nem egy nagy teljesítmény)

és ezt:

…ugyanaz a nő írta.

Itt van az ő “hídja”, a videóból, amikor a seprűnyéllel táncikál. Ez a max, se té, se tova. Kevés negyvenes tud hídba lemenni, na de akkor minek erről hazudozni? Csajok, ezt alaposan megirigyeltétek, főleg amikor gerendán nyomtam meg egy lábbal. (Vö. Nagy Ágnes: Egy nyolcéves is le tud menni hídba! Haha.)

Van pofája megkérdezni, miért van az. Nettó szemétkedés és bosszú volt, hogy rámásztak a szerelmemre, faggatták, provokálták, és behúzták az aljas játszmáikba. És ő engedett ennek. Többen kérdeztétek, Tamás hogy tehetett ilyet. Hát, mindig csak egy pici lépés. És a sok lépés együtt, az lesz végül a meglehetős táv: az aljasság. Képezeld el, hogy valakinek szar az élete, nagyon, és behódoló, alakoskodó. Vesz egy nagy levegőt, hogy ő változtat, velem akar élni, ezt előadja, ő komoly ember, átgondolta, nem lesz pénze, de nagyon szeret stb. El is indul nagy durcásan (nekem azon az estén nem szólt erről, én azt kértem, ne siesse el!!!), és már aznap este otthon vacsorázik, full papucs, nem tudja, mit akar, csak hiteget, magának is hazudik, nem mer konfrontálódni senkivel, végül dührohamok. Egész életében morális szelfizik, jóemberkedik, pozőr. Nem mehet el onnan, nem lehet, pedig pokol. Innen jön az az önvigasz, évekig rágódik ezen, hogy nem is lett volna jó velem, erre gyűjtögeti a bizonyítékokat. És hogy miket tervezet ő itt, hát őt átverték, én vertem át, az én hibám (felelősséget vállalni képtelen), én egy mocsok vagyok, én akartam mindent, elszedni őt a feleségétől, velem egyébként minden szar volt, de ő kiismert, közben kiszáradt ócska libák puhítják, köztük ő sztár, persze… és így jut el odáig, hogy ha én ki is mondom az igazat, hogy mi történt, akkor itt fog kutakodni, és most megpróbál anyagilag és jogilag tönkretenni.

Én viszont ki fogom mondani az igazságot.

*

És ez a csodatestű csodaírónő, “az első és legerősebb feminista blog írója” (!!!), aki kenterbe ver engem bikiniben, pont spárgába, pont hídba megy le, persze csak múltidézve (vö. “tudom a triplaszaltót, csak most nincs kedvem megmutatni”). Mennyire árulkodó, hogy milyen témák tapadnak meg neki: azt irigyli. El ne kelljen ismerni: iszonyúan megrogyott, megcsúnyult, és ez nem a világ hibája, nem is én toltam neki oda, hogy én meg nem. Kilesegette önként, miket csinálok: beszólogatott sunyin, hogy mit eszem, hogyan élek, milyen a hajam, a hasam. Ő, a műhajával.

from the green mountains of her homeland (Békéscsaba vagy valami lesújtó lapos hely; erdélyinek adta ki magát), tán nem véletlen, hogy soha nem mert sem szerkesztetlen, sem bikinis képen látszani. Ma már nem ennyire terebélyes, de sokkal nagyobb a melle, és milyen perky!, napokat kéne gondolkodnom, hogy rájöjjek, mitől lehet ez:

Hogy a bőr nem sül le a pofádról, te ócska trampli. Innen szedte az erdélyi kapcsolatait és őket baszta át mind. Ezekkel kéne nekem szolidárisnak lennem? Ezek kedvéért hallgatnom el, hogy ostobák, irigyek, rusnyák és gyávák? A kedvükért feministának lenni, levetni az értelmiségi vagy fitneszes “elitizmusomat”, ezeknek, akik folyamatosan rosszindulatúan kibeszélnek, hazudoznak rólam, egy kanál vízben megfojtanak, ha én nem megyek tönkre, ahogy ők? Aki mindent vitt innen, pletykával izzított szárnysegéd-olvasókat húszasával, a Hétköznapi hímsovinizmust, a teljes feminista kezdő érvkészletet, szóhasználatot, gesztusokat, majd azzal jött, hogy én élek belőlük, a kommentjeik az ihlet? Az ő nyomorú élete?…

Hogy két nő között nézetkülönbség vagy érdekellentét van, az nem nőgyűlölet, és nem kell rá megoldás. Csak a szépelgés a baj. A nőgyűlölet nem egyéni jelenség, nem kell minden személyes sztoriban, apró sértődésben társadalmi tendenciákat keresni, azzal a céllal, hogy te a mennybe menj. Aki aljas, az aljas, nem kell a nemi szerepek dumája ide. Nem nőgyűlölet, ha undorodsz attól, ami undorító.

Itt el is mondja, mi baja, mit irigyel. Soha nem tud megállapodni, de hiába is tenné, nem kiváló semmiben:

(azóta is a szar a szakmája)

*

két füves cigi között: példamutató, le a kalappal, mély tisztelet, kalaplengetés, mérföldkő, fantasztikus újabb előrelépés. most már fizethettek is a semmihez nem értő mérőverának a napi fröcsögésért és igazságosztásért. a téma: Gáspár Evelin, most épp ő az áldozat. mindjárt idehányok

életmentőnek mondanám. Tóth Görzonbórd (jólesik a magyar szájüregnek ezt kiejteni) Flóra.

sok szó esik manapság az egészséges lélekké fejlődésről, a gyereknevelésről. megmondom, melyik gyerek lesz lelkibeteg: akinek az anyja túllelkizte, rágörcsölt, megszűnt saját jopgon létezni, ott is problémát keresett, ahol nem volt, és ilyen hülyeségeken pörgött.

nőnap. mi sem természetesebb, mint hogy nőnapon is magukat férfinak hazudó nők és nőnek hazudó férfiak szerepelgetnek? ha valakinek nem világos, mire megy ki ez a jelmezbál: segítségre szoruló, csodálatos azonosságáról, boldogságáról, megérkezéséről összevissza hazudozó, ép szervei eltávolítására pénzt kéregető freak nő felölti a nagy komoly elvi álarcot, és leereszkedően tanácsot ad FÉRFITÁRSAINAK, mi merre. helyesírási hiba legyen, az fontos! ja, és ő közben keresztény is. az egész ember egy karácsonyfa, ráaggatott identitáscetlikkel.

közben, ha le nem tiltottam volna, az időmet, figyelmemet, jóindulatomat arra használná egy másik ilyen lény (transznő), hogy durcásan eldicsekedjen, melyik udvarias ismerőse nézte nőnek szürkületben, 450 méterről, vagy ki szánta meg nőnapon egy kókadt szegfűvel. életminőség, ambíció, női lét in its fullest: “nekem az a fontos, hogy a nők között öltözhessek és kapjak nőnapra ajándékot”. esemest ír: “tilts vissza!”. majd biztos a homlokomra csapok: ha ennyien néznek nőnek, és ilyen erőszakosan bizonygatod, akkor te TÉNYLEG nő vagy!

kiismertem a világotokat, és HÁNYOK tőletek. ti gyűlkölködőztök, kirekesztőztök? mint az óvodások, tenyérre rajz, pózolgatás, hashtagek, “bátorság”, fölényes kiírogatások, szívecskék egymásnak, “álmok” megvalósítása, outfit, smink, nonbináris, jaj, ő nem tud tusolni, micsoda szenvedés!, boldogságnak és különlegességnek hirdetik a nyomort. én ismerek melegeket és más másokat, és egyik se írja ki a homlokára meg hangoskodik, mert úgy van vele, hogy őt az Isten megverte ezzel, nehéz az élete (sajnos, így van. miért? mert elnyomják a bigottak? nem, hanem mert mindig a többségi lesz az erős, rájuk van szabva a világ. pl. a látókra. meg aki tud gyereket csinálni. lehetünk érzékenyek meg ne bántsuk, de kicsit túltoltátok ezt. ami a kamaszok körében megy edukálás meg érzékenyítés címén, az ellen a bődületes hülyítés ellen szólni kell). és a legszebb: gyereket követelnek játékszernek. joguk van, mert ők milyen jó emberek, Q. E. D. mérővera, antonirita és a hasonlók meg adják alájuk a lovat, és híresek lesznek full pszichopaták hátára kapaszkodva. a progresszív mennyország, ahol ha sunyiban ajkat töltettél (ami egyébként nem volna ciki), akkor gyorsan “kiállsz Zimány Linda és a testi önrendelkezés mellett”.

a figyelemprostituáltakat a jóakaratú progresszív aktivisták hizlalták ilyenné. tapsoltak nekik, platformot gyártottak nekik, és eltiporták azt, aki szólni mert, legyűlölködőzik azt, aki viszolyog vagy kiröhögi. nyugi, mindenki látja, mi merre, a büdös életben nem fognak a vágyott nemednek tartani, csak udvariasak. itt jegyezném meg, hogy a transznőknek sincs könnyű dolguk, de egy álférfit, aki ráadásul 152 centi, soha senki nem fog befogadni, komolyan venni attól, hogy kínjában hamis deklarációkat írogat ki nagy fensőbbségesen. a hazug mesevilágot senki nem hiszi el, legfeljebb rátok hagyják. természetesen a személyijében sem ez a név van, ahogy a “menyasszonyéban” sem. ez olyan, mint hogy én hétévesen Beatrixnak meg királynőnek szólíttattam magam a képzeletvilágomban.

csak úgy csöpög a jóindulattól, két éve még aszexuális aktivista feminista nő volt, most PROfeminista (mert férfi!)

eközben a gyűjtés is zajlik, tiszta haszon, nincs is jobb időpont MELLKASMŰTÉTRE és trauma nélküli zuhanyozásra, mint az agresszív járvány harmadik hulláma! Az állatok mindenkinél fontosabbak, de a feminizmus is játszik:

fagyi!!!

és ebben a kontextusban Varga Juditnak teljesen igaza van. miszerint két nem van:

(transzvesztita haverom kommentjével. egymás között ők csupa mosoly és szeretet, szívecskék. amiért Zsanettet mégis becsülöm: nem rí, nem panaszkodik, ő élvezi, amit lehet, bár a családja nem annyira, és hát a transz közösségen belül is van hatalmas ellenzéke, de mégsem savanyú meg elméletieskedő zsaroló, mint a többiek)

*

hoppácska, hát kik vannak ezen a listán, ejnye! aztán valahogy lekerültem. “kiismert”. miszerint az ő meg a többi bács-kiskun-megyei liba rettentő igalmas és nagyszabású életét loptam el, belőlük dolgoztam, “nem volt témám”

a nőnap, esetleg: nemzetközi nőnap szavakat nem sikerült leírni. vagy Nők Lapja?
nem kötelező benne részt venni. és bizony, mi azóta is álmatlanul hánykolódunk, hogy a kiszáradt, irigy pinák ügyének voltunk önző kerékkötői a “nyilvános ekézéssel”

– sok-sok csemege van még az archív tartalomban, például 2014-15-ben rengeteg “a nő mint házasember szeretője” kotnyeles, olcsó, sunyin célozgató, álságosan moralizáló poszt azoktól, akiknek a pletyka volt a legintenzívebb élményük, de még azt is gyáván csinálták. nem bírtátok elviselni. ja, és most sem tudjátok, semmit. a sportot, a szerelmet, az íróságot. próbáljátok kinyírni, tönkretenni, de csak virul

*

Van, hogy nem annyira fényes a kedvem, de ezektől mindig felderülök. Ahogy így belebújt az edzésnaplómba, mindent tüzetesen megfigyel, megjegyez, és KURVA IDEGES tőle. Ismét meg van minden számolva, bizonygatva, közben elfér egy csomó kifogás, hogy miért csak ennyit “edz” (oltás, családi veszteség, csúszós utak; utólag lettek hóviharok is óceáni éghajlaton, meg a spirituális elmélyülés miatt volt csak pár kör bringa), de persze a legjobb védekezés a támadás: az én edzésnaplómat kezdi ki álnéven mint “parasztvakítást”, ami nincs számokkal igazolva… hat és fél éve edzek keményen, dokumentáltan futopttam le versenyeken hosszú távok sorát. Mennyire kell már ehhez frusztráltnak lenni? Vajon ki az, aki joggal fél attól, hogy nem hiszik el a nagy edzéseit? Annyi lelkierő nincs benne, hogy naponta sértáljon, vagy tíz percet tornázzon.

Aki nem érti: az accountability, amúgy jó aktatologató módra, azt jelenti, hogy felelősségre vonható, elszámoltatható. Ami key, vagyis, kulcsfontosságú. Tehát ő, aki csak kontentnek edz, és semmilyen gyakorlat, mozdulat, de még futás közben nem fotózta le senki soha, nincs mit megmutatnia, illetve (ez az igazi döbbenet) a saját testét sem vállalta pózolgatás meg szexiskedés nélkül, az én hitelességemet, szavahihetőségemet vonja kétségbe. Meg hogy én miért nem terv szerint. Én bizony nem terv szerint, soha nem is állítottam, minek is ilyen formával meg lélekkel a feszülés? De hogy ez az összevissza kifogásgyáros, megúszós, védekezésképp más fölött moralizáló nő meg nem csinál semmit, se tervszerűen, se spontánul, az is tuti.

Tök vicces, hogy valaki körül van egy csomó külső, valódi korlát, para, megfelelési kényszer és tekintély (mert ilyen életet választott magának), és annyira becsicskult ettől, hogy még gyárt magának sajátokat. Micsoda felszabadult élet!

 

 

minden ilyen lihegő azt gyalázza, amit a legjobban, sóváran irigyel és nélkülöz

*

minek ellenség? megoldja a rajongó kommentelő is a megsemmisítést. “Én”

a szavak amint értelmüket vesztik: forráskritika, instagram, szimpatikus

amúgy is egy okos nő. ahogy így mindent, ami a sivár életében van, megmagyaráz. bálnatest, pornó, “szülőshaming”, influenszerek, netes időelbaszás, édességzabálás. influenszerek, akik NEM nyomják tele reklámmal a felületüket, csodás!

*

miért kell a saját újságírótokat, a széthízott, eleve se matyóhímzés GÖRLZONBÓRD Flórát így megalázni. (nem a világhálón, hanem sehol)

“Az öntudatlan részegség, úgy tűnik, az apukák kiváltsága (#sorrynotsorry), és azért az is érződik, hogy igenis sokakban elvárás, hogy egy anyuka ne legyen túl kurvás, ne röpködjön a szájából a „geci” meg a „bazmeg”, szóval viselkedjen. Anyukához méltón. És nyilván ne pornózzon, még olyan selfmade-módon sem, mint a hírben szereplő anyuka. Én erről őszintén azt gondolom, hogy NE MÁÁÁÁÁÁR, viselkedjünk mind emberhez méltóan, a saját mércénknek (meg persze a törvényeknek) megfelelően, de a XXI. században szabaduljunk meg ettől a mesterségesen kreált elvárásrengetegtől, mert

így is megfeszülünk, hogy minden fronton teljesítsünk, aztán ha közben kiesik a szánkon egy-két bazmeg, akkor beírhatunk magunknak még egy fekete pontot. Baszki.”

Csakhogy te direkt csinálod, úgy erőltetted magadra, közben tiszta fapina vagy. És megint a pia. Próbálsz menő lenni, plusz ez a lihegő control freakség, nyomkövető a gyereken és a férjen (vagy az valami reklám volt? nagyon remélem), aztán döbbensz a következményeken… de a műanyag ló fasza azért nem fér bele.

amúgy hogy néznek ki a wmn-es szerzők??? CSA is csúnyán visszahízott

*

itt is van ám közönség, ha kis létszámú, aljasságtól mentes is, ja, és nem is buta

*

aggályos. majd ő megszakérti. habár, ő is próbálkozott blogolással 2015-ben, de nem jött be.

most akkor ennek a blognak mégis van olvasója, kell rendőrködni, mohóskodni, vagy csak “heten vannak”?
irigylésre méltó fikció: bevallottan szétesett, unatkozik, és tíz éve gépet csapkod, vezérszerep, basáskodás ostoba, sivár lelkű, kopár életű nyomik közt. valamint megfigyel. harminc múlt. szerinte 30 fölött egy nő életének vége, mert már nem kívánatos. mindenhova engem vizionál. szeretne tényező lenni. két év alatt velem kapcsolatban húszezer kommentet írt, kisebb rész sima buta okoskodás, háromnegyed rész hazug, paranoid aljaskodás, benne az én szavaimmal ostoroz engem. logikusan következik mindebből, hogy én irigylem őt.

*

“a világ egy békés sarkában” :DDDD befutottál, domesztoszkirálynő, ügyes vagy