a legjobb posztok: októbertől április végéig

n = 1 a testünk megfigyeléséről és a felelősségvállalásról

teher lettél vajon amikor annyira szerettünk valakit, nem voltunk manipulatívak?

nőies, spontán, szenvedélyes meg hisztizünk is néha. Nem mások: te. te is.

a majdnem, az majdnem semmi 1. a nagy vihart kiváltott szeretős trilógia. szembenéztél-e önmagaddal szeretőként? hát feleségként? — UTOLJÁRA OLVASHATÓ

a majdnem, az majdnem semmi 2.

a majdnem, az majdnem semmi 3.

és akkor nem magyarázkodtunk többé elég volt feminizmus és szenvedélyes sport szembeállításából. milyen hülyeség ez?

drága Nótár Ilona! egy nyilvános vitához kapcsolódom. nem tudom elfogadásnak értelmezni a kövérség és falánkság mentegetését, amíg azok, akik elfogadást követelnek, a kisportoltakat pécézik ki. átlátszónak tartom, amikor a fitneszt és a tudatos táplálkozást démonizálják. ezek SEMLEGES jelenségek. a felelősség, a szembenézni tudás viszont érték. és ha celebeknek esnek nekiugyanazzal az árnyalatlansággal, akkor én a celebeket fogom megvédeni, vannak ziccerek, amelyeket emberként is, nőtársként is inkább ki kéne hagyni.

evilági milyen lelki is a matéria. nem?

szelfizők a gymben vitriol és szenvedély, életképek a teremből. bármi, ha közel mész hozzá, már nem is olyan durva. én itt is marslakó vagyok amúgy, az értelmiségi bonyolultságom, excentrikus poénjaim miatt éppúgy, mint a ketogén miatt. UTOLJÁRA OLVASHATÓ

de hát már öreg ember! Kiss László és Biszku Béla felmentése: már öregek. soha nincs felelősségvállalás, soha nincs elégtétel.

nőies azt mondják, ez a régi blog hangja. sokan osztották. fanyar a mosolyom, hát nektek a szorosra zárás kell? a tudat, hogy minket BÁNTANAK? csak ez? amúgy tényleg bántanak.

A blog májusban, fokozatos szerkesztéssel jelentősen átalakul. Leveszem az efemer, sikerületlen posztokat, a vendégposztokat és a könyvben megjelenteket.

Írok viszont újakat.

Itt tudod megrendelni a könyvet, amíg van még: http://konyvesbolt.hu/termek/konyv/irodalom/tovabbi-konyveink-irodalom/csakazolvassa-en-szoltam/

(itt kapható 25 százalékos kedvezménnyel)

Kapható az Anima könyvesboltjaiban is a plázákban, és lassan a nagy láncoknál is.

Ha dedikáltat szeretnél, írj, küldök: csakazolvassablog@gmail.com

Május 11-én délután könyvbemutató, egyben pót-blogszületésnap. Írj, ha jönnél!

Vettem egy TENISZRUHÁT. 🙂

Fotó - 2016.05.04. 12.21

20 thoughts on “a legjobb posztok: októbertől április végéig

  1. Bírom a hajdulaszlot ismeretlenüi is. Nagyon szofisztikáltan közli, hogy ez egy pendelyes kép:)Ez a népies változat. Amúgy neglizsé polgáriasan. Férfiak sense of fashion nélkül, ismerjük:) Pedig én nem is vagyok feminista. Vagy mégis egy kicsit?Un peu, ha már negligée.

    Kedvelés

      • pont azon filóztam,hogy ez funkciója vagy neve szerint teniszruha. 😀 mármint, hogy ebben tényleg lehet-e teniszezni. mert nem úgy tűnik.

        Kedvelés

      • De azért láttál már teniszközvetítést? Ilyenben játszanak a nők. Ún. premierruha, Stella MCCartney tervezte az Adidasnak. Nem edzésen, hanem versenyen, döntőkben, ez olyan, mint az operagála, a fotósok lesik, miben jelenik meg a sztár. Izzadságelvezető originál műszál. Beépített melltartóval. Alsóbugyiban alulról megközelíthető, speciális zseb, épp a gluteus mediusnál, ahol gödör van oldalt, egy-egy teniszlabdának.

        Kedvelés

      • biztos láttam, de nem akadt meg a szemem a ruhákon. szép ruha, és ezek szerint ideális nyári viselet, csak ránézésre nem gondolnám, hogy kényelmes benne teniszezni. most rákerestem V.W.-re, ezek szerint őt nem zavarja, ha felcsúszik aktív mozgás közben ez a szoknyahossz. (nem azért, de engem zavarna.)

        Kedvelés

      • Persze, hogy felcsúszik, és azért szoknya, és plisszírozott-rakott, mert az szép, látványos, nőies mozgás közben. Alatta sportnadrág van, kb. olyan hosszú, mint a futósort, egy boxerhez hasonlítanám. Nem értem, a punciba hasító gátfutónadrág okés? Rsg dressz?

        Kedvelés

      • ? én tényleg nem nézek sportközvetítéseket, ugyhogy a különböző sportágaknál használt ruházatról kb. fogalmam sincs. azt hittem, rövidnadrágban futnak. ilyen biciglisgatyaszerű cuccban. ha az rsg ruha olyan, mint a mi tornadresszunk volt altalanosban, akkor szerintem az se lehet kenyelmes. milyen értelemben kéne okésnak lennie? nem akartam kritizálni a ruhádat,csak rácsodálkoztam.

        Kedvelés

      • Én azért vettem meg, egyébként tavaly szeptemberben néztem ki, és azóta nézem, mert:

        ugyan, miért ne hordhatnék teniszruhát, ha az tetszik?

        Nem teniszezem amúgy. Kényelmes.

        Igen vad sportcuccok vannak, nézőnyálcsorgatás-kiszolgálóak. De hogy kényelmesek legyenek, az muszáj. Elég sokk volt így a városban lenni, de a testem üzenete nem szexuális, inkább sportolónak néznek.

        Ez egy cuki összeállítás, Tatjana Golovinnál látszik, hova rakják a tartalék labdát.
        http://www.mirror.co.uk/3am/style/celebrity-fashion/top-10-wimbledon-fashion-moments-5973449

        Hát sőt:
        http://edition.cnn.com/2012/08/24/sport/tennis/williams-venus-serena-tennis/index.html

        Az én képemen egyetlen érdekes van nekem, minden mást ismerek magamról: hogy az a valami, amin a pánt átmegy, az a felület és forma, az fiús, nagy mellizom. Nagyon jót tett a fekve nyomás.

        Kedvelés

      • …de azért jobban szeretném, ha csak úgy vehetnék-örülhetnék-elmesélhetném a teniszruhámat vagy a bármimet, és nem én lennék részletezve,firtatva, idegenkedve vagy incselkedve se, hanem az olvasó a saját ruhájáról beszélne.

        Seggfotók a sportrovatban, komparatívak. 🙂

        Kedvelés

  2. Ismerős a háttér. Téglaburkolat, ugróasztal, ruhaszárító az nálunk is… De teniszruhám az nincs! Én is szeretnék ilyen bordakosarat!

    Kedvelés

  3. Én is azt hittem, hogy hálóing, aztán észrevettem a keblek közti logót.
    (Bár abban a rövid őszi-tavaszi időszakban, mikor már nem fűtenek, viszont még nincs elég meleg kint, pizsi híján egy adidassz mackóruhában alszom, szóval akár gyárthatnak hálóinget is.)

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .