biznisz kiéhezett nőkből

De hiszen pont ezt tűzte kamerahegyre az ifjú Woody Allen az Amit tudni akartál a szexről…-ben, az őrült tudósos jelenetben! “Ezt a férfit arra kényszerítem, hogy vég nélkül egy óriási rozskenyérrel szeretkezzen.”

Egy másik jelenet, ikonikus:

Eredetileg azt mondja a szexguru (és tényleg hántsuk le az összes nyakatekertséget, ízléstelenséget, szemüveget, elhízást, faszban főzést, összefirkált makkot, suksükölést, modoros életstílus-fitogtatást, rossz mondatot), hogy: kíváncsi vagy?, fedezd fel, gyere, TALÁN erre is van út, keresd meg magadban, van-e neked is fétised, felszabadító lehet…

De hamar kiderül, hogy ez nem lehetőség, ez kötelező. Ha nem fedezel fel semmit (nem engeded, hogy a guru beléd beszélje, a trend elsodorjon), az kudarc. Nem vagy nyitott! Elfojtod! Szabadulj fel, de ízibe! Jaj, persze nem kell, de akkor lenézünk, mint aki kimaradt a jóból.

Az előbb még lehetőség volt, erre kötelező.

Miért kéne bármit is felfedezni? Kinek az érdeke ez, hogy nem-kölcsönös, fülledt, önző viselkedésformákra tekintsenek úgy emberek, mint szép, felszabadító szexualitásra? Hogy ilyen aránytalan méretűre növesszék az életükben a szexet, az önmegjelenítést? Nem tudsz te semmit, nem úgy van, FELEJTS EL MINDENT. Nem lehet, hogy nincs a mélyben semmi!

Azok találnak a mélyben ilyeneket, akik rápakoltak a lelkükre és biológiájukra mindenfélét. Sokat neteztek, keresgéltek, pornót néztek, szexpartikra jártak. Soha nem volt ez a mélyben.

Íme, a propaganda teljes gőzzel, a tanok és abból pénz. Ha ettől te feszengsz, ha kiröhögöd a freakeket és nem kérsz a bazárrá silányított nemiségből, a fétisbuliból, különcködésből, a rossz középkorú testek áporodottságából, akkor te valamit nem értesz.

Pont úgy nevezik a kinksterek vanillának és nézik le azokat, akik nyugiban megélik a maguk el nem inflált, egyszerű, emberi aktusait, és nem kérnek ehhez se tanácsot, se rábólintást, ahogyan a transzok – vagy a transzokat elismerő, őket normalitásba szuszakoló entitás – cisznek nevezik, jelölik az alapesetet. Amit egyetlen nyelvtan sem csinál. Ők mondanak újat, ezért mostantól onnan kell nézni, felőlük, hozzájuk képest értelmezni mindent. Ők azok, akik akarnak valamit: átírni azt, ahogy erről konszenzusosan gondolkodunk. Az nem jó, ahogy van, ahogy hitted, még gyerekcipőben járunk, meg fog ez változni, “én ezen dolgozom”, ideális jövő, ahol nem lesz ciki lábszagra gerjedni. Küldetéstudat.

Ezért kell és ezen az oldalon kell a propaganda: leküldeni valahogy azt, amit nemigen vesz be a gyomor. (És ezért mondom azt, hogy az őznőn hüledezni nem propaganda. Nem kirekesztés, nem elnyomás, hanem tényleg menjetek már a picsába.)

Az nem lehet, hogy neked működik csak úgy, mondjuk szerelemből, hogy igenis a másik teste váltja ki a vágyat, nincs külön, partnerfüggetlen konkrét vágyad. Nem lehet az sem, hogy te nem az élet közepének, lényegének tekinted a témát, hogy nem variálsz ennyit. Hidd el, van jobb szex is! Ez itt egy szekta, ők a beavatottak. A te orgazmusod nem elég jó. Te felszínesen éled meg, rosszak a beidegződéseid, nincs vágyidentitásod, nem építed fel a belemenést. Mit tudsz te?

A fura definiál: te sem vagy kivétel, valahol mindenki a spektrumon van, ugyebár. Fób vagy?

Mindenki perverz valahol, azaz mindenki kinky. Valaki jobban, valaki kevésbé. Mindenkinek meg van az egyéni vágya, izgalmi spektruma, max nem meri bevallani, nem meri megélni, vagy annyira eltemette magában, hogy nem is tudja mi van ott mélyen benne. Aztán vannak azok, akik valamit éreznek, de kényelmesebb benne maradni a komfortzónában, és nem tenni azért, hogy megélje, vagy bevallja, magának és persze a másiknak.

A tudatos szexualitás még gyermekcipőben jár, most fedezzük fel azt milyen utak is vannak, mi lehet bennünk, hogyan élhetnénk meg. Mik lehetnek az akadályok, gátak, hol lehet benne a szabadság, az igazi öröm.

https://azeletszexi.hu/2018/05/05/fobiaban_lenni_kenyelmes_a_kinkyfobia/

Elszorul az ember szíve, amit ezek összeerőlködnek, ami időt, pénzt erre szánnak, amennyit erről locsogni kell, lehetőleg számon kérhetetlen dolgokat lebegtetve.

A késő Róma bacchanáliái mindenesetre megkapóak. (Sorrentino szuggesztíven ábrázolja ennek gyönyörét és csömörét is például A nagy szépségben, ami egy vizuális orgia.) Csak hát az egy válságkroszak.

Persze magamról írok most is, ütköztetem a saját értékrendemet, de nem azért, mert mindenképpen meg akarnám osztani az élményeimet, mert nem akarom. Viszont meg kell említenem, hogy 2017-ben (mondjuk) nem tudtam volna ilyen egyértelmű nemet mondani a béna pótlékokra, tényleg jobb, hogy nem elméletileg mondom, hogy létezik boldogságos és minden menősködéstől, kiárusítástól mentes szex.

Van olyan, akinek ez mond valamit a hízelgő önmeghatározáson kívül (“én is ismerem a csíziót”)? Nem röhögi el magát, nem érzi kínosnak? Félismeretlenekkel diskurál a legbensőbb dolgairól? Kommentben deklarálja, ki ő? Erre csorog a nyála?

Mi van emögött?

Középkorú emberek válsága van emögött.

Oké, biztos van, aki könnyebben veszi a szexet, “kísérletezik” vele, “keresi a határait”. Van, akinek ez a csávó is tetszik, menőnek érzi, van, akinek nem állt rá a szeme az atletikus alkatra annyira, behúzza a gurság, a szókimondás magabiztossága, az extra élmény ígérete. Vannak, akik sokat beszélnek róla és mindenfélét kipróbálnak. Onnan nézve persze hogy gátlásos, prűd, kevéske a “sima”. Én, ha írnék róla, csak vicces és érzelmes sztorikat tudnék mesélni, semmi extrát technika vagy résztvevő, öltözék, kellék vagy alkalom szempontjából, és spirituálisan sem, körítéssel, magyarázva, nagy szavakkal.

Mert még elröhögöm magam.

És pont ez a különbség: Artemisz, aki pedig magányos, mesél a hegyről, a szökellésről, a combról. Vénusz hallgat.

Nem letiltom, nem elfojtom. Nem nem élem meg, hanem ez ennyi. Mint a sport, arról sem dumálni kell meg visszajelzéséhesen kirakni a netre. A legegyszerűbb gyakorlatok, sokféle van, de nincs új a nap alatt. (Lehet kirakni, persze, csak ne edzés helyett.)

Mennyi szorongás mindenhol. És mennyi energia ezt kompenzálni.

Mert nem kapálnak. Nem tölti ki szenvedély sem az életüket. Nem hálásak pusztán azért, hogy élnek, egészségesek, hogy örömforrás a testük, és van egy működő kapcsolatuk. Hanem pont nincs. Vagy van, de mi van, ha létezik ennél jobb is? Én is akarom! Fogyasztói társadalom.

Van ilyen életstílus, a felső ötvenezeré, hogy jön-megy, kajál, nyaral, szabad az időbeosztása, és akkor elmegy intimitás táborba, meg elvonul a kis ékszerdobozba, Zsolt egy szál pöcsben húst grillez, a hölgyek hevernek a medence partján, meg erről videókat csinálni, nyíltan, bátran, tabutlanul. Tantrikus élmény, magmegtartás, érzékek felszabadítása, jóni masszázs, multiorgazmus, fétis. Jó, hát vicces.

De most komolyan.

Az egyik, ami feltűnt: a boldogságkergetés. Hogy erre a rengeteg dumára, a vagánykodó, tárgyiasító, szókimondó vagy ezó keretezésre azért van szükség, mert belerohadtak az életükbe, nem lelik az igazán jót, mindenfélével próbálkoztak már, nem tudták kivárni az igazi élményt, valószínűleg unják is, mert túl sokat szexeltek és próbálkoztak, megcsömörlöttek, és béna a házastársuk. Az élményre való sóvárgás hatalmas piac. Nem hittem a szememnek, de tényleg ez megy: a guru fogad, elbeszélget, aztán második alkalommal vetkőzés van, tehát így vagy úgy, de benyúlkál, maszíroz vagy megdugja a klienst (masszázsok menüpont). Titkos módszer. Ne mondd el senkinek, Emőke.

De az se nagyon más, ha mégoly kedvesen, tanácsadósan beszélnek “őszintén és felszabadultan” a szexről.

Keresem az okot, amiért ez nem, és elég béna: engem nem így neveltek. Nem is húzott be másfajta világ, nem tudtam ifjan sem menősködve beszélni arról, milyen buliban kit csináltam meg (nőtől idézek). Azt gondolom, a köztérben való dumálás kinyírja a szerelmet. Ami nélkül meg…, ugye.

Épphogy közel jött, gyanútlanul tollászkodott, széttárta a szárnyát, megmutatta magát, ott állok lélegzetvisszafojtva, a szemérmes, szonettre ihlető élménnyel, megindultan, több meghatottsággal, mint életörömmel, és akkor ilyen meccsen használt dudával ráharsog ez a netes közönségesség, persze jelenlét meg megélés meg mélység meg az intimitás felépítése, ilyen szavakat használ.

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen van, pénzért, “modellnek” nevezi a nőt, akibe ott nyúlkálnak, izgalomba gyötörnek. Oktatás. Egy vadidegen.

Vágyaim shop adott nekem egy szép műpuncit. Ezen meg tudtam mutatni, hogyan is van egy férfi az aktusban, mikor miben van, és hogyan is tudna ez harmonikusan passzolni a nőhöz. Mind a hat nővel egyezett a véleményünk arról,milyen is lehetne egy olyan aktus amiben a nő felszabadul. A műpunci dobozára az van írva, Milyen mély a szerelmed? De lejutni a pina mélyére a férfinek is hosszú folyamat.

De rámutattam arra is,mennyi aggodalom , szégyen vana férfiakban. Ezért hiba lenne azért hibáztatni őket mert rosszak esetleg a szexben. Max azért lehet, ha nem tesznek semmit, hogy jobbak legyenek. Adtam olyan nézőpontokat erekcióra, magömlésre, multirorgazmusra, sőt pornónézésre, meg segédeszközre is, hogy mostantól másként tekintenek arra, mi is a férfi szex.

Ezt a programot végig szomatikus alapúra terveztem, valós erekció, valósan megmutatva a behatolást, az orgazmusokat, vagy hogyan áll fel egy farok. Kiléptem az elméletek és demók világából. A szex valós és testi világát mutatom meg.

Így sokkal érthetőbb.

Egyrészt: nektek ez újdonság? Másrészt: minek ez a sok részlet, duma? Én tényleg nem tudom, hogy akkor én túl vagyok ezen, vagy jóval előtte.

Aki érzelmileg éli meg és egyedien, az nagyot néz, hogy létezik ilyen. Mert szeret, mert nem felszínesen kapcsolódik, és nem lesz kedve kósza vagy gyakoribb, de identitást nem adó ötleteit fétisnek nevezni és énje zászlajára tűzni. Neki a másikkal alakul az, ami épp ott történik. És nem lehet megosztani, nem azért, mert magánügy, hanem mert nincs hozzáférés. Tanulsága sincs. Egyedül az irodalom fér hozzá, metaforákkal, de azt is magamnak írom csak.

És minden posztban megy a győzködés, hogy nem a másik ember, nem az érzelem, hanem MI A VÁGYAD, és ahhoz találj partnert. Aki egy hasonló ilyen lihegő ún. felszabadult meg tudatos jelenlétű műsorhazudó lesz, mindenféle izginek hangzó körítéssel. Ennek a kiéltségnek a jelei jól láthatóak öt év alatt, az arc, a test szétesése.

Ha nem szereted, ha nem gusztusos, nem lélekdús, persze, hogy lecseréled. Jön egy másik nem gusztusos, akivel lehet ezeket a fontoskodó szavakat használni és “megélni” az intimitást.

Amúgy engem tökre behúz, mindig erősen hat rám, ha valaki személyesen beszél. Ha egy szövegben “én” van. Ezért vagyok ilyen írós, irodalomközeli, mert nagyon átérzem a szövegbeli ént, akármi a téma. Rengeteg nagyon fura, kicsit béna ember beszámolóit olvastam szenvedéllyel, és hatott rám. Magáról beszél, tehát igaza van.

De aztán megüt ez a másik, és ez tényleg durva visszaélés, ahogy Hummel Zsolt mindazt a gőgöt, erőszakot, uralkodni vágyást, énközpontúságot, amelyet ez a kultúra a férfiakba belevert, nekik megengedett, ezt nevezi ősi, elemi, mélyben megkeresendő férfiminőségnek. Nem, ezt ne hozd fel, ne keresd meg – ne tanuld el, ne vedd fel. Nem ez van a mélyben, ezt a rape culture nyomja neked, a pornó, a male bonding, a kivagyiság (“én ilyet is tudok”), meg a középkorú hiány. Hogy üres az életed a bacchanália nélkül.

Biológia van, nagyon is, de ami rárakódik, a kultúra, az ne ez a rettenetes elnyomó, leuraló, ál-ősi erőszakosság és hiúság legyen. Legyen okos és lélekdús az, ami a test valóságára épül, szemérmes, nyugodt, nem bizonygatós, fékezze, terelje egy kicsit, úgyis átüt rajta az ifú erő. Az a legszebb pillanat.

31 thoughts on “biznisz kiéhezett nőkből

  1. “Azok találnak a mélyben ilyeneket, akik rápakoltak a lelkükre és biológiájukra mindenfélét. Sokat neteztek, keresgéltek, pornót néztek, szexpartikra jártak.”
    Nem csak azok. Nem tudom, lehet-e születni így, szerintem nekem a nagyon fiatal kori élményeim tették. Már óvodás koromban voltak utólag nézve finoman szólva érdekes fantáziáim (akkor még nem tudtam, hogy az óvodások azok olyan éterien csipkés lelkű lények kellene legyenek), később hülyeségnek tartottam, szégyelltem (nem mondtam el senkinek), de kamaszodva jöttek a szexes álmok, és azok is elég bizarrak voltak. Még mindig elég azok. És kattanok dolgokra. Hétköznapiakra is, de más dolgokra is, és nem biztos, hogy elég a “vanilla”. Nem tudom. Ha valamire nagyon erősen kattan az ember, ha ez mindig is így volt, ha oda visz(néha) ahova eddig más nem, akkor….
    Már harmincas voltam, amikor divatba jött ez az egész kinky-dolog, meghökkentem, jé a titkos kattanásomnak neve van. Az elfajzását meg megint furcsálkodva nézem. Ismerősöm, aki szintén régről, nem is talál partnert akivel lehetne (meg mást, többet is), elözönlötték a terepet az idióták.

    nem neteztem a témában (eleve, húsz éves korom körül kerültem netközelbe annyira, hogy legalább képeket nézhettem volna néha, vendégségben, másvalaki gépén), nem nézek pornót (mármint láttam már, nem érdekel), nem jártam szexpartikra. Volt néhány extrémebb élményem, de nem partizás (jesszus, a szó maga… durván elidegenítő, miközben akármilyen szex nagyon személyes dolog) inkább spontán akciók. Ez nem lehet az eredet. Esetleg valami, a nyolcvanas évek elején-közepén, rápakolta a biológiámra. A hülye divat-elborulás miatt nem fogok csakazértse olyat álmodni meg csakazértse megvalósítani, ha úgy alakulhatna.

    Kedvelik 1 személy

    • Én azt látom, hogy a Zsolt mindenkibe bele akarja dumálni a kinket meg a vágyidentitást, olyanokba, akik a sima hüvelyi szexben nem tudtak bizalmat, gyönyört találni, illetve a férj által erőltetett szar szexbe belefásultak.
      Jelzem még, hogy a vágyidentitás (saját, külön vágy) propagálása egyenlő a promiszkuitás és a partnerhajszolás propagálásáva és az ingerküszöb durva emelésével.
      Az a férfi a szexi, aki ért, érez, okos, velem nevet fel ugyanazon. A lénye, a teste, közele, közös élmények és emlékek váltják ki a vágyat. Az, hogy van fantáziája, adódnak helyzetek, többféle mód eszünkbe jut, nem jelenti, hogy kinkynek kell nevezni.
      A kinky, így-úgy ragozott, fátylas, érzéki elvonulásos, kellékes, középkorú testes, vagánykodó vagy ezó beszédmódú, közösségi témává tett szex kinyírja a szex finom, személyes, rebbenő jellegét.

      Kedvelik 1 személy

    • “Nem tudom, lehet-e születni így” A teljes humán nemiségünk szocializáció, icipici reflexes meg ösztönmaggal.
      Ha korai élmények okozzák a fura vágyakat, az pedig sérülés, trauma, beakadás. Nem lehet kifogás, hogy korai és eredendő, mert szétszedi a humán, egymásra rezonáló, egyeztető, nyílt szívű szexet. Nagyon ritka az olyan vágy, fétis, aminek létezik hasonlóan erős, kiszolgáló, komplementer megfelelője. Azt erőltetni kell, vagy megfizetni. SENKI nem élvezi, hogy egy tűsarkúban egy péniszre tapos vagy bepelenkáz egy felnőttet, és ezt kimodnani megint olyan, mint a transzoknál, hogy biztos én nem vagyok toleráns, meg prűd vagyok, de basszus, kinek nem tűnik fel a freakshow, ráadásul így a közre erőltetve? Az, hogy valami esszenciális, nem jelenti azt, hogy rendben van, jótékony, helyes, építő, boldogságot hoz. És amit írsz, az azt az állíásomat sem cáfolja, hogy a kinkség nagyobb része bizarr filmekből, honlapokból, ráfeszült rossz testű negyvenes férfiaktól válik ismertté és menővé. Sok zagyvaság unatkozó embereknek, akik nem képesek örülni, élvezni az életet, és még büszkék is rá.

      Kedvelik 1 személy

  2. Nehezen tudom megfogalmazni mi motoszkál bennem. Értem amit írsz, hogy identitást faragnak a perverziókból, és hogy sokan csak nem tudnak mit kezdeni magukkal és mások erre alapoznak üzletet. Elemzem magamat hogy én vajon túlbonyolítom-e, pótlékot keresek-e, válságban vagyok-e mint negyvenes. Nem csömörlöttem meg a sok szextől, csak azoktól amiket nem igazán akartam, például házasságban. 

    Voltam kölcsönösen szerelmes és a szex szar volt. Biztos nem voltunk elég felszabadultak se, de nagy részben azért, mert ügyetlen volt, nem volt semmi érzéke hozzá. És ez nem olyasmi amit meg tudtam volna mutatni, hogy így csináld meg úgy csináld és akkor nekem jó lesz. Az egész viselkedése kellett volna, hogy másmilyen legyen. És volt sok jó szex szerelem nélkül, de nem úgy jó szex, hogy vonzódtunk egymáshoz és mindenki kielégült, hanem olyan is, ami extra csúcsélmény, mert nagyon egymásra tudtunk hangolódni. Számít az is, ha a férfi tudja hova, hogyan nyúljon. Ezt sem tudtam volna elmondani, mert korábban nem is tudtam, miket tudok érezni közben. 

    Szóval én úgy tapasztalom, csak úgy spontán még nem lesz jó, akkor se ha van vágy meg szerelem. Emiatt nem baj, hogy van olyan, aki oktat. Én annyira nem érzem gáznak Zsolt írásait sem, vagyis nem mindet. Azt utálom, hogy normává emelkedik a kink meg a fétis, ezeknek valaha nevük se volt, az én kis titkom meg szégyenem volt mind, most meg mindenki erről beszél és magyarázkodhatnékom van, hogy de én nem úgy értem. De mondjuk ez az írás tetszik: https://azeletszexi.hu/2019/09/20/a-vagy-tere/ Meg egy másik ahol írja, hogy nem az orgazmus kergetése a lényeg.
    Talán az van, hogy szerelem vagy legalább vágy nélkül is csalódás, de akkor is, ha gátlásosak és ügyetlenek a felek.

    Kedvelés

    • Jó, hogy nem csak azok írnak ide, aki szerint HZs WTF, a vicces fajtából. Kicsit unom már, hogy újat alig írnak, csak vihorászunk, hogy de gáz.
      De.
      Én úgy röhögöm ki HZs-t, hogy nem félek attól, amiről beszél, és nem hiányzik a szexualitásomból semmi, sem aktuálisan, sem lifelong, a HPV-n kívül.
      Kinek kell ebben megfelelni?
      Azt kergetik, amit csak a szerelmi szenvedély és egy legalábbis nem ügyetlen partner tud. és le akarják választani a vágyat a partnerről. Azt sugallva, hogy külön van a te szexualitásod, keress olyat, akivel megéled, tehát okés a promiszkuitás, összevissza kefélés, ennek az akarása, ezek a lábszagú negyvenesek valami hétvégi házban. Ahol úgyis az lesz a nyerő, aki fiatal, feszes, új élmény, nagyfaszú.
      A jó szex, az valami teljesítendő feladat? Ki mondta, hogy pont valamilyennek kell lennie? Mikor hittülk el ezt? Még a boldogtalanságot is belétek beszéli a Zsolt. Előtte jó volt. Vagy attól nem jó, hogy túl sokat akarták, erőltették, sé kiégtek.
      De legyen ilyen fifikás, maníros, sznoboskodó mindenképp, az a menő, meg erről kommentelgetni. Mennyire megalázó már ez a házastársnak pl. Igazán szókimondó vagyok pedig, de ezek végigsunyulják az életüket, és fontos határokat lépnek át.
      Az a vajazott seggű lány mennyire élvezte vajon? Ő hol, mikor jut szóhoz? Meg a “modelljei”, akikbe nyúlkálnak hogy a méhnayak izgatását elsajátítsák? Ez meg elő van adva menőnek. Azok prostituáltak, nem?
      Minden ilyen önfelkiáltású szexguru tele van sötét sztorikkal.
      Kergetni a még jobbat megéri? Ki és milyen ember az, akinek ennyire ez a lényeg, miközben még a test gyönyörét is tíz másik módon megélheti akárki, nem kell hozzá kidobásra szánt 50-70-100 ezer forint, de szexről is olvashat, technikát tanulhat, segédeszközt vehet anélkül, hogy folyton valakinek a túlajnározott fasza himbálózna a szövegben. Ez a figura azt magyarázza, hogy nem a hossz a lényeg. Értjük.
      Még a testben is annyi minden van. És akkor a többi, szellem, közösség, szív.
      Olyan erőltetett, akart az egész, és durván a pénzről szól.
      Mi van, ha a szex ilyen meg olyan, néha jó, mert közeli, máskor eksztatikus, megint máskor csak sima lezajlás, de nem neheztelsz ezért, nem kell a produkció, mert ott van valaki, akit szeretsz és akivel úgy általában, minden téren nagyon jó és jó a szaga? Ha nem kötelező megfejteni, feloldani semmit, ügyesnek lenni? És nem, nem keresel technikásabbat, mert nem bontod meg a finom intim teret ezzel.
      Miért nem válnak el ezek az emberek, ha tényleg szar nekik? mi ez, poliamoria meg érzéki kalandok címén összevissza kefélni?
      Legintenzívebb szexuális élményeimet nárcisztikus, egyébként nevetséges férfiak okozták, egy-egy alkalommal. Én sem ismertem tabut abban. Nagyon meg volt mutatva, hogy hűha, mennyire tudják a dolgot. Szuper volt, viszlát. Nem a technika az, amiért valakire voksolok, hanem a felszabadultság és a szeretés. És boldog vagyok, ha ő nem pörög folyton ezen, nem keres még élvetegebb, bujább dolgokat, nem is lehet ezzel rávenni semmire. Nem ez a téma, teljes ember, jó vele.
      Szexualitást és benne a furaságokat ilyen éhesen az kerget, menőnek ezt az érzi, aki fél az élet többi részétől, nem találja magát. Aki meg hirdeti és papol róla és megél blőle, az persze hogy erősködve promózza és ráfeszül, és miután megtudtad, hogy az nem úgy van, ezt is megtoldja, hogy de még úgy se, és kicirkalmaz mindent, még az alter felismeréseit is. Mikor kihez képest akar még okosabb, gurubb lenni. Feltételezve, hogy “a nő” meg “a férfi” így meg úgy, pont egyformán viselkedik. Rossz mondatokban, gyakorlatilag a kuruzslótörvény hatálya alá esve. Semmiféle transzparencia nincs és nem lehet abban, amit csinál, nincs felügyelete, durván megszeg minden szakmai szabályt (masszőr, terapeuta, segítő), szerintem traumatizál, és undorítóan, dicsekedve élvezi a szereplést.

      Kedvelik 1 személy

      • A jóni masszázsról szóló videóban kevés a gáz, sok az elgondolkodtató rész.
        Ha az egész nem volna WTF. Mindenképpen az, a profi is az, mert ez nem megy sajnos ismeretlenekkel, pénzért.

        Kedvelés

      • Kuruzslótörvény hatálya alá esve? Gyorsan jelentsd fel! Már megint a pénz akadt be 😀 Kiszámoltad, mennyit keres? Rosszulesik? Nem bánod, ugye, hogy szóltunk Zsoltnak, mire készüljön? Megyen az a feljelentőlevél hamar… Ő vajon hányadik lesz? Tényleg, exet sikerült felnyomnod a melóhelyén és a kamaránál? Amivel az öreg faterját megfenyegetted, tudod :)))))

        Kedvelés

      • Nem tudom, én csak úgy összességében nem érzem ilyen gáznak az egészet.
        Alig lehet találni használható írást arról, hogyan lehet jól csinálni a szexet. Pláne magyarul.
        Valahogy azt sem érzem, hogy öncélú élvezethajhászásról lenne szó, vagy hogy ne az lenne az alap feltételezés, hogy van kölcsönös vonzalom és vágy. Nem kell valamilyennek lenni a szexnek, de mondjuk engem érdekel, hogy mi mindent lehet megélni közben. Mondjuk nincs állandó partnerem, nem merül fel, hogy kell-e nekem valakinél jobbat keresni.
        Nem csak a technikán múlik, de az is kell. Meg a vágy, a felszabadultság. Nem a még több még izgibb kell, hanem a nagyon jó élmény, sokszor.
        Nem tudom milyen felügyelete lehetne. Meg hát aminek van felügyelete, az se működik, mondjuk a dietetikusok.
        Nem vágyom rá, hogy Zsolt nyúlkáljon belém és nem szívesen nézem videón sem, és nyilván pénzt akar ebből csinálni, de van hasznos abban amit mond. Máshol nem találkoztam ezzel a szemlélettel, inkább csak olyanokat olvasok, hogy beszéljétek meg kinek hogy jó, esetleg konkrét technikákat arról hogyan kell a másiknak vagy magadnak orgazmust okozni. Vagy ilyen ezoterikus leírások amiket nem is teljesen értek.

        Kedvelés

      • “Alig lehet találni használható írást arról, hogyan lehet jól csinálni a szexet. Pláne magyarul.” De miért kell ehhez írás? Miért nem személyes ügy ez, kapcsolatainkban, esteleg barátnőkkel felfedezendő? És miért kell, hogy magyar legyen az írás, a szakértő? Rengeteg könyv van amúgy. látom, volt piacirés, be is törtek páran, de amit mond, az illúziólebegtetés. Hogy van jobb, vagy permanens gyönyör, multiorgazmus, tantriks szex. És ha nem működik, rád tolja.
        Itt minden olyan szomorú, harmadosztályú, olyan koppintás, Stahl Judit Nigellát koppintotta, és őt is koppintották további magyarok…
        Ha má kell írásr: itt a net. Én sok ilyet olvastam angolul. És Mester Dóra pl. okosan, profin, értőn csinálta ezt. Semmi visszaélés, kompetenciatúllépés nem volt benne.
        Itt meg ilyen Kiszel Tünde kinézetű, agyonretusált nők nyomják a fél és egész aktjaikat és ezószövegeiket, egészen riasztó. Nem tanácsadó, nem szakember, hanem ilyen gésaszerűen kikacsint, ő az erotik jelkép. Zsolt ugyanez férfiban: azt hirdeti, hogy ő hogy dug, az a masszázsa, hogy ő csinál orgazmust, vele élheted meg a vágyaidat. Orgazmus, fétiskiélés, pénzért. Ez nagyon, nagyon durva.
        Mintha megennéd a dietetikust.
        Hogy annak a felügyelete meg az egész szakma szar, az nem azt jelenti, hogy ez a visszaélés mehessen szabadon és ne létezne jó felügyelet.
        Szextől teherbe lehet esni, ez megvan? Bőrről, nyálról fertőzést elkapni. A sorozatos, életvitelszerű promiszkuitás testileg és lelkileg is romboló. És ez van menőnek beállítva.
        A merevedését nekinyomja a kliensnek, ő is meztelen. Hogy behozza férfienergiát.
        Kívülről mondja meg valaki, hogy te mit élsz meg? Hogy mit lehet megélni? Ő tudja, mindent tud? Honnan tudja? Te azt hiszed, a nagy szavak mögött létezik ilyen tudás, ez tudás, van bizonyíték, használható? Nem véletlenül beszélnek oly metaforikusan, elvontan, ő is meg a hervadó virágszálak.
        Kölcsönös vonzalom meg vágy esetén nem mutogatna hiúan sem a farkát, sem a meztelen nőket sejthető szexpartikról, fotózásokról, szeánszokról.
        Ez a boldogtalan negyvenes nők kihasználása.
        Nagyon rossz tippeket ad pl. fétisügyben, nagyon kiélt, nagyon elhasznált, nagyon fontoskodó és teljesen szétment a teste öt év alatt.

        Kedvelik 1 személy

    • watt-pad TI szóltatok ZSOLTNAk? Ohhh. És mit csinál majd Zsolt? Jól elfenekel, mert árulkodós júdás voltál? Annyira félsz a büntitől, hogy többen kellettetek szólni neki, mert akkor megoszlik a s/m korbács? Mindenki kap 5 ütést az mégse 25? Úgy jó lesz?
      Várj kicsit elképzelem:
      Watt-pad meztelenül térdel a szoba sarkában, lehajtott fejjel. Egyedül a nyakörv van rajta. Belép Zsolt úr a szobába. Watt-pad anélkül, hogy felnézne, remegő hangon megszólal:
      – Uram, engedd meg kérlek még a szájpecek előtt, hogy elmondjam, ez a Gerle Éva hosszan fejtegeti, Uram, jajj még kimondanom is szenvedés (be is nedvesedtem) hogy te nem vagy tökéletes!
      – Engedély nélkül szólaltál meg. Mi ennek a büntetése?
      – 20 nádpálca ütés Uram. – hajtja le fejét Watt-pad.
      – Az árulkodásért mi jár?
      -25 ütés a korbáccsal Uram. – Watt-pad beleborzong még a gondolatba is.
      – Mássz elém négykézláb! – watt-pad mászik. – Jó kutya vagy! Most hozd ide a szádban a nádpálcát!
      És Zsolt haragjában sokkal erősebb ütéseket mér watt-padra, akinek a háta már csupa vörös hurka. Szemébe könnyek gyűlnek, de tudja, hogy nem szabad sírnia, mert akkor még jobban megbüntetik és már így is hátra van a korbács. De ne félj, Gerle Éva, megkeserülöd még ezt! Annyi néven regisztrálok hozzád, amennyin nem szégyellek és az összes szabadidőmet arra szánom, hogy megkeserítsem az életed! Én mindenkinek elmondom milyen is vagy te!
      Ám watt-pad gondolatait megszakított Ura parancsa:
      -Most hozd ide a korbácsot! Az öt ágút!
      Watt-pad remegve kúszott a korbácsért.
      -Állj fel, hajolj le és fogd meg a bokádat erősen! Számold az ütéseket!
      – Egy, -watt-pad szemében könny gyűlik, ahogyan az ötágú korbács végighasítja belső combjának puha bőrét. “Megállj Gerle Éva! Suytiban még a munkahelyemről is zaklatni foglak!” – kettő, három stb…stb…stb…
      Szegény watt-padnak az ura még azt sem engedte, hogy elélvezzen, mert végigolvasott egy olyan írást, amelyik őt pocskondiázza. És egy jó dom visszanyeri megtépázott tekintélyét ha törik, ha szakad…

      Kedvelik 2 ember

      • Olyan kínos, ahogy a saját működésmódjaikat (árulkodás, irigység, pénzéhség, öngyűlölet, sunyiság, gyávaság, kavarós lihegés, pletyó) rólam feltételezik.

        Kedvelés

      • De még ha tudnád, hogy hányan szóltak Zsoltnak. Ezen azért meglepődtem. Hiába, no, aki évek óta felnyomkodja azt, akiről megtudja, hogy hol dolgozik, az híres lesz 😀 Biztos nem te voltál, aki Angélát feljelentette az iskolában, és nem te írtad azt sem, hogy “Van, aki attól állt le, hogy írtam kis feleségének, volt is nagy döbbenet. Vagy a főnökének.” Nem, ez valami tévedés lesz, te jó vagy és korrekt. Ahogy a testvéreidet, az osztálytársaidat sem te nyomkodtad fel. Biztosan van egy névrokon, én azt gondolom, igen. Így lehet. Vagy valaki, aki visszaél a neveddel. A fent idézett mondatot is úgy írta be valaki a blogodra A váláskárosult apukához, hogy feltörte, tudod, ahogy Angélánál is feltörték az e-mailedet. Az exed 80+-os apjának sem te írtad a zsarolólevelet, nem. Visszaélnek, feltörnek, rádtámadnak… annyira sajnállak, tényleg. Szólj, kinyomozzuk együtt, ki lehet az, oks?

        Kedvelik 2 ember

      • Szóltak Zsoltnak, sokan, ú, Zsolttól én úgy félek…
        Hihetetlen, ahogy ti vércsék így lecsaptok, ahogy bárkit és mindenkit felmagasztaltok és mesterségesen kiélezitek az ellentétet, PUSZTÁN AZÉRT, mert nekem bírálatom van vagy kiröhögtem őket.
        Senki nem bírálhatatlan. Nem kell drámázni.. Ha van véleményed, érdemben bírálj.
        Abszolút nem tartozom beszámolóval, főleg nem elszámolással az ügyben, hogy kinek miért és mit írok magánlevélben, hiába provokálsz. Fogalmad sincs az egészről, csak unatkozol ás hatalmat akarsz.

        Kedvelés

    • watt-pad
      Vannak a világon buta emberek. Ez még nem baj, nem lehet mindenki okos. Te nem ide tartozol. Vannak aztán a buta és aljas emberek. Sajnálatos, hogy léteznek, senkinek sem telik bennük nagy örömük, nekik maguknak sem, na de te ide sem tartozol. Vannak aztán a buta és aljas emberek, akik melldöngetve és büszkén kiállnak az egész világ elé megmutatni, hogy milyen ostobák és rosszindulatúak. Örajtuk legalább lehet kacagni. De ez sem a te csoportod. Te azok közé a mérhetetlenül ostoba, aljas és erre büszke emberek közé tartozol, akik ráadásul még gyávâk is, csak álnéven mernek kekeckedni (mert azt ugye helyesen feltételezem, hogy Évâval nem közölted a személyazonosságodat). Na, irântuk csak végtelen szânalmat lehet érezni.

      Kedvelik 2 ember

      • tényleg nem látja, mennyire átlátszó, zaklató, és abban bízik, hogy valaki itt elhiszi neki, hogy én vagyok az agresszor
        “na pá”
        valami azt súgja, még 55 ilyet ír majd nekem, magát mindig újabb valakikenk kiadva, hazudozva

        Kedvelés

      • ahogy így furakszik, erőszakolja a hazugságait…
        nem töröltem semmit a facebookról.
        őket za varta az igazság annyira, hogy addig lihegtek ott, amíg valahogy nem tudtá töröltetni.
        nem félek senkitől, soha nem féltem.
        bizony, a zaklatók kapnak a pofájukra, nem szégyelltem ezt sose.
        de ha engem basztat, az neked mind hős, értjük…

        Kedvelés

  3. Én csak az előző blogbejegyzés kapcsán néztem meg Zsolt pár írását meg a Facebook-oldalát (meg is lepődtem, hogy vannak olyan ismerőseim, pont negyvenes nők, akik lájkolták), nekem egyrész a beszébmód zavart (de ez inkább az egyéni ízlésem miatt), másrészt viszont az, hogy nem mond teljes hülyeségeket. Van, ami hasznos lehet annak, aki erre még magától, a partnereitől, vagy önsegítő-ismeretterjesztő könyvekből, egyéb anyagokból, esetleg a terapeutája segítségével nem jött rá. Ezzel be tudja húzni a blogja azokat, akiknek valami hiányzik, nem elég jó.
    De közben meg olyan normatív, önmutogató megnyilvánulásai, olyan elméletei vannak, meg olyan szolgáltatásokat árul, amik nagyon problémásak, főleg nőként nézve. Az, hogy felbérel egy nőt demonstrációs eszköznek, hogy a kliensek azon gyakoroljanak az ő instrukcióit követve, az végképp. Mégis, a nőnek ez milyen lehet? Vsz úgy lehet vele, mint amikor az átlagnő nőgyógyászhoz megy, próbál ellazulni, másra gondolni, kikapcsolni, esetleg a kevésbé traumatizált prostituáltakhoz hasonlóan megpróbálni élvezni, de ha ez valamiért nem megy, eljátszani, hogy élvezi, hogy túllegyen rajta. Autentikus visszajelzéseket nem nagyon fog tudni adni a helyzetből adódóan, ő ott nem egyenrangú fél, hanem a guru asszisztense. Szóval pont azt a készséget rombolja pusztán a “képzés” módja, hogy ne csináljunk olyasmit, amire nem vágyunk vagy nem esik jól éppen, vagy nem esik jól a partnerünknek, hanem figyeljük egymás nonverbális visszajelzéseit is és abba az irányba haladjunk, ami mindkettőnknek jó (és hogy mi esik jól, az persze a helyzettől, aktuális hangulattól, fizikai állapottól, meg persze a partnertől is függ).
    Valahol olvastam (talán itt a blogon is), hogy az egyik alapvető gond az, hogy amikor az átlagférfiak szerint nem jó a szex, az rendszerint olyasmit jelent, hogy unalmas vagy kevés, hogy nem elég vonzó a partner, vagy nincs kedve ahhoz, amihez a férfiaknak lenne, de azért a férfi általában valahogy így is elélvez. Ezzel persze nők is lehetnek így, mégis, amikor az átlagnő mondja azt, hogy nem jó a szex, akkor ez többnyire inkább azt jelenti, hogy nincs orgazmusa, vagy fárasztó, éppenséggel fájdalmas és/vagy megalázó az, amit a partnere csinál vele szex gyanánt. És ez az, ami az eltérő szocializációból meg a személyes kapcsolatokban is tükröződő társadalmi erőviszonyokból ered, és Zsolt tevékenységének bizonyos elemei is leképzik, úgyhogy valószínűleg ezt ő nem érzékeli alapproblémaként.
    Írt ugyan egy disclaimert az oldalán, hogy ő nem terapeuta és szexuális problémákat nem kezel, csak azoknak akar utat mutatni, akik a meglévő szexuális életüket akarják jobbá tenni, az alapvetően nem defektes szexualitásukat jobban felfedezni. Csak hát ha valaki ilyen témákra bukik, ott az van a háttérben, hogy ami van, az nem elég jó, és a férfiaknak es a nőknek ez mást jelent, és amennyit én Zsoltból láttam, az inkább mélyíti ezt a törésvonalat, mert úgy tűnik, jobban akarja tudni, mi jó A nőnek, mint a nők maguk.
    A vajas poszt jó példa erre, a végén belinkeli a “nagy” Marlon Brandót, nem érzékelve, hogy az ikonikus jelenet valójában erőszak, a jelenet direkt erőszakos és felzaklató, és ahogy a főszereplőnő, Maria Schneider elmondta később, a jelenet nem volt benne az eredeti forgatőkönyvben, Bertolucci és Brando a forgatás közben kényszerítette rá. “The director acknowledged that he’d sprung the butter detail on Schneider at the last minute, because he wanted her onscreen humiliation and rage to be real. “I wanted Maria to feel, not to act,” he said. Brando didn’t actually penetrate Schneider in the scene. But it was an incident of real sexual humiliation nonetheless.” (2018-as cikk a Voxon).

    Kedvelés

  4. a lenéző jobb esetben elnéző viselkedés jellemző a kinky emberekre, a vanillaknak szerintük gyakorlatilag nincs is szexuális életük, vagy ha van is az szar is íztelen. Hallottam ezt egy pornófüggű, BDSM-re izguló, nőket a látottak alapján alázó kinky domináns hát hogyismondjam pöcstől.
    Amit írtál, Zsolt állandó pörgése a MI a vágyad? kérdésen, számomra már az elején értelmezhetetlen volt, de nem bírok magammal, olvastam tovább a minden logikát nélkülöző, csapongó szösszeneteit, mígnem egyszer nyilvánosba megírtam neki amit itt most te, csak rövidebben. Hogy amit le akar tolni a nők torkán (sicc) az az ő meg nem élt vágya, vagy frusztrációja, lényegében ennek az egész vágykérdésnek nincs értelme és a válaszra sem kíváncsi, mert ő ugyis ugye jobban tudja. Na kiborító egy pacák. Örülök, hogy ezzel a posztoddal a te szavaiddal élve az akkori gyomortáji nyüszögésemet megerősítetted.

    Kedvelés

  5. Igazad van, Éva, érdemben kell tolni a kritikát. Ahogy a téged megszemélyesítő ismeretlen teszi, amikor azt írja Szentesi melleiről, hogy “nem annyira peckesek”. (Amúgy azok, de ne okozzunk fájdalmat a névrokonodnak pszt…) Továbbá, hogy “sajnálni kell-e, hogy így néz ki a hasa” 😀 Ezek érdemi kritikák és még véletlenül sem súlyos személyeskedések. Meg a “megcsonkítottság” is érdemi, a “tízszer jobban él nálad” pedig nem, nem, nem irigység 😀

    Jut eszembe, a rejtélyes valaki, aki a dühödt irigységével végighaknizza a netet, képzeld, megszüntette a Villős és Gumis gyűlöletoldalakat. Látszik,hogy nem te készítetted azokat, hiszen te soha nem félsz semmitől. Hiszen igazad van, mindig. Az idő igaz, valahogy idővel azért mégis eltűnnek hirtelen a szégyenletes dolgok.

    Nem, nem Villő vagyok. De majd rájössz. Bocs, hogy nem mutatkoztam be, de az én gyerekemet nem fogod megtépni az iskolában. Azt sem fogod elterjeszteni, hogy dugtam a szüleimmel. Utóbbit szeretném titokban tartani, ugye, megérted?

    Na pá, maradok inkább a híreknél, amiket hallok rólad, az is több, amire vágynék 🙂 Nincs több blogodra kattintás, fukarkodom vele, meg olyan összepiszkolt érzés valahogy.

    Jobbulást! (Ez most komoly. Bár nem hiszek benne, de adjunk egy mákszemnyi esélyt.)

    Kedvelés

    • Mennyire aljasul forgatsz ki mindent.
      NEM ÉN méregettem őket, őket zavarta a testem, mellem, sportom, szerelmem, ők szóltak be rám MOCSKOLÓDVA, én írtam ERRE, HOGY TŐGGYEL SPORTOS TESTET NE.
      Senkit nem téptem meg, ez hazugság. Apuka rámgerjedt, anyuka bosszút állt. Neked viszont nincsen gyereked.
      Ők foglalkoztak kényszeresen velem, űztek, írogattak, célozgattak, éveken át.
      Leszartam Gumiszobát, ez az ő fantáziája, hogy nekem ő téma volt. neki kellett ez a narratíva. és hazudik.
      És akinek a feleségének szóltam, hogy gennyes mód zaklat a férj (abbahagyta). Mit kellett volna tennem? NE ZAKLASS. Ne járkálj ide, ha utálsz.
      Most, hogy kaptak a pofájukra és bebuktak a játszmáikkal, persze ők a szentek, én meg a zaklató.
      KI KEZDTE EZT??? Mire reagáltam én?
      Én nem félek tőletek, nem tudtok bekussoltatni.
      Egyvalami látszik, de az nagyon tisztán: a gyűlöleted.
      és az, hogy miben fogant. Veled soha senki nem foglalkozott, mégis utánam szaglászol, hírt szállítasz, idejárkálsz zaklatni, fontoskodsz gyáván.
      Irigy vagy, nem bírod elviselni, hogy az én szavaim hatnak, a tieid nem, nekem van életem, neked nincs.

      Kedvelés

  6. Én amúgy tökre szeretném, ha Zsolt vagy Szilvi olvasná ezt a posztot, és egy kicsit elgondolkodnának, hogyan hat a tevékenységük másoknak, akik jól vannak a tanítás, net, szexbulik nélküli szexualitásukkal, és mit üzen ezek erőltetése, sulykolása, szépre színezése róluk.

    Kedvelés

  7. Visszajelzés: a szolgalelkűségről | csak az olvassa. én szóltam. minden érdekesebb, mint amennyire elkeserítő

  8. Visszajelzés: néhány mondat felnőtt embereknek | csak az olvassa. én szóltam. minden érdekesebb, mint amennyire elkeserítő

  9. Visszajelzés: szeretet, gyűlölet 2. | csak az olvassa. én szóltam

  10. Visszajelzés: hogyan lettem kirekesztő – és boldog 2. | csak az olvassa. én szóltam

  11. Visszajelzés: neked miért baj, hogy más hogyan szexel…? | csak az olvassa. én szóltam

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .