orális örömszerzés így késő éjjel

Ma a szopásról írok. Nem, ez nem jelszavas: ez nem titok, nem ez a titok.

Hogy ebből mit csináltatok, barátaim, ebből a játékból, ebből a bizalmas, kölcsönösen gyönyörű távlatból (nem, nem a viszonzására, a nyalásra gondolok a kölcsönösséggel, hanem a fellációban magában rejlő bilaterális örömökre). És aztán néztek és szemrehánytok: de miért nem csinálja, miért nem szereti? Miért nem így meg úgy csinálja? Csinálja, de nem szereti? Nem foghatom a fejét? Nem engedi, hogy a szájába élvezzek?

A szopás szimbólum lett. Mérőón. Must have. Gyors, kocsiban is jól kivitelezhető változat. Mert mi is ez? Olyan, nedves közegben történő behatolási forma, amely több mint valószínűleg ejakulációval jár a férfinak, viszont biztosan nem juttatja orgazmushoz a nőt (kivétel persze Linda Lovelace, akinek a torkában volt a csiklója, bár pont erről nem szól a link), ezenkívül kizárja a teherbeesést. Praktikus, mindent egybevetve. (Nem mintha a hüvelyi behatolás garantálná a női orgazmust, vagy okvetlenül akár csak kellemes lenne, úgyhogy sokaknak mindegy is, meg hát attól teherbe is lehet esni.)

Történetileg matrózok egzotikus gyönyöre a bordélyokban. Fritz Kahn írja ezt A szerelem iskolájában. Mai modern életünkben, amelyben immár villanykapcsoló és irrigátor is rendelkezésre áll, a sajátos, bizarr, kis mérlegelés után a normális szexuális életbe nem tartozó formák közé sorolja, végső soron magánügynek tekinti a szopást, de nem tartja patologikusnak, mert ő korszerű.

Ma is törvény tiltja Amerika egyes államaiban. És még mennyi mindent! Felébred a család, ha nagyon röhögtök. És bizony, a magyar Btk-ban (210/A) is ez áll:

fajtalanság: a közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál.

A Deep Throatnak csak hosszú, könnyen hozzáférhető első jelenetét láttam, autóval ment benne egy nő, aztán meg nem volt semmi. Fritzet viszont becsülettel végigolvastam, és az a könyv tele volt emlékezetes, fontos, felvilágosult, másrészt meg nyomasztó, röhejes, normatív, viktoriánus részletekkel. (Egy kattintással kiderül az is, hogy persze ő is zsidó volt, de azt a szennyet sem linkelem. És egy ilyen akarta megmondani a németeknek, mi a helyes izgatási forma, hogyan élvez el az igazi asszony és ki alkalmatlan férjnek. El is égették műveit a nácik, Einstein segített neki külföldön új életet kezdeni.)

Olasz férfi csak a szeretőjével csináltatja, mert az nem lehet, hogy a mamma azzal a szájával csókolgassa a közös gyerekeiket!

Kis kultúrtörténeti kitérőnk után mondjuk ki: a szopás az érzelmek barométere. Ha emberünk csak úgy felszedi a nőt, behajtja rajta, aztán megbeszéli a haverokkal; ha nagyon rút a csaj, erre azért jó lesz; ha szerelmes a buksza, megteszi dalolva; ha a figura szerelmes, mint az ágyú, eltekint tőle, jó lesz az misszionárius pózban is. Örök fantázia, de jó lenne most, gumi nélkül mennyi lesz, pornón a bizarr változatait keresi, az meg az erőszak irányába mutat.

Innen, e szép hátterű blogról megtudjuk, mi merre. Emellé tették fel (ezt is lelopták) egy “szemle” típusú tartalomlopkodó blogon egy szó nélkül az én amiért a nő nem… sorozatomat. Örültem nagyon.

(Az megvan, amikor zoknibolti eladónak megy a kiöregedett kurva? Van gumírozott zoknijuk? Van. Mennyi? Négyszáz. És gumi nélkül? Úgy drágább.)

Női változat: őt, Őt igazán szeretem, ezért csinálom neki. Neki csinálom. (Vö. “neki gyereket szülök.”) Ha annyira akarja. Ha kiérdemli. A kapcsolat bizalmas fázisában. Új szerelem: ő végre nem követeli meg. Mit esznek rajta, fel nem foghatom. Első éjszaka: mit gondol rólam, ha ezzel kezdem? Szűzkurva, szárazkurva, Krúdynál félszűz, vagyis: ha nem akarok hüvelyi szexet, ezzel megúszhatom. Annyira odavannak érte, én meg jó csaj vagyok, dögös, szeretem, ha felvillanyozódnak tőle. Újabban Szopok feliratú pólóban járnak a lányok, és megy ez a városi legenda, hogy bárkinek, diszkó vécéjében, egy szál cigiért, de ne fogazz. Vagy a retróváltozat: undorodom, én aztán ilyet nem, aki ezt akarja, nem is szeret, aki engem szeret, azzal én szerelmeskedem, és hegedű szól a rózsaszirmok között (“romantikus”). A szopás nem romantikus és nem szerelmeskedés; nyálasabb helyeken szájjal kedveskedés, orális kényeztetés, na, az ilyenektől énnekem is ajkamra tolulnak az alább olvasható trágárságok amúgy stilárisan, mert én is ebben a kultúrában szocializálódtam.

Amelyben a fellációval kapcsolatosak a legföldbedöngölősebb szidalmak: kapd be, szopjál le, szájba baszlak. Pejoratív a szívás, és ez az egész szidalomcsalád a kontrollt, az aszimmetriát és az erőszakot jeleníti meg. Nők, ha hallják ezeket, szégyellik magukat, tiszta meghasonlás (vö. undorodom stb.).

Egyrészt él és virul európai kultúránk képzete, amely még mindig csak a férfi behatolásával és ejakulációjával járó, vaginális, esetleg gyermeknemzési célú szexet tekinti valóban legitim formának (“összebújunk apával”), másrészt itt van mindaz a televény, fantáziakép, pornó, “egyszer egy keletnémet lány a tengerparton” történet, ami ezt a hivatalos elképzelést szemberöhögi, kijátssza, darabokra szedi. Az igény érthető, de ez a kettősség fájdalmas. Olyan jó lenne egységes szexvilágban létezni, ahol ami jó, az erkölcsös és szép is.

A beszamolok.com-on, amely prostituáltak értékelési-pontozási fóruma a minőségbiztosítás és fogyasztóvédelem jegyében (“hogy ne te szopjál”), és amelyet most nem linkelek, arról lelkendezik a felhasználó az úgynevezett kényszerorál-szolgáltatást kínáló prostituálttól hazatérvén, hogy ezt aztán tényleg lehetett telibe nyomni, ez nem nyafogott, érzékenykedett. Az anál unalmas. Ezért járnak prostituálthoz, mert ez az, amit a partnerüktől nem kérhetnek. Esetleg valami nagyon kétségbeesett barátnőtől. A nők valószínűleg lidokainozzák a torkukat. Azt mondják a pornón élők, az az igazi, ha könnybe lábad a szem, egy kis öklendezés nem a világ vége. (Nők elleni erőszak-e a prostitúció?) Nem írok kihúzott négy felső metszőfogakról, nem. A lényeg az, hogy e széles világban nagyon sok férfi, akikkel persze mi soha, de soha nem találkoztunk, élvez vidáman olyasmit, ami a nőnek iszonyatos szenvedés, megalázottság, zsákutca. Megteheti és meg is teszi. Vagy ha nem, megveszi.

Hogy is lehet neki az ilyesmi élvezet, hogyan alázhatja meg önmagát ennyire: abba nyomja bele, akit voltaképpen megvet? Megkívánja a nőt, és ha hajlandó rá, megveti érte? A szex mocskos? Önmagát is megveti közben? Azért kívánja, hogy megvethesse — azt kívánja, hogy megvethesse? Hogy teheti be abba a saját, kényes, világtengelynek tekintett farkát, akit ennyire megvet? Hogy lehet büntetési célú a szex egyáltalán, rituális megalázási szertartás, mint a börtönbeli homoszexuális aktusok, az ellenséges civil asszonyok, sőt, apácák megerőszakolása? Hát nem viszolyog — önmagától?

Ugorj csak vissza tizenöt sort, úgy jobb lesz. Vagy hogy ott legyen vége, vagy hogy elrágódj ezen, nagyon nehezen írtam, nagyon rég fogalmazgatom. Na. Ne haragudjatok, hogy mindezt itt most kimondom és megkérdezem. Tulajdonképpen írhatnék arról, a szokásos hangulat felvázolásával: sosemvolt kastély, csillagos ég, kézzel faragott nyárfaágy, chardonnay csorog a köldöktől stb., hogy én szeretem-e csinálni, mitől múlik el az eleinte rettenetes izomfáradás (-láz), hogyan szerettem meg, milyen a jóízű ondó, hogyan kísérleteztük ezt ki, hogyan csinálom, egy-két fiaskó és vicces sztori, címkék, előnézet, közzététel.

Én mégis szomorkásan sóhajtok, tán mert emberem megint nincs idehaza: ha tudnánk, hogy nektek nem számít, amit a pornóban láttatok, és jó úgy, ahogy mi tudjuk. Ha tudnánk, hogy nem ez a jelkép, nem ez a végrehajtandó feladat, ez nem a követelés teljesítése: na, vedd már a szádba, csak egy kicsit. Ha tudnánk, hogy nem ez a választóvonal frigid és buja között. Ha nem lenne a csak ebből álló aktus olyan rövid és végleges. Ha lehetne csak úgy, kíváncsian, szabadon szopni, azért, mert mi szeretnénk, szeretjük, ha nem lenne nektek annyira instant és valahogy vicces a nő, aki szop. Hanem játék, incselkedés, még beljebb merészkedés. A számba veszem, mert szeretem, és amit szeretek, azt a számba veszem.

Így is csináljuk, nem rossz az, de túl sok az interferencia, előkép, és mindig ott van a legmélyén a szomorúság. Brutál vaduláskor pillanatokra feledem, a szomorúság alá megyek, és utána szégyellem magam.

***

Ebben van néhány érdekesség meg Örkényért kiáltó fordulat: A férfiak kis százaléka rendelkezik megfelelő hosszúságú pénisszel és testi hajlékonysággal ahhoz, hogy saját péniszüket a szájukba vegyék; ezt autofellatiónak (magyarul önleszopásnak) hívják. – Ez a technika megfelelő adottságok, illetve előkészületek nélkül ideiglenes vagy maradandó gerincsérülést okozhat. Felejthetetlen élmény valóban.

A láncban tisztán heteroszexuális, férfi-nő kapcsolatot csak akkor áll fenn, ha páros számú résztvevő van. Én értem a raghiba ellenére, de ha már orgia, hát fontos ez???

44 thoughts on “orális örömszerzés így késő éjjel

 1. (Mégis nicket váltottam, sok erre a névrokon :-))
  Most az van, hogy indulnom kellene dolgozni, ehelyett itt ulok es olvasok es bologatok a telefonomnak, mintha ertene.
  Engem, azt hiszem, az zavar nagyon az oralis temaban, hogy a ferfiak, legalabbis az altalam ismertek hajlamosak ugy tekinteni ra, hogy “csak”. O, nincs kedved ma szexhez? Faradt vagy, nyugos vagy? O, igazan megertelek, de nem lehetne, hogy csak egy kicsit azert a szadba veszed?
  Nem, nem lehetne. Ezert lassankent le is szoktam rola, neha hatarozottan ugy erzem, megutaltam – pedig jo az, a sajat helyen: a jatek kedveert, a kozos es kolcsonos orom kedveert. Szolgaltatni, no azt nem szeretek.
  Bocs az ekezetek hianyaert, siettem. Ha kilepek, meg pont beerek nyitasra. 🙂

  Kedvelés

 2. Én szeretem, kifejezetten felizgat. Mondjuk eddigi életemben kizárólag szerelemből szexeltem (vagy a szerelem elmúltával szeretetből), tehát nem tudom elképzelni, milyen lehet anélkül. (Basszus, az előbb félreütöttem: análkül.) Viszont most élem meg először életemben, negyven fölött, hogy az “alany” szól, ha neki valami annyira nem jó, vagy másképp szeretné, és elmondja, hogy hogyan. Tudom, hogy ez lenne a normális, de valami fantasztikusan felemelő élmény nekem 🙂

  Kedvelés

 3. Valamifajta perverzióból elkezdtem olvasni a tortenetek.hu -n lévő írásokat. Elborzadtam, hogy a férfiak által írt fantáziák milyen hatalmas hányadában van erőszak, többes nemi erőszak, de sima férfi-nő felállásban is olyan, hogy fájjon a nőnek, lábadjon könnybe a szeme. Sőt, női nick alatt író férfi csalhatatlanul felismerhető arról, hogy női főszereplő bőrébe bújva is a nő megalázása, fájdalom okozása, de minimum ribancnak, kurvának nevezgetése az aktus alatt-után mindig megjelenik. Érdekes módon aktus előtt nem ribanc, csak ha már megkapta…

  Kedvelés

  • Mi van emögött? Miért szeretik a férfiak leribancozni szex közben a nőt? Ennek mi a lélektana?
   (Hétköznapi életben én azzal alázok, hogy balfasznak/töketlennek nevezem a férfit. Szex közben mégsem hozom ezt elő. Pedig milyen klassz lenne: sikíts te balfasz, ez kell neked te kis töketlen, mi?!)

   Kedvelés

  • Igen, van ilyen is. Talán elmondja az okát. De miért ne lehetne, hogy ő azt nem szereti?

   Engem is leintett egyszer egy srác, hisztérikusan. Persze lehet, hogy azért, hogy megmaradjak a szemében királynőnek. pedig én ilyen királynő akartam lenni, aki szop.

   (Ikes igeként csecsemők csinálják, ez vicces.)

   Kedvelés

 4. Nem gondolom, hogy mindenki kell, hogy szeresse. Az új emberrel pl. majdnemhogy konfliktusforrás volt a kezdet kezdetén, hogy én igazán szívesen 🙂 nem az ő kedvéért egyáltalán, hanem inkább a saját kedvemért 🙂 ő meg nem igazán értette, hogy most mi van. Mert eddig neki ez mindig olyan volt, hogy akkor majd valamit kell érte adni cserébe. Pedig azon már régen túl voltam. Hát ilyen is van. Na jó, azért annyira nem rossz neki, de tényleg, még mindig minden alkalommal meglepődik.
  Ja, és könnybelábadás, meg öklendezés szerintem nem erotikus, egyik félnek sem. Vannak azért erre megoldások, ha mindenki vevő rá.
  Az erőszak, az meg nem erről szól.

  Kedvelés

   • Ja, próbálom kiütni a kódot. Még sok mást is, közte ezt is. Ez nekem feladat, neki meg más. De alakul, hurrá! És annyira kevés idő alatt lehet ezt alakítani. Pl. a másik testképtudatát.

    Kedvelés

 5. Kövér vagyok.
  Én meg túl sovány.
  Nagy a hasam.
  Nem nagy a hasam, mert 45 kiló vagyok, viszont ráncos. Lóg a mellem.
  Kicsi a farkam.
  Erre nem tudok mit mondani, mert nekem pont jó.
  Nekem meg a te lógó cicid.
  Hát kb. ennyi.

  Kedvelés

  • “Hszi-mennek ez alkalommal nem volt kedve a szokásos játékhoz, a felhőgomolygáshoz és záporozáshoz. Már ismerte Aranylótusz mesteri fuvolajátékát.”
   “A szeretőt megtartó tudomány:
   játssz, kicsi nő, a bíborfuvolán!”

   Szép asszonyok egy gazdag házban.
   irulok-pirulok, és pont itt(szerva ott) tartok a könyvben.

   Kedvelés

 6. Visszajelzés: azon tűnődöm | csak az olvassa

 7. Visszajelzés: tolonganak az újságírók | csak az olvassa

 8. Ezt a cikket én is láttam, be is akartam dobni rögtön ide, aztán elmaradt. Állati! 😀
  Ja, és tök vicces, hogy már többször előfordult, hogy ehhez a bejegyzéshez a szoptatós kép jelent meg a fejlécen 😀 Annyira édes az a kép, imádom amikor a baba feje kisebb mint a cici. Annnnnnyira zabálnivaló 😀 (Nekünk is van ilyen képünk!!! 😀 )
  Node! Azért írok mostan ide (valahogy többször visszatérek ehhez a bejegyzéshez. Feneketlen kút-téma!), mert most megint találkoztam egy megjegyzéssel, ami arra ébresztett rá, hogy valamilyen szinten a hapsik is elítélik ezt. A szopást. El kell hogy ítéljék, vagy legalábbis undorral tölti el őket, ha ilyen heves indulattal hívnak valakit “fass. zopó k ur. vának”. Nem?! Nekik vajon mi bajuk lehet ezzel? Ha nem öröm, akkor szenvedésből hozzák SZERINTÜK megalázó helyzetbe a nőt? Akkor ők most mártírok ebben a történetben? Egyre inkább nem értem.
  Hozzá kell tennem, hogy nekem az égvilágom semmi bajom nincs az or ális sze. xs zel. Mert jó. Azzal akit szeretek! Hálistennek máshogy még nem esett meg e történet velem.

  Kedvelés

 9. amerikában élő ismerősöm fejtegette nekünk naiv egyetemista korunkban, hogy nyugaton a férfiak számára nem azt jelenti egy nő kielégítése, hogy akkor azt a nőt most már ki lehet használni és megvetni és a pasi az istenkirály, akire ezentúl rá van utalva a nő; szóval hogy ott a szexualitás nem a hatalom kiélésével/megélésével/demonstrálásával egyenlő, hanem a férfiak egyszerűen csak egészséges önbizalomtól büszkék arra, hogy ha jók az ágyban, jó a nőnek, és ez nekik természetes alapállapotuk, nem pedig a másik megalázásának eszköze vagy dicsekvés tárgya; és ettől működnek jól a kapcsolatok – mert a felek ettől egyenlőek. azt most hagyjuk, hogy ez a felfogás tutira nem minden nyugatira jellemző, és ott is vannak durván aberráltak, de ez a felfogásbeli különbség önmagában, ahogy a szexualitáshoz viszonyul itthon a nagy átlag, meg ahogyan lehetne/kellene, az tényleg nagyon látványos.

  Kedvelés

  • Es most bemondasra elhisszuk, hogy Nyugaton ez maskepp van? Nincs maskeppen. Lasd a 2012-es amerikai elnokvalasztasi kampanyt, vagy a Dragon Tattoo trilogiat. A partiarchia minden “developed” tarsadalomban el es virul, szubjugalva a noket, a kisebbsegeket…

   Kedvelés

 10. Visszajelzés: nekik szerelem nélkül is megy | csak az olvassa

 11. A szopás hatalom.
  Nem az övé, az enyém.
  (Lehet, hogy ezért is nem szeretem annyira a fordított esetet, a “foglalkozzunk most csak veled” kezdeményezéseket.)

  Kedvelés

  • Én is így érzem, érzem így is, de ez nem tiszta motiváció. Hideg fejjel szopni. Izgalmas, meg minden, de nagyon messze áll attól, ami az igazán emberi találkozás a szexben. Mit gondol vajon erről a hatalomról a partner? Nem érdekli? Boldogan aláveti magát neki?

   Kedvelés

   • A helyszínen nem gondoltam át hideg fejjel, csak a posztodat olvasva jutott ez eszembe. Ott az egyetlen, ami átsuhant az agyamon, hogy bárcsak ne lenne garatreflexem.
    Nem tudom, boldog volt-e tőle.
    Ő egy állat egyébként. Harap, nyomot hagy, mindenem fáj (másnap, akkor nem), mégis olyan magától értetődően természetesnek tűnik, hogy nem is tudom elképzelni másképp (kivéve máskor, mikor gyengéd és olyan könnyű, hogy nem is érzem a súlyát).

    Kedvelés

  • Aha- Az ember ezt még képes is elhinni addig, amíg pornót nem látott, káromkodást nem hallott. Azután kissé megváltozik az érzése ezzel a dologgal kapcsolatban, ezért az ilyen véleményeket mindössze fájdalmas önbiztatásnak tudom érezni.
   Nagy hiba volt ezt a szopás-dolgot a férfiaknak ennyire fókuszba helyeznie, a pornónak ennyire túlerőltetnie,
   mert személy szerint nekem emiatt a gyűlöletes körítés miatt elment az egésztől a valaha volt természetes kedvem.
   Nem egyéni odaadássá, intim vallomássá, hanem kötelező körré tették – a mai férfi nem örül neki, hanem elvárja és a hiányán megbotránkozik. A mai kislány nem megérzi és önszántából eljut idáig, hanem tudja – hogy bármennyire is utálatosnak néz ki (a 8-10 éveseknek, akik először látják, természetesen), neki ez a dolga…
   Nincs az egész a helyén kezelve, nagyon nincs.
   És ezek után lehet szépítgetni a dolgot így meg úgy, vigasztalni magunkat mintha mi sem történt volna a tudatokban –
   azt a milliárdnyi erőszakkal, térdelve, torokig szopatást, amit eddig mozgófilmre rögzítettek, nem lehet meg nem történtté tenni sem a férfiak, sem a nők tudatában.
   És ez nagy bajok forrása lehet.
   Mindenesetre ma ott tartunk, hogy a focimeccsen a közönség soraiban a lány leszopja a fiút. Ez ám a hatalom, lányok !

   on nagy bajok forrása lehet. Mert a jövőről még nem is beszéltünk, hogy hová jutunk így. De odáig már eljutottunk , hogy a futballmeccsen a kislány nyílvánosan leszopja a fiút…

   Kedvelés

 12. “… amikor már “megszokott”(max fél év) a napi kezd ritkulni két napira, háromnapira. (és ami a bosszantó része, amire ki akartam lyukadni, hogy SEMMIT nem változik a pasi libidója, csak éppen ez a rohadék internet belerondít a dologba.Hogy miért? Mert tele van pornóval! Bármit ütsz be a keresőbe, megtalálható közte legalább egy szexoldal, társkereső, ahol széttett lábú nők csábítgatják a Drága férfiakat,akik inkább azt nézegetik napi szinten, és hát biztos vagyok benne hogy könnyítenek is magukon közbe, ahelyett hogy a párjukkal szexelnének. Még abban az esetben megértem a pasit, ha egy prűd nővel él együtt, akinek mindig fáj a feje, nem szereti az orális szexet, csak sötétben hajlandó szeretkezni,és nem ad magára, ill. nem bevállalós. De kérdem én, akinek olyan nője van, aki mindent megad a párjának, (Még leszbi kalandokat is bevállal, mert tudja h. a pasik buknak rá)akkor MIÉRT????Nem veszik észre hogy evvel sárba döngölik a nő önbizalmát???Mert az egy dolog hogy nem mindeggyik pornós néz ki jól, nem mind szilikonos, és hosszú hajú nagy cicis, de akkor is. Akkor meg azért gáz, hogy szarabb mint a nő és akkor miért rá gerjed?(Közvetlen érint a téma, mert az egyik legjobb barátnőmnek emiatt ment tönkre nemrég a házassága, és nagyon kiborult, szinte senkinek érzi magát)És megértem, mert én sem bírnám elviselni. A hapsija, ahogy kitette a lábát otthonról, egyből a net előt kavart,(de a telefonján is, ott is volt neki9 de ha lebukott, letagadta, ill .ha be is vallotta, még neki ált feljebb, hogy a lány “felfújja” Csak azt nem tudom, hogy ha a nő kezdene a kapcsolatban nagyf…ú, a párjuktól teljesen eltérő alkatú hapsikat nézegetni, és inkább önkielégítenének de amikor a pasi közeledne, akkor leráznák, és nagy kegyesen heti egyet engednének, mit szólnának? (és nekik állna feljebb)”
  http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&csatid=6&topicid=302088#

  Kedvelés

  • Sziasztok! Nem tudom reagálhatok-e minderre férfiként. Megírom, legfeljebb nem jelenik meg. Elég jó ez a poszt. Annak ellenére hogy a legtöbb hozzászólóval egyetértek, és megértem a panaszokat, szerintem már rég nem akkora tényező ez mind sokan hiszik. Mármint maga a szopás. Legalábbis az én (30alatti) generációmba. Az én baráti körömben ez ritkán volt téma, inkább az előttem levő “nagyöregeknél” látom/hallom azt, hogy ez mennyire egy szuper dolog. “hogy ez aztán mindent visz, húú ez a csaj, és még le is nyeli!!!” stb. Aki ettől így elalél, az nagyon de nagyon szegény, ott legbelül.
   Majdnem annyira, mint az a férfi aki nyilvánosan ecseteli, hogy “megrakta” “megmocskolta” tegnap a nőjét, és az úgy, de úgy élvezett, legalább tizenöt-hússzor hogy csak na! – Ugyan már! Tudja mindenki hogy emögött legtöbbször semmi sincs. De semmi. Önámítás, mint maga szopás okozta hatalmas gyönyör. Mint amikor beülünk drágán a moziba egy 3 órás filmre, és utána nyugtatjuk magunkat; igen ez egy jó film volt megérte. Nem! Nem volt az. Végiguntam.
   Hányszor éreztem ezt, mikor aktuális barátnőm/élettársam erősködésének hagyva, szinte vártam hogy befejezze. Hányszor kérdezték, mi az nem jól csinálom? És hányszor hazudtam erre, hogy de! Kellemes, jólesik. De sosem éreztem azt hogy ez jó…. nyilván még csak nem is bennük volt a hiba, hanem bennem. Mindegyik csak nem csinálhatta rosszul…. Biztos a pornónak is nagy szerepe van mindebben, hogy mindenhonnan, ahogy írtátok kéretlenül zúdul az emberre. Akarva akaratlanul is kiég, aki internetezik.
   A pornóra egy gondolat erejéig térnék ki: valóban a férfiak nagy százaléka indokolatlanul sok időt tölt pornóval. Régebben én is. És valóban sokszor sokkal egyszerűbb leülni és “kijátszani” mikor a kedves nincs otthon, mintha az ember a párjánál kezdeményezne. Ott (pornó esetében) nincs vizsgadrukk, nincs (negatív) visszajelzés, nincs komoly meló, csak kézimunka, nincs szégyenérzet ha nem úgy áll, ha hamar elmegy, azaz nincs semmiféle veszélyérzet. Nincs lehetőség sérülni, megalázódni stb. És pont emiatt akkora CSAPDA, és pont emiatt akkora ÜZLET… Valahogy úgy érzem, (ne legyen igazam) hogy a nők akkor kezdenek erre rákapni,(szopás,szex) mikor a férfiakat ez már annyira nem érdekli. Legalábbis szex esetében egyértelműen így tapasztaltam, mindig akkor igényelték (az én esetemben) a nők, mikor már én annyira nem. Mindig akkor kellett teljesítenem kötelességből, mikor már nem is igazán vágytam. Mert ha aztán nem működött, na akkor voltam minden; köcsög, buzi… egyszóval értjük.
   Azt már nem is részletezem, ez milyen károkat tud okozni abban a finomra hangolt érzékeny szerkezetben, amit úgy nevezünk Fasz, és ami tulajdonképpen maga a férfi.
   Szerintem.

   Kedvelés

   • Ezt a szerintemet ne írd már mindenhová. Rendkívül szórakoztat, amit írsz (egyfelől), másrészt viszont becsüllek az őszinteségedért, végre valami, ami érdekes, odaátról is. És ugye tudod, hogy amikor olyan nagyon akarod, akkor meg lehet, hogy a nő egyáltalán nem. De annyira, hogy ők maguk sem tudják, hogy nem is akarják. Mert hogy igazán vágyni milyen, azt nagyon sok nő nem is tudja, nincs rá ideje, szeme, annyira erős a roham, és olyan erős a szeretetvágy. Épp erről írok amúgy.

    Kedvelés

   • Jajjjj bizony, a fejem fogom. Élvezet volt olvasni a hozzászólást, erre agyonüti az utolsó mondattal.

    Kedvelés

 13. Visszajelzés: az én feminizmusom | csak az olvassa

 14. Visszajelzés: “kóros önkielégítés” | csak az olvassa — én szóltam

 15. Egyre szórakoztatóbbak a Fritz-hivatkozásaid ahogy beléjük botlok mindenütt szerteszét. Szerintem az a könyv alapmű. Tíznél nem voltam sokkal több amikor a kezembe került, és a most-már-férjemnek azonnal kölcsönadtam a kapcsolatunk szinte legelején. Az életrajzi extrát köszi, a nácikat meg az USA-t tudtam, de az Einsteinnel való kapcsolatnak most azonnal utánanézek.

  Kedvelés

 16. Én tanulmányoztam az ember szexuális szokásait -mivel kötetet írok róla és állíthatom, hogy az ember eredendően nagyon erős nemiséggel bír és a történelem során sem sikerült sem az egyházaknak, sem a politikai vezetésnek ezt kordába( házasság) szorítania. A különböző egyetemi kutatások azt igazolták, hogy nagyon sok ember nem monogám-hanem nyitott kapcsolatra, vagy poligámiára vágyik. Kulturális környezet és a szülői nevelés is meghatározza, hogy a felnőtt milyen nemi életet fog élni, de az agykutatók már bizonyították, hogy már az anyaméhben eldől minden. A fellációról: csak az végezze, akit nem undorít és valóban szereti a párját. ( egyébként kérdezem: a nemi szervünk mivel gusztustalanabb, mint a nyelvünk, vagy a kézfejünk?) Egy azonban biztos: USA-beli és más törvényekkel sem lehet az emberek szexuális életét szabályozni.

  Kedvelés

  • Miért pont USA-beli törvényekkel lehetne szabályozni?
   Mit bizonyít az “érvelésed”? Téged kell leszopni?
   Amatőr szociológus? azmiaz? akit a szex érdekel és rá akarja beszélni a szopásra a magyarságot, oppardon, a magyar nőket, jól értem? mindezt férfiként?
   Az nem lehet, hogy mindenki eldönti, mit élvez, mit szeretne, kivel mi az izgalmas neki, és efölött senki nem rendőrködik, nem ítél, nem is firtatja, mi viszont visszaveszünk a más életét jobban tudó, traumákra vak, önérdekű okoskodásból?

   Kedvelés

csak okos-jóindulatú írhat ide

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.