vicces képernyőfelvételek

Megmutatom az álszentséget meg a butaságot. Van, ami gonosz is, aljas, elkeserítő. De a legtöbb kontent derűt vált ki. Érdekes, hogy elég népszerű helye a blognak, ugyanakkor sokan írják egyébként blogkedvelők, hogy jaj, ez olyan izé. Mások viszont erőt nyernek ahhoz, hogy a visszásságokat meglássák és a saját bántalmazottságukat feldolgozzák. Vegyesen van itt visszavágás és éles kritika is. TE DÖNTESZ, MIT OLVASOL. Kizárólag publikus, netről származó, önként közzétett kontentek szerepelnek itt.

*

most épp Fülöp herceget gyászolja, arcába áll a BRIT zászló.

szívesen kurkászna más magánügyeiben, taglalja, találgat (Mme Macron). VAJON MIÉRT? szakmai ártalom…

*

a legnyihibb kontent

mennyit hazudik. szavak tényleg nem kellenek, lásd lent, már leírtad, mi a szitu, és jászottad a hősnőt, hogy te soha többé (amúgy bajuszcic is ezzel próbált itt nagy reakciókat kiváltani, csak ő az apjával). örülnél te a bigthingsnek, csak olyanok nincsenek. semmi jó történet. ayurvéda-babonaság (de az is csak mutogatni), közben tudományra hivatkozás. kínlódás van és üres magamutogatás, dühroham, magány, női válság. Nem véletlen, leírta ezeket, és az meg hátborzongató, e minták hogyan falták fel őt magát is:

kurvára nem volt 36-os soha, egy jó 40-es, ilyen cula, később rá is hízott és, ööö, nagy, lógó mellei lettek: évekkel túl van 2013-ban a szerezzünk, szerezzünk lázán (mert akkor eltartották…), most ugye valamiért mégis “a maga örömére él és azt vesz meg, amit akar” (ami véletlenül sem ingatlan, értékes ingóság, hanem női kacat, mindenből 35 kell)de az igazi epic az első komment. Nagyon tetszik a blogom! a saját gondolatait látja leírva #gepárdisthebest csak hát ragadozó

*

mennyire primitíven buta Ágnes. Villő meg rongyol ide, edzettem-e (mindegy, mit, vagyis, az a mindegy, ő mit, az mindenképp fegyvertény és győzelem), ilyen “ki edzett ma?” vetélkedőnek fogja fel, “as usual”, állandóan kifogásokat írogat ki, amikor hetekig meg se mozdul, elhever, leszarja. és mindig új cuccban… hol van itt a sport? csak csapzott, három szál haj van

ő GENDERFLUID, köszönti társait a transz láthatóság napján. durva, ami történt a 20. században, de a 21-ben meg az történik, hogy a szavaknak nincs értelmük többé

nemrég még

most meg ugye

 

*

ha nem bántották Gulyás Mártont, akkor a Balogh Zsófinak nem lehet érvelése, véleménye, a “transzneműek” szentek, akinek bármilyen kérdése van vagy csak nem áll be imádattal sajnálni és/vagy ünnepelni őket, az gyűlölködik, náciként el akarja őket pusztítani, világos, mindig ugyanazok a gyűlölködő, sértődött érvek

a kontent, amiről írják (ajánlom):

*

 

*

újra kirakta. ezen régóta röhögök: negyvenes nők kijelentik, hogy őket ne ostromolják, nekik “nem kell pasi”. meg a “ffiakkal” nem lehet beszélgetni, ezek bezabálnak, aztán irány az ágy. de tegnap elszorult a szívem ettől. hogy ő patriarchátusnak nézi azt, ami sima tanulatlanság (a sajátja), szűk horizont, magyar vidék – ő maga. vajon ha Angéla nem a suttyó bjutiszalon-távolságibusz-fóliás Janiék-“minden álmom egy köldökpírszing, ha lesz egy húszezresem, kifúratom” (true story) közegben él, akkor is ennyire keserű lenne? miért találkoztam én sok-sok szívemberrel? aki kifejezetten nem a kielégülésre hajtott, viszont folyton beszélgetni, lelki és szellemi életet élni, színházazni akart? hol van ez a sok kiéhezett, primitív férfi? nem az értelmiségről beszélek. jóval egyszerűbb (filmes) arcok is.

https://web.archive.org/web/20150105041830/http://gumiszoba.com/2014/12/31/hogyan-tartsd-tavol-magadtol-a-ferfiakat/

*

ööö… de inkább: nyíííí

*

nem bírja ki. les, ráugrik. ha le merem a ragyogó tavaszban, hogy napoztam, aznap leszól, kioktat. nála van a tudás! majd ő megmondja, mi merre! szegény, ahogy éhezi ezt a vezérszerepet, A Gyönyörű, Sikeres Negyvenes Nő. nagyon, nagyon ayurvédikus ez is. valaki elgondolkodott már azon, hogy rákkal riogatnak meg öregedéssel, és a magas faktorú naptejnek az ára kb. kétszer annyi, mint ugyanannyi, ugyanolyan minőségű hidratálónak? ráadásul én nem írtam, hogy használtam-e, ő kijelentette rólam, hogy én antinaptej vagyok (valami tüzetesen túrt kommentfolyam mélyéről).

a kaják mindig nagyon szarul néznek ki: nem finom, távoli import hivalkodva, ráadásul túlgondolt, okoskodó, fölényes körítéssel, de ez a szokottnál is gusztustalanabb.

aki nem tud igazán jól főzni, tálalni ÉS fotózni, az minek pakol ki kajaképeket? semmitmondó, önhelyes, celebszerű kihirdetések iszonyatos gőggel. ahogy a 2,5 km futást is ki kell rakni. villofood és copyright. és egyszer csak rádöbbesz: az a beharangozott sabbatical ayurvedikus blogolás, ez az maga. meg is van az áhított siker, ayurvedikus, nomnom mik hashtagözön, és bágyadt 9-22 lájkok, ebből valami hat a fogalmam-nincs-mit-lájkolok-meg-ne-sértődjön naiv ismerős.


*

dr szakértő #vandereka #ésszelél #ayurvédaorrbaszájba #nemrégmégegykilócsokitraktam kikontentnek Villő kielemezgeti álnéven az életmódom, egészségi állapotom. jellemző, mik a témái, mi akad be neki, illetve miről hazudik:

*

indokolatlan rosszkedv, téli depresszió, pedig ifjú és szépséges, na jó, nem, de jópofa és vagány, korának megfelelő nő, ugye. gondolatai önállóak, immár az irodalom része, tele van rajongókkal, gyerekei csodásak, az élete értelmes. semmi érzelmi hiánya, terápiába való története nincsen, egy példás ország fogadta be és kezeli őt értékén, a munkahelyen jó a szag, és emelt fővel, végzettségének megfelelő értelmiségi munkát végez busás fizetésért, otthon a víg fiúcskák, kutya, cica, facebook és netflix, néha el lehet menni a BILLÁba, a válogatottan okos és egészséges lelkű olvasóktól szimpátiaözön, bármikor lemegy hídba ÉS spárgába, ez köztudott; saját kútfőből írt könyvei jelennek meg, és soha semmi kavarás, bosszú, kicsinyesség, aljafórum, hazugság az életében nincsen. csak az a fránya időjárás!!! Angéla, a rosszkedved nem indokolatlan.

Kb. január 10 óta nem futott és nem mozgott semmit, de az eheti 2,5 km LE VAN NAPLÓZVA RENDESEN. :DDDD Fölötte sorolja a kifogásait, hogy miért csak annyi. Nem kell a tempót néznie annak, aki nem fut. Ugyanebben a posztban: Ed a tréner és Kiss a tréner…

Kibaszott bonyolultan, ayurvedikusan azt mondja, hogy megmosta a haját. Ezt kell cirkalmasan az instagramra… egyben viszont alkalom a jajdegyönyörű csöcs mutogatására meg egy kis természetes vicsorgásra.

Rácz Róza, szerzői oldal. A hősnő, a pofád leszakad, ahogy önimád és önheroizál, elolvassa a saját kéziratát és meghatódik, nem is ő írta, hanem a halott fia! Szépirodalom. Egy házasság mélységei és magasságai. Három víg fiúcska. Egyikkel se rikácsolt persze, ó, soha nem nevezte a saját gyerekeit patriarchális bántalmazóknak, amikor már idegbeteg lett a rengeteg befulladt életprojektje és pénztelensége miatt, “olyan ez, mint az apja”. Most neki társa van, akit halálba kísért, mellette állt, együtt gyászoltak (a férj nagyrészt Németországban élt és nekem arról panaszkodott, hogy RENDSZERESEN MEGERŐSZAKOLJA).

Bukdácsolás. Gondolom, kimaradt a csodás regényből, hogy végigvszekedted a repülőutat, a gyerekek eleve menni se akartak, te rángattad őket oda, majd a harmadfokú viharjelzés ellenére nyelvet nem beszélő gyerekeidet otthagytad egy felügyelet, őrség, mentő nélküli partszakaszon, és kávézgatni mentél. A férjét ezen a blogon kommentek százaiban szidta. A Szeretőm van c. blog is ő volt, társkeresőről összeszedett családapákkal kúratta magát kocsikban, kéthavonta mással, akkor ez volt a menőség, de a kertvárosi apuka ugye a mennybe megy:

 

Ezek is viccesek, a giccses önheroizálás. Magát irigyli, úgyszólván, 2-3 eurós órabére volt ekkor, és így is mindenhonnan kirúgták vagy kilakoltatták, németül alapfokon nem tudott, rendőrségi ügy: jogtalan kiskorú autóvezetés, első nap totálkárosra tört új kocsi. Az életed az, amivé buta libák körében felhazudod.

Imádja magát.

Itt is elismeri, hogy folyton őrjöngött velük. Angélában semmi lazaság, belátás, bölcsesség, humor nincs, bármiből üvöltős cirkuszt generál, tanúja voltam, itt nálunk is. És Orbán meg a patriarchátus a hibás, illetve TI ne szüljetek, egyet se, mert az környezetszennyező. Ő addig regényt meg kontentet farag a három víg fiúcskából, arra azért jók.Hogy bírta ki? HOGY??? Hogy lehet azt kibírni, hogy itt szaglászott naponta és mániákusan fikázta nyilvánosan a testemet, sportomat, étrendemet???Így telt az ő ötvenedik szülinapja, emiatt sír és ugrándozik, és ilyennek festi le a szeretőmvan című blog szerzője!!! az én 2014-es szerelmemet. Az a szépség ott, hát komolyan, bár olyan őszinte életem lehetne, bár annyira lennék én frusztrációmentes, gravíroznám a viking lófaszt, addig se kell a házban lennem. Villő pedig csípőből vezet!

*

bevállalná. akár tízet, hátulról, mmm! azt hiszem, ez a legerősebb darab mostanában mint vicces shot

ez ő, amikor még vékony volt:

És ő alázta meg nyilvános posztban nagy vihogva az írónőt, tudjátok. Éva, temesd az arcod a kezedbe, és zokogj. Ezeknek írtál te érzékeny, okos posztokat, irodalmat, önmeghaladást, sportot. Velük voltál jóindulatú és gyanútlan, velük beszélgettél, leveleztél, ők használgatták a blogod közönségét, erejét, ők akartak vendégposztokat írni meg (bajuszcic) a kis sunyi, béna projektjeiket népszerűsíteni.

 

*

nem lenéző, ja, jó. társadalomtudományi fejtegetések mérőveránál. hogy lehetnek emberek ennyire buták?

a zöldség táplálóbb, mint a hús, tiszta sor, és ő mindenki asztalára rá- és kasszájába belelát

*

Ezt:

(én nem sugallom, hanem pontosan tudom, de az agresszió oka, hogy neki fáj ez, hogy különb vagyok) (ami nem egy nagy teljesítmény)

és ezt:

…ugyanaz a nő írta.

Itt van az ő “hídja”, a videóból, amikor a seprűnyéllel táncikál. Ez a max, se té, se tova. Kevés negyvenes tud hídba lemenni, na de akkor minek erről hazudozni? Csajok, ezt alaposan megirigyeltétek, főleg amikor gerendán nyomtam meg egy lábbal. (Vö. Nagy Ágnes: Egy nyolcéves is le tud menni hídba! Haha.)

Van pofája megkérdezni, miért van az. Nettó szemétkedés és bosszú volt, hogy rámásztak a szerelmemre, faggatták, provokálták, és behúzták az aljas játszmáikba. És ő engedett ennek. Többen kérdeztétek, Tamás hogy tehetett ilyet. Hát, mindig csak egy pici lépés. És a sok lépés együtt, az lesz végül a meglehetős táv: az aljasság. Képezeld el, hogy valakinek szar az élete, nagyon, és behódoló, alakoskodó. Vesz egy nagy levegőt, hogy ő változtat, velem akar élni, ezt előadja, ő komoly ember, átgondolta, nem lesz pénze, de nagyon szeret stb. El is indul nagy durcásan (nekem azon az estén nem szólt erről, én azt kértem, ne siesse el!!!), és már aznap este otthon vacsorázik, full papucs, nem tudja, mit akar, csak hiteget, magának is hazudik, nem mer konfrontálódni senkivel, végül dührohamok. Egész életében morális szelfizik, jóemberkedik, pozőr. Nem mehet el onnan, nem lehet, pedig pokol. Innen jön az az önvigasz, évekig rágódik ezen, hogy nem is lett volna jó velem, erre gyűjtögeti a bizonyítékokat. És hogy miket tervezet ő itt, hát őt átverték, én vertem át, az én hibám (felelősséget vállalni képtelen), én egy mocsok vagyok, én akartam mindent, elszedni őt a feleségétől, velem egyébként minden szar volt, de ő kiismert, közben kiszáradt ócska libák puhítják, köztük ő sztár, persze… és így jut el odáig, hogy ha én ki is mondom az igazat, hogy mi történt, akkor itt fog kutakodni, és most megpróbál anyagilag és jogilag tönkretenni.

Én viszont ki fogom mondani az igazságot.

*

És ez a csodatestű csodaírónő, “az első és legerősebb feminista blog írója” (!!!), aki kenterbe ver engem bikiniben, pont spárgába, pont hídba megy le, persze csak múltidézve (vö. “tudom a triplaszaltót, csak most nincs kedvem megmutatni”). Mennyire árulkodó, hogy milyen témák tapadnak meg neki: azt irigyli. El ne kelljen ismerni: iszonyúan megrogyott, megcsúnyult, és ez nem a világ hibája, nem is én toltam neki oda, hogy én meg nem. Kilesegette önként, miket csinálok: beszólogatott sunyin, hogy mit eszem, hogyan élek, milyen a hajam, a hasam. Ő, a műhajával.

Villő is, from the green mountains of her homeland (Békéscsaba vagy valami lesújtó lapos hely; erdélyinek adta ki magát), tán nem véletlen, hogy soha nem mert sem szerkesztetlen, sem bikinis képen látszani. Ma már nem ennyire terebélyes, de sokkal nagyobb a melle, és milyen perky!, napokat kéne gondolkodnom, hogy rájöjjek, mitől lehet ez:

Hogy a bőr nem sül le a pofádról, te ócska trampli. Innen szedte az erdélyi kapcsolatait és őket baszta át mind. Ezekkel kéne nekem szolidárisnak lennem? Ezek kedvéért hallgatnom el, hogy ostobák, irigyek, rusnyák és gyávák? A kedvükért feministának lenni, levetni az értelmiségi vagy fitneszes “elitizmusomat”, ezeknek, akik folyamatosan rosszindulatúan kibeszélnek, hazudoznak rólam, egy kanál vízben megfojtanak, ha én nem megyek tönkre, ahogy ők? Aki mindent vitt innen, pletykával izzított szárnysegéd-olvasókat húszasával, a Hétköznapi hímsovinizmust, a teljes feminista kezdő érvkészletet, szóhasználatot, gesztusokat, majd azzal jött, hogy én élek belőlük, a kommentjeik az ihlet? Az ő nyomorú élete?…

Hogy két nő között nézetkülönbség vagy érdekellentét van, az nem nőgyűlölet, és nem kell rá megoldás. Csak a szépelgés a baj. A nőgyűlölet nem egyéni jelenség, nem kell minden személyes sztoriban, apró sértődésben társadalmi tendenciákat keresni, azzal a céllal, hogy te a mennybe menj. Aki aljas, az aljas, nem kell a nemi szerepek dumája ide. Nem nőgyűlölet, ha undorodsz attól, ami undorító.

Itt el is mondja, mi baja, mit irigyel. Soha nem tud megállapodni, de hiába is tenné, nem kiváló semmiben:

(azóta is a szar a szakmája)

*

két füves cigi között: példamutató, le a kalappal, mély tisztelet, kalaplengetés, mérföldkő, fantasztikus újabb előrelépés. most már fizethettek is a semmihez nem értő mérőverának a napi fröcsögésért és igazságosztásért. a téma: Gáspár Evelin, most épp ő az áldozat. mindjárt idehányok

életmentőnek mondanám. Tóth Görzonbórd (jólesik a magyar szájüregnek ezt kiejteni) Flóra.

sok szó esik manapság az egészséges lélekké fejlődésről, a gyereknevelésről. megmondom, melyik gyerek lesz lelkibeteg: akinek az anyja túllelkizte, rágörcsölt, megszűnt saját jopgon létezni, ott is problémát keresett, ahol nem volt, és ilyen hülyeségeken pörgött.

nőnap. mi sem természetesebb, mint hogy nőnapon is magukat férfinak hazudó nők és nőnek hazudó férfiak szerepelgetnek? ha valakinek nem világos, mire megy ki ez a jelmezbál: segítségre szoruló, csodálatos azonosságáról, boldogságáról, megérkezéséről összevissza hazudozó, ép szervei eltávolítására pénzt kéregető freak nő felölti a nagy komoly elvi álarcot, és leereszkedően tanácsot ad FÉRFITÁRSAINAK, mi merre. helyesírási hiba legyen, az fontos! ja, és ő közben keresztény is. az egész ember egy karácsonyfa, ráaggatott identitáscetlikkel.

közben, ha le nem tiltottam volna, az időmet, figyelmemet, jóindulatomat arra használná egy másik ilyen lény (transznő), hogy durcásan eldicsekedjen, melyik udvarias ismerőse nézte nőnek szürkületben, 450 méterről, vagy ki szánta meg nőnapon egy kókadt szegfűvel. életminőség, ambíció, női lét in its fullest: “nekem az a fontos, hogy a nők között öltözhessek és kapjak nőnapra ajándékot”. esemest ír: “tilts vissza!”. majd biztos a homlokomra csapok: ha ennyien néznek nőnek, és ilyen erőszakosan bizonygatod, akkor te TÉNYLEG nő vagy!

kiismertem a világotokat, és HÁNYOK tőletek. ti gyűlkölködőztök, kirekesztőztök? mint az óvodások, tenyérre rajz, pózolgatás, hashtagek, “bátorság”, fölényes kiírogatások, szívecskék egymásnak, “álmok” megvalósítása, outfit, smink, nonbináris, jaj, ő nem tud tusolni, micsoda szenvedés!, boldogságnak és különlegességnek hirdetik a nyomort. én ismerek melegeket és más másokat, és egyik se írja ki a homlokára meg hangoskodik, mert úgy van vele, hogy őt az Isten megverte ezzel, nehéz az élete (sajnos, így van. miért? mert elnyomják a bigottak? nem, hanem mert mindig a többségi lesz az erős, rájuk van szabva a világ. pl. a látókra. meg aki tud gyereket csinálni. lehetünk érzékenyek meg ne bántsuk, de kicsit túltoltátok ezt. ami a kamaszok körében megy edukálás meg érzékenyítés címén, az ellen a bődületes hülyítés ellen szólni kell). és a legszebb: gyereket követelnek játékszernek. joguk van, mert ők milyen jó emberek, Q. E. D. mérővera, antonirita és a hasonlók meg adják alájuk a lovat, és híresek lesznek full pszichopaták hátára kapaszkodva. a progresszív mennyország, ahol ha sunyiban ajkat töltettél (ami egyébként nem volna ciki), akkor gyorsan “kiállsz Zimány Linda és a testi önrendelkezés mellett”.

a figyelemprostituáltakat a jóakaratú progresszív aktivisták hizlalták ilyenné. tapsoltak nekik, platformot gyártottak nekik, és eltiporták azt, aki szólni mert, legyűlölködőzik azt, aki viszolyog vagy kiröhögi. nyugi, mindenki látja, mi merre, a büdös életben nem fognak a vágyott nemednek tartani, csak udvariasak. itt jegyezném meg, hogy a transznőknek sincs könnyű dolguk, de egy álférfit, aki ráadásul 152 centi, soha senki nem fog befogadni, komolyan venni attól, hogy kínjában hamis deklarációkat írogat ki nagy fensőbbségesen. a hazug mesevilágot senki nem hiszi el, legfeljebb rátok hagyják. természetesen a személyijében sem ez a név van, ahogy a “menyasszonyéban” sem. ez olyan, mint hogy én hétévesen Beatrixnak meg királynőnek szólíttattam magam a képzeletvilágomban.

csak úgy csöpög a jóindulattól, két éve még aszexuális aktivista feminista nő volt, most PROfeminista (mert férfi!)

eközben a gyűjtés is zajlik, tiszta haszon, nincs is jobb időpont MELLKASMŰTÉTRE és trauma nélküli zuhanyozásra, mint az agresszív járvány harmadik hulláma! Az állatok mindenkinél fontosabbak, de a feminizmus is játszik:

fagyi!!!

