őszintén és felszabadultan a szexről

Fú, nagyon röhögtünk ezen. Aztán rettentő szomorú lettem. Én aztán barátja vagyok annak, hogy beszéljünk nyíltan a tabukról, na de ez…

Van, aki választ kap a kérdéseire ezekből?

Pearl belinkelte ide a rettenetes semmitmondó ÉS kioktató cikket “a szexről”, akkor megtekintettem a médiabirodalom szerzőit, ott találtam Polililit és a szextémában utazó többi kontentgyártót.

Se nem szép, se nem okos emberek nagy magabiztosan elemezgetnek, “szemeket nyitogatnak”, hű, de izgi téma, VÉGRE ERRŐL IS SZÓ VAN, TABUDÖNTÖGETÉS – érdemi mondandó nélkül. A személyes frusztációiból következő állításaikat tanításnak nevezik, és eszükbe nem jut a tágabb kontextusa annak, hogy ennyi nem-értés, zavar, örömtelenség miből fakadhat.

Én nem tudtam ezekről. Voltaképpen nem értettem, minek a paródiája Anzselika Habpatron.

Ebből a beszédmódból van női és férfiváltozat.

A női: zavaros, traumatikus élményeiből gyógyulgató leány mesél a tudatosságról, felszabadulásról, csiklóról, orgazmusról rossz mondatokban. Minden posztjában felsejlik, hogy az egészhez nincs kedve, vagy csak félig van, de izgalmasnak tekinti, mert makacsul hisz abban, hogy ha így meg úgy is próbálja, akkor jobb lesz. Nem érti, nem érzi a szex egyszerű örömét, és nem tudja, ki-mi vette el ezt tőle. A témát tananyagnak és technikai tudásnak gondolja, miközben semmmiféle kritikája nincsen például a pornóval vagy a férfiak elvárásaival, szexuális szokásaival kapcsolatban. Ő egy szép és jó világból jelent, amelyben a partner(ek) gyengédek, lelkesek, figyelmesek, nyitottak, rajtuk ugyan nem múlik, csak Lili ilyen kedvetlen, tanácstalan, önbizalomhiányos, és ezt neki kell megoldania, de már jól halad. Érthetetlen, miért bolyong ezekben a részletekben, gondolja, hogy ő tanít és felvilágosít, miközben láthatólag egyáltalán nem érti, honnan ered mindez (nincs kedvem, nem merem mondani, nem élvezem igazán, mégis csinálom, nem vagyok elég jó az ágyban, biztos nem szép, ciki, ha spriccelek stb.). Nem tud a feminista, női felszabadulási kritikáról, negyven éve közismert összefüggésekről, hogy ugyan mitől nem jó a szex a nőknek.

Ún. szexpozitív, és ez ma a neten azt jelenti, hogy ami csúszik, hengeres, rózsaszín, az menő és izgalmas. Legyen kedved, fedezd fel. Hozni kell a mennyiséget, kell videó a következő hétre, blogbejegyzésnek, képzésnek téma. Tegyünk ki masztizásról videókat! “Attól függ, hányszor kívánom meg magam.”

Lili, azavaraidnak, az önbizalomhiányodnak, a kételyeidnek az az oka, hogy a patriarchátus és az internet szorzata tönkretette a nők örömét. Abba akar belerángatni ez a férfiak diktálta beszédmód, ami nekik izgalmas, a nőknek nem jó. De ők jobban tudják a női szexuálitást is. A nyalásról is diktátumok születnek, és rengeteg hivalkodás. A te tapasztalatod nem juthat szóhoz, meg van mansplainingelve az orgazmusod.

Ezt magadra erőltetni, ezzel kapcsolatban jópofizni, elvárásra élvezni, izgiségekkel próbálkozni durván Stockholm-szindróma.

Egyetlen partner elég. Aki nem trükközik a külsőségekkel, hanem őszinte és vonzó. Akibe szerelmes vagy. És nem lesznek ilyen kételyek és hiányok.

De hát ugyanígy bjutiznak (színtanácsadás, hajtoldás, műköröm, smink) azok a szomorú, zaklatott nők, akik elemi szinten nem gondoskodnak a testükről, nem élik meg örömforrásként, csak valami örökké rendszabályozandó, javítgatandó kényszerűségként, amelyet el kell fedni, előnyösen fotózni, megjeleníteni. És életmódkócs az, tanácsokat ad étrendről, életszervezésről, életmódváltásról az, aki a nyilvánosságban jól látható módon és évek óta nem tud a saját testével mit kezdeni (érintett, sorstárs, TEHÁT igaza van). Hajszolják a boldogságot olyen eszközökkel, amelyektől csak távolabb kerülnek tőle.

Nőként beszélni a szexről mégis valahogy esendő, nincs benne követelőzés, hódolat elvárása, kioktatás. Annál több az önszaggatás.

A férfiak elképesztőbbek. Az okoskodásukkal, az egoista szerepelgetéssel, meg ahogy szexinek, erotikusnak, önfelfedezésnek neveznek visszaélős, kihasználós vagy csillogó látszatra törekvő, menősködő üzemeket.

Ami igazi wtf, a stílusosan és menősködve tálalt Hummel Zsolt, az erotikagourmet, aki a saját blogposztjaiban faszfotókat publikál, egy durcás kisfiú nehezen leplezhető sértettségével nyilatkoztatja ki Lilinek, hogyan kell a farkat megfogni, csodálni, dédelgetni, dicsérni. Elsősorban a lankadtat, sokszor el kell mondani, hogy az milyen szép.

Mondja mindezt 46 évesen egy olyan világban, ahol semmi másról nem szól a nyilvános szexuális diskurzus, mint hogy a férfinak hogyan jó, mit szeret, mire vágyik, mitől elégülne ki még jobban.

Én persze, mivel én magam nem félek a szextől, nem tették tönkre a traumáim, tökre megértem a bénaházasságba szorult férfiakat, akiknek le van tiltva minden jó, és belefásultak, szégyellik, lefojtva élik meg, elvárásra szexelnek nem vonzó partnerekkel, de ettől még nem lehet nem látni, hogy ami miatt a nők nem élvezik az aktust, gátlásaik lesznek, riasztó a számukra a farok, az a gőg, a pornó, sok-sok szexélmény, amikor a férfinak eszébe se jutott, hogy az úgy a nőnek nem jó, ők meg nem mertek szólni, mert nem is tudják, mi nekik a jó. A lefrigidezések, a jogosultságérzet, a férfiönzés, a bizalom hiánya, a testi öngyűlölet. Ezek a kontentgyárosok kiindulópontnak veszik, hogy mindenki gusztusos, ép, lelkes, van neki partnere, csak a Tudás hiányzik.

A beszélgetésben röpködnek a kellek, egy pillanatig nem jelenik meg, hogy a partner valóban szépnek látja-e a brét, van-e kedve a másik testéhez, milyen minőségű a kapcsolat, vonzódik-e hozzá erotikusan, neki mi lenne jó.

Egyetlen előnyös képén, amely a facebook profilfotója, éppenséggel a maestro meztelen, de áldásosan kitakarja egy szép nő.

https://www.facebook.com/pg/intimitasgourmet/photos/?tab=album&album_id=850201315019079&ref=page_internal

Itt meg elhever a kívánatos test, neki ugye nem tabu semmi, és valami jelmezes lény gyúrogatja jól látható élvezettel egy szadó eszközzel a gyíkját, illetve ingerli a mellbimbóját, de ez sem biztos. Fontos, hogy ilyeneket a facebookon publikáljunk. Minél több a smink, a jelmez, a látványos külsőség, annál jobban elrejthető, milyen emberi nyomorok járnak ilyen fétisbulikba. Felsejlik az EXIT tábla is az angyalszárnyak fölött, a kép egyetlen értelmes része.

Ez a rendezvény (a kísérőszöveg is aranybánya).

Könyve is van.

Hummel Zsolt intimitásgourmet szerint saját szexualitásunkat, rejtett, egyedi vágyainkat egy életen át kellene tanulnunk. Sokszor abba a hibába esünk, hogy azt hisszük, a szex mindenre megoldás: ha lezavartuk, megszabadulunk a stressztől, rendbejön a párkapcsolatunk, és még az egészségünkre is jó hatással van. A valóságban azonban gyakran több frusztrációt okoz, mint örömet, előfordul, hogy unjuk, kötelességszerűen csináljuk, sérülünk általa, és fogalmunk sincs, mivel lehetne feldobni.
Mi kell ahhoz, hogy egy férfi igazán jó legyen a szexben? Mitől válik egy férfi valódi férfivá, erős, magabiztos és gyengéd, ajándékozásra, de befogadásra is képes, érzéki lénnyé? Hummel Zsolt azt vallja, hogy az igazi beteljesüléshez nem pózok, technikák és az orgazmus hajszolása vezet el, hanem türelem és jelenlét a másik mellett. A férfiasság kézikönyve szókimondó, pikáns és praktikus: nemcsak az elménk felszabadításában segít, de hasznos tanácsokkal is ellát, és egymásra épülő gyakorlatok sorával kalauzol végig a tudatos férfi útján.

Mi a felszabadulás nekünk, nőknek? Akit sokat nyomasztottak, akinek nem lett sehogy se jó, nem talál szép-jó, érzékileg tehetséges partnert, annak az, hogy elengedi a “szexelnem kell” kényszert, és megéli az élet teljességét másban. Lehetséges, hogy túl sokat szexelt. Szívem szakad meg, ha ezeknek a megnyomorított nőknek újabb segédeszközöket, technikákat ajánlgatnak, vásárolnak a partnereik. Ha azt lengetik előttük, hogy van ám valahol jó szex, csak ez meg ez meg ez kell hozzá, tanfolyam, könyv, segédeszköz, ára ennyi meg annyi forint.

Semmi nem jó, ami nem spontán. Semmi, amit más mond meg neked. Harmincezer kócs országában élünk, tiszta lehúzás ez az egész. A heteró világban a felszínes, béna, akart szex, az unalom, a kiégés elől egyetlen menedék van: egy olyan partner, aki erdendően borzad a mocsoktól, a “próbáljuk ki ezt is, azt is” variálgatásától.

Egyszerűen röhögni kezd ezeken.

A szex és az öröm egyszerű, csupa lélek. A többit ne nevezzük annak. Nem kell feldobni. Nem kötelező, hanem lehetséges. Ha nem zilálod össze, koszolod be, ha kivárod, akkor rádugrik hátulról.

57 thoughts on “őszintén és felszabadultan a szexről

      • Egyébként tökre nem baj, ha azok is öntudatosak, boldogok a testükkel, akik nem hamvasak, nem szálkásak, nem tipikusan szépek. Csak hát ő olyan gőggel, nőket hülyének nézve oktatgat, dicsekszik az erekciójával, ápoltságával, és veszi a védelmébe a full elnyomó, tárgyiasító férfitempót mint természetes őserőt, sértetten, frusztráltan, azon az alapon, hogy neki mihez van kedve, mint egy öréves gyerek, hogy ettől röhejessé válik.

        Én ugyan nem félek attól az állítástól, hogy erekciós zavar nem annyira van, mint motivációhiány a loncsos, elváró, félszívű, tíz éve is unt nővel.

        Kedvelés

    • Én is így voltam vele.
      Aztán róla átkattintva megtekintettem az önimádó Hummel Zsolt munkásságát, aki remek érzékkel a fasznak és a férfiorgazmusnak követel további figyelmet, a nőknek a férfiakról magyaráz, hullanak a kellek, tolja a rivalizálós “ki hol tart, kinek ápoltabb, menőbb, kifinomultabb a micsodája” felfogást, tantárgyának egyszerre kíván tudósa, tanítója, igazgatója és szemlétető eszköze lenni, illetve a farkát mutogatja az interneten (vajon miért nem szorulnak ilyesmire a huszonévesek?), se írni, se újat mondani, se jól kinézni nem megy kicsit sem, az egész egy zavaros, pénzéhes önlobogtatás, és többé fel se tűnik a szomorú, bágyadt, de nem agresszív Polilili.

      Kedvelés

      • “Klasszikus poénok, amikor bámészkodó férfit fejbe vágja a neje. Ne nézze a többi nőt a strandon se. Mostanában sok férfivel beszélgetve, gyakran jutunk arra a pontra, sosem élte meg igazán a férfiasságát. Nem baszta ki magát, nem ment oda egy nőhöz, hogy csak dugjanak egy jót. És most senki se lásson bele semmi szexista felhangot, az egészséges férfi minőséget keresem. Ne maszturbálj, ne nézz pornót, ne leselkedj, ne nézz seggrázást, ne nézd a dekoltázst! Sok-sok tiltás, ami az ébredő férfierőt azonnal visszanyomja. Attól, hogy valamit megnézünk, még nem baj. Senki sem akar mindenkit megdugni, de egy egészséges férfiszemélet jó lenne, ha megmaradna.”
        hát, tök jól összefoglalta, mi nyomasztja a nőket, mi okoz szorongást, mit jelent a tárgyiasítás
        https://azeletszexi.hu/2020/02/24/ha-olykor-nem-all-fel-nem-biztos-hogy-erekcios-zavar/

        Kedvelés

  1. Érdekes, hogy ilyen jó erős szavak vannak a férfibeszédmódban, a lányok legfeljebb nevén nevezik, de sose trágárak vagy követelőzőek, sértettek.
    Közben a szakrális vonalat is felfedeztem (Kékes Réka), nagyon látványos. (Nem elemzem ki.)

    Kedvelés

  2. Olvastam este vagy húsz posztot Hummel Zsoltól, és elszorul a szívem ettől a késő negyvenes pszichózistól.
    Lájfsztájl van, okoskodás, sznobság, guruság, kioktatás, iszonyat önimádat, faszmutogatás rossz testtel, semmi sport soha, sehova nem futó lamentálások, önkényes kategóriák képzése, túlbonyolítás, öntetszelgés, saját zavaros dolgok normává avatása és sokkal jobb nőkkel fotózkodás.
    Akinek nincs fétise, vagy nem nevezi fétisnek a kis kósza vágyait, az nyilván prűd meg eltemeti. VÁGYIDENTITÁS.
    Te Zsolt. Azt látom, hogy ráérsz kajákon, kinézeten és szexuális módozatokon rengeteget vonaglani. De lehet, hogy nem kéne felszínre hozni olyasmiket, amiknek a kiélése csak nem kölcsönösen, sok pénzért, a másik használatával lehetséges? Nem lehet, hogy ez terapeutára tartozik? Amitől az ember elröhögi magát. A fétislista vagy kurva veszélyes, vagy simán paródia, vagy visszaélős. A kamaszok iránti rajongás benne maradt, a kaki is, a fojtogatás is, de a pedó nem. Hol a határ? Miért kell hülyeségeket szítani emberekben tabudöntögetés miatt? Ezen az éjjelen is többen kerültek kórházba segglyukukban villanykörtével meg kenyérvágó késsel. Felmerül az valahol, hogy a faszkínzást vagy a taposást egy nő élvezi-e? De ha ártalmatlan, akkor is kurva drága, időelbaszás. A jelmezek, kellékek. Én nem értem, hogy jön ez ki egy értelmes életben. És csúnyák vagytok, kólásüveg testalkattal, 165 centisen, piros szemüvegben magyarázod a vonzalmat. De azért mutogatni kell, ez a menő életstílus. És nagyon látszik az erőlködés, amikor előadod, hogy EZ MEKKORA FELSZABADULT ÉLVEZET.
    Szerintem amúgy te önfaszimádó vagy, a pinát nem annyira szereted, irigy vagy rá, hogy annyi figyelmet kap… a férfiaktól, egyébként. A nők nem azért nem kedvelik a fasztémát, mert szégyellik, hanem mert unják. Vagy mert semmi örömük benne. ezt mondjuk írod is.
    Néhol van kritika a pornóval és egy helyen a webcam prostitúcióval, ez igaz és jópont.
    De szerinted csak a nőkről, az ő szexualitásukról van szó folyton. Talán mert nekik volt örömtelen mindig? Ki vette el a férfiaktól, hogy a saját kínjaikról beszéljenek? Én úgy tudom, hogy a szex ügyében keresgélő, ezért fizető tartalom- és termékfogyasztók (vagy e cselekedetek kezdeményezői) még mindig főleg a férfiak. Nagyon ráérnek, és nem találnak más izgalmat.
    Eszméletlen ez az aránytévesztés, hogy muszáj kinkynek lenni, még nagyobb mélységekben megélni a szexet, problémát találni ott is, ahol nincs. Ti nem tudtok értelmesen élni, ez a késő Róma bukása kb. És érted, én tök tudatos vagyok, nem lehet engem csak úgy elvinni valami irányba hangzatos lózungokkal, boldog kapcsolataim voltak, történetesen június 9-én éreztem a legnagyobb hűhaélményt (kulcsa, titka egyáltalán nem az, amikről írsz), de sikerül bennem a csonkaság gyanúját felkeltened, hogy lehetne még jobb, hogy mi van még. És ez istenkáromlás. Pont olyan, mint ép testet módosíttatni, átszurkálni, kivarratni. A test egyszerű igazsága hol van ettől? Amit én megéltem tegnap este a nedves erdőben futáskor.
    Nagyon komolyan vett kinézet, kajálás, gourmet-kedés megy, de McDonald’s is, és fantasztikusan ízléstelen összevetések kaja és szex élvezetéről, sült kolbász, mely csöpög, zöldséges egytálétel mint aktus-allegória. Jaj, annyira erőltetett.

    Kedvelik 1 személy

    • Engem annyira nem is érdekelt ez a fickó, meg a többi tabudöntögetés se, mert köszönöm szépen, van jó szexuális életem, de ha már szó volt itt erről az emberről is, rákattintottam a videóra, amely szerintem f@szkorbácsot érdemel. Ez egy nagyon csúnya, ráérő szingli férfi kártékony ömlengése arról, hogy miért csak az lenne a jó a nőknek, amit ő gondol. Komolyan, gourmet-nak nevezi magát, de akkor azok a férfiak az életemben, akik nagyon keveset beszéltek a szexről, de csinálni úgy csinálták, hogy utána fél napokat átaludtunk, mert rámhangolódtak, elméleteket nem gyártottak, nekik én nem “a nő” voltam, hanem az a vonzó nő, akire ők vágytak – ők guruk? Komolyan, hát nem az lenne a fontos, hogy ha már annyira vágyunk egymásra, akkor mindenkinek nagyon jó legyen? És ez annyiféle, hogy dobozokba be se fér! Csak, ugye, ahhoz nem elméletet kéne gyártani, hanem szép, jó kapcsolatokban lenni.

      Kedvelés

  3. Ilyen komolyan van, hogy intimitás gourmet??? És ezért valakik fizetnek??
    Bmeg, rossz szakmában vagyok 😀

    Amúgy megint betaláltál, pár éve egy meleg haverom meghívott a poliamoria facebook csoportba, néha benéztem, elolvastam a diskurzusokat, sőt, észrevettem egy ismerős arcot (ex sógornőm). De hogy tényleg erről szól, hogy nem jól kinéző emberek most aztán polik lesznek és hű de szex meg nemtom, már akkor is valami “nyüszögésem” volt ettől az egésztől, a fő szószólójuk egy pszichológus csaj, aki nem csini és azok alapján, amiket tőle/róla olvastam, sose járnék hozzá terápiára….

    A meleg és nem meleg pasiknak meg ez csak egy újabb szó és jogalap a felelőtlen összevissza kúrogatásra – szerintem. Bár én falun nőttem föl és lehet, ezekhez a modern ideológiákhoz fejletlen a szocializációm (amúgy nemaz :-D).

    Kedvelik 1 személy

    • A boldogsághajszolás az egyik, tipikus negyvenes elakadás.
      A férfierőszak, molesztálás tisztára mosdatása a másik: az nem más, mint ősi férfierő, bámuld csak a nőket, próbálkozz, ne kertelj, dugd meg csak simán… ilyen üzenetek, némi kölcsönösség-mázzal. Nyilvánvalóan nincs a Zsoltnak egyetlen jól működő kapcsolata sem, ahol legalább valami hasonlót akarnak egymástól, csak ezek az üzleti együttműködések más hivatásos szexikkel, meg a hedonista meg fétisbulik meg az okoskodás, és a tanácsadásain meg a benyúlkálás, lekúrás.

      Kedvelés

      • Zsolt vagy más nevén Baltazár Bliss nős, a feleségével viszont nincs szex, mert nem működik (gondolom más a vágyuk :-D) ezt nyiltan vállalta is még jó néhány évvel ezelőtt mikor a szubkulturához közelebb kerülve, elkezdtem olvasni. Akkor hagytam abba, mikor állandóan egy témán rúgozott, és a kérdést mi a vágyad ezer formában feltette, és ha esetleg válaszoltál rá, ergo volt önálló gondolatod akkor ő rákontrázott de szinte már kényszeresen. Tehát már akkor jobban tudta ő, hogy mi a vágya a nőknek. Mióta úgy 1-2 éve kifejtette hosszan, hogy a nőiességhez magassarkú és szexi ruha kell, a flipflop viselők meg mennyire antinők, faszlohasztok végleg leálltam minden követésével. Ellenben folyamatosan belefutok még mindig megosztásokból, lingam és jóni meg mittudomén még milyen masszázsok és tanfolyamok hirdetéséből. Tehát igény mutatkozik Zsolt munkássága iránt.

        Kedvelés

      • Az ilyenek amúgy aztán beleszeretnek valami jógaistennőbe, aki nem hord cipőt.
        Pont Kékes Réka is ez a mezítlábas-természetistennő-imidzs.
        Tök érdekes, hogy valaki azt gondolja, az ő szexuális ízlése a közre tartozik, ő ezzel segít, ilyen alapon állítja be magát tudás birtokosának, és normát szab belőle.

        Kedvelik 1 személy

      • Ahh, szóval ez a Bliss című 1997-es film, és akkor ő is azt képzeli, csak mert ősz a haja és szeretne nőket lekúrni úgy, hogy ő a nagy spirituáltudor, hogy ez érvényes mint terápia, és menő és hirdeti is, miket csinál, a terapeutaszakma nagyobb dicsőségére. Híjjj, de hogy ez is ilyen buta koppintás.

        Kedvelés

      • Amiket sértődötten a férfiakról ír, hogy kinyírja magát, ha a nőre figyel, meg hogy az ő vágya háttérbe szorul, ez tipik nőellenes szöveg, és nagyon, nagyon rossz fényben tünteti fel a nőket (miszerint nem érdekli, nem aktív, kiszolgálást vár el). Én tényleg nem értem, ennyire fapina mindenki, vagy az egészet nem értem.

        Kedvelés

      • Utolsó kommentedre: szerintem nagyon kevés nő éli meg felszabadultan a szexualitását azzal, akit szeret. Ezek a lelki nyomi emberek meg azokkal próbálkoznak, akik nem élvezik, nem tudják, hogy jó nekik, lehet, hogy bedőlnek a guruságnak, de mindig csalódás lehet a vége. Nem, a nők nem élvezik, nem kommunikálnak róla, görcsösek, rossz élményeik vannak, fogalmuk sincs, mitől lenne jó nekik, az ilyen pasik meg, akik szerint a horizontális kielégülés helyett mélységekbe kell menni (lusták a partnerük mindenféle szerveivel foglalkozni, csak a behatolás érdekli őket, mert nekik az a fő attrakció), nem javítanak a helyzeten.

        Kedvelés

      • És akkor ez az ember valami olyasmit adagol, ami összességében megint csak a férfiaknak kedvez, a nőket otthagyja az elégtelenségérzésben, mert érzékeny partnert, lelkes férfit, önbizalmat természetesen nem tud adni, láthatólag a test karbantartása se számít, és annyira megmagyarázó: így kell, úgy kell (nagyon sokat használja), ez így működik, így van, nem az az igazi, emígy jobb, mindenki téved, mindenki kinky (már miért lenne az? akkor ki a vanilla?), dobd ki a vibrátort stb., hogy megfosztja a sebzett, rosszul tartott nőket az egyetlen kincsüktől, attól, hogy TUDOD ÖNMAGAD.

        Kedvelés

  4. Komment (youtube).
    “Képzeld Zsolt, az emberek nem hülyék. Nagyon sokan tisztában vannak azzal, mire vágynak. Nem kell nekik kinyilatkoztatni. Részemről én nem pusztán farokra vágyom, hanem egy EMBERRE. Fontos, mi van a fejében, mit gondol a világról. Akkor fogok vágyni rá, ha azt érzem, van bennünk közös. Lehet bármilyen kiváló hím, önmagában az hidegen hagy. Ezt a videót nézve rájöttem, hogy hiába pazaroltam a kommentekre időt, te az a férfi vagy, aki soha nem fog megérteni összetettebb dolgot a farok-pina szintnél. ( Kőkori, patriarchális, elavult, hazug felfogás ezt ennyire leegyszerűsíteni.)

    Főzés közben szexuális metaforákat használni gusztustalan. Vagy legfeljebb kamerán kívül étvágygerjesztő.

    Rendben van, ha kőbunkó macsóként viselkedsz otthon az ágyban, ha van nő, aki ezt eltűri.
    De az már nagyon nincs rendben, hogy neten-tanfolyamon azt hirdeted, hogy a szex csak vágy, csak nemi szervek. AZOK IS: De csak IS. Az pedig, hogy pénzes tanfolyamokon próbálsz meggyőzni nőket, hogy testük-lelkük szerinted rosszul működik, etikátlan, és felháborító. Végleg meggyőződtem, hogy amit művelsz, verbális pornó.”

    Kedvelés

  5. Most megint a Promenád a gyönyörbe (The Road to Wellville, Alan Parker filmje, 1994) jut eszembe, a tiroli népdalokat dudorászó “masszőr”, aki helyrehozza a női szerveket. Meg a Kékes Réka nevére jött első google-találatokról. Tantra… ó, szent Visnu! – erről volt egy történet a Szex és New York sorozatban is, sokat elmondott erről az állítólagos szexedukációról, a ráépülő iparról. Jó sorozat volt, csipős, ironikus, kedveltem. Mi mindenre épül ipar, ez tényleg az elidegenedés kora: honnan tudhatod, mi megy végbe a kutyád lelkében? Sőt, mondani is borzasztó: hogyan értelmezd a csecsemő gyereked sírását, mikor mit jelez? Ezek tanácsadó könyvek.

    Kedvelés

  6. “Bár, néhány részletben kidolgozott a karakter, mégsem érzem teljesnek. Eleve hitelesebb lett volna egy 40 feletti inkább sármos, mint szép férfi, aki eléggé szuggesztív ahhoz, hogy egy nő egy pillanat alatt a hatása alá kerüljön.”
    “férfi szemszögből inkább az lenne a bajom, hogy csak a kidolgozott testű, nagyfarkú különc milliomos lehet a csúcsférfi”
    megértem, rezonálok
    nyihi

    Kedvelés

    • Hehe, hogy szomorkodik, hogy csak egy ilyen férfi szerepeltetésével lehet nézhetővé tenni a tömegeknek egy szép, fiatal nő ömfeladását, meg felglamúrozni a BDSM és a kapcsolati erőszak visszataszító elegyét, ehhez az ő sármja meg faszfogantyúja nem elég jó….
      Belenéztem a gasztrorovatába, kevert pitékkel van tele (liszt, cukor, tojás, plálinka, gyümölcs), amiket pinametaforaként használ, és random módon itt is fel-felbukkan a nyitott slicce. Van még lecsó meg marhahúsos szendvics, ez lenne a gourmet koszt…

      Kedvelés

  7. “Tegnap volt a Szexmunkások Napja. Igen a kurvák és prostikra emlékeztek. Akik a saját testüket adják bele a munkába. Ott vannak azok akiket kényszerítenek és persze legyintünk azok úgyis csak azok. Pedig fiatal lányok. Vannak azok akik maguktól lépnek erre az útra, de azt teszik meg, amit valami miatt a férfi máshol nem kap meg. De ez nem azért van, mert a nők nem hajlandóak, hanem azért mert a szex még mindig tabu, nem beszélünk az egyéni vágyról. Így ki nem mondott, ki nem kommunikált dolgok miatt a feszültséget valahol le kell vezetni. Ki kell emelni azt is, nem csak női prostituáltak vannak, hanem férfiak is. Csak arról nem is esik soha szó.

    Minden fent említett csoportból, közösségből, identitásból származó embert ismerek. Pont ugyanolyanok mint én. Ha őket szidod, engem is szidsz.

    (…)

    Black lives matter. Meg roma, zsidó, meleg, leszbi, transz, kinky, prosti, nő és valahány név a naptárban. Én nem tudok néma maradni.”

    érdekes sorrend, a kinkyt mondjuk a nő meg a black mellé keverni, mintha ez mind elnyomás lenne
    esszenciálisnak teinteni azt, amit “ki kell élni” és amire a rape culture tanította meg a férfiakat, de szerencsére az áldozatos prostituáltak ezt megoldják
    megvédi a prostituáltakat, egyben mindjárt a rájuk való igényt is normalizálni
    nem látni, milyen durva nők elleni erőszak a pornó és a prostitúció, mennyire kinyírja mindenki szexualitását
    hogy az istenbe lehet valaki ennyire zavaros és buta, nyíltan patriarchális dolgot tol, nőalázó dolgokat, tobzódó nárcizmust

    Kedvelik 1 személy

  8. Némileg megnyugtató, hogy az oktatáson a “modell” egy műpunci, nem nőket bérel fel demontrációs eszköznek, de vonzóbb nem lesz tőle. Nehezen tudom elképzelni, milyen módon segíti a szexuálisan és érzelmileg elakadt embereket az, ha az ő műpunciba rejszolását nézik, mint követendő példát , mert ha hat nő neki azt mondta, hogy ez így jó, akkor ez így a jó mindenkinek… Pedig a nem egyszemélyes szexnek pont az a lényege, hogy folyamatos interakció, visszajelzés és reagálás, közös improvizáció.

    Nagyon nehéz olyan szexuális oktatóanyagot csinálni, hogy az ne legyen személytelen biológiai és mechanikai leírás, se önmutogatás, a saját ízlés normává tétele és mások eszközként használata vagy segédeszközök felvonultatása. Az omgy projektben szerintem elég jól elkerülték a buktatókat (fizetős tartalom, nők beszámolói az orgazmusról, örömszerzésről, egy-egy téma több személy szempontjából), a kedvesem szerint érdekes lenne egy ilyesmi férfiakkal is, csak az máshogy hatna, olyan lenne, mintha még plusz elvárásokat akarnának támasztani a nőkkel szemben.

    Kedvelik 1 személy

    • Ez az erekciós bemutató, a jóni masszázshoz élő nőt használ(t), akit ő is meg az oktató is megérint. Mintha ez technikai kérdés lenne, nem számítana az izgalom kialakításában az ismerősség vagy a testi vonalom.

      Kedvelés

  9. Unásig ismert jóságaskodó-felszabadító reklámszövegek felmondása, egy vállalkozó páros (egyikük a mamami alapítója és haszonélvezője, kétgyerekes anya, engem fegyelmezgetett bőszen, nem véletlen), érezhető visszaélések, pornó-promó, borzalmas állapotú testek, megalázó, dehumanizáló szokások, ők de különlegesek, lekezelő szöveg, “mi” meg prűdek… kihirdetve, mintha ez a creepy ügyetlenkedés, kutyajelmez, verés, kínzás, megalázás kifinomult játék, intimitás, tabutörés vagy buli lenne. És: Adakozz a telexnek, hogy ilyen jó filmeket csinálhassanak!

    https://telex.hu/video/2022/11/06/bdsm-dokumentumfilm-magyar-kozosseg-szex-szubkultura

    https://reduxx.info/norwegian-man-now-identifies-as-a-disabled-woman-uses-wheelchair-almost-full-time/

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .