történelmi pillanat

: a Férfihang, amelyet Violetta mint közös ellenséget gyűlöletdagasztó, trolltoborzó céllal megkeresett, hogy szállnának be ők is ellenem az eredetileg az én dühöngő felületemnek létrehozott “petíción” (amelyre én soha nem írtam), nőnap másnapján megszólal, állást foglal és egyik kommentelője jóságosan mediációt ajánl a két retikülpárbajozónak.

Kedves Viola, elmondtuk, hogy számos elvi felvetéseddel egyetértünk, de sajnos már nincs értelme ezt taglalni, hiszen mára adott egy csúnyán eszkalálódott vita, amiben mindét fél felelőssége felmerül. A jelenlegi helyzetnek szerintem egyetlen jó megoldása létezik, és ezt leírtam ebben a hozzászólásban. Mindkettőtöket arra kérem, hogy válaszoljatok erre, írjátok le, hogy hajlandóak vagytok-e a józan ész szavát követni és engedni a békéltetési törekvéseknek. Részemről ennek a mediálásában akarok segíteni nektek, ha van ilyen szándékotok. Sajnos annyira nem ismerem az ügyeteket, hogy pontosan tudjam, hogy milyen feljelentés, milyen per indítás történt eddig, de úgy tudom, magánindítványra indított eljárásból vissza lehet lépni, egyéb esetben is létezhet olyan megoldás, amely számos további kellemetlenségtől óvja meg a feleket.

Ez az egyetlen megoldás, ami megnyugtató változást hozhat mindkét fél számára. Akármilyen elvi állásfoglalások születnek, bármekkora közösség is fejezi ki szimpátiáját, sorakozik fel az egyik és a másik oldalon, ez nem képes megnyugtatóan rendezni a helyzetet, csak tovább mélyít egy olyan vitát, aminek a középpontjában sajnos immár leginkább nem egy közügy, hanem sokkal inkább egy személyeskedő magánháború áll. Arra kérlek mindkettőtöket, hogy a további csatározás helyett felelősségtudatos nőként tegyétek meg a lépéseket itt és most, hogy felszámolhassátok ezt a méltatlan állapotot. Én úgy hiszem, hogy ebben a helyzetben most inkább fontosak az emberi sorsok, mint az ideológiai kérdések. Nem gondolom, hogy az lesz a jó megoldás, hogy végül esetleg mindkét felet el fogja marasztalni a bíróság.

Mivel én egyet kommenteltem a Férfihangon, és abban leszögeztem, hogy első és utolsó hozzászólásom az, és mivel erre is azonnal elkezdtek provokálni, hibáztatni és gúnyolódni rajtam, holott csak magamról írtam száraz tényeket, a válaszomat itt olvashatod.

Kedves Alter Ego, köszönöm irántam való jóságodat, csókolom a kezedet! Mindenképpen azt szeretném, hogy te vedd a kezedbe a sorsomat, teljesen el voltam tévedve eddig ebben a sűrű zűrzavarban, ami az élet és a blogvilág, és akkor a szexualitásról még nem is beszéltünk. Elképzelni nem tudtam, hogyan hozzak létre egy, a Férfihang olvasóinak sokszorosát naponta idevonzó blogot, ráadásul mindezt reklámmentesen. Egy férfi kellett nekem, egyáltalán: minden nőnek egy férfi kell, pont ilyen, mint te! Atyai, bölcs, higgadt, racionális, és nagyon-nagyon tájékozott. Eddigi munkásságod is a heves bizalmat erősíti irántad. Pláne közeged, a férfihang, ahol eddig igényes kommentelők serege fordult felém megható jóindulattal, akiket véletlenül sem hat át ideológiai fűtöttség, akik soha egy nő ellen nem fordítják, hogy milyennek látják a külsejét, soha hajmeresztő érveket nem írnak, és mindig alaposan és érzékenyen utánaolvasnak annak, amiről véleményt mondanak.