és ebben a kontextusban Varga Juditnak teljesen igaza van. miszerint két nem van:

(transzvesztita haverom kommentjével. egymás között ők csupa mosoly és szeretet, szívecskék. amiért Zsanettet mégis becsülöm: nem rí, nem panaszkodik, ő élvezi, amit lehet, bár a családja nem annyira, és hát a transz közösségen belül is van hatalmas ellenzéke, de mégsem savanyú meg elméletieskedő zsaroló, mint a többiek)

*

hoppácska, hát kik vannak ezen a listán, ejnye! aztán valahogy lekerültem. “kiismert”. miszerint az ő meg a többi bács-kiskun-megyei liba rettentő igalmas és nagyszabású életét loptam el, belőlük dolgoztam, “nem volt témám”

a nőnap, esetleg: nemzetközi nőnap szavakat nem sikerült leírni. vagy Nők Lapja?
nem kötelező benne részt venni. és bizony, mi azóta is álmatlanul hánykolódunk, hogy a kiszáradt, irigy pinák ügyének voltunk önző kerékkötői a “nyilvános ekézéssel”

– sok-sok csemege van még az archív tartalomban, például 2014-15-ben rengeteg “a nő mint házasember szeretője” kotnyeles, olcsó, sunyin célozgató, álságosan moralizáló poszt azoktól, akiknek a pletyka volt a legintenzívebb élményük, de még azt is gyáván csinálták. nem bírtátok elviselni. ja, és most sem tudjátok, semmit. a sportot, a szerelmet, az íróságot. próbáljátok kinyírni, tönkretenni, de csak virul

*

Van, hogy nem annyira fényes a kedvem, de ezektől mindig felderülök. Ahogy így belebújt az edzésnaplómba, mindent tüzetesen megfigyel, megjegyez, és KURVA IDEGES tőle. Ismét meg van minden számolva, bizonygatva, közben elfér egy csomó kifogás, hogy miért csak ennyit “edz” (oltás, családi veszteség, csúszós utak; utólag lettek hóviharok is óceáni éghajlaton, meg a spirituális elmélyülés miatt volt csak pár kör bringa), de persze a legjobb védekezés a támadás: az én edzésnaplómat kezdi ki álnéven mint “parasztvakítást”, ami nincs számokkal igazolva… hat és fél éve edzek keményen, dokumentáltan futopttam le versenyeken hosszú távok sorát. Mennyire kell már ehhez frusztráltnak lenni? Vajon ki az, aki joggal fél attól, hogy nem hiszik el a nagy edzéseit? Annyi lelkierő nincs benne, hogy naponta sértáljon, vagy tíz percet tornázzon.

Aki nem érti: az accountability, amúgy jó aktatologató módra, azt jelenti, hogy felelősségre vonható, elszámoltatható. Ami key, vagyis, kulcsfontosságú. Tehát ő, aki csak kontentnek edz, és semmilyen gyakorlat, mozdulat, de még futás közben nem fotózta le senki soha, nincs mit megmutatnia, illetve (ez az igazi döbbenet) a saját testét sem vállalta pózolgatás meg szexiskedés nélkül, az én hitelességemet, szavahihetőségemet vonja kétségbe. Meg hogy én miért nem terv szerint. Én bizony nem terv szerint, soha nem is állítottam, minek is ilyen formával meg lélekkel a feszülés? De hogy ez az összevissza kifogásgyáros, megúszós, védekezésképp más fölött moralizáló nő meg nem csinál semmit, se tervszerűen, se spontánul, az is tuti.

Tök vicces, hogy valaki körül van egy csomó külső, valódi korlát, para, megfelelési kényszer és tekintély (mert ilyen életet választott magának), és annyira becsicskult ettől, hogy még gyárt magának sajátokat. Micsoda felszabadult élet!

 

 

minden ilyen lihegő azt gyalázza, amit a legjobban, sóváran irigyel és nélkülöz

*

minek ellenség? megoldja a rajongó kommentelő is a megsemmisítést. “Én”

a szavak amint értelmüket vesztik: forráskritika, instagram, szimpatikus

amúgy is egy okos nő. ahogy így mindent, ami a sivár életében van, megmagyaráz. bálnatest, pornó, “szülőshaming”, influenszerek, netes időelbaszás, édességzabálás. influenszerek, akik NEM nyomják tele reklámmal a felületüket, csodás!

*

miért kell a saját újságírótokat, a széthízott, eleve se matyóhímzés GÖRLZONBÓRD Flórát így megalázni. (nem a világhálón, hanem sehol)

“Az öntudatlan részegség, úgy tűnik, az apukák kiváltsága (#sorrynotsorry), és azért az is érződik, hogy igenis sokakban elvárás, hogy egy anyuka ne legyen túl kurvás, ne röpködjön a szájából a „geci” meg a „bazmeg”, szóval viselkedjen. Anyukához méltón. És nyilván ne pornózzon, még olyan selfmade-módon sem, mint a hírben szereplő anyuka. Én erről őszintén azt gondolom, hogy NE MÁÁÁÁÁÁR, viselkedjünk mind emberhez méltóan, a saját mércénknek (meg persze a törvényeknek) megfelelően, de a XXI. században szabaduljunk meg ettől a mesterségesen kreált elvárásrengetegtől, mert

így is megfeszülünk, hogy minden fronton teljesítsünk, aztán ha közben kiesik a szánkon egy-két bazmeg, akkor beírhatunk magunknak még egy fekete pontot. Baszki.”

Csakhogy te direkt csinálod, úgy erőltetted magadra, közben tiszta fapina vagy. És megint a pia. Próbálsz menő lenni, plusz ez a lihegő control freakség, nyomkövető a gyereken és a férjen (vagy az valami reklám volt? nagyon remélem), aztán döbbensz a következményeken… de a műanyag ló fasza azért nem fér bele.

amúgy hogy néznek ki a wmn-es szerzők??? CSA is csúnyán visszahízott

*

itt is van ám közönség, ha kis létszámú, aljasságtól mentes is, ja, és nem is buta

*

aggályos. majd ő megszakérti. habár, ő is próbálkozott blogolással 2015-ben, de nem jött be.

most akkor ennek a blognak mégis van olvasója, kell rendőrködni, mohóskodni, vagy csak “heten vannak”?
irigylésre méltó fikció: bevallottan szétesett, unatkozik, és tíz éve gépet csapkod, vezérszerep, basáskodás ostoba, sivár lelkű, kopár életű nyomik közt. valamint megfigyel. harminc múlt. szerinte 30 fölött egy nő életének vége, mert már nem kívánatos. mindenhova engem vizionál. szeretne tényező lenni. két év alatt velem kapcsolatban húszezer kommentet írt, kisebb rész sima buta okoskodás, háromnegyed rész hazug, paranoid aljaskodás, benne az én szavaimmal ostoroz engem. logikusan következik mindebből, hogy én irigylem őt.

*

“a világ egy békés sarkában” :DDDD befutottál, domesztoszkirálynő, ügyes vagy

mik vannak az ő fejében!, tiszta projekció és bűntudat (hiszen lelopott és kavart ellenem, megfigyelgetett, Tamást provokálta). én nem jelentettem föl sehol, itt röhögtem ki csak, meg egy-egy e-mailt írtam, amikor elég volt (ezek fájnak neki), ő sorra írogatott a facebookon kifigyelt lájkolóimnak vádakat, bekövette a fiamat instán, Szentesihez odaírta, hogy én zaklatom álnéven, amit aztán maga Szentesi cáfolt, számára vadidegen (én egyszer láttam), nős férfinak odanyomta kommentben, hogy én vagyok a szeretője, fórumon gennyeskedik, Lőrincet elemezgeti, stb., tucatjával ilyenek, meg amiről nem tudok, itt írja is, miket:

megj.: elképzelni nem tudom, ő ki lehet, nincs ilyen “mecénásom”, egy kavarós régi olvasóm pendlizett kettőnk között, akivel rég nincs kapcsolatom, de megfigyelt. engem biztos nem állított le senki, ha ki akartam mondani az igazságomat, én soha senkinek nem engedtem, hogy beleszóljon blogos, netes döntéseimbe

klasszik, ebből a lelkület kiderül, ezzel múlatta a születésnapját:

*

az egzisztenciális (legmélyebb, elemi, a létet megkérdőjelező) bántalmazás harsány hirdetése, felmentése, közben más anyaságának, életének kilesegetése, kipletykálása nyomianyasággal, ordibálva. nektek nem a gyerek a bajotok, hanem a többi, az egész élet, a szétrohasztott egészség, a butaság, a lustaság, a lényetek, a pletykás őrjöngéseitek, a nagyképű és irracionális elvárásaitok.

iszonyú vicces, amikor olyanok reklamálják az edzéseimet (nekik nem elég híd a híd, nem is jó a tempóm, miért nem dokumentálom amúgy, a tó csak egy pocsolya stb.), akik nem edzenek. vidám percek voltak ezek tegnap!

creative sabbatical, blogging, healing, bullies never win, a gepárd amúgy elítéli a testszégyenítést (ha épp az nem menőség)

nincs lenaplózva. az edzésnaplóm legyen recept, hogy követni lehessen (az a típus, aki elsőben rajzórán is a padszomszédot leste, hogy mit kell rajzolni, nehogy hibázzon). accountability, sticktothepalan, mondja az, aki SOHA nem edzett rendesen, saját magán nem kéri számon a felszépítgetett szempillás lófaszse edzéseit

a valóság: akrobatikus videók tucatjai, szerkesztetlen edzésképek, 19 csippel mért, neten nyilvános futáseredmény, két maraton, tizenöt kisebb hosszútáv, öt Garmin…

ellene síelek, világos, hogy legyőzzem. és biztosan a hozzánemértés miatt nem volt elég hó a leszánkózott lejőn. amúgy pompás síelés volt.

íjjj, Villő szétment az anyagcserém, ő ezt látja, és lóg a hasam is, ezt is írja. “a szakemberek” csak  néznek. nem azzal tölti a drága idejét, hogy.Angéla is csatlakozik.

 

 

Hogy ők hárman (Villő, Nagyágnes is) ennyire dühöngenek, annak előzménye, hogy kaptak egy-egy e-mailt januárban, amikor Pintér Luca Melinda nevű rém szemforgató, aljas kielemezgetése (mindenkivel lefeküdtem kislánykoromban, most meg rettegek, hogy elhagynak) alatt kéjelegve taglaltak és hazudoztak. érdekes, hogy nem vagyok letiltva, pedig hogy hirdették, de kívácsibbak ők ennél. erre célozgatnak. leírtam, tök átlátszó, hogy mi a bajuk, a “nem érek fel hozzá, hazudozom róla, aljadékokkal és libákkal társulok érdekből és álneveken mocskolom” műsor megmutat az ő szorongásaikból, életminőségükből. Villő full magányos, kínjában khirdette az ayurvédát meg az ehetetlen pacsmagolt zöldségeit, a legtriviálisabb lájkmágnes kajakontenttel és hashtagözönnel meg is lett a 15 lájk, nem edz, kirúgták. Ágnes házassága romokban, a pénzes férj kivan tőle, a gyerekeibe menekül, állandóan veszekednek, soha nem érnek egymáshoz (amiről litániákat panaszkodott a bezzeganyán éveken át, meg eleve is a férjtéma miatt olvasott itt,meg a fogyás miatt). na, ennek szól ez a projektálás.

*

ha kicsi a pöcsöd, toldd meg egy keresetlevéllel!

…ha kurva frusztrált vagy a beszorított, elszámoltatós életedben, apád, anyád, nejed, lányod parancsolgat, te lapítasz, kénytelen vagy a remek szakmádban az értékes munkaórákat ilyenekkel eltengetni, showműsort csinálni a nyomi pereskedésedből, sérelmeidből a mocskolódó fórumon – de én zaklatlak

neki is könnyebb lenne! :DDDD

majd levonatja az árvaellátásból, világos! és ezt bíró majd jóváhagyja! így megy ez. lényeg az ő egója

a klasszikus:

miért nem mentem el a tárgyalásra, dörzsölte a markát, hogy majd ott, és rémülten magyarázkodok és végre legyőz és találkozni fogunk, erről fantáziál (de amúgy zaklatom őt,feljelent)nem értem:ő kitalálta, mi fog történni, MEGALKOTTA mint víziót, majd én engedelmesen, rémülten belesétálok a jétékába, hatalmaskodhat hazai (jog) terepen, visznek is rögvest a tömlöcbe. én meg nem úgy reagálok, ahogy elképzelte, érthetetlen!

júniusi feljelentés, a rendőrök keményen dolgoznak. sűrű elnézések közepette megállapították, hogy a feljelentő (ez rendőrségi, összesen három eljárást indított ellenem), hogy a feljelentő által elmondottak nem felelnek meg a valóságnak.

februári válasz neki, és ezt kipakolja a fórumra!:

 

há de csak nem, hát a keresetlevél nem éghető anyagból van! (miért pont azt ne?)

ilyeneken látszik, mitől fél ő. milyen kis beszorított, parás, csicska, maszkos, megfelelési kényszeres mintapolgár, sövénynyírás, gyorsan kefélek félre, mert a gyerekért pont 3-ra oda kell érni edzésre, asszony észre ne vegye a kiszívott nyakat stb. közben mocsokfórumon szerepelget és keres izgalmat (véget ért a motor/kutya/baltaszenvedély, ja, és a házi boldogság is

*

Van ez a nő. Vadidegen, egy nick, virtuális egó, rengeteget hazudik és sok ideje van, netre kötve él és unalmában talál ki menősködő dolgokat. Sose látta senki.

Irigy proli vagyok (bár, mint valaki erre megjegyzi, a nagyapám még diplomás volt). Értékrend:

Örömhír (hátha vele foglalkoznak, de senkit nem érdekelt, nem is reagáltak, tudják, hogy kamu):

Az a bajom, hogy a népszerű, menő csajok nem fogadnak be, nem vagyok bájos. Írja ezt a fent bemutatott értékrendő nő. Ja, és nem tanulok.

Vicces, ahogy parázik, áldozat szeretne lenni, minden rosszat rám vezet vissza, megkreál, Thanoshoz hasonlít. Ezt a Legjobb történeteim docfájl meghirdetésekor írta 2019 nyarán (“jól hallotta”, nem foglalkoznak velem, a kutya se olvas engem!):

Részlet a műből:

Itt is engem remél:

Tanácsokat ad, mire költsek:

Hogyan szexeljek, kivel kéne (hogyan szexelek):

Hogyan tegyek ki kontentet, mit (mert ő népszerű szeretne lenni). Ha neki volna ilyen blogja! :DDD Ebből látszik, hogy ő mit tart izginek: popkultúra, insta, rövid kontent, haj, smink, mell, vékonyság, Marvel, autók, díszkutya-mop. Egyik topiklakó se olvas soha semmit (könyvet).

Ugyan nem is edzek, kövér vagyok, semmi különös és “rusony”, de azért alkalmas lennék ilyen prögős instagramra. érdekes. mindig elárulják magukat:

Amit én csinálok, nem is sport. Ő 46 perc alatt tízet fut (ööö, itt valamit benézett, egész nap a gépet veri, nem sportol), csak nem szokott. Csak odabasz egy gifet egy idegen nőről. Nem nyálverő!

(megj.: ő egyiket se tudja, se híd, se szaltó, se kézen átfordulás, se spárga)

Így jellemzi magát, komoly öndiagnózis ez, mert különlegesnek lenni mégiscsak menő:

lehet, csak aludni kéne és lejönni a netfüggésből, a zextémáról meg a felszínességről, és csinálni valami értelmeset? és így:

meg akarom ölni őket (de jó lenne valami inger a dögunalomban, ahol a popzene, a netflix meg a gyorsétterem a max élmény!), ha nincs, legyártja aggyal és kihirdeti a szemétdombján, ahol mindenki retteg tőle, és egyvalaki beszél vele:

hepike és sütike (ízlés rulez, de a kuytáit is csak unottan kerülgeti, mert DID / = döglusta, kiégett/)

*

Ágnes azt állítja, nem vagyok Bond-lány.

Ő a felső-középosztályt célozta meg egy vidéki magyar városból. A valóság: egy indiai férjjel jött össze a mesés élet, amit soha nem említ.

 

 

Nem tudom behozni Norbit.

Megj.: Ágnes 44 évesen dagadt, képtelen lejönni a cukorról, ezért a ketó divatdiéta, ami tönkreteszi az anyagcserét. 90 kilóval szenvedett és minden szar csodamódszerre befizetett, közben itt nyalt évekig

Seleanu Magdaléna régész, szakfordító, Catullus imádója. Mit vagyok nagyra azzal, hogy átúsztam a Bánki tavat (az az övé!),ez a finom manipuláció miatt érdekes. van igazságmag:

ő az, aki röhögött, fénykorában, tíz éve így nézett ki:

a valóság:

.a legviccesebb mindig az, ahogy a csúnya, blöffölő, műsorozó, álszenteket, akiket én bírálok, nyalják. Szentesi szerethetően esendő, hiteles és sikeres. Villő keményen dolgozik. Tamás kertvárosi apuka, élete szépségét én próbáltam tönkretenni stb. Angéla:

*

sunyi kis bűntudatkeltés. miért, MIÉRT kéne folyton együtt lenni a párunkkal, a gyerekünkkel?

egy másik fajta önáltatásaki rámutat az össznépi önsajnálatra, hazudozásra, az testnáci. Angélát nem csak a “pasi”, hanem a sporttéma is felbassza, mocskolódik is:nincs különbség (Karalyos Gábor)*

nahát

*

dehogy hiányzik. akkor edzenél. nincsen bezártság, nem tilos kimenni. nelson mandela a cellában maratonra edzett. tíz hónapja a kanapén sajnáltatod magad, locsogsz, menősködsz, hisztizel és zabálsz. járhatnál túrázni, sétálni, bringázni, pilatesezni, házhoz erősíteni a Reginához vagy bárkihez. azért nem edzel, mert nem akarsz. 2018-ban “két hónapja személyi edzőm van, versenyre készülünk”, emlékszel? most: ZELLERLÉ és szentesi szandra, cikk helyett leadott nyüszögés. mindig más a hibás, ezt utálom ebben a beszédmódban, közegben, generációban: orbán, válság, magyarország, a férj, a munkahely, a gyerekkor, a patriarchátus, a média szépségeszménye, a járvány. soha nem vállaljátok a felelősséget, de ha hozzátok vágnak valamit, azt saját teljesítményként, villogva adjátok elő, “ugye irigyeltek?”. hát ezért vagy lelkileg-testileg is rottyon. hasat neked miért kell mutogatni? nem bírok rájönni.

külön boldogság volt – beakadt egy kicsit a téma, keresi az érveket, hogy megtámogassa: a kiszáradt, intimitás és kedvesség nélküli, neten keresgélős-sorozatbámulós-kacatrendelgetős élet az igazi, melyet a mafla fiaival való üvöltözés, elrontott ételköltemények és demensek seggének törlése, magánéletük szakmaiatlan, jogsértő netes kibeszélése tarkít

aktivistának lenni jó buli: egy kicsit szenvelegsz nyilvánosan, nem kell értened semmihez, és bátornak neveznek.

meghasonlott, zakkant, figyeleméhes emberek kétévente gyökeresen mást gondolnak önmagukról és a világról, teljesítmény nélkül, metavalóságról üres állításokkal akarnak figyelmet, és ehhez kéne tapsolni.

ez a lány volt már nyugis heteró, megerőszakolt áldozat ugyenebben a kapcsolatban, keresztény és vadliberális, állatorvos és tanár; élete egy pontján megjelent egy állítólagos gyermekkori leukémia a sztorijában, 2015-ben mint aszexuális mondott beszédet Antoni Rita mellett, kicsit később transzkritikus lett, most 1984 módra önkritikát gyakorol, épp férfi, a neve egyre hosszabb és nagyon transzaktivista, akit “visszafogadtak”. farsang van?

ki hiszi ezt el? ki nem látja a szétesettséget, ürességet ebben?

őket hizlalták fel, őket kéne komolyan venni, a kedvükért felismerni a ciszhet privilégiumainkat, leszámolni az előítéleteinkkel, és érzékenyedni

https://www.facebook.com/photo?fbid=10226679890370374&set=a.1610985721498

*

Valentin-nap Angéla-módra. Súlyos érzelmi libaság, és persze mint ápoló is nagyon profi: magyarul kipakolni a demens kliens életét, személyes adatait és az elcsórt képeit, és a naplóját elolvashatni. tán még angolul is megtanulna a kedvéért.

ugyanitt dús történelmi ismeretek:

ebben a két részletben van kb. tíz szenzitív adat, amiket sztorizgatva, giccses körítéssel kipakol teljesen nyilvános posztokba. úgy látszik, még nem rúgták ki elégszer

*

sok érzelem van, befér alá a kamu, jujj

*

nem akar a Danykával senki szivarozni, pedig felveszi a fehér inget, a mandzsettagombot, a hamisított luxusórát meg a farmert, érthetetlen, miért nem kell ez az embereknek. Dany, belegondoltál abba, hogy másoknak van életük, értelmes és vetítésmentes elfoglaltságuk, társaságuk, szerelmük, nem szorulnak a műmájerkedésre – de az is lehet, hogy téged simán cikinek és kellemetlennek tartanak a basáskodásoddal, meg hogy Mesternek szólíttatod magad?

*

És, igen: semmiárus! #digitálisvállalkozó! Gepárd, aki nem rivalizál! De “win”…

Az autentikus yogini, egy áldozat, AZ IRIGYEI ZAKLATJÁK, Kínából rendelt műszempillával, tekergős szexiskedő fotókon, agresszívan, anyagiasan, márkákat mutogatva, durván beszólogatva, sunyi, dehonesztáló célzásokkal a “bullyknak”, miközben ő a bully, dög irigy és nincs saját önmegvalósítós/kreatív ötlete, minden csak a látszat, és ez roppant kínos

*

üti tovább a vasat, mocskolna. nagyon beakadt a téma.

na de ötven fölött, Angéla? :DDD ja, tudom: dildó az aliexpresszről. amit KIÍR a netre.

a szerelem nagy dolog.

(megrendítő ez, na. azt akarták elérni, hogy besározódjak, ciki legyek, ne szeressen senki… mindent, de mindent megtettek keserű, aljas, kicsinyes frusztrációjukban. közben jártak ide, merítettek témát, lopogattak és kibeszéltek rendületlenül. én meg elhittem, hogy van hatalmuk ehhez. pedig mindig tudtam, ki vagyok, mit érek. nem ríttam a komoly kapcsolat most azért elég sokan tudják.

 

 

Pörög a kontent, ez érdekli őket, ez maradt a kint rekedteknek. (Bezzeg a kultúrnapló, a könyvek…!)

És aki nem érti, kis összefoglaló: Villő, a blog egyik legnagyobb rajongója, majdnem 900 komment szerzője 2012–2014 között, Kozma-ügyben a legagresszívebb feltűnéskereső, aljas kommenteket is írt gyerekekkel szemben, éhezi az áldozati, hősi pózt, “megtámadtak-leutánoztak-zsebemben turkálnak”.

Durván projektál: ezeket ő csinálja. Óránként kattint ide, mindent ellenőriz, mindenre beszól, mindent átforgat, mintha ő volna megtámadva.

Morális szelfiket lő: ő bezzeg keményen dolgozik, spirituális, kitartó, gyógyul, ő aztán nem esik túlzásba edzés terén, mert az helytelen, de ő bezzeg terv szerint halad, következetes (lefordítom: nem bír többet, ez zavarja, irigyli azt, aki keményen nyomja, emellett tökéletesen összevissza edz és alig, nem sok kedve van, ezt jelenti a mértékletesség, terv semmi nincsen), elítéli a transzfóbokat, ő majd elmondja, mi a helyes étkezés, ki az igazi “yogini”, spirituális szelfik.

Ehhez képest egy buta kamaszlány manírjában dicsekszik a nem túl formás testével, szexiskedve pózolgat 44 évesen, drága ruhamárkákat írogat ki (“az esztétika nagy motiváció”, lehet, hogy komolyan gondolja, hogy ezek miatt őt irigylik és nem kiröhögik?), végletekig manipulált-előnyösködött fotóin mutogatja a mellét, és mások testét aljasul minősítgeti, ő bezzeg!, ismét csak azokét, akiket irigyel.

Lelopta az életem: naponta nézeget itt, kínosan szó szerint reprodukál minden “menőséget”, személyes, egyedi jellemzőket is, amit a blogomon látott és megkívánt.

There are people who operate out of compulsive competitiveness, jealousy, and a need to garner attention, and emulating those who may be receiving the attention for which they are competing. Sometimes this behavior may be part of a personality disorder, sometimes not.

Read more: http://www.city-data.com/forum/psychology/2920267-copycat-syndrome.html

Hirtelen ő is nagyon edz (ehhez tartozik, hogy rászóltam, iylen kinézettel engem ne minnősítgessen, és akkr Elhatározta, Hogy Ő Aztán Megmutatja), neki is pont olyan edzőcucc kell, az edzőm is kell, odaírja a nevét, a szerelmemet provokálgatja, ő is tudatosan táplálkozik, ő is életmódügyben oktat (nemrég még elhízottként nyomta: “az egészség nem súlyfüggő”), most ő is szexel DE Ő NEM ÚGY, mert ő ilyen fejlett PÁNszexuális… édesjóistenem. Átveszi a mondataimat, érveimet, semmi saját téma, semmi igazi élmény, nála minden csak kontent, manír, trend és ellen-állítás azzal szemben, akit gyűlöl.

Ki kell ezt is hirdetni, nehogy valaki azt higgye, de ez fantáziákat meg dildózgatást jelent, esetleg hologramokkal hálást, mert ő ugye pánszexuális, bi és genderfluid, bármit is jelentsen ez, lényeg a feltűnés, a menőség:

A tartalmas életű Villő, akinek a kacifántos szexualitása napi és spirituális, épp alkotó szabadságon van és keményen edz, illetve sok barátja is van, egész nap neten nézeget, kommentelget, külsőségekkel dicsekszik, és nem érzi cikinek.

Iszonyatosan éhezi a figyelmet, ami 44 évesen elég ciki. Villőt a kutya nem lájkolja, követi, egyetlen barátnőn, a jógatanárán, a pár ayurvédikus kontentre vagy kajára a gondosan kimunkált hashtagrendszer alapján kattintó szerencsétlenen kívü (két éve kioktató kontentet írt arról, hogy egyesek nem tudják használni a hashtageket, miután – tőle függetlenül – parodizáltam ezt a butaságot). Négy-öt olyan nő van még, aki engem gyűlöl, és ezért egymást nyalják az instán demonstratíve (korábban nem ismerték egymást). Mivel a röhejes, hét lájkot érő posztjai miatt lett egy stalkingköre, akik nézik, épp mit virít (egyre durvábbakat), és röhögnek az erőlködésén, azok szerinte irigylik és zaklatják őt. ez régebben is rögeszméje volt, el akarják rabolni stb.:

Zsebben turkálásra és árak találgatására panaszkodik megdicsőülten, miközben minden egyes fotójára hiún kiírja rettenetes, de drága cipők, edzőcuccok és a tőlem utánzott, szintén borsos áru Daquïni márkaneveit, utóbbinak valamiféle együttműködő, belső emberének, modelljének próbálta beállíta ni magát. Nincs cucc, amit ne azért vett volna, hogy fotózza és kipakolja. Rémület: ez a nő diplomás (ilyen-olyan, de halmozó), érdekelhetné a világ, a kultúra, az önfejlesztés, de csak külsőségek, közhelyek reprodukciója hozza lázba.

Mióta az ellenem-Daquini-virítást jeleztük a cégnek, az alapító tervező nem lájkolgatja a betagelt posztokat…

Ő nem rivalizál, ja, dehogy. Innen vette a mottóját, és ő gepárd:

A hashtagjeiből kiderül, mi foglalkoztatja, mi zavarja a saját testén, mennyire ellenem van az egész, közben ez aszégyentelenül torzított fotó, embernek nincs ilyen formájú karja és ennyire távól az állától a melle. Egy szem kommentelője maga a szép Tamás (ú… lehet, hogy azt hitte, ő az Ed??? ez még egy magyarázat volna, akkora kamu az edzőm emlegetése, de nem, nem lehet), és Tamás, bár iróniának szánja, amúgy rámutat az igazságra:

Az egész egymásnál kommentelgetés lényege, hogy nekem “fájdalmat okozzanak”, ezért szemétkednek, nem ismerték egymást korábban. Villő a saját életével foglalkozik:

 

Megpróbál egy ellen-táplálkozási irányt létrehozni, ezt tanítgatni, mert irigyli az ismeretterjesztő, nagy hatású bloggerséget, de kamu az egész. Szarul is néz ki a kaja, egy kezdő gasztrobloggernek is ciki, lehetetlen alapanyagok, durva fehérjehiány, tudományoskodik-spirituáliskodik és a ketóra hegyezi ki, amit dühödten ostoroz – megint csak ellenem.

Éveken át zaklatott, mocskolódott, ezer példát idéztem már, ezt többen jeleztük a munkahelyén, ezért nem dolgozik most ott.

*

pletykakör méricskéli, mennyi az ingatlanja, beleavatkoztak a szakmai életébe. mi van, Villő, lebuktál, hogy életlopó zaklató vagy? kirúgtak? azt hitted, eltitkolható? megérdemelted.

meseország mindenkié:

“Villő Lelkes

az, hogy pasid van vagy szülsz gyereket hol teljesítmény? Az egyik szerencse kérdése, a másik szerencse plusz egy biológiai funkció, aztán akit szültél azt nyilván gondozni kell, de az gondoskodási funkció. Ezeket egy barátnőmnek se jutna eszébe teljesítménynek eladni, pedig meló van vele bőven, nem véletlenül hívjuk ingyen munkának. Mondjuk szerintem, és erről írtam feljebb, épeszű ember nem másokat les, méricskél és gyerekesen versenyez,

hoppácska. #whowearsitbetter, ugyebár, lásd feljebb a romos háznál a megnyújtott fotót.

…hanem a saját életét igyekszik jóra megcsinálni. De tudom miről írsz, engem egy egész kondára való nő méricskél folyton, pletykakör számolgatja mennyibe kerülhettek ruháim, cipőim, ékszereim, autóm, ingatlanom. Izgatott sutyorgás megy arról vajon ki lehet, van-e pasim

KI AZ A SZERENCSÉS

pánszexuálisként különösen vicces nekem ez a heteronormatív baszottsági hierarchia ami csak férfiakat kér számon rajtam 😀). Elképesztő módokon próbáltak beleavatkozni ilyen nők a magánéletembe és a szakmai életembe is. Én tudom mit érek, tisztában és jól vagyok magammal, és tudom mik a kitűzött céljaim. Magamhoz és nem másokhoz képest akarom ezeket elérni. Ez úgy tűnik kibaszottul irritál egyeseket, de ezzel nekik van dolguk. Egy dolgot nem irigyelnek ezek a mancikák, a beletett teljesítményt, erőfeszítést. Azt sose szokták.”

beleteszi a melót… összeönti a kettő kínlódó kocogást pár bringázással, és ezt edzésnek meri nevezni, egy hónap alatt 6 óra 29 perc!!! és kikoktatóakat r, mi hogy helyes és ő a legjobbakkal edz. három nap alatt bringázok ennyit, és bele se számolom se a közepesbe, főleg nem a zúzásba:

jogos a kérdés:*

kicsit beakadt neki ez a szexdolog, meg hogy kinek van pasija. MI LEHET ENNEK AZ OKA?

teleharsogom az internetet

de hogy avn az, hogy benned egy farok sem bír járni, mégis azt alázod, aki erős kapcsolatban él?

amúgy tök jó érzés a farok, nem értékesebb, hanem élvezet, és én sose károgtam ellene

de a legjobb a szeretés

ja, tudom, ez is olyan, hogy le tudsz menni hídba, csak most épp nem akarsz

és aki ezt lájkolja, kurvajó. neki is mi fájhat, nem bírok rájönni…:

https://www.facebook.com/photo?fbid=10211749582654943&set=a.1258687527194

ez se semmi:

lehetne annyi eszetek, ízlésetek, hogy ha kikoptatok az igazi életből és durván elhíztatok, akkor nem locsogtok pasikról meg szexről, főleg nem más életéről, mert hányingerkeltő

Villő is milyen okos, olvasgatott a neten:

érett nő nem írogat nyilvánosan a szexualitásáról, hacsak nem ő a Mesterdóra

és még:

bizony nem mindegy, híresen nem adom alább ki kell hirdetni:

*

végre egy komoly szakértő! :DDDDD a figura felváltva rak ki kontentet a hetednapi adventista templomba való készülődésről, a forexezésről (!), a nyakkendőjéről, a nála két klasszissal jobb feleségéről, a gyerekeiről, a lapos autókról, izmos híresemberekről, és mellé-közé a ketót irigyen fúrogató szövegek fotóit, eközben hájas a karja, hasa. bizony, Robi, nem így kéne kinézni kora harmincasként.

te Villő. ő a te nagy példaképed? :DDDD semmi gond nem volna azzal, ha be mernéd vallani: “nem érdekel a ketó, nem bírom a zsírt, nem szeretem a kemény edzést, lusta vagyok, nem szeretem a húst, nem tudom betartani, másfajta testet akarok”.* senki nem róná fel.

– de ez a sunyi üzengetés, pitiáner lejáratósdi, ellenem-keresgélés, célozgatás… blöeee

mennyire rámfeszültél, tejóég.

állj a tükör elé. nézz már magadra. hogy nézel ki, milyen állapotban vagy? 0 szülés, évekig nemsport, kizárólag szénhidrátot eszel. most épp. nicsak, szexszel dicsekszel. hogy jut eszedbe mellém tenni magad, fölém okoskodni? hogy van az, hogy én 44 évesen nem félek kirakni a kamusítás nélküli fotómat három szülés után, telibe has, fenék? hol a te hasad, combod őszinte fotón? vagy BÁRMI, ami nem ruhamutogatás, árnyékos kapualj, képtorzítás, smink, póz, vetítés? hol tudsz te egyetlen mozdulatot, értékelhetően? helyette méregdrága, messziről hozatott zöldségekkel pancsolsz (de nem azt eszel, az csak kirakni van, látszik, hogy mindenfélét eszel, hidd el), és FENNTARTHATÓSÁGI SZAKÉRTŐKÉNT Kínából rendlsz mágneses szempillát, serpenyőt, és a bringás életmódomat sajnálod le??? 

hogy jut eszedbe kioktató posztokat írni és másvalakit basztatni ilyen szerény eredményekkel?

ez is egy nívós érv, sokat értesz az egészből te is, ő is:

* éppenséggel ez nem ízlés kérdése, mert aki 35 fölött nem izmos-duzzadt, az simán vékony (éhezteti magát, felszívódási zavara van, rákos???) vagy elhízott – ebből nem lesz szép öregkor

(Jankó Robi közben mint valami viharsarki falusi diszkóban, mindenkinek keményen visszaszól kommentben, gyere ki a hóra)

*

nyafnyafkultúra. de hát MIKEN szenvelegtek ti, miből gyártotok tartalmat pénzért?

imádom ezt a negédeskedést, ahogy folyton megfegyelmez erkölcsileg:

itt elképesztő, miket nevez mélypontnak, munkának. tiszta paródia:

https://wmn.hu/wmn-life/54383-steiner-kristof-atestem-a-legmelyebb-holtponton-most-mar-nem-adom-meg-magam-tobbe

és itt:

https://wmn.hu/wmn-life/54345-stenier-kristof-a-jolet-es-a-jol-let-nem-ugyanaz–miert-turkalunk-egymas-zsebeben

rinya, rinya, rinya, érzelmi zsarolás, morális szelfik

*

hogy lehet valaki bő harmincas létére ennyire felszínesen ostoba? és ki hiszi el, hogy ő a nőkért meg a jogért lép fel, nem a hiú szerepelgetésért? hogy ő SZAKÉRTŐ? hogy ért bármihez is az instás szűrőkön kívül?

ezeknek borzasztó életük van, ha csak kívülről tudnak erőt nyerni, nem a megéléseikből

*

tömegek, nyilván. ostromolják, aludni se hagyják

*

kisütött a nap is. érdekes a telefonon lógó, mindent hosszan real time egyeztető háziasszonygiccs, meg a problémázgatás olyasmin, amin kamaszként se szoktak (eső, hol a kulcs, eltévedés…). óvoda, komolyan:

Hány soha nem olvasó, tavaly még a sminkelés iránt lobogó libával sikerült elhitetni, hogy most majd író lesz? Már nem blog, nem, NOVELLA és REGÉNY. Mennyi faceook-interakció ez, és mit szól a szörnyű felhő caféhoz egy igazi irodalmi szerkesztő, kiadóvezető? mennyitr keresnek ezeken a nyomorú reményeken Péterfyék?

*

Steiner Kristóf

*

#hálaszex #humor #jólennemárbárki #dildótrendel #mégiskellapasi #maradjízlésesötvenéves

van egy ilyen borzadó hidegfutkosó hangeffektje az én rózsámnak, és a kimaxolása ennek az, tehát legteljesebb formájában azzal tudom kiváltani, hogy felvázolom neki: felcipel egy hűtőt a negyedikre, odafönn buli van, Villő szelfizik valami kamu jógamatracon crop topban, műszempillával, közben Polilili cicajelmezben és Angéla görkorcsolyában épp lefújnak egy scrap képet bronz festékkel, és még hátravan a hálaszex!

*

Angéla megkapta első fix fizetését. A segélynapon a játékgéphez rohanó ózdi családfő jut eszembe. Ha esetleg nem volt világos, milyen agyi, életviteli színvonal ez, mennyire nem érti a net és a kereskedelem működését, mennyire hagyja magát ráncigálni a nagy kritikus aktivista, és amekkora lúzer, ezt ki is hirdeti. “Becsavarta egy kicsit”… és megint ki a hibás…? Paróka, mágneses műszempilla, farmerszoknya, dildó – egy bakfis álmai. És a többiek is büszkék ugyanezekre. De ő aggódik a klímáért, mármint ilyen Greta–Netflix tengelyen, Attenborough, ne egyél húst és ne szülj, de Kínából hozat méregdrága műanyag kacatokat. (Ez még annál is jobb, mint amikor Villő, a fenntarthatósági szakértő lefikázta a biciklizésemet.)

Jól megtámogatta. Amikor bérújságírtam, ilyen stockfotókkal ábrázoltuk didaktikusan az elhízáshoz vezető életmódot.

aljas liba. aki nem tudja, miért undorodom tőle: májusban megfenyegetett, hogy ő engem feljelent/beperel, ez is nagy siker, nem csinált lófaszt sem, hanem pszichológus meg mély depresszió kövekezett. így kussoltatna be, zsebdiktátor, hiszticsászárnő

Sokat elmond valakinek a lelkéről, életviteléről, horizontjáról, hogy a csupadagadék mindenkipozitív Floridában egy ilyen képre olyan rettentő büszke. Hát, Ágnes, én nem sajnálom tőled… Ez a nő 2007 óta figyel engem, és más platformokon is a kavarásairól híres. A blogévek alatt több tucat, saját és álnéven írt levélben agresszíven számonkéregetett a legkülönfélébb témákban, autóba ülésemtől és olvasókkal való “bánásmódtól”, gyerekneveléstől a blogos elütéseimen, a kabátom színén keresztül a futásaimig, szerelmi kapcsolatomig és a lakásunk fűtési rendszeréig, sűrű hazudozással övezve, fitogtatva, hogy ő mi mindent tud rólam (mint az ellenem szervezett gyűlölködő csapat egyik tagja), mindenhova odarohan Villőnek nyalni, kilométeres kommentekben dicsekedni és vádaskodni, és most nekiment a blogomnak, hogy ő majd törölteti. Szerinte nekem soha nem lesz olyan lábam, mint neki, és irigylem őt, a szerelmem pedig pocakos. Soha életében nem dolgozott, de aljas, moralizálgató, manipulatív megjegyzéseket tett kávéra, napszemüvegre, blogbevételre.

Ágnes, mindenki látja ebből az egy képből is, mi a helyzet: közöd nincs semmihez, amit én lazán tudok, a kierőszakolt pillanatnyi formád meg se közelíti a legpunnyadtabb állapotomat sem, se kinézetre, se erőszintben, ráadásul magadtól ez az egész sportmánia eszedbe nem jutott volna, és ezért zavarlak én ennyire. Egy 174 centis, kisportolt, sok éve aktív nő, akinek öröm a saját maga kitalálta edzése, élete, alkotása, szerelme, és nem vetít, a büdös életben nem fog egy lógó mellű, alig 160 centis, pár hónapig kampánysportolót irigyelni, még akkor se, ha az illető arányos volna, a feje nem nagy, széparcú, kecses nyakú, egyenes lenne a lába és ő maga szuper sportteljesítményre képes és jó fej. És ugye neked ez a legjobb formád, a jelenlegit nem véletlenül nem mutatod meg, és az is projekció, hogy engem visszahízással vádolsz (meg testszégyenítéssel). Tudjuk, miért nem mutatod meg a férjed, és magad írtad, hogy csőd a házasságod. A pofádra pedig addig fogsz kapni, amíg le nem szállsz rólam.

*

az idő igaz. a következő szemelvényeket ugyanaz a férfi írta. évekkel később fogom fel, mit tettek velem, majdnem belém tudták beszélni, hogy én is ingyenélő vagyok…

*

ő is megkapott mindent az élettől, azért fülzsírsárga az irigységtől, bizonyítási vágytól és ártani akarástól

nem javalljafideszessel nem szexelne

De bizony, Ildikó, te írtál rólam, pedig senki sem kérte, hogy ott tolongj, amikor nekiálltak engem ütni. Ismerted, olvastad a véleményem évekig Szentesiről, jelezted is, hogy te komálod őt (hasonló öncsicsázás, tetszelgés, traumával figyelemkövetelő turnézás, témátlanság és agyi szint, azért), viszont egészen addig nem akartad megszakítani velem a kapcsolatot, meg rosszban lenni sem, amíg több száz liba mellé nem tudtál beállni szimpátianyerés érdekében gágogni. Odarongyoltál a blogom profiljára, ott fölényeskedtél, kioktattál, kibeszéltél, ítélkeztél szép szavakba csomagolva, bután. Ezt úgy nevezi egy barátom, hogy kéztördelve mocskolódás, vagyis az illető annyira gyáva és jellemtelen, hogy nem beszél egyenesen, csak beáll a közhangulatba fontoskodva, és úgy tesz, mint aki jó ember meg szelíd meg bátor, meg felette áll, de valójában ugyanaz az idegenkedő, buta, értetlen ítélkezés van benne is. És itt is leelmebetegezel, mert gyáva vagy, nem tudsz írni és le akarsz járatni. A valósággal szembenézni, az fájna. “Az az ember”, Tudjukki, de nevetséges vagy.

 

*

Nyomatékosan említi, hogy rúzst, illetve szájfényt használt. Miért van erre szükség?
*

Ezt:

és ezt:

ugyanaz az ember írta. (G.: “De akkor hogy lesz lapátom?”)

Nagy szavak egy icipici elmétől. Fontoskodás, habverés, helyezkedés, kóemberkedés, nyalás, KALAPLENGETÉS.

*

Olyan nagyon nem leplezik, mi érdekli őket az egész habzásból. Ami alá írták: Vera TÖRTÉNELMET ÍR és KALAPLENGET az RTL-nek. Igen:

Imádják, ha valaki véres, ha áll a bál, ha pezsgés van, ha lehet EDUKÁCIÓ címén fölényeskedni és áldozatot játszani. Ezek amúgy ugyanazok a mocsokostoba ájtatoskodók, akik rohantak engem is alázni mindig:

*

És amikor én egyenesen visszaszólok, akkor megy az erkölcsi műsor, áldozatiság meg a jóságoskodó hiszti… mind ezt csinálják, amikor a kikezdett, falkában kibeszélt, zaklatott célpontjuk visszaszól.

Miközben ilyeneket írtál rólam. Van képed ájtatoskodni???

Lássuk a tényeket: Villőnek nem lett gyereke, e téren trauma érte, ez nem saját döntése volt, pedig 2013-ban még tervzete. Senkije nincs, magát csodálja egész nap a közösségi média tükrében (de nem sokat lát). Egyedül él. Lófaszt nem edz. Nem élte meg a szerelmet, nem érdeklődtek iránta intellektuális férfiak. Azért gyalázza a férjeim életkorát, mert látta, gondosan elolvasgatta, emberileg mennyire teljesek a kapcsolataim, és nem tud másba belekötni, hozzá meg senki nem ért évek óta, és elbanyásodott, eltorzult a magányban. Nem végez alkotó munkát, ezt veszettül irigyli. Pont egyidős és egymagas velem, ezt is megemlítette már (48? 44 voltam), a legsunyibb aljaskodás. Retteg az öregedéstől, a ráncoktól, ezért telibe nyomja az arcát fénnyel és azt mutogatja, ő milyen fiatal és ő nem zsűrőzik, 3716 szelfi per hét. Tudja, vágyja, hogy ő is bringázzon, mert ez vagány, kérdezgette is a bambuszbiciklit, de ehhez lusta és nem elég fitt, azért inkább nyomorultságnak állítja be. Bérelt lakásban él, sőt, valami tűzesetet teátrálisan lobogtatva épp meghúzza magát szívességi lakáshasználóként, ahol ki se pakolt a dobozaiból, de ez már majdnem egy éve van.

*

A következő példán nem csak a kontextusból világos, kit alázol meg sunyin (egy háromgyerekes, keményen sportoló özvegyet és tehetséges írót, TE), hanem a nevemet is behozod, kicsit gyalázod a halott férjem és mindezt úgy, hogy eredetileg ott senki nem beszélt rólam. Ennyire vagyok a rögeszméd, és ez majdnem négy éve volt. Nem bírtad elviselni, hogy kövér vagy:

Én mindig egyenes vagyok. Nem tudod letagadni, amit művelsz, én megmutatom, mire-kire célzol és mennyire béna vagy. Nem érdekelnek a bénák amúgy, de az aljasságod miatt kapsz a pofádra.

Villő! Te az én életemet lopod, ezt is egyenesen megmondom. Én nem lopom senki életét, soha semmit nem vettem át mástól, illetve rajtam a kemény sport látszik, nem csak szövegelek, ezért hülyeség, amit idézel: nem rólam szól a kritika. Bár sportnak nem sok nyoma rajtad, MIKÖZBEN előadod a nagy életmódgurut és sportlédit, engem a tested se érdekel. TÉGED ÉRDEKEL a tested, meg az enyém, és ezt nem fogod elkenni.

Nem is én pakolom ki a béna, árnyékban készült, torzított fotómat whowearsitbetter hashtaggel. Te azon a képen az én sortomat, más képeiden is az innen leutánzott márkát hordod, halmozod, mutogatod, és nem, nem vagy sportos.

Ha nem érzed, mi a baj ezzel, ha nyomod, elkeseredetten tovább, akkor komoly a gond. Az a gond, hogy te annyira beszűkültél erre, hogy soha nem lehetsz boldog, és minimális mértékben elégedett sem!

Most, január elején százával kaptam a visszajelzéseket a blogról, köztük az életlopás téma feldolgozásáról is. Írták, hogy elhűlve figyelnek téged. Nem kellett volna ebbe a rivalizálásba belekezdened. Neked nincsen saját ötleted, se belső lényeged, nem vagy kreatív. Itt mi ki fogunk röhögni, mert ez káros és aljas, mert engem akartál lejáratni, ezért kavarsz csupa innen megismert olvasóval ellenem. Kit akarsz átverni?

Amikor Szentesi nekem esett, rám uszította az agresszív libákat, abból is mi lett? Neki lett pokolmély időszaka, és azért, mert igazam volt. Alappal bíráltam, hogy magakellető, üresfejű, nincs saját témája, a rák az áruja satöbbi. Azért ugrott akkorát. Alappal bírállak téged is. Nem én lopok, nem én szelfizgetek fél napokat, nem én rohadtam el a hivatali stréberkedésben, nem én vagyok terméketlen, nem nekem nincsen emberem, életem.

Én az aljasságot nem tűröm. Ha ez zavar, akkor ne kattints ide és/vagy ne publikálj nyilvánosan ilyen fitogtatásokat és velem vetélkedéseket. Ne sunyiskodj, ne papolj. Hagyd abba az életem lopását, vedd le az innen szedett megfogalmazásokat, ne pont azt csináld, amiket én (csak kamuként), és ne célozgass rám minden kurva posztodban a Lendvai Eszter meg a Naomeblack (serial slut) meg a Nagy Ágnes és a Gumiszoba lelkes helyeslése közepette.

Ed soha nem hallott rólad, semmi köze hozzád.

*

Önillegetés turbó.

Ha nem élvezi, akkor ő nem ész nélkül edz (kinek szól vajon a “ne”, kit akar így kioktatni?) és tervhez ragaszkodik, ami egy tudatos célhoz vezeti. Milyen siker? Amit nem csináltál meg a késői észbekapásod óta (két éve), azt már nem fogod, mert lusta vagy, és utálsz edzeni, csak a kifele mutatott kép érdekel.

viccesek a régebbi fejeid, a négyéves képek, az az elképesztő állkapocs, az a szerencsétlenkedés.

és: futás, jaj, de rákapcsoltunk erre is, bizonygatjuk… ha béna és alig fut, akkor ASZTMA (pár hete HILLSPRINT volt) és BEMELEGÍTÉS.

szakadunk, Villő, toljad csak, dúsított szempillákkal fetrengsz, fotózkodsz, és odaírod, hogy a DAQUINI (csak nem?) színe megy a matrachoz, befosok. oda kell írni!

az megvan, hogy “Emi” nem lájkolta a croptopodat? és az egész vergődést, szexiskedést meg guruszereped öt meg tizenegy lájkért nyomod, akik fele olyan, hogy nem érdekled, de a nagy szövetséggel engem akar basztatni? és tényleg meg akartad vásárolni egy “nagyvonalú ajánlattal” a gnómot? aki menekülne a házasságából? ez tart titeket össze, hogy engem basztattok és velem rivalizáltok? QUEEN, :DDDDDDD

te mihez értesz? mit értél el sportban, belső harmóniában, táplálkozással, bármiben? kinek vetítesz?

Ed… NINCSENEK SZAVAK Ed nem ismer téged, a nevedet se hallotta. “Ed”-et én neveztem Ednek, irodalmilag! ennyire nincs saját élmény? nem vagy már 13 éves!

*

ezt a zagyva bullshitet vagy háromszor elsütötte Bocsi Viki. miért? mert ő nem fut, viszont IMÁD kinyilatkoztatni. 

mutatom mellette, mekkora és hogyan áll egy csípő

a csont szögének semmi köze a csípőre hízáshoz, Bocsi Viki pedig nem ért a futáshoz és máshoz sem, egyszerűen azért kajálják,, mert az “utálok futni” nyavalygók igényét kiszolgálja

a másik ilyen kontentjének torz ábrája mellé odatettem az anatómiát: hol van a medence (kb. másfélszereésére nagyítva felnyomta a hasüregbe), mekkora, hogyan illeszkedik és áll egy női combcsont (ez nem látszik kívülről), képtelenül elrajzolta Dr. Szöszi

amúgy ez a sunyi dezinformáció nemcsak futásról lebeszélésre való, hanem megnyugtatja a széles csípőjű elhízottakat, hogy a csont miatt olyanok

 

 

*

jaj, de nagyon szép ez, persze a vitathatatlanul szép! PNÉ ezt a mű ZL meg aljadék kommentelők kapcsán írja:

Évuka! nekem nincsen bajom semmilyen beavatkozással, nem is szidtam sose. még a torzítóakat sem. nekem a képmutatással van bajom. nem érted, mitől lett pánikrohamod, ölelgetteted magad, “gyengeség”, a közismert összefüggésre: lidocain-mellékhatás (pánikroham) figyelmeztető kommentet törlöd és támadásnak gondolod. Szentesi Éva a friss, még irritált ajaktöltése alá odaírja, hogy szülei miatt ilyen a szája, ez genetika. miért kell hazudni? kit néztek ti hülyének? vagy ne beszélj róla, vagy ha igen, akkor ne kenegess.

tök vicces ehhez képest a februári Schobert Norbi-ellenes kirohanás. nekik az kell elfogadás meg neszóljbele örve alatt, hogy Mérő Verát ne szólják meg a pornós önreprezentáció + feminizmus elegye miatt, a többieknek meg az “én menő vagyok úgy is, hogy elhízok, senki nem teheti szóvá”. Péterfyék olyan életvitelt népszerűsítenek az éttermi menőzéssel, szakácskönyvvel meg a borozással, a nemedzéssel, ami miatt rengeteg erőforrásból romos állapotban vannak, és egy képmutató verkliben papolnak elvekről. kinézni ki kell, azt elvárja a nép, PNÉ is lövi a kínszelfiket, semmi jelentés, apropó, csak dicsérteti magát, nincs ő ezzel rendben. ebből lesznek a kétségbeesett plasztikák, szájtöltögetések, majd letagadás (Szentesi)

én megelőztem a koromat, és nemcsak leszartam, ki mit vár el, és kigyúrtam magam, de bíráltam is, miről szól a body positivity, miért visszaélés és hogyan buzdítja a hízást és inaktivitást. borzalmasan káros a testtémát így politikaivá tenni.

általában a témához: engem feminista nők kikezdtek, dagadt kifogáskeresők rugóztak rajtam Antoni Ritától Révész Liliánáig, tolongtak oda alázni. a felszínen: jaj, dehogy zavarja őt a “fogyásom” (de kinek van arra ideje…!), csak ne kövérszégyenítsek, valójában: szégyelljem magam, menjek a helyemre, hogy mindezt 3 gyerekes egyedülállóként. mert ők lusták és ezért baszogattak. én hiúság nélkül, erőmegélésként és nőfelszabadító céllal edzettem, három gyerek, satöbbi, és soha nem tettem ki hazug képeket meg pózoltam, és a body positivity aljas kövérségmentegetését és életminőségrombolását bíráltam (nem személyeket). erre odajött PG is (nemismerősként) és PNÉ (ő enyhébben) a facebookomra baszogatni, willendorfi vénuszozni. látjuk, mi lett ebből: alkoholisták, híznak, minden betegségük van, rettegnek az öregségtől. NE DŐLJ BE AZ ÁLSZENT TILALMAIKNAK, A TEST FONTOS!

e posztban PNÉ besunnyogja a köztudatba, hogy fel van töltve a szája, amivel nincsen baj, előfordul, de azért el kell kenni, mert presztízsvesztés. a követőitek, a követőszám foglyai vagytok, mindig is szerepet játszottatok, és nincs menekvés. a közeletekben nem szabad kimondani az igazat.jellemző, hogy az “ellenzéki” női facebookos nőtömegnek ők az idoljai

és ahogy a nagy szövetségesek, Gumiszoba és Villő a saját testét prezentálja, szakadunk rajta. azt a nárcizmust és bizonygatást, közben engem gyaláznak, mindezt nulla edzéssel…

*

tanácsad, de kinek, és milyen alapon? olyan testből, amilyet rajzolni is nehéz. semmi erő, semmi ügyesség, semmi izom. és megint csupa üzengetés, az egész instagram dühös tiltakozás ellenem, ócsárlása annak, amiket itt kifigyelgetett. Villő, mi értelme ennek? előbb hozd már rendbe magad, beteg vagy, puha vagy. ha te ilyeneket ennél, nem így néznél ki!

 

blogol

Gyönyörű hölgyek fotótechnikája. Parókában. Van ilyen, hogy elteltek az évek, de ugye a bal oldalon álló nő dühödt tirádákat írt, hogy ő mennyivel jobban néz ki nálam. SZELFIKKEL NE KÍNLÓDJ, MERT NEVETSÉGESSÉ VÁLSZ.

“fekete lakáskiadás”, itt valaki megint irigy. egy rászoruló anya lakik nyomott bérért a lakásban. minden lakó ilyen volt. ráadásul hazudik. Angéla nem tudja, adózom-e. Az adózásomra az alábbi szabályok vonatkoznak:

*

Attól a legidegesebbek, hogy kirakom, miket írogattak és írnak most is. Hogy ezek megvannak, és ők járatódnak le. Ők nem foglalkoznak velem. Picikét az újblog-2021 és a támogatás zavarja az irigységét meg a kíváncsiságát:

Lucita, “a Labrisz ökle”, aki elemezget engem és szerinte prolizok (mert nem érdeklik a posztjaim) és kövér kislány voltam, aki mindenkivel lefeküdt. Valamiért azt írja, ő nem ő. De ő ő:

és álságosan odaírja, hogy ne legyen testszégyenítés…

Hogy miért taglalnak, gyűlölnek ennyire? Ez egy panoptikum, nézzetek pár képet, miknek örülnek, hogyan élnek azok, akik ezeket lájkolgatják. Bütykös lábak, műköröm előbb, mint fogrendberakás, kisvárosi kínlódás, facebookfüggés, macskák. Ez is rendben, de minek jön akkor intelligens blogra?

Gyűlölnek, mert olyanokat mondok, tőlük függetlenül is, de nekik is, amit nem bírnak elviselni. És mindig bandázva, egymásra kontrázva. Neki mi baja, na, mi?:

https://www.facebook.com/photo?fbid=3590467121026622&set=ecnf.100001901097989

egy idő után már csak azt láttam, hogy ketoketoketo, lustatehéntehéntehén

*

Nagy Ágnes kilométeres e-maileket ír. A fél regényemet összehozta, mert van egy vegyiháború karakter, nagyon nehéz őt ábrázolni, nem találom a szavait. A jelleme szép része egy fiatalkori barátnőmből, a másik része, a végleges elromlás után ilyen mondatokból lesz:

Én, veled ellentétben, dolgozom, nem lejmolom a pénzt s ennek megfelelően nem fűtetlen lakás vagy lukas gatya jut a gyerekeimnek. a szerk. megj. autista informatikus férje pénzeli, akit gyűlöl

a férjed becses nevát lejáratva, kitiltva a Kulin Éva fészes profilod alatt a nyúlfarknyi bemutatkozásodban is az áll, “sOportolok”. Nyelvi igényesség, amiért idén pénzt is kérsz, de nem olvasod vissza, amit magadról írsz.

Ő nem rivalizál:

én két kisgyerekkel érek be annyi idő alatt, mint te teljes erőből futva. Elhiszem, hogy fájhatott, nekem nemcsak részvételi érmeim vannak 😀 

a blogod egy ugar, ahová halni se jár a lélek-max röhögni, szánakozni. Név szerint szinte félmaroknyi ember sem véd meg, s most hirtelen százak olvasnak…ja, az én hajam meg zőőőd.

nem hiszem el, hogy sokáig kibírja melletted akárki is, HA van valakid.

mondjuk ez téged valamiért nagyon-nagyon érdekel. pedig 1. utálsz, 2. nem ismersz, 3. a valakimet zárt, jelszavas posztból túrta ki valaki.

de akim van, az neki “Pocak Tóni”, utánatúr, kiszáradt libákkal vihog a szépséges szerelmemen, és rögtön elkezd a férjéről meg szörfös pasikról dicsekedni

megszólította a parton egy izmos pasi:

Minden egyes alkalommal, mikor ezt csinálod, olvasók mennek el, úgyhogy nem én “kapok a pofámba”. Egyikünk sem fél tőled. Nem tiltottuk miattad sem a fő emilünket, hisz most is ideokadtál, sem az instánkat.

hát mert nekem mutogatjátok a nyomi életeteket, velem rivalizáltok, azért. de még át is külditek kifotózva, ha nem nézném. ÉVEKIG kussoltam arról, mit műveltek nyilvános helyeken

a csodás Villő:

És polgári névvel szólok be ott, ahol azt megteszem, nem huszadik álnévvel.

És erre büszke vagy, te kullancs. Közben Olive Saward és más neveken több tucat zaklató e-mailt írtál, majd visszatörleszkedtél a sporttémában.

Nincs egy képernyőmentésem se rólad, mert nem vagy több a hajszálnál a levesben. Gerletojást reggelizek minden nap, 😛 Te félsz és mérgelődsz, mert Lucita blogján nem tudod tiltani és átírni a kommenteket.

Ha az olvasóid igazán segíteni akarnának, Csernusra kalapoznának elsősorban, nem a félregépelt, nárci szövegekre.

Én soha nem írtam rólad valótlant, sehol. (!!!!4!!!!!!!!!!!!!!! a szerk.) És itt a jónindulatom (SIC! és nagyon beszédes sic) irányodba, ezt is jól jegyezd meg.

pl. ez sem valótlan:

Bár mit is várjunk attól, aki a saját sarjait is bedobja a busz alá, kiteszi az iskolai ügyeiket, kölcsönkéri a fiókját hogy tovább geciskedjen azzal, aki kitiltja…Rabenmutter.

Mondom, figyelj, s sárgulj. Az életemre, a szabadságomra, a gyerekeimre, akik nem kerületi, hanem világviszonylatban kiemelkedőek, művészek, sportolók. Lehet hogy még a férjről is lesz kép. Nézheted őket, kocsányon lóg szemekkel. Tudod, hogy többen rámírtak és kérdezték, hol az a lógó has, miről beszélsz?

ööö

Éppolyan vicces, mikor a gagyi síelős képedet felteszed Villő Mont Blanc-os téli vakációja mellé, komolyan azt hinné az ember, direkt szívatod magad ilyenkor, hisz nem javadra ordít a különbség.

mondjuk azt nem tudom, hogy lehet megmagyarázni, hogy amint síelek, hirtelen előveszi Villő is a rongyrázós síeléseit, ki kell pakolni, hogy ő jobb! Ágnes is jobb, sőt, mindenki jobb:

Láttam közben az exed feleségéről képet,

vajon hol, hogy, kitől? hol nézegetik pont őt? miért? azonnal rászálltak, a szerelmünk legelején:

arra a szoborszerű szépségre születni kell.

és milyen boldogok! nekem meg ilyen hasam volt (mint most a tiéd), és mégis engem csókolgatott és nekem írta az eksztatikus leveleket. sőt, ő kérte, hogy fotózzanak le

Ha egy VW Golfot tuningolnak, lesz belőle egy Audi A3, első pillantásra, vagy ha hunyorítasz, de soha nem egy Aston Martin. Amint azt a fotót megláttam, megértettem a Nagy Életmódváltásod és mindent, amit évek óta csinálsz, mindhiába. Belőled olyan nőt plasztikai sebész sem fog faragni…

Rég otthagytam a pöcegödröt, amit te blognak hívsz.

de azért minden egyes fejlécképpel, sportbeszámolóval, új témával képben vagy

Mostanra egy kiborg lettél. A diétádban a szíved fogyott el először, azóta sem nőtt vissza. És hogy még a kiskorú gyerekeidre sem vagy tekintettel abban, hogy ez a bullying meg amit rólad találnak majd évek után a neten, az rájuk milyen hatással lesz, az valami elképesztő.

engem tesz felelőssé azért, amit ők csinálnak

S bizony, miközben a transzok biológiáját firtatod, az milyen már, hogy egy nagypapakorú pasastól esel véletlen teherbe, az aztán a biológia csúcsa. Fújfúj szivárvány meg gender, de hogy valaki ilyen idősen milyen difik mentén kezd bele családba, azt ugye fedje néma csend és hagymaszag.
 
Jánost gyalázza, ennyire övön aluli. pedig, Ágnes: férfi és nő megszereti egymást, lélek, szellem, test összeolvad, ennyi. értem, hogy miért nem érted. ha meddőségi kezelésre jártunk volna, esetleg érteném, miről beszélsz, de védekezés mellett lettem terhes Julival
 
minden korosztályból és nációból vannak barátaim, okos, több nyelven beszélő, életigenlő emberek, nem Stockholm-szindrómás csápolók. Tőled, aki nem olyan volt, és most szándékosan nem az ellenségeid említem, mind elszelelt. Isolde, aritareal, borderlány, Nitta, cinke…a sort folytatni lehet a végtelenségig. Aki maradt, az mérgezett lelkű, mint te és tök mindegy, hogy mellette Nobel-díjas-e a szakmájában. Nem felejtem el, mikor egyikük azt hitte, te írtad az Eszméletet.
 
Bárki, aki elment, azért én vagyok a felelős, nyilván. Mintha én akartam volna őket a köztelembe, nem fordítva.
 
A gyerekeid még kamaszkorban sincsenek, csak várj. (ööööö, de, mindhárom) Én nem írtam semmi olyat rólad, ami nincs a blogodon.
 
Szentesi is csak csokorba szedte amit TE írtál róla, évek alatt. Aztán meggyanúsítod, hogy ő teszi tönkre az olvasottságod. Vállald már a felelősséget, 45 éves leszel lassan.
 
miért, nem szabad Szentesitől írni? Szentesinek Angéla küldte át, hergelte bele. bánja is már
 
én nem az őrület sötét lukába tartok, hanem a másik irányba.
 
de én már megőrültem rég, már 2015-ben ilyeneket irkáltatok, akkor most hogy?
 
(Villő) SOHA ne írta le magát sportcsodának meg soha nem nézett le mást mintha olimpikon lenne.
 
hát mivel lófaszt nem tud, se jógázni, se tornát, se futni, se súlyt emelni, állandóan leáll, semmi nem következetes, csak a hashtagek. gyenge, hiú, csak a ruhák érdeklik és puha. ennek ellenére hashtagművészete az alábbi irányba bontakozott ki, és ezt mind nekem üzeni, hozzám képest képzeli el. mit írna, ha dicsekedne is?
 
 
 
Soha nem írt olyan szemenszedett hazugságot, mint te, hogy végtelenségig szálkás. Az soha nem voltál. Stallone a Rocky-ban, Travolta táncos filmjei, vagy ha idősebb nő akkor Sigourney Weaver és Linda Hamilton a Terminátorból, akik leszálkásodtak. Direkt nem sportolókat írtam és nemcsak fiatalokat.
egy negyvenes, háromgyerekes, fullamatőr irodalmárt világsztárokhoz hasonlít.
mutatnám, miről beszéltem, mi az, ahol leáll a ciklus (persze kinek mi), mert ez az, amit nem bírtak szó nélkül hagyni:

2015. július

2015. november

Korábban a lábam volt a legkevésbé formálható testrészem.

vajon Ágnes miről beszél, amikor a testéről beszél?
 
Nem, az élet rendjét nem te szabod meg. Ami neked a rend, az nekem nem lesz az, te az Atlanti óceán túlpartján kiabáló, tehetetlen kis csótány vagy, aki semmi tiszteletet nem érdemel most már.
 
Mikor Szentesi kitette a bully-dat, na az ott, az volt a többszáz ember, aki megírta a tutit. Mindnek az elmebaj jutott rólad eszébe.
 
elit társaság, önállóan, kritikusan, csokiszív
 
Bizony, továbbra is gáz, hogy igény mozgalmat nyitsz és minden pontosvesszőt kijavítasz másoknál, de a saját bemutatkozó (!) szövegedben hiba marad. Meg amikor dühödten csapkodsz és minden sorban van elütés, az egy kórkép.
 
vagy csak sokat írok?
 
Amit Szentesivel csináltál, azért másfél évet is kaphattál volna ebben az országban.
 
ööö, nem, ott sem. ő egy közszereplő, rinya meg rák mögé bújik, egy kavarós és kártékony, tehetségtelen liba.
 
Ott vannak azok a lábak, amik neked soha nem lesznek, igaz, te csak futoGATSZ. Belecsapsz ebbe-abba, a feszes étrendet nem tudod tartani három évig voltam 50 g ch alatti full ketó, amíg megcsináltam a formám. te próbáltad meg és te nem bírtad… ezért kitalálod, hogy egész életedben egyoldalúan fogsz táplálkozni, aztán mikor nem tudod betartani, telihold lesz a fejed, mikor visszafogyod, akkor meg csoffadt.
 
fú, a fejet ne kezdjük el, sírni fogsz
 
160 centis nő, sosem lesz ilyen lábam, ajjj!
 
 
És most fuss, bele a vakvilágba és hidalj le-ami nem akrobatika, egy ötéves gyerek lemegy hídba. Meg minden, ami női torna, lefeszített lábfejjel szép, amit nálad nagyítóval sem lehet látni, te nagy olimpikon.
 
hát ha még dicsekedne is Villő, a hashtagművész! egymást nyalják, megvásárolják, lekötelezik, használják
 
Korábban ezt írta a sunyi dög:
most már nem szép a teljesítményem és nem néz ki úgy a testem, ahogy…. de Villőé igen!
 
Mondd, hogy lehetek olyan, mint te? ez a fordulat tőlem lopás Az erdő szélén lakó, ez nagyon zavarja fidesznek néha az önkormányzati lakás miatt benyalizó jézusom romlott lelkű elme elmének lelke, aki éjjel itt az nappal csattogtatja a billentyűt és akinek a szemétségeiből  és hazugságaiból egész repertoárja van, a mai napig, saját weboldalon.
 
Gondold meg jól, Éva, milyen nyomot hagysz magadról a neten és hogyan kezded az új évet. A döntés a te kezedben van.
 
aztakkurva
 
Igen, én mentem először a blogodra és kötöttem beléd. De ezt már százszor visszaadtad. Te jöttél be a postaládámba. Mikor ÉVEKIG nem szóltam semmit, te említettél minden 3., 13., 33. bejegyzésedben.
 
dehogynem, ott mocskoltál, ahol tudtál, mint légy a szarra, a Gumiszobán
 
Mert érezted nálam az erőt és mert kurvára unatkozol, ha nincs hepaj az életedben.
 
éreztem, éreztem, még a szépségedet és a nyakadat csodáltam, ez van
 
Írtam én rólad valótlant? Hogy kurva vagy? nem, azt a Lucita írta, de még az is egyenesebb, te csak vájkálva-fennkölten elemezgetted a férjemet, halottaimat, jelen és összes kapcsolatomat
 
Mocskoltam a férjed? Annyit írtam róla, hogy súlyos issue-ja van annak, aki hatvan évesen akar új életet kezdeni. Felelőtlen.
 
igen, mocskoltad, szégyelld magad
 
Ott van két fotó, azzal gazdálkodj, gyerünk, tedd be azokat és írd alá hogy lóg a hasam meg kövér vagyok. Ahol a tengert nézem, az a fekete sort XS-es. 😛
 
ez aztán! :DDDD
 
Megeszed a halászlevelet, lerakod a gyerekeket, aztán a vízszintes lambada után még ki sem hűlt a lepedő, mész a netre és osztod a népet, mint a cséphadaró.
 
nem olvassa a blogot, “lambada” – iit súlyos szexuális trauma van, ahogy erről ír
 
Senkit nem érdekelnél, ha tudnál valóban jó szövegeket gyártani, aminek 80%-a nem redditen való csámcsogás.
 
több tucat nő rág, liheg, lohol utánam Angélánál, te is köztük vagy, és egymást nyaljátok. bütykök, gyűlölködés, magány, macskák, hájak, elképesztő tárgyi környezet, facebookfüggés és hihetetlen arrogancia
 
Engem egy ember sem ismer személyesen, nem tudjátok, milyen vagyok. Téged olyanok hagytak ott csapatosul, akik többször találkoztak veled és tiszteltek. Lásd amit Kovács Csilla írt ma. Eltaszítottad magadtól a joviális, jóindulatú, értelmes és mély embereket.
 
és nem szakad rá az ég. mintha nem dönthetném el én, kit akarok a közelembe. manipulátorokat és ostoba, irigy, aljas libákat nem. rájuk is szóltam
 
Velem ilyen soha nem történt.
 
tán mert nincs blogod, senkit nem érdekelsz, mégis ott rikácsolsz mindenhol
 
Ezt kéne irigyelni? Neked minden kompenzáció. Fiatalon egy bántalmazó kapcsolatban voltál. Mikor összeszedted magad, egy viszonyra futotta, neked az a nagyszerelem, pár hónap.
 
elemezd már ki…! iszom a szavaidat, te csodanő. a házasságomat kihagytad, pedig az volt a leghosszabb kapcsolatom. a legviccesebb, hogy a bezzeganyát te szétpanaszkodtad a kulturális különbségek, a gyötrelmes szex, az elhidegülés, az abuzív férjed miatt
 
Fogalmad sincs, mik ezek az érzések igazából, nem tudsz szeretni, mert abból is csak az egód fontos, nem a másik. És mikor ezt észreveszi az illető, siet haza !!!!!!!!! a szoborszerű szépséghez, azt a kurva aki te soha nem voltál és leszel. Mint ahogy újságírói díjat, felkéréseket, igazi könyvet sem tudtál kiadni, olyat, amit a Magvető kiadó jegyez. Mert attól, hogy valamit újranyomnak, nem biztos, hogy igényes, ezen az alapon az 50 szürke árnyalata vagy Bartos Erika lenne az irodalom csúcsa.
 
meg kellett volna keresni a Magvetőt a ketogén étrenddel, én mondom…
 
És azokat a waldorfosokat, akik kedvesek voltak hozzád, akik segítettek meg a gyerekeid egyáltalán oda jártak és kaptak közösségi értékeket, szintén százszor sárba tiportad írásaiddal.
 
jézusom. loholtak utánam a nagyseggű, képmutató tönkölyzabálók. viszolygok az egésztől. te Ágnes, a waldorfba befizetsz, aztán csókolom, semmi közöm ezekhez a horgoló pótcselekvőkhöz
 
Nem tudsz örülni, hogy más ajándékot kap a blogtalidon, pedig az nagyon jó, hogy túlnőtt rajtad. Erre lehettél volna a legbüszkébb, de nem, te ellenalkimistaként ebből az aranybólis hamut csináltál.
 
aztakkurva, a jóság parancsa, hogy baalek legyek, és a fakók tündökölhessenek a BLOGOm születésnapján. de én hygatam, pont hogy hagytam, az volt a hiba! erre lehettem volna a legböüszkébb, hogy maguknak kapartak a tereimben, az én teljesítményembe, közösségembe beleülve, azt szétkotkodácsolva, nélkülem és a tájékoztatásom nélkül szervezett a sötétsárga Barna Zsuzsanna (aki eljött egy randinkra, és a jelenlétemben bűvölte Tamást, befostunk azok) csakazolvassa-bulikat! és nem értette, ezzel mi a gond, majd elindította a méltán híres Nőszintént, hülye liba
 
 
 
Ha tényleg olvasók százai, sőt ezrei fizetnek, de érdekli ez is! akkor simán kifizeted a perköltséget és élsz, mint Marci Hevesen, nem igaz?
 
hát persze, de milyen perköltség?
 
ahányszor úgy írsz a sportról, mintha te találtad volna fel…előbb futottam maratont, mint te, de tök mindegy, ki fut. Csak cikket az írjon, aki beleteszi magát, nem aki az utolsó harmadban érkezik be.
 
utolsó harmadot innen másolja ki, realistán írtam, hogy a nagy versenyeken az utolós harmad elején vagyok, viszont én egy lépést nem gyalogoltam, és nem a futás a fő sportom, meg a férjem se tart el, ugye
 
Neked milyen helyezésed van, akár kisebb versenyen? Hol? Hol van Kiss edző, már nem kell a “külső kontroll”?
 
dagadt amerikaiak funrun kétszázas mezőnyében 5 km-en korosztályos hatodik hely… ne vicceljél, Ágnes. soha nem voltam kis vetrsenyen amúgy, együtt futok a Garami Katalinnal meg a  Bogdán Virággal
 
Miért is utáltak ki mindenhonnan, ahol a hamvas izmos lányokat nézegetted?
 
??? ezt ti találtáto ki, csak mert Arrogáncs DanyCsillát kiröhögtem, és terjesztitek rólam, nagyon felelősen a gyerekeim iránt meg minden
 
Amit meg a külsőmről írsz: nézd meg a box jump fotómat az instán. Ott a “lógó” csöcsöm és hasam. 😀
 
tényleg, na
 
Az egy előnytelen fotóm. És tedd mellé a tied, a zsiráfleggingses ugrásod a teraszon, mint a föl-földobott kalbász, úgy nézel ki. Én állom a két kép egymás mellé tételét.
 
parancsolj, mondjuk nekem látszik a derekam is, és tónusos vagyok, illetve a képem kedves és van üzenete a formamutogatáson túl, ami neked a rögeszméd. az enyém is előnytelen amúgy. tudod, valahogy senki, de senki nem áll kézen és nem áll be fürdőruhában telibe kamera elé, csak #nofilter agyonsmink meg sejtelmeskedés. egyszer meséld majd el, miért kell eltorzult arccal ugrani, mi a nehéz ebben!
 
 
Meg az előnyösöket is, a wonderwoman szerkósat, kék felsőben és piros sortban, és az a kép nem 4 éves, mint a te legjobb formád.
 
bárcsak olyan lehetnék, mint te! nem kéne nyakat mosni soha többé
az én legszarabb formám is jobb, mint te egész életedben. ilyenkor árulják el, mennyire irigyek
 
Ezért nem veszed már fel a Daquiinit. Utólag persze megmagyarázod, hogy az mind izom, aztán meg az a szöveg, hogy a kezdeti zsírtalan állapotot nem tudod fenntartani. Na, ez az igazság, csak kimondtad.
 
a nulla zsírszázalékú Nagy Ágnes! ki dönt a testéről? én. miért ne venném, vehetném fel?
 
Ez a jó benned, néha megírod azért az igazságot, felfeslik.
 
Hogy a gyereked nem megy be témazárót írni. úha, húha! Hogy falcolással zsarolod az olvasóid. was? dtk ellen volt akció, vissza is vett a hülye liba. Hogy jogtalanul csücsülsz az önkormányzati lakásban, mert van saját tulajdonú is. Hogy más mellét, férjét, házasságát kívánod.
 
nincs saját tulajdonú lakásom, és nem szociális a bérleményem, nincs feltétele. válni, a néma közönyből és baszogatásból kimenekülni, intellektuálisan és jómódban élni, hozzám rohanni öt hét után, Svábhegyre költözni Tamás akart
 
Apropó, ha tényleg a te pasidat linkelték be Lucita blogjára…én nyilvánosan nem írok semmit, nincs dolgom idegenekkel, de nem véletlen akad be neked a pocak. Futtasd még egy kicsit. 🙂
 
ez szép. rászálltok most? soha életedben szóba nem állt veled százzal szarabb kinézet se, ne viccelj.
 
Passzé a blogod, lejárt a warholi negyedórád már rég. Évek óta nincs értékelhető teljesítményed, a blog, amit te nem olvasol, ugye. csak két könyv, százötven cikk meg elkötelezett olvasók meg sport meg szerelem bulvárból vett gyalázkodás és dietetikussal együtt megírt könyv, aminek sorait magad sem tudod betartani. nincs dietetikus, a könyvet én írtam, orvos lektorálta, robbanó siker, nem kell irigykedni, Ágnes
 
Én soha nem megyek utánad, nem küldök a gyerekednek levelet.
 
??????
 
A Bécsi Egyetem germanisztika-anglisztika-kommunikáció szakára jártam, úgyhogy eredetiben olvastam Nobel-díjas könyveket (Toni Morrison, Elfriede Jelinek) mikor a blogod kósza ötlet sem volt még. A Magvető kiadótól van olyan könyvünk, ami 35 Ft-ba került annó, nem tőled tanulok én irodalmat, aki sOportol, bármi légyen is az és pontatlanul idéz Rilkétől. Rajongtam, hát túlzás az, de eleinte voltak jó írásaid, aztán rájöttem, hogy azok is bírálatok voltak, más emberek kapcsolatainak meglesése után, csak akkor még volt annyi eszed, hogy nem írtad ki a nevüket, weboldalukat, nem mentél utánuk. És miután leírod n+1 szövegedben, hogy a nők helyzete szar, a házasság csapda, a férfiak szemetek, lealacsonyodsz szeretővé, ráadásul olyan szituba, ahol a férfi került monopol helyzetbe.
 
nincs Nobel-díjas könyv, író (életmű) kapja
miért is érdekel ennyire az én szerelmi életem téged? felemelő volt amúgy, ja, mert nekem a szív a fontos, nem a kispolgári státusz
 
Semmivel sem vagy különb a kertvárosi feleségeknél, meg ahogy nőknek mész neki, a kritikus újságírás álcája alatt, egy tollvonással húztad át a jó írásaid is, annyira volt valódi, mint a tojáspor. Ezért mentek el az emberek és nem a sunyik, buták, kavarósak, hanem a csalódottak, mélyérzésűek.
 
…nem döntheted el magadról, mi a siker. Annak van fokmérője. Vannak futóversenyek, súlyemelő-bajnokságok, fitnesz, aerobik, irodalmi versenyek, Pulitzer. 5 éve senki rangos ember nem ad neked elismerést vagy akár szabadúszó munkát. Akik fizetnek, azok meg ugyanaz a közönség, mint Szentesi olvasótábora. 
 
hát igen, nekem Pulitzer, Magvető, Nobel és futóbajnokság van kiszabva, neked meg egy lkurva dobozra ugrás
 
…nem irigylem a pénzed és az olvasóidat, hidd el.
 
elhiszem, elhiszem… :DDDDDDDD ésnem is foglalkoztat, ahogy a sportom, szexuális életem, férjem, gyerekeim se!
 
Mint írtam, atkamentes ágyneműtől a DVD visszapörgetőig minden eladható és ezzel semmi bajom nincs.
 
de hát egy szar, amit írok, nincs értékelhető teljesítményem, redditen csámcsogok 80 százalékban és csótány vagyok!
 
De azt nem hiszem el neked, hogy százak utálnak engem. Egyre több szem nyílik fel és azért mentél le védett írogatásba, mert most már félsz a perektől. Ugyanezért lettél nagyliberális-nagyvilágiból hirtelen fidesznyik, ott az önkormányzati lakásod, ahol Pokorni az úr, helyezkedni kell, mert ha valaki beperel, meg akarod tartani. Azt is úgy állítod be, mint valami érdemet, mintha mindenkinek jutna budai lakás az erdő szélén, holott csak rohadt nagy szerencséd van.
 
nem irigy
 
valaki kirakta a pasidat a cuki potrohával
 
gratulálunk, valakinek fáj a hastéma
 
Apropó, lábakról miért nem beszélsz? Mert az a gyenge pontod. És zsiráfos legggings-ben csapatod. Ezen röhögtünk Villővel is, a zsiráf a gepárd áldozata. Telitalálat! 😀
 

A közúti balesetnek sokkal nagyobb az esélye, mint tengerbe fúlásnak, ebben is csak Fortuna játszott a kezedre.

Orgazmusod van egy öregemberrel, egy szeretővel, egy Pocak Tónival és más testét gyalázod. Hát izé…legalább magadnak bevallhatod, hogy neked se a Bredpityuval a Trójából van orgazmusod.

de nagyon képzelődsz te az én orgazmusomról! itt valami lesz. bevallom, de azért mégis úgy érzem magam, mint akit mézesbödönbe ejtettek, és főleg nem az orgazmus miatt

Villőtől egyszer megkérdeztem, mi ez az engesztelhetetlen gyűlölet. Kiderült, egyszer találkoztatok, akkor is megvárattad a légyott miatt. Ha ennyire terhes volt már akkor, miért akartál vele találkozni, miért nem mondtad meg neki, hogy köszi, ne segíts? Valami hibádzik itt is.

szerelmesek voltunk, nem bírtuk abbahagyni a csókolózást

Én ki vagyok? Egy kedves, szerény nő. !!!!!!!! Az a fajta, akihez mindenki gyereke szívesen jön, jönnének a tieid is mert a karaokétól kezdve a palacsintáig, mély beszélgetésig minden itt van és mosolygok, nem úgy ülök itt az asztalnál a kirakóssal, mint aki citromba harapott. Én az vagyok, aki rászoruló, válófélben lévő nők gyerekére ingyen vigyáz, hogy lediplomázzon és meg tudjon állni a lábán a férje nélkül. Az is vagyok, aki rengeteg bezzeganyának segített privát, elküldtem az egyik rászorulónak a csatos hordozóm, csak a postaköltség volt 37 dollár. Én az vagyok, aki a Covid idején felolvasó pénteket tart a gyerekeknek, hogy a szülők dolgozzanak és éjjel hozom be a saját munkám emiatt. És kettő is van, egy a szívnek, egy a pénztárcának (munka), egyik sem irodai és csicskás. Én az vagyok, aki januárban úszik egy mérföldet mellben és utána együtt bőg a lányával, aki megérti Szabó Magda Abigéljának utolsó fejezetét. Én az vagyok, aki autentikus indiai kaja és bor felett röhög a Harvard-diplomás férjével. Én az vagyok, akit múltkor a tengerparti futás közben egy szőke (nem pocakos, nem hatvanas) szörfös srác szólított le.

hogy elvesztetted a pénztárcádat? erről forgattak egy filmet, hogy az elhízott nőket kik és miért:

https://www.imdb.com/title/tt1403214/

Az én életmódváltásom nem egy domb felcsipegetése volt, hanem egy K2 megmászása. És büszke vagyok arra, ahol vagyok. Én apámat túléltem, senki nem tud már bántalmazni, a szavaid lepattannak de nem hagytam szó nélkül, az én pofámba többé büntetlenül senki nem csap, még egy kis csótány sem.

szépek a képzavaraid, de én nagy vagyok, és leutánoztad azt, hogy ha piszkálsz, kapsz a rút pofádra. Ágnes! csúnya vagy, képmutató és irigy, ezen kívül rámszálltál a tyúkóllal együtt

Guminak nagy kegyesen beültél az autójába, bíróságra cígölted volna a gyerekét. ez is hogy volt, Gumiszoba:

A valóság: nálunk vendégeskedtek, háromfia és Angéla, aludtak, ettek, maga ajánlotta tanúnak a fiát, akire épp én vigyáztam, és aki csodált a kiállásomért, mert megtámadtak a fogason:

Veriférje, aki tortát sütött neked, kapott a pofájába szintén az elektromos autója miatt

ebből egy szó sem igaz, soha Verit nem bántottam, senki autója nem érdekel, ez is ilyen aljas ráfogás, amúgy semmi közötök. más jellegű és a férjjel kapcsolatos volt a konfliktus

Te nem naiv voltál, hanem hálátlan. És kegyetlen. Soha nem felejtem, ahogy egy éhező olvasód kifakadására egy étteremből oltogattad le nagy kegyesen.

jött zsarolni, miért írok a ketogénről, mert ő éhezik, énmeg kiröhögtem, mert azért ez már turbóirigység

Oké, te hány idegen nyelven tudsz Nobel-díjas ÍRÓT olvasni? Missz Igény. 

Guglizd ki, hány bukósisak-hiányra jut hány tengerbefúlás. Mákod volt.

a filigrán exolvasót is lemalacozod.

mutatom

Aki téged szépnek tart, az nem A kategóriás pasas, bocsesz.

téged persze…

Egy volt, aki 3 hónapra kihasznált, de sok éves házasság után egy újdonságot lehet szépnek látni, holott csak _más_, ez volt a varázsod.

kihasznált… Ágnes. én kölcsönös szerelemből élek, szeretek, ez megvan?

persze hogy más vagyok, okos, kedves és nagyvonalú, élet van bennem

Bikinis képed meg? Félárnyékban, homorítva, hátulról jövő fénnyel.

ezt így megmutatnám:

Mikor te karácsonyi ájtatos szöveget raktál fel a blogra, közben meg mocskolódtál, én a Mexikói-öböl partján rozéztam barátokkal, családdal. Sárkányt eregettünk, strandröpiztünk. Ott a kép az instámon, nézd meg: én mezítláb futok a tengeri homokban tíz kiliket, míg te a dzsindás és omladozó falak közt mindig VISSZAnézve masírozol egy olyan ezüst kabátban, ami utánamdobva sem kéne.

de nem ám. ilyenkor mindig elárulod magad, Ánes. faszságokat belemagyarázni kabátba, hátranézésbe, annyira erőltetett. miért ne omladozhatna egy művészies fotón egy fal? Áder Jánosnak jó a fal.

Nekem nem kötelességem az életemről, orgazmusomról mesélni, értjük! :DDDD de ki kért erre? a férjemről meg majd lesz fotó, esetleg. De nem akkor, amikor te mondod, hanem majd mikor én úgy gondolom.

hoppá:

Mindenféle rendű-rangú emberek szövetkeztek, hogy együtt lenyomjanak, mert meguntak. Nem kell, hogy szeressék egymást. Az ellentéteket félretették mert elegük lett belőled egyszer és mindenkorra.

…a filigrán exolvasót is lemalacozod. (…) Eszter ezeken a képeken sem zsírdisznó és beteges, ahogy a zsírszázalékuk alapján kategorizálsz embereket, mikor neked sem Adoniszok jutottak. Vagy Bredpityu. :DDD De nem is baj. ha téged szépnek lát valaki, őt is tudja.

Szédületes, amit csinálsz, lényegében azt szeretnéd hogy én szeresselek, igazat adjak neked, szövetségesed legyek olyan emberek ellen, akik nekem soha nem ártottak, felszólítasz szinte, hogy irigyeljelek. ????? nem kell téged felszólítani. önként foglalkozol velem évek óta a baromfiakkal napi szinten, én meg szétszopatlak Kicsit gondolkodj, ha fordítva lenne és én jönnék utánad ilyen kétségbeesve-mocskolódva, mit gondolnál rólam. 

nem vagy blogger, nem érdekelsz senkit, soha nem én mentem utánad. belém kötöttél, ádáz vagy, kapsz a pofádra, megmondtam

Az XS-es sort sima Champion márka, otthon is kapható, próbáld fel, már he feljebb jut combközépnél. 😀 Azt meg te is tudod, hogy 26-27 perces 5 kiliket nem lehet lógó hassal lefutni, ha voltál futóversenyen. Oh wait, addigra, mire beérsz, azok lezuhanyoznak. 😀 Előre szólok, ultrára készülök, úgyhogy ha le akarnál caplatni egyet és utána megtalálod valahol az eredményem, nem téged “utánoztalak”.

perszepersze, ideális futóalkat vagy. én nem caplattam, én végigfutottam minden versenyem a magam szintje szerint, de görcsös kifele rivalizálás nincs bennem. valószínűleg ennyit bír, kér, szeret a testem

Éva, én még egy napot nem szánok már rád, most is azért válaszolgattam, hogy lásd, én nem félek tőled.

*

Breaking!!négy! VILLŐ BIKINIBEN!!! Életszerű.
NAGY ÁGNES BIKINIBEN ÉS ÚSZÓGUMIBAN! Ezek fikázták az én testemet…

*

A csúnyácska leszbi harsányqueen, Pintér Melinda Luca, akit amúgy nem ismerek, de figyelget, beállt csaholni a tömegbe, gyűlölködni, falccal szégyeníteni májusban.

Én ezt tegnap felfedeztem, és megválaszoltam.

Na, őrjöngés van, “fogyásom”, könyvem figyelgetése. Időközben mégis van pasim, pedig, ugye, a behazudott pasimmal voltam Gyenesdiáson Gumiszoba szerint. HONNAN TUDJÁK, HOGY VAN PASIM? Neki viszont nincs nőiessége, az a hajó elment, kedves Luca, amikor parazitának nevezted a magzatot:

Egy mosolyért odaadtam magam bárkinek… És jelentéktelen vagyok.

Én soha nem proliztam, a fogalmat nem ismerem, nem is kell, ti buták és aljasok vagytok simán. Jaja, tönkrementem, micsoda szar élet, tudjuk! :DDDD Egy jó taknői vagy demenspelenkázó állásra vágyom, meg mufurc, felnőni képtelen, lusta gyerekre. De leszbiséggel turnézni, magzatot leparazitázni is menő!

Micsoda nő!

Ez a nagyon eredeti asszony, aki nem bírta elviselni a hidamat, sportosat játszik. Ésbazmeg, van pofája odaírni, hogy az idő igaz:

*

lógó csöcsű, csúf arcú, hájas hátú nők figyelgettek, elemezgettek nagy fölényesen, gyalázták a sportteljesítményemet, aminek a töredékére nem képesek. ez a nő fikázta a testemet, meg írta, hogy nem jön rám a Daquini…

annyira szomorú, amikor valakinek ennyi ideje jut hazug és melós önreprezentációkra, magamutogatásra. Villő kínjában és unalmában a szexualitásról agyal életidegen mondatokban, ő FLUID. se férfi, se nő, ez egy SPEKTRUM, a csöcsmutogatás meg a rózsaszín, túlbonyolított csak-koszos-ne legyen edzőcuccok is beleférnek. fotózgat, szexiskedik, van ideje. én a kilencedik kilométernek vágok neki épp mínusz kettőben, sárban, sötétben.

ezeket utálom a legjobban, akik agenderek meg kísérleteznek az identitásokkal, meg fluidok, mert ők semmit nem vállalnak, csak magukra tesznek egy figyelemfelkeltő címkét. és ez mindig jóléti kamu. sajnos, én az alapokat sem, ám pont azért nem, mert van életem, gyerekem, egy gyönyörű férfival kefélek. egyszerűen, ahogy az isten megteremtette. nincs szükségem különlegeskedésre. és ha valaha is átéltél volna hasonlót, nem lennél ilyen kétségbeesett

a hajam miatt is bántott. az övé:

az irigyei. az életmód utolér…

az a száj… ööö.

Ezek az emberek, akik odameg vissza vannak, hogy mennyit főznek, milyen jól élnek, boroznak, és de vicces elhízni, 2018-ban odarongyoltak a fb profilomra engem vicceskedve kioktatni, hogy willendorfi Vénusz a szép és ők igenis dagadtak. Úgy, hogy nem voltak ismerőseim.

*

Ha ez ekkora dráma ez, ennyire kell hazudni, és “lebukás” van, akkor valamit nagyon elbasztatok. Miért nem lehet az, ami nálunk volt, és ami miatt Lőrinc is megúszta a csalódást, hogy eleve metaforikus, elemelt, jelképekkel teli világban nevelkedik a gyerek, és akkor nem fog faggatni, hogy “de igaziból feltámadt?” meg “hogy tojik a nyuszi tojást?”. Az irodalomba nevelt gyerekek értik, hogy van hétköznapi regiszter, meg van a varázslat. Csak hát aki materialista vagy nem-irodalmi vagy tébén nő fel a gyereke, annak a karácsony is kereskedelmi kamu.

mmm… egész bizsergek. az a vicces ebben, hogy még nagy séfnek is képzeli magát, mert LILA a bazsaikom. ha Zsolt instrukcióit követed, és megsütöd az illatos pina pitét (ez nem paródia!), meg a többit (ember nem eszik ennyi lisztet, naponta pite, ráadásul szexhez hasonlítva, blöeee), alapanyagok nagyjából: vaj, cukor, fehér liszt, hús, némi gyümölcs, zöldség csak íznek, aztán elheversz, olvasgatod a nagy felismeréseket meg a vágyaid tudatosítását, akkor garantáltan senki nem akar szexelni veled többé a büdös életben.

nyííí, love brand… az  olcsó hergelés, álszentség, butaság és influenszerré kurvulás honlapja.

___

*

kettőt szült, de örökbe fogad (beelőzve meddőeket…), mert CSOK. jól jött volna az a harmadik gyerek, de sajnos, most épp nem felelnek meg az albérlet miatt, de a ház meglett volna, csak hát nincs. jó, ha kibújik a szög a zsákból, ki mire használja az örökbefogadást.

garantálja

közben Violetta eltűnt a képekről

Gumiszoba: “szegény Kozma Szilárd volt az első áldozat”, tényleg, Villő nekik írt kommentjei, olcsó és aljas gúnyolódás, őt nem bántották, mégis addig ugrált, míg ő is nem érezhette magát áldozatnak, azokhoz mit szólna a kedves munkáltató?

*

meg sportolj és élj egészségesen! böjtölj, és ne igyál! :DDD

*

kifogyhatatlan. kiírja a homlokára, hogy zaba, parádézás, önillegetés, mások dolgozzanak helyette, csóróság mint ethosz – a legjobb esetben is gagyi nosztalgia. SEMMI másoknak segítés, saját teljesítmény, ész, bátorság, meló

annyira ciki szegény, ahogy eladja magát és a követőszámát. milyen érzés így használva lanni?

nincs feltöltve a szája, nincs. hát mondja!

akiből az ösztogén kimegy, annak nem ilyen a szája, ez teljesen mű, és nem is ilyen volt. és a homloka is természetellenesen sima, Mérő Veráé is. nincs ezzel baj, legalább hazudni nem kéne. vagy olyan követők előtt parádézni, akik erre vetik rá magukat.

*

a másik, amitől hányok: az erőltetett poliamoria kirakva cikkekbe, facebookba, politikai ügyként pántlikázva, elnyomottsági témaként, “láthatóság”. propagandiszikus tartalom a szabadnem blogon. a POLIAMORIÁról úgy beszélnek, mintha feltalálták volna a rák ellenszerét. és ugye természetesség, könnyedség mindenek felett! előfeltételezés, hogy mindenki őket nézi, hát nyilván. lehetne láthatósági mellényben nyalni egmást közterületen, esetleg. tényleg, annyira hevesen ez érdekel mindenkit. ostoba libák.

nyilván megjelenik a szemünk előtt három sudár, ifjú, videoklipszerűen nő, de attól tartok, a valóság sokkal szomorúbb

a szexualitás semmilyen jelszó alatt nem való közterületre, mutogatva. legalábbis önazonos, őszinte, a dolgokat a helyén kezelő ember ilyet nem csinál. és nem lesz abból politika, hogy vannak, akik nem tudnak megbékélni vele, a helyén kezelni, és ezért kényszeresen ezzel foglalkoznak

*

felnőtt nők egymás közt. és: szavazz Szentesi sütijére a versenyben! aki, lám, odahagyta a nagy egészségesélet-gluténmentes-edzős énjét, mert ennyire komoly, most SZAKÁCSKÖNYV

ilyen nincs, vagy van? fujj, hogy nem szégyellitek magatokat!

a magasrangú kormánytisztviselő szabadidejében szétfröccsenő hájmellel, áldús hajjal és szarrá bjutifilterezve tekereg kicsit, hogy lássa a szerelmem, akire rávetette magát, ja és mindez EGYÜTTMŰKÖDÉS, AMIRE FELKÉRTÉK :DDDDDD és #csakazkoppintja hashtag a legalsó!!!

update, 2021. febr. 4. ma rólam is csináltak bjutifilterrel egy szelfit. nulla utómunka. mit ne mondjak, gyönyörű vagyok…

a nap, amikor az igen szerény képességű Mérő Vera lájkolja azt, hogy én agyhalott véglény vagyok, akinek az anyja picsáját

Ne legyen félreértés: Mérő Vera engem nemigen bántott, mondjuk kicsit odarohant vihogni és fontoskodni, amikor Szentesi Éva pörgette a képmutató, aljas, önsajnáltató hisztijét, mert mindig oda kell menni lihegni, ahol sokan vannak, de akkor engem sokkal közelebbi, bizalmas ismerős is elárult. Ezeknek mind az a bajuk, hogy nem elég jók abban, amit csinálnak, és nem szereti őket önmagukért senki, ezért jókislánykodnak, lihegnek, bizonygatnak, bandáznak együtt. Az odarohanók, a kommentelgetők. Aztán rákezdik, hogy bully meg gyűlölködés. Azért ilyen álszentek, mert szoronganak, hogy tehetségtelenek, mint ahogy azok is.

Na de Mérő Vera megtestesít mindent, amit meggyűlöltem az álszent progersszióban. A hüppögést, a fontoskodást, a szakzsargon blöfföt, az igazodást, hogy ki mit szól, az önszenttéavatást, a moralizálást és a rossz mondatokat, a saját gondolat hiányát. A szolgai felmondását a dogmáknak, a következetlenséget, az ólszerű hangulatot. El nem ismerné, hogy a saját ki érdekköre, haverjai, dogmái nevében gondolkodik a világról, ő az elvont Jót tetstesíti meg és “edukál”, meg erkölcsi díjakat osztogat föntről: “szuper”, “kalaplengetés”, “ezért érdemes volt kinyitni az internetet”, a következő poszt egy lincslehetőség azoknak, akiknek az ilyen (előzőleg részletezett) kontent elég jó (és azokk mindig kaphatóak lincselésre, és elég sokan vannak). Ebben utazik, hogy ráugraszt embereket egyetlen személyre, majd azok behergelik egymást, aztán kipakolja, hogy ő de szép, de karcsú, meg ha ő tárgyiasítja a tetsét, az oké, majd ír egy a szó veszélyes fegyver, bánjunk vele óvatosan álszent posztot.

Miért kéne ennek örülni, drukkolni? Miért az a jó ember, aki ott pletyózik idegen emberekről?

És a személyeskedés. Van is hozzá kinézet:

*

megint gepárd! :DDD csak szólni kell.

ha úgyis innen veszed, mit csinálj, akkor, helló, Villő, holnap JÓGÁZZ! meg írj valamit a buddhizmusról, vagy mi, hindu-, hogy te annyira spiri vagy ám, hogy nem azt lesed, ki hogy él, hol nyaral és nem a drága cuccok érdekelnek. ez szuper kontent lenne!

én rongyokban, betegen, eladósodva, műtétből lábadozva, láncdohányosan is menőbb volnék, mert én magamnak találtam ki a dolgaimat. mert szabad vagyok. mert leszarom a strébereket.

majd jelezd, ha ilyesmi a testösszetételed.

és várjuk a nem nyújtózkodós, nem trükköző, nettó fotót is!

*

Itt kiderül, hogy pont neki vannak ilyen “jaj, most választanom kell” áltisk csicska rajongói:

Az én olvasóimnak nem kell választaniuk, hanem eleve nem olvassák azt, ami szar és demagóg és önös. Illetve akik igen, azok itt 2016 körül már végképp belefáradtak a kicsit is elemeltebb szövegekbe, vagy megsértődtek, hogy nekik se hagytam, hogy manipuláljanak, irigykedjenek meg ájtatoskodjanak a sportolásommal kapcsolatban. A helyzetet nem én éleztem olyanná, hogy vagy neki vagy nekem hiszel, de így van. És nem is én loptam le másvalakinek a blogját, üzenetét, kiállását, körét, gesztusait. Nyilván ha ott puncsolsz, ne gyere a közelembe, de csak azért, mert utálom a típust. Itt nincs puncsolás.

*

Önmagában az is epic, amikor hatalmas hisztit gyártanak abból, hogy főznek, de a legviccesebb az, aki minden teljesítmény nélkül kiáll embereket oktatgatni. Villőnek megtetszett a sportmozgalmam. És nehogy már rám hallgassanak! Le is szól. Borzasztóan szeretne ő lenni az, aki megmondja másoknak, mit egyenek, hogy eddzenek. Hatalmaskodni. Dől is a 15 meg 23 lájk. Itt jegyzem meg, hogy a faddietozás a dagadtlobbi szövege, gyűlölnek mindent, ami erőfeszítés Fingós kaják és ijesztő bazsalygás.

*

Nincs is szebb, mint a mikor transznemű ócsárol meleg férfit langyos egyetértő közegben. Kurva bátor vagy!

A következővel együtt külön vicces. Pár hetes ez is:

*

És még mindig les, rám célozgat! Villő, Villő, ki nem lát át rajtad? “2021-ben a nőalázás, testszégyenítés nem oké…” 2020 van, aranyom. SZENNYBLOG!!!

2020-ban neki is oké. Vanmelle, vandereka, nemrönkcombok. (Amúgy azóta az, hogy ő gepárd, eltűnt.) Másod sincs, Villő, csak melled. Ezért akarsz engem alázni.

*

Ez állati vicces, ahogy szemen köpi magát. Próbálta ő is finanszíroztatni a blogját még nemrég, csak hát… A másik, hogy mennyire meg akarná mondani, más mit viseljen el. Itt most elárulok valamit. Azt viseled el, amit a legsajátabb érdeked, jó érzésed szerint el akarsz. Nincs ilyen, hogy el kell viselned. Elv, törvény, szokás sincs. Mindenkinek a saját döntése.

Ezt így köpte ki a net gyomra.

*

Pirner Alma hírlevele. Milyen unalmas és lusta vagyok én! Ööö, Alma, a fétismentes, kinkymentes és bonyolításmentes szex, vagyis a vanilla nem azt jelenti, hogy bruttó 12 perc a kúrás, csak azt, hogy őszinte, eredeti formában is élvezetes, és net helyett inkább csináljuk, sőt, nincs szükség műkörömre, rafinált fehérneműre sem. Miért? Mert őszinte emberek között zajlik, és ők nem rusnyák. A szép test, az nagyon vonzó, és egymást szeretik. Megint kifele igazodás, bonyolítás, pénzért módszer, tekintélyelv, mindezt egy hanyatló szépség monetarizálja, aki a már becsicskult nők legmélyebb félelmeivel (hogy elhagyják, hogy elhízott, hogy nem elég izgalmas, hogy a személyisége nem számít, hogy örökké gésaként kell viselkednie, hogy nem úgy szexel, ahogy kell) szórakozik kapzsin. Ez a fajta párkapcsolat-szerelgetés a tükörképe a csajozóművész-képzőknek. Vagyis, a nőknek a már meglévő monogám párkapcsolatot kell rafkózni, a férfiaknak meg új és új trófeákat vadászni, csókzárással, számzárással.

őt érdekli a szexuális életem. Haha!

na, a túloldalról is.  LAKATLAN SZIGETEN CSAJOZÁS, jó lesz!

*

nem hiszed el, elkezdte copyrightozni a 13 lájkos (abból egy a Lendvai Eszter…) fos posztjait. mert zavarja, hogy kiröhögik. és mert kapott egy pofont, hogy az én blogom szövegeit ne írogassa már ki saját kontentként. na, azóta Villő kopirájt.

miért, miért jó neked, ha ennyire lihegő strébernek, utánzónak és röhejesnek tűnsz?

késeket fotóz és rám célozgat. a fenti képen twostrokethunder (Vecsey Tamás rendőrhadnagy) betagelése azért is elképesztő, mert ez az ember feljelentett engem egykori munkaadója hatáskörébe tartozó (budaörsi) kapitányságon, és sikerült akkorákat hazudni, hogy engem gyanúsítottá tettek, de igen hamar, egy félórás beszélgetés után megszüntették gyanúsítotti státusomat. a jogász úr nem tudta úgy rendezgetni a “bizonyítékokat” és annyit hazudni, hogy megálljon a “zaklatás”. Villőnél erre utalva van célzás a bosszúra, a becsicskult Tamás meg lájkolja. bár kisebb gondja is nagyobb ennél. ó, Tamás, hitted volna itt a karjaimban epedezve, fortissimós érzelmi levelek százait írogatva, a pénzemen méregdrága helyeken zabálva, mámorban, hogy 2020-ra odáig süllyedsz, hogy primitív, gyűlölködő, méylen lenézett, “csufipofa” libákkal együtt fogsz engem mocskolni – csak mert te hazudtál? otthon is, magadnak is, nekem is. velem vitetted el a balhét, hogy ne derüljön ki: te árultad el a családodat, te okoztad a fájdalmat, és nem én akaszkodtam rád.

Villő tehát a betageléssel azzal a férfival próbál látványcsevegni, aki engem az élete szerelmének nevezett, rajongva és spirituálisan imádott, és akit kinézett magának és irigyelt tőlem. a gyilkos eszközök poszt para, világos mentálisválság-tünet, egyben a killbillem koppintása, de miért nem vagyok meglepve.

*

Soha nem terepfutottál, te liba, még síkon se futottál, mert hiú és lusta vagy, órákat szelfizel, szinte nem is edzel. Mint ahogy a te szinteden és érdemeiddel sabbatical sincs, ez is vetítés, hanem KIRÚGTAK. Nálam olvastad az elmúlt hetekben, hogy terepfutás (sose hívtam annak, csak mióta megnéztem, mennyi itt a szint, és ez bizony az), rögtön te is hillsprintelsz (SPRINT, bazmeg! biztos, nulla edzésmúlttal) a lapályon, ahol élsz…

Ej, de futni kezdtünk most meg. ROTFL. hesteg önazonosság. kérdezte valaki, mitől lett a sokáig dundi, ezt hisztisen védő, femi-testpozitív, “az egészség nem súlyfüggő” Villő ekkkora sportlédi hirtelen, mi több, mindannyiunknak, akik a homályban bolyongunk, a tanítója és fáklyája. hát úgy, hogy miután ő és Angéla (Gumiszoba) rikácsolva és gonoszul évekig ágáltak a sportolásom ellen, nem bírták elviselni, nyilvános kommentekben ócsároltk és célozgattak hol itt, hol ott, az én videóm alatt, szemétkedve, irigyen, írtam nekik egy (közös) e-mailt, hogy sajnos nem olyan az életmódjuk és a testük, hogy engem e téren bírálhassanak, és talán a saját testükkel lenne dolguk. na, erre rákapcsoltak. így lett Gumiszoba hirtelen olyan, aki mindig is le tudott menni hídba, spárgába, ezért görkorcsolyázik (már kétszer volt, SIKLÓREPÜLÉSHEZ hasonlítja…), ezért fetreng a fűben “félmaraton után” az én versenyem másnapján (hazudott, mert nem fut, 21 km-t biciklizett…, de még a póz is koppintás), Villő meg kitartóan edz, de legalábbis fotókat pakol fel, mert erőszakoltan fogyni akar.

 

na és lettek is olyan kontentek, szirmavesztett tulipán a csokorban mint lájfsztájl (micsoda metafora!) gyönyörű asszony ügyesen elhever, behazudja a FÉLMARATONT, tényleg sárgultam az irigységtől. ezeket ő menőnek tartja, és rám célozgat hashtagekben:

Lassan elérnek az én 2014-emig. most a sport a menő, de főleg a ruhavásárlás és -mutogatás. e majmolás hevében már Angéla is Villőtől kapott Daquïniben takarítja a budit. mindezt nekem üzenve #nemketo #éljenaszénhidrát hashategkkel, nyilvános posztokban mutogatják.

olykor persze Villő hetekre elhever, de mindezt sticktotheplan hashtaggel teszi, a legkisebb zavar nélkül basztatja a nála jobbat, aki szerinte nem elég tervszerű. Villő, a stréberek se nem eredményesek, se sokra nem viszik. akik sokra viszik, és még jól is érzik magukat közben, azok az életörömdús és szenvedélyes emberek, nem a savanyúak.

ja, van még: kiröhögtem: sick to the plan, esetleg non stick pan. ez a liba annyira autista, hogy erre rendelt leragadáselleni serpenyőket Koreából. nem tudok olyat írni, hogy két nap-hét múlva ne azzal a szóval ivsekedjenek valahol

amúgy én bármit csinálok, de tényleg, kétszer felemelem a lábam, vagy bringázok egy kilométert, ha épp kedvem van, én már márványból vagyok. eddzen öngyötrően, lihegve az, aki szarul néz ki. meg aki egész életében nem tette. senki nem hiszi el neked, hogy élvezed. azt meg főleg nem, hogy eredménye van. csak a mutogatás.

*

aranybánya volt az elmúlt pár nap:

a segghülye, aljas hazudozó lájkolgatja Villőt. na, vajon hogy találnak ezek egymásra? nyilván a műveltség vagy a lakóhely a közös nevező, vagy talán régi barátnők. ja, nem. azért lájkolják egymást, amiért én a Lendvai Eszter riválisát, az exe új csaját nem, sőt, el is küldtem a francba: mert nekik a közös ellenség ellen kavarni mámorító. amúgy hogy a picsába lehet, hogy évekig basztatnak csak azért, mert kiröhögöm őket, az erőlködős, fotókat szerkesztgető, látszatkeltő szart, amit ők az életüknek neveznek?

a negyedművelt Ágoston László, az önimádó faszkalap letahóz:

Angéla öt perc alatt érkezik és ott pörög, pedig ő ugye nem foglalkozik velem… heteDIK, amint meglátta, hogy kiírtam hogy kilencedik éve írom a blogomat (nyolc és fél évesen), abban a pillanatban neki is kell, hat év és egy napos korban…

ami külön vicces: a se nem tehetséges, se nem szép, se nem autonóm, llenben könnyen csicskítható nők nagy nyelvcsapások után visszahúzták a szájukba a nyelvüket, elirigyelték innen a szabadságot, szerelmet, sportot, leszarást, autonómiát; ellenem gyűlölethadjáratot indítottak, és most a legjobban azt élvezik, hogy azzal szenvelegnek a nyilvánosságban, hogy ők az áldozatok és én vagyok a zaklató.

Ez ő. Nincsenek szavak!:

A vátesz, amint gondoktól redőzve megszólal. Ököllel, azt mondja.

Önérdekű, mártírkodó hatalmaskodás, “bolhából elefánt” gyűlölködő közösség alapítása, szítása. Netes lincselések. A magyar feminizmus transzhüppögésbe fojtása. Extrém kövérség és durva perverziók enablerkedése. Értelmes életűek, sportolók kipécézése és lejáratása. Barátnők giccses szemétkönyveinek irodalomként promózása. A magam részéről örülök, hogy mozgalmi éveim véget értek.

*

hm, finom kis hájragya a felpolcolt csöcs mellett.

egyetlenegy realisztikus, tárgyilagos képe nincs, csak ezek az erőlködések. semmi forma, semmi tónus, csúnya fogak, pufók fej hosszítva, az a nagyon rikka, akinek ronda a szeme, az aljasság kiült az arcára. mindene puha és gyenge. de a felszépített-pózos fotóban meg bennehagy egy ekkora vizuális bakit.

két év nagyon komoly, éltanulósan bizonygatott edzése után nem néz ki sehogy. engem vagy szánalmasan lemajmol, vagy dörgedelmeket ont az utammal kapcsolatban, mintha lenen kompetenciája, vagy bárki az ő tanácsait kérte volna. miközben nemrég dagadtan tolta, hogy az egészség nem súlyfüggő. tőlem vette a sporthoz a motivációt és nekem bizonygat…

*

Azt hiszem, nem írtam még le a nárcisztikus szót. Nem éreztem pontosnak, találónak.

Ez az. Nagy adag unatkozó hatalmaskodással.

ismeretlen: ugyanolyan csoporttag, mint a többiek, csak rámutatott, hogy meztelen a király

Kommentek

*

mondjuk úgy is nézel ki. a pofázás senkit nem érdekel, a meghatott vegánkodás sem, a zavaros bűvszavak, célkitűzések, beígért “valami készül” (eddig semmi…)

a sportot üzenő, izmos, fürge, ügyes, boldog, egészséges test a lényeg, a többi duma.

menj el DEXA-ra, Desdemona, de elég az InBody is, majd rájössz, miről beszélek

mi meg azt tartjuk szomorúnak, ahogy te kinézel, miközben a szakértőt játszod

Villő, a sport öröm, nem erőlködés meg fogadkozás. az én blogomon így lógni, aki állítólag gonosz meg bukott vagyok, hát, ez igencsak leleplez téged. még a daquïnit is itt kívántad meg, te márkalengető liba.

a többi itt

*

milyen jó érzés is a fröccsöntött hősnőség

igazából senkit nem érdekel, mit csináltok

összefutottak a konditeremben, és most kő kövön nem marad (asszem, erre mondják, hogy “nincsenek szavak”)

veri a tamtamot, talán egy nap ő is menő lesz ettől

mindenki mindenhol bármihez ÉRZELMILEG viszonyul

aki nem a facebookon kiabál álló nap, hanem értelmesen próbál élni, az nem látja, nem tudja, tudatlan, homokba dugja:

a liftben is beszél. beszélni kell, nem szabad abbahagyni!

csak hangosan gondolkodik, Vera, a mindenható majd elintézi:

Hát persze, hogy a férje kis tanítványát promózza sunyin. Hányok ezeknek az embereknek az érdekkapcsolataitól, hamisságától, minőségtagadásától, pénzéhségétől.

*

Dear Sir!

Izát, aki 2014 óta rengeteg fogadkozás, edzegetés ellenére legalább 20 kilót hízott és semmiben nem javult, gyógyult, csak néhány szőrszálát kilézereztette, Egészséghős díjra jelölték. Így működik a szponzoros egészségkontent-gyár és érdekfonódás Magyarországon.

A semmiipar bajnoka. Levelet ír a szőrnek, és neki belegázolt a PCOS a nőiességébe. Meddő, elkeseredett nők nézegetik az oldalát. Telnek az évek. Csak felelősséget ne kelljen vállalni! Kész vagyok mára:

amúgy nem ő lett, volt médiaképesebb, erősebb érdekű semmiárus.

*

*

Azért itt szépen kirajzolódik, mire használják Mérő Vera hergelt ügyeit, oldalát. viccesek a válaszai.


*

mondjuk neked is szuperül sikerül az életed ezen elvek mellett, de meg is érdemled.

Barok Eszterre (többen kérdezték, vele mi volt) én nem azért haragszom, mert mindig a legkisebb közös nevezőt keresi, amikor elvekről ír, egyébként csak giccset és álspirit, és szintén koppintó, hanem mert egy olyan komment alatt, amelyben Villő név szerint gyalázott engem és a házasságomat (még kövér korában), így reagált. nem szedte le, nem szólt rá erre a szörnyre, és vihorászott, hogy őt bezzeg kívánták. miközben lihegve irigyelték az adonisztestű csávómat a libakörben. kiemeltem a lényeget.

“szeretetkapcsolat rangsorolása”, értsd, az állat nem ember. mindezt a Nem, a kutyád nem a gyereked c. poszt alatt. komolyan, nem hiszem el, hogy valaki ennyire sötét legyen.

kívánom, hogy legyen sok macskátok!

*

intelligensen elmondja a valid nő, aki pasit hamisít

*

hátööö, Angéla, neked nem a zaklatás, a nők elleni erőszak a bajod, az tuti.

hanem az irigység. fel tudnál robbanni… a saját élethiányodtól, az eredetiség-deficittől, attól.

sokszor leszek én megidézve a “gumikönyvben”, de minden ilyen megy a kiadónak is azonnal.

és ezeken a képeken ki van?

Erzsébet-kilátó, de értettük
*

a kommentemmel

*

Orbán a hibás, hogy neki nem jött be a karrier és forró lett a talaj. A pasik meg a patriarchátus, hogy nem bír boldog lenni. A kötelező olvasmányok abban, hogy ő nem olvasta őket. Általános iskolás kötelező olvasmányokon nem tudott túlvergődni ez a pompás intellektus, nem érti, miről szólnak, soha nem szánt rájuk időt, nem is érdekli, de osztja azt nagy gőgösen, aki műveltebb. Meg mindenről okoskodik, ja, és ő író. Unta a grundot. Neki az Abigél a maga holokauszthazugságával, A két Lotti (nem a magyar irodalom része, és férfi írta, továbbá férfi fordította)… mennyit ért a világból, vagy – pedagógusként – a tantervek, tananyag céljáról, kritériumairól az, aki a pöttyös könyvet meg a nemzeti próza klasszikusait képes egymás mellé rakni?

*

onnan lészen eljövendő ítélni. de ő tényleg így képzeli, hogy ül egy székben, és hallomásból meg benyomásokból tudja mindenki életét.

*

ő ezeket átlátja, és semmi rosszindulat, felületesség nincsen benne. felnevelte a tévézombikat, őrjöngött velük 10000 órát. feminizmussal basztatta a fiait üvöltözve, merarencer. “Azért én mégsem szülnék”, írta ki a netre pár nappal a fia halála után, mert mit csinál az ember a legmélyebb gyászban? hát a neten keménykedik. elbaszott jó pár milliót hülyeségekre, és nem ért semmihez, de nagyon felelős anya. és most majd megmondja az emberi értékrend csúcsán, kitől kéne elvenni a gyerekét.

*

na de ki érti, hogy miért került elő pont most a Hétköznapi hímsovinizmus (amelyet eleve ezen a blogon látott még 2013-ban)?

*

gumis tabudöntögetés. nem biztos, hogy kell. nem blogkönyv. NEM blogkönyv. nem BLOGKÖNYV!!!

*

a meleg szarig a szuperjófej szupercuki önkormányzatnak (vajon kije ki neki ott? de neki Weöres Sándorról is ELSŐ KÉZBŐL VAN INFÓJA). “gondoskodva van”, nem folyik vér a JÓGAMATRACOKON.

direkt provokálnak, miközben tudják, hogy a nemváltásnak nevezett hazugságot nem veszi be a magyar gyomor. ne is vegye.

felnőtt emberek ezeken az olcsó fontoskodásokon hogy nem látnak át?

nem ciki, ha ezektől iszonyodsz, és nem vagy gyűlölködő, mondjuk ha az irodalmi ízlésed nem tiltja, fel is olvashatod a gyerekednek, semmi baja nem lesz, mert ez akkora blődség. senki nem hiszi el, hogy nemet lehet váltani. ilyen csak a mesében van, ahogy beszélő állatok is. amúgy a szarvas meg az őz különböző fajok.

*

A mese nem szabad, és főleg nem tesz szabaddá (édesistenem, tudja, honnan idéz?), hanem a legkötöttebb, kifejezetten rugalmatlan elemekből viszonylagos szabadsággal kombinálható, archaikus műfaj. Nincs olyan, hogy két királyfi összeházasodik. Kövér királylány sincs, és tolószékes sárkányölő se. Ettől még Dúró Dóra mohósága és témafelhasználása undorító. De az ideológia ráerőltetése az irodalomra se szép. Mindenesetre amióta nem gondolkodom vagy-vagy oldalakban, én a kenetteljes, jóemberkedő, lájkéhes Mérő Vera láttán nagyobbat öklendezem. Ahogy mindent bulldogként szorít, és kisajtolja bármiből a legtöbb hatásvadászatot…

*

kövér vagy, és neked sincs kedved edzeni? harcolj a BODY POSITIVITY ZÁSZLAJA alatt, és küldj pénzt!

*

erre: cuki, felrobban (a mém hamis amúgy)

*

tapsvihar

*

fontos, hogy ne legyél demagóg

edukál

*

Hummel Zsolt, aki maga is pénzért árul szexuluis szolgáltatást,  nyíltan tolja a prostitúciólobbit, és szerinte egyesek ribancoznak.

Én megvetem azt, aki képes hatalmi helyzetből (ha megfizeti, akkor neki jár a szex mint szolgáltatás) kihasználni egy másik embert, és azt is megvetem, aki eladja magát és érdekből szexel. Megítéljük, meg bizony, csak közben látjuk a kontextust.

Amúgy nem értem, mit kéne látnom a képen.

Ha nem kívánnak, akkor nincs szex. És ennyi. Tudjuk, ki és miért akar szebb partnert és csak neki élvezetes szexuális magatartásokat kiélvezni, ez maga a patriarchátus, és ilyenbe magára adó ember nem megy bele.

Legyél vonzó, ébressz vágyat, vagy csinálj kedvet a kikötözéshez, az análhoz, és akkor lesz szex meg olyan szex. Ha ellenérdekelt vagy, mert te tovább szeretnéd meg még, meg szebbet, meg te fizettél érte, ő meg pénzt akarja és legyen már vége, és rusnyának lát, az gáz.

tiszta szeretettel van jelen

*

Úgy tűnt néha, csak néhányan értjük a jelenség förtelmes álságosságát és patologikus voltát, a többiek szerint dehiszőisedz, ő egy szép nő.

Mintha ez volna a kérdés.

*

Azért az már a valami! (A boltocska egy mega-dobozáruház.)

Írja valaki, akinek nem sikerült egy nyelvet se megtanulnia ötven év alatt elfogadhatóan, volt ő valaha (protekcióval, de mégis) lakásotthon-vezető és tanítónő, valamint tehetségesnek, művési hajlamokkal megáldottnak prezentálja magát. De erre tényleg mit lehet mondani? Arcpálma.

*

szekesztőségünk. de szeretne valaki fontos lenni, ahh!

ti megőrültetek? nem néztek rá erre, hogy mennyire nevetséges? és az én jogvédett képeimet használjátok?

*

Jéjzus, közben neki nagyon fáj az én értelmiségi létem, íróságom.

Julianna, nem az a ciki, hogy valaki taknő 50 évesen, hanem hogy ehhez képest olyanra acsarog, aki valódi értelmiségi, és az ő ismertsége, díjai, gesztusai kellettek volna neki, ezért őt lemajmolta, aztán belebukott. Én mondjuk nem kívánnék ilyen gyászos sodródást a lányomnak se huszon-, se ötvenévesen. Aki képzett, akinek van választása, az nem megy taknőnek, mert ez egy szar meló. Angéla nem csak taknő, hanem még így is folyton kibasszák mindenhonnan, ami nem véletlen. Egyébként mindannyian tudjuk, kiket vigasztalgatnak így, én még olyat nem hallottam, hogy “hidd el, nem kínos, hogy feltaláló/egyetemi tanár/Nobel-díjas író vagy!”, vö. “igenis lehetsz csinos kövéren is”. Ja és azzal vagizik, hogy mennyi követője van, ő író meg könyve lesz meg folyton dicsekszik valamivel, engem ekéz, aki valóban írásból élek, közben betanítatlan munkája van sok éve, de azért az én zsebemben kotorász. ez a vicces. ja és amikor szarban volt, simán elfogadott nagyobb összegeket, hogy aztán két évig ne adja meg. és már akkor is (míg nem adta meg) mószerolt, ellenem szervezkedett.

*

te figyelj, Angéla. amellett, hogy a Jánosnak ötvennyolcezer volt a nyugdíja, mert alig volt állásban életében, és annak a harmada az özvegyi nyugdíj, és az sem jár a végtelenségig, ebből tartanám énel a három gyerekem?? nyolc éve?… de emellett te mit irigyelsz, te, aki épp reggel hattól tízig baszod a rezet a saját állításod szerint?? hogy van neked pofád bárkit bármiért mószerolni, aki három gyerekkel özvegy? bárki zsebében túrni? író vagyok, ez a szakmám, ezt tanultam. ez fáj?

és játssza, hogy nem ismer. hát, Angéla, te a rajongóm voltál. A blogszületésnapokon pörögtél, az összes barátod innen került ki, írogattatok egymásnak meg nekem, százhúsz e-mailben csodáltál, jöttél, a teraszomon pasiztál, itt aludtál három gyerekeddel, jaj, de jó, mekkora inspiráció vagyok. Aztán leutánoztad a blogomat, összeintrikáltál a szerelmemmel ellenem, és mocskolsz és üzengetsz. Gáz vagy, Angéla, sunyi és buta klón, és ordít rólad az irigység.

miközben téged valóban a hentes férjed tartott el, míg élt, 2018-ig. mint azt okosan kiírtad a blogodra.

amikor itt voltál, amikor kajáltunk, neked járt a szemed. és én, a naiv, amikor a sokadik szarodvban voltál, megtoltalak pénzzel. 75 ezer forinttal, amit két évbe tellett visszafizetni. hogy aztán évekig az én anyagi helyzetemet taglald sunyin, vadidegenekkel. a méltósága romokban!

(a másik szép húzás, ahogy talpnyalóként, sunyin Libri-könyveket reklámoz, természetesen ócska lektűröket)

*

ezek az elkiabált semmik. és nem nekem szól, dehogy! :DDD megaLOL

gyönyörű nők mindketten, mind a fitspo műfajban, mint a Daquini-modellekhez képest!

1. Daquini innen elirigyelve, lelopva, harsányan kipakolva (márka mint identitás, édesistenem),

2. a 10 eurós max órabérű szerencsétlennek 99-150 eurós SPORTcuccokat ajánlgatni (vagy ajándékozni) idomtalan testre… MOST MÁR NEKI IS VAN. Ő IS ÁTÉLHETI!

3. instára ki kell rakni, hogy üzenjen vele…

*

hoppácska:

Ezt leszedte közben. Mérő Vera zavaros nyafogása a slutshamingről szólt. Ciki lett, mert Szentesi amúgy eredetileg ilyeneket írt (lejjebb a három link), szeretnék emléket állítani a munkásságának, miből jön ő: értékrend, nívó, írni tudás, és aztán mekkora komoly és elkötelezett nő lett, aktivista, feminista és influenszer… de a wmn-en is kritizált, testet taglalt, irigykedett influenszerektre és anyákra, soványságmánia… ezeket csak azóta nem, hogy a Mérő Vera azt mondta, nem szabad:

https://www.menstyle.hu/hir/Elhagyott-feleseged/8515/nok/mindent-egymasert/

https://www.menstyle.hu/hir/Ket-ember-kozott-le-nem-merheto-tavolsag/11903/

https://www.menstyle.hu/hir/Negy-no-Van-e-hozzad-hid-7-resz/13180/

De amúgy szegény annyira ostoba, hogy ha mezoterápiára vagy kétes arckezelésekre megy, azt is meg kell írni (novellába), tényleg, mindent kirámolni a netre, szimpátiát és sajnálatot hergelni vele. És ide jár, hogy zaklatva legyen. Annyira álságos, és csak azért csinálja, mert üres a feje. Nincsen gondolat, teljesítmény. Pedig már 35 éves lett közben, és még mindig nem. Van viszont mit takargatni, igazán nem lehet büszke a huszonéveire.

*

nyííí. VAN DEREKA. tudom, hogy itt lógsz, Villő. én egy pufók nőt látok a már meghosszított képen (az ujjak eléggé árulkodóak), aki nem sportol (örök kifogások: fokozatosság, gyógyulás, mértékletesség. sok munka stb.), akinek egy sima bringázás is hátdehűdenagy edzés, és aki nagyon kínlódik, hogy ő milyen jó nő hozzám képest. amúgy lehetsz jó nő, de ezt hiába ismételgeted nekem üzengetve, magadat illegetve, mert az én eszményem a kisportolt test, nem vékonyság és nem is a nőies domborulat(ként elsütött, egyre lógósabb hájak, látható hasasság 0 gyerekkel), és engem a saját testem érdekel, annak a fejlődése.

a derék dolgot helyre tehetjük: különösebben neked se, nekem se adatott vékony derék, sem abszolút, sem relatív. viszont én ezen nem is kínlódom, mert kemény vagyok. nekem azért nem, mert széles a bordakosaram és igen fejlett az oldalsó hasizmom, ezt bármelyik őszinte bikinis képen megnézheted (az a csík), neked meg hájas, szénhidrátos a derekad. menj el DEXA-ra, lesz meglepetés.

*

kelts gyűlöletet ismét egyetlen ember ellen, lovagold meg a szimpátiát, élezd ki, hogy Epres Panni áldozat (nem az, és nem kötelező rajta sem meghatódni, ebbe is bele akarnak húzni!), ezzel úgyis mindenki egyetért, ennek semmi kockázata nincs, hasonlítsd veréshez a bulvársajtó bevett gyakorlatát, hisztizz, fennköltösködj, és egyben rúgj nagyot a konkurenciába is. tudják, mi lesz, ez a huszonötödik ilyen akciója a Mérő-Szentesi-Péterfy-N-körnek, pontosan tudják, hogy ki fogják nyírni személy szerint a nőt, saját sérelmeket emlegetnek Epres Panni ürügyén. lesz sok komment!

“Nyilvánosan, minden lelkifurdalás nélkül rugdossák keresztül az országon, verik bele a fejét a betonba, és rángatják a hajánál fogva.

Az áldozatuk pedig nem tud védekezni, mert képtelen rá, hiszen azzal, hogy nem szólnak neki a cikk megjelenéséről, hogy nem egyeztetnek vele, pontosan úgy cselekednek, mintha a verés, rugdosás, hajrángatás előtt egy bénító injekciót adnának az áldozatuknak.

Egy védekezésre képtelen embert ütlegelnek.” elképesztő aránytévesztés és hatásvadászat

*

íjjj…

A férfiak véleménye ez:

*

megteszi az ember, amit tud

*

Ez az ember feljelentett zaklatásért, amiért engem rabosítottak és gyanúsítottként hallgattak ki, egyébként a szerelmem együtt tölteni tervezett születésnapján, vidéken (majd sietve megszüntették gyanúsítotti státuszomat, lásd lejjebb e rovatban, mert azonnal kiderült nekik, mennyire blőd és hazug, amiket rólam írt – jogászként!), álneveken gyaláz és hazudik fórumokon, “ez csak szex volt, rámakaszkodott”, minden módon, szexuálisan, testileg, emberi érték szerint gyaláz, és letagadja a múltat.

*

minden kontent. közülük egyedül Gyárfás Dorka járt oda, a többi wmn-esnek nincs köze hozzá. miért használjátok ezt is píárra, magamutogatásra, menőzésre?

*

ezt a kínos mocskolódást nem ám egy átlagember, hanem egy ügyvéd gondolta ütősnek. hogy majd ebből büntetőper lesz. azt hiszem, eddig ez a legviccesebb a rovatban. ejnye, Tamás, rossz az a lelkiismeret, valakin bosszút akarsz állni, és hazudozol itten.

*

a vesszők és mondatvégi írásjelek továbbra sem, de jobbacska író lett a 11:11 következtében

*

Sikerült megérteni a lényeget amúgy struktuálisan… “Embergyűlölet”, hatalmi különbségek, kontextus nélkül. Mindenkit szeretni kell, ez ugye a szexi feminizmus, amire a fiúk is rábólintanak:

Valakinek beakadtam, ezért durván projektál. Ellepem az internetet a csakazolvassa című blogommal… És ez mind csak rizsa, tudjuk, mit nem bír elviselni és miért vesz elő újra meg újra, illetve eredetileg milyen viszonyban volt velem 2013-14-ben, és honnan vette a nőkhöz szólás ötletét, hangját, networkjét. É