vicces képernyőfelvételek

Én nem várom el, hogy az olvasóim egyetértsenek és velem zúduljanak. Nem szeretem a zúdulást, nem méltó. Én elég vagyok, erős vagyok egyedül is, tudom, mit gondolok, nem kell nekem mókus őrs.

Annyit várok csak, hogy ne akadjanak ki nagyon olyankor, amikor nem értenek egyet. Továbbá nem várom el, hogy bárki eddzen, vagy hogy ha nem edz, azt nekem megmagyarázza, csak azt, hogy ne basztasson engem vagy tegyen rám megjegyzéseket, amikor a saját edzésemről írok. Az edzés nem norma és nem is kell rosszul érezned magad, ha tudsz jobbat. Megmutatom az álszentséget meg a butaságot, és ennyi.

*

Azért itt szépen kirajzolódik, mire használják Mérő Vera hergelt ügyeit, oldalát. viccesek a válaszai.


*

mondjuk neked is szuperül sikerül az életed ezen elvek mellett, de meg is érdemled.

Barok Eszterre (többen kérdezték, vele mi volt) én nem azért haragszom, mert mindig a legkisebb közös nevezőt keresi, amikor elvekről ír, egyébként csak giccset és álspirit, és szintén koppintó, hanem mert egy olyan komment alatt, amelyben Villő név szerint gyalázott engem és a házasságomat (még kövér korában), így reagált. nem szedte le, nem szólt rá erre a szörnyre, és vihorászott, hogy őt bezzeg kívánták. miközben lihegve irigyelték az adonisztestű csávómat a libakörben. kiemeltem a lényeget.

“szeretetkapcsolat rangsorolása”, értsd, az állat nem ember. mindezt a Nem, a kutyád nem a gyereked c. poszt alatt. komolyan, nem hiszem el, hogy valaki ennyire sötét legyen.

kívánom, hogy legyen sok macskátok!

*

intelligensen elmondja a valid nő, aki pasit hamisít

*

hátööö, Angéla, neked nem a zaklatás, a nők elleni erőszak a bajod, az tuti.

hanem az irigység. fel tudnál robbanni… a saját élethiányodtól, az eredetiség-deficittől, attól.

sokszor leszek én megidézve a “gumikönyvben”, de minden ilyen megy a kiadónak is azonnal.

és ezeken a képeken ki van?

Erzsébet-kilátó, de értettük
*

a kommentemmel

*

Orbán a hibás, hogy neki nem jött be a karrier és forró lett a talaj. A pasik meg a patriarchátus, hogy nem bír boldog lenni. A kötelező olvasmányok abban, hogy ő nem olvasta őket. Általános iskolás kötelező olvasmányokon nem tudott túlvergődni ez a pompás intellektus, nem érti, miről szólnak, soha nem szánt rájuk időt, nem is érdekli, de osztja azt nagy gőgösen, aki műveltebb. Meg mindenről okoskodik, ja, és ő író. Unta a grundot. Neki az Abigél a maga holokauszthazugságával, A két Lotti (nem a magyar irodalom része, és férfi írta, továbbá férfi fordította)… mennyit ért a világból, vagy – pedagógusként – a tantervek, tananyag céljáról, kritériumairól az, aki a pöttyös könyvet meg a nemzeti próza klasszikusait képes egymás mellé rakni?

*

onnan lészen eljövendő ítélni. de ő tényleg így képzeli, hogy ül egy székben, és hallomásból meg benyomásokból tudja mindenki életét.

*

ő ezeket átlátja, és semmi rosszindulat, felületesség nincsen benne. felnevelte a tévézombikat, őrjöngött velük 10000 órát. feminizmussal basztatta a fiait üvöltözve, merarencer. “Azért én mégsem szülnék”, írta ki a netre pár nappal a fia halála után, mert mit csinál az ember a legmélyebb gyászban? hát a neten keménykedik. elbaszott jó pár milliót hülyeségekre, és nem ért semmihez, de nagyon felelős anya. és most majd megmondja az emberi értékrend csúcsán, kitől kéne elvenni a gyerekét.

*

na de ki érti, hogy miért került elő pont most a Hétköznapi hímsovinizmus (amelyet eleve ezen a blogon látott még 2013-ban)?

*

gumis tabudöntögetés. nem biztos, hogy kell. nem blogkönyv. NEM blogkönyv. nem BLOGKÖNYV!!!

*

a meleg szarig a szuperjófej szupercuki önkormányzatnak (vajon kije ki neki ott? de neki Weöres Sándorról is ELSŐ KÉZBŐL VAN INFÓJA). “gondoskodva van”, nem folyik vér a JÓGAMATRACOKON.

direkt provokálnak, miközben tudják, hogy a nemváltásnak nevezett hazugságot nem veszi be a magyar gyomor. ne is vegye.

felnőtt emberek ezeken az olcsó fontoskodásokon hogy nem látnak át?

nem ciki, ha ezektől iszonyodsz, és nem vagy gyűlölködő, mondjuk ha az irodalmi ízlésed nem tiltja, fel is olvashatod a gyerekednek, semmi baja nem lesz, mert ez akkora blődség. senki nem hiszi el, hogy nemet lehet váltani. ilyen csak a mesében van, ahogy beszélő állatok is. amúgy a szarvas meg az őz különböző fajok.

*

A mese nem szabad, és főleg nem tesz szabaddá (édesistenem, tudja, honnan idéz?), hanem a legkötöttebb, kifejezetten rugalmatlan elemekből viszonylagos szabadsággal kombinálható, archaikus műfaj. Nincs olyan, hogy két királyfi összeházasodik. Kövér királylány sincs, és tolószékes sárkányölő se. Ettől még Dúró Dóra mohósága és témafelhasználása undorító. De az ideológia ráerőltetése az irodalomra se szép. Mindenesetre amióta nem gondolkodom vagy-vagy oldalakban, én a kenetteljes, jóemberkedő, lájkéhes Mérő Vera láttán nagyobbat öklendezem. Ahogy mindent bulldogként szorít, és kisajtolja bármiből a legtöbb hatásvadászatot…

*

kövér vagy, és neked sincs kedved edzeni? harcolj a BODY POSITIVITY ZÁSZLAJA alatt, és küldj pénzt!

*

erre: cuki, felrobban (a mém hamis amúgy)

*

tapsvihar

*

fontos, hogy ne legyél demagóg

edukál

*

Hummel Zsolt, aki maga is pénzért árul szexuluis szolgáltatást,  nyíltan tolja a prostitúciólobbit, és szerinte egyesek ribancoznak.

Én megvetem azt, aki képes hatalmi helyzetből (ha megfizeti, akkor neki jár a szex mint szolgáltatás) kihasználni egy másik embert, és azt is megvetem, aki eladja magát és érdekből szexel. Megítéljük, meg bizony, csak közben látjuk a kontextust.

Amúgy nem értem, mit kéne látnom a képen.

Ha nem kívánnak, akkor nincs szex. És ennyi. Tudjuk, ki és miért akar szebb partnert és csak neki élvezetes szexuális magatartásokat kiélvezni, ez maga a patriarchátus, és ilyenbe magára adó ember nem megy bele.

Legyél vonzó, ébressz vágyat, vagy csinálj kedvet a kikötözéshez, az análhoz, és akkor lesz szex meg olyan szex. Ha ellenérdekelt vagy, mert te tovább szeretnéd meg még, meg szebbet, meg te fizettél érte, ő meg pénzt akarja és legyen már vége, és rusnyának lát, az gáz.

tiszta szeretettel van jelen

*

Úgy tűnt néha, csak néhányan értjük a jelenség förtelmes álságosságát és patologikus voltát, a többiek szerint dehiszőisedz, ő egy szép nő.

Mintha ez volna a kérdés.

*

Azért az már a valami! (A boltocska egy mega-dobozáruház.)

Írja valaki, akinek nem sikerült egy nyelvet se megtanulnia ötven év alatt elfogadhatóan, volt ő valaha (protekcióval, de mégis) lakásotthon-vezető és tanítónő, valamint tehetségesnek, művési hajlamokkal megáldottnak prezentálja magát. De erre tényleg mit lehet mondani? Arcpálma.

*

szekesztőségünk. de szeretne valaki fontos lenni, ahh!

ti megőrültetek? nem néztek rá erre, hogy mennyire nevetséges? és az én jogvédett képeimet használjátok?

*

Jéjzus, közben neki nagyon fáj az én értelmiségi létem, íróságom.

Julianna, nem az a ciki, hogy valaki taknő 50 évesen, hanem hogy ehhez képest olyanra acsarog, aki valódi értelmiségi, és az ő ismertsége, díjai, gesztusai kellettek volna neki, ezért őt lemajmolta, aztán belebukott. Én mondjuk nem kívánnék ilyen gyászos sodródást a lányomnak se huszon-, se ötvenévesen. Aki képzett, akinek van választása, az nem megy taknőnek, mert ez egy szar meló. Angéla nem csak taknő, hanem még így is folyton kibasszák mindenhonnan, ami nem véletlen. Egyébként mindannyian tudjuk, kiket vigasztalgatnak így, én még olyat nem hallottam, hogy “hidd el, nem kínos, hogy feltaláló/egyetemi tanár/Nobel-díjas író vagy!”, vö. “igenis lehetsz csinos kövéren is”. Ja és azzal vagizik, hogy mennyi követője van, ő író meg könyve lesz meg folyton dicsekszik valamivel, engem ekéz, aki valóban írásból élek, közben betanítatlan munkája van sok éve, de azért az én zsebemben kotorász. ez a vicces. ja és amikor szarban volt, simán elfogadott nagyobb összegeket, hogy aztán két évig ne adja meg. és már akkor is (míg nem adta meg) mószerolt, ellenem szervezkedett.

*

te figyelj, Angéla. amellett, hogy a Jánosnak ötvennyolcezer volt a nyugdíja, mert alig volt állásban életében, és annak a harmada az özvegyi nyugdíj, és az sem jár a végtelenségig, ebből tartanám énel a három gyerekem?? nyolc éve?… de emellett te mit irigyelsz, te, aki épp reggel hattól tízig baszod a rezet a saját állításod szerint?? hogy van neked pofád bárkit bármiért mószerolni, aki három gyerekkel özvegy? bárki zsebében túrni? író vagyok, ez a szakmám, ezt tanultam. ez fáj?

és játssza, hogy nem ismer. hát, Angéla, te a rajongóm voltál. A blogszületésnapokon pörögtél, az összes barátod innen került ki, írogattatok egymásnak meg nekem, százhúsz e-mailben csodáltál, jöttél, a teraszomon pasiztál, itt aludtál három gyerekeddel, jaj, de jó, mekkora inspiráció vagyok. Aztán leutánoztad a blogomat, összeintrikáltál a szerelmemmel ellenem, és mocskolsz és üzengetsz. Gáz vagy, Angéla, sunyi és buta klón, és ordít rólad az irigység.

miközben téged valóban a hentes férjed tartott el, míg élt, 2018-ig. mint azt okosan kiírtad a blogodra.

amikor itt voltál, amikor kajáltunk, neked járt a szemed. és én, a naiv, amikor a sokadik szarodvban voltál, megtoltalak pénzzel. 75 ezer forinttal, amit két évbe tellett visszafizetni. hogy aztán évekig az én anyagi helyzetemet taglald sunyin, vadidegenekkel. a méltósága romokban!

(a másik szép húzás, ahogy talpnyalóként, sunyin Libri-könyveket reklámoz, természetesen ócska lektűröket)

 

*

ezek az elkiabált semmik. és nem nekem szól, dehogy! :DDD megaLOL

gyönyörű nők mindketten, mind a fitspo műfajban, mint a Daquini-modellekhez képest!

1. Daquini innen elirigyelve, lelopva, harsányan kipakolva (márka mint identitás, édesistenem),

2. a 10 eurós max órabérű szerencsétlennek 99-150 eurós SPORTcuccokat ajánlgatni (vagy ajándékozni) idomtalan testre… MOST MÁR NEKI IS VAN. Ő IS ÁTÉLHETI!

3. instára ki kell rakni, hogy üzenjen vele…

*

hoppácska:

Ezt leszedte közben. Mérő Vera zavaros nyafogása a slutshamingről szólt. Ciki lett, mert Szentesi amúgy eredetileg ilyeneket írt (lejjebb a három link), szeretnék emléket állítani a munkásságának, ugye. Miből jön: értékrend, nívó, írni tudás, és aztán mekkora komoly és elkötelezett nő lett, aktivista, feminista és influenszer… de a wmn-en is kritizált, testet taglalt, irigykedett influenszerektre és anyákra, soványságmánia… ezeket csak azóta nem, hogy a Mérő Vera azt mondta, nem szabad:

https://www.menstyle.hu/hir/Elhagyott-feleseged/8515/nok/mindent-egymasert/

https://www.menstyle.hu/hir/Ket-ember-kozott-le-nem-merheto-tavolsag/11903/

https://www.menstyle.hu/hir/Negy-no-Van-e-hozzad-hid-7-resz/13180/

De amúgy szegény annyira ostoba, hogy ha mezoterápiára vagy kétes arckezelésekre megy, azt is meg kell írni (novellába), tényleg, mindent kirámolni a netre, szimpátiát és sajnálatot hergelni vele. És ide jár, hogy zaklatva legyen. Annyira álságos, és csak azért csinálja, mert üres a feje. Nincsen gondolat, teljesítmény. Pedig már 35 éves lett közben, és még mindig nem. Van viszont mit takargatni, igazán nem lehet büszke a huszonéveire.

*

nyííí. VAN DEREKA. tudom, hogy itt lógsz, Villő. én egy pufók nőt látok a már meghosszított képen (az ujjak eléggé árulkodóak), aki nem sportol (örök kifogások: fokozatosság, gyógyulás, mértékletesség. sok munka stb.), akinek egy sima bringázás is hátdehűdenagy edzés, és aki nagyon kínlódik, hogy ő milyen jó nő hozzám képest. amúgy lehetsz jó nő, de ezt hiába ismételgeted nekem üzengetve, magadat illegetve, mert az én eszményem a kisportolt test, nem vékonyság és nem is a nőies domborulat(ként elsütött, egyre lógósabb hájak, látható hasasság 0 gyerekkel), és engem a saját testem érdekel, annak a fejlődése.

a derék dolgot helyre tehetjük: különösebben neked se, nekem se adatott vékony derék, sem abszolút, sem relatív. viszont én ezen nem is kínlódom, mert kemény vagyok. nekem azért nem, mert széles a bordakosaram és igen fejlett az oldalsó hasizmom, ezt bármelyik őszinte bikinis képen megnézheted (az a csík), neked meg hájas, szénhidrátos a derekad. menj el DEXA-ra, lesz meglepetés.

*

kelts gyűlöletet ismét egyetlen ember ellen, lovagold meg a szimpátiát, élezd ki, hogy Epres Panni áldozat (nem az, és nem kötelező rajta sem meghatódni, ebbe is bele akarnak húzni!), ezzel úgyis mindenki egyetért, ennek semmi kockázata nincs, hasonlítsd veréshez a bulvársajtó bevett gyakorlatát, hisztizz, fennköltösködj, és egyben rúgj nagyot a konkurenciába is. tudják, mi lesz, ez a huszonötödik ilyen akciója a Mérő-Szentesi-Péterfy-N-körnek, pontosan tudják, hogy ki fogják nyírni személy szerint a nőt, saját sérelmeket emlegetnek Epres Panni ürügyén. lesz sok komment!

“Nyilvánosan, minden lelkifurdalás nélkül rugdossák keresztül az országon, verik bele a fejét a betonba, és rángatják a hajánál fogva.

Az áldozatuk pedig nem tud védekezni, mert képtelen rá, hiszen azzal, hogy nem szólnak neki a cikk megjelenéséről, hogy nem egyeztetnek vele, pontosan úgy cselekednek, mintha a verés, rugdosás, hajrángatás előtt egy bénító injekciót adnának az áldozatuknak.

Egy védekezésre képtelen embert ütlegelnek.” elképesztő aránytévesztés és hatásvadászat

*

íjjj…

A férfiak véleménye ez:

*

megteszi az ember, amit tud

*

Ez az ember feljelentett zaklatásért, amiért engem rabosítottak és gyanúsítottként hallgattak ki, egyébként a szerelmem együtt tölteni tervezett születésnapján, vidéken (majd sietve megszüntették gyanúsítotti státuszomat, lásd lejjebb e rovatban, mert azonnal kiderült nekik, mennyire blőd és hazug, amiket rólam írt – jogászként!), álneveken gyaláz és hazudik fórumokon, “ez csak szex volt, rámakaszkodott”, minden módon, szexuálisan, testileg, emberi érték szerint gyaláz, és letagadja a múltat.

*

minden kontent. közülük egyedül Gyárfás Dorka járt oda, a többi wmn-esnek nincs köze hozzá. miért használjátok ezt is píárra, magamutogatásra, menőzésre?

*

ezt a kínos mocskolódást nem ám egy átlagember, hanem egy ügyvéd gondolta ütősnek. hogy majd ebből büntetőper lesz. azt hiszem, eddig ez a legviccesebb a rovatban. ejnye, Tamás, rossz az a lelkiismeret, valakin bosszút akarsz állni, és hazudozol itten.

*

a vesszők és mondatvégi írásjelek továbbra sem, de jobbacska író lett a 11:11 következtében

*

Sikerült megérteni a lényeget amúgy struktuálisan… “Embergyűlölet”, hatalmi különbségek, kontextus nélkül. Mindenkit szeretni kell, ez ugye a szexi feminizmus, amire a fiúk is rábólintanak:

Valakinek beakadtam, ezért durván projektál. Ellepem az internetet a csakazolvassa című blogommal… És ez mind csak rizsa, tudjuk, mit nem bír elviselni és miért vesz elő újra meg újra, illetve eredetileg milyen viszonyban volt velem 2013-14-ben, és honnan vette a nőkhöz szólás ötletét, hangját, networkjét. És persze a stigmatizáló mentálissérültezés, tényleg tankönyvi.

Én a blogon az anyaságomról kizárólag önkritikusan írtam, öngyötrő boncolgatással, és csak a gyerekeimről néha csodálattal, nem tolom jelen eredményeiket sem, mert az ő életük. De tény, hogy nincs üvöltözés. a gyerekeim szuperek és okosak, megállják a helyüket, továbbá élnek.

*

Íjj, ez a befejezés.

…mindig lesznek olyanok, akiket nem lehet megvenni.

Ajjaj.

 

És mindig lesznek olyanok, akik nem állnak be az olcsó propagandába.
És mindig lesznek olyanok, akik lehajolnak ahhoz, aki enni kér, és megitatják azt, aki szomjas.
És mindig lesznek olyanok, akik kibírják, ami jön, még a rosszabbat is, ami majd ezután lesz.
És mindig lesznek olyanok, akik el akarják pusztítani az értelmet. 

És mindig lesznek olyanok, akik nem hagyjuk. 

*

viszont az a jó, hogy a Nagy Ágnes tökéletesen mentes a szolgalelkűségtől:

Villő volna a gepárd, ugye, ez mindenkinek világos? Minden hozzám képest van, egyébként már hét éve, újabban azért ilyen ingerültenmert egyszer megírtam neki: ne gyalázzon publikusan száz helyen, hát milyen állapotban van már (el volt hízva, betegségekről hablatyolt ezoterikusan, a betegséget menőnek, különlegesnek gondolja, és semmi sport). Azóta se sok, és széltében-hosszában engem szid mindenhol, betageli az edzőmet, életem fogalmait, eseménmyeit, mondásaimat, mert ő is, ő is! És nem utánoz,nem ám! Ja és a hashtag, az aztán a menőség, erről volt ilyen kioktató poszt is, hogy én nem tudok hashtaget használni. Bégetett egyet, majd legelt tovább. Lásd még: Villő teste és az enyém. Villő életformaként zaklat és rettentő sunyi, mindent kiforgat és visszaprojektál.

 

Ezt is ideteszem.

*

én fel nem fogom, elvileg értelmes nők túl a negyvenen, ötvenen hogy képesek sok órát ennyire alacsony színvonalon, idegenekkel netezgetve, régi önmagukat szemen köpve, egymást szervilisen nyalva. semmi alkotó tevékenység, semmi eredetiség, semmi öröm, csak erőlködve, mutatva van, és ha rajtakapod a kis blöffjén, egy életen át lohol, les, liheg, ontja magából. mi ez a pusztító unalom, hogy semmi, de semmi nem értelmes vagy nagyszabású nincsen az életükben, se társ, se öröm, se cél, az álcél is csak kontentnek (healing, könyv). kifele dicsekvés javakkal, menősködés kínos mértékig, tiszta paródia, és nem is valami grandiózusan, hanem invazívan és hazudozva, pitiáner módon. én nem szeretem olcsón érezni magam istenkirálynak, de a hasmenésem is elegánsabb ezeknél. mikor butultak el így?

*

És a sajátunk sem, az internet sem harcmező. Jaj, annyira nem érti. Nagyon szépen hangzik amúgy az iézet, de ki is bámulja Instán a Szépeket kocsányon lógó szemmel?

*

elítélnék…! cudar egy világban élünk.

a testvére a Portik verőembere… avagy ne higgy a sztereotípiának, aha: mikor mindezt még nem tudod, beszélgess el vele, nem baj, hogy félanalfabéta, műanyag, ostoba, LEHET JÓ EMBER, én tényleg így gondoltam 2015-ben.

akkor most egy idézhető: mindenki az, aminek kinéz, pontosan. ha annak néz ki, akkor az. és az büntetése is az: pont az, aminek kinéz. és én is az vagyok persze, akinek kinézek. nem fogunk összeveszni legalább, nyilván neki az a nyomor, az az igénytelen, amit nem ért, nem ismer.

gyerekeivel üvöltözik, lányát megalázza… kilencéves kislány szilikonimplantátumról álmodik… én nem tudtam, hogy létezik ilyen. találgattam: ki lehet a Csősz Boglárka rajongója? kik rajonganak komolyan a luxusfeleségekért, élnek meg mindent, de mindent kontentként, kipakolni, dicsekedni legostobább módon? micsoda rabság.

borzalmas ízlés, harsányság, legalja üzengetés, hatodikcés gonoszkislány lincselések 50+ évesen, patologikus szelfifüggés…

elítélnék. még őt! mert ravasz vagyok.

csak okos, Ecókám! fölényesen okos. ne fossál annyira.

hogy ezek évek után se nyugszanak!

(mondjuk arról se vagyok valami nagy véleménnyel, akit innen a blogról semmi soha nem érdekelt, se gondolat, se lélek, se érv, se ügy, se az életem, csak a balhé, a pletyka, a közös ellenség, akit ki akar csinálni, és ehhez használna, tol maga előtt, mert ő gyáva, igazi retikülpárbaj-királynők ezek. hogy lettetek ti ilyenek?)

kicsit, ööö, fölötte állok én ennek. és csak jelzem: senkinek nem jött össze még a bosszú. mindig kiröhögtem, évekig üvöltöztek utánam frusztráltan.

*

ejnye, no, az a kemény munka meg sok pénz ebből az elegáns szakmából… hivatásnak mondanám. hát, minden köbcentiért megdolgozott, kocsi, cici, mindegy

szavahihető, akként is kezelik.

*

kicsit meglöttyedtünk azért, pedig a sok edzés (vagy hát inkább tükör előtt szenvedős csücsörifotó az öltözőben), narancsbőrkezelés, meg műtét, meg az ifjú bika, és főleg az erőszakos dicsekvés a szépséggel, hát na… amúgy lehet, hogy implantátum+gravitáció. micsoda szenvedés lehet neki, ha valaki fiatalabb és valódi a teste, úgy formás.

*

Tök vicces a vádjaiban érezhető ábránd, hogy ő egy jelentős, sikeres, alkotó valaki, akit követnek, figyeltek és kikezdték, és LOPJÁK, ez a legviccesebb. (Ó, videót ki csinált? Vicces lehet.) Vajon honnan tudja, ki hány kiló, és mit számít ez, ha nem oké a “testszégyenítés”, és (ezt is ő írta:) “az egészség nem súlyfüggő”? Így lesz az agresszor, aki egyébként senkit nem érdekel, a világ áldozata:

*

*

Kizárólag az én hashtagjeimmel, rám célozgatva posztolja bármit. Minden percben, minden cselekedetében engem lát, ő miattam nem, ellenem kell, nekem szól, én fogok majd sírni és toporzékolni, ha ő befut, hajaj! Csak látnánk már.

*

Téged én nem érdekellek? Borzadva emlegeted: “az” a blog, amit te nem és nem nyitsz meg? No, tudom. Azért vagy megint itt, angyalom.

Olyan névsort írhatnék a megszólításba. Sokat röhögök ám. Téged nem érdekel érv, gondolat, színház, sport, jó mondat, természetközeli élet, az egész blog lényege, mégis itt kattintgatsz és nekem üzengetsz? Hm. Itt nézegetsz, túrod a blogot – és én vagyok a zaklató, ha találtál sértődnivalót????

Hát helló. Mennyire kell már ostobának, gonosznak lenni ahhoz, hogy ne lásd, itt mekkora érték, erő és tehetség van? Ami benned nincs, az mind. Ezért ez a ti rovatotok. Én nem haragszom rád. Sok buta, felszínes, unatkozó ember van, ilyen a világ, én meg fölötte lebegek, lent rázzák az öklület. Arra kérlek téged is, mégis, olvasd a blogot úgy, hogy értelme legyen, azt, ami a lényege. Pletykáért, leskelődni ne járj ide.

*

Ójaj. “lehet”. ööö, nem, nem lehet.

ám az élet csupa szenvedély. zajlik az élet. nagyon felzaklatott engem is! nőből van.

állandó cirkusz, alpáriság, üvöltözés, anyagiasság, érdekalapú viszonyok, stressz, a facebookon meg megy az Ezt Biztos Irigylitek műsor, de még oda is írja, mit irigylünk. hosszú í-, nincs mit tenni.

*

ez se ciki. szegényt erre mivel lehet rávenni?

*

Két szempár, amibe belenézünk, írja Zsolt. De legalább a zoknimárka kiderül…

*

*

hölgy. de a válaszok:

 

kurvajó komment:

ebből a két képből írok posztot, szuper téma

ott kezdődik, hogy mit eszünk (én, csak ezt így nem meri), sportolunk-e, DE NEM ÚGY, ahogy én, az nem jó!

*

*

Cassandra visszatér. Hol hízeleg-rajong, hol mar. Mindig les, mindig viszonyít, Ha nem úgy reagálok, ha nem tud lefelé beszélni, akkor jön az őrjöngés meg agresszív dicsekvés. Csak ezek a nők ne lettek volna az életemben, ezek a gyengék, hízelgők, szeretetért esengők, kövérek, förtelmes gonoszak.

A tehetséges gyerek és vele a jó viszonyom nagy trigger itt többeknek. Főleg az, hogy én nem rajongom túl. Most az történt, hogy megnézte a fiam videóját, erre viszonzásul új profilról (hiába tiltottam a régieket, mindig nő új feje) elküldi, hogy a lánya énekel. A lányáról egyébként döbbenetes agresszív dolgokat írt a blogján. Kérdem, mit bizonygat. Azt mondja, ő is elküldi a lánya éneklését az ismerőseinek, mert megnézte, ahogy a fiam verset mond. :OAzon a blogon, amire ő többet nem kattint, azon a profilon, amiről letiltottam.

Erre jön a blogom belemászós, támadó elemezgetése, mindezt egy olyan blog írójaként, amelyikre a kutya nem kommentel, pedig hej, de bulizna ő. Azt hiszi, én is szeretetvágyból, barátkozásból írok.

Elképesztő, hogyan akarnak figyelmet, törődést maguknak, mire képesek emiatt. Hogyan képzelték azt, hogy ha valaki ír egy blogot, akkor az nekik bulihely, legyen közösség(nek nevezett buta, rivalizálós pletykakör), én  majd elepedek azért, hogy a random bárki engem szeressen, itt beszélgessen, kíváncsiskodjon és szerepeljen, lehetőleg jó sokan. Engem a szöveg, az önkifejezés, az intellektuális téma érdekelt. Ami őket sosem.

Nincsenek már a blogomon, de ő 2014 óta figyelgeti, ejjj.

“Tegnap is volt 587 látogatóm 11 országból, úgyhogy a napi 4 olvasó az lehet, hogy nálad van inkább.” nyihi

Legalja komment, a fentiek összefüggésében (a sorrend mindegy, de KÉPES ilyeneket leírni):

“…ne húzd fel magad ezeken a netes viharokon, mert az elveszi az élet élvezetét, pedig neked minden okod és módod megvan rá, hogy jól érezd magad, szép helyen laksz ráadásul fővárosban, mindened megvan egy boldog élethez. Kérlek próbálj neki örülni. Nagyon szeretlek téged, és sokan szeretünk.”

*

Villőt-Angélát hevesen védelmező, fiktív név. Majdnem megsajnál, de inkább ordítva gyűlöl. Bizonygatja, hogy ő jól néz ki és van férje, illetve sportol. Úgy leleplezik magukat mindig. Persze, hogy beakadok: hazug vagy és kavarós, én meg őszinte és alkotó. Olyan életért küzdöttem, amilyen lett. Senkinek magyarázattal nem atrtozom, amire büskevagyok, az érték és látszik is. A gonosz pletykálkodás, anyagiak méregetése, a tudatlan méregetés, ráfogás titeket jellemez, semmi közöm hozzá.

Hogy lehet ilyeneket leírni? “Olvasom, hogy gyakorlatilag nincstelen.” Ez milyen értékrend? És ilyesmi hol olvasható, Katalin? ÉS TE MIÉRT VAGY OTT, ahol ilyeneket írnak, ha olyan jó az életed? Nekem ezeket a nőket lenne okom gyűlölni, mégsem használtam soha ilyen tónust. Ő maga patetikus kérészblogger, engem tehetségtelennek, butának és gonosznak nevez. Egy biztos: az öntudatom idegesíti. Talán annak alapja inkább.

“L.A”-ból nem vagyok menő. Hehe. Ellenőrizhetetlen, gőgös, gyűlölködő állításai szerint ő tarol olyan versenyben, amelyen én soha nem indultam, mert megvetem célját, szabályait, magát a versenyt is.

Ül a menő allásában Villő…

*

Villő lenézegette rólam a Daquïnit, kikereste, látta, méregdrága; öt évvel később megvette ő is ugyanazt a kb. hat holmit, amivel tele van az edzésnaplóm, remélve, hogy így ő is menő, illetve olyan vékony (mert nincs a vékonyságnál jobb!), mint a katalógus modellje, most pedig versenyez velem: WHOWEARSITBETTER hashtaggel kipakolja gondosan illúziós pózban, és publikus profilján Tamással cseveg. Ez NEM DIREKT VAN, ellenben tök rendben van, nem egy gyűlölködő, kinézetmániás, felszínes, zavarodott nőt láttat. Én úgy látom, a nagy boldog tavalyi fogyásod óta 5-6 kiló felszaladt, ezért érthetetlen ez a villogás. Ha nem edzel, nem lesz jó formád soha, éa akkor machinálhatsz a beállításokkal meg a szűrőkkel, hogy mutogathasd: de igenis, ja, és pénzed is van, jézusom… én szégyellem magam.

*

Fiala Borcsa az álomférfiről szempontrendszert GYÚR össze a 17 éves lányának. Nehogy már a leány döntse el, mit akar és mi a fontos neki.

*

Nyomdaipari termékek. Benned is van egy regény!

Angéla-Gumiszoba.*

pedig azt azért több szempontból is bünteti a Btk.

*

Másodlagos szégyen.

*

Nemes Nagy Ágnes Ügy.

*

Zsuzska.

Azért szenvedsz most vörös fejjel az edzéseken, azért érzed, hogy hű, de mennyire legyőzted magad, és azért nevezed nehéz sportnak a Power Plate-et (!) – és reklámozod is mellesleg (ez nem maradhat el!) –, mert éveken át nem törődtél a testeddel, hanem az ellenkezőjét hirdetted, éspedig nem meggyőződésből, hanem érdekből: önfelmentés, önigazolás, más a hibás, a kövérséggel semmi baj!, így is szép vagyok, reklámozgatás (“együttműködés”, dagifürdőruha, médiaszereplések stb.), egy trendi irányzat másolásával. Ennek mára vége, 4-5 évig tudott működni. Akik az angolszász világban tolták, azok vagy huszonévesek, és még mindig szexiskedve mutogatják a “goddess” seggüket ortopéd fürdőruhákban az instán, de egyre kétségbeesettebb a dolog (és csúsztattak: soha nem a szépség, hanem az életminőség volt a lényeg!), vagy idősebbek, és annyit vannak orvosnál, olyan depressziósok és magányosak, hogy nincs már erre energiájuk. Van, aki meg is halt közben, mert ezt nem lehet büntetlenül csinálni. Tess Holliday is ide tartozik, meg Ragen Chastain: mindaz, amit diadalmasan, harsányan sulykoltak – boldog házasság egy 80 kilós férfival, szép ruhák, triatlon 160 kilósan – a semmibe foszlott mára, nem működik. Elviselhetetlen ezeknek a nőknek a hazudozása, egózása, nárcizmusa. Te is felszálltál a body positivity vonatra, menőnek tűnt, de, úgyszólván, beszorult az alagútba, ennek következménye minden, amivel küzdesz most “őszintén és hitelesen”. Fogadd el, de azért kurva drága, izzasztó kínlódással add le – hogy van ez? Évekig hazudtál arról, hogy 40-100-200 kiló túlsúllyal is boldog lehet valaki és “ugyanolyan értékes”, amit nem vitat senki, csak mondjuk beteg, elkenős, sértődékeny, másokra haragszik, és rettentő sok bajt okoz magának azzal, hogy nem néz vele szembe.

Te most hős vagy, hiszen milyen vörös a fejed, mit erőlködsz, hogy egy kicsit lefaragj a nagyon sokból, és főleg, ami a legnehezebb, az életveszélyes zsigeri zsírból. Mi (sokan) nem vagyunk hősök, mert csak icipicit fogytunk, és preventíven, illetve örömből sok éve edzünk mindenféle nagy szavak nélkül. És szeretjük, nem teendő, nem is áldozat, mert a testünk alkalmas maradt rá. Eszembe nem jut panaszkodni: az, hogy edzhetek, kiváltság, nem hőstett vagy áldozat. Ja, és sem alkatilag, se sok melóval nem vagyok sovány, valamint SOHA nem gyűlöltem a testem.

*

Dany! SZAROK. Utánérzések, modoroskodások, pózolás. Ezen a szivar sem segít. Évekig tanuljuk az irodalmat, és még utána is sok év és csiszolgatás levetni a nagy elődöket. Semmi klasszicista nincs benne, ügyetlenül követsz kötött metrumokat, időmértékről fogalmad sincs, ha épp kijön valami ritmus, akkor meg semmi értelme az eleve is nevetséges, önimádó, drámázó témában íródott zavaros sornak. 2020-ban nem lehet Adyt majmolni, sőt, az már 1915-ben is kínos volt. Neked amúgy sem a poézis tetszik Adyban, hanem az egózás, önimádat lehetősége, “mekkora arc vagyok”. Ennél nevetségesebb szereptévesztést életemben nem láttam.

*

Egy marketingötletet, amelyben a Bamba Magyar Nő, a továbbiakban BMN, sima reklámfelületté válik, úgy értelmeznek, hogy teljesíteni kell, mint valami házi feladatot, oda kell tolongani, nem veszik észre, hogy használják őket, és mérgesen reklamálnak, mert hogy fogyjon le ennyi idő alatt, miért csak ekkora pólóméret van, neki nagy a  melle, miért fogyott el a csomag. Egy ideig van ez, hogy kell, mert azt mondta Tomi, meg a többiek is azonnal ugranak rendelni, aztán meg már neki jár (az akkora póló, a visszatérítés). FOMO in its purest form. BMN! Nem kell, semmit se kell! Tied a pénzed, a tested, a fogyásod, nem kell guru, tekintélyszemély. Ha használnak, azzal feladtad magadat. Amúgy a Pryuvat egy szar, ki akarta szórni csak a maradék készletet Tomi, semmi igazolt hatása nincsen.

*

A Decathlon szomszédasszony-típusú fürdőruhamodelljeit éltető poszt alá libben a sármőr, “bíztat”, és rábólint a testünkre. Ami a legszomorúbb: a nők ezt lájkolják.

*

Egy nő, aki egy időben ezt írta:

Milyen hülyeségeket? Mellém akartál lépni nulla teljesítménnyel és íráskészséggel, fölényes, szótrükközős okoskodással. A motivációd, Ágne, az, hogy nem bírod elviselni.

Később nyilvános kommentben azon röhögcsél Villő védelmében, hogy én pár hónapig voltam jó formában, mindent visszahíztam, és milyen sznob avagy környezetkárosító már, hogy elrepülök külföldi városokba futni, és az utolsó harmadban érek célba, valamint egyébként is “autózom” (G. fuvaroz).

Ő is fut.

GRATULÁLUNK! 5 km 48 perc alatt, megy ez! És nem is utaztál.

Nem csak azok irigyek, akik semmit nem sportolnak. És mindig, mindig kiderül, hogy aki csicska, az hol ide, hol oda csapódik hadakozni, de csicska marad. végletekig manipulatívan, szúrogatva, gúnyolódva, rá nem tartozó dolgokat odarángatva, amiben de el nem ismerné, hogy rögeszme lettem és ez beteg. Mindig ez van: pont aki a nagy erkölcsi mutatóujjat lengeti fölöttem (elengedés, más vélemény elviselése, motiválni kell mindig és szelíden, hogyan kéne a kommenteket kezelnem, miért nem oktatok otthon /mert ő igen! fú, Ágnes, MOST AZTÁN győztél!/, mit jegyezzek meg a múltból, hogyan reagáljak, én hagyjam abba a flame-et, legyek szerény, mit vegyek a pénzemből, túl sokat autózom-e stb., stb., döbbenetes ismeretével a dolgaimnak, “te raktad ki nyilvánosba”…), az a legsunyibb, nézegető, hatáérokat nem tartó, saját élete romján, irigy, rivalizáló, és persze ő áll le a sporttal, de azért ítél és kioktat. Nagy Ágnes azért is best commenter of ever, mert tőle tudjuk, hogy ha valaki még nem zuhanyozott a befutása után, attól van lógó melle és tekintélyes hasa. Ezt nem tudtam eddig.

És én ilyeneknek magyarázkodtam évekig.

Borzalmas magamutogatás, kioktatás, pénzéhség, kamuzás, undorító fétisek, high life fitogtatás, szexiskedés, rettenetes test.

*

Komoly. Felvette a magassarkút.

*

A szarkeverő megmagyarázza, hogy amit művel, az miért nem zaklatás, és előírja nagy magabiztosan, hogy én mit tegyek ki. Híjj, de bonyolultan kell ezt, hogy ez meg ez meg ez meg ez meg emez SEM az ismerőseim zaklatása és lejáratási áskálódás ám, te nagyon tiszta lélek. (Vajon ki lehet a “mecénás”? pénz van itt irigyelve megint.)

Milyen bántalmazás?

Tőlem elszedett szavak, idézet: turnézik, “az idő igaz”.

Még nem tűnt fel neki, hogy nekem nincsen mecénásom, társam, egyedüli példány vagyok. Rájöttem. Ez a mecénás: Dalma. Angéláé pedig ez a KGB-életérzés, hogy soha nem lehet tudni, ki kivel van, kit jelent fel, ki ellen fordul. Jó lehet.

Ami érdekes: Angéla az embereket a TULAJDONÁNAK kezeli. “Barátnőm”, “behálózta”. Na most, ez baromi érdekes, álljon itt ez is: én a Dalmát évekkel ezelőtt letiltottam, és már 2014 tavaszán sem bíztam benne, nem meséltem el neki semit, mert tekintélyelvűen erőlteti másra a – néha érdekes – véleményét, sokat kavar, beleszólós, kioktató és rettentő pletykás, mások magánügyeit is kifecsegte nekem, akik pedig nem bántották őt. Nem volt vele kapcsolatom. Na most, egy szép 2016 őszi napon beállított hozzám váratlanul a Dalma. Könnyes szemmel kérte: bocsássak meg, mert ő bizony átvert, kifaggatott és hírt szállított rólam Gonoszkislányéknak, de már bánja. Nem volt jó a szájízem.

Angéla 2016 márciusában is leskelődött utánam, nem bírt nyugodni: olvasta itt, hogy engem kamu ügy miatt a gyámhivatal nyaggat, ellenőriz. Nagyon akart infókat, “reméljük, végre megbassza a gyámügy!”. Ezt leírta levlistára. Három gyereket neveltem egyedül, határidős melókkal, özvegy voltam, egy kereső, semmilyen segítségem nem volt. A gyámügy persze itt, a “villaszükséglakásban” (ahol evett, vendégeskedett, bulizott, aludt vagy négy tucat olvasó) lófaszt se talált, csak könyveket. S tudjuk jól, hogy ez után mi történt a gondos, illetve jóindulatú anyával, hogyan kaszinózgatott a barátnőjével, miközben kis híján két gyereke halt meg egy idegen országban, és hogyan próbálta valami fura logikával ezt is rám kenni. Azt jegyezzétek meg: a tetteknek, a projekciónak, a rosszakaratnak következménye van. Ez a kontextusa mindennek, ez a förtelmes rosszakarat. De neki ez sem állt össze mint tanulság.

És Dalma teljesítette a megbízatást: kifaggatott engem privát üzenetben, és vitte a hírt a mohó, állítólag általam “zaklatott” Angélának. Aki csalódott volt, hogy akkor hát semmi? Gratulálunk a falusi vénasszonyoknak!

Most, 2020 tavaszán Angéla tényleg azt hiszi, én majd sírok, én megyek tönkre, végem, és ez az ő szülinapi ajándéka. Esprit, innen lenézegetve 2014-ben. Én azt látom, hogy Szentesi Éva sírdogált a kanapén és nézte rémülten (mert ő, velem szemben, abból él) zuhanó lájkjai számát. Nem érzek semmi romlást, nem félek. Sokkal erősebb az íráskedvem, több a megerősítő gesztus és a kattintás is, ittmaradtak sokan, “megnézem már, kit utálnak ennyire”.

Ezek az ügyek mint jogi ügyek NEVETSÉGESEK, ember nem akar ilyen kétes alapokon eljárást, bíróságra mászkálást, költséget, az ügyvéd úron kívül, mármint. Angéla megint projektál: ő félne a helyemben, és ő áhítja, hogy nekem végem, mert ez az ábrándja, mivel az utolsó sejtje is tele van kompenzálós, irigy, kicsinyes rosszakarattal. Pusztán a szellemi színvonalkülönbség látlelete volt ez az egész Szentesi-cirkusz, illetve neki remek promó (?).

Nem ment volna a nagy “beleállás” a Szentesi-követők nélkül, te nagyon bátor.

Összefújja a szemetet a szél. Miért hiszi, hiheti Murinai Angéla, hogy én elbuktam és most aztán félek és rossz nekem, sőt: végem?

őszinte mosoly, és persze ez sem üzenet

Ezekben a napokban mi, ahogy eddig is, futottunk, főztünk, filmeket néztünk, erdőt jártunk, bringáztunk, ahogy a fejlécképeken látható színhelyeken, illetve a fiam leérettségizett és már volt felvételizni is.

Angéla egyedül gyáva és gyenge, és rettentően unatkozik. A jogi blöffnek, a gyávák és ostobák szokása szerint, bedől. Ő akkor erős, ha a Szentesi Törley Renault Ideggyenge Önsajnáltató Éva 45 ezer libakövetője közé engem bedob koncnak, egy píárnak szánt áldozati műsornak, hogy legyen jó sok komment, csak azért, mert éles-kritikus bloggerként a feladatomat végzem, immár nyolc éve, sokak nagy inspirációjára. 🙂 Kezdődhet a kövezés!

*

*

Elolvasta a blogomat. Ügyes! Nagyon ritka skill birtokában van. Az első mondat: inkompetenciával kérkedik, érvként használja. És: amit ő nem ért, vagy nem ért vele egyet, az gyűlölködés, tiszta sor.

Amit elolvasott gyorsan ez a nagyon jellemes és kicsit sem fontoskodó nő:

*

Keresőkifejezések a napokban. Nagy tömeg zúdult ide, ugye, és van, akinek ez az érdekes, és érdeklődve, irigyen vagy nyálcsorgatva (ki tudja?) nézi a sok fotót az edzésnaplókban. Azért azok nagy idők voltak. Én magam is jókat edzettem, és rengeteg leányt vittem be, volt, akinek segítettem, nagyon jó hangulat volt.

Egy vegán kommentelő a port.hu-n az Eldorádó című, túlzás nélkül korszakos filmről.

*

*

Angéla.

 

Öt évvel később. Megsajnált engem. Eközben én… de hiszen tudjátok. Ő felült az önsajnálatbuszra.

És:

Szegény Kozma Szilárd. Tényleg a legnagyobb, röhejes fordulat ez, ahogy belőlük hirtelen ERDÉLYI HÁZASPÁR lett.

  1. Ellenük az őrületet Lelkes Villő és Kovács Csilla Hajnalkám hajtotta, 2. teljesen gázak, nőgyűlölők, mérhetetlenül erőszakosak, és brahiból és antiszemita és irigységalapon kezdtek ki engem és a (halott) férjemet.

Angéla sem egy jellem:

 

*

Egyszer engem is kerestek egy cégtől a lánykori nevemen. Lefagytam én is. Egész este sírtam, el se tudtam mesélni, mi bajom, fuldokoltam a zokogástól. Kemény lehet ilyen diszkriminációval naponta szembesülni! Noé, mi veled vagyunk!

*

Fú, annyira megható. Gyerekkor, rákos nagypapa, retró. Előbb tanult meg rajzolni, mint írni. Mint mindannyian. Már oviban is rajzolt. Mindjárt kiírom én is a facebookra.

De azért vannak köztünk, akik legalább az egyiket a háromból igazán és komolyan tudjuk.

Vagy az élet alakult máshogy, vagy… ööö… nem vagy tehetséges. (Bírom ezeket, akik magukról deklarálják, hogy ők mik lehettek volna, mennyire tehetségesek, milyen igazságtalan a zsűri, meg ha nem lenne járvány, akkor őket felvennék egyetemre, közben első rostán hullanak ki. Előző életükben is Kleopátra.)

*

Örök kedvenc. Tényleg sajnálnám a lecsúszásért, elmagányosodásért, megroppanásért, és nem szólnék semmit. De akkora arccal minősítgetett másokat, olyan nyíltan volt anyagias, annyira kellemetlen volt mindig edzeni, amikor leuralta a teret. Meg hát az örök vetítés, mérnök, elméleti matematikát olvas, költő, Európa-bajnok… és mindig más a hibás.

*

Nem hiszed el. Pedig de. Ő rájött hirtelen, hogy genderfluid, és az is az ernyő alatt van, én gyűlölködöm, és ő is támadva van. Minél több, mentálisan saját bevallása szerint is zakkant személy turnézik ezzel az odatartozással., annál hígabb, hiteltelenebb lesz az egész transzügy.

*

Nem sikerült rásózni a nyanyát. Hogy mik vannak!
Ez nem vicces, ez tény. A zaklatás:

Május 12.

 

*