Kedves Alter Ego, engem körülbelül két éve mindenki megszaglász, tanácsokat ad, okoskodik, belém avatkozna, miközben én tudom, mi történt, és a következményeket is én viselem. Sőt, ezek az emberek nem hisznek nekem, csak helyre akarnak tenni, kontrollt szerezni fölöttem. Márpedig én ilyen emberekkel nem beszélgetek. Rövid válaszom az ajánlatodra: nem járok tévúton, nem követtem el hibákat, és nem vagyok aljas attól, hogy elítélem a csíkszeredai páros mentalitását, nézeteit és tetteit, és ennek hangot adok. Az ő mindenkori felelősségük, hogy bármi is történik, ne kövessenek el bűncselekményeket, mint ahogy az enyém az, hogy én ne. Én is felelek, ők is felelnek a szavaikért. Azért teszem azt, amit teszek, mert így döntöttem, és nem tartozom magyarázattal senkinek.

Nem kérek ismeretlenek jóindulatából, akik nyilvánosan hívnak tetemre, és akik vagy okoskodva eligazítani, vagy leszólni akarnak, röviden: hatalmat gyakorolni és lefele beszélni, továbbá nem szeretnék az eszköze lenni annak, hogy te jónak és bölcsnek érezd magad. Egyáltalán nem érted, de kicsit sem, mi történt ebben az ügyben, úgy alkotsz véleményt. Ez világosan látszik a fölényes, kotnyeles, nevelő célzatú megfogalmazásodból: Mindkettőtöket arra kérem, hogy válaszoljatok erre, írjátok le, hogy hajlandóak vagytok-e a józan ész szavát követni és engedni a békéltetési törekvéseknek. Részemről ennek a mediálásában akarok segíteni nektek, ha van ilyen szándékotok. Mintha ez karikacsapás lenne, csak akarni kéne! Kis tévelygő butusok voltunk eddig nélküled! Ilyet megroskadt tornatanárok csinálnak. Szomorú, ha egy férfi nők kisdedként kezeléséből, eltévelyedettnek, tanácstalannak láttatásukból nyeri az önbizalmát (a trolltartó bevezetőjére is gondolok), a magam részéről az ilyen ember a legutolsó a galaxisban, akinek elfogadnám a beavatkozását az életembe. Mindezt igényesen a nyilvánosság előtt, figyelemre éhesen ajánlod fel.

Én nem háborúztam, és ami történt, az pedig nem magánjellegű sérelem, hanem bűncselekménysorozat, magánindítványos, de nagyon úgy néz ki, hogy közvádas. Nincs méltatlan állapot, amit írsz, mert én nagyon régen nem vagyok már ott, ahol ők engem látnak, nem reagálok rájuk már hetek óta. Ők jönnek utánam, akárhol kommentelek, és próbálnak provokálni, lejáratni, meghazudtolni, de mindez őket minősíti, nem engem. Az is az ő felelősségük, amint eddig is az volt, hogy képességeikhez és helyzetükhöz mérten milyen szakmát választanak, mennyit keresnek, módosítják-e elhibázott döntéseiket, milyen nézeteket hangoztatnak, hogy jönnek ki a környezetük tagjaival, együtt maradnak-e, bántják/ elhanyagolják-e a gyerekeiket, valamint tesznek-e feljelentést, ha jogsértő tartalmat találnak – harminc napos jogvesztő határidővel –, vagy kifejezik-e normális hangnemben, hazugságok és lejáratási szándék nélkül, hogy őket mi zavarja, és mire kérnek engem. Ha így nyitottak volna, ebben és csak ebben az esetben lettem volna hajlandó egyáltalán mérlegelni, amit ŐK mondanak. Nem idegen, nickek mögé búvó, buta és agresszív nőgyűlölők.

Nagylány vagyok, magam járok el az ügyeimben, és nem szoktam hülyeséget csinálni. Nem vagyok indulatos, sokkal inkább sajnálatot érzek, hogy ennyire nem érezték, meddig tart a véleménynyilvánítás. Telehazudták a netet rólam, ezért a rendőrség nyomoz és a bíróság fog dönteni. Mindaz, amit az ügyünkről tudni vélsz, az ő ferdítésük, elfogult, önmentegető magyarázkodásuk és preventívnek gondolt támadásuk, amelyet fáradhatatlan buzgalommal írtak-mondtak, többnyire offként, összesen valami tizenhét különböző helyre, hónapokon keresztül, napi sok órán át. Ez nem személyeskedés, nem magánkonfliktus, nem vita, és főleg nem kölcsönös, hanem aljas és hazug támadássorozat, legveretesebb szavaim, finom és önszaggató vallomásaim, legszebb irodalmi szövegeim, családi fotóim lelopása, halott férjem agresszív értelmezgetése, képeinek közzététele gyűlölködő kontextusban, érzékeny adataim kipakolása, kibelezése, végighurcolása az interneten gúnyos röhögés közepette, sötéten buta ideológiával átpolitizálva, frusztráltan, irigyen, aljasul, hasonló erkölcsi nívójú szövetségeseket keresve és tüzelve. Ezzel ők kivégezték magukat, többé senki nem bízik bennük. Én soha semmi hasonlót nem csináltam, mert én homo sapiens vagyok, ellenben van véleményem, és azt fontosnak tartom közölni, de velük kapcsolatban igen régóta azt sem teszem, tapintatból. Nincsen értelmezhető békeajánlat, csak egy képtelen és szándékoltan megalázó utasítás-sor. Nem tudom megtenni, amire kérnek, mert én nem rendeltem cikket, nincs hatalmam, befolyásom például a Transindex fölött, és mert – ezzel fájdalmas szembenézniük – túlnyomórészt nem én írtam és nem is írattam azt, amit nekem tulajdonítanak; amit én írtam, az pedig egyáltalán nem azt a népmesei valamit jelenti, amit ők elfogultan interpretáltak belőle. De hát olvasni, objektíven felfogni csak nem én tanítok meg harminc- és hatvanéves, engem gyűlölő embereket. Jogom van továbbá a jó hírnevemhez, a véleményemhez, a nyugalomhoz, jogom van zaklatás és rágalmazás nélkül élni, jogom van a jogorvoslathoz, valamint elég jó a memóriám, gyors az észjárásom és valamennyire eligazodom a jogban is.

Sem Violettában, sem benned nem bízom. Nincs okom adni a szavatokra. Ők összevissza hazudoztak eddig is az én ötödik kerületi lakcímemről, meg hogy nem is jelentettem föl őket, hogy cikket rendeltem, pedofil és élősködő vagyok, és hogy tizenegymillióval tartozom az anyámnak (ezek azok a hazugságok több más között, amelyeket nem cáfoltam). Mindezt azért teszik, mert fáj nekik az igazság, és mert önigazolnak. Elviselhetetlen nekik azzal szembenézni, hogy más nem kínlódik a munkával és a megélhetéssel, nem frusztrált a végzettsége és teljesítménye miatt, s főleg azzal, hogy ha valaki tehetséges és keményen dolgozik, akkor a hobbijából is meg tud élni családostul, egy szülőként, és hogy sokan szeretik, nem úgy, mint őket. Ezért csinálják ezt.

Lehet látványosan megsértődni, de nem is te találtad fel a spanyolviaszt, semmi közünk egymáshoz. Éleslátó vagyok, szuverén, kompetens a saját ügyeimben, emellett penge ügyvédem és komoly olvasói támogatottságom van. Ha tényleg pártatlan akarsz maradni, és nem az a fontos számodra, hogy jóságosnak és okosnak tűnj a nők fölött lebegve, afféle isteni minőségként, akkor elegánsabb volna hallgatnod, mert fogalmad sincs, mi történt, és a beavatkozó hevületed, meg az, hogy ennyire nem látod önmagad, mindenképpen rosszhiszemű.

Én pedig nem csinálok segget a számból. Ha én azt mondom, remélve, hogy eredményes lesz, hogy: Violetta, eljött a pillanat, nem értetek ti semmiből, nem derült ki számotokra sem a kommentelők, sem a sajtó megnyilvánulásaiból, hogy nagyon gáz, amit műveltek, ez a végső eszköz, te, más tagállamban élvén, nem vagy jogosult a gyesre és a családi pótlékra, ezt mindannyian tudjuk, és ha nem fogod be ebben a pillanatban, hanem tovább mocskolsz, akkor felnyomlak március 2-án kettő órakor – nos, akkor meg is teszem. Mégpedig azért, mert nem blöffölök, nem trükközöm, és nem üresek a szavaim. Sőt, ha már így esett, jogi precedenst fogok csinálni ebből, mert a cyberbullying ellen, amelyet egy időben a férfihang közössége és egyes kommentelői is folytattak ellenem (bár most azt írták, hogy a blogom soha nem volt méltó a figyelmükre), régóta és elkötelezetten harcolok. Erre az ügyre mindenki hivatkozhat majd később, akit aljasul zaklatnak és rágalmaznak az interneten. Ennyi haszna legyen már, ha így esett. És több tucat olvasó írta meg nekem, hogy példaértékű a számára, ahogy ellentartok az ostobaságnak, a szélsőséges nézeteknek és az erőszaknak.

Nagyon tévedsz, engem nem fog elmarasztalni a bíróság, mert ez a helyzet nem szimmetrikus. Kozmáék nem tudják bizonyítani az állításaikat, nem én írtam vagy írattam mindazt, amivel vádolnak. Semmi jogilag kifogásolhatót nem tettem, főleg nem zsidóztam, nem bántottam a gyerekeket, nem használtam fel a sajátjaimat arra, hogy másokat manipuláljak, és nem turkáltam mások szexuális életében, ellenben komoly összeggel támogattam az eladósodott családot. Egyébként nemhogy te, még én sem tudom, mi történt, ki írta a sok gyalázatot a nevemben, de minden le van mentve, és már egy hónapja zajlik a nyomozás, majd ők kiderítik, ahogy Tóth Ottó valódi nevét is. A vádemeléskor pedig polgári keresetet is beadok. Lehetett volna ez másképp, de nem tudtak leállni, pedig sokszor, komolyan kértük őket többen is. Nekik ez egóharc. Én nem félek a jogtól, a bíróságtól, akár én leszek a vádló, akár ügyész.

A legfontosabb számomra nem a langyos lábvíz, hanem az igazság, és teljesen hidegen hagy, hogy mit mondanak rólam és milyennek látnak azok, akik nem ismernek és nem értenek.

És hogy te az előzmények után (Violetta és élettársa akcióira, másrészt a Férfihang velem szemben tanúsított viselkedésére, troll-próbálkozásaira, kommentjeire, indextopikbeli csócsálgatásaira gondolok) így próbálsz fellépni, abból egészen világosan látszik, hogy nem értesz semmit, de semmit.

Amúgy értékelem a derűs jóindulatodat, tényleg.

cropped-pecsc3a9tes.jpgAkit további részletek érdekelnek, annak ajánlom a kibővített GYIKet, amely válasz a vádakra is:

https://csakazolvassa.hu/gyik-nem-csak-gyikoknak/

(És még egy komment:

Ez a topic pontosan a férfiakat érintő problémák állatorvosi lova. A szokásos módon a férfiak problémái háttérbe vannak szorítva, ha néhány nőnek hajhúzáshoz támad kedve. El sem tudják viselni, ha nem körülöttük forog a világ. Vigyétek a problémáitokat máshova, ez az oldal a FÉRFIAK hangja. Felülre legalábbis az van kiírva.)

De gyönyörű ez a szinte-nárciszos tavasz!

47 thoughts on “történelmi pillanat

  1. szeretném én is, mégegyszer elmondani, hogy hogy példaértékű a számomra, ahogy ellentartasz az ostobaságnak, a szélsőséges nézeteknek és az erőszaknak. a te szavaiddal élek, mert jobban megfogalmaztad, mint én tudnám és fontosnak éreztem újból elmondani neked.
    …én ehhez még mindig gyáva lennék és megalkuvó, örülök, hogy te nem.

    Kedvelés

  2. mindkét fél felelôssége felmerül. Na, ettõl hányok (anyámmal együtt). Milyen bölcsnek szokta érezni magát ilyenkor, aki mondja, könny szökik a szemébe saját nagyszerûségétõl.
    A valóság viszont általában az, hogy 1, lusta megismerni a tényeket 2, leszarja 3, túlságosan sunyi az állásfoglaláshoz.

    Kedvelés

    • Írja ott valaki, hogy “Viola…Miért várod el tőlünk, hogy olyan ügyben foglaljunk állást, amelyet nem ismerünk?” Ebben egyet is értenek.
      Majd, ezek után folyamatosan osszák az észt, kinek mit kellene tennie, ki mennyire sáros ebben. Ja, és ők attól korrektek, hogy szépen középen állnak és a sorozatos bűncselekményeket egy nemes gesztussal kölcsönös “vitának” titulálják, amiben (persze elismerve, hogy nem ismerik az ügyet) “egyik kutya, másik eb és mindkét(!) fél lealjasult”. Nagyszerű, korrekt hozzáállás tényleg!

      Kedvelés

      • Az szokta magát korrektnek látni, aki beáll középre. Vagy legalábbis ő úgy gondolja, hogy ott áll.
        De honnan tudja, hol a közepe, ha semmit nem tud az ügyről a saját bevallása szerint??
        Szerintem ez nem más, mint afféle kikacsintás a Kozma – Joó páros felé, hogy csináljátok csak, veletek vagyunk. Szívassátok nyugodtan, mindent bele!

        Miden tiszteletem Éváé, amiért felvállalja a harcot.
        Én azt sem tudnám, hogyan fogjak hozzá 😦

        Kedvelés

      • Ezzel nem értek egyet. Szerintem ez annak a hozzáállásnak az eredménye, hogy Ők nem alacsonyodnak le egy ilyen “retikülpárbajhoz” (de jó szó ez!). Rangon alulinak találnák belemélyedni, és megismerni az ügyet. Állásfoglalni pedig nem szokásuk. Ők arra mennek, amerre a tömeg, aminek tagjának érzik magukat.
        Ezt az ügyet képtelenek másként látni, mint hogy két nő vitája. Semmiféle közösséget nem vállalnak nőkkel. Hogy az a nő bűncselekmény áldozata, vagy éppen mobbingol egy másik nőt, hát hol érdekli ez Őket?! Őket a férfiak hangja érdekli. Szilárd pedig azzal ásta el magát, hogy beszállt ebbe a rangon aluli vitába, ugyebár.

        Kedvelés

      • Lehetséges 🙂

        Ezen aztán biztosan nem fogok vitatkozni, bár a véleményemet fenntartom (és szerintem az enyém sokkal aljasabb szándékot feltételez).

        Kedvelés

      • Egyetértek, továbbá ezesetben, ahol támadó (V, Sz) és megtámadott (Éva) van, ott a középre állás, a mediáció a támadót segíti és a problémát súlyosbítja.

        Kedvelés

      • Pontosan ezért érzem kikacsintásnak a “mediációt” ebben az esetben.
        Nem gondolom, hogy a férfiak kétbites lények és nem képesek a manipulációra.

        Kedvelés

      • Nekem az a stílus tetszik nagyon, amit használnak, az a higgadt, szájbarágós, szemüvegespszichiáteres hang, olyan megnyugtatónak szánt. Mint valami hülyegyereknek, úgy magyarázzák meg, hogy még egy nő is megértse. 😀 És olyan elnézőek, megértőek, istenem! Azok a butuska nők, ej-ej, hát nem szabad haragudni rájuk, gyárilag ostobák, na. Viccesek.

        Kedvelés

  3. “…biztos vagyok abban, hogy bár Gerle Éva nagy túlerőt mutatóan munkálkodik ellenünk és az sem mindegy, hogy olyan gátlástalanul, hogy azokkal a tudatos rágalmakkal tényleg ki lehetne csinálni bárkit, aki nem arra van kiképezve, hogy neki nincs veszteni valója és csak lőjjön és lőjjön. Tehát ennek ellenére is azt mondom, hogy márpedig sem Gerle Éva, sem az ő sikerein (?) esetleg még felbuzduló személyek, akiket különösen irritálnak a kauzális asztrológia által szerezhető mély szellemi ismeretek, és amiatt veszélyben érzik bizonyos, sokszor inkább rejtegetni kívánt vágyaikat, szándékaikat, tudattalan jellemvonásaikat -nem mintha bárkit is neki állnánk kielemezni, amíg az illető nem kezd el a maga veszélyes tévképzetei szerint tömegeket félrevezetni, és akkor is csak leleplezzük, semmi egyebet nem teszünk – neki állnának hasonló rágalom-hadjáratoknak: hát, nem fognak engem soha elrettenteni, vagy eltéríteni attól, hogy én asztrológus legyek. És asztrológusi ismereteimet a neten vagy bárhol megosszam. Sem nem fog senki arra rákényszeríteni, hogy Kozma Szilárdot nézzem hülyének és forduljak ellene, és hogy ezért igazán érdemes lenne még a családunkat és a párkapcsolatunkat is szétbontani. A családomat és az asztrológiai tudásomat mindig és minden körülmények között meg fogom védeni továbbra is. Amíg élek.

    Joó Violetta”

    Kedvelés

      • Ennek örülök. Nem is tudtam, hogy te is szenvedő fél vagy ebben a harcban.

        Violetta a fenti írásban a 16 éves kori önmagamra emlékeztet, amikor is egy apámmal folytatott vehemens világnézeti vita során olyasmit mondtam neki, hogy én bizony kiállnék akár a sortűz elé is, feltépve magamon az inget, hogy “Ide lőjetek!” 😀

        Kedvelés

      • Emlékeim szerint itt hagytuk abba, mert már vérben forgott szeme 😀

        Sok ilyen vitánk volt amúgy, és anyám mindig rémülten hallgatta, mert apám nagydarab ember volt. Nehéz volt kihozni a sodrából, de nekem rendszerint sikerült, és direkt utaztam is erre a viták során annak ellenére, hogy nagyon szerettem. Soha nem bántott, legalábbis fizikailag, csak évtizedekkel később jöttem rá, hogy azért – bár akaratlan – szóbeli bántalmazás, vagy inkább lenyomás mégis volt.

        A vitákat mindig pont akkor hagytam abba, amikor bevörösödött a szeme, utána már lehet, hogy ütött is volna, ha máshová nem, az asztalra. Egyébként nem volt indulatos ember, a hangját sem szokta felemelni, de ennek oka lehetett az általános nemtörődömség,. tunyaság is, így utólag gondolom ezt.

        Egyetlen alkalomról tudok, amikor erőszakosan lépett fel, de akkor engem védett meg a nagyfiúk kínzásai ellen, és mondhatom, hogy sikeresen. Nem voltam ott, de utána a közelembe se mertek jönni, nemhogy bántsanak 🙂

        Kedvelés

      • Rám meg mindenfélét fognak, amiket sose mondanék. Ezek síkhülyék és még rá is dobnak erre pár lapáttal.

        Kedvelés

      • mondjuk az egész őrületet te szervezted és vezényelted, illetve hergelted, toboroztad az unatkozó mentális betegeket petíciózni, álbogokat létesíteni, tudva, hogy rám hull majd vissza az egész, te elcsusszansz balra, kibékülsz velük, törölgetsz, és végső soron, nagy léptéket tekintve irigységből tetted, Kovács Csilla

        megérdemled, amivé az életed lett
        engem akartatok kicsinálni???

        Kedvelés

    • Nem sok szöveget bírtam tőlük elolvasni, de mindig bizsergett a kezem ügyében a piros magyartanári toll, szépen kipreparáltam volna kínosan összehozott, érettségi színvonalat sem megütő körmondataikat. Ha megérné. Éva, komolyan, fájdalom ilyeneket olvasni, és te megteszed. Remélem, nem kell már sokáig. És utána tudsz majd igazi írásokat, sőt, tanulmányokat olvasni, amikben kedved leled. Amíg élsz.

      Kedvelés

      • Én nem vagyok magyartanár, de késztetést éreztem, hogy aláhúzogassam a képernyőn a hibákat. Csak az a baj, hogy pirosra festett képernyőről mást se lehet olvasni 🙂 Több videójukat is megnyitottam, de 3 percnél egyiket se bírtam tovább, úgyhogy úgy döntöttem nem növelek forgalmat náluk.
        Az ő írásaikat olvasni olyan, mint tejködben vezetni: az ember bárhogy mereszti a szemét nem lát át a ködön, csak kifárasztja magát. Szóval minden tiszteletem Évának, és részemről külön csodálat azért is, hogy a hivatalos igazságszolgáltatásra támaszkodsz.

        Kedvelés

      • Na ja, de 1, ha van elég hely a homokozóban mindenkinek, miért gáz, ha néha a fiúsarokban játszanék, 1,a ők se csak ott játszanak, hanem homokozószerte, 1,b, úgyse maradnék sokáig az ellenséges légkör miatt 1,c, nem akarnám lerombolni a homokvárukat, csak egy kulipintyót raknék le a sarokban, és 2, nem Te és nem is V. rakta ki a posztot, hanem egy helyi FérfiEmber posztolt. Igaz, V. megkeresésére válaszolt, de azt tök nyugodtan megtehette volna privát emailben. Senki nem kérte, hogy nyilvánosan játsszon Salamon királyt. Kot-kot-kot. 😛

        Kedvelés

      • Néztelek az instán, döbbenten, milyen gyerekes tevékenységekbe ragadtál, és mennyire süt az értelmetlenség, az eltékozolt jelleg, az unalom és a magány minden megnyilvánulásodból. Ezt azért írom, mert engem vádoltál, amikor a 2015-16-ban az irigy “ellenzéki” tömeggel menetelve, több száz itteni komment, otthonomban vendégeskedés stb. után volt képed azzal vádolni engem, hogy az én blogom miatt súlyosbodott a depressziód. Nem én rontottam el se Szabó A. Zsófia, se Gumiszoba, se Kovács Csilla, se a te életedet.

        Kedvelés

  4. Nekem akkora elégtétel amúgy, hogy miközben szerintük én vagyok az elmebeteg/tehetségtelen/ripacs/néhány megvezetett nő körében írogató jelentéktelen/kártékony nézeteket terjesztő blogger, azért itt olvasgat mégis mindegyik, és izgatottan kommentálja, és persze nem csak azt, ami róla szól, hanem mindent. Hogy e nagyszerű, aktív, alkotó, remek képességű, lelkileg makkegészséges lények szerint komoly vád ellenem az olyasmi, hogy “kirúzsozott”, “tévében beszél”, “kávéivás”, “blogot ír”.

    Ja, és a kedvencem, akinek nagyon fájok: nehogy azt higgyétek, mindenki rajong érte, sokan nem bírják, csak a többiek miatt járnak a blogra…

    Kedvelés

  5. Annyira, annyira rohadtul tipikus, amit művelnek, és annyira felháborít!
    Felháborító!
    Tipikus bántalmazási helyzet, J.V. és K. Sz. aljas bántalmazók, akik mindenért bántalmaznak, tök mindegy hogy Éva mit tesz, állít, gondol, ír, mindegy, bármit tehet, bántalmazzák, mert bántalmazni akarják, mert nem szimpatikus nekik, mert más, mint ők, és ezt képtelenek elfogadni.

    Aki nem látja, hogy mi a különbség bántalmazás és nézetkülönbség, vagy akár vita között, az vagy vak, vagy rosszindulatú, vagy maga is bántalmazó, de mindenképpen a bántalmazó cinkosa.
    Ahogyan ez a Férfihangos akárki is.

    Kedvelés

  6. Te is Éva ❤ „ellenkezésül támadtál” „asszony kebelére vértnek”! ❤
    (támadtál = születtél)
    Igen, példaértékű, ahogy ellentartasz az ostobaságnak, erőszaknak, kontrollvágynak. Használ mindez 1.) a saját ügyedben, 2.) mindannyiunknak, az igazságért, 3.)az egyes ember életében, a saját életemben is! Én nyelvi eszközöket kapok tőled, nekem ott kell a segítség.
    Ma például ezt:
    „nem szeretnék az eszköze lenni annak, hogy te jónak és bölcsnek érezd magad”
    meg:
    „Szomorú, ha egy férfi nők kisdedként kezeléséből, eltévelyedettnek, tanácstalannak láttatásukból nyeri az önbizalmát”
    Ja, és igen, a langyos vizet kiköpik! 🙂

    Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .