közkívánatra

Néhány kép: majd ott lakunk a Szamosnál, megoldódik a színek és az Illy-kultusz rejtélye!

most már induljunk a pódiumbeszélgetésre

most már induljunk a pódiumbeszélgetésre

A szemránckrém viszont nem hat. Vagy? Ruha: Nagy Helga, 1999-ben vettem.

de hiszen itt született Mátyás király!

de hiszen itt született Mátyás király!

naggyon helyes

naggyon helyes

egy kicsit ijesztő Biharkeresztesnél az üres intersziti

egy kicsit ijesztő Biharkeresztesnél az üres intersziti

jó, jó, tudom

jó, jó, tudom

Ez tehát a szemsüketítő kollekció. A cipő tavalyi, a táska ősöreg, a sál is többéves, a többi vadonatúj. A teraszon a vihar törmelékei. A retró virágtartót köszönjük az előző lakónak!

IMG_6649

transzcendens ragyogás

És ez az, amitől a kávé szertartás. Tudom, hogy van, akinek irritáló, de ezt is látnotok kell, mert ezt jelenti az Illy. Ez a lakás központja, ez a tizenkét (plusz még két) fiókos szekrény az, amit először meglát a belépő. A cé három fiókban van a papírzsepi, a cé egyben a telefontöltők, a bé egyben a garancialevelek, a bé kettőben a rajzpapírok, a bé háromban a szalagok és zsinórok. Rend a lelke mindennek. Most mit röhögsz? A belépő rögtön kávét kér, természetesen, aki nem, azzal nem barátkozom. Aki új belépő, annak mondom, hogy tudom, hogy furcsa, de szólok, hogy az ott egy urna. Így, a FUGÁból elhozott molinóval egy kicsit mauzóleumszerű, ezt oldják (balról jobbra) az Illy művészi csészéi, egy kő Írországból, a narancssárga gyertyák (csonkig égtek), a tréfás rádió, a Julifestette kartontulipán, két doboz kávékapszula, és a végén még egy komoly darab az egyensúly kedvéért: az Illy Francis Francis Y1.1 Touch, ez mind a neve, és leginkább, ne tagadjuk, egy írásvetítő, rajta a tejkiöntő, és akkor elrikkantom magam, Lőrinc, oktatás! Lőrinc oktat, ki mit nyomjon, milyen színű kapszulát kér, hol a víz és hol a zacc, a működésmódot is elmagyarázza, belépő csészét választ, okul, nyom, és gyertyát gyújt. Ez a szertartás. (A képen szól a rádió, és Illy működésben. A szerk.) Megyek színházba. Aki lelopja a képeket, elkárhozik, már szóltam Jánosnak. Az Isten is János.

25 thoughts on “közkívánatra

  1. Nagyon jó képek 🙂 először azt hittem, hogy az ott az én kabátom, de csak hasonlít. A szemránckrém nemhatását ez a kép nem igazolja. 🙂 A lakás központjáról pedig első gondolatom az volt, hogy barátságos és kedves. A második az, hogy így is lehet?

    Kedvelés

  2. az összeállítás is tetszik, mondjuk én zöld sállal vállalnám 🙂
    üres intercity-élményem nekem is volt, csak a másik irányba, s azt hittem valamit én nem tudok, s le kell szállni Biharkeresztesnél, mert kicserélik a vonatot (tudom, legfennebb a mozdonyt), vagy mittomén, de nagyon fura volt egyedül lenni az egész kocsiban.

    Kedvelés

    • A Mephisto előtt utolsó Tartuffe volt, és annak fél hatkor volt vége, és beálltak állójegyért sokan. Így csúfosan hetven ember maradt hoppon, nagy kenyérjegy-háború jellegű tülekedés volt, pedig van már párnajegy is. Megpróbáljuk majd megint. De ma láttam az utolsó Úri murit, és virág, és állvataps. Holnap csatolom a mai outfitet.

      Kedvelés

  3. Kedves Éva,
    virít a narancssárga, Kolozsváron is kilátszott. Hoszú út után (magamon sokszor tapasztaltam) kicsit fáradt és kendőzetlen az ember lénye. De ebből kétszerúgy azt éreztem, a béke és a narancssárga nem körülmények vagy világmárkák függvénye.

    Annyira jó volt emberként is találkozni veled, szót váltani szemtől szembe, ha keretet szabott is pódium és idő. De hát épp így vált lehetővé a találkozás. (Alpárnak és Istvánnak külön köszönet érte!)

    Kedvelés

  4. Nagyon klassz a taska es a kabat! Nem is annyira narancssarga, legalabbis az en kepernyomon. Es a vilagos ruha is gyonyoru, nagyon jol all! Az utolso kep szamomra kulonos, oltarszeru, de gondolom, ha epp ott allnal a gepnel, egesz mas lenne a benyomasom, szoval maga a foto kelt bennem fura erzeseket valoszinuleg, nem maga a hely.

    Kedvelés

  5. Ezek szerint be ne tegyem Hozzád a lábam valamikor, mert akkor már tuti, hogy nem fogsz velem barátkozni soha. Egész véletlen teát nem lehet főzni azon az illyn?

    Kedvelés

  6. Visszajelzés: ó, ha én még egyszer | csak az olvassa

      • Nagyon fura, mert abszolut nem gondolnam, hogy 80 kg folott vagy azon a kepen, de ha a mostani fotoidat felidezem, irto nagy a kulonbseg.

        Kedvelés

      • Meztelenül ez is jobban látszik, ugye. Meg a testtartásom és a nyakam hossza eladja magát közepesen teltnek, de itt hegyomlás vagyok. 170+ magas vagyok, a csontom meg nehéz. De tényleg, vaskos váll, csukló. És hát nagyon sok háj, seggen és combon főleg, és azért izom is elég sok.

        Ide 11 ember jár(t) méredzkedni, 10 nő. A csontjuk 8,4-9 százalék közötti, egyvalakinek 10 valahány. Egyedül a férfinak volt 13,4 a csontja. Az enyém elég nagy súllyal is 11,7-9 (ahogy a súlyom csökken, egyre nagyobb, 11,3-tól indultam 82 kilósan, ami az első mérés volt /de előtte már lement vagy négy kiló/).

        Itt vagyok még hegyomlás, de ez csak arc, 2013. február:

        Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .