nőnapra kaptam

Nem hagynak egyedül — az erős nőket ünnepeljük

élőben NEM ekkora a fejem, és aki amott kiflit eszik, az nem Lőrinc. Fotó: Kállay Márton, helyszín: Villa Bagatelle — köszönjük, meg is ettem az őszibaraclekvárt

19 thoughts on “nőnapra kaptam

  1. Nagyon tetszik a cikk, klassz ajándék nőnapra. 🙂

    Te, már akartam kérdezni: a nagyfiad tudatosan kerüli a szereplést? Az ő korában sok fiú már utálja, ha fotózzák. Csak azért kérdem, mert szerintem róla még nem láttam fotót. De a kicsiktől minden egyes képnél olvadozom egy fél órát, komolyan. Tündériek!

    Kedvelés

  2. Megtudtuk a gyerekek nevét 🙂 Jó hogy belinkelted a “fél fiadat” olvasok én vissza, de ez vmiért kimaradt… Engem is bezsarolt az apja közös felügyelettel, és még nincs itt a vége..

    Kedvelés

  3. Jön a tavasz, és mindenki megszépül.
    Amúgy általában másoknak rólunk azok a fotók tetszenek a legjobban, amit legszívesebben apró fecnikre tépkedve húznánk le a klotyón.

    Kedvelés

    • Javítsatok ki nyugodtan de én úgy érzem, határozottan más szelek fújdogálnak a Nők Lapja körül. Már múltkor észrevettem, mikor tanácsadónak Mester Dórát hívták. Most viszont tényleg elkerekedett a szemem, arról volt szó ugyanis egy cikkben, mennyire leterheltek a nők a hagyományos házasságban, amivel veszélyeztetik az egészségüket is (hoppá, még a végén kiderül, nem csak férjünkére kell vigyáznunk?) és a példának felhozott házaspár férfitagja is kiakad a végére, mondván ő is boldogtalan volt így, mert csakis egyenrangú feleség mellett szép az élet, soha nem akart ilyen alárendelt feleséget csak beletörődött a dolgok alakulásába.
      Azt hiszem írok nekik egy köszönő levelet, hogy így tovább (vagy ne essek túlzásokba?)…

      Kedvelés

      • szerintem előbb olvasd el OÉCS legújabb hányadékát és gondold át még egyszer. Ha újabban OÉCS sincs, nahát akkor az én hálámat is tolmácsold, mert az esetben úgysem tudsz túlzásokba esni a hálálkodással.

        Kedvelés

      • OÉCS-től én csak 1 cikket találtam a legutóbbi (febr.27) számban, amivel túl sok vizet nem tud zavarni mert egy tévésorozatról ír. Remélem komolyabb mondanivalóval bíró írásokat már nem bíznak rá!
        Amiről én írtam, annak Koronczay Lilla a szerzője és “Most én jövök!” a címe. Soha nem olvastam még ilyen írást tőlük, azért reménykedem, hogy kezdenek ébredezni a szerkesztőségben. Ideje lenne már, elvégre nem Szolgálók Lapja a nevük…

        Kedvelés

      • Óhohó, OÉCS-től ilyen múlttal egyetlen soványka cikk is sok a Nők Lapjába !
        Egyszerűen a könyve szégyen – ami egy normális országban eleve kizárttá tenné, hogy egy nőknek szóló sajtóorgánum foglalkoztassa.
        ( http://ihateithere.trychydts.hu/2007/04/28/arrogans-antifeminizmus/ )
        Ha csak itt körülnézek, máris látom, hogy nem olyan sovány a felhozatal írástudó és gondolkodó nőkből, hogy nem tudnák őt pótolni, ha akarnának.
        De amit valószínűbbnek érzek, hogy ugyanazok az érdekek és ideológiák mozgatják és fizetik a Nők Lapját is, mint a Playboyt.
        A Playboyba felőlem irkálhat – az legyen a fiúk szégyene, hogy eddig tart az ő nagy udvariasságuk meg szerintük az esélyegyenlőség.
        Hogy a méltó nőt, az egyenrangú felet véletlenül sem engedik szóhoz jutni, annak a létezéséről sem szeretnek tudni, hogy minden szinten és értelemben nekik csak az önfeladó szopógépekre van igényük.
        Hát innen könnyű ám “a teremtés koronája” szerény címbe burkolózni.
        Örülök, hogy lassan egyre többek kezdenek ráébredni, hogy ez így nagyon nem oké, és főleg nem lesz oké.

        Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .