gerle éva nehéz ember

Vigyázz vele!

Nem bírja például, ha a szemébe hazudnak.

Nem kedveli, ha használják, nyüzsögnek körülötte, és egy pillanatra nem gondolnak bele, hogy neki ez milyen.

Nemrég még nem képviselte hatékonyan, hogy hol vannak az énje határai, így be kellett vetni utólag, reparatív céllal egy kis keménykedést.

Nem engedi elfelejtődni, hogy az a valaki (és ez tucatnyi ember ám), aki rajongott, azt se tudta, hogy hízelegjen, és használta tereit, most másik nicken gyalázza. Ezt undorítónak, gyávaságnak tartja.

Nem kedveli azt, ami tömeges, talmi, harsány, felszínes, beáll az egyetértésbe, hanem a dolgok mélyére néz, és egyetlen akar lenni, újat mondó: az, aki felkiált.

Fenntartja a jogot, hogy a saját érdeklődése, belső folyamatai révén írjon, ne mások nyomásra, beleszólás se legyen, és fenntartja a jogot, hogy a digitális stresszt, a habverést, a zaklatást úgy csökkentse, ahogy az neki megfelel. A jelek szerint eredményesen.

Gerle Évának nem dolga arról gondoskodni, hogy te jól érezd magad, ne bántódj meg, sőt, arról sem, hogy mint olvasótábor többen legyél, szeressél, könnyen emésszél. Ha fontos neked a blog, a jó szöveg, tedd bele te a melót, ne tőlem követeld, hogy én legyek más! Én provokatív szövegeket írok, célom a belső valóm és az igazság kifejezése.

Más téren sem alkuszom. Úgy élek, edzek, dolgozom és szeretek, sőt, úgy sminkelek és takarítok, ahogy nekem jó. Furcsa, ugye?

A förtelmes rosszakaratúak olyanok miatt dühöngenek, amikkel én nem ártok senkinek, viszont nekem fontos, örömteli és értékalapja van, tudatosság: az életmódom, a nem-munkahely, a ketogén, a blogírás, az edzés, a kávém, a nemtévé, a színház.

Az itteni posztok, az értékrend, az életmód, a poénok, a fordulatok egy bizonyos nyelvi, olvasottsági, emberi szint alatt nem érthetőek. Ha nem érted, ha idegenkedsz, mégis kíváncsi vagy, és itt nézegetsz, sőt, minősítgetsz és provokálsz, az azt jelzi, hogy unatkozol és ostoba vagy. Nem érdekel a véleményed, hagyj békén, ha nem tetszik a blog. Ami neked véleménykifejtés vagy jogos felháborodás, az innen nézve nyaggatás, zaklatás.

Nem lapítok és nem is mindig választok elkerülő technikákat, ha bántanak, hanem kimondom az igazat, egyes esetekben jogorvoslatért folyamodom. Legyen a dolgoknak súlya, következménye.

Eredeti, amit írok, nem másoltam soha senkit, pláne kavarósan, hazudozva. Ha a szellemi tulajdonaimat lelopják, azt nem veszem jó néven.

Saját néven vagyok jelen, nem váltogatok nickeket, nem alakoskodom.

Most már tudod. Ennyi a lényeg, és kérlek, ehhez igazodj.