az első videobejegyzés

…és nem tudom, ez nektek milyen, technikailag, élményként, meg a téma. Írjátok meg! Egy biztos: a Julis cukker.

A kertben forgattuk, ahol a hóban fetrengős fotók is készültek. A spontán, mégis lényegre törő beszédet és a képen való fejlátszást még gyakorlom!

 

 

33 thoughts on “az első videobejegyzés

  1. Szerintem nagyon jó, érdemes ebbe az irányba (is) továbbmenni. Feltételezem, hogy fejben már készül, vagy tán kész is egy egész sorozat terve. Ezek után már csak fel kell állni a karosszékből – idézve a néhai TV-torna felvezetőjét. A hang valóban egy kicsit halk, de érthető, világos. Érdemes lenne megpróbálni közelibb, esetleg fejre tehető-vehető mikrofont használni – ha ez lehetséges. A képmező felső harmada a tiszta ég. A kamera fényerő szabályozása feltehetőleg automatikus ezért az egyharmadnyi eget is kénytelen figyelembe venni, így a lényeg (hiába ő a kétharmad) egy árnyalattal sötétebb, mint az kívánatos volna. Olyan, mintha nappal szembe állva néznénk a napnak háttal zajló produkciót. Talán magasabb kameraállással, mesterséges világítással, a háttér célszerűbb megválasztásával (amire éppen lehetőség van) ez még jobbá tehető. Egy biztos: aki csinálni akarja, ebből is tudja – köszönjük.

    Kedvelés

    • Ja, és egész nap kísérleteztem, olyan 3-ig, voltak nagyon zűrös beállítások meg ragyák meg feszesen izgulós beszéd meg belegabalyodás. Aztán vendégeink lettek, gasztronómia, elmentünk kutyázni-futni, és este lett. De nagyon akartam még normális hajjal, bemelegedve, szemfestve (én még egyszer ekkorát nem sminkelek!), és abban a ruhában a videót. Fél kilenckor készült. De legalább kabócák meg varjak nem voltak már. 🙂

      Kedvelés

      • Hát az biztos, hogy mindig olyan vagy, mint akit skatulyából húztak ki. Ne is engedj belőle, ez is legyen példa a sokszor kevésbé igényesek (többnyire pasik) előtt. A smink az említett fényviszonyok miatt mérsékelten érvényesül, de az összeszedett megjelenés, “grandezza”, feltétlenül átjön. Folytatásra fel!

        Kedvelik 1 személy

  2. Nem “szakmaznek” nem is ertek hozza, de az tuti, ha ferfi lennek villamsulytas-szeruen beledhabarpdnek e percben. Az ilyen” de szep vagy” tipusu hozzaszolasokat nem birom a facen sem, de nem is csak errol van szo, hogy amugy igen, ha nem az egyseg, harmonia, szivdogleszto vagy na.

    Kedvelés

    • De drága vagy! Nagyon ritkán mondanak ilyet, csak erősen megnéznek, meg érzek vonzalmakat, de félnek tőlem. 🙂 Aztán egy-egyvalaki mégis megmondja, és nem fél, és nekem is pont ő…

      Annyira szeretek közölni, szerepelni, megjelenni, hatni, borzalmas bloggerség…!

      Szerintem amúgy az a legtanulságosabb és legszebb, ahogy Julis trendinek tartja és spontán elsajátít egy sor mozgást, viselkedést, és ez teljesen egyenes adás, mindenfajta előzetes instrukció nélkül csinálja, ugyanígy zajlik kamerátlan is.

      Kedvelés

      • Az előzetes annyi volt, hogy mondtam, gyere te is. Boldog volt tőle, amúgy meg tekintélyszemély vagyok a szó legjobb értelmében, és értette, hogy a kamerába beszélek, azt nem jó megzavarni. Meg szégyenlős is egy kicsit.

        Kedvelés

      • Ez elég gyakori, hogy ijesztően határozottnak gondolnak, pedig csak jól bánok a szavakkal, tudom, mit gondoljak, mit akarok közölni, és sokat beszéltem közönség előtt. Meg talán védekezés is.

        Ami a külsőt illeti, a célom egy semleges, nem hivalkodó, de csendesen, skandináv módon ápolt, rejtett pontjain is rendben lévő test és megjelenés, afféle jolly joker, ami elhordozza az intellektust is, meg a trendi fitneszt is. Köszönöm!

        Kedvelés

  3. Nem semmi! Nem birom elképzelni se, hogy csinálja! 🙂

    A video amatőrsége szerintem kedves, ellensúlyoz számomra Téged. Belőlem is félelem jött elő, amikor néztelek, olyan érzés, hogy ha akarna, ez a csaj megesz engem reggelire…:)

    (nemnyuszi nick ribizliről javítva)

    Kedvelés

    • Dehogy eszlek, ne viccelj, ez az izom csak, az van, meg állóképesség is, de minden csupa kétely. Épp egy egyszerű sporteszköz alapfokon való használatáról beszélek, és a kislányomat terelgetem, meg félek, hogy sötét lesz, nem látszik, belegabalyodok, vagy majd belekötnek a kinézetembe az ólálkodók.

      Azért tűnök ilyennek, mert hat tanéven át kellett nagyon egyértelműnek lennem 35-40 fős középiskolai osztályokban. És sikerült.

      Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